ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
Pentium 4 3.2GHz 1M 800FSB LGA775 Abit AG8 TwinMOS 2X512 400Mhz Wastern Digital 120GB, 7,200RPM, 8MB Buffer, 8.9ms avg, Serial ATA/150 Floppy Mitsumi Sparkel GeForce 6600 PCI-E LG DVD RW GSA-4160B X16 Double Layer Super Multi + Software אני אודה לכם אם תוכלו לתת הערות ולהציע תיקונים.... תודה רבה! ניר
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מזמין עד סוף השבוע בינתים בניתי משהו לפי מראה עיניי This Specification Created @ www.tms.co.il - Professional and Reliable Computers Chain Stores CPU: AMD Ryzen 5 1600X AM4 Box - בקניית מחשב חדש ! Qty: 1 - Price: ₪ 452 Motherboards: Gigabyte B450 AORUS M Qty: 1 - Price: ₪ 388 RAM Memory: Corsair DDR 4 8G 3000 CL16 Vengeance LPX Black CMK8GX4M1D3000C16 Qty: 1 - Price: ₪ 190 Cases: IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Qty: 1 - Price: ₪ 339 Solid State Drives (SSD): Addlink SSD 256GB S70 M.2 2280 NVMe - בקניית מחשב חדש ! Qty: 1 - Price: ₪ 212 Hard Drive…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני שאני מבצע קנייה, האם הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 3000 ) יצליח להניע את המסך (U2711 של דל)? הכוונה לסרטים (אני די מיואש מראש מHD וניצול הרזולוציה הטבעית, אבל תמיד יש תקווה) בלבד. לא משחקים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני שאני בוחר מחשב נייד למשרד יש לי 2 שאלות: 1. האם חיבור sub c מהווה תחליף מלא ל-hdmi? הנייד מחובר כיום למסך גדול באמצעות hdmi ומעביר וידאו וגם אודיו. האם החיבור הנ"ל עושה זאת גם? (דוגמת מחשבי ה-yoga). 2. מתאם כרטיס רשת: בהנחה שלנייד החדש אין כרטיס רשת מובנה, האם ניתן לחבר מתאם דרך ה-usb או ה-usb c ? הנייד מחובר כיום לרשת קווית במשרד כדי לאפשר עבודה רציפה ומהירה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה לכולם, אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני כרגע מתלבט ואשמח לעזרה. בעוד 3 שבועות הולכים לצאת לוחות אם מדגם חדש, בעוד חודש חודש וחצי עומדים לצאת כרטיסי מסך של הדור החדש וכו' וכו' השאלה היא האם לחכות להם או לקנות כבר עכשיו? ואם כן לחכות אז כמה זמן? והאם יש לזה בכלל סוף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי כולם מי שיכול לזרוק מילה, אשמח , כי בתחום הנישאים אני מעט חלש וכרגע מחפש נישא עם סנטרינו... בחיפושים ברשת מצאתי את הcompaq nx7000 ואת הx1000 הכוללים דגמים עם שלושת מעבדי הסנטרינו (1.4 , 1.5 , 1.6 ) , מעניין אותי דווקא הסנטרינו בגלל יכולות התקשורת החזקות וכמובן הסוללה שמספיקה לחמש וחצי שעות... העניין הוא שבארץ מצאתי רק את הnx7000 במחיר של 9400 ש"ח ובחנות שאני בכלל לא מכיר... האם מישהו מכיר דגמים מומלצים אחרים המכילים סנטרינו וניתן להשיגם בארץ ? ואם מישהו כאן קנה אחד כזה (שיתחדש ) ויספר לי בכמה ואיפה (אם זה מותר כאן ). תודה מראש למי שיכול לעזור יום טוב. זיו.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה לדעתכם שווה המחשב הנ"ל- שמור ברמה נדירה ביותר !!! מעבד T9300 2.5GHZ זיכרון 4G קיצר הנה לינק... http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2274504,00.asp נ.ב-אין שריטות ולא פיקסלים מתים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , * מטרות המחשב? אופיס , סרטים, גלישה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? המחשב הולך להיות בדירה אבל שלא יהיה בלטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה , אבל יציאת HDMI-DVI יוכלו להוסיף * בלוטות? אין חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL , אבל אני פתוח להצעות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט ב3500 ללא או סי בלי הארד דיסק ובלי ציוד כללי(בלי מסך או צורב).
