עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הורדות, צפיה בסטרימינג \ אופלין 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא משנה. שקט סביר 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן למערכת הפעלה 8. האם ישנה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by natanel20,

Asus ZenBook Pro 15.6" UX501VW מפרט מסך UHD 3840 x 2160 4K כולל מסך טאצ'!!! מעבד I7 6700HQ (הדור החדש 6M) שהוא 2.6GHZ כרטיס מסך NVIDIA GTX 960M 2GB זיכרון 24GB DDR4 במהירות 2133MHz דיסק קשיח M.2 EXPRESS בעל מהירות קריאה 2200MB לשניה ומהירות כתיבה של 900MB לשניה בנפח 256GBהמחשב נרכש מאמזון לפני פחות מחצי שנה , יש על המחשב אחריות בארץ ע"י ASUS ישראל. מחשב מצב חיצוני ללא שום פגע או שריטה! שמור ביותר!! מחיר : 4800 ש"ח גמיש טיפה לאנשים רציניים! מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית ואתן לו מספר טלפון. תמונות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. בהמשך לאשכול הזה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 10000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, בעיקר שימוש עם תוכנות של adobe Ilustrator,indesign, Photosop, Dreamweaver וכנראה גם premiere בעתיד. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב אבל שלא יהיה רועש מדי. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. כנראה שהרכישה תהיה מksp. 9. מתי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by google.com,

ברצוני לקנות מחשב חדש. אני מעוניין להשתמש בו למשחקים וגרפיקה. הלכתי לכמה חנויות וזה מה שהציאו לי: מעבד: amd 3000+ אני חושב שזה 64 ביט - 910 ש"ח לוח אם: Gigabyte k8nf-9 - 640 ש"ח כרטיס מסך: fx 6600 GT - 1070 ש"ח את כל השאר מהמחשב הישן שלי כך שזה לא ממש משנה. שאלת: האם הAMD הזה באמת יתן לי את ה3000? כי אמרו לי שזה בעצם 1.8 או משהו אבל לא שופטים לפי זה. הם אמרו שזה יהיה כמו 3000 של אינטל. האם זה באמת כך? או שעדיף להוסיף כמה שקלים למעבד אינטל? או שבכלל ה"מפרט" הזה לא שווה גרוש וכבר עדיף לי לקנות משהו אחר. הכרטיס מסך... האם הוא טוב? אני בעצמי מעדיף את רדיאון. (הוא מתחבר דרך PCI אקספרס אז אני מניח שהוא דיי חדש) מה נראה לכם? תודה רבה לעוזרים. להת'.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, אני מעוניין במפרט עבור מחשב למשחקים במחיר של 6000.. בתוך זה, אני מעוניין גם במסך (לא חובה LCD אבל אם אפשר אז עדיף). תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן אנשים אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג לייט (CSl, GTA וכו.. לא יותר) אם I3 נכנס בתקציב - רצוי. ללא מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו.. מארז פשוט וזול, לא צריך להתפרע.. עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של 100-200 אם זה משתלם תודה מראש ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by parker,

אפשר לעבור את התקציב ב 200-300 שקל ,אני אודה לכם אם תעזרו לי עם זה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Rea Hendler,

שלום לכל מי שמוכן לעזור! מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח יש לי אפשרות להביא את המחשב מחו"ל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדתית ומשחקים (לא מעבר לFIFA). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים יש הבדל בין שלושה דגמים אלה? 1005HA 1008HA 1101HA ומשהו יודע מתי מגיעים שני הדגמים האחרונים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…

11. היי. אני מקווה שאני שם את זה במקום הנכון (במקום פורום רשתות). קניתי מחשב נייד מאוד טוב בהכל asus n551jk, חוץ מהעובדה שהכרטיס רשת שלו מזוויע. אבל למזלי ניתן לשדרג אותו לכרטיס אחר בקלות. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס wifi שכולל את תקן ac ו Bluetooth 4. אין הגבלת מחיר אבל שיהיה בתחום הסביר לסוג הרכיב הזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by punisher6578,

יש לי תקציב של 12000-13000 שקל ואני רוצה לקנות את מחשב הגיימרים הכי סוס למחיר הזה(לא כולל מסך וציוד היקפי). ואם אפשר אז בבקשה תמהרו להגיב כי אני צריך אותו עוד להיום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by KomAsaf,

שלום אני מחפש מחשב חדש ומתלבט בין שני אלה בינתיים. המחשב ישמש בעיקר ללימודים ועבודה, אבל גם גיימינג מזדמן. הגעתי לאפשרויות האלה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12339 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=12384 הסמסונג מגיע עם כרטיס מסך חזק יותר, וגם שוקל פחות הדל מגיע עם כונן עדיף ומסך FHD למישהו שמסתובב יחסית הרבה עם המחשב, האם ההפרש של חצי קילו משמעותי? והאם FHD יעשה יותר תועלת או נזק כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא קריאת\כתיבת מסמכים וגלישה סטנדרטית באינטרנט? תודה לעונים, ואשמח גם לשמוע עוד המלצות בכיוון!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by or150,

. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש …

15. אז השאלה שלי היא כזאת: אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4000-4500 שקל והוא מגיע עם 16 גיגה ראם של סטיק אחד, אני יודע ש2כפול 8 יהיה יותר טוב אבל השאלה שלי היא במה הוא יעזור לי? והאם זה שווה את ההבדל של ה200 שקלים מכיוון שה16 בא מהרכבה של החנות וכל שינוי גם אם זה פחות עולה פחות זה יעלה יותר... האם ההבדל של ה200 שקל האלה שווים אתזה? ולמה. תודה!

16. שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Nadav1983,

מה קורה לכולם, אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני כרגע מתלבט ואשמח לעזרה. בעוד 3 שבועות הולכים לצאת לוחות אם מדגם חדש, בעוד חודש חודש וחצי עומדים לצאת כרטיסי מסך של הדור החדש וכו' וכו' השאלה היא האם לחכות להם או לקנות כבר עכשיו? ואם כן לחכות אז כמה זמן? והאם יש לזה בכלל סוף?

18. Started by sageek,

שלום לכולם .. אני חדש כאן לפני פחות משבועיים הבאתי מחשב נייד מחול Dell inspiron 1525 ניסיתי לחבר זוג רמקולים למחשב והמחשב נכבה.. הנורות בקרה עובדות והמעבד (מאווררים)נשמע כאילו הוא חושב אך פרט לזה כלום!!!!ניסיתי לחבר צג אחר למחשב הנייד (צג של מחשב רגיל) אך גם אז לא ראו כלום.. בא לי למות!!!! מה עושים? חשוב לציין שמחשב נקנה ברשת בסט ביי בארה"ב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, אחותי מעוניינת ברכישה של מחשב נייד. עלי, כמובן, הוטל לעזור לה. עזבו כרגע את התקציב ואת החומרה- אני כרגע מתלבט בדברים ב"רמה" אחרת. הסתכלתי קצת במה שיש בשוק ובמה שהולך פה בפורומים- התרשמתי מכך שהמחירים של MSI (ב IVORY) ושל GIGABYTE (ב KSP) סבירים יחסית. גם נעזוב כרגע את עניין "אייבורי", אני מכיר ויודע- תודה. זה יכנס לשיקולים בשלב מאוחר יותר. כרגע מה שאני מעוניין לדעת זה איך האיכות של הניידים של גיגהבייט (כי ממש אין עליהם ביקורות ברשת) ואיך הניידים של MSI. בסך הכל בסופו של דבר מדובר בשתי חברות ענק, אני מעריך שבסך הכל אפשר לסמוך על המוצרים שלהם. כמה שאלות: 1. איך החברות אחת מול השניה "ראש בראש"? אם לאנשים פה יש נסיון איתן- את מי הייתם מעדיפים? 2. איך הניידים של…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by bm1125,

קניתי היום את הMSI ווינד ואני לא מצליח להתחבר לרשת. לפי מה שהבנתי אני צריך ללחוץ על הכפתור F11 (מופיע עליו אייקון של לויין כזה) ואז הנוראה שלו למטה אמורה גם להידלק מה שלא קורה. לא מצאתי כלום בקשר לזה בחוברת הדרכה (הדלה) שלהם. תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Udragon,

רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין, ואני צריך עזרה בבניית מפרט. בסביבות ה3000 ש"ח, אני לא ממש גיימר, אבל אני כן משחק... בקיצור קראתי קצת, ובניתי לי מפרט... אני לא יודע יותר מידי, אבל ככה כולם התחילו, לא ? (: עריכה: אין כוונה לעשות OC. כמה דברים: א. אני אפילו לא יודע אם החלקים מתאימים אחד לשני (יש מקרים שלא?) ב. תביעו דעה על המפרט. ג. אני צריך המלצה לספק כוח ומארז בערך 500 ש"ח ביחד. ד. אני לא ממש מבין בכל החברות והדגמים אז אם יש משהו לא איכותי, או לא אמין או שיש יותר טוב במחיר דומה אז תגידו. ה. בקשר לזיכרון, שמעתי שהווינדוס תומך רק ב3GB, אז אם יהיה לי 2 של 2 GB זה ישתמש ב2GB או 3GB ? המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by natan805,

ראיתי שיש הרבה סוגים של i5 ורציתי לשאול למשל מה ההבדל באחוזים בין ה intel core i5 760 2.8 לבין Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz ? יש אולי איזה בנצ'מארק שאני אוכל לבדוק ? כי בשביל הפרש גדול אני כנראה אחשוב לשדרג את של שה ה760

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by roc,

שלום אנשים, אני צריך מפרט מחשב לגיימינג ללא מסך ב2600 ש”ח. המפרט חייב להיות מהחנות Www.ksp.co.il (סניף בילו אם זה משנה) ושהמחיר יהיה כולל הרכבה. תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. חברה אני צריך תדעה שלכם אם כדי לקנות את תנייד ‎Gigabyte W566N-DC22M‎ מפרט: ‎Model‎‎W566N-DC22M‎ ‎ CPU‎‎‎Intel® Core 2Duo Processor T7500,4MB L2 Cache,2.2GHz,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎‎2GB DDR2 800MHz (Up to 4GB) (2 x 1024MB)‎ ‎ HD‎‎160GB SATA 5400 RPM‎ ‎ Display‎‎15.4 inches TFT-LCD WXGA, 1280x800, Glare type ‎ ‎ GPU‎‎NVIDIA GeForce 8400M GS 256MB‎ ‎ Optical Device‎‎DVD RW Dual/ Super Multi 12.7mm slim ‎ ‎ Lan‎‎PCI-E Ethernet 10/100/1000M Base T on board‎ ‎ Audio‎‎ 2 channel HD Audio‎ ‎ Dual array Microphone and two stereo speaker‎ ‎ Wireless‎‎Intel® PRO/Wireless 4965AGN ‎ ‎ Bluetooth‎‎YES V2.0‎ ‎ Webcam‎‎Yes(1.3 Mega Pixel)‎ ‎ Card Reader‎‎4-in-1 card reader x1( SD/MMC/MS/MS …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי את המחשב הנ"ל ואני לא מצליח להתקין לו דרייבר לויירלס למרות שהתקנתי את כל הדריברים האפשריים מהאתר ומה device manager אין לי התראה על כלום כאילו הכל מותקן אבל קליק ימני על MY NETWORK מגלה רק את החוטי

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.