עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לחברי הפורום שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו לימודים וצפייה של סרטים (ישמש כסוג של סטרימר), חשוב שהמחשב יהיה: 1. בעל זמן סוללה כמה שיותר ארוך-הדבר החשוב ביותר (מעל 5 שעות). 2. שיהיה קל ולא יותר גדול מ-13.3. 3. מקלדת נוחה 4.BT בכלל לא חשוב 5. גודל של HD לפחות 320GB התקציב שלי עומד על 3K ואפשר גם לחרוג מעט, המחשב לא הולך להריץ שום דבר כבד אבל חשוב מאוד שידע להתמודד היטב עם תכנים ב- 1080P- ככה שחיבור HDMI הוא חובה. שתי המחשבים שחשבתי עליהם הם: Lenovo ThinkPad Edge 11 NVY24IV‎ http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2611 Asus 1215N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366 הציעו לי גם לשקול את המחשבים של LG ה-T280/380 שרציתי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, אני יודע שהנושא נחפר עד כלות, אבל משיטוט קל בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית לצרכים שלי. -זמן סוללה של בין 3-5 שעות. -מסך שאינו מבריק. -אחריות בינלאומית. המחשב ישמש בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס וסרטים פה ושם. ובנוסף, אני לא הולך להסתובב עם המחשב יותר מידי כך שמשקל לא מהווה פקטור משמעותי, למרות שנחמד אם הוא יהיה קל. אה כן, ומדובר בתקציב של 800-850 דולר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. חברה תנו תגובה מהירה כמה שאפשר על המפרט הזה. בעיות פתרונות מה צריך להחליף (ומה לא...) ילא תודה רבה *מעבד INTEL P-4 2.8GHz HT 800FSB יש לו זיכרון של 1MB. (אני לא יודע עם זה זיכרון או איך שלא יהיה 1MB) *לוח אם ASUS P-4 R 800 DUAL : AGP 8X, Dual-channel DDR400, Integrated 6 USB2.0 ports ASUS EZ Flash, ASUS MyLogo2 *זיכרון 512MB DDR 400MHz עם ניצולת מדהימה של 800MHZ זה 256*2. *דיסק קשיח ענק 160GB מהיר 7200 עם 8MB זכרון מטמון פנימי (שימו לב 160G) *מארז ATX מפואר הכולל שתי יציאות USB מקדימה *כ.קול ADIAD1888 SoundMAX 6-channel כולל אפשרות חיבור למערכת סראונד 5.1 *כ.רשת 3COM 10/100Mbps LAN כולל הכנה לאינטרנט מהיר בטכנולוגית ADSL * ATI Radon 9100 128MB DDR (משולב) *DVDX16*48 המ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני עוזר למישהו לקנות מחשב. משהו סטנדרטי - משחקים פשוטים, עבודה עם תוכנות גרפיקה ומשרדיות וגלישה כמובן. הציעו להם בחנות את המפרט הבא: מארז: PRESCOTT READY FRONT USB לוח אם: P4MBMS-775 מעבד: INTEL P-4 3.0GHZ 775 מודול זיכרון: DDR 512MB דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 7200RPM כרטיס מסך (3D GRAPHICS(0.B כרטיס קול מובנה... כרטיס רשת: (10/100M (0.B צורב DVD פנימי: NEC X16 D.LAYER כונן: 1.44 מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי רמקולים: GENIUS SP-Q-065 מסך:"17 שטוח AOX FT-720 סה"כ: 3600 ש"ח האם המפרט טוב? האם המחיר משתלם? מה אפשר לשפר ושזה ישאר באותו סדר גודל של מחיר? תודה רבה מראש

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by pishont,

שלום, האם מישהו יודע כמה בערך שווה geforce gtx 570, בן שלוש בערך (ללא אחריות)? הכרטיס של חברת gigabyte תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Shmonzi,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מנסה לכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כפי שאמרתי, מכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. כפי שאתם ראיתם לצערי זמנה של הגרוטאה שלי מגיע ואני נאלץ ליפנות למומחים שבינכם שתיעצו לי אמרו לי שיש בפורום מומחים אמיתיים ושאתם ממש קולעים בול לצרכים אז בבקשה ! אני חשבתי לכיוון של AMD 2500 עם NFORSE 2 ו256MB DDR 333/400 אני גם צריך מארז חדש לא משהו יקר רצוי 350W לפחות לירשותי כ2000+- אני סומך עליכם בתודה THE GYVER

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by _PrincesS_,

מחפשת מחשב גיימינג בסביבות המחיר 4700 ש"ח כולל מסך! אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה מאוד טוב לcs go ברזלוציה הכי טובה ושה-FPS יהיה גבוה ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO בלבד! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by dolevzora,

המחשב הזה נחשב מטורף ? http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=20115 והשאלה שלי אם יש מחשבים יותר טובים ממנו ואם כן תרשמו לי כאן תמפרמט ואת השם של המחשב

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by alergic,

המפרט הורכב ממספר חנויות. המחשב יורכב בבית. ועכשיו לשאלות: 1- האם כל החלקים יעבדו טוב ביחד? 2- מה תהיה מידת הרעש במחשב כזה מ1 עד 10? 3- האם יש חלקים יותר זולים באותו יחס עלות\תועלת? 4- האם עדיף לקחת ATP3 כרמקולים? 5- האם יש מסך יותר זול באותו גודל ועם אותו איכות? המפרט: Altec-Lansing 2.1 BXR1121 from ivory 190Nis DELL ULTRASHARP 2209WA 22 nextop.co.il 1099 AMD ATHLON II X4 630 AM3 (2.8GHz) - BOX rsm.co.il 520 ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO Ivory 115 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H Ksp 455 4GB(2X2) DDR3 1333 MHz - Kingston cobra pc 253X2 SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ksp 415 ANTEC SONATA III skypc 340 CORSAIR CX400 - 400W rsm 276 הכל ביחד 3916. ניתנת חריגה במקרה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ראשית שלום לכולם ותודה על הפורום שמאפשר בכלל לשאול ולדעת... שנית החלטתי לשתף במידע לאור הבדיקות שלי על מחשב בארץ ובחו"ל בתקופה האחרונה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, בהתאם לצרכים שלי ( בקרוב עו"ד ). ביום יום השימושים שלי מהמחשב הם די אנטנסיביים למרות שהתוכנות עצמן ( פי די אף, אופיס, אינטרנט) לא דורשות הרבה, בהיקף שאני משתמש אני רוצה מחשב חזק. לגבי משחקים, אני לא ממש בקטע, למעט משחקי אסטרטגיה כמו C&C וורקראפט ודומיהם וגם בתדירות די נמוכה. הדילמה העיקרית שלי היתה בין דל E6400 לבין לנובו T400, שהם די דומים אבל לדל יש אחריות באתר הלקוח, גם לגבי מוצר שנקנה בחו"ל ( לפחות הE6400- יש לי אישור במייל כתוב ואני מברר פרטים אחרונים בנושא איתם) ולכן לדעתי אין בכלל על מה להשוות. הגע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מחשב נייד ומרגיש שאני טובע בכמויות האינפורמציה ובסוגים השונים, אודה לעזרה. טווח מחירים 4000-5000 ש"ח (+/-) מטרת המחשב היא עבודה עם תוכנת SOLIDWORKS (מידול בתלת-מימד, דורש הרבה חישובים במעבד) ובנוסף משחקים שאותם לא אכפת לי להריץ גם ברמת ביצועים בינונית. המחשב יהיה בבית והניידות היחידה שלו תהיה בין הספה לשולחן קפה כך שמשקל ואורך חיי סוללה לא חשובים. מסך: באופן כללי לפחות 15.6". הרעיון של לעבוד עם לפטופ 17.3" קורץ לי מאוד, לא ברור לי למה יש רק מעטים כאלה, האם יש בעיה איתם? רזולוציה 1600X900, מסך איכותי (במידת האפשר) מעדיף מעבד אינטל + כרטיס גרפי של NVIDIA HDMI, USB3 בלוטות גודל דיסק קשיח - 250G וצפונה, מהירות 7200 (לא בטוח כמה זה קריטי)צורב DVD לא נדרשת אחריות…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by gallahgi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידה וזה הכרחי אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD 3D BR מלא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תמיכה מלאה בXBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LED FULL HD 3D 70 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני טס לארה"ב ל50 יום וראיתי והבנתי שהמחירים שם ממש זולים (במיוחד במוצרים הטובים של הTOP END.. היחס מחירים מעולה ביחס לארץ) אני בעיקרון רוצה לקנות זכרונות , כרטיס גרפי , מעבד ולוח אם (במידה וכל אלה עוברים במכס בלי תוספות). הבנתי שכל הכרטיסים זה בלי מכס.. לגבי מעבד הייתי שמח לקבל את העזרה שלכם את החלקים למחשב אני יקנה בעוד חודש וקצת לקראת סוף הטיול, בשביל שהמחירים ירדו עוד טיפה והמוצרים ישתפרו. על מה לדעתכם כדאי לי ללכת? אל תשכחו שזה מחירים שונים לגמרי ביחס לישראל.. זכרונות - כרטיס מסך ומעבד.. אני הולך על המוצרי HIGH END כמו 2GB זיכרון מסוג טוב (אפילו 800MHZ במידה ותמליצו).. כרטיסי מסך גם על הכי טובים (לפחות 7900GT 512 או 1900XT 512..) הערה חשובה!!!!! אני לא עוש…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחיר זה לא כולל כרטיס מסך ומסך. הדגם : מחשב אולי זה יקר אבל אני רוצה להשקיע כבר עד הסוף. אני לא הכי מבין במחשב על איך הוא אמור להיות והאם כל החלקים מתאימים הנה המפרט : מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1444 http://tms.co.il/product/9111 לוח אם: Gigabyt GA- P67A-UD4 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪961 http://tms.co.il/product/9086 מארז: Coolermaster HAF 932 Black כמות: 1 - מחיר: ₪599 http://tms.co.il/product/6009 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪392 http://tms.co.il/product/7943 זיכרון: DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כמות : 1 מחיר : 235 ₪ http://www.ksp.co.i…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by the hero,

המחשב בעיקר מיועד למשחקים...(אמרו לי פעם שלמשחקים אפשר מעבד מאעפן והעיקר כרטיס מסך פצצה) המפרט צריך להיות כולל מסך (אני לא יודע במה כדאי להשקיע יותר-מעבד או כרטיס מסך?)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yotam.B,

היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by תם ברנד,

שבוע טוב לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. הכוונה שיהיה רלוונטי במידה כזו או אחרת לארבע שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. ממצב אנשים ?! אז ככה דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש ... הוא ביקש ממני שאני ארכיב לו תפריט אבל אני כבר "חלוד" לא כל כך קורא מאמרים של מה חדש בעולם המחשבים אז באתי לפה בכדי להתייעץ אתכם ... הוא רוצה לקנות מחשב הכי טוב שיכול להיות עד 4000 ש"ח (עדיף עד 3800 ש"ח) ללא מסך ... תרכיבו לי בבקשה מפרט הכי טוב שאפשר שמתאים למחיר ! (מי שלא מבין כל כך טוב\לא מבין שלא יגיב פה בבקשה) תודה מראש, משה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by גל11,

שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Yossarian22,

אני עומד להיות סטונדט בשנת הלימודים הקרובה אז אני מחפש מחשב שיוכל להיות לי לעזר בתקופה הזאת. חוץ מזה אני מעוניין שהמחשב יריץ בצורה קלילה סרטי HD ופעם הייתי גיימר אז אם אני ארצה אז גם משחקים. שאלה נוספת מבחינת עדיפות: אני לא כל כך יודע אם עדיף 15 אינטש או 17 אינטש ואיך זה משנה את העניינים מבחינה כספית, מבחינת הסוללה, משקל, ומעוד בחינות שכנראה לא חשבתי עליהם. ועוד דבר נוסף, מבחינה כללית אני מעדיף חומרה שתיתן יחס ביצועים גבוה לכסף, יותר מאשר שפשוט החומרה תהיה הכי טובה וזהו. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הנה המיפרט הזה הוא למישחקים כבדים מאוד מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם ASUS P5K-V ¤672 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31105 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1390 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD כונן ASUS DVD-E818AT X18 DVD ¤116 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=30948 מארז ללא ספק Thermaltake M5 Window ¤306 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VJ2000BWS ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W ¤308 כמות:1 http://skypc.co.…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי אני מחפש מפרט הכי טוב בתקציב הנ"ל לאחיין שלי, הוא לא מבין עמוק ולא בענין של שידרוגים עתידיים ,oc וכו' שימושים: אופיס משחקים *כולל מסך 17" LCD תודה לכל מי שעוזר.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני קונה את המחשב הזה עד 5000 שקל AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea - 607.92 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - 518.52 ש"ח EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX - 505.11 ש"ח Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP - 165.39 ש"ח MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL - 1,685.19 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 - 590.04 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK - 75.99 ש"ח ANTEC AMG1000 no PSU+ Window - 630.27 ש"ח Thermaltake TT360AD 2 FAN PFC 360 WATT - 263.73 SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - BLUE - 58.11 ש"ח הכל ביחד : 5099.98ש"ח ואני מתלבט לקנות את המארז הזה ANTEC AMG1000…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז ככה - אני קונה מחשב מתקציב שיש לי מהאוניברסיטה, התקציב גבוה אך לא להתפרע יותר מדי 8 מקסימום. האוניברסיטה עובדת עם חברה שנקראת ש.מ.מ ואין להם מגוון גדול מאד של ציוד חסרים להם קצת דברים, הנה ההצעה: מעבד intel core i7 920 box 1366 לוח אם GIGABYTE GA-EX58A-UD7 - תומך ב USB 3.0 SEAGATE 1TB 7.2K 33M SATAII כרטיס מסך ASUS 5770 1GB GDDR5 צורב בלו ריי LG BD-WRITER GGW-H20L --- לא היה את הדגם החדש של הצורב, אני גם לא בטוח שיש אותו עדיין בארץ בכלל, אבל לא שווה לחכות בשביל הדגם החדש או משהו נכון? זכרונות KINGSTON 2GB DDR3 1333MHZ X 3 --- במקור רציתי זכרונות CORSAIR XMS3 DDR3 1333MHZ 2GBX3 triple channel... האם זה קריטי שהזכרונות שהם מציעים לי אינם עובדים בצורה של תלת ערוצי כמו ה …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים