עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bcarmi,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודה כדי-ג'יי, אני מעוניין במחשב lenovo thinkpad. אני מודע ל נהירה בתחום לכיוון הmac אבל כן מעוניין לבדוק גם את הצד השני. הבעיה שלי היא שאני לא סגור איזה סוג thinkpad מומלץ לעבודה כזאת (אני טיפה מבולבל מהדגמים; T,X וכו'...) המפרט שאני צריך לעבודה חלקה כדי-ג'יי הוא: דבר ראשון, מבחינת מסך 13.3 אינץ' עד 14. זה חשוב! • מערכת הפעלה win 7 pro 64 bit • 4 ג'יגה זכרון מהיר מינימום! • מבחינת מעבד, אני צריך core i5 של אינטל מינימום! • מבחינת דיסק קשיח 320 ג'יגה יעשה את העבודה אבל אני כן מעדיף טיפה יותר כדי שכל המוסיקה תוכל להיות על המחשב בלי בעיה. • מבחינת usb זה חשוב שיהיו לי חיבורים מהירים כדי שלא תהיה בעיה עם החיבור של הקונטרולר של הדי-ג'יי. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BandiT,

חשבתי לרכוש את המחשב הנ"ל, למישהו יש מושג מה זה המחשב הזה כי לא מצאתי שום review עליו לינק:http://ksp.co.il/?uin=16364 Lenovo IdeaPad G580 MBBEBIV שם המוצר: Lenovo IdeaPad G580 MBBEBIV מספר מוצר: 24577 תאריך תוקף: 23-07-2012 מחיר: 2590 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 200 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. Model MBBEBIV Machine Type 2189-EBG Color Dark Brown CPU Intel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cache Memory 4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB HD 500GB Sata Display 15.6'' High-Defnition LED (1366x7…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. הפרטים של המפרט הם כאלה: תקציב: 4000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 350 שקל אם זה מוביל לשיפור משמעותי. רצוי לנצל הכל, אלא אם אפשר להשיג חיסכון משמעותי ללא פגיעה גבוהה בביצועים. מטרה: המחשב מיועד בעיקר למשחקים בגרפיקה גבוהה ולסרטי HD. כרגע אני משתמש במסך 17'' 1280X1024, אבל בעתיד אני ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32'' fullHD (רזולוציה: 1920X1080) ואולי גם למסך נוסף של 17'' זהה לראשון. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, ולא חשוב לי עד כמה המחשב מרעיש. בעיקרון אני מעדיף לקנות את המחשב מSkyPC, אלא אם תיהיה חלופה זולה בהרבה. אז זה המפרט שבנו עבורי, והוא נראה סבבה אבל יש לי כמה התלבטויות. מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Gilladriel,

חבר ביקש עזרה. הכין מפרט עם חומרה בסיסית, (דגש על השילוש הקדוש), אני כבר לא הכי מעודכן בחומר אז אשמח להיעזר בכל יודע דבר. לא מתוכנן OC 1920X1080 משחקים כגון BF3 ויתר שוטרים לא חזיר fps, מסתפק במועט צריך המלצה לכל השאר, מארז (לא חייב להיות שקט) + usb3 ספק מתאים SSD מומלץ בנפח הנ"ל GA9970A-DS3 AMD FX6200 (6 x 3,8 GHZ) 7850 / 7870 SSD 120GB תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות בעיקר, ואולי עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…

6. Started by בלהבלה,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות 6K אפשר אולי קצת חריגות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים, ושימושים רגילים כמו גלישה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בהמשך לאשכול הזה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר שימוש עם תוכנות של adobe Ilustrator,indesign, Photosop, Dreamweaver וכנראה גם premiere בעתיד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל שלא יהיה רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כנראה שהרכישה תהיה מksp. 9. מתי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מעוניין להחליף מחשב ולהשאיר את 2 הכוננים הקשיחים שלי, אחד מהם 80ג'יגה בממשק IDE והשני 120ג'יגה בממשק SATA. אני זקוק למחשב חזק לשימושי אינטרנט רב , אופיס בסיסי , תוכנות תחזוקה למחשב , מעט הורדות... בקיצור: אני לא גיימר אך כן רוצה מחשב חזק לשימושים שלי+++. קיבלתי כבר המלצה על: מחנות: לוח אם: GigaByte G41M-ES2H , S775 , 1333MHz , DDR II 800 מעבד: Core 2 Duo E7500 , 1066MHz , S775 , 3MB Tray המחיר לסט זה: 905ש"ח (כיום). מפרטי: מצאתי בלוח יד 3 לוח אם חדש באריזתו...אין לי מושג מה יותר טוב מבחינת "עלות=תועלת\איכות". לוח אם: MSI , עבור מעבדי Socket 775 E2xxx ומעלה , מהירות לוח 1333mhz , ציפסט G41 הלוח חדש בקופסא , והמחיר: 300ש"ח. *** זה לא כולל את המעבד *** איזה מעבד ה…

9. Started by berner,

חברי הפורום שלום יש לי מחשב ישן שלי שנתתי לאחיינים שלי שמגיעים מדי שבוע שישחקו בו משחקים ברשת וגם אינטרנט כנראה שהמחשב סיים חיו\ הWINDOWS נתקע בשלבי הראשוני לכן חשבתי להשקיע בשידרוג המחשב ולהחליף הקרביים או שיש איזה דיל למחשב מורכב באותו עלות +/- אשמח לקבל המלצות בברכה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zaroor,

המלצה למחשב עבודה ב סכום 3000 +- עם מסך רחב ללא מקלדת ועכבר פעילות :ביצוע תיכנותים למחשבי רכב און ליין ,תוכנות סריקה ודיאגנוזה של הרכב משופרת מהקודמת(שאתם אולי לא מכירים) ודורשת יותר משאבים ,בו זמנית אפשרות לפתוח אתרים אחרים שקשורים לתחום הבדיקה ובו שירטוטים חשמליים ותמונות צילום ממשי של חלקים ,בנוסף עבודה עם תוכנות אחרות במקביל הייצרן המליץ על מערכת מבוססת מעבד אינטל,זיכרון מנימום 2 GB ,יציאות אחוריות בלוח רגילות חייב COM 1 ,מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT PRO- ULTIMATE מה ההבדל בלוחות בין תושבת 1155 ל > 1156 של מעבדי אינטל ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dekom,

ברשותי מחשב מבוסס כרטיס מסך GTX1070. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב המתאים לגיימינג עד 1000 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ISRAHELL85,

חברים הכעתי כנראה לפינל 2 שלי.... בבקשה תעזרו לי להחליט מי מהם יותר טוב ולמה, כי במפרט הם די דומים... אני זקוק לעזרה בנוגע להבדלי המעבדים בין המחשבים... ולעוד המלצות וייעוץ שאתם מוכנים לתת טושיבה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7687&perur=2&t=1&c=339 HP http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7689&perur= תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. היי חבר'ה.. דברים חשובים לי: מסך: רוצה מעל 1280x800, רצוי מסך מט, רצוי שיהיה LED. משקל: אשמח להיות מתחת ל-2 ק"ג אבל נראה שזו לא דרישה קלה להשגה. חיי סוללה: משהו שיחזיק ניגון סרטים (לא דיוידי) בטיסות, רצוי לפחות 4 שעות עם 6CELL. אכסון: 250GB יספיק, זיכרון 2GB בסדר אני בטח אשדרג בהמשך, רצוי בסטיק בודד. כרטיס מסך: לא משחק, המובנה של אינטל בסדר, כדאי שיהיה HDMI או Display Port. אחריות: חובה 3 שנים נוספים: רצוי רשת אלחוטית N, מערכת הפעלה לא משנה. מעבד שמסוגל להריץ 1080P. איזה DualCore 2.2ghz לפחות. חובה איוורור שקט. שימוש משרדי וניגון סרטים ברשת אלחוטית מחובר לטלוויזית LCD. תקציב בין 5000 ל-7000 ש"ח חשבתי על כמה דגמים, ביניהם: Dell E6400 14.1" P8600 עלות: 6440 …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני צריך עזרה בבקשה במפרט של כ - 4000 ש"ח למטרת עבודה של תיכנונים ארכיטקטיים בעיקר ושימוש בתוכנות Autocad ודומיו.. ובשביל תוכנות כאלה הבנתי שצריך יחסית המון זיכרון ומעבד חזק. המפרט כולל הכל (מסך , עכבר , מקלדת .....). אני גר באזור חיפה לכן גם רציתי לדעת אם זה יהיה בסדר לקנות מ KSP. ז"א אם יש איתם בעיות. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. כולל מסך וציוד היקפי חוץ מרמקולים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by source,

היי מעוניין לקנות מחשב נייד עד 8 K דרישות מעבד I7 מהדור החדש. כונן 256 ומעלה SSD 8גיג זכרון מסך 15 אינץ.כרטיס מסך בינוני ואם אפשר מסך IPS. לא צריך להיוטת הכי קל בעולם אבל גם לא כבד וגם אם יראה טוב זה פלוס. המחשב משמש בעיקר לעבודה והחברות להמון תחנות מרוחקות SQL/VMWARE VSPHERE ולפעמים גם משחקים 10%. אין לי בעיה גם לחרוג מעט.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. שלום אשמח אם תיתנו דעתכם על המפרט. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שקל. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה מאות שקלים. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר, משחקים. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (אבל לא להכי גבוהות שקי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לחברי הפורום שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו לימודים וצפייה של סרטים (ישמש כסוג של סטרימר), חשוב שהמחשב יהיה: 1. בעל זמן סוללה כמה שיותר ארוך-הדבר החשוב ביותר (מעל 5 שעות). 2. שיהיה קל ולא יותר גדול מ-13.3. 3. מקלדת נוחה 4.BT בכלל לא חשוב 5. גודל של HD לפחות 320GB התקציב שלי עומד על 3K ואפשר גם לחרוג מעט, המחשב לא הולך להריץ שום דבר כבד אבל חשוב מאוד שידע להתמודד היטב עם תכנים ב- 1080P- ככה שחיבור HDMI הוא חובה. שתי המחשבים שחשבתי עליהם הם: Lenovo ThinkPad Edge 11 NVY24IV‎ http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2611 Asus 1215N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366 הציעו לי גם לשקול את המחשבים של LG ה-T280/380 שרציתי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yit,

רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית וקצת סרטים,), עבודה עם תוכנות כמו פוטושופ, לייטרום ופיינלקאט. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך גדול ומט. * רזולוציית המסך? רזולוציה גבוהה ( FHD) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי?- * האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שיוכל לעבוד מעל 3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?נראה לי שכן, אבל אני לא כ"כ מבין בזה- צריך שתהיה יכולת להעביר קבצים גדולים במהירות, לחבר מצלמה וכרטיסי זיכרון, אולי לחבר גם מסך. * Bluetooth?- * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?- * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by taotao,

חברים אני שואל בשביל חבר שהמסך של הנייד שלו נשבר... איפה אפשר לתקן או מי היבואן..? המחשב נקנה בחו"ל לפני כ2-3 חודשיים.. הדגם זה Toshiba Satellite A105-S2716

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מעבד Intel Core 2 Duo E6420 Box ¤987 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6420 לוח אם ASUS P5LD2 SE/C ¤427 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31050 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤265 http://skypc.co.il/product.asp?pid=1600AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤457 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 8500GT SILENT 512MB PCIe ¤486 http://skypc.co.il/product.asp?pid=37376 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז כולל ספק COOLER MASTER Elite 330 350W ¤297 http://skypc.co.il/product.asp?pid=RC-330-KKN1-GP כרטיס קול Creative Audigy 2 ZS 7.1 ¤366 http://sky…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, רציתי לקבל מפרט למחשב שצריך להריץ הרבה תוכנות כבדות לפיתוח חומרה. כגון: modelsim, xilinx ise, matlab ע"מ להוזיל את המחיר אני מוכן לעשות OC למעבד. לא איכפת לי איך ה-OC יתבצע - העיקר שהוא ישתלם במסגרת התקציב. אני מעוניין בזיכרון 16GB הארד-דיסק מעל 500G כדי לגבות הרבה חומר. לא מעוניין במסך, מקלדת, עכבר, כרטיס טלויזיה,רמקולים וצורב. מעוניין במארז ובתוכנו. חשוב שהמחשב יהיה שקט. התשלום יהיה במזומן בהנחה והחנות נמצאת באזור המרכז.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המחשב לאחות שלי אז הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, סימס וקצת פוטושופ. ללא OC 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5200 BOX AM2 1x Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 1x G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR 1x Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 1x Leadtek WinFast PX8500 GT TDH Extreme 256MB PCIe 1x LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail 1x Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 1x Microsoft® Wireless Optical Desktop 1000 BV3-00014 1x ViewSonic LCD 19 VP930 סך הכל: 5,281 ש"ח עדיף Seagate על WD, נכון?! יש למישהו אולי ביקורת על ההרדיסק הזה? כדאי להוסיף 150 שקל ולקחת 8600GT? אהה... וזה צריך להיות באחת מהחנויות הצפוניות (עדיף לא KSP). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by si,

שלום רב, אני זקוק למפרט מחשב שהיעוד שלו הוא (לפי סדר עדיפות): 1. תחנת skype 24/7 2. הורדות בלילות 3. גלישה יומיומית באינטרנט 4. תכנות בעזרת visual studio מדי פעם - המחשב לא מיועד למשחקי מחשב כלל הדרישות הכי חשובות של המחשב: 1. יעילות כלכלית כלומר שעלות החשמל תהיה כמה שיותר נמוכה (skype צריך לחסוך לי את המנוי לחברת טלפון קווי). 2. שקט - המחשב איתי בחדר וחשוב לי מאוד שבלילה הוא יהיה כמה שיותר שקט. 3. שיעבוד חלק פחות או יותר ושלא יהיה עגלה. התקציב הוא 1500 ש"ח אבל אני מוכן להוציא עד 2000 אם צריך ואפשר עוד לגלוש אם זה באמת משתלם. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by David Ell,

Gigabyte GTX 560 Ti i5 2320 + קירור איכותי כלשהו לא עשיתי OC באף אחד מהם, שמורים, ואנקה מאבק. כמה ביחד וכמה כל אחד בנפרד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים