ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום מחפשת מחשב לתוכנות:פרימייר - עדיפות ראשונה, פוטושופ ולייטרום לא לפרנסה אבל לעבודה שוטפת. מחפשת גם מסך מתקדם אבל זה זניח יותר לעומת המחשב התקציב דל!! מעדיפה באיזור ה3500₪ למחשב שוקלת גם אפשרות של נייד אם זה מוזיל אשמח מאוד לקבל עזרה לייעוץ סמדר
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך בגודל 15.6" עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה מובנית. המחשב מיועד לשימוש משרדי רגיל, ובנוסף יעבוד עם תוכנה לעריכת סרטים ופוטושופ. אשמח לקבל הצעות תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבטת איזה מחשב כדאיי לי לקנות ללימודים שבהם אזדקק לתוכנות כבדות .. ההתלבטות היא בין מקבוק לדל 2017 בנוסף יש לי את האפשרות לרכוש את המחשב מארה״ב כך שהמחיר יהיה יותר זול מבארץ אם יש לכם הצעה לחברה אחרת טובה של מחשבים אשמח ..
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SPARKLE SP98X21G GEFORCE 9800GX X2 1GB GDDR3 HDMI DUAL DVI PCI-F-כרטיס מסךך מעבד- Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB Life Time Warranty כרטיסי זכרון - לוח אם- GIGabyte GA-EP35C-DS3R דיסק קשיח - 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב- DVD±RW GH22NP20 x22 Black IDE ספק כח - PP800 SLI Ready 800W Active PFC 12cm Fan מקלדת Digital Media Pro Keyboard Mac/Win PS2/USB מדפת - LaserJet P1005 מארז Model ECA-5001 מארזים Enermax - Enermax Chakra ECA-5001 Full-Tower 25cm Monster Fan Black/Silver (No PSU) זה המפרט יענוו לא החברות האלה אבל אותו חלקים בערך זה מחשב טוב למשחקים כבדים?? מי שיכול לשפר אוו תודהה
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה מוריד את העלויות של המחשב הזה? http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/genericDocument?docname=c01320224&cc=us&dlc=en&lc=en&jumpid=reg_R1002_USEN איך יכול להיות שבנענע מוכרים אותו ב 3,700 בלבד? מישהו יכול להסביר לי מה דפוק בו? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3167682
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב- סטודנט (אופיס, אינטרנט וקצת סרטים- לא משהו מטורף) * מסך- 13.3 * רזולוציית המסך -סטנדרטי, * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט- עדיף ללא מסך מגע * משקל רצוי- עד 1.8-2 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך- אני מעריך שכשלוש שעות יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות- לא * Bluetooth- סטנדרטי כבר לא? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח- 500 GB * כונן אופטי-לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית -לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית- לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה-לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי- לנובו, דל, אפשר גם משהו אחר- רק ללא קשר לסרב-פרו בבקשה. * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם- מעבד I3 מסדרה M או i5 מסדרה U, רצוי מחשב עם דרייברים ותמיכה מלאה בווינדוס 7 עדיפות לאחר…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מייעד את המחשב בסדר עדיפות ראשונה ללימודים לתוכנות כמו מאטלאב וכו׳. משחקים יהיו בסדר עדיפות האחרונה המפרט של הווסטרו שאני מדבר עליו זה זה עם הכרטיס ראם של 8gb, כרטיס מסך 2gb של ג׳יפורס וכונן ssd של 128gb ועם טאצ׳ סקרין. 1) כמה זיכרון נטו יהיה לי כשאקבל את המחשב ? והאם אתם ממליצים על שדרוג ל256 ssd? (סרטים ותמונות יהיו על כונן חיצוני) 2) מה לגבי האחראיות של המוצר במידה וארצה לשדרג לכונן הנ״ל? 3)המחשב יוכל להריץ סרטים של 4k ? (יש לי טלוויזיה שיכולה להציג תכנים ב4k) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קודם המפרט אחר כך שאלות INTEL CORE 2 DUO E6550 Intel P35 Dragontail Peak אני יודע שזה לוח אם לא משהו אבל נדבר על זה בהמשך 320GB SATA 1&2 7200 RPM 16MB HITACHI KINGSTON - 2048MB DDR II 667Mhz צורב LG\NEC\PIONEER X18 SATA DVD Nvidia GeForce 8400GS 512MB (תומך DX10) 19LG196WT דק LG LCD 2MS +DVI מחיר כולל 3700 עכשיו השאלות 1: האם המפרט שווה את המחיר? (התקציב הוא 4000+-) 2: האם שווה לשדרג לכרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT 1024MB ב220 שח? האם הכרטיסי מסך האלה (זה וזה שבמפרט למעלה) יריצו לדוגמא דום 3 והאם שניהם תומכים בdx10? 3: יש לי אפשרות לשדרג לוח אם ב90 שח לMSI או ASUS או GYGABYTE איזה אתם ממליצים? 4: יש אפשרות לשדרג מעבד ב90 שקל לE6750 האם זה הבדל קריטי או שעדיף לחסוך…
-
- 25 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים שלום לכולם שמי גל הידע שלי במחשבים אינו גדול ואף שואף לאפס לכן הנני מבקש עזרה ואשמח לכזאת מכל אחד. בשעה טובה החלטתי שאני רוצה להחליף מחשב. כיום יש לי נייד פנטיום 4 (כן כן פנטיום), לצערי המחשב לא פועל כראוי, הוא נתקע כל הזמן, עולה ומגיב נורא נורא לאט מתחמם בצורה מוגזמת ולסיום עושה לי את החיים קשים. לתעסוקתי אני סוחר בצורה מקוונת, החל מחנות בeBay ועד למכירה, שיווק והפצה כדרופ שיפר לסוחרים. אני מעוניין להרכיב מחשב נייח, או לקנות מארז מוכן, וגם מסך למחשב. התקציב שלי הוא 3,5 אלף שקל וזה כולל המסך. אני צריך שהמחשב יהיה מהיר, ולא ייתקע כל הזמן. שהמחשב יוכל לעבוד שעות ארוכות בלי להתחמם. זאת ועוד יש לזכור שאני נמצא שעות ארוכות מול המסך לכן אני צריך גם מסך טוב ואיכותי. א…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תמונה מצורפת. תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלטתי להפתר מהLENOVO 3000 N100- שגרם לי רק צרות ב3 שנים האחרונות. מחפש מחשב שיהיה בעצם תחליף למחשב שולחני, ניידות נדרשת אבל לא שיקול משמעותי ( כלומר המשקל...). העבודה תהיה בעיקר לגלישה , יישומי אופיס, סרטים HD וכ'ו. יודע שבLENOVO לא נוגע יותר . מתלבט לגבי DELL HP . אמרו לי בDELL המקלדת לא נוחה בהשוואה לHP. בחיפושים התוודעתי לזה שיש מעבדים חדשים I7. אני לא יודע איך בעצם לבחור לפעמים המעבד חזק יותר ולפעמים יש יתרון לזכרון או כרטיס מסך וכ'ו. אני ארשום מספר דגמים רק לצורך השוואה - אני אשמח לתובנות ועזרה בהחלטה HP PAVILLON DV6 1340EJ HP PAVILON DM3-1010EJ DELL STUDIO 1555 DELL STUDIO 1557 (I7( אולי חברה אחרת טושיבה או LG...? תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתציעו לי איך לשפר את המפרט שלי התקציב הוא עד 5000 שקל מקסימום .. אני לא צריך מחשב מיוחד וסוסון למשחקים אבל שיעריץ כמה ... ושקצת יהיה מוכן להריץ את VISTA .. לידע כללי ------------------------------------------------------- מפרט מעבד:Core 2 Duo E6400 Intel מודל : E6400 מהירות:2130MHZ זיכרון מטמון:2048 התאמה ל:LGA775 מהירות באס:1066MHz לוח אם:GA-965P-S3 GigaByte חברה:GIGABYTE מודל:GA-965P-S3 צ'פים:Intel 965P-Express התאמה למעבדי:Intel Core 2 Duo/Intel Core 2 extreme LGA 775 זיכרון : תומך בDDR 2 800/677/533MHz מהירות באס:1066/800MHz חיבורים : PCI-Express X16 חיבור 1 PCI-Express X1 חיבור 3 PCI-Express חיבור 3 זיכרון:512Mb TwinMOS חברה:TwinMOS מודל: DDR…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: FAR CRY 4, COD, CSGO. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אולי בעתיד. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ההורים שלי רוצים לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימוש משרדי בסיסי, גלישה באינטרנט וכד' - לא משהו כבד מדי. ספציפית, מאחר שהנייד לא מתוכנן לשנות מיקום יותר מדי (אבל עדיין צריך לשמור על אופצית הניוד ) הם מחפשים מחשב עם מסך גדול יחסית (15.6"). דרישה נוספת היא כונן SSD ועדיפות שיבוא עם אחת מגרסאות Windows 10. השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך, אבל עדיף שיהיה מחשב טוב שיחזיק מעמד ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2,000-3,000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מעונין בעזרה למחשב שקט במיוחד עבור תוכנות המרה חזקות וכו . מעונין במעבדים החדשים I5 או I7 בקשר למשחקים רק בעתיד לכן אני מעונין בכרטיס מסך הכי זול עם יציאת HDMI שיריץ משחקים כמו הכרטיס מסך שלי הישן 1950 למי שמכיר , ציוד היקפי יש לי ,,אני זקוק רק למעבד , כרטיס מסך , לוח אם , זכרונות אני מחפש לוח אם עם יציאה אופטית למערכת קולנוע שלי וכנראה ספק יש לי ספק מעולה 400W של אנמרקס האם הוא יספיק למעבדים החדשים ?) בעתיד אני ארצה לשדרג לכרטיס מסך חזק כך שהמערכת צריכה להיות פתוחה לכך. * אני רוצה לבנות מחשב מאד שקט כמו מחשב נייד שלי (e4300 ) הרעש משגע אותי אני עובד 24 שע עם המחשב. תודה לכל המגיבים .
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-BF4,SKYRIM,GTA, -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך טלוויזיה שתומך ב720p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי נמוכות,רזולציה גם. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי כולם אני מחפש לרכוש מסך מחשב בגודל 32 אינץ רזולוציית FHD 1920X1080 או יותר (אם יש) בתדר 144hzקצב רענון וזן תגובה מומלץ 1ms אבל לא אמות גם עם עד 5ms יש המלצות למסכים טובים בעלי תכונות כאלו וכמה שיותר בזול? תקציב שיכול לחשוב עליו יושב על כ2500 ש"ח עם חריגה קלה. אם יש לכם המלצות אשמח מאוד מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
איך אני יכול לדעת איזה חיבור יש להראד דיסק שלי ? ומה ההבדל בין הIDE לSATA?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני נדרש להחליף מסך במחשב מהדגם הבא: Acer aspire 5750-2314g50mnkk היכן אוכל למצוא מסך במחיר נורמלי במרכז?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. רציתי לברר לחבר, מחשב נייד עד 4000ש"ח, למשחקים שירוצו בצורה סבירה ושאפשר להנות, משחקים כמו DOOM3 כמו HL2 וכו' סרטים אינטרנט עבודות OFFICE וכו' רצוי שיהיה בו זיכרון מינימום 2GB רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם, תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%94-%d7%9c%d7%90-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a2%d7%91%d7%95%d7%a8-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%a7%d7%a6%d7%aa-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93/
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן ברשותי מחשב נייד lenovo 3000 c200, כרטיס מסך 945GM של INTEL מובנה בלוח אם. הבעיה היא שהקצב רענון של המסך עומד רק על 60HERTZ וזה לא בריא לעיניים ולראש ובזמן האחרון התחילו לי כאבי ראש בעקבות שימוש ממושך במחשב. מה שאני מחפש זה איך אפשר לא דרך התפריטים הרגילים(כי דרך שם אין אפשרות), אלא דרך דוס או תוכנה אחרת שפשוט תכריח את המחשב לעבוד בקצב רענון יותר גבוה (השאיפה בין 85-100HERTZ), ולא אכפת לי אם זה לא הכי בריא לחיי המסך וכדומה.... בתודה מראש לעוזרים. (אם יהיו כאלה)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר רוצה לקנות מחשב בעיקר למשחקים (כדוגמאת SKYRIM ו-DIABLO 3 לכשיצא) וצפיה בסרטים בהבחנה גבוהה. התקציב המקסימאלי שלו הוא כ- 7 אלף שקל אך הוא מעדיף לחסוך אם אפשר. רזולוצית המסך תהיה כנראה 1920*1080 והוא רוצה להריץ את המשחקים על הגדרות כמה שיותר גבוהות. יש צורך בציוד היקפי - מסך, מקלדת, רמקולים (אין צורך בעכבר). שקט 5/10, לא חשוב במיוחד, אבל רצוי שזה לא ישמע כמו מנוע סילון בחדר. לא בטוח לגבי אוברקלוק בעתיד אבל מעדיף שהאופציה תהיה קיימת לאוברקלוק קל/בינוני. אין צורך לכלול מערכת הפעלה או אופיס, יש צורך להרכיב בחנות. העדפה לאזור הדרום (הבחור מקרית-גת). מבחינת שדרוג - סביר להניח שכ.מ בעוד כמה שנים. נעזרתי במפרטים המומלצים ובניתי מפרט שאני חושב שמתאים לצרכים שלו אבל אשמח ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט למחשב שיתמוך ב4 מסכים. המחשב מיועד למסחר פרטי בבורסה, ולכן יש צורך בהצגה של גרפים על מספר מסכים. תקציב: עד 2000 (העדיפות היא להרבה פחות מזה, אבל העיקר שיעמוד בדרישות) שימוש: כאמור מסחר בבורסה, אינטרנט, מוזיקה, אופיס וכיוב. אין צורך בציוד הקפי. חשוב שיהיה מחשב אמין, עם רכיבים שיחזיקו מעמד בשימוש סביר. אני גר בראשון, ככה שאני מעדיף לקנות מחנויות באזור. זהו נראה לי תודה רבה אסף
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-