ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 שקל עדיין לא יודע אם זה במזומן? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים כגון CRYSIS וכל המשחקים שעתידיים לצאת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:רק רמקולים וחשבתי על LOGITECH X230 שזה מה שיש לי כרגע וזה דיי נחמד אלא אם כן יש באותו המחיר רמקולים טובים יותר . יש להם מסך דק של המסך הוא viewsonic 19 va703m 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני חושב שכדאי אינטל לא ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור מן הסתם כן כי אני לא רוצה שיהיה התחממות יתר של המחשב ואז הוא יקרוס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב במעבדה 9.…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי שלא מבין כלום במחשבים הלך לקבל הצעה מחנות (שבכוונה לא אזכיר את שמה) וקיבל את ההצעה הבאה: מה דעתכם על ההצעה איך אפשר לשפר אותה ההצעה נראית לי מופרעת לחלוטין קבלו: 1כמות מוצרים סה"כ 1 Thermaltake Kandalf LCS Super Tower with Window - BLACK 1,751.52ש"ח 1 Intel Core 2 Duo 6750 - 2.66 GHz - 4MB cache - 65W - LGA775 1,029.00ש"ח 2 1GB Samsung DDR II - 800 - Samsung Original 433.19ש"ח 1 GIGABYTE GA-P35-DS3P (P35) - ATX 770.88ש"ח 1 GIGABYTE GeForce 8800GTS 512MB DDR3 - PCX - retail 1,918.78ש"ח 1 WD 320GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 444.07ש"ח 1 PIONEER DVR-212BKx18 (BLACK) DUAL LAYER -SATA- BULK 193.05ש"ח 1 ASUS X18 DVD (E818A) WHITE/BLACK -SATA 114.79ש"ח 1 התקנת רכיבים/בד…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד לאחי, ישמש כתחנת עבודה ולכן סוללה וניידות משניים - תקציב גג קשיח 3500 ש"ח. * מטרות המחשב: מטלות לימודים - מסמכים/מצגות, autocad דו-מימד, סרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט: 15" עדיף מט. * רזולוציית המסך? כל דבר מעל HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: ללא * משקל רצוי: אין הגבלה במשקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: אפשרות לשדרוג עתידי לSSD. * כונן אופטי: כן * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא * האם בתקציב צריך…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא מזמן ביקשתי המלצה לכרטיס מסך, אבל החלטתי בסוף במקום לשדרג את הנוכחי שנמצא בחדר,לקנות מחשב חדש שיעמוד בסלון. הדרישות - 500 ג'יגה של כונן קשיח כרטיס רשת אלחוטי כרטיס pvr כרטיס מסך שלא ישב על הלוח אם מארז אסטטי, אך אין צורך בכזה עם צג lcd שיהיה שקט, יש לי צורב של lg חדש, אבל כששמים בו סרט dvd הוא עושה המון רעש,אז אני צריך צורב שקט לגמרי כי המחשב ישמש גם כנגן dvd יש ברשותי כבר 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון 667, אז אם לא ממש חייבים 800 אני מעדיף להעביר אותם למחשב החדש יש ברשותי כרטיס קול של קריאטיב שיעבור למחשב, אז אין צורך ביציאות דיגטליות של סאונד בלוח אם צריך גם עכבר ומקלדת אלחוטיים ( 4מטר) אני חושב שאני מעדיף מארז ולוח אם בתצורת atx ולא מיקרו, כדי שאוכל להוסיף בעתיד כוננ…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה למחשב נייד שישמש לסרטים, אינרטנרט וקצת משחקים, חשוב רק שBC2 יפעל טוב אפילו בהגדרות נמוכות, זה לא הכי חשוב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע או יגמגם אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהיה אפשרי גם אז. המחשב בחדר שינה ופועל 24…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי איך זה ייתכן? אני מודע לעובדה שעשיתי טעות בבחירת המחשב הזה עם הI7 והייתי צריך לקחת עם I5 שפחות מתחמם אבל בכל זאת כאילו למה זה קורה??וזה שאני סתם במנוחה , מקסימום רואה סרט... אם זו בעיה של קירור מה אתם ממליצים?? תודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לשני מחשבים נייחים ללא מסך. מעוניין לקנות רק מKSP. 1. התקציב הוא 4000 לשני המחשבים 1500 למחשב אחד 2500 למחשב שני. חריגה בתקציב עד 300 שקל. 2. מחשב 1: 1500 ש"ח: מחשב לילדה בת 17, שימושים בסיסים, חשבתי על i3- אינטרנט, פייסבוק, סרטים וכו. מחשב 2: 2500 ש"ח : מחשב למשחקים בסיסים, אינטרנט וכו'- אין צורך בכרטיס מסך כרגע, יש כרטיס קיים GTX220 בעתיד יקנה כרטיס חדש. 3. אין צורך בציוד היקיפי. 