עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש מחשב נייד בסיסי ,אין שום דרישות מיוחד רק שיוכל להתמודד עם סרטים כמו צריך. זה המפרט וזה הדיל הכי טוב שנתקלתי בו לחומרה כזאת. RV511 מסך "15.6 1366x768 WLED HD מעבד Intel® Core™ i3-380M Processor (3M Cache, 2.53 GHz) זיכרון 2GB DDR-3 1066Mhz דיסק 250GB 5400RPM SATA מערכת הפעלה Win 7 Premium שפת ממשק אנגלית סוללה 4-Cell Lithium-ion upto 2h כ. מסך Intel HM55 כונן DVDRW Dual Layer תקשורת אלחוטית 802.11b/g מקלדת רגילה צבע מכסה עליון שחור מידות ס"מ 38x25x3.6 משקל ק"ג 2.7 חיבורים VGA, RJ45(LAN), RJ11(MODEM), MIC, SPK, 2xUSB 2,,HDMI החששות שלי לגבי 1. הכרטיס מסך ,זה לא הכרטיס הסטנדטי המובנה שאני תמיד רואה (3000HD) ,יש הבדל? 2. מעוניין ב עוד 2 גיגה זיכרון, יש בעי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב? 3000 ש"ח ללא חריגה. 2. מהו היעוד של המחשב? אופיס, אינטרנט וסרטים 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? המסך הקיים זה DELL 23", והמחשב יכלול מקלדת ועכבר. 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? לא 5. האם יבוצע OC (המהרה) למעבד? לא 6. האם יש צורך לכלול תוכנה בתקציב כגון מערכת הפעלה, חבילת אופיס, אנטי וירוס? לא 7. האם יש העדפה לחנות\רשת מסויימת? האם יש העדפה לחנות מאיזור כלשהו? אזור המרכז-שפלה, הם מתגוררים בראשון לציון. 8. האם יש העדפה לגודל מארז (למשל HTPC או מארז מיקרו)? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות במפרט? ללא כרטיס מסך מכיוון שיש כבר אחד כזה במחשב הקיים (ראדון 567…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty MW2 Prototype Assasins Creed Crysis Mass Effect Anno -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by swisaman,

נקנה לפני שנתיים AMD 955 SCYTHE MUGEN II GIGABYTE GA-790XT-usb3 4GB DDR3 1333mhz kingston SAPPHIRE HD5850 1 TB SAMSUNG F3 750 GB SAMSUNG F3 cm590 + more 3 1600RPM fans seaSonic 520w כונן אופטי פשוט בשווי 100 שקל כמה המחשב שווה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. המחיר והמפרט שלהם הוא אותו דבר בערך למעט גודל מסך, דיסק קשיח וסוג מעבד (INTEL ATOM N450 מול INTEL ATOM Z520) אצל מי מבין השניים המעבד חזק יותר והתוכניות ירוצו באופן חלק יותר?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מעבד- Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K לוח אם- Asus p4p800 Deluxe זכרון- 512 ddr 400 mhz דיסק קשיח- 80 gb 8mb כרטיס מסך-sapphire radeon 9600 pro 128ddr כרטיס קול- CREATIVE 5.1 Live Value כונן 3.5- floppy 1.44 (עדיף teac) Dvd- 16x-48x צורב- lg 52x24x52 כרטיס רשת- NetCard RJ45 10/100Mb מארז- 350 w atx midi tower מקלדת-microsoft multimedia רמקולים- CREATIVE Inspire 2400 sub + 2Sp עכבר- microsoft optical mouse (אני צריך גם המלצות לספק כוח ולקולר של המעבד אם אפשר),תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by p-o-i,

הכנתי פה מפרט קטן ...תוכלו בבקשה לבדוק אם אפשר לשפר פה משהו בתווך המחיר או להביא את אותו מפרט במחיר נמוך יותר??? אני שם דגש על הכרטיס מסך!!..ובנוגע ללוח אם אני רוצה בו מכיוון שהוא בעל תמיכה ב SLI אז אם תוכלו למצוא משהו יותר טוב עם תמיכה בזה בבקשה תגיבו AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 895.02 ש"ח GIGABYTE GA-M55SLI-S4 (nForce 4SLI) - ATX 598.99 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-4-4-12 649.02 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 3,454.49 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Sunny Jim,

שלום, אני צריך נייד לאוניברסיטה, משמע אני הולך להזיז אותו קצת, אז תחליף שולחני של 3 קילו+ לא מתאים לי. אני חושב שאני מעדיף נייד של 14.1 אינץ' רחב מאשר 15.4, ודרישות מינמליות הן CORE DUO וג'יגה זכרון. אפשר חריגה של עד 200 ש"ח גג. חשבתי על הנייד הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410498 אילו עוד אופציות ראויות יש לדעתכם?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. 1. מה התקציב המקסימלי? בסביבות 5000 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: בעיקר למשחקים [לפחות ל3 שנים הקרובות] ולתכני HD 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? אין צורך בכונן דיסקטים , יש צורך בצורב DVD 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. צריך מפרט מלא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא 8. האם יש צור…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. התקציב הוא בין 2600 עד חריגה ל3000 עם ניסיון לחסוך השימוש העיקרי במחשב הוא גיימינג ומדיה (דגש גם למולטיטסקינג) (משחק לדוגמא אם אפשרי הוא GTA IV) המסך הוא SAMSUNG SYNCMASTER 2253LW עם רזולוציה של 1680*1050 יש צורך בצורב כמו כן אני לא מבין בזה אבל רצוי כרטיס קול איכותי למערכת של 5.1 השקט אינו קריטי אך כמה שיותר שקט יותר טוב, יותר מעניין אותי הקרור עקב העובדה שאני גר בממ"ד ובימים כמו עכשיו החדר נהפך לחממה לא מתכונן לא OC ולא שידרוג מסיבי (או כל שידרוג), אין צורך למע' הפעלה אבל יש צורך להרכבה העדפה לחנות היא בין KSP לבין TMS (אם KSP אז ב"ש למרות שאין לי בעיה להזמין) לאחר חפירות רבות בפורום הגעתי למפרט הבא: מעבד Phenom II x4 Quad Core 955 Socket AM3 3.2Ghz Box לוח…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך סטודנט (מדעי מחשב) עד 4K ש"ח עם חרגיה קטנה של לא יותר מ 200-300ש"ח. מטרת המחשב: עבור סטודנט למדעי מחשב, לרוב תיכנות, מוזיקה, סרטים, אינטרנט, יש סיכוי המחשב יחליף את ה DESKTOP שלי (הוא יחובר למסך חיצוני) (אין צורך לייחס חשיבות מיוחדת לזה, זה אמור להיות מחשב נייד לכל דבר פשוט בבית הוא לא יהיה כל כך נייד). גודל מסך: 14.1 אינץ' משקל רצוי: אין לי מושג, שלא יהיה אבן. אני מאמין עד 3 קילו זה בסדר האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם): סוללת שש תאים רגילה תספיק (שזה בערך 4 שעות על מצב חסכוני?) האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו): יהיה נחמד אך לא חובה. בלוטות: יהיה נחמד אך לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח: לא ממש מש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by manchester,

הסתכלתי על המפרט של 2 המחשבים וראיתי שהבטריה של ה x5 חלשה יותר. האם יש עוד הבדלים פרט לכך (אני לא מבין גדול בניידים וזה רק מה שראיתי), והאם הם מצדיקים הבדל של 35 דולר? עוד שאלה קטנה האם המחיר באמזון כולל מס/משלוח? או שעל המחיר שרשום שם צריך להוסיף תוספות אלה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ronf6,

מה הפאקים (בעיות) בו ? כאילו מה הקאטץ'? מה חלש ולמה הוא לא משתלם , או שתפתיעו אותי בכך שמחשב מוכן לשם שינוי הוא כן משתלם?.. מערכת מחשב E5200 כולל מסך 19'' SAMSUNG רחב דגם 953BW!! מחשב נייח עם מעבד Intel® Pentium Dual Core מבית SAMSUNG דגם E5200 זיכרון ענקי!! מעבד ליבה כפולה!! מסך מחשב 19'' רחב!! 3 שנות אחריות ע"י היבואן!! מעבד סוג מעבד Intel® Pentium Dual Core מהירות המעבד 2.5GHz דגם מעבד E5200 זכרון מטמון CACHE MB2 מהירות FSB Mhz800 אחריות למעבד כל החיים לוח אם דגם Intel® GRANGERLAKE סוג ציפסט INTEL G31GL מהירות FSB 1333 Mhz כרטיס קול משולב High Definition Audio 5.1 כרטיס רשת intel 10/100 יציאת PCI 2 יציאת S.ATA 2 USB 2.0 6 כרטיס מסך משולב INTEL Graphics Media Acceler…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זיכרונות יש, כרטיס מסך יש, דיסק קשיח יש, מקלדת ועכבר יש, בשורה התחתונה. צריך המלצה למעבד (שמתי עיניי על ה C2D 6600). לוח אם שיתמוך בו ספק כח שיעמוד גם מול ה 8800GTX. ומארז שיכיל כמובן את ה 8800GTX. תודה לכל עוזר.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:39:40 הדבר האחרון שאני רוצה לעשות הוא ספאם, אך בבקשה עיזרו לי.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Ofir Baruch,

הדגם הוא HP Pavilion g6-1320sj המחשב נמצא אצל סטודנטית במשך חצי שנה בלבד, המחשב עדיין בתוקף של האחריות (נשאר עוד חצי שנה).

