ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה לקבל כאן מפרט סופי... ככה: אני רוצה מעבד INTEL DUAL CORE 2 E8400 3.0Ghz, אופציה לOC, אז צריך גם לוח אם שיתמוך בו כרטיס מסך שיוכל לנצל מקסימום את הE8400 (שהם לא יגבילו אחד את השני) 2GB זיכרון כונן קשיח 320GB כונן-צורב DVD, כונן-צורב CD, מארז יפה וספק שיחזיק את המערכת. כאמור המחשב מיועד למשחקים והתקציב הוא עד 4,500 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD BARTON 2500+ BOX ABIT NF7 512MB DDR-RAM 2700 WINBOND כונן דיסקטים LITE-ON 52?32 52 80GB WESTERN-DIGITAL 8 MB POWER-COLOR RADEON 9550 COMPUCASE 6A21 +HEC 300ART לפי מה שאני מבינה יש פה צורב אבל לא צורב DVD כמה עולה להוסיף צורב DVD בתודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל לעבודה גרפית מסך:15.6 עם מערכת הפעלה לא חשוב משקל לא חשוב עם יש DVD עדיפות עם SSD שימושים :אופיס,פוטושופ,כל מיני תוכנות עיצוב של ADOBE. אין עדיפות לחברה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רכיבים לרכוש אם בכלל תקציב מינימלי בבקשה האם יש להגדיר הגדרות אחרות אולי? Computer: Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133) Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV (6 PCI, 1 AGP, 2 DIMM, Audio, Video) Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845G System Memory 502 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter Intel(R) 82845G/GL Graphics Controller (64 MB) 3D Accelerator Intel Extreme Graphics Monito…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש. אני מעוניין להשתמש בו למשחקים וגרפיקה. הלכתי לכמה חנויות וזה מה שהציאו לי: מעבד: amd 3000+ אני חושב שזה 64 ביט - 910 ש"ח לוח אם: Gigabyte k8nf-9 - 640 ש"ח כרטיס מסך: fx 6600 GT - 1070 ש"ח את כל השאר מהמחשב הישן שלי כך שזה לא ממש משנה. שאלת: האם הAMD הזה באמת יתן לי את ה3000? כי אמרו לי שזה בעצם 1.8 או משהו אבל לא שופטים לפי זה. הם אמרו שזה יהיה כמו 3000 של אינטל. האם זה באמת כך? או שעדיף להוסיף כמה שקלים למעבד אינטל? או שבכלל ה"מפרט" הזה לא שווה גרוש וכבר עדיף לי לקנות משהו אחר. הכרטיס מסך... האם הוא טוב? אני בעצמי מעדיף את רדיאון. (הוא מתחבר דרך PCI אקספרס אז אני מניח שהוא דיי חדש) מה נראה לכם? תודה רבה לעוזרים. להת'.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-תקציב מקסימלי - 7000, כולל הכל, עדיף לנסות לחסוך -שימושים - משחקים, hd, עריכה גרפית ווידאו -משתמש בעיקר בתוכנת פרימייר לעריכת וידאו (תדיר), פוטושופ ואילוסטרייטור (תדיר) CS6 -גיימינג - אני ארצה להריץ את המשחקים החדשים (watch dogs ומשחקי טריפל שיצאו בעתיד) על הגדרות גרפריות גבוהות (לאו דווקא הכי גבוהות) -שקט - חשוב (6) -אוברקלוק- לא -מערכת הפעלה - ווינדוז 7 64, אופיס וגם הרכבה בחנות -אין העדפה לחנות ספציפית, עדיף במרכז ולא אייבורי -מעוניין לקנות בשבוע הקרוב -לא מתוכנן שדרוג -תוספות - חיבור firewire ומסך (צריך גם המלצה על מסך עם חיבור hdmi) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים ולילה טוב, קודם כל, מצטער על השם משתמש, אם זה מעניין מישהו - נרשמתי לפה בשנת 2005 בענייני OC ככה שהניק מאוד ישן לאחרונה התחלתי להתעניין בשדרוג המחשב - עקב חלודה החלטתי להיוועץ אתכם בקשר למפרט של המחשב. אז ככה: התקציב הינו בסביבות ה 2000 ש"ח (ישנה הפשרות חריגה של כ 200-300 ש"ח), כמו שציינתי בכותרת - ציוד היקפי לא נחוץ. המחשב יהיה מיועד בעיקר לשימוש בסיסי יומיומי(אינטרנט, אופיס וכו') אך אני גם מעוניין שיוכל להריץ משחקים (לא משחקים מפוצצים שיצאו לאחרונה). ה"שאלון": ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? Acer X193W Wide 1440X900 * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייד lenovo 3000 c200, כרטיס מסך 945GM של INTEL מובנה בלוח אם. הבעיה היא שהקצב רענון של המסך עומד רק על 60HERTZ וזה לא בריא לעיניים ולראש ובזמן האחרון התחילו לי כאבי ראש בעקבות שימוש ממושך במחשב. מה שאני מחפש זה איך אפשר לא דרך התפריטים