4. 5. שקט. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך ב OS. 8. KSP בלבד. 9. עדיפות לUSB 3 ולמחשב של ה 1500 ש"ח שיהיה חיבור DVI/HDMI. 10. חשבתי על סדרת המעבדים *** i3 2 למחשב הבסיסי ו ***2 i5 למחשב השני. אשמח לעזרה! תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כאילו לא הספיק שכבר קניתי שני מחשבים בחודש האחרון (שוב תודה לכולם), עכשיו אני במסע הבלתי נגמר לחלקי מחשב. המחשב שאליו מגיעים החלקים זה פנטיום 3 עתיק (666mhz) עם זכרון סביר והכל. בעקרון אני רוצה להחליף שם את הוודו 3 (די לצחוק!) והרדיסק שמת ל40-60 ג'יגה. בעקרון, צריך לצאת פחות מ900 שקל ורצוי שיתאים למחשב הענתיקה.. רעיונות? תודה על העזרה, זהר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד, של חברה מוכרת, בסדר גודל של 5000 ש"ח, +- 500. המחשב יהיה לעבודה ב-office וגלישה באינטרנט. מסך - מינימום 14" משקל - לא יותר מ- 3 ק"ג. אשמח להצעות ודעות לגבי מפרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ממכם מפרט מחשב בתקציב 3.2K(שלא יחרוג): אני מתכוון לרכוש את המחשב מ SKYPC או TMS. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה,הרדיסק, זכרונות, מארז. אגב כרטיס טלוויזיה אני סגור לי HAPPUGER... אשמח לקבל מפרט גם של INTEL וגם של AMD, ולצורך ההשוואה מה יותר טוב .. תודה רבה לאחר עזרה זה המפרט : מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 מחיר: ¤370 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 מחיר: ¤244 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤431 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 מחיר: ¤325 …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד מומלץ, השימוש העיקרי הוא פוטושופ ועריכת תמונה. חשבתי על ASUS X556UQ (עולה בסביבות 3,200) אבל יש מצב שזה יותר מדי? אני לא צריך להריץ משחקים או דברים כאלה, אז אולי אפשר למצוא משהו ביותר זול. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לעבור את התקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת תמונה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, פרנסה. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש מצב להשיג מחשב חדש פנטיום 4 +LCD 17 אינטצ' ב1700 שקל? 256 זיכרון 80 ג'יגה HD ולוח מצידי מעפן
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Inter I7-14700 Tray no fan up to 5.4Ghz 20 cores UHD 770 Gigabyte B760M DS3H AX DDR5 Micro-ATX WIF16 LGA1700 Corsair Vengeance DDR5 32GB 5200MHZ 2X16 C40 KIT Cooler Master Hyper 212 Black edition WD Blue SN580 1TB Nvme Gen4 2280 up to 4159MB/s Antec P5 2xUSB3.0 Sound Dampening Panet White active PFC+ Coder Master ELITE NEX White 600 230V 80 windows 11 תקציב 5K יש מקום לשיפורים ? מחשב לפיתוח . אשמח לחוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
התקציב המקסימלי הוא 8000 שקל לנצל את כל התקציב אני לא רוצה לחרוג מהתקציב השימושים: משחקים, ברזולוציה גבוה ועריכה גרפית השימוש בתכניות maya,3ds max,photoshop,after effect שימוש כבד בתוכנות האלה המחשב מיועד למשחקים כגון:quantum break,משחקים של מיקרוסופט ברזולוציה של 4k המסך בגודל 24אינץ ההגדרות הגרפיות מיועדות לגבוה אני צריך מקלדת לגיימרים כל הרכיבים אני כולל במחשב השקט שיהיה 5 אני לא מתכנן overclock אני רוצה שירכיבו לי את המחשב בחנות וגם windows 10 לא משנה הגירסא אני גר בתל אביב לא משנה לי החנות אני מתכנן לקנות את המחשב שייצא הכרטיסים הגראפיים החדשים של amd אני רוצה לבקש לחכות לכרטיסים החדשים של a…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב קרובת משפחה מגיעה מגרמניה ורציתי לדעת, האם משתלם לבקש ממנה להביא משם מחשב? אם כן, על איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט במחיר של כ 800 יורו? האם אתם מכירים אתר ממנו ניתן להזמין את המחשב בגרמניה? נ"ב הגישה שלי למחשב היא דיי מוגבלת, עד לרכישת המחשב הנייד, אז אין לי את האפשרות להגיב יותר מידי אז תודה לכל מי שהגיב להודעה הקודמת שלי. נ"ב 2 שכחתי לפרט קצת לגבי המחשב המבוקש. המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים, אין שימוש בגרפיקה גבוהה. עדיפות למסך 13-14", משקל כמה שיותר נמוך ועדיפות לכרטיס מסך נפרדת, כמובן מעבד C2D.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, פרסמתי פה אשכול לפני כשבוע את הבקשה שלי והומלץ לי על thinkpad של לנובו. (מייצגים בערך את המפרט שרציתי מבחינת גודל מסך, מעבד, נוחות, יכולת גרפית סבירה) מצאתי שתי דגמים של הthinkpad : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=24080&cf=zap http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=5745 מה שתכלס חשוב לי זה כרטיס מסך טוב (לא טוב מדי), מעבד תומך, מקלדת נוחה וwifi. באותו תחום מחירים ראיתי גם 2 מחשבי hp עם מפרט יחסית דומה, מעט יותר נחותים במהירות הארד דיסק (לא קריטי לי) ואולי בביצועי כרטיס מסך): http://www.nayadnayad.co.il/Product....roductID=14232 http://fre.co.il/items/267363 מה עדיף? (נוחות וביצועים) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד בסיסי ,אין שום דרישות מיוחד רק שיוכל להתמודד עם סרטים כמו צריך. זה המפרט וזה הדיל הכי טוב שנתקלתי בו לחומרה כזאת. RV511 מסך "15.6 1366x768 WLED HD מעבד Intel® Core™ i3-380M Processor (3M Cache, 2.53 GHz) זיכרון 2GB DDR-3 1066Mhz דיסק 250GB 5400RPM SATA מערכת הפעלה Win 7 Premium שפת ממשק אנגלית סוללה 4-Cell Lithium-ion upto 2h כ. מסך Intel HM55 כונן DVDRW Dual Layer תקשורת אלחוטית 802.11b/g מקלדת רגילה צבע מכסה עליון שחור מידות ס"מ 38x25x3.6 משקל ק"ג 2.7 חיבורים VGA, RJ45(LAN), RJ11(MODEM), MIC, SPK, 2xUSB 2,,HDMI החששות שלי לגבי 1. הכרטיס מסך ,זה לא הכרטיס הסטנדטי המובנה שאני תמיד רואה (3000HD) ,יש הבדל? 2. מעוניין ב עוד 2 גיגה זיכרון, יש בעי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב חבר'ה הנה מה שמי שיכול לעזור לי צריך לדעת: תקציב עד 5500 ש"ח כרטיס מסך חובה: GF 8800GTS זיכרון חובה: 2GB מעבד: מעל 2000 מגה-הרץ(גם C2D) ללא מסך,מקלדת או עכבר.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זה שביקש לפני שבוע-שבועיים מחשב ב-3000 שח (בשביל אחי) והיום אני צריך מחשב בשבילי בתקציב של 11000 שח. נ.ב אני חייב שתגידו לי מה עדיף Gforce 6800 ultra 256 mb or radeon x800 xt
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, ולא מבינה הרבה בתחום, לכן אודה לעזרתכם לגבי - מהיכן לקנות את המחשב ומה לקנות. המחשב אמור להיות בשימוש ביתי, גם תוכנות office (בעיקר word), גם משחקים גם גרפיקה, כמו דיאבלו 2 ו - doom 3, וגם אינטרנט מהיר. אני מחפשת מחשב, כולל מסך, מקלדת, עכבר, צורב. חשוב לי גם שהסוג והמקום שמהם אקנה יתנו תמיכה טכנית לטיפול בתקלות ולמענה לשאלות שונות. הסכום שאני יכולה להוציא הוא סביב 4000 ש"ח, ויכול להיות גם קצת יותר, העיקר שבאמת יהיה מחשב טוב, שלא יעשה לי צרות כמו המחשב הנוכחי. בתודה רבה מראש על עזרתכם, חג שמח, ריקי.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מן שרת כזה לחדר שלי שכל המוסיקה, סרטים וכו יהיו מחוברים לרסיבר ולטלוויזיה לשמיעה באיכות מעולה. שיתחבר לטלוויזיה בחדר, ושיתחבר לרשת הביתית ושממנו האימיול יהיה מחובר כל הזמן ומשם נוריד דברים וכו... אני מאמין שהבנתם מה אני רוצה מצאתי את זה ברשת, במחיר סביר מאוד, ורציתי לשאול אתכם איך זה והאם זה יענה לדרישותי ויספר אותי, כי אני לא צריך משהו מיוחד, ממש לא. http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=664 תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחקים (שיהיה כמה שיותר טוב) , מוזיקה אינטרנט עבודה וכו' .. החלקים שאני צריך זה מה שבמפרט מארז צורב DVD מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות אני רוצה להפיק מהתקציב את המקסימום , תעזרו לי ותגידו לי מה לשנות ואם המפרט מוציא מהכסף את המקס' ועוד שאלה האם אפקטיבי להוסיף קירור למעבד בנפרד במחשב כזה ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-