ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מעוניין להחליף מחשב ולהשאיר את 2 הכוננים הקשיחים שלי, אחד מהם 80ג'יגה בממשק IDE והשני 120ג'יגה בממשק SATA. אני זקוק למחשב חזק לשימושי אינטרנט רב , אופיס בסיסי , תוכנות תחזוקה למחשב , מעט הורדות... בקיצור: אני לא גיימר אך כן רוצה מחשב חזק לשימושים שלי+++. קיבלתי כבר המלצה על: מחנות: לוח אם: GigaByte G41M-ES2H , S775 , 1333MHz , DDR II 800 מעבד: Core 2 Duo E7500 , 1066MHz , S775 , 3MB Tray המחיר לסט זה: 905ש"ח (כיום). מפרטי: מצאתי בלוח יד 3 לוח אם חדש באריזתו...אין לי מושג מה יותר טוב מבחינת "עלות=תועלת\איכות". לוח אם: MSI , עבור מעבדי Socket 775 E2xxx ומעלה , מהירות לוח 1333mhz , ציפסט G41 הלוח חדש בקופסא , והמחיר: 300ש"ח. *** זה לא כולל את המעבד *** איזה מעבד ה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום יש לי מחשב ישן שלי שנתתי לאחיינים שלי שמגיעים מדי שבוע שישחקו בו משחקים ברשת וגם אינטרנט כנראה שהמחשב סיים חיו\ הWINDOWS נתקע בשלבי הראשוני לכן חשבתי להשקיע בשידרוג המחשב ולהחליף הקרביים או שיש איזה דיל למחשב מורכב באותו עלות +/- אשמח לקבל המלצות בברכה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול מאוד להיות שאם לחכות איזה שבועיים שלושה,המחירים טיפה ירדו.ונדע יותר על NF4 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,070 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 1,259 ש"ח Samsung 512MB DDR 400 Original 550 ש"ח Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT GV-NX66T128VP 128MB DDR III 1,258 ש"ח GyroTech Midi Atx BOND II USB H7650 188 ש"ח Tsunami 350 Watt 149 ש"ח סה"כ 4,474 ש"ח דעתכם?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הצרכים: זום מצגות ומסמכים גלישה קצת פוטושופ ולייטרום
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני עובד כרגע על Asus x54c עם מעבד i3 ו4GB RAM. כונן SSD. כשאני עובד- עם מסך נוסף, דפדפן פתוח ואנדרואיד סטודיו, המחשב מתחמם והמאוורר עובד ללא הפסקה. חוצמיזה, כשאני עושה בילד לפרויקט (ולא מדובר בפרויקט גדול) לוקח לו 3-4 דקות, ובזמן הזה המחשב בקושי עובד. האם זה נורמאלי? אני חושב לקנות מחשב חדש, i5 ו8GB RAM. זה הדבר הנכון לעשות? האם להוסיף RAM למחשב הנוכחי יעשה את העבודה? איזה עוד מעבדים מומלצים (חוץ מi7)? ראיתי שיש סדרת M, ולא הצלחתי להבין אם הם טובים יותר מi או לא. יש עוד דברים שאני צריך לשים לב אליהם?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אני ממש לפני הזמנת המחשב הזה שהרכבתי דרך פלונטר. 1. רק רציתי לשאול אם יש הערות כלשהן על התאימות של הרכיבים יחד. 2. לגבי הזיכרון- לא ידעתי כל כך מה לבחור- האם זו בחירה טובה או שכדאי להחליף? אני בגבול העליון של התקציב אז לא משהו יותר מדי יקר, 3. דבר נוסף לגבי הזיכרון ראם: אם ארצה בעתיד להוסיף זיכרון נוסף- אני אוכל להוסיף איזה זיכרון שאני רוצה או שאהיה חייב לקנות אחד זהה לזה שיש לי כבר. (אני שואל כי אמרו לי ש4GB זה אולי מעט מדי). לגבי כמות הזיכרון בSSD,יש לי כונן קשיח רגיל מהמחשב הישן שיחובר גם הוא למחשב הזה. הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 1 - BX80646I54590 - Intel - i5-4590 Quad core CPU - …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב למשחקים לבית. התקציב הוא דיי גמיש והוא בים 3500 - 4000. אני רוצה שהמחשב יחזיק ליחסית הרבה זמן. לא צריך רמקולים, עכבר, מקלדת, מסך או כל ציוד היקפי אחר. אם חסר מידע אז תגידו ואני אוסיף. תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין במפרט למחשב בשביל אחי, שיענה על הצרכים הבאים: - עדיפות לאינטל (Tray) עם קירור סביר. - עיקר העבודה עם תוכנות גרפיקה (Illustrator, Photoshop). - כרטיס מסך: אין צורך בכ"מ לגיימינג אלא בעיקר לעיבוד גרפי (לאו דווקא אינטנסיבי, אבל ברמה חובבנית++). - מסך: רזולוציה גבוהה וסטנדרטית (לא רזולוציות מונפצות) עם איכות תמונה גבוהה וצבעים מדוייקים (24"+). הפאנל של המסך לא כל כך משנה, רק שלא יהיה יקר מדי. - אין צורך ברמקולים/מקלדת/עכבר. -מארז: שיהיה מארז יפה, לא מפלצתי מדי עם עיצוב נקי (sleek). -אשמח לקבל הצעה למכשיר הכולל מדפסת ופקס משולבים. - טווח תקציב: 3000-4000 ש"ח כולל הכל. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! (4.5K ש"ח) האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 5K ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש לאולפן ביתי נטו - הקלטה ועריכה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). השימוש הוא עדיין לא ממש ברמת פרנסה אך בשאיפה אט אט אני עובד בעיקר בקיובייס 5 ובVST שונים, מהם קלים, ומהם כבדים מאד (כמה ג'יגה). העבודה היא גם בהקלטה של כלים חיים ולכן חשוב מאד השקט. פרוייקטים יכולים להגיע לעשרות ערוצים, ולכן חשוב שיהיה הרבה זכרון (נראה לי שיות…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין לי כוונה בOC אבל אני רוצה לדעת אם המחשב הזה יחזיק הרבה מאוד זמן אני לא מעוניין בצורב דיוידי האם את המארז שווה להחליף האם החברה של הכרטיס מסך טובה(ואני בטוח שהם טעו בזיכרון שלו זה 256 MB אני חושב לא ככה?) יש מקום לשינוי בארד דיסק או בלא יודע מה???? זה המחשב אחרי חודש של יעוץ עם חבריי המלומדים מהפורום ושאלה ששכחתי חשובה מאוד האם המארז עם הספק הזה יחזיר מערכת מחשב כזאת המחשב הוא למשחקים חזקיים ולעריכה תלת מימדית שוב אין לי כוונה OC מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1190 1190 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX כמות מחיר סה"כ 8HDA3J S-754 sata, gbl 1 620 620 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512MB A-DATA 2 490 980 כרטיסי …
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעזרתכם הרכבתי את המפרט הזה: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX Abit AV8 Socket 939 VIA K8T800 Pro PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Gunmetal 2.5-3-3-7 Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB Maxtor 80GB 8MB 7200RPM NEC DVD x16 DV5800 NEC ND-3500A Dual Layer DVD+ R/W/DL 16x White Bulk Mitsumi floppy 1.44 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX/HEC400 LDT - - - סה"כ: 7511 ש"ח. פנדס החזירו לי את המפרט הבא עם מספר שינויים. עכשיו, אני רוצה לדעת אם השינויים משמעותיים, האם לקבל את המפרט שלהם בחלקו/בשלמותו, או בקיצור - מה עדיף? Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset Point of View GeForce 6800GT 256MB WD 80GB 7200RPM 8MB LG DVD 16x48 OEM COMPUCASE super midi towe …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט חדש בתקציב של 3200 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - תוכנה לעיצוב מטבחים בשם RAUMPLAN http://d3d.co.il/Product.aspx?cid=2&pid=1 - בשימוש תדיר דרישות התוכנה: http://www.d3d.co.il/UserFiles/mifrat_comp_win7(1).pdf (לא להתייחס לנפח ההראדיסק) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? - 1 6. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש מחשב במחיר עד 2300 ש"ח, לא חובה לנצל את כל התקציב. השימושים שלו בעיקר לצפייה בסרטים וסדרות על מסך 32' (hd ready), אינטרנט והסים סיטי החדש. מלבד זה לא משחק בשום משחק. חשוב שיהיה שקט (יחסית) ואמין. אפשר מארז גדול. אין לי צורך בציוד היקפי. בגדול אני לא מתעסק בOC או בדברים בסגנון. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני אשמע לקבל עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי בתקציב של 2000-2500 ש"ח. מה הכוונה בשימוש ביתי? המחשב ישמש בחורה בתיכון לשימושי אינטרנט, מוזיקה וקצת סרטים. לא מדובר שמישהי שמחליפה מחשב כל שנתיים אז אני מעדיף להשקיע במשהו טוב עכשיו. אני צריך מחשב שיוכל להריץ windows 7 ואופיס בצורה חלקה ומהירה. בכל מה שקשור לציוד היקפי אני צריך צורב DVD, מקלדת, עכבר ורמקולים. אין צורך במחשב שקט במיוחד ואין צורך במסך. אני כן מעונין ברכיבים שיהיה ניתן לשדרג בעתיד (הוספת זיכרון למשל). אני אשמח לקבל גם מפרטים מבוססי INTEL וגם מבוססי AMD. אם לדעתם ניתן לבנות מחשב טוב שעונה על הדרישות בתקציב נמוך יותר אז אני אשמח לשמוע. תודה, רן
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין WIN 10 מדיסק און קי על מחשב נייד ASUS K55A לפי מה הכתוב פה http://www.tenforums.com/tutorials/2376-usb-flash-drive-create-install-windows-10-a.html השתמשתי בRUFUS ומשום מה לא נוצרו מחיצות כמו בהתקנה של UEFI. מה הבעיה פה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל ממכם מפרט מחשב בתקציב 3.2K(שלא יחרוג): אני מתכוון לרכוש את המחשב מ SKYPC או TMS. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד, לוח אם, כרטיס מסך, כרטיס טלוויזיה,הרדיסק, זכרונות, מארז. אגב כרטיס טלוויזיה אני סגור לי HAPPUGER... אשמח לקבל מפרט גם של INTEL וגם של AMD, ולצורך ההשוואה מה יותר טוב .. תודה רבה לאחר עזרה זה המפרט : מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 מחיר: ¤370 קירור למעבד: Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support כמות: 1 מחיר: ¤244 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 מחיר: ¤431 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 מחיר: ¤404 זיכרון: G.Skill 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) F2-6400CL4D-2GBPK CL4-4-4-1 כמות: 1 מחיר: ¤325 …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ממש מתלבט בזמן האחרון כי קונים לי מחשב ביום ראשון הקרוב אז בבקשה תעזרו ההיתלבטות היא מה עדיף amd 64 3400+ בסוקט 754 או amd 64 3000+ בסוקט 939 ואם אתם ממליצים על אחד מן המעסדים אז אנא המליצו לי גם על לוח טוב תודה מראש tomerco
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הציעו לי את המיפרט הבא ב-5320 למפני משא ומתן מעבד אינטל i5 8600K לוח אם גיגאבייט K3 Z370 דיסק קשיח 250 SSD סמסונג + 1 טרה בייט מארז Antec DF500 ספק כוח 550W כרטיס מסך 1050 6 GB מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכוונה שכתוב שהאחריות היא: 3 years (labour) ומה הכוונה כשכתוב: 1 year, carry in, parts and labour ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות לפטופ חדש לגיימינג ואני רואה 2 מחשבים שההבדל במחירים שלהם לא רציני, אבל ההבדל המשמעותי הוא: 4th Generation Intel® Core™ i5 Processor 16GB Memory מחשב שני: 5th Generation Intel® Core™ i7 Processor 8GB Memory זתומרת שלמחשב השני פחות זיכרון אבל מעבד חזק יותר השאלה שלי מה עדיף אם ההתמקדות היא לגיימינג ולמחשב שהעבודה הבסיסית שלו (גלישה וכדומה) היא לטוס כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס בספטמבר לניו יורק ובכוונתי לרכוש מחשב נייד לקראת הלימודים. - המטרה של המחשב כמו שאתם יכולים להבין היא בעיקר שימושי אופיס למינהם, אבל אני כן אוהב לשחק במחשב וחשוב לי כרטיס מסך טוב ומעבד רציני - גודל המסך רצוי שיהיה 12- 14 אינץ' -המשקל הרצוי הוא באיזור ה2 קילו, אבל אם אין ברירה אני מוכן לסחוב יותר בשביל מחשב חזק (עד 3 קילו) -אני אשמח לזמן סוללה של 5 שעות + -אני מעוניין ביציאת HDMI גודל כונן : 500GB -עדיף שכן יהיה כונן אופטי (עדיך בלוריי אבל לא חובה) -אין חובה לרשיון ווינדוס (יש לי) -ראיתי חברה בשם maingear, האם כדאי להביא את המחשב לארץ? או שיש סיכון בגלל שאין משווק?? וגם ה Dell Inspiron 14z ניראה לי מצויין, מה אתם אומרים? בשורה התחתונה ראיתי אחלה מחשבים…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם מפרט טוב של שרת כסף זה לא העיה מצידי עד 100000 ובבקשה כמה שיותר מהר תודה מראש GOD SHARK
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד : AMD Richland A10-6790K Quad Core 4.0GHz כרטיס מסך : AMD Radeon™ HD 7700 ראם : G.Skill Ares 2x4GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit דיסק קשיח : Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB אסאסדי : Sandisk Ultra II SDSSDHII-240G 240GB SSD SATA III ספק כוח Antec 550W 80+ VP550P מארז CoolerMaster Elite 241 Mini Tower Black קירור :Noctua NH-C14 ספק כוח : Asus A88XM-A FM2+, AMD A88X, DDR3 2133, PCI מריץ COD AW ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש לעוזרים! עשיתי את זה לפי הפורמט, מקווה שעשיתי את זה נכון. 1. אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4,000 ש"ח. ולמרות שתמיד יש עדיפות לחיסכון, אני רוצה מחשב שיהיה טוב עד כמה שאפשר בתקציב הזה ולכן ניתן להשתמש בכולו ואף לחרוג קצת במידת הצורך (עד 500 ש"ח) 2. א) השימושים העיקריים של המחשב הם משחקים ותכני HD, אבל גם קצת שימוש ללימודים ושימוש בפוטושופ אם זה משנה משהו. ב) מסך הטלויזיה שלי, ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530, רזולוציה: 1080*1920, 6ms, ישמש כמסך המחשב, לכן חשוב מאוד שיהיו יציאות HDMI למחשב. אני משחק בכל מיני משחקים ככה שאני לא יכול לרשום משהו מוגדר, ולגבי ההגדרות הגרפיות אני אשמח אם הם יהיו ברמה הטובה ביותר שאהיה אוכל להשיג במסגרת התקציב …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני צריך מפרט ב8K +- ללא מסך או כל ציוד היקפי אחר. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=51818777-C4AF-48CF-AEFD-36CD4545718A וקחו בחשבון שאני מקבל את המעבד Q6600 במחיר של המעבד שצויין במפרט ואני לא מחרטט!!!. אז אם יש הצעות לשיפור דברו. ועוד משהו בSKYPC אין את הספק של CROSAIR 520WAT אז במקומו לקחתי את האנטק.... תודה לעוזרים.
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-