עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד שישמש לגלישה בלבד ולעבודה עם וורד. התקציב הוא באזור ה 2500. גודל המסך לא כ"כ משנה, בגדול רוב הזמן הוא יהיה מחובר למסך חיצוני. משך אחריות רצוי שיהיה 3 שנים מלאות. כמו צריך שיגיע עם מערכת הפעלה (איני יודע אם ווינדוס 8.1 או 10). באפשרותי למשל לקנות דרך "חבר" את המחשב הבא, DELL INSPIRON בכ 2100 ש"ח. האם יש אופציות עדיפות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Roeebaeloha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000-4,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום 4,500 שקלים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית-תמונות,הדמיות תלת בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). after effects photoshop,adobe premiere,revit,3D Max אופן השימוש-פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות- עריכה גר…

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. אהלן, המפרט האחרון שהתיעצתי לגביו כאן החזיק 10 שנים (לפחות המעבד-לוח-זכרונות) הגיע הזמן לשדרג, אני כבר לא מעודכן בכל הערכות שבבים והתושבות שיש היום. המחשב לצורכי פיתוח, מולטי טאסקינג, קצת גיימינג. התקציב שחשבתי עליו הוא 4K אבל אני גמיש אם זה נחוץ. אני מכוון ל-SSD של 250GB כמה כדאי להשקיע בi7 לעומת i5 במקרה הזה? והאם ללכת על DDR4 או 3? קירור סטוק מספיק טוב או להשקיע מעבר? תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by nabot,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שייצא בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מבחני ביצועים מפורטים ועדכניים לכרטיס המסך הנייד החדש של NVIDIA מאשרים כי מדובר באחד מהמוצרים הטכנולוגיים המרשימים ביותר שראינו השנה לכתבה: http://hwzone.co.il/מפלצת-ניידת-מבחני-ביצועים-חדשים-לכרטי/

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by no_way,

מה התקציב המקסימאלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג מותר מה שימושי המחשב? מחשב קולנוע בייתי, עם 13.2 SURROUND . מחובר עם מקרן Sanyo PLV-Z3000 מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? קולנועית עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 10 מושתק FANLESS ללא OC ללא מערכת הפעלה ללא חנות מעודפת קניית המחשב באופן מיידי האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אפשרות לCASE גדול מהרגיל, שוכב בלי LED. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן תודה רבה

7. Started by yuchtman,

היי, חשבתי לנצל את הסייבר מאנדיי לרכישת מחשב זול כדי לחבר לטלוויזיה ולצפות בסדרות דרך קודי. מעוניין לרכוש משהו בסביבות ה-1000 ש״ח ועדיף כמה שיותר קטן ואשמח להמלצה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. שלום, מדובר בדגם מוחדש, שזו פעם ראשונה שאני שומע על המושג הזה, ואולי השאלה הראשונה שלי צריכה להיות: האם זה סבבה? מדובר על אחריות לשנה, אבל אני מתכוון להרחיב אותה (תמורת 300 שקלים נוספים) ל-3 שנים על הסוללה יש אחריות רק לחצי שנה המחשב הוא של DELL מסדרת LATITUDE, דגם E6420 הנתונים נשמעים ממש טובים יחסית למחיר הזול (1620 ש"ח) הדבר היחידי שאולי בעייתי קצת זה שהסדרה של המעבד (2520M) היא אולי קצת ישנה? (תקנו אותי אם אני טועה, אני מסיק את זה רק לפני המספר "2" בהתחלה) חוץ מזה, זה שזה עם הM זה מצוין, כי אני משתמש יותר בבית ומעדיף ביצועים על פני סוללה אחת מהשימושים העיקריים שעבורם אני קונה את המחשב זה שתהיה לי אפשרות לחבר אותו במהירות ובקלות לטלוויזיה חדשה (שאקנה בקרוב) אני לא היי…

• 7 תגובות
    • 7.4k צפיות
  9. שלם לכולם חבר ביקש מפרט לגיימינג עד 3500 מKSP לא כולל כרטיס מסך(שישודך ככל הנראה עם GTX 960 4GB) שיקנה חודש הבא..שיהיה סביב I5 6600K(כלול במפרט) 1. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GTA V.COD.crysis וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ASUS ROG G751JY-WH71(WX) Gaming Laptop 4th Generation Intel Core i7 4720HQ (2.60 GHz) 16 GB Memory 1 TB HDD 128 GB SSD NVIDIA GeForce GTX 980M 4 GB GDDR5 17.3" Windows 10 Home 64-Bit ב6,000 ש"ח תודה רבה

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  11. שלום לכולם, עברו כ-7 שנים מאז רכשתי בהמלצת החברים פה מחשב שהיה אגדי בזמנו ועכשיו הגיע הזמן להתחדש: . מה התקציב המקסימאלי? 10000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - לא רלוונטי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA 5, Battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by avivboker,

