עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by pergola,

השימוש הוא רק אינטרנט. מעבד של אינטל. מעדיף להשקיע במסך טוב. עדיפות ל24 אינטש.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Saliman,

שלום לכולם, אני בונה מפרט חלקי לחבר שנשרף לו כרטיס המסך. במפרט צריך להיות מעבד 4 ליבתי, לוח אם מתאים (עם תמיכה ב- 4 כונני SATA לפחות ומינימום שני חריצי PCI הישן), 4GB זיכרון פנימי, כרטיס מסך סביר למשחקים (בין 500-700 ש"ח) וספק כוח של 400W לפחות, עם PFC. התקציב הכולל להכל הוא 2500 ש"ח בלי חריגות. המפרט שבניתי בינתיים, ללא לוח אם, הוא כזה (אל תחסכו בהערות, כבר הרבה זמן שאני לא עוקב אחרי השינויים בשוק החומרה): מעבד: AMD Phenom X4 9600 Socket AM2 Box מחיר: 672 ש"ח זכרון: Kingston KVR800D2N5/2G x2 מחיר: 115x2 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe מחיר: 508 ש"ח ----או---- כרטיס מסך: Gainward nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe מחיר: 469 ש"ח ספק כוח: Thermaltake ST …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חוות דעת : אמרו לי שזה מחשב נייד לגיימינג http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28006&catid=918#details Q8200 640GB 4GB HD4350 ACER יש אפשרות לשדרג כרטיס מסך אבל המארז מגביל הוא קטן מדי . אחריות שנה ניופאן יש לידידה שלי HD4350 ואתם אמרתם לי שזה כרטיס גרפי חלש והיא שיחקה ב FIFA 2010 וזה עבד מהר מאוד .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by kaboonkal,

אני כרגע בחיפושים אחרי מחשב נייד. שימושים: משרדי, תכנות בויז'ואל סטודיו כרגע, אולי התקדמות מעבר, סוליד וורקס. משחקים פה ושם לא כבדים ממש, סרטים, מוזיקה. מסך: בין 13 ל15. עדיפות למקלדת מלאה (כולל numpad) ראם: לפחות 8 מעבד: לא בטוח אם הכרחי i7 לשימושים שלי. כרטיס מסך: חיוני כיוון שאני הולך לשחק בו מדי פעם אז שלא יהיה מוגבל יותר מדי. משקל: כמובן עדיפות לכמה שיותר קל, עד 2 קילו נראה לי אפשר להתפשר. כונן אופטי: לא חיוני. מסך: עדיפות לFHD זמן סוללה: לא יודע כמה זה סביר, אבל משהו סביר... HD: לא קריטי SSD, אם אפשר בטווח מחיר אז מבורך אך לא פחות מ250. אין צורך במערכת הפעלה דרושה יציאת HDMI תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? זה תלוי , מכיוון שאופציה מחו"ל גם פתוחה בפניי(EBAY) , אבל אני חושב שעד 7K ולא יותר (זה כאילו המקסימום שבמקסימום להוציא) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג אבל שוב בארץ זה יעלה X באיביי יש מציאות . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א.תכני HD ב. משרדי ג.משחקים קלים כמו Contraption Maker ,Crazy Machines א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Categories Products Price Qty מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤1485 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R ¤776 1 מארזים NZXT Lexa Aluminum No PSU ¤653 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤288 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤405 1 זיכרונות Kingston Original 2GB (2x1GB) DDR2-667Mhz K2G667DC ¤465 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤1575 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤180 1 מקלדות סט מקלדת + עכבר Genius C100 עברית\אנגלית שחור ¤59 1 רמקולים MicroLab M-119 2.1 Black 13W RMS ¤1…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. לכבוד יום הולדתו ה-60 אבי החליט לעשות טיול די ארוך בקמבודיה - לא ממש טיול תרמילאים אבל בעיקר סיורים רגליים ולא משהו בורגני במיוחד. הוא מעוניין בנטבוק שיאפשר לו גלישה, שיחות בסקייפ עם הארץ והורדת חומרים מהמצלמה דרך USB למחשב. חשוב שיהיה: 1. קל ודק ועמיד ככל האפשר - בסביבות ה-1KG אם ניתן. הוא יסחוב אותו בתיק גב לא מעט. זו גם אחת הסיבות שטאבלט מעט בעייתי כי המסך חשוף ולא מוגן. 2. חובה מצלמה ומיקרופון מובנים לשיחות סקייפ. 3. כניסת USB סטנדרטית ומתפקדת (לא כמו ב-IPAD המצחיק). אפשר אולי עם מתאם... 4. עדיפות ברורה לממשק WINDOWS סטנדרטי ואם אפשר גם מקלדת פיזית. יש לו IPAD ומאוד לא נוח לו הממשק, ודאי לא להקלדה של יומן מסע. ברור לי שזה סותר את הדרישה לגודל/משקל אז תנסו לאזן ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש תיק נחמד למחשב 13.3 שיהיה גם תיק ללימודים. שתהיה הפרדה טובה בכיסים, שהמחשב לא יתנגש עם כל השאר. מישהו מכיר? טנקיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. למשחקים (שיהיה כמה שיותר טוב) , מוזיקה אינטרנט עבודה וכו' .. החלקים שאני צריך זה מה שבמפרט מארז צורב DVD מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות אני רוצה להפיק מהתקציב את המקסימום , תעזרו לי ותגידו לי מה לשנות ואם המפרט מוציא מהכסף את המקס' ועוד שאלה האם אפקטיבי להוסיף קירור למעבד בנפרד במחשב כזה ? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני צריך מפרט לאחותי הקטנה (11). מה שהיא עושה במחשב בעיקרון זה לגלוש באינטרנט, לשחק בסימסים למיניהם, מסנג'ר, ומוזיקה. אוקיי אז הנה כמה דברים שנחוצים בתקציב (2000 ש"ח): * שהמחשב יעמוד בגבורה במטרות הנ"ל (משחקים קלים/בינוניים - אינטרנט - אופיס - מסנג'ר - מוזיקה ) * ציוד היקפי (רמקולים + מקלדת ועכבר (אם אפשר לדחוף סט אלחוטי בתקציב זה מעולה) ) * שהכל יהיה מחנות אחת. * הרכבה. בלי חריגות בבקשה, תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Zeev86,

