ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 3K, למרות שאמור לעלות פחות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן לנסות לחסוך, התקציב שרשמתי הוא משפר מקסימאלית לא רואה סיבה שלא נצליח להרכיב מפרט טוב בפחות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אופיס, מעט עריכת תמונות בסיסית וצפיה בסרטים עד 1080P. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? השקט חשוב, לא להגיע לעלויות גבוהות רק בשביל שקט מקסימ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג באיזור ה1500 שקל במידה וזה ייתן שיפור משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג פיתוח תוכנה ועריכת תלת-מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שייצאו \ יצאו בעתיד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 4K בסביבות ה30-28" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע מחשב אני רוצה להוציא קצת כסף ולשפר אותו כמה שיותר. כרגע יש לי מפרט מעבד i5 3570K זכרונות 16GB 1333MHZ DDR3 SSD 128GB 1TB 7200RPM Gigabyte GTX770 4GB DDR5 Corsair 750W מארז מעפן וקטן שאפילו קירור מים לא נכנס בו. המסך שלי גם די סבבה Asus VG248QE 144Hz הדברים העיקריים שלי הם סטרימינג גיימינג ועריכת וידאו (פעם אחרונה שערכתי וידאו שרפתי חצי מחשב והוחלפו לי החלקים עם ניצול האחריות) אז על מה חשבתי כרגע איפה שאני יכול לחסוך ולהשאיר חלקים זה כרטיס מסך + ספק + זכרונות (אולי) שאר הדברים לא מספיקים לי אני צריך עזרה בלבחור מארז לוח אם חדש הארדסיקים חדשים (לא מספיק לי המקום בכלל ב2 הכוננים) מעבד אני די מאוכזב מהביצועים...כרגע ורציתי לשקול אפשרות אולי אפילו לעבור ל …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אנשי החומרה שביניכם, אשמח לייעוץ +הצעות מחיר למחשב הבא(תמונה מצורפת):
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות מינימום ל GTA V מערכת הפעלה: חלונות 8.1, 8, 7, *ויסטה. 64 סיביות בלבד. *לבעלי ויסטה מומלץ השימוש בכרטיס מסך מבית NVIDIA. [*]מעבד: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @2.40GHz או AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor @ 2.5GHz. [*]זיכרון: 4 ג'יגה בייט RAM. [*]כרטיס מסך: NVIDIA 9800 GT 1GB או AMD HD 4870 1GB (דיירקט אקס 10,10.1, 11). [*]מקום פנוי על הכונן הקשיח: 65 ג'יגה בייט. דרישות מומלצות ל GTA V מערכת הפעלה: חלונות 7, 8, 8.1. 64 סיביות בלבד. מעבד: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz או AMD X8 FX-8350 @ 4GHz. זיכרון: 8 ג'יגה בייט RAM. כרטיס מסך: NVIDIA GTX 660 2GB או AMD HD7870 2GB. מקום פנוי על הכונן הקשיח: 65 ג'יגה בייט. האם המחשב הזה: http://ksp.co.il/?select=.268..271..…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי לנובו e330. בערך שנתיים בזמן האחרון הסוללה לא מחזיקה מעמד יותר משעה וחצי. רציתי לקנות סוללה חדשה. יש מקומות מומלצים להזמין סוללה כזאת במחיר נורמלי? ראיתי ב amazon סוללות במחיר סביר. בנוסף לכך הסוללה שעכשיו במחשב היא 6 cell השאלה היא האם אני קונה 9 cell המחשב יחזיק יותר זמן? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:מיועד skyrim,באטלפילד 4 -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.,באטלפילד 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי הדגם הוא Lenovo IdeaPad G510 אני מעוניין לקנות אותו ממישהו,לדעתי הוא דורש מחיר גבוה. I5 4200M 500GB 4GB RAM Intel HD Graphics 4600 יש אחריות לעוד שנה. דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנט להנדסה בשנה הראשונה בשנקר. חוזר הביתה כל יום. אני צריך מחשב חדש ללימודים ומתלבט בין נייד לנייח, בתכלס ממה שאני מבין עד עכשיו מהלך הרוח כמעט ואין שימוש בנייד בלימודים. ישנה אופציה לקנות נייד ולחבר למסך חיצוני אבל אני לא יודע עד כמה זה פרקטי, כי כנראה 90 אחוז מהזמן אני משתמש במחשב בבית. רציתי לשמוע דעות נוספות, אולי מסטודנטים שעשו תואר בהנדסה האם יש שימוש למחשב נייד שמצדיק רכישה ומה כדאי לרכוש. תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי 6 שנים המחשב הנייד שלי (ספציפית המסך) החזיר את נשמתו לבורא המחשבים. כעת מחפש תחליף.... קונה בארץ, לא באילת, תקציב של 5K אבל במקרה ממש מיוחד אפשר למשוך ל5.5. * מטרות המחשב? עבודה משרדית וסטודנטיאלית, גלישה באינטרנט (פותח המון המון המון טאבים בפיירפוקס), סרטים/סדרות * גודל המסך? 13.3 האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף מסך מגע, נדמה לי שכל מסכי המגע מבריקים (לצערי). * רזולוציית המסך? FULL HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? מקסימום 2 ק"ג. אולטראבוק שמנמן לא מרתיע אותי . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר ארוך אבל כל דבר בסביבות 3 שעות ומעלה בא בחשבון. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר HDMI ,USB . * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג ש…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום , ברצוני לרכוש בימים הקרובים מחשב מדגם Y50-70 4K עם SSD מרשת אייבורי באילת (מחיר 5500 ש"ח) , לאחר חיפוש ברשת מצאתי הרבה תגובות על הלפטופ , הרבה חלוקים בדעותיהם, בגלל זה אני רוצה לדעת האם מישהו כאן ניסה את הגרסה של ה 4K עם SSD הדגם המדוייק : מחשב נייד "15.6 Lenovo IdeaPad Y50-70 59433108 256GB SSD לגביי ה SSD הוא מסוג סמסונג PM851 אמנם הוא פחות טוב מה MX100 או EVO 840, אבל הוא לא כזה רחוק מהם , לכן אני לא חושב ששווה לי לקנות בנפרד SSD ולבצע החלפה לדגם עם ה 1TB 5400rpm. * מטרות המחשב - משחקים תכנות קצת פוטושופ ועריכת וידאו (משחקים כמו סטארקרפט 2 , דיאבלו 3 , WOW , ופה ושם COD\BATELFILED). * רזולוציית מסך- כאן אני דיי בהתלבטות , אני לא יודע כמ…
-
- 7 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
היי איך המפרט שבניתי: http://startpc.co.il/build/media/build/viewBuild.php?uid=54fff34f64c64 המחשב מיועד בעיקר לשימוש משרדי אך גם לגלישה באינטרנט, סרטים וגיימינג קל מאד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שאלת זריזה מה לדעתכם ישתלם יותר ויתן תמורה טובה יותר בתחום הגיימינג? מחשב נייח בסכום של 2.5K או מחשב נייד בסכום של 4.5K? אני צריך מחשב נייד ללימודים, אם העדיפות למחשב נייד, הייתי מוכר את המחשב נייד שיש לי כרגע ( i7-3720qm intel, 2.6Ghz, זכרון ראם של: 8.00GB. וכרטיס מסך: nvidia nvs 5200m) ב2000 שקל ומוסיף את 2500 שחסכתי וקונה מחשב נייד יותר טוב. הרי אני לא צריך שני מחשבים ניידים. אך אם עדיף נייח, יש לי רק את ה2500 שחסכתי, אני לא יכול למכור את הנייד כי הוא משמש אותי ללימודים. אוכל לפזול לכיוון ה3K או 5K בנייד. אולי קנייה מחו"ל תפתח דלתות? תודה לעוזרים[/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב גיימינג חדש (עובר מקונסולה ישנה) אני מבקש הצעה ללוח אם מעבד וזכרונות. כרטיס מסך אקנה נבידיה חדש (גם חלק מהתקציב) חשוב לי גם מארז טוב וספק איכותי תודה, ניקו.
-
- 7 תגובות
- 4k צפיות
-
-
Intel Core i5-2500K Corsair 16GB-DDR3 1333MHZ ASUS GTX 650-1GB HDD 500GB DVDRW GA-Z68AP-D3 ANTEC 650W Gigabyte 3D Aurora 570 FULL TOWER --עריכה-- אני עכשיו רואה שהתבלבתי במקום , אפשר בבקשה להעביר פרום המתאים
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אפשר בבקשה לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה (הצעות לייעול יתקבלו בברכה): המחשב מיועד לגיימינג ואני קונה אותה באילת(ksp/ivory) ומרכיב בבית בשביל לחסוך כסף... i7 4790 Arctic Freezer i11 Gigabyte GTX970 ( הרגיל) Gigabyte GA-H97-D3H G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhzg Corsair Carbide 300R Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB ספק כח מודולארי SeaSonic G-650 650W Gold Modular G-Series אז ככה: אני לא כלכך מבין בספקים, ובכוננים קשיחים. אפשר אולי לקחת ספק אחר שיצא זול יותר ? הכונן קשיח הזה סבבה ? יש איזה משהו שאולי לא עשיתי טוב? (הבנתי שגם אני לא צריך לקנות משחה טרמית כי הקירור מגיע עם זה?) (יש לי SSD במחשב הישן שאני מעביר אותו...) עריכה: חשבתי אולי לשנמך לספק הזה http:…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? באזור 12 אינצ'. מעדיף מסך המתאים לעבודות משרדיות (אז מאט, לא?). * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? זה קריטריון חשוב. ראיתי שמתחת ל-1.2 קילו יש קפיצה גדולה מאד במחיר, אז אני מניח שלכל היותר 1.2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אשמח ללפחות 6 שעות שימוש. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי, אבל מתקשה להאמין שיש עוד מחשב שמגיע ללא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשובה המהירות על פני הנפח. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקצי…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכדי להאריך את חיי הסוללה , הבנתי שניתן להוציא אותה ולהשתמש בחשמל. לא הצלחתי לראות/לבדוק איך אני מוציא אותה, אם בכלל ניתן. תודה.
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, קניתי SSD כדי להתקין אותו על נייד ישן Toshiba P200 שישב בארון שנה בערך. התחלתי את ההתקנה של וינדוס7 עד השלב של להפעיל מחדש את ההתקנה כדי לסיים אותה. המחשב הופעל מחדש, רואים את הסמל שלו וינדוס ו...המחשב נכבה! ניסיתי להתקין אובנטו ושם הוא בכלל לא הצליח להגיע לשלב ההתקנה ונכבה מעצמו. מישהו יכול לכוון אותי?
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, מה שלומכם? תודה מראש על העזרה! העניין הוא כזה, אני עכשיו לא צריך מחשב גיימינג מטורף, אלא רק מחשב חזק עם מעבד וחזק וזיכרון טוב, מבחינתי שיהיה עכשיו כרטיס מסך לא הכי טוב שיש היום בשוק, כי רק עוד בערך שנה אני אקנה כרטיס מסך יותר טוב לגיימינג. כי רק עוד שנה יהיה לי זמן לגיימינג. אבל כעת אני צריך מחשב חזק לעבודה רציפה ושיהיה מספיק זיכרון ומעבד חזק שכאשר אני מריץ VMs ברקע, אז כולם ירוצו לי מהר. לכשיתפנה לי זמן, אני ארצה לקנות כרטיס מסך טוב. כי המחשבה שלי היא, מכיוון שאין לי זמן עכשיו (רק עוד שנה בערך) לשחק במחשב, אז לא כדאי לקנות כרטיס מסך טוב עכשיו, אלא רק כשאני באמת אוכל לנצל אותו וזה יהיה עוד שנה, ובנוסף לכך, עוד שנה יהיו כרטיסי מסך יותר טובים וכו'. כמו כן, אני חושב שכ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כמה שווה gigabyte gtx 660 oc 2gb gddr5? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסןך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סדרת Civilization, Total War -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 בעתיד אוליי FHD לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות+ 30FPS+ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?list_compare=.25610..26344. איך איכות הבנייה שלהם ? הם גם עשויים ממגנזיום ? במה הייתם בוחרים מבין שניהם ? האם בטווח מחירים הנל יש מחשבים עדיפים ?
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
בעקרון כרגע לא יכול טופס אבל אני אציין פרטים חשובים: התקציב שלנו הוא בערך עד 1000 ש"ח, המחשב הוא לאחי והוא בעקרון מצפה לשחק בו משחקים חדשים.. אני יודע שאין יותר מדי מה לצפות במחיר כזה אבל כרגע הוא עם נייד צולע. יש לנו מסך למחשב, אבל השאלה אם מחשב חדש יהיה מומלץ? למשל משהו כמו זה: http://www.tms.co.il/product/14343 זה מחיר לא רע, ויש לי גם לחבר למחשב שנקנה כרטיס מסך GT430, זה הכרטיס הקודם שלי ואני יודע שהוא לא חזק אבל יריץ את המשחקים של היום בצורה סבירה כזאת.. מה דעתכם? כדאי? אנחנו גם קונים בתשלומים
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-