אני מעוניין למכור את המסך שלי dell u2713h כמובן שזה מסך אז הוא חדש כמו ביום בקיבלתי אותו בלי שריטות וכו האמור 27 אינטצ led פנל AH-IPS כמה אוכל למכור אותו?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום חברים. ה CORE I5 שלי מזדקן והגיע הזמן לשדרגו. רכשתי כבר מעבד (6700K) וזיכרונות, אני זקוק להמלצה על לוח אם ומארז. לגבי הלוח - מבוסס צ'יפסט Z170 (ארצה אופציה ל OC בעתיד) של ג'יגהבייט או אסוס, לא הכי יקר ולא הכי זול: http://www.gigabyte.com/products/list.aspx?s=42&jid=0&p=2&v=37 http://www.asus.com/il/Motherboards/Intel-platform-Products/ לגבי מארז, חייב שיהיה שקט, ושיהיה מקום למינימום 4 כוננים, רצוי 6. תקציב - כ 1000 עד 1500 ש"ח, נראה לי ש500 ש"ח למארז (ללא ספק) זה מספק וכ 500 ש"ח ללוח כנ"ל, אבל ניתן לחרוג בכ 200-300 ש"ח בערך.

14. שלום חברים, מזמן לא נכנסתי לאתר, וחבל, נראה ששיפרו וחידשו מעוד את האתר :). ולענייניינו, אני צריך המלצה למחשב נייד לאמא, עד היום היה מחשב נייח מבוסס AMD ומסך 22", אך זה תופס יותר מידי מקום. לי היו מספר רעיונות, כמו להרכיב מחשב במארז ITX, או לרכוש איזה מחשב MINI מaliexpress, אך נייד לדעתי יותר נוח..כי הוא נייד :). הבנתי כבר שיש מספר הבדלים עיקריים בניידים במחיר זה, כמו סוג מלצלמת WEB, מספר תאים בסוללה, ואחריות שניתנת/לא ניתנת להרחבה, ומעבד. בעניין המעבד, כביכול אם אני הולך על פלטפורמת AMD אני יכול לקבל כרטיס מסך יותר טוב, ביחס למה שאני מקבל אם INTEL, אך לא מצעתי דגם ראוי. בעניין מעבד, עצרתי על N3700, השאלה אם יש לי מה לחפש בדגמי U של core i3? כי ההבדל הוא בי…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by natee,

אני מתלבט בין הדגמים האלו: http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-hard-drive-black/4310900.p?id=bb4310900&skuId=4310900&ref=199&loc=PCH6mjPdCN0&acampID=1&siteID=PCH6mjPdCN0-uUqfX85r9do7PoJ7ypu.4g http://www.bestbuy.com/site/lenovo-thinkpad-yoga-2-in-1-14-touch-screen-laptop-intel-core-i5-8gb-memory-1tb-16gb-hybrid-hard-drive-black/7067032.p?id=1219668752948&skuId=7067032 הם הדגמים היחידים שתומכים בעט. יש למישהו מושג אם יש להם בכלל אחריות בארץ?? או האם ניתן לקנות להם אחריות בארץ? ד"א, מה הסיבה שיש כזה הבדל במחיר ביניהם? הם ממש אותו דבר.. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא בכל מחיר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תיכנות, גלישה, אופיס סרטים וסדרות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב בעיקר מיועד לגלישה אינטנסיבית, הרבה טאבים פתוחים בכרום ביחד עם מוזיקה, לצפייה בסדרות וסרטים HD וקצת לתכנות עם התוכנה visual studio. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית…

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  17. Started by Oray Lola,

שלום, רציתי לדעת כמה דברים לגבי המחשב הזה, אני מעוניין במחשב לסרטים, עבודה קלה ובעיקר לגיימינג בינוני, אך אני די מוגבל בתקציב. מפה לשם מצאתי את הדגם Lenovo IdeaPad Z70-80 , ב3400 ש"ח באילת כמובן, ורציתי לקבל חוות דעת עליו . בנוסף, רציתי לדעת כמה קריטי עניין האחריות ואם מישהו יודע כמה שנות אחריות יש עליו מקיי אס פי ( לפי הקישור , כי אני לא כל כך הבנתי). תודה רבה , על שיתוף הפעולה וזמנכם היקר. http://ksp.co.il/?uin=29935

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, אני בחיפושים אחר מחשב המיועד לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב), לימודים ועבודה בפוטושופ. תקציב עד 4K. מצאתי את הדגם הזה, שעושה עלי רושם טוב: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=913772 (Lenovo E31-80 80MX0096IV) מה דעתכם? והאם מישהו יודע להעיד על טיב המסך, המקלדת וחיי הסוללה שלו? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 +- ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500-1000 2. מה שימושי המחשב?מחשב לעריכת סאונד לשימוש אישי-ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני - 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הארדיסקים, כונן CD, 5. עד כמה…

