ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מתלבט עם לקנות מחשב נייח זול כמו ה DELLים ב 3.5K או מחשב נייד חזק מאוד כמו ה T61P של Lenovo מסדרת הTHINKPAD , או לקנות מחשב נייד ביניים עם כרטיס מסך יעודי. כמו כן אם אקח מחשב נייד מהסוגים היותר זולים, שוקל גם בנוסף לקחת מחשב נייח... יש לי קצת באלגן בראש בנושא ואני צריך בבקשה שיעזרו לי לעשות סדר בדברים ובראש, ועוד , עם אני מביא מחשב נייד מחול, איפה ניתן בארץ לצרוב על המקלדת אותיות בעברית באיכות טובה ( עדיף באיזור הצפון ואם לא אז בתא ) כמה שירות כזה עולה ? וכן האם WIN VISTA HOME או פרמיום שמגיעים עם מחשבים אלו יוכלו לתמוך בפונטים ובכתיבה בעברית ? ( הכוונה היא שתפרטים באנגלית וכו אבל תפעול מלא בעברית או בקישור ENABLE ) אז אלו האפשרויות שחשבתי עליהם : 1) לקנות מחש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. אני זקוק בדחיפות למפרט מחשב כיוון שאני בתיאלנד ובכוונתי לעבור בקניון ה-MBK בדרך לארץ ולקנות חלקים למפרטים שיוצעו פה. יש לי יום אחד לקניות אז בבקשה, מכל מי שברשותו ידע נרחב, הודה לכם מאוד אם תחלקו אותו איתי. את המחשב אני מתכוון לקנות בארץ, אך חשבתי שחלקים מסויימים כגון כרטיס מסך, כונן SSD וכדומה יהיה כדאי לקנות פה בגלל המחיר הזול בהרבה. בכל מקרה, הכוונה היא להזמין את המחשב החדש עם החזרה לארץ פרנסתי בחיים הוא יצירת סרטי תדמית ופרסומות לעסקים / חברות / אפליקציות. ועל כן אני משתמש בתוכנות הנלוות לכך בנוסף לזאת אני גיימר דיי כבד ומתכנן על מחשב שיוכל להתמודד יפה עם משחקים חדשים של הדור המתקרב. אני לא שואף שהמחשב יריץ הכל על ULTRA אבל בהחלט הייתי רוצה למצות את יופיה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני כמעט בטוח שאני שקונה את המחשב הזה רציתי לקבל חוות דעת מהמומחים . השימושים שלי : אופיס , תוכנת לכתיבת קוד (דרימוובר), מעט פלאש ופוטושופ (לא ברמה מורכבת) ,אינטרנט, ואם אפשר קצת משחקים (לא גיימר) אז בכיף . המחשב עולה 3300 ולאחר חיפוש נרחב ברשת הוא בהחלט נותן את התמורה לכסף (אין לי בעייה עם אייבורי ) . האם כדאי לרכוש אותו ??,האם הוא יעמוד במשימות שלו בכבוד ,אם לא מה אתם ממליצים ?? . זה המפרט של המחשב מעבד Intel Core 2 Dou T5550 1.83GHz ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X768 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400MG 256MB זכרון 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Toshiba 160GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 80…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי! הערה: השאלה הבאה התאימה גם לפורום "אמצעי אחסון" וגם לפורום "ניידים", כך שמי שמתעצבן על כך שהיא מופיעה כאן שייקח בחשבון שהיא מתאימה לשני הפורומים (וכמובן שפרסמתי רק באחד). קניתי הארד דיסק חדש לנייד (2.5 כמובן). עד עכשיו היה לי בנייד הארד דיסק אחד, ויש עוד מקום ריק לעוד הארד דיסק. ב"סלוט" שבו נמצא ההארד דיסק הראשון, יש מעטפת מתכת לכונן שמתחברת אליו עם ברגים וחיבור שמחבר את יציאות הכוח והמידע של ההכונן אל ההארד דיסק. בסלוט הריק אין את 2 הדברים הנ"ל. למישהו יש מושג איך קוראים לחיבוריםוהמעטפת הנ"ל ואיפה אפשר להשיג אותם? (אגב, לא נראה לי שזה משנה אבל המחשב הנייד הוא Toshiba Satellite A300 1MO) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מעוניינת לקנות את המחשב נייד הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=917291 ומצויין במפרט שלו הגדרות רשת אלחוטית : 802.11a , 802.11g , 802.11n אני לא כל כך הבנתי מה זה אומר והאם זה מתאים לרשת האלחוטית שיש בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאח שלי יש היום יום הולדת, והוריי רוצים להחליף לו את המחשב העלוב שברשותו כיום במכונה חדשה וקצת יותר ראוייה. אני צריך הצעות למחשב המיועד למשחקים (לא כבדים במיוחד, אך עדיין משחקים), כולל מסך LCD, כונן בן 80GB (אין צורך ביותר). אין צורך בצורב DVD, כונן יספיק. אין צורך במקלדת, בעכבר וברמקולים, כל השאר צריך להיות כלול (החל בלוח אם וכלה בכונן דיסקטים). ישנה עדיפות לחנויות בת"א, בעיקר ל-KSP. נא לא לעבור את סף ה-4500 ש"ח בבקשה. - תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SPARKLE SP98X21G GEFORCE 9800GX X2 1GB GDDR3 HDMI DUAL DVI PCI-F-כרטיס מסךך מעבד- Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB Life Time Warranty כרטיסי זכרון - לוח אם- GIGabyte GA-EP35C-DS3R דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב- DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE ספק כח - PP800 SLI Ready 800W Active PFC 12cm Fan מקלדת Digital Media Pro Keyboard Mac/Win PS2/USB מדפת - LaserJet P1005 מארז Model ECA-5001 מארזים Enermax - Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) זה המפרט יענוו לא החברות האלה אבל אותו חלקים בערך זה מחשב טוב למשחקים כבדים?? מי שיכול לשפר אוו תודהה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אם מחשב נייד יוצר בחודש אוגוסט זה אומר שהלוח אם יוצר בחודש זה(בחודש אוגוסט)?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית-אופיס/אינטרנט ולהאזנה למוזיקה וצפיה בסרטים מה אתם חושבים על המפרט: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1 1070 1070 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS כמות מחיר סה"כ A8N5X s939, NF4, PCI-E, SATA 1 580 580 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 512Mb 400MHz Kingston CL2.5 1 335 335 כרטיסי מסך? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GF FX5200 128MB, TV, DVI 1 250 250 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 160GB SATA II 7200RPM 8MB 1 495 495 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) 1 240 240 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 400W 1 395 395 SYSTEM ASSE…
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כפי שאתם ראיתם לצערי זמנה של הגרוטאה שלי מגיע ואני נאלץ ליפנות למומחים שבינכם שתיעצו לי אמרו לי שיש בפורום מומחים אמיתיים ושאתם ממש קולעים בול לצרכים אז בבקשה ! אני חשבתי לכיוון של AMD 2500 עם NFORSE 2 ו256MB DDR 333/400 אני גם צריך מארז חדש לא משהו יקר רצוי 350W לפחות לירשותי כ2000+- אני סומך עליכם בתודה THE GYVER
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב יהיו בעיקר לאיטרנט,משחקים כבדים יחסית,מוזיקה ,סרטים,אופיס 2007. חשבתי על ה HP פביליון,שדווקא יצא לי לפגוש כמה דגמים ממש נחמדים של המחשבים האלה,ויש אותם לכמה חברים שלי. אך האמת שאני לא מעודכן,ויכול להיות שאני מפספס דגמים של חברות אחרות שיכולות להאיר את עיניי. אבקש את עזרתכם,ואם אפשר הפניה לאתר ממנו לקוח הדגם. רצוי מאוד שתהיה חנות מבאר שבע. ד"א יש אפשרות לחריגה לא משמעותית-200+/-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף Dell inspiron 1564 i3 330 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2159 המפרט הזה משום מה לא מופיע באתר חברת Dell או HP Pavilion dv6-1310EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2033 השימוש שלי במחשב בגדול - אינטרנט, סרטים, תקציב 3000-3500 הסיבה שאני מתלבט עם הhp למרות שהמעבד יותר חלש מבdell היא שיש לו שנתיים אחריות ולדל שנה אחת ואם הבנתי נכון יש להם שירות יותר טוב מdell , וגם יש לו כרטיס מסך יעודי , תודה רבה אנשים !
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפשת מחשב גיימינג בסביבות המחיר 4700 ש"ח כולל מסך! אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה מאוד טוב לcs go ברזלוציה הכי טובה ושה-FPS יהיה גבוה ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO בלבד! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בודק אופציה לקנות זיכרון 16GB של crucial למחשב נייד. ראשית - חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי חנויות שמוכרות את הזיכרון הנ"ל. שתיים - הכי קרוב שמצאתי היה זה: http://ksp.co.il/?select=.268..316.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15707&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כשמדובר על 8gb בלבד(דגם פחות או יותר מקביל ל crucial) - ב 350 ש"ח. באתר של crucial, ניתן לקנות סט של 16GB ב - 75$, אחרי קופון שמריצים ב google. http://www.crucial.com/upgrade/Lenovo-memory/ThinkPad+T+Series/ThinkPad+T430s-upgrades.html# משלוח דרך אחת מהחברות 20$, מע"מ+מכס באזור ה 20$ ( חסר פאקינג דולר אחד בשביל להימנע מהמע"מ...) בקיצור סה"כ 120$, בחישוב שער גרוע, 480 ש"ח עד הבית. איך…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, שתי בקשות לי אליכם,ואודה לכם מאוד אם תוכלו לסייע לי - 1. אני מחפש מפרט של רכיבי מחשב לצרכי עבודה בסיסית עם אופיס,הרצת וויסטה,עבודה עם תוכנות תלת מימד (rhino,maya,poser,bryce) , פוטושופ, ומדי פעם משחקים. למחשב מתוכנן ביצוע OC למעבד,ולכרטיס מסך,תוך שימוש במערכת קירור מים. תודה רבה מראש. התקציב צויין בכותרת. 2. קיבלתי לפני שבוע מארז LANBOX של TT. להלן הקישור - http://www.ttlanbox.com/. אצלי יש דגם עם מסך 7" מובנה. אני מבקש מכם עזרה ברכיבים בשביל המחשב. כיוון שלא היה בדיוק מקום לציין תקציב בכותרת,אני ארשום אותו גם פה - עד 3,000 ש"ח. תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרישות: לכל הגולשים שלום רב... דרושה חוות דעת על מפרט מחשב שבניתי ב 6300 ש"ח הכולל מסך ומקלדת -ללא רמקולים בתור חבר חדש בפורום זה כל דעה תעזור ובכל נושא.. מטרת המחשב הינה משחקים, תוכנות עריכה בסיסיות (פוטושופ, אוטוקאד), יכולת טובה לאוברקלוק ואפשרות שדרוג עתידית ככל האפשר (כרטיס מסך נוסף וכ"ו). אשמח לדעתכם המקצועית בכל פרט - החל מרכיב מסוים הדורש שדרוג/שנמוך, בעיית צוואר-בקבוק במידה ויש ועד מקום מומלץ לקנייה. את המחשב אני מתכנן לקנות ב 10 לינואר ואולי יש דברים שאמורים להשתנות עד אז ואינני מודע אליהם.. המפרט: מעבד- Intel Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray מאוורר למעבד- Scythe Katana 3 CPU Cooler לוח אם- GIGABYTE Z68X-UD3P-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DD…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלא יכלול מסך. זה בשביל חבר שאין לי כח לבנות לו אז תנו הצעות או תעשו טובה ותבנו משהו סבבה.... הנה משהו שהרכבתי אין לי מושג אם זה טוב אבל זה נראה סבבה לגמריי... המטרה משחקי מחשב באיכות לפחות לשנתיים הקרובות.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 4K. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AVID, PREMIER, AFTER EFFECTS 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? מעדיף לא להתעסק עם זה 7. …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה את המחשב הזה עד 5000 שקל AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea - 607.92 ש"ח 512MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original - 518.52 ש"ח EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX - 505.11 ש"ח Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP - 165.39 ש"ח MSI - GeforceFX 5900 - VTD128 - VIVO + DVI - RETAIL - 1,685.19 WD 120GB-8MB JB - 7200RPM ATA100 - 590.04 ש"ח MITSUMI 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 - BLACK - 75.99 ש"ח ANTEC AMG1000 no PSU+ Window - 630.27 ש"ח Thermaltake TT360AD 2 FAN PFC 360 WATT - 263.73 SUNBEAM cold cathode kit w/dual inverter - BLUE - 58.11 ש"ח הכל ביחד : 5099.98ש"ח ואני מתלבט לקנות את המארז הזה ANTEC AMG1000…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים, אני מתלבט בין 2 מפרטים למחשב נייד עבור חבר שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל לא מיועד להריץ הכל על קונפיגורציות הכי גבוהות, והכי חלק. אני מוסיף את המפרטים המלאים, ואני מאוד אשמח לשיתוף פעולה ועצות מקצועיות לגבי ההבדלים בין 2 המחשבים להלן: והכרעה לגבי מי יותר טוב. מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T מחשב נייד של Toshiba עם מסך בגודל 15.6 אינטש, מעבד T6500, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי. תכונות מיוחדות: * ניתן לבחור בין מערכת הפעלה 32 ביט ל-64 ביט * מקלדת מלאה הכוללת לוח מקשים מספרי * יציאת HDMI למסך חיצוני בתמיכה עד 1080p FULL HD * כרטיס מסך חזק של ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי מפרט טכני: * מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עובד בפוטושופ , המחשב מחובר למספר מסכים 32" & 19" & (15" - לא מחייב) , הורדות ושימוש באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד היקפי - יש מסכים , מקלדת + עכבר אלחוטיים , מחשב מחובר למערכת 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אין צורך בהארד דיסק (יש 750GB + חיצוני של 500) אין גם צורך בצורב \ כונן דיסקים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? קריטי ברמה שהמחשב בחדר שינה שלא יפריע יותר מידיי עם המאווררים. 9. האם יש העדפ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז : XIGMATEK MACH ספק כח : XIGMATEK 500W 80 PLUS מעבד :Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell לוח אם : ASROCK H81M-HDS CHIPSET INTEL 81 + USB 3.0 זיכרון :8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : Toshiba 500GB SATA 3 כרטיס מסך : ATI R7 360 2G DDR5 (DVI + HDMI) כרטיס קול :Intel® High Definition Audio כרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) המחיר הוא 3K, המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד ועריכת וידיאו, האם שמחשב שווה(ביחס עלות-תועלת)? הוא יהיה בר שדרוג בעתיד? תודה מראש,
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל ייעוץ ממכם לפניי רכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 6500 ש"ח, השימושים שלי הם: משחקים הבאים (אני לא גיימר מטורף משחקים הם שימוש שולי): WOW, Guild Wars(hopfully Guild Wars 2 soon) Srarcraft BroodWars & Red Alert 2 השימושים העיקריים הם: Matlab, Pro Engineer WF5, Solid Works, ANNSYS 13, Mode Frontier 4 ואופיס שמתי עין על מספר מחשבים אשמח לעזרה בבחירה בניהם או למחשבים אחרים שלא עלו על דעתי או שלא מצאתי באופיס דיפו/באג/אייבורי/KSP המחשבים שהוצעו לי בחנויות הנ"ל: HP Envy 1195ea Beats Edition Dell Inspiron N5110 with Core i7-2630QM Alienware M14x (שהוא יקר מידי עבורי מחירו בבאג הוא 8200 וזה הרבה מעל התקציב שלי) חשוב לציין שאני מחפש מחשב רב עוצמה מבחינת עי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר שלהם זהה בKSP, הבנתי שההבדל הוא במעבד, ושAMD טוב יותר. לדגם של AMD יש גם הרדיסק גדול יותר. בנוסף ראיתי שהמחשב נמכר בחנות הזו:http://www.fre.co.il/pl_product~vfdbtr~39~89.htm שאלתי אותם לגבי שדרוג ל4 ג"ב ונענתי שיש לבצע עדכון לביוס והם לא עושים את זה. מישהו יודע על מה מדובר? מה לגבי הדגם של HP - DM1? השימושים שלי הם מחשב שני, יש מחשב נייח עיקרי. ישמש בעיקר לעבודה מזדמנת על VS2010 ואופיס ואינטרנט. חשוב לי שיהיה קל כמה שיותר, אין לי צורך במסך גדול יותר מזה. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-