עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הנייד שלי מקרטע רצחח אני רוצה להגדיל זיכרון ואולי גם להחליף הארדיסק יש לי פוג'יטסו אמילו 1.8 512 זיכרון פנימי להגדיל ל2 בערך אם יש למישו המלצה למעבדה עם מחירים נורמלייים והכי חשוב אמינות ושירות תודה מראש אלכס

• 7 תגובות
    • 866 צפיות
  2. שלום, אשמח להמלצה לקניית מחשב נייד לשימוש ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים, minecraft) כולל מערכת הפעלה (ואופיס, אפשרי?) המון תודה מראש, מרב. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי (אינטרנט, אופיס, סרטים, minecraft) מסך 15" HD אין צורך בציוד היקפי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? חלונות ואופיס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? …

• 7 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by aviad024,

עזרה בבקשה כבר כשבוע יש לי בעיה המחשב נתקע, כלומר המסך נהפך לשחור ואז הוא עושה לי ריסטרטים או שפשוט אני חייב לעשות לו ריסטרט. כשהוא עולה לפעמים יש לי מסך כחול מצרף קישור. ולפעמים ללא המסך. מה לא עשיתי... פרמטתי את המחשב, הורדתי דרייברים לכרטיס מסך. (מחקתי ישנים בעזרת Driver Sweeper ועידכנתי חדשים) אפילו הסרתי את מתאמי התצוגה (כרטיס מסך) ממנהל ההתקנים ולאחר מכן עידכנתי אותם. הורדתי אפילו עידכון לBIOS/// אבל עדיין זה קורה לי .... (((((( דרך אגב הכרטיס מסך שלי הוא ATI MOBILITY READON HD5470 בבקשה עזרה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by ערן B,

אהלן, חברתי שתזכה לחיים ארוכים רוצה לקנות מחשב, בניתי לה מפרט וחשבתי להתייעץ אתכם לפני הקנייה. עיקרי השימוש הם שימושים משרדיים לרוב (אופיס, אינטרנט) עריכה חובבנית בפוטושופ וצפיה בסרטי HD. מעבדים Intel® Pentium® Dual-Core E5200 2.5GHZ BOX LGA775 ¤344 פתרונות קירור למעבד Scythe Reeven CPU Cooler ¤144 לוחות אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H NF630I DDR2 LGA775 ¤355 מארזים RAIDMAX APEX NO PSU ¤159 ספקי כח FSP 400W ATX400-PNR 120mm FAN SATA X 2 P.PFC PSU ¤170 זיכרונות A-DATA DDR2 2048MB 1066MHZ Dual Channel CL5 ¤211 כוננים קשיחים Samsung 1TB SpinPoint F2 HD103SI EcoGreen SATA II 5400rpm 32MB ¤405 כוננים אופטיים צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA …

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  5. בניתי את המפרט הבא למחשב שמטרותיו עבודה משרדית וצפייה בסרטים(בנוסף לגלישה הורדות וכדומה) המחשב ללא מסך .חשוב לי שיהיו גם כמה שיותר יציאות USB ואופציה לצפייה ב HD : האם המפרט טוב או יש מה להחליף ולשפר? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-P31-S3G מחיר: ¤308 מארז: JSP-Tech EzCool Midi-ATX H-550B Silver 400W מחיר: ¤241 זיכרון: Kingston Original 1GB DDR2-800Mhz כמות: 2 מחיר: ¤224 Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Sparkle Nvidia Geforce 8600GT 512MB HDMI Passive Cooling Retail כמות: 1 מחיר: ¤351 כונן אופטי: LG GH22LP DVD-RW x22 Dual Layer Sata LightScribe Black כמות: 1 מחיר: ¤141 מקלדת: Genius KB21e +…

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by nadavnaz,

כמות. מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX Stepping G0 1,490 ש"ח 1 Zalman CNPS9500 AT 92mm 259 ש"ח 1 ASUS P5K Intel® P35 Chipset LGA 775 814 ש"ח 1 OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 Special Ops Edition Dual Channel CL 5-5-5-12 485 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD2500AAJS 387 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 475 ש"ח 1 Gigabyte Aluminium Poseidon Black Blue Led 460 ש"ח סה"כ 4,370 ש"ח מפנדס מחשבים אני לוקח מהכרטיס הקודם את הכרטיס מסך שלי (7800GTX, ישן אבל אני לא משחק בכלום בכל מקרה. אז אני לא משקיע בחדש), כונן דיוידי וצורב, פלופי, והארד דיסק 250 גיגה (מוסיף עוד אחד בשבי…