היי. אני מחפש מחשב נייד, התקציב שלי 2500 שקל. אני צריך שהמחשב יריץ WIN7 ותוכנות כבדות בלי בעיה (לא מדובר על משחקים, אך זה יהיה פלוס, אם אפשרי) אם יש לכם המלצות, אשמח לשמוע. אם התקציב שיש לי נמוך מדי לדרישה שלי, תביאו בבקשה מחשב נייד יעיל שאפשר למצוא במחיר כזה. תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סטודנט + שימושים של עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PHOTOSHOP AUTOCAD שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה אני ממש מיתלבט בין שני הקונפיגורציות הבאות : 1) asus p4s-8xx AGPx8 Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) ddr memory 512M (333MHz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro או 2) asus p4t533-c Intel P4 2.4 GHz(FSB533MHz) rdram memory 512M (800Mhz) W.D 80G 8M cache Radeon 9700 pro אני רוצה לקבל תשובה טכנית מה יותר עדיף ?ולמה??? ולא תשובה הכוללת שיקול פיננסי כמו כן אני פתוח להצעות אחרות ... רק נסו בבקשה להסביר כל דבר למה הוא עדיף... בתודה רבה מראש, עמית

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by GUY550,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 1-1.5 K אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שנחשבים הכי כבדים היום (המחשב לא בשבילי אז אני לא יודע איזה משחקים בדיוק) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ככה- ככל הנראה יקנה בחו"ל, כך שאחריות בין לאומית התקפה לארץ- חובה (ומורחבת וארוכה עד כמה שניתן, כמובן). המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ואופיס, מדי פעם סרטים (מדי פעם, ממש לא שימוש עיקרי) לא משחקים. אין צורך במערכת הפעלה, יותקן עליו XP. אך אני לא פוסל מחשבים שיבואו עם כל מערכת הפעלה שהיא. דבר אחרון- הניידות לא משחקת חלק חשוב, המחשב יהיה בעיקר בבית, עדיפות למסך גדול (15' ומעלה, בגדול). תודה רבה, בז'נגלו.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by oren12,

מפרט טכני מלא כולל מסך: AMD Phenom2 X4 955 3.2 GHZ (בן שנה) Gigabyte GA-ma78LM-s2h am2/3 (בן שנה) Seasonic 500W Gainward 4870 HD 1GB DDR5 twin Turbo Kingston 4GB Western Digital 500GB מסך: ACER LCD 24" המחשב מיועד למכירה אני מעוניין לתמחר אותו. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום חברים. יש באפשרותי לרכוש מחשב דרך העבודה במסגרת המתנות לחג. המחשב אמור לשמש ליישומי אופיס שוטפים ומשחקים עבור הילד בסגנון סימולטורים,מרוצי מכוניות, משחקי מלחמה וכ.. . מחיר החבילה המוצעת הוא 3240 ש"ח. להלן המפרט: מארז:מהודר עם USB קידמי ואחורי לוח אם: MSI CHIPSET INTEL 915 , זיכרון: 512 מ"ב מסוג dual ddr מעבד: INTEL PENTIUM 4 PRESCOTT 3.0 GHZ 64 BIT HT 800 MHZ כרטיס מסך: PCI EXPRESS ATI RADEON X600PRO-256MB DDR+DVI דיסק קשיח: S-ATA 120GB 7200RPM 8MB CACHE צורב DVD מהמקובלים בשוק. כרטיס רשת: 10/100 כרטיס קול שישה ערוצים ( 5.1) - לא יודע האם מדובר ב- O.B או לא אבל זה לא ממש משנה לי. ציוד היקפי: עכבר גלילה ורמקולים. כמו שציינתי המחיר הוא 3240 ש"ח בקיזוז התלושים שאני מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחשב עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר או מחשב עם כרטיס מסך מובנה מספיק חזק להריץ משחקים כמו: GTA3 True Crime: NewYork City אבל שהמחשב יאפשר לשדרג לו כרטיסי מסך בעתיד, אם אפשר . תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני חדש בפורום ואשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי לבנות מפרט מחשב לאולפן התקציב שלי 10 אלף ללא ציוד היקפי לא מסך מחשב לא מקלדת ולא עכבר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Vlad Prince,

היי כולם אני מחפש לרכוש מסך מחשב בגודל 32 אינץ רזולוציית FHD 1920X1080 או יותר (אם יש) בתדר 144hzקצב רענון וזן תגובה מומלץ 1ms אבל לא אמות גם עם עד 5ms יש המלצות למסכים טובים בעלי תכונות כאלו וכמה שיותר בזול? תקציב שיכול לחשוב עליו יושב על כ2500 ש"ח עם חריגה קלה. אם יש לכם המלצות אשמח מאוד מאוד

21. חברים... אני צריך עוד מפרט (בבקשה) מחשב כולל מסך לעבודות בית (אינטרנט, אופיס, הורדות (חמור שעובד 24 שעות) ) וטיפה משחקים.. (בוא נגיד את זה ככה.. משחק אחרון ששיחקו פה זה GTA SAN ANDRESS..) ככה שלא צריך כרטיס מסך מטורף אבל משהו חמוד וסביר... מארז בלי חלון אבל שיהיה יפה עם חיבורי USB מקדימה ואודיו מעבד INTEL או AMD לבחירתכם 1G זיכרון צורב DVD + כונן DVD HD בתקן SATA II מסך CRT 17 אינטש והכי הכי הכי חשוב... שיהיה סופר דופר שקט... **** הערה**** זה מחשב שהולך לעבוד 24 שעות... בלי הפסקה *********** תקציב... 3500 כולל מסך

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הסתכלי במפרטים מומלצים על מחשב לעבודה משרדית ובחרתי את המפרט הבא: מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty לוח אם Socket 754 nForce430 NVIDIA 6150 OB - Albatron KM51PV - HDTV OUT- 3Y Warranty זיכרון פנימי Ddr 256 pc3200 400mhz דיסק קשיח 40 גיגה WD 3X מארז Foxconn TLA-560 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty מסך CRT 17 inch - LG T710SH - 3Y Warranty או Samsung 793df תוכנה: מ.ה רשיון XP HOME HEB 2X רשיון XP PRO HEB 2X צורב CDRW BLACK LG 52/32/52 OEM 2X מקלדת Logitech Internet Pro Keyboard Black OEM, Genius Black Keyboard KB10-X עכבר Microsoft Optical basic mouse - OEM US קיבלתי הצעה שונה שאמורה להיות יותר טובה ? AMD SEMPRON…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by hedi120,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גימנינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: pubg , overwatch, hoi4 , rianbow six siege, bf4, arma 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3.…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ahabal,

היי חברים, נתחיל מזה שכמו הכינוי שלי אני לא מבין כלום במחשבים. אבל אחרי שנמאס לי מהמחשב מהבר מצווה ולכבוד שחרורי מהצבא אני רוצה להתפנק במחשב חדש כולל הכל (גם רמקולים, מקלדת וכל זה). אז ככה, השימושים העיקריים שלי במחשב הם האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט, פה ושם תוכנות כמו פוטושופ, ומשחקים בסיסיים מאוד (כמו פיפא, מנג'ר וכו'). חשוב לי לציין שוב שאני לא מבין יותר מדי ולכן אני סומך ב-100% עליכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, אני לא לחוץ אבל רק אשמח אם תציינו לי מה אני מרוויח בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? מוזיקה, סרטים, תוכנות ומשחקים בסיסיים (פיפא, מנג'ר), לגבי הגדרו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. הפרטים של המפרט הם כאלה: תקציב: 4000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 350 שקל אם זה מוביל לשיפור משמעותי. רצוי לנצל הכל, אלא אם אפשר להשיג חיסכון משמעותי ללא פגיעה גבוהה בביצועים. מטרה: המחשב מיועד בעיקר למשחקים בגרפיקה גבוהה ולסרטי HD. כרגע אני משתמש במסך 17'' 1280X1024, אבל בעתיד אני ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32'' fullHD (רזולוציה: 1920X1080) ואולי גם למסך נוסף של 17'' זהה לראשון. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, ולא חשוב לי עד כמה המחשב מרעיש. בעיקרון אני מעדיף לקנות את המחשב מSkyPC, אלא אם תיהיה חלופה זולה בהרבה. אז זה המפרט שבנו עבורי, והוא נראה סבבה אבל יש לי כמה התלבטויות. מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים