ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני רוצה בבקשה מפרט למחשב ב5000 ש"ח שיהיה amd והשימוש שלו הוא למשחקי מחשב בעיקר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 p35-ds3l 2gb g.skill ddr2 8800GT antec sonata 3 + earthwatts 500W דיסק קשיח 320GB צורב מערכת קירור: scyth kaze master שלה מחוברים: 1.קירור למעבד- zalman cnps8700 led 2.מאוורר 120 מ"מ של זלמן על arctic cooling accelero s1 שעל הכרטיס מסך 3.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מכניס אוויר 4.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מוציא אוויר כמה לפי דעתכם הריאלית והמבוססת הוא שווה קומפלט? אם זה משנה משהו- יד ראשונה שמורה מרופא! לא, סתם.. מה שבאתי לרשום זה שיש את כל האריזות המלאות של כל הדברים כולל כל הספרים וכו' וכו' לדעתי אחריות אין כבר על כלום...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל: מסך, לוח-אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס קול (גם OB יספיק), מארז וספק. ללא: מקלדת, עכבר, צורב, CD-ROM, כונן דיסקטים, רמקולים. שונות: הארד-דיסק: 60 גיגה. זיכרון - 512mb. יתרון - אפשרויות הרחבה נוחות (כלומר עדיף בסטיק בודד ולא 2*256). מסך - 17' שקט - 30DB ומטה. עם טמפרטורות יציבות. תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת עם שווה לקנות מחשב של סוני דגם RS420 Desktop במחיר 380$$ אני לא יודע איזה לוח אם יש למחשב הזה אני מקווה שתכלו לעזור לי תודה Model PCV-RS420 Processor Intel® Pentium® 4 Processor 2.80C GHz with Intel® Hyper-Threading Technology Cache Memory 512KB Integrated On-Die Level 2 Front Side Bus Speed 800MHz Standard RAM 512MB PC-2700 333MHz DDR (expandable to 2.0GB) Hard Drive3 120GB3 7200rpm Ultra/ATA-100 Hard Drive DVD±RW / CD-RW Drive*** DVD±RW -RW (4X max. write / 2X max. rewrite / 2X max. read) +RW (4X max. write / 2.4X max. rewrite / 2.4X max. read) CD-RW (16X max. write / 10X max. rewrite / 32X max. read) CD-ROM 40X max. CD-ROM read …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , * מטרות המחשב? אופיס , סרטים, גלישה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? המחשב הולך להיות בדירה אבל שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה , אבל יציאת HDMI-DVI יוכלו להוסיף * בלוטות? אין חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אבל אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט ב3500 ללא או סי בלי הארד דיסק ובלי ציוד כללי(בלי מסך או צורב).
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל מסך, אני מעוניין שהכונן יהיה dvd וכן אם אפשר 1024 זכרון. המחשב מיועד למשחקים לצפיה בסרטים וכן להורדות, המחשב אמור להיות פתוח 24 שעות ללא הפסקה !! בתודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מפרט של מחשב נייד MSI CR620 2.0GHz מאפייני מפתח תצורה המידע אינו רלוונטי סדרה המידע אינו זמין יציאות •USB •RJ-45 (רשת) •HDMI כונן אופטי כולל -------------------------------------------------------------------------------- מידות גודל מסך 15.6 אינטש משקל 2.5 ק"ג נתונים טכניים סוג מעבד Intel Pentium נפח זכרון(RAM) 2048 MB סוג הזכרון DDR3 דיסק קשיח 320 GB מהירות דיסק קשיח 5400 RPM מצלמת רשת כולל סוג מסך המידע אינו זמין רשת אלחוטית •802.11g •802.11b •802.11n Bluetooth לא כולל מודם סלולארי לא כולל דגם מעבד P6100 הערות לגבי המפרט הזה וכמובן הצעות חלופיות - יתקבלו בברכה. אפרת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצות למחשב נייד לצורכי גרפיקה, מתלבטת בין מסך 15.4 ל-17.. כי אני מעדיפה מקלדת מלאה. התקציב די גמיש.. הבנתי שרוב מחשבי הLG מגיעים עם מקלדת מלאה, אך השאלה היא מה לגבי שאר הביצועים? בעיקרון אני ממש פתוחה להצעות SONY, HP, DELL, TOSHIBA. אשמח לתגובות תודה... :-* :-*
