ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
שלום רב,אני סטודנט שגר כרגע במעונות הסטודנטים בבאר שבע.בחדר יש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל לאינטרנט של האוניברסיטה. הבעיה היא שכל הזמן הנייד מתחבר לאינטרנט ומתנתק אחרי כמה זמן ושוב מתחבר לבד. אני רוצה לציין את העובדה שיש לי רמקולים שמחוברים לנייד(ALTEC LANSING VS4121) וכשמנתקים תכבל אינטרנט מהכניסה שלו בנייד יש מעין רעש חזק ברמקולים.לוח אם דפוק זה לא יכול להיות בגלל שהוחלף לי לוח אם שבוע שעבר בנייד אחרי שהלך כרטיס מסך.בנייד החלופי של אמ אס אי(נטבוק) לא הייתה כל בעיה של רעשים וניתוקים מהאינטרנט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת אינטראקטיבית מתחיל בקרוב שנה ב' בשנה הזאת נתחיל להיכנס לעומק של תוכנות כבדות כמו אפטר אפקטס ונתחיל ללמוד את התוכנה 3D מקס. (ההתמחות שלי תהיה בתוכנה אפטר ולכן המחשב צריך להיות ממש חזק) לכן אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חזק כמה שיותר בתקציב שיש לי - 5000-6000 ש"ח האם אתם ממליצים על מחשב מותג? כמו DELL לדוגמא? האם אתם ממליצים לבנות מחשב עם מפרט שתתנו לי? כמו כן, כרגע אני משתמש במסך לד סמסונג 24 אינץ ומעוניין לרכוש עוד אחד, כדי שאוכל לעבוד עם שניהם, ועל כן אצטרך כרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI - כך שאוכל לחבר את שתיהם ולעבוד איתם בצורה האיכותית ביותר. אז כשאתם מציעים לי מפרט תיקחו בחשבון את העניין הזה שאני משתמש בשני מסכים. אשמח לתשובותיכם, מסקנותיכם …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* גודל המסך? 15.4/15.6 לפחות! * משקל רצוי? לא כל כך חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמובן שעדיף ארוך במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני ישמח ליציאת HDMI * בלוטות? לא חובה אבל גם יעיל. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500GB לפחות. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר זה לא כולל כרטיס מסך ומסך. הדגם : מחשב אולי זה יקר אבל אני רוצה להשקיע כבר עד הסוף. אני לא הכי מבין במחשב על איך הוא אמור להיות והאם כל החלקים מתאימים הנה המפרט : מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1444 http://tms.co.il/product/9111 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪961 http://tms.co.il/product/9086 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 http://tms.co.il/product/6009 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 http://tms.co.il/product/7943 זיכרון: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כמות : 1 מחיר : 235 ₪ http://www.ksp.co.i…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הקנייה רלוונטי רק אם יש איזשהו דיל משתלם. מחשב טוב בייחס לכסף * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, מוזיקה, אינטרנט, משחקים - HON * גודל המסך? 15* משקל רצוי? לא משנה* האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI רצוי כמה, DVI, USB * בלוטות? לא משנה* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500 מינימום אם אין אז 320 גם סבבה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב - אם אין נרכוש חיצוני * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא - רצוי לא HP שאיכות הבנייה תהיה כמה שיותר טובה. אני כרגע משתמש בHP 620 הוא דיי סבבה, ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד מדגם Dell D620, המחשב ישן מאוד. לפני כמה זמן קיבלתי התראה על חיי סוללה קצרים דרך הווינדוס, והסוללה מספיקה לי רק לבערך 13 דק' כאשר היא טעונה בצורה מלאה. הסוללה לפי מה שראיתי היא Li-Ion 56Wh (אם אני לא טועה ). חשבתי על קניית סוללה חדשה, אך רציתי להתייעץ פה לפני. אני לא רוצה לקנות משהו יקר מדיי. רציתי לקבל קצת פרטים על הסוללה הבאה: http://www.e-memory.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=138 כמה זמן עבודה +- היא יכולה להחזיק בלי מקור חשמל? האם היא סוללה טובה ביחס למחיר? תודה, דוד
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? מוכן לשלם עד 7000 אם זה באמת יעזור לפיתוח להיות הרבה יותר מהיר 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר Unity ואולי גם Unreal. לא מתכנן לשחק במשחקים במחשב זה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? קצת חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח ש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. הכוונה שיהיה רלוונטי במידה כזו או אחרת לארבע שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי חלקי מחשב. מעבד i5 10400 הגיע בקופסא פתוחה של מעבד i3 6100 שסימנו עליו X כאילו זה לא באמת i3 (מצורפות תמונות). אחרי החג אפנה לחנות אבל בינתיים זה מונע ממני להרכיב את המחשב. ברמה הפרקטית, האם וכיצד ניתן לוודא שהמעבד עצמו חדש ולא משומש? יש סיבה הגיונית שמעבד יגיע בצורה כזו? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש המלצה למחשב נייד 13 אינץ' תקציב 3000-3500 מטרות המחשב- עבודות משרדיות, אופיס, אינטרנט, קצת פוטושופ ברמה בסיסית גודל מסך-13, לא חשוב אם מבריק או מאט רזולוציית מסך- אין חשיבות מיוחדת משקל רצוי-1.5 קילו זמן סוללה רצוי- כ-7 שעות יציאות מיוחדות- HDMI BLUETOOTH- לא חשוב גודל מינימלי וסוג כונן קשיח- 128 SSD תחת מגבלות תקציב אם לא אז 500 כונן אופטי- לא חשוב תחנת עגינה ייעודית- לא חשוב אחריות בינלאומית- לא קריטי מערכת הפעלה- נדרש ווינדוס 7 או 8 העדפה לחברה מיוחדת -דל ראיתי את הדגם של המחשב הבא:Dell latitude 3340 RD33-7697 http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=3010 סה"כ נראה שהוא עונה על מרבית הצרכים, נראה לי קצת חשוד לקבל מעבד i5 ו-128 SSD במחיר כל כך זול האם ישנם המלצות…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האלן חברים, מחפש מחשב נייד לי ולאישתי (לומדת עיצוב פנים), הנייד צריך ליהיות מסוגל להריץ תוכנות כדוגמאת sketchup ו autocad ללא שום בעיות. האם כדאי ללכת על המחשב HP Pavilion 15-AU000NJ? http://ksp.co.il/?uin=33472&select=.268..271..162..2175..2185. האם יש המלצות לגבי מחשב אחר? השאיפה במחיר לאיזור 4000 ומעתה כמה שאפשר. אודה לעצתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לפני רכישה של מחשב מדגם: Dell Vostro 14 5000 5481-82658G25GLOS זה הדגם עם הכרטיס מסך של Nvidia MX130, יש את הדגם ללא הכרטיס מסך הזה אלא את המובנה של Intel UHD 620, תכלס הפרש של 250 שח, האם שווה את זה? האם המחשב מומלץ? יש לו איזשהם בעיות שמישהו מכיר? המפרט שלו פצצה בתכלס. השוואה בין שני הדגמים: https://ksp.co.il/?list_compare=.56179..56183.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. בעזרת הפורומים השכנים (לוחות אם, מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים וכו'...) אני בונה לעצמי מפרט- step by step/ עניין אחד שנתקלתי בו הוא שחלק מהריכיבים עליהם נסגרתי לא ניתנים להשגה בחנות מסוימת וחלק אחר לא ניתן להשגה בחנות השניה. בסה"כ, יחד עם עניין הבדלי המחיר, אני מגיע לכך שהקניה צריכה להתפצל בין 2 עד 3 חנויות. לכאורה אין לי כל בעיה לבצע הזמנה מ3 חנויות נפרדות (עזבו את עניין המשלוח כי נניח ואני לוקח הכל בעצמי מאזור המרכז) אבל השאלה הנשאלת היא האם זה כדאי? האם אני עלול להיתקל בבעיות תמיכה אח"כ שכן אם תהיה לי בעיה באחד הרכיבים אז החנויות יתחילו להפיל אחריות על האחרות בטענה שהחלקים שלהם תקינים ולא עושים בעיות? האם החסרונות עולים על היתרונות? מה אתם ממליצים לי לעשות אם …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את מחשב הווינדוס שלי בגללי עברתי לMacBook Pro. כמה שווה המחשב שלי? Asus UX510UX-FI058T 4k Display - 15.6" (16:9) LED backlit UHD (3840x2160) 60Hz Intel® Core™ i7 6500U Processor Windows 10 Pro 16 GB SDRAM NVIDIA GeForce GTX 950M , with 2GB VRAM 1TB 5400RPM SATA HDD 240GB SATA3 M.2 SSD (Installed) Integrated 802.11 AC (WIDI Support) 1 x COMBO audio jack 1 x Type A USB3.0 (USB3.1 GEN1) support display 2 x USB 3.0 port(s) 2 x USB 2.0 port(s) 1 x HDMI 1 x USB Type-C במצב כחדש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב למשחקים(כבדים). מתוכנן OC קטן(20-30%). שקט וקריר עד כמה שניתן. ללא ציוד הקפי(CD,מקלדת עכבר ומסך). איזה עוד אינפורמציה חסרה? המפרט: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: G.SKILL "NQ" 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL9 מחיר: ₪446 כרטיס מסך: GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1788 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II מחיר: ₪600 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי מחיר: ₪436 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 מחיר: ₪350 דיסק קשיח: WD GREEN 2TB SATA2 מחיר: ₪497 מחיר: 6133 שקלים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מפרט הכי טוב בתקציב הנ"ל לאחיין שלי, הוא לא מבין עמוק ולא בענין של שידרוגים עתידיים ,oc וכו' שימושים: אופיס משחקים *כולל מסך 17" LCD תודה לכל מי שעוזר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX260 שחגג יומולדת 10 לפני כמה חודשים...) ורוצה לרכוש כרטיס מסך GTX1060 6GB. המפרט הקיים היום הוא: מעבד: Intel i5 4570 3.2Ghz לוח אם: Gigabyte H87M זיכרון: Kingston 2*4GB 1600 GMHz ספק כוח: Corsair TX550m שמספק 550W. מערכת ההפעלה כיום היא ווינדוס 7 64 סיביות, אבל ככל הנראה אשדרג בעתיד הקרוב לווינדוס 10. השאלה שלי היא כפולה: ראשית, האם במפרט הנוכחי יש בעיית תאימות כלשהי עם כרטיס מסך GTX1060? בעיקר אני רוצה לוודא שספק הכוח שלי לא חלש מידי לכרטיס מסך שכזה. השאלה השניה היא האם יש ייתרון תאימות לכרטיס מסך של חברה מסוימת, למשל האם עדיף לי לרכוש כרטיס דווקא של חברת Gigabyte כי לוח…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
סה"כ עלות המחשב ב KSP 3840 ש"ח... צורכי המחשב הוא גלישה עם הרבה טאבים, סרטים, מוזיקה ומשחקים (כמו FIFA15,GTA וכאלה).... מה דעתכם? האם יש משהו מיותר/חסר? בבקשה אשמח לטיפים לפני הרכישה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה עוד שלושה שבועות אני טס לארה"ב ויש לי הזדמנות לקנות שם מחשב (ללא מארז כמובן ), אי לכך ובהתאם לזאת נשאלת השאלה מה לקנות. המטרה העיקרית של המחשב היא למשחקים, OC כרגע לא נראה באופק אולי עוד כמה שנים כשיהיה כבר מיושן ;D ותקציב הוא לא בעיה- כמו שכתוב בכותרת עד 20K. מה חשוב לי? שני דברים בעיקר: שיהיה חזק מאוד. הייתי מאוד רוצה לקרר אותו מיימית ;D כך שאני זקוק להמלצה על מערכת קירור שתקנה שם. (וגם על מארז וספק טובים שייקנו בארץ (כמובן) ויתאים למערכת - משהו אלגנטי ויחסית קומפקטי).
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרות: לימודים, עבודה, סרטים, גלישה באינטרנט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10460&perur=2&t=1&c=441 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה - אני קונה מחשב מתקציב שיש לי מהאוניברסיטה, התקציב גבוה אך לא להתפרע יותר מדי 8 מקסימום. האוניברסיטה עובדת עם חברה שנקראת ש.מ.מ ואין להם מגוון גדול מאד של ציוד חסרים להם קצת דברים, הנה ההצעה: מעבד intel core i7 920 box 1366 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD7 - תומך ב USB 3.0 SEAGATE 1TB 7.2K 33M SATAII כרטיס מסך ASUS 5770 1GB GDDR5 צורב בלו ריי LG BD-WRITER GGW-H20L --- לא היה את הדגם החדש של הצורב, אני גם לא בטוח שיש אותו עדיין בארץ בכלל, אבל לא שווה לחכות בשביל הדגם החדש או משהו נכון? זכרונות KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ X 3 --- במקור רציתי זכרונות CORSAIR XMS3 DDR3 1333MHZ 2GBX3 triple channel... האם זה קריטי שהזכרונות שהם מציעים לי אינם עובדים בצורה של תלת ערוצי כמו ה …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-