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות. מתנצלת מראש על הנדנוד. בשל סיבות אישיות שלא ניתן היה לחזות אותן לא התאפשר לנו לרכוש את המחשב כאשר נתתם לנו את ההמלצות באוגוסט השנה. מאז חלפו מים רבים (במיוחד בתאילנד) ואני מעוניינת בהמלצה חדשה או ברענון ההמלצה הקודמת. החידושים הם: 1. החנות המועדפת היא זיג זג אלא אם יש ממש בעיה עם זה והמפרט המומלץ יכול להתגבש רק בחנות אחרת אז אפשר גם IQPC 2. דיסק קשיח לא פחות מ- 1TB 3. זכרונות של 8 GB אני חוזרת על פרטי המפרט המבוקש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מערכת הפעלה, מסך 23" רמקולים מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שאפשר המשתמש הוא לא גיימר כבד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (ל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד intel e5500, לוח אם ASRock G31M-VS2 וזיכרון 2GB אני רוצה לקנות כרטיס מסך במחיר של עד 600 ש"ח. זיכרון כמה שיותר גבוהה שיעבוד עם המחשב שלי. חשוב שיהיה בכרטיס מסך יציאה ל-DVI. אשמח להמלצות גם לחנויות זולות שאפשר להזמין דרך האינטרנט. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כללי ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים חדשים בעיקר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, פעם ראשונה שיוצא לי להתייעץ פה בפורום,חבר המליץ לי עליו 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סגנון GTA\TOMB RIDER\FAR CRY\CALL OF DUTY וכ'ו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 21אינטש מתכנן לקנות מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז mid tower שנותן תמורה טובה למחיר. עיצוב פשוט זה פלוס. מהשוואה בין מדריכים מחו״ל והמחירים בארץ, ראיתי שאת ה Corsair 200R שיחסית מומלץ, אפשר להשיג בארץ ב 250 ש״ח (בחו״ל הוא נמכר ב 55$ = 193 ש״ח). מה דעתכם? המלצות נוספות? מוכן גם להזמין מחו״ל אם זה באמת ישתלם, אני מניח שלא כי אני לא מחפש דגם אקסלוסיבי.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט ב8K +- ללא מסך או כל ציוד היקפי אחר. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=51818777-C4AF-48CF-AEFD-36CD4545718A וקחו בחשבון שאני מקבל את המעבד Q6600 במחיר של המעבד שצויין במפרט ואני לא מחרטט!!!. אז אם יש הצעות לשיפור דברו. ועוד משהו בSKYPC אין את הספק של CROSAIR 520WAT אז במקומו לקחתי את האנטק.... תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* גודל המסך? 15.4/15.6 לפחות! * משקל רצוי? לא כל כך חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמובן שעדיף ארוך במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני ישמח ליציאת HDMI * בלוטות? לא חובה אבל גם יעיל. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500GB לפחות. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד- Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K לוח אם- Asus p4p800 Deluxe זכרון- 512 ddr 400 mhz דיסק קשיח- 80 gb 8mb כרטיס מסך-sapphire radeon 9600 pro 128ddr כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live Value כונן 3.5- floppy 1.44 (עדיף teac) Dvd- 16x-48x צורב- lg 52x24x52 כרטיס רשת- NetCard RJ45 10/100Mb מארז- 350 w atx midi tower מקלדת-microsoft multimedia רמקולים- CREATIVE Inspire 2400 sub + 2Sp עכבר- microsoft optical mouse (אני צריך גם המלצות לספק כוח ולקולר של המעבד אם אפשר),תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה : מעבד: core 2 duo e6300 1.86ghz לוח אם: asus p5B 775 conroe זיכרון פנימי: aeneon ddr2 667 512mX2 זיכרון : Western-D 250G כ.מ: asus EN7600GT 256mb retail מארז: HEC 6a21 ספק: ג'נרי 500W מאוור 12 CM עכשיו מה שאני רוצה לדעת זה : מה שווה לי יותר לשדרג את זה או לקנות חדש מה שאני רוצה לשדרג זה: זכרונות>4G CL4/5 מעבד>quad 6600 לפחות לוח אם לא חובה רק אם אני עושה CF ותגידו אתם מה כדאי לי בכללי... (להחליף או לא ) כ.מ > CF של שתיים 4850 או אחד של 4780 תגידו אתם מה עדיף אני לא סגור על עצמי בקשר לזה חלק אומרים זה וחלק אומרים זה ספק למשהוא יותר טוב רק לא ג'נרי מעפן כמה אתם משערים שכל זה יעלה לי בערך אני אבל מדבר על עוד בערך חודש וחצי שאני אקבל משכורת 1. מה …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נייד לאוניברסיטה, משמע אני הולך להזיז אותו קצת, אז תחליף שולחני של 3 קילו+ לא מתאים לי. אני חושב שאני מעדיף נייד של 14.1 אינץ' רחב מאשר 15.4, ודרישות מינמליות הן CORE DUO וג'יגה זכרון. אפשר חריגה של עד 200 ש"ח גג. חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410498 אילו עוד אופציות ראויות יש לדעתכם?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מפרט שיתאים לי לתלת מימד(3ds max) וקומפוזיטינג(אפטר אפקטס) אני גם משתמש בתוכנות נוספות(פוטושופ פלאש ופרמייר), אבל מניח שלא אמורה להיות בעיה איתם במפרט שיתאים לתוכנות שבשורה למעלה(תקנו אותי אם אני טועה..) יש איזו מעבדה שהמליצו לי עליה ויש בה את המפרט הבא: מעבד ואפשרות שדרוג Intel Core i7-920 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audi…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקציב הוא בין 2600 עד חריגה ל3000 עם ניסיון לחסוך השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ומדיה (דגש גם למולטיטסקינג) (משחק לדוגמא אם אפשרי הוא GTA IV) המסך הוא SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW עם רזולוציה של 1680*1050 יש צורך בצורב כמו כן אני לא מבין בזה אבל רצוי כרטיס קול איכותי למערכת של 5.1 השקט אינו קריטי אך כמה שיותר שקט יותר טוב, יותר מעניין אותי הקרור עקב העובדה שאני גר בממ"ד ובימים כמו עכשיו החדר נהפך לחממה לא מתכונן לא OC ולא שידרוג מסיבי (או כל שידרוג), אין צורך למע' הפעלה אבל יש צורך להרכבה העדפה לחנות היא בין KSP לבין TMS (אם KSP אז ב"ש למרות שאין לי בעיה להזמין) לאחר חפירות רבות בפורום הגעתי למפרט הבא: מעבד Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכל מה שצריך ואפילו יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות, שרת אינטרנט, קידוד ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VirtualBox, netBeans, altBinz, IDM, codeBlocks, Apache, Premiere Pro, VirtualDubMod. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Prototype, GTA IV, Sniper Ghost , Skyrim -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה מיתכוונים שאומרים פה בפורום מפרט ב 4K צורב ב 2K מזה הK הזה ולא יותר קל ליכתוב בש"ח?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-