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שיוצא לי להתייעץ פה בפורום,חבר המליץ לי עליו 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון GTA\TOMB RIDER\FAR CRY\CALL OF DUTY וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 21אינטש מתכנן לקנות מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני אשמח להמלצה על מחשב, הוא צריך להיות יחסית חזק עם די הרבה זיכרון RAM וכרטיס מסך עם זיכרון משל עצמו לצורך עבודה בתוכנות גראפיות של ADOBE. אני צריכה מחשב שיהיה אמין ושישרת אותי כמה שיותר כי זה הוצאה כבדה עבורי. * גודל המסך: 17 אינצ' * משקל רצוי: לא שיקול * זמן סוללה: שיהיה משהו סטנדרטי * אין צורך ביציאות מיוחדת * עדיף שיהיה בלוטות' * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * שיהיה כונן CD/DVD צורב תודה מראש, אורלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני שימי, בעבר טכנאי מחשבים ורשתות. לפני כ-8 שנים הפכתי למתכנת ודי יצאתי מהתחום של הטכנאות. אשר על כן, אני לא בקי במפרט שהשוק מציע ולא מעודכן בחומרה העכשווית. המחשב שלי אוטוטו בן 8, והוא כבר די איטי, בפרט שאני צריך לעשות קומפילציות וירטואליות של פרוייקטים גדולים - זה כבר מתחיל לעצבן (הוא היה הופך לצב אם לא הייתי מקפיד לא להתקין שום תוכנה שאני לא חייב ושומר על מערכת הפעלה מינימליסטית ונקייה). אז אני חושב שהגיע הזמן למחשב נייח חדש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנסות לחסוך אם אין הבדל משמעותי בביצועים, אבל לא קריטי במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש יומיומי של תוכנות האופיס ואינטרנט ודברים כאלה + צפייה בהרבה תכני HD גם ב1080P (יחובר למסך הטלוויזיה לכן חשוב חיבור HDMI) + משחקים, לא ממש קריטי לא הולך לשחק הרבה, אין לי כמעט זמן אבל סתם רוצה להשאיר את האופציה פתוחה, למשחקים חדשים יחסית בהגדרות סבירות (אני לא משחק משחקים כבדים במיוחד, וגם המסך שלי ברזולוציה לא משהו בכל מקרה 1280X1024, אבל אולי יהיה שדרוג עתידי של המסך אז ייתכן שיהיה מעבר לרז…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב יהיה למשחקים וOC כבד מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-EP35C-DS3R ¤581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39295 ספק כח ThermalTake ToughPower 600W ¤484 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=W0103R סה"כ מחיר לכל המוצרים:2295¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il Twintech 8800GTS 512MB G92 + G.Skill 4096MB 2GX2 CL4 1,700.00 ¤ Thermalright Ultra -120 eXtreme+ ARCTIC COOLING MX2 Free 324.00 ¤ אלה החלקים שצריך סה"כ 4319 סה"כ
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט הורכב ממספר חנויות. המחשב יורכב בבית. ועכשיו לשאלות: 1- האם כל החלקים יעבדו טוב ביחד? 2- מה תהיה מידת הרעש במחשב כזה מ1 עד 10? 3- האם יש חלקים יותר זולים באותו יחס עלות\תועלת? 4- האם עדיף לקחת ATP3 כרמקולים? 5- האם יש מסך יותר זול באותו גודל ועם אותו איכות? המפרט: Altec-Lansing 2.1 BXR1121 from ivory 190Nis DELL ULTRASHARP 2209WA 22 nextop.co.il 1099 AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX rsm.co.il 520 ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO Ivory 115 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Ksp 455 4GB(2X2) DDR3 1333 MHz - Kingston cobra pc 253X2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ksp 415 ANTEC SONATA III skypc 340 CORSAIR CX400 - 400W rsm 276 הכל ביחד 3916. ניתנת חריגה במקרה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיספיקו לראות סרט FHD BLURAY כמו שצריך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לאחותי נייד של לנובו עם ווינדוס 7. המחשב מגיע עם מערכת ההפעלה מותקנת אבל ללא דיסק של מערכת ההפעלה. מה עושים אם צריכים לפרמט?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אז לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על המחשב Asus N55SF ולרכוש אותו דרך החנות חצי חינם (fre.co.il). אז לפני שבועיים רכשתי את המחשב, הגעתי הביתה ולהפתעתי גיליתי פיקסל שרוף במרכז המסך.. חזרתי לחנות, והמוכר אמר לי שיחליפו לי אותו לחדש רק הבעייה היא שהמחשב לא במלאי... בנתיים בעל החנות הביא לי מחשב נייד חלופי ולאחר שבועיים שהתחדש המלאי קיבלתי את המחשב החדש. המפרט שלו: מעבד intel i7 2670QM זכרון 8GB DDR3 כרטיס מסך Nvidia 555M + מובנה של אינטל מסך 15" FULLHD משקל 2.7 ק"ג בכל מקרה, מהתרשמות של כמה ימים מהמחשב, הוא פשוט מצויין ! התצוגה שלו באיכות הכי גבוהה שיש, רזולציה גבוהה (1920X1080), וזה תענוג לראות עליו סרטי FULLHD. אחד המדדים שחיפשתי בבחירת מחשב הוא הסאונד שהו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הכותרת אומרת כמעט הכל.. בנוסף, נדרש ציוד היקפי (מקלדת, עכבר, רמקולים). מסך איננו נדרש. המשחקים יהיו ברמה בינונית, אף אחד לא הולך לשחק על המחשב הזה DOOM 3 בULTRA.. חשבתי על מפרט מבוסס AMD 2800+ 939, עם כרטיס מסך 6600. אפשר לחרוג מהתקציב, אבל תשתדלו שלא בהרבה. תודה מראש לכל העוזרים! נדב.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב. בעוד כמה שבועות אני כנראה אקנה מחשב חדש. אני צריך מחשב לאינטרנט וכו', לא למשחקים כבדים וכל מיני. כרגע אני מתלבט בין שני מחשבים שאחד מהם אני מתכנן לקנות, על מחשב יותר משוכלל אני לא חושב כרגע, אולי בעתיד. בין שני המחשבים האלה אני מתלבט: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=6949- מחיר 1195 ש"ח http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4985- מחיר 1220 ש"ח כמעט אותו מחיר. שמתי לב רק שהמעבד שונה בין שני המחשבים, וגם הלוח אם (במחשב של ה-1220 יש כרטיס רשת עד 1Gbps) וגם שמתי לב שבמחשב של ה-1220 הכונן אופטי כלול, ובמחשב של ה-1195 לא כלול כונן אופטי. מה אתם מציעים לי אז לקנות מבין שני אלה? איזה מעבד יותר טוב? ה-Intel Dual Core E6600 של המחשב ב-1195, או ה-G620 של…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 1200 לוח אם: Gigabyte GA-956P-DS3P 800 זכרונות: OCZ 2048mb DDR2 CL4 800 הארד דיסק: WD-250GB Sata 2 390 מארז: NZXT Apollo 350 ספק:BFG 650w Silent PSU 550 כרטיס מסך: BFG GeForce 8800GTS 320MB OC2 1800 ================== 5890 סה"כ עכשיו, יש לי מספר התלבטויות לגבי המפרט הזה, אולי יותר משתלם וכדאי (בטווח הרחוק) להשקיע 500 שקל יותר בשביל מעבד Quad6600 ? ואם כן, איך הלוח אם הזה למעבד מרובע-ליבות ? ואיך הוא בכלל למעבד הE6750 ? הספק לא מוגזם ? אולי יהיה עדיף ללכת על אחד HEC400W באיזה 300 שקל ? הכרטיס מסך - עדיף ביחס ישיר של כסף ותמורה להישאר עם ה320mb או להשקיע בזאת של ה640 ? בתודה. והגבול הסופי סופי הוא 6500 שקל, אבל אני מעדיף לצמצם כמה שפחות בעלויות…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2700 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך ל2500 במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, HD, משחקים ואולי בעתיד עריכה. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 22" 1680x1050 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?סימס3 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהה 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ... אני עתודאי ויש לי מחשב נייד T42 ,אני יודע שהמחשב הזה יקר אבל כרטיס מסך שבו חלש מאד יחסית למחירו,השאלה עכשו האם אני יכול להרכיב לו כרטיס מסך תמורת משהו שבו אני לא יודע,בקיצור האם יש אפשרות להרכיב לו כרטיס שיעבוד CRISIS ?? ותודה מראש !!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, קיבלתי הצעה על המפרט הנ"ל. מדובר במחשב לצרכים בסיסיים ביתיים (אינטרנט, אופיס). אודה לדעתכם המקצועית בנוגע למפרט זה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-