הרגילים(כי דרך שם אין אפשרות), אלא דרך דוס או תוכנה אחרת שפשוט תכריח את המחשב לעבוד בקצב רענון יותר גבוה (השאיפה בין 85-100HERTZ), ולא אכפת לי אם זה לא הכי בריא לחיי המסך וכדומה.... בתודה מראש לעוזרים. (אם יהיו כאלה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נגנב לחבר שלי המחשב, והוא מחפש תחליף. המחשב בעיקר לוורד, מצגות וסרטים HD. הראשון:Acer Aspire 5742G-5464G http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11207 השני: Lenovo IdeaPad G570 M513QIV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12401 אני לא סומך על הכרטיס מסך המובנה הישן של אינטל לסרטי HD. לעומת זאת, החדש של ה SB נראה לי מספיק חזק בשביל זה. אני גם לא רוצה מעבד שהוא לא מסדרת icore, בגלל הזמן שהמחשב ישב על המדף (סביר להניח). אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים האלה, או אם יש המלצה על מחשב אחר בטווח שבין 3000 ל-3500, כאשר הנטייה היא לגבול התחתון. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני מעונין להרכיב מחשב שמיועד לשימושים הבאים: וירטואליזציה איחסון מידע מערכת הפעלה ראשית: לינוקס שימושים משניים: htpc/hdmi המלצות בסיסיות: מבוסס אינטל מארז שקט, העדפה לקירור פסיבי לחלוטין עדיפות למארז קטן מימדים שאלות: מעבד חזק, 2 הארדיסקים 2 סידירומים, מארז ולוח micro atx יהיו שילוב טוב? (מבחינה של התחממות,תאימות הרכיבים למארז...) תקציב: איפשהו בין 3000- ל5000 שקל, אין צורך במסך\מקלדת\עכבר אודה לעזרה, בעיקר בבחירת מארז וגוף קירור שיכול לשבת בתוכו, ברצוני ליצור מחשב חזק אבל שקט ולא גדול מימדים רוב תודות, עריכה 2: הרכבתי מפרט, וגם מצאתי מארז מיני שנראה לי שיאכלס הכל, וגם את הגוף קירור שבחרתי Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Box 685 ש"ח 1 Intel® Desktop Boar…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? נייד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא? 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שקט אם רלוונטיי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות 10 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור מרכז …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 5500 ש"ח שחקן מתחיל , משחקים כמו fifa .... עבודת אינטרנט. כמובן עם מקלדת ועכבר . אני צריך מפרט אחד עם מסך ואחד בלי מסך. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יתרון חשוב: ספק כח בטכנולוגיית A.PFC הכולל מאוורר 12 ס"מ דיסק SSD Kingston 120GB קירור למעבד Arctic Freezer 13 ניתן לבצע שינויים ותוספות בכל המרכיבים מארז מארז IN WIN דגם EC021 הכולל חיבורי USB3.0 שדרוג למארז CoolerMaster דגם MasterBox MB600L -ו150 ₪ ניתן לרכישה עם מגוון מארזים ממיטב המותגים המובילים , לדוגמא: Thermaltake, Corsair ,NZXT, Zalman, Fractal Design , IN-WIN,CoolerMaster ועוד ספק כח יתרון חשוב: …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית די בסיסית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מתעסק בצילום, שתי התוכנות העיקריות שאני עובד איתן זה לייטרום ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחק גם במשחקים די כבדים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1440X900. בעתיד אשדרג גם את המסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מחיר מקסימלי : 4300. אפשר לנסות לחסוך, אך לא על חשבון דרישות הסף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? דרישות סף: רוב השימוש הוא אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות שזאת, במחשב גם נצפים (המון) ונערכים סרטים גדולים באיכות HD. מעבד + כרטיס מסך - אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה לעיתים דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי. בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. נוסף, חשוב לי לציין שה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אנחנו מעוננינים במחשב (לא נייד) לעבודה משרדית, ז"א בעיקר אופיס ואינטרנט. הבעיה היא שכל המפרטים שאני רואה בחנויות זה פשוט סינית בשבילי. אם תוכלו לתת לי מפרט שאני אוכל ללכת איתו לחנות ולהגיד 'כזה אני רוצה' זה יהיה הכי טוב! התקציב שלנו הוא בסביבות 2500, ונראה לי שאמרו לי לדרוש כרטיס מסך לא מובנה (לא יודעת מה זה אומר אבל הזהירו אותי..) תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פנטיום 4 2.8 כרטיס מסך 9600XT ג'יגה זיכרון (4 מקלות של 215 אני חושב) 80 ג'יגה זיכרון כרטיס קול מובנה (מעפן) מאוורר מיוחד כפול כזה מחובר (לא יודע את השם) לקירור הכרטיס מסך 3 כוננים 1 צורב DVD צורב רגיל וכונן רגיל כמה הוא שווה? אני מביא אותו אם הכל כולל אנטי ווירוס ווינדוס XP OFFICE קודקים ועוד מלא תוכנות למציאת ספי וור
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד. המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה. השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון 15 אינץ' מסך (אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!) 1. מחיר 3040 מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.html סקירה כללית מחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Intel Core 2 Extreme Quad Q6600 Box ש''ח1558 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS4 Core 2 Quad 1333Mhz ש''ח958 כרטיס מסך: Bfg Novidia Gf 8800GTS OC2 320MB PCIe ש''ח1783.50 זיכרון: Coz DDR2 2048MB (1028X2) 1066Mhz CL5 ש''ח996 דיסק קשיח: WD5000KS Western Digital 500GB SATA 2 ש''ח560 ספק כוח: Atx MI-ATX700 20/24PIN 700W SLI READY ש''ח347 מארז: Thermaltake Soprano + 2X120MM Fans Silver ש''ח398 קירור למעבד: Zalman Cnps9500 LED ש''ח330 צורב דיוידי: DVDRW LG H55NK X20 Dual Layer Black ש''ח235 סה''כ: 7165.5ש''ח מה אתם חושבים אל המפרט..? צריך להחליף משהו..? או להוסיף..? בקשר לספק אני לא בטוח..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה, משחקים(לא כבדים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft, Gran Turismo, אולי משהו חדש יותר אבל לא הכי מתקדם גרפית.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-24", 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינונ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב ככה חברה הצרכים שלי הם סרטים שירים אינטרנט וקצת משחקים אוקי ככה אחרי הרבה מחשה נשארתי עם ככה 1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114653 2 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157020 3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366651&st=g51vx&lp=1&type=product&cp=1&id=1218092150636 4 http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&kc=laptop-studio-xps-16&l=en&oc=dydwfn3&s=dhs&leadtime=9/9/2009&showleadtime=True שהמחיר שלו באוטלט הוא בין 900 ל1000 דולר מה אתם ממליצים או שיש לכם הצעות אחרות תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
^^ מה שהוא אמר ניסיתי דרך ההגדרות של העכבר בקונטרול פאנל, ביוס (עכבר מובנה..) וגם דרך DEVICE MANAGER ללא הצלחה רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני בקושי מבין בכל עיניני החומרה ומה עדיף ממה .. אני רוצה שהמחשב העתידי שלי =] יסתדר עם האפשרויות הגראפיות בוינדוס ויסטה החדשה (בגירסה הגדולה של המערכת) .. חשבתי על כרטיס המסך GeForce PX7950GX2 כרטיס די חזק . אם בעתיד אני ארצה לקנות עוד GeForce PX7950GX2 אני אוכל לחבר אותם על הלוח אם .. ככה שיהיו לי שני כרטיסים שיתחלקו בדרישות .. אז אני צריך לוח אם שתומך באופצייה הזאת .. ו וכמובן 2 גייגה זיכרון ומעבד כפול ליבה ..ו LCD 19 תבנו לי משהו טוב עד 10 אלף בלי מקלדת עכבר רמקולים וכו' .. תודה מראש חבר'ה .. אחלה אתר
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המחשב הבא: http://www.shekem-electric.co.il/?CategoryID=280&ArticleID=822 במחיר 3500 ש"ח. האם במחיר הזה אוכל להשיג מחשב עם מפרט חזק יותר ? האם המפרט יתאים לשימושי אופיס, סרטים, ואולי קצת משחקים קלים בעתיד ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-