ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,374 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא 1700 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך זה יהיה מצוין! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי במחשב הוא התוכנה CUBASE 5 יצירת מוסיקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CUBASE 5,כבד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). האמת שיש לי 2 מסכים אחד של ACER ברזולוציה של 1440*990 והמסך השני של SAMSUNG ברזולוציה 1280*1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הלכתי לאיש מחשבים וביקשתי ממנו הצעה למפרט מחשב שמיועד למחשבים וסרטים. הוא הציע לי את המפרט הבא ב3000 שח, רציתי לדעת אם הוא טוב במחיר הזה ואם כדאי לי לשנות בו משהו. מעבד: intel i-5 4440 haswell לוח אם: gigabyte ga-h87m-hd3 דיסק קשיח: western digital 500gb caviar blue זיכרון: kingston ddr3 1600mhz צורב: dvd x24 asus מארז: sama atx ספק כוח: zumax pro 550 watt כרטיס מסך: gtx650 2gb תודה ויום טוב!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים בגרפיקה גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?8 6. האם מתוכנן אוברקלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט למחשב לעבודה משרדית בלבד - WORD, VISIO, GIMP, MAIL וכו' האם כדאי להשקיע קצת יותר וללכת על I3? (למשל: http://ivory.co.il/product.asp?productid=4801&CatCode= עם מספר שיפורים) בתקציב ש"ח2000 או ללכת על AMD בתקציב ~1600 ש"ח? אשמח למפרט מכל סוג. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.dell.com/en-us/shop/compare?ocs=dncwy604h,dncwxb1608v2 צמצמתי את הבחירה ל2 המחשבים הנל אשמח לעזרתכם תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום לכולם 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 גג 3300 אבל עדיף פחות מ3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה לא אבל עדיפות להרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש כללי עד 3500 ש"ח. * מטרות המחשב - לימודים, עבודה, גלישה (יוטיוב), סרטים, משחקים קלים וכו'. * גודל המסך - 15.6 יספיק (אפשרי פחות) * רזולוציית המסך - לפחות 1366x768 * האם נדרש זמן סוללה ארוך - ממוצע * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI * Bluetooth - אין צורך. * כונן קשיח - כונן SSD (לא פלאש מודול, אלא כונן בפני עצמו) 128GB * כונן אופטי - לא. * מערכת הפעלה - ווינדוז 8 * מסך מגע - לא. * חנות לקנייה - KSP\OMC\BUG\IVORY (אלו החניות הקיימות באיזור המגורים שלי, מעוניין לקנות ולקבל את המחשב במקום ולא להמתין להזמנה) מצאתי מספר מחשבים ואף שקלתי לקנות מחשב "זול" ולהחליף לו את ההארדדיסק בSSD יש את הפוג'יטסו הזה שנראה לי שתפסלו http://ksp.co.il/?uin=1927…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מה שיש לי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 אני רוצה שמשחקים חדשים יפעלו בצורה חלקה מה צריך להחליף (אני לא מבין גדול אבל מעבד 3 גיגה הרץ גיפורס 6 ועוד 500מב זיכרון זה טוב) כמה זה צריך לעלות ??? זה החנות/מעבדה שמשם אני בדך כלל מסדר ת'מחשב http://www.pcdoctor.co.il/index.php
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב נייד של HP, שכרגע מותקנים בו שני זיכרונות 2G של HP (סה"כ 4G זיכרון). השאלה היא כזאת: מתוך הנחה שאני רוצה להוסיף זיכרון RAM למחשב, האם יש הבדל בין זכרונות של G.Skill, Kingston ו- Samsung? האם אני צריך בכלל רק את הזיכרונות של HP שהיא מציעה באתר שלה? מדובר במחשב נייד של HP, ProBook 4520s WD841EA.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים? מה יותר נוח וטוב? כמובן שאת שניהם אני מביא עם מעבד ATOM N450 ו2 ג'יגה RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם הגיע הזמן להתחדש . מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר וגם עבודה משרדית קלה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לשום תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3,cod bo3, xcom 2 gta v tomb raider ובכללי משחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך לקנות לילד מחשב נייד ללמודים בטכניון מתלבט בין כמה סדרות של מחשבים חשוב שיהיה ניתן להגדיל את הזיכרון ראם ל 16 בעתיד. מערכת הפעלה לא חייב אני יכול להתקין לבד. צריך סוללה שתהיה טובה לכמה שעות שלמחשב תהיה USB Type-C שתאפשר לחבר התקנים לנובו אני לא בטוח שבדגמים שם יש וחלק אני לא בטוח שניתן להרחיב זיכרון. תקציב עד 3000 שקל אפשר קצת לחרוג אבל ניתן גם בפחות אם אין איזה שיפור משמעותי https://ksp.co.il/?uin=48762&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56183&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..442..432. https://ksp.co.il/?uin=56179&select=.268..271..214..3765..2185..2183..347..…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים.. אני מחפש לקנות נייח בתקציב של עד 3400 ... הבעיה שאני לא מצליח להכניס בו את כל הרכיבים דוגמה כרטיס מסך, SSD , ומעבד חזק. אני גרפיקאי חובב שמתעסק עם תוכנות גרפיות, אך מה שחשוב לי בגדול זה אמינות... מישהו המליץ לי על המחשב הבא , מה דעתכם? http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=6962
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד חדש שיענה על הצרכים הבאים : * יצליח להריץ תוכנות גרפיקה כגון פוטושופ ואילוסטרייטור, ויעבוד חלק בעת עבודה על קבצים קצת יותר גדולים מהנורמה. * יהיה בעל כרטיס גרפי טוב, לאו דווקא בשביל משחקי מחשב, אלא גם להריץ תוכנות תלת מימד ורנדרינג ברמה סבירה. אני נמצא כרגע באיטליה וראיתי מס' מחשבים שאני מתלבט ביניהם, אשמח גם להמלצות אחרות : HP Pavilion 15-N066SL מעבד I7 - 4500U 6GB זיכרון ראם GEFORCE GT 740M ב560 יורו ASUS N56VV-S4007H I7 3630QM 16GB זיכרון ראם GEFORCE GT750M ב-800 יורו HP Envy 15-j040el Core i7 - 4700MQ 12GB זיכרון ראם GeForce GT 740M ב-640 יורו[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 278px][/TD] [TD=width: 980px]LENOVO Z500-59372854 Intel Core i7-3632Q…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי השנה ראשונה באוניברסיטה הבנתי שלהמשיך במצב הנוכחי אני לא יכול ולכן אני מתייעץ איתכם. לאחר התלבטויות רבות החלטתי ללכת על 13.3". 15.4 גדול לי מדי, ופחות מ 13 זה נראה קטן... דברים שחשובים לי במחשב זה שהמסך יהיה מט (לא מבריק, עושה לי כאב ראש), כמה שיותר קל עם סוללה שתחזיק כמה שיותר, אחריות לפחות שנה, רמקולים כמה שיותר "סבירים", ושלא ירעיש... מבחינת חומרה? רק שיהיה לו wi-fi, ודיסק 160gb לפחות. אשמח לשמוע הצעות (אם הן קיימות)...
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה לכולם, אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני כרגע מתלבט ואשמח לעזרה. בעוד 3 שבועות הולכים לצאת לוחות אם מדגם חדש, בעוד חודש חודש וחצי עומדים לצאת כרטיסי מסך של הדור החדש וכו' וכו' השאלה היא האם לחכות להם או לקנות כבר עכשיו? ואם כן לחכות אז כמה זמן? והאם יש לזה בכלל סוף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, למשחקים בעיקר... דרישה בסיסית היא שיהיה שקט. לא אכפת לי להשקיע בקירור מים ושלא יהיו מאווררים, אם זה באמת שקט לחלוטין (ואת עניין הרעש של הספק, אולי גם יש דרך לפתור?) ובאמת שזה לא קשור לחלק של ה-COST-EFFECTIVENESS. בעניין זה, אם אני אקנה מחשב חדש בעתיד, אני אוכל להעביר אליו את קירור המים, נכון? לגבי המחשב עצמו - כמו שכתוב בכותרת, אני רוצה משהו ששווה לקנות. למשל, אם אני יכול להשקיע עוד 20% מהכסף ולקבל משהו פי 2 יותר טוב, ברור שזה שווה. אבל אם אני משקיע פי 2 כסף ומקבל עוד 20% לביצועים, היעילות של זה מפוקפקת, כי המחשב במחיר הרגיל יחזיק לי מצויין לתקופה מספיק גדולה, כך שאת ההפרש במחיר אני אוכל לשים בבנק ולקנות מחשב פי 2 יותר טוב, בסיום התקופה... אנ…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עידכון (3.9.08)שעה 15:45: מה אתם אומרים ללכת על המסך הזה: http://www.buycenter.co.il/Product.asp?Pid=VM-RD33-2257&Cat2Cat1ID=7233&Cat2ID=9805&aff=Zap〈=he אני רוצה לסגור עיסקה היום. דרך אגב מישהו מכיר חנות שמוכרת יותר בזול? אם לא אז איך החנות הזאת? ________________________________ שלום, אני מחפש מחשב נייד לעבודה בפוטושופ ואופיס 2007 הדגש הוא על מסך לא מבריק (בשביל פוטושופ) אין צורך במערכת הפעלה. לא קריטי המשקל והגודל עדיף מסך 15.4 (אפשר יותר אם יש) מקווה שתוכלו לעזור לי, תודה ABIRDH
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לקנות מעבד amd 3200 אבל עדיין לא ידוע לי מהו המקום האמין והזול מנו כדאי לקנות את המחשב..//
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF3 וסימולטורים ועריכה PHOTOSHOP ו SONY VEGAS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גם ל36" וגם למחשב 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוה…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אני רוצה בבקשה מפרט למחשב ב5000 ש"ח שיהיה amd והשימוש שלו הוא למשחקי מחשב בעיקר
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב של דל סטודיו 1569 שנקנה לפני 3 שנים ובזמן האחרון יש הפרעות בסאונד, קפיצות ורעשים. ההפרעות מתרחשות גם באינטרנט וגם בנגנים במחשב וקורות רק שאני מפעיל משהו אחר בנוסף לשיר\סרט שפועל.למשל אם אני פותח אתר אחר או קובץ אחר במחשב בזמן שסרטון ביוטיוב פועל יש את הקפיצות והרעשים. חשבתי שזה מהרמקולים אבל גם עם אוזניות זה קורה. עדכנתי דרייבר שהורדתי מהאתר של דל וגם זה לא עזר. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולל: מסך, לוח-אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס קול (גם OB יספיק), מארז וספק. ללא: מקלדת, עכבר, צורב, CD-ROM, כונן דיסקטים, רמקולים. שונות: הארד-דיסק: 60 גיגה. זיכרון - 512mb. יתרון - אפשרויות הרחבה נוחות (כלומר עדיף בסטיק בודד ולא 2*256). מסך - 17' שקט - 30DB ומטה. עם טמפרטורות יציבות. תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת עם שווה לקנות מחשב של סוני דגם RS420 Desktop במחיר 380$$ אני לא יודע איזה לוח אם יש למחשב הזה אני מקווה שתכלו לעזור לי תודה Model PCV-RS420 Processor Intel® Pentium® 4 Processor 2.80C GHz with Intel® Hyper-Threading Technology Cache Memory 512KB Integrated On-Die Level 2 Front Side Bus Speed 800MHz Standard RAM 512MB PC-2700 333MHz DDR (expandable to 2.0GB) Hard Drive3 120GB3 7200rpm Ultra/ATA-100 Hard Drive DVD±RW / CD-RW Drive*** DVD±RW -RW (4X max. write / 2X max. rewrite / 2X max. read) +RW (4X max. write / 2.4X max. rewrite / 2.4X max. read) CD-RW (16X max. write / 10X max. rewrite / 32X max. read) CD-ROM 40X max. CD-ROM read …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-