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  20. Started by בר שושני,

שלום לכולם, אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מתלבט אם שווה לי להחליף את המעבד ולוח האם שלי ולהשקיע בקניית לוח אם חדש למעבד שונה שנפל לי לידיים. אני עובד היום עם PHENOM IIX4 955 (לא בלאק אדישן, הרגיל), יחד עם כרטיס מסך 7950 של AMD. נפל לי לידיים I5 4440 3.1GHZ, אבל עם לוח אם מעפן (MICRO ATX, חיבור PCI אחד, בלי יציאת DVI או HDMI...). אני תוהה אם כדאי לי, מבחינת עלות-תועלת, להשקיע בלוח אם חדש שיתאים למעבד של אינטל - או שהעלות של לוח אם (ראיתי יד שנייה דרך פלונטר בבערך 400 שקל..) לא שווה את ההפרש בביצועים. יש למישהו המלצה?

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? K16 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא חייב לסתור , את שניהם. לנצל את התקציב ולחסוך איפה שאפשר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בעיקר משחקי MMORPG גם משחקי rpg חדשים , the witcher 3 יכול להיות משחקי יריות גם.. להשאיר אפשרויות לכל סוגי המשחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). wqhd 2560 x 1440 או 3440 x 1440 -לאי…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Tal86,

שלום, אני צריך לבנות מפרט אקסקלוסיבית לגיימינג שמבוסס על הרכיבים הקיימים הבאים בתקציב של גג 4000 ש"ח : מארז ( ANTEC P183 המהולל, אני לא יכול להמחיש כמה הוא מצויין) ספק כוח (בערך ENERMAX 650 איכותי) כרטיס מסך ( R9 270X , ישודרג כשיגיע PASCAL, בינתיים הוא מספיק) כרטיס קול של ASUS XONAR STX (ולכן חשוב שהלוח אם החדש יספק לי PCIe כמה שרחוק מהסוקט של הכרטיס מסך) וכל שאר הרכיבים ההיקפיים שכוללים עכבר מקלדת וחמוצים. DELL U2412M על 1200P. מלבד ארבעת הרכיבים הנ"ל אני צריך להחליף הכל, ולכן אני צריך מעבד (וקירור) , זיכרון (כי אני מעדיף SKYLAKE), לוח אם, אמצעי אחסון (SSD 600 GB בערך יספיק) לא חייב SSD עצום, מספיק 500 בערך…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. אני מחפש נייד 14" או 14.1 מבחינתי זה הגודל האידיאלי- מספיק גדול להקלדה ומספיק קופמקטי לנשיאה תקציב- עד 4K עדיפות לכיוון 3K ככל שיענה על דרישותיי: מעבד: I5 מדור 4 ומעלה, או I3 דור 6 זכרון: 6GB ומעלה אחסון: SSD חובה 128 ומעלה משקל: עד 1.75 קילו כל השאר פחות חשוב. יש לחברה שלי HP ENVY 4 שאני מאוד אוהב לעבוד איתו. מקלדת נוחה מאוד. אז חשבתי ללכת על זה שנראה מתאים לדרישות שלי: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=16629 אלא אם כן תגידו שמדובר בקטסטרופה. או שיש אותו במחיר טוב יותר במקום אחר לצורך ההשוואה, אני היום עובד עם ASUS UX31E וחושב שהוא נייד מאוד לא נו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by שמואל דקל,

שלום ושבוע טוב. לפני כחצי שנה קניתי את המחשב באמזון (בהמלצת אחד הגולשים באתר). ובזמן האחרון הוא התחיל עם הבעיות : המסך נכבה ואינו נדלק עד להפעלה מחדש של המחשב. זו בעיה ידועה בסדרה הזאת מתוך בדיקה באמזון. בשירות של asus בארץ אמרו שיש לי אחריות. היות והרשת מוצפת בפידבקים שליליים ביותר על השרות שלהם, אני מאוד חושש להפקיד בידם מחשב יקר שכזה. לפני כחצי שנה פורסם שהחליפו שם מנכ"ל, והשירות משתפר. לכן אני מבקש מכל מי שהיה לו חוויה עם השירות שלהם בתיקוני מחשבים לאחרונה, שיועיל לשתף אותי, בכדי לקבל תמונת מצב עד כמה שווה לי להתעסק איתם. תודה לכולם!

25. Started by rroonnii,

מחשב לילדים.. מה התקציב המקסימאלי? 1200 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במיוחד שהמחשב נקנה מאילת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נועד לילדים ,סרטים, גלישה ,משחקי דפדפן וכדו' . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) : 1980X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.