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by simla101,

שלום אנשים אני צריך מפרט ב-5500 שקל כולל מסך למשחקים. צריך 2 הארדיסקים (אחד של 500 ג'יגה ועוד אחד קטן יותר, ממה שראיתי ה-500 ג'יגה מסתובבים סביב ה-300 וכל השאר באזור ה-200 אם אין אחד שעולה 150 שקל או פחות אז פשוט אפשר לשים 2 דיסקים של 500). צריך רמקולים (הכי פשוטים ב-50 שקל) מקלדת ועכבר (רצוי סט אלחוטי אם זה עולה בסביבות ה-150-200 שקל אם לא אז עזבו). מארז הכי זול שיש. רצוי שהמפרט יהיה מKSP אבל אם יש איזו חנות שהרבה יותר משתלמת מבחינה כלכלית אז גם הולך... וצריך גם מסך LCD 19 אינצ'. לא יעשה על המחשב שום OC ככה שאין צורך לדאוג לקירור מיוחד. תודה!

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) בעיקר גלישה באינטרנט, משחקים בפייסבוק. לא מעבר, דברים שנייחים עם כרטיסים מובנים עשו לפני 7 שנים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גודל, כרגע יש 15.6 שנהרס באספקט 16:10. כל דבר שירגיש גדול מזה באספקט 16:9. אין חשיבות לרזולוציה גבוהה מHDR * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן ותודה מראש. אחרי שנים מחוץ לתחום המחשבים הכל כבר נשמע לי כמו סינית ואני זקוק לעזרה. אז לקראת הקמבק המרהיב שלי: אני צריך נייד שרצוי שלא יעבור את ה-6000 ש"ח ואם אפשר נמוך יותר מה טוב.. המחשב ישמש לעבודה משרדית, עבודה כבדה על אינטרנט וגם עריכת גרפיקה דו-מימדית. האינטרנט צריך להיות אלחוטי, והמחשב יטייל קצת אז רצוי בטריה שתחזיק את ה-3 שעות, ומחשב שלא ישקול כמו משקולת. לא ברור לי מה קורה עם כרטיסים גרפים, אני לא מתכוון להריץ את DOOM 7 על המחשב, אבל אני ארצה שהוא יוכל להתעסק עם גרפיקה בצורה מכובדת, בעיקר פוטושופ. עריכת סרטים תהיה אופציה מבורכת אבל לא הכרחית. מסך של 15 אינצ' לפחות. צורב משולב DVD ו-CD. אין צורך ברמקולים, כרטיסי טלוויזיה או מקלדת.. אבל הומלץ לי לקנות עכבר חיצ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by TalSedaka,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה - אבל אין צרכים כבדים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן.. הכל אבל בוא נתמקד במחשב. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? - 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? - 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, אופיס וווי…

22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית, שימוש בתוכנות פוטושופ ואילוסטרייטור בו זמנית על מגוון עבודות מקבילות, עבודה עם לוח WACOM תוך כדי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילוסטרייטור ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש גם מסך - 23" FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by idan1,

שלום, אני מחפש מחשב מיני-נייד בתקציב של 1500-2000 ש"ח. השימושים שייעשו במחשב הם office, אינטרנט, סרטים, מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט, אז הצעות כמה שיותר זולות, אך עדיין איכותיות. שבת שלום.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Orel11470,

https://www.tms.co.il/39900 זה המפרט זה בערך גם התקציב המקסימלי של המחשב מה דעתכם על השילובים? אם יש לכם תיקונים בכיף

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני יודע שיש מגבלה של מחיר כאן, אבל הרעיון להכניס את המקסימום האפשרי. קודם כל הניידות חשובה, ולכן כל ה-NetBooks באים בחשבון בתנאי שהם מסוגלים להריץ גם ישומי אופיס לדוגמא. חשוב גם העיצוב, כלומר שלא יהיה לבנה. והכי חשוב המחיר כי מדובר במתנה ויש תקציב. אז בלי חריגות בבקשה אלה אם כן 50 שקל יעשו הבדל וזהו בערך אלה אם כן יש משהו חשוב שפיספסתי?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.