ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי הוא 3000 ש"ח, עדיף לא לחרוג ולחסוך איפה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים פשוטים יחסית (fortnite, overwatch, Rocket leauge 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא, אפשר המלצה למסך זול ופשוט מחוץ לתקציב בבקשה. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש hard drive של 500gb עם זה עוזר 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא מאוד, רק שלא יהיה משהו שמפריע לכל הבית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אפשר ממש קל, אבל ממש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב בסך 5000 שקל אפשר לחרוג בכמה מאות. מטרת המחשב היא בעיקר למשחקים. חשבתי על 6600 GT. המפרט יכלול מעבד (לדעתי 3200+ 64 BIT), מסך לא LCD, לוח אם, זכרון, הארד דיסק, מארז,מקדלת ועכבר,צורב דיוידי ,סידירום ,כונן דיסקטים ורמקולים טובים. יום נעים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקרוב קרובת משפחה מגיעה מגרמניה ורציתי לדעת, האם משתלם לבקש ממנה להביא משם מחשב? אם כן, על איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט במחיר של כ 800 יורו? האם אתם מכירים אתר ממנו ניתן להזמין את המחשב בגרמניה? נ"ב הגישה שלי למחשב היא דיי מוגבלת, עד לרכישת המחשב הנייד, אז אין לי את האפשרות להגיב יותר מידי אז תודה לכל מי שהגיב להודעה הקודמת שלי. נ"ב 2 שכחתי לפרט קצת לגבי המחשב המבוקש. המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים, אין שימוש בגרפיקה גבוהה. עדיפות למסך 13-14", משקל כמה שיותר נמוך ועדיפות לכרטיס מסך נפרדת, כמובן מעבד C2D.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Part type Part name ¤ Price Qty CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1327.91 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 588.25 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC2700 Memory [ ¤ 611.1 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2099.96 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Epo 16/40 Retail [ ¤ 205.34 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + O…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יודע שבד"כ מוכרים לך שם זבל טהור "פצצת משחקים" וכאלה... מיועד בעיקר למשחקים אבל הפעם נראה לי שבשידרוג של כ. מסך + ציון שם חברת הזכרונות + ברור על הלוח, יש כאן מוצר טוב במיוחד ביחס למחיר. ( 25 תשלומים שווים) תקנו אותי אם אני טועה כי נראה לי שאני הולך לספור להם 100 ש"ח לחודש בעבור ה - 2.66Ghz Dual Core (גם הוא עדיין לא ממש שמיש למשחקים ) http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEBANDEL_DC
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את כל הדרייברים ל xp המשטח עדיין עובד לסירוגין(לרוב-לא) עם עכבר אלחוטי usb אין כל בעיה מה יכולה להיות הבעיה? תודה !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר במחשב 4ג'יגה ראם ידש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4670 DD3 1G עכשיו מה שאני רוצה זה חוות דעת על כמה חלקים שקניתי היום מעבד: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz CPU קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Silent 140mm CPU Fan For 754,393,AM2,775 (תכלס גם מתאים לAM3) לוח אם: Gigabyte GA-MA785G-UD3H (AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD 4200, HDMI, 1394a) [2סלוטים לכרטיס מסך יענו אפשרות לקרוספייר בעתיד] והארדיסק WD 500GB יצא לי: 1700 ש"ח. למטרת שימוש: הכל בתכלס לרוב אינטרנט ומשחקים. וזה כי אני ממש ממש ממש עני(חייל) פשוט החלטתי לפנק את יצמי ליומולדת 20 שהיה לי לפני יומיים (:
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב בן שנתיים+, סה"כ אני מאוד מרוצה אבל מעוניין לשדרג אותו. הצורך בשידרוג בעיקר בשביל משחקים חדשים שיוצאים(המחשב כרגע מסוגל להריץ הכל אבל בהגדרות בינוניות ומטה) להלן המפרט הקיים: כרטיס מסך ATI Radeon 5770 מעבד: QuadCore AMD Athlon II X4 630, 2800 MHz לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 זיכרון : DKingston 99U5458-001.A00LF 2 GB DDR3-1333 DDR3 SDRAM כפול 2 דיסק קשיח: ST3500418AS ATA Device 500 GB, 7200 RPM, SATA-II ספק: 500W לא ג'ינרי אני לא זוכר פשוט את השם של החברה תקציב: בערך כ-1000 שקל. אשמח לשמוע הצעות לאיזה חלקים כדאי לי לשדרג, תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קניתי לוח אם mini ATX וכרטיס גרפי די קטן (מאוורר אחד) ואני הייתי רוצה לקנות מארז עם לפחות חיבור אחד USB 3.0, ועם מסננים שבקלות ניתן לנקות שעולה פחות מ-300 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אחרי שנכנסתי קצת למפרטים ממולצים והצצתי במפרטים שהמליצו לאנשים בניתי ב KSP מחשב אין לי העדפה לחנות הזאת פשוט אני מחפש באזור הצפון הצעה בחנות באזור שלי תתקבל בשמחה לאחר מחשבה ראיתי שהמחשב ישמש בעיקר לגלישה ואופויס ומעט מאוד משחקים וגם לא בשמים השמח לקבל תגובות ותיקונים כי אני מתכוון להזמין בתחילת השבוע Athlon 64 4000+ (Socket AM2) X2 DualCore 430 GIGABYTE MA69VM-S2 AM2, 690V, DDRII 800, PCI-E, ATI X1200 375 DDR II 667Mhz 1GB TransCend כפול 2 420 Western Digital 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II, Raid Edition 415 GIGABYTE HD 2400 Pro 256MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E 315 LiteOn DVD±RW LH-20A1P x20 Black 190 HEC HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU 220 הרכבת מחשב …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש בכללי, מאוד קורצים לי האולטראבוקים. מחפש מחשב נייד שיהיה דק, קל, ביצועים טובים ומחיר מציאותי. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, מחשב ללימודים (צריך שיריץ תוכנות של לימודי הנדסה) * מסך: עדיף שיהיה מאט או כל טריק אחר שיאפשר לעבוד באור שמש ולא יהיה מסנוור. גודל מסך של 13 אינץ יהיה טוב * משקל רצוי: שלא יהיה יותר מ 2 קילו *סוללה - ריאלי לבקש שיהיה מעל הממוצע? (מעל 4-5 שעות) * שקעים: אם יש יציאה ל VGA אז עדיף. כמו כן, אם יש כניסת sim 3g אז מה טוב. * כונן: מעדיף SSD אלא אם תשכנעו שעדיף היברידי (רגיל עם SSD קאש) * מערכת הפעלה: מעדיף לקנות בלי מערכת הפעלה בשביל שיצא זול יותר * חברה מועדפת: בעיקרון דל מועדפים עלי בגלל השירות, אבל…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, לאחר שעברתי בהמון חנויות ונעזרתי בנושאים ובמאמרים רבים באתר והקשבתי להמלצות מהמשתמשים בפורום, הגעתי למפרט הבא. יש לציין שזהו כבר מפרט די סופי לאחר הרבה שינויים, ואני מתכנן לקנות כבר ביום ראשון. לכן אני מבקש לפרסם כאן כדי לשמוע הערות אחרונות אם יש לגבי המפרט, כך שאוכל לקנות בלב שלם. הדבר המרכזי שאני לא בטוח בו, וזה קצת משפיל עבורי להודות בכך בתור מהנדס חשמל לעתיד, הוא האם הספק הינו בעל הספק מתאים. לפי דפי מפרט של חלק מהרכיבים נראה שכן ולפי אחרים נראה שלא. השתמשתי גם בכל מיני מחשבוני הספק שמצאתי באינטרנט אבל לא קיבלתי תוצאות חד משמעיות. בנוסף היו אנשים שאמרו לי שספק של 750 וואט מספיק אם לא מוגזם, בעוד שאחרים המליצו לי לקנות ספק 1000 וואט בפעמיים המחיר שגם נר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתציעו לי איך לשפר את המפרט שלי התקציב הוא עד 5000 שקל מקסימום .. אני לא צריך מחשב מיוחד וסוסון למשחקים אבל שיעריץ כמה ... ושקצת יהיה מוכן להריץ את VISTA .. לידע כללי ------------------------------------------------------- מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבדה מומלצת באיזור המרכז לתיקון מחשב נייד של HP, אשמח לשמוע המלצות תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הקונפיגורציה המומלצת עבור ילד שעוסק בעיקר באינטרנט ופוטושופ (לא באופן מקצועי), ולאו דווקא משחקים. התקציב הוא 4000-4500, על התקציב לכלול מסך LCD נחמד 17" וכל הציוד ההיקפי הדרוש. תודה מראשש לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז סוף סוף אחרי 6 שנים (ואני לא מגזים) עם המחשב הנוכחי, אני מתחיל לבדוק מחשבים חדשים. אני מחפש מחפש שיריץ לי קרייסס בצורה מרשימה (אולי אפילו טובה מאוד? המוכר אמר לי שיריץ לי על מקסימום עם אחד המפרטים הבאים...) שיריץ לי משחק כמו מנג'ר 2009 (כשאני אטען אפילו משהו כמו 20 ליגות...) במהירות (וכידוע, זה המון דטא בייס לעכל), וכמובן המטרה העיקרית - שאני אוכל לשחק בGTA החדש ובכל משחק חדש עם גרפיקה "משוגעת" שיצא בזמן הקרוב בצורה טובה(אפילו מאוד). בנתיים ניתנו לי 2 מפרטים (לא שלמים לפי דעתי...) מהמוכר בג'יגהבייט ברחובות (למי שיש ביקורות או המלצות על המקום, אני גם אשמח לקבל) : DDR2 1GB 800 לוח ראשי GIGABYTE G31 + כרטיס מסך כרטיס קול 128 6 ערוצים כרטיס רשת מקלדת מולטימדיה, עכבר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכנתי פה מפרט קטן ...תוכלו בבקשה לבדוק אם אפשר לשפר פה משהו בתווך המחיר או להביא את אותו מפרט במחיר נמוך יותר??? אני שם דגש על הכרטיס מסך!!..ובנוגע ללוח אם אני רוצה בו מכיוון שהוא בעל תמיכה ב SLI אז אם תוכלו למצוא משהו יותר טוב עם תמיכה בזה בבקשה תגיבו AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL 895.02 ש"ח GIGABYTE GA-M55SLI-S4 (nForce 4SLI) - ATX 598.99 ש"ח 1GB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-4-4-12 649.02 ש"ח LEADTEK - PX7900GS TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail 1,171.29 ש"ח WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA II 247.00 ש"ח 3,454.49 ש"ח
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מפרט שיתאים לי לתלת מימד(3ds max) וקומפוזיטינג(אפטר אפקטס) אני גם משתמש בתוכנות נוספות(פוטושופ פלאש ופרמייר), אבל מניח שלא אמורה להיות בעיה איתם במפרט שיתאים לתוכנות שבשורה למעלה(תקנו אותי אם אני טועה..) יש איזו מעבדה שהמליצו לי עליה ויש בה את המפרט הבא: מעבד ואפשרות שדרוג Intel Core i7-920 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audi…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אומרים על זה?? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤619 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤333 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם צריך את עזרתכם בהמלצה למפרט מחשב ב 2000$ ללא מסך וללא HD ואפילו ללא רמקולים ומקלדת (החלקים נקנים רק דרך האתר NEWEGG אז נסו בבקשה להמליץ רק מתוך המבחר שלהם) החלקים יגיעו ללא מיסים וללא עלות משלוח אז תמליצו לפי דעתכם (אבי עובד FED-EX). תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000-7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתמש בכל מה שצריך ואפילו יותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד אלף שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, מכונות וירטואליות, סרטי HD, תיכנות, שרת אינטרנט, קידוד ועריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VirtualBox, netBeans, altBinz, IDM, codeBlocks, Apache, Premiere Pro, VirtualDubMod. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, Prototype, GTA IV, Sniper Ghost , Skyrim -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום בעקבות שדרוג של המערכת רציתי לדעת כמו אוכל לקבל על המערכת שלי היום מעבד : CORE I5 2500 BOX לוח אם : P67A-UD B3 כרטיס מסך: HD 6950 2GB GDDR5 GIGABYTE ספק כוח : HUNTKEY 700W HK700 52-PP תודה מראש טל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, האזנה למוסיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל "15, עדיף מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן סוללה ארוך ככל האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה * כונן אופטי? לא משנה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, windows 7 * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם שלא יתחמם ולא ירעיש כמו אזור תעשייה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אם תוכלו לעזור לי להרכיב מפרט עד 3000 שח ללא ציוד הקפי כלל ואם אפשר שיכלול כרטיס מסך או טלויזיה שאני אוכל לחבר גם לטלויזה ולא רק למסך.... 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, הפעלת תוכנות (לא גרפיות) שדורשות הרבהזיכרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אולי למשחקים ישנים ,זה ממש לא עיקר המ…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-