ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום וברכה! קניתי מחשב, הדגם הנ"ל, של טושיבה. במחיר 2600 שקלים בוואלה שופס. אני מקווה שעשיתי את הבחירה הטובה והמתאימה, אשמח לקבל את חוות דעתכם :-) .. אני צריך אותו בעיקר לצורכי פיתוח, visual studio 2008 ולכן חשוב שיהיה לו זכרון טוב. המפרט: מעבד intel T4500 DualCore 2.3 Ghz. זכרון: 3 ג'יגא, DDR 3 .1066 MHz. עד כמה צריך להפריע שהמעבד שלו הוא DualCore ולא Core2Due או משהו יותר מתקדם? האם באופן כללי מחשבי טושיבה טובים? אייך השירות שלהם בארץ? נ.ב. עם המחשב הגיע ביטוח לשנה שאמור לכסות גניבות במסגרת האחריות של טושיבה "לא משנה מה", מישהו יודע עד כמה זה שווה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אופיס, אינטרנט וסרטים * גודל המסך? עדיף 15.6" * רזולוציית המסך? שמתאימה לצפייה נורמלית בסרטים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB ומעלה * כונן אופטי? עדיף אם אפשר * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא מצאתי את זה, מה אתם אומרים? http://www.newpc.co.il/items/322930 תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בע"ה מחשב נייד ואני מעוניין לקנות לו משטח קירור. אני מחפש משהו שיהיה דק [באיזור הסנטימטר] ושיש זול [100-120 שקל] ורצוי שיהיה בגודל של כל המחשב[15.6"]
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה לכולם, אני מאוד רוצה לקנות מחשב חדש אבל אני כרגע מתלבט ואשמח לעזרה. בעוד 3 שבועות הולכים לצאת לוחות אם מדגם חדש, בעוד חודש חודש וחצי עומדים לצאת כרטיסי מסך של הדור החדש וכו' וכו' השאלה היא האם לחכות להם או לקנות כבר עכשיו? ואם כן לחכות אז כמה זמן? והאם יש לזה בכלל סוף?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איזה מחשב יותר כדי לי לקחת: 1.Dell: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10537 2.MSI: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11700 המחשב כעקרון מיועד לשימוש מעורב (משרדי,משחקים,תוכנות עריכה,אינטרנט וכו'..) תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, אך מאחר שלא מצאתי לקנייה סוללה עם יותר מ 6 תאים אני מתלבט. אני מעוניין ביותר מ 4 שעות עבודה רצופות במחשב ללא טעינה. עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. האם קיים? מישהו מכיר סוללה תחליפית עם יותר מ 6 תאים? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כולל: מסך, לוח-אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח, זיכרון, כרטיס קול (גם OB יספיק), מארז וספק. ללא: מקלדת, עכבר, צורב, CD-ROM, כונן דיסקטים, רמקולים. שונות: הארד-דיסק: 60 גיגה. זיכרון - 512mb. יתרון - אפשרויות הרחבה נוחות (כלומר עדיף בסטיק בודד ולא 2*256). מסך - 17' שקט - 30DB ומטה. עם טמפרטורות יציבות. תודה רבה .
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כשבועיים אני אהיה בארה"ב לתקופה קצרה, ואני רוצה לחזור לארץ עם מחשב נייד חדש לקראת תחילת הלימודים באוניברסיטה. אני אתחיל ללמוד מדעי המחשב בשילוב של משהו נוסף (הנדסה/פיזיקה), והדרישות בהתאם. תקציב: 5000 ש"ח עם אופציה לחריגה, בהתאם להמלצות שלכם. אז מבחינת השאלון הפורמלי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה הראשית - תכנות! בנוסף, הרצת כל תוכנות המעבדה הרלוונטיות בתארי הנדסה/מדעים. מבחינת פנאי אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ סרטים בצורה חלקה. דרישות בשמיים, אני יודע * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום את הMSI ווינד ואני לא מצליח להתחבר לרשת. לפי מה שהבנתי אני צריך ללחוץ על הכפתור F11 (מופיע עליו אייקון של לויין כזה) ואז הנוראה שלו למטה אמורה גם להידלק מה שלא קורה. לא מצאתי כלום בקשר לזה בחוברת הדרכה (הדלה) שלהם. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי שיש הרבה סוגים של i5 ורציתי לשאול למשל מה ההבדל באחוזים בין ה intel core i5 760 2.8 לבין Intel CORE i5 S1155 2500 3.3Ghz ? יש אולי איזה בנצ'מארק שאני אוכל לבדוק ? כי בשביל הפרש גדול אני כנראה אחשוב לשדרג את של שה ה760
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרטים באתר נראים מעניינים מאוד והם באמת טובים אבל בכל החנויות שחיפשתי המחירים היו ממש מעל מה שאתם ממליצים אולי מישהו יכל להגיד לי מאיפה לקנות ???? אני מחפש משהו בסגנון של: מעבד AMD Athlon XP1800+ 0.13m 266mhz bus 355 גוף קירור למעבד SPIRE SuperRock AMD 47 לוח אם Chaintech 7NIF2 nForce 2 M.ATX 575 זיכרון פנימי TwinMos - 333mhz 256mb DDR - PC2700 233 דיסק קשיח Western Digital 40GB 7200rpm 8Mb Buffer Special Edition 410 צורב Lite-On 52x24x52 280 כונן דיסקטים TEAC 1.44 55 כרטיס מסך על לוח האם 0 כרטיס קול על לוח האם 0 כרטיס רשת על לוח האם 0 מארז Compucase CI-6A19 +Heroichi 300AR-T 307 ספק כח כלול במארז 0 ללא מסך
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם להלן תמצית הענתיקה הבאה שנמצאת אצלי. מעבד: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח: ASUS P5QL-ASUS-SE זכרונות: 2*2 PC2-6400 DDR2-SDRAM UDIMM (הלוח מאפשר עד 8 גיגה זכרון אבל יש בו רק שני סוקטים DIMM וזו בעיה :( ) כרטיס: AMD Radeon HD 5670/5690/5730 קירור - לא קירור סטוק, אוכל לבדוק איזה אם רלוונטי. מונע ע"י ספק איכותי כלשהו (איני זוכרת איזה כרגע לא בעיה לבדוק אם ידרש) מחוברים כמה HDD. אין SSD וכרגע לא בתכנון. המארז איכותי מאוד אבל צפוף והמקום פחות מאוורר משהייתי רוצה. כל עוד השילוש שם אני בספק אם רלוונטי לחשוב על OC. (אבל אם מעניין, אשמח לשמוע בכל אום - אולי תועבר מארז) מטרות המכונה: משרדי (עם נטיה לריבוי משימות וריבוי עמודי אינטרנט) ק…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מתלבט עם לקנות מחשב נייח זול כמו ה DELLים ב 3.5K או מחשב נייד חזק מאוד כמו ה T61P של Lenovo מסדרת הTHINKPAD , או לקנות מחשב נייד ביניים עם כרטיס מסך יעודי. כמו כן אם אקח מחשב נייד מהסוגים היותר זולים, שוקל גם בנוסף לקחת מחשב נייח... יש לי קצת באלגן בראש בנושא ואני צריך בבקשה שיעזרו לי לעשות סדר בדברים ובראש, ועוד , עם אני מביא מחשב נייד מחול, איפה ניתן בארץ לצרוב על המקלדת אותיות בעברית באיכות טובה ( עדיף באיזור הצפון ואם לא אז בתא ) כמה שירות כזה עולה ? וכן האם WIN VISTA HOME או פרמיום שמגיעים עם מחשבים אלו יוכלו לתמוך בפונטים ובכתיבה בעברית ? ( הכוונה היא שתפרטים באנגלית וכו אבל תפעול מלא בעברית או בקישור ENABLE ) אז אלו האפשרויות שחשבתי עליהם : 1) לקנות מחש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שאני שקונה את המחשב הזה רציתי לקבל חוות דעת מהמומחים . השימושים שלי : אופיס , תוכנת לכתיבת קוד (דרימוובר), מעט פלאש ופוטושופ (לא ברמה מורכבת) ,אינטרנט, ואם אפשר קצת משחקים (לא גיימר) אז בכיף . המחשב עולה 3300 ולאחר חיפוש נרחב ברשת הוא בהחלט נותן את התמורה לכסף (אין לי בעייה עם אייבורי ) . האם כדאי לרכוש אותו ??,האם הוא יעמוד במשימות שלו בכבוד ,אם לא מה אתם ממליצים ?? . זה המפרט של המחשב מעבד Intel Core 2 Dou T5550 1.83GHz ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X768 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400MG 256MB זכרון 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Toshiba 160GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 80…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בסיסי ,אין שום דרישות מיוחד רק שיוכל להתמודד עם סרטים כמו צריך. זה המפרט וזה הדיל הכי טוב שנתקלתי בו לחומרה כזאת. RV511 מסך "15.6 1366x768 WLED HD מעבד Intel® Core™ i3-380M Processor (3M Cache, 2.53 GHz) זיכרון 2GB DDR-3 1066Mhz דיסק 250GB 5400RPM SATA מערכת הפעלה Win 7 Premium שפת ממשק אנגלית סוללה 4-Cell Lithium-ion upto 2h כ. מסך Intel HM55 כונן DVDRW Dual Layer תקשורת אלחוטית 802.11b/g מקלדת רגילה צבע מכסה עליון שחור מידות ס"מ 38x25x3.6 משקל ק"ג 2.7 חיבורים VGA, RJ45(LAN), RJ11(MODEM), MIC, SPK, 2xUSB 2,,HDMI החששות שלי לגבי 1. הכרטיס מסך ,זה לא הכרטיס הסטנדטי המובנה שאני תמיד רואה (3000HD) ,יש הבדל? 2. מעוניין ב עוד 2 גיגה זיכרון, יש בעי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש לפטופ 13.3 לחבר שהתחיל ללמוד הנדסה בטכניון, חברה שלו טסה לקנדה והיא תביא לו משם את המחשב. המחשב צריך להיות חזק מספיק להריץ תוכנות מכמו מט-לאב ותוכנות הנדסיות למיניהן אני חשבתי על זה: http://www.bestbuy.ca/en-CA/product/asus-asus-13-3-intel-i3-370m-laptop-u35jc-a1-silver-u35jc-a1/10157084.aspx?path=e5ea29f81fa80d25d0b2611f35a3b45den02 אני יודע גם שלאסוס יש אחריות בינלאומית שתופסת בארץ מהנסיון שלי בקניה בארה"ב, השאלה אם גם בקנדה זה אותו נוהל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך מס' שבועות אני מנסה לבנות Budget Build יחד עם עזרתם של אנשי הפורום (מערכת משתלמת) והקצבתי לעצמי 4000 ש"ח. רכשתי כבר מס' חלקים ואני חושב שיכולתי לנצל את התקציב טוב יותר, לציין פרט חשוב - בתחילה המערכת לא הייתה מיועדת לאוברקלוק אך בעקבות מבצע שתפסתי בבלאק פריידי רכשתי את הi5 4690k במחיר של 165$ . בעקבות כך המפרט שלי כרגע נראה כך: מעבד i5 4690k אינטל - 720 ש"ח (לא מחשיב את המע"מ בתוך התקציב) זיכרון 1600 G. Skill Sniper 2x4gb רכשתי גם כן בבלאק פריידיי - 220 ש"ח. קירור מעבד - Noctua nh-d15 - נרכש ב322 ש"ח באילת. (שונה מהתכנון בעקבות המעבד K המיועד לאוברקלוק, לפני כן היה מיועד להיות קירור Freezer שעולה כ-120 ש"ח, כלומר ההפרש 200). לוח אם - Msi z97 gaming 5 - נ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש עזרה בנושא קניתי מחשב נייד של חברת ,DELL inspiron 1545 אני עובד עם מחשב נייד מחובר לחשמל עם זה יכול לפגוע בחיי הסוללה? או שזה גישה נבונה,
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט לאחותי הקטנה (11). מה שהיא עושה במחשב בעיקרון זה לגלוש באינטרנט, לשחק בסימסים למיניהם, מסנג'ר, ומוזיקה. אוקיי אז הנה כמה דברים שנחוצים בתקציב (2000 ש"ח): * שהמחשב יעמוד בגבורה במטרות הנ"ל (משחקים קלים/בינוניים - אינטרנט - אופיס - מסנג'ר - מוזיקה ) * ציוד היקפי (רמקולים + מקלדת ועכבר (אם אפשר לדחוף סט אלחוטי בתקציב זה מעולה) ) * שהכל יהיה מחנות אחת. * הרכבה. בלי חריגות בבקשה, תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום, שלום. המטרה היא הרכבת מחשב על בסיס מעבד Intel Core 2 Extreme QX9770, 3.2 GHz Q9770 (BX80569QX9770) Boxed Processor. פריט זה הוא נתון קבוע ולא ניתן לשינוי. קיבלתי הצעות מחיר משתי חנויות שונות. מבקשת עזרה בביקורת המפרטים והערות. המחשב הוא לא מחשב גיימינג. למחשב יחוברו שני מסכים LCD 23 אינץ. מפרט ראשון מארז COOLER MASTER ELITE 335/334. ספק כוח ANTEC NEO ECO 620W. לוח אם GIGABYTE GA-EP43T-UD3L. זיכרון KINGSTON 133 DDR3 4GX2. כ. מסך SAPPHIRE HD 5670 1GB DDR5. מאורר COOLER MASTER HYPER 212 PLUS. דיסק WD GREEN SATA 7200 500G. מפרט שני מארז THERMALTAKE ARMOR A60 MID-ATX. ספק כוח ANTEC HIGH CURRENT GAMER 620W. לוח אם אותו דבר כמו במפרט הראשון. זיכרון KINGSTON 1333M…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.tms.co.il/preview/spec/k3afn82t
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב בעקבות המלצתכם אני קונה השבוע את המפרט המצורף : [TABLE] [TR] [TD]מס"ד[/TD] [TD]הפריט[/TD] [TD]מפרט[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1[/TD] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD=align: right]מארז NANOXIA DEEP SILENCE 1 - בתצורת FULL ATX - ללא ספק כוח[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]1.1[/TD] [TD=align: right]ספק כוח[/TD] [TD=align: right]תוצרת SEASONIC דגם X-850 , מודולרי. הספק 850W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2[/TD] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD=align: right]תוצרת גיגהבייט GA-X99-UD4 , תומך מעבדי 2011 דור 5[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]2.1[/TD] [TD=align: right]כרטיס קול[/TD] [TD=align: right]מובנה בלוח האם[/TD] [/TR] [TR] [TD=al…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, פתחתי נושאים בנפרד בפורומים הרלוונטיים - אבל אולי כדאי לאחד את כל השאלות לנושא אחד. עקב המצב המטורף - צריכים מחשב מיידית לעבודה מהבית. המחשב ישמש לעבודה שלי ושל בת הזוג שלי (אני מפתח ועובד עם דאטה, היא אדריכלית) השאלה הנשאלת היא איך משלבים מחשב שיתאים לשימושים של שנינו? בין היתר, בשעות הפנאי אני משחק מעט וכדאי להתחשב גם בפרמטר הזה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-6000 ללא כ. מסך (יפורט בהמשך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה ושרטוט (תוכנות: אוטוקאד, רוויט, 3DMAX, לומיון וכו'), פיתוח ועבודה עם בסיסי נתו…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נוהג לצלם הרבה תמונות במצלמה שלי ולערוך אותן בתוכנות גרפיקה- פוטושופ וכאלה... והגיע הזמן לקנות מחשב חדש. תוכלו לעזור לי קצת בהמלצות? אני מחפש מחשב נייד, 17 אינץ' ומעלה (אפשר גם 15 אם זה קריטי) בתקציב שאינו עולה על 4,500. מעבר לכך אין דרישות מיוחדות. מי יכול לכוון אותי? אפשר להזמין באינטרנט, או לאסוף מת"א או איזור הדרום. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-