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by darkingxx,

אני מחפש מחשב כתחליף למחשב שולחני 15.6 אמור להריץ אינטרנט תוכנות וקצת משחקים חשוב שיהיה חיבור hdmi וכשאחבר אותו לטלויזיה יוכל להריץ סרטים ב full hd ללא בעיות וללא קפיצות. אם יש כונן עם צורב dl ו מצלמת אינטרנט זה בונוס, רצוי גם כרטיס מסך נפרד תקציב עד 3 אלף

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. היח חברה אני צריך עזרה בבנית מפרט כמו שראיתם למחשב שיוכל להריץ 4 מכונות וירטואליות עם XP על גבי מחשב פיסי אחד. ללא ציוד היקפי כגון עכבר מקדלת וכו', כרטיס מסך - הכי פשוט שיש. צריך גם ווינדוס סרבר 2003 --- מה ההבדל הין \workstation לבין ESX server --האם יש כזו אופציה של ריבוי מעבדים פיסיים על גבי לוח אם אחד? והאם זה עדיף על פני שני חשבים נפרדים? --Pagr File - מהו? והאם ניתן להתגבר על מחסום ה3 גיגה זכרון ? --האם אל פסק יודע לכבות מחשב אם ברקע יש מס' מכונות וירטואליות שרצות כאשר יש מחסור בחשמל? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS,CALL OF DUTY וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אני עם מסך 19 אינץ אבל בקרוב יוחלף ל23 אינץ' של DELL 2311 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + אפשר להגיד שמומלץ לא לעבור את ה1000 ש"ח לכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by Rust,

1. כאמור, התקציב הוא 2000. אם אפשר - לחסוך. חריגה מקסימלית 100-200 ש"ח. 2. מדובר במחשב לזוג מבוגר, לשימוש בסיסי. היישום הכי כבד שצפוי לרוץ עליו הוא סקייפ, ואולי יישומי פלאש. מבחינת גרפיקה - צריך להיות מסוגל להקרין וידאו ב- HD, אבל לא מעבר. 3,4. ללא מסך או ציוד היקפי (נלקחו בחשבון בנפרד). 5. שקט לא קריטי - המחשב יהיה בחדר נפרד, רק שלא יטחן (4-5?). 6. לא יהיה OC. 7. ללא מע' הפעלה. הרכבה בחנות. 8. אזור חיפה והקריות. עדיפות לנעה מחשבים. 9. אף אחד לא יפתח את המארז וינקה. יש למישהו המלצה על מארז זול יחסית ועמיד לאבק? 10. לא מתוכנן שדרוג. חשבתי ללכת על AMD תלת ליבתי, משהו בסגנון הזה: AMD Athlon II X3 450 3100MHZ Box, יחידות 1 ₪400 http://www.n…

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  11. אני מתכנן לקנות מחשב זה זמן רב וחיכיתי לסוף השנה לירידת המחירים. התכנון שלי זה לקנות מחשב עד 5000שח ולשדרג כרטיס מסך במחשב הישן (פעם אחרונה הציאו לי 9800 אולי עכשיו כדאי את AMD 4XXX הזול ? ) ראיתי שיש ירידת מחירים בגלל יציאת ICORE7 ושיצאו עוד כמה כרטיסים חדשים לשוק הבינוני השאלה היא האם יש עוד איזה ירידת מחירים רציני באופק או שאפשר לקנות מחשב כבר עכשיו??

• 7 תגובות
    • 796 צפיות
  12. . מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אקסס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - לא ישחקו בכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן…

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום יש לי MSI WIND U100 עם WIN XP רציתי לדעת האם מומלץ להתקין עליו WIN 7 והאם זה משנה לגבי האחריות-המחשב נקנה ליפני למעלה משנה וחצי. תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם, דבר ראשון אני חדש פה, טרי, הרגע יצא מהתנור. אני מבקר פה הרבה בזמן האחרון מאז שהתחלתי להתעניין במחשב חדש (סוף סוף אושר התקציב בממשלה) וחייב לכריז: אתר אחד המקצועיים בארץ, פשוט אין מילים! ועכשיו לעיקר: מחפש מחשב למשחקים חדשים שיעלו בקירוב ברזולוציה 1050X1400 (לא חייב CTYSIS ב-HIGH למרות שזה גם לא אפשרי). בנוסף אני מחפש לעשות OC לא מטורף בעתיד הלא רחוק ורוצה מפרט עם פוטנציאל ל-OC לא גדול. לאחר סקרי שוק רבים והשוואות הגעתי למפרט הבא: מעבד: INTEL CORE 2 DU QUAD Q6600 1295nis קירור למעבד: ZALMAN CNPS8700 LED 259nis לוח-אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R 627nis זיכרון: G.SKILL 2GB 1GB x 2 800MHZ CL4 4-4-4-12 298nis כרטיס מסך: PALIT GEFORCE 8800GT 512MB 1243nis דיסק קשיח: W.D …

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  15. מה התקציב המקסימאלי? 10000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- מסך 1(בינתיים) בגודל 22-23 אינ'ץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. …

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  16. בוקר טוב,אחרי כמה שנים שאני כבר לא בעניינים הגיע הזמן לקנות מחשב חדש,ולהתייעץ עם חברי הפורום כמובן. 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300,מעדיף שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? גיימינג ושימוש כללי. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש. תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? COD החדש בעיקר * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר בתקציב הנ"ל. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

• 7 תגובות
    • 906 צפיות
  17. Started by habarbash,

אוקיי חברה אז בעקבות החדשה האחרונה : http://hwzone.co.il/news/1162157919/31074/ חברת DELL מאז זריזה , והנה כבר המחשבים הגיעו : http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspn_1501?c=us&cs=19&l=en&s=dhs . עכשיו השאלה היא האם יש עוד משהוא חדש חוץ מהמעבד ??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום , יש מחשב נייד שאני בונה עליו . מיכוון שזה מחשב דגם דיי מיושן ,רוצה כמה שפחות להשקיע כסף. אז מצאתי את המחשב עם מעבד I5 חסכוני דור 4 (כן ישן) השאלות שאשמח לקבל עליהם תשובה: מכיוו שמצאתי אותו בסביבות ה2000 שקל בחו"ל אני אשמח לנסות ללכת עליו במחיר הזה ומקסימום אחרי תקופה של כמה חודשים לקנות אחר במקרה הרע. 1. באיזה מקרים I7חסכוני מתעלה על I5 כשלא מדובר בגיימינג ? נטו גלישה ! סרטונים FHD שימושיים בסיסיים 2.קראתי ביקורת ביוטיוב שיש דיבור שהדגם בעל הI5 נותן ביצועי סוללה פחות טובים מהI7 , יש בזה היגיון? 3.האם לא כדאי ללכת על דגם ישן אפילו עבור השימושיים הבסיסים שציינתי ? או שאין בעיה ? בהנחה שאני לא מחפש את התמורה הכי ט…

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by A.J,

שלום,אני מחפש המלצה למחשב נייד לשימוש כללי ב3000 אלף בערך אפשר לחרוג קצת עם יש משהו ששווה את זה. אני משחק בעיקר רק במשחק אחד(league of legends) והיתי רוצה שהוא יריץ אותו בצורה חלקה בהגדרות בינוניות לפחות. זמן סוללה ומשקל לא מעניין אותי, רצוי 15 אינץ', עדיפות למסך כמה שיותר טוב ודיסק קשיח של 7200RPM או משולב עם SSD. תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Qtec,

דיבר איתי היום חבר ונתן לי מפרט כזה (מאייבורי מחשבים (בירושלים) למי שמכיר) 3.0 prescott /asus 800mhz/400ddr/6.1ch (לא יודע איזה גרסה) 512 ddr 400 80gb sata samsung/maxtor fx5200 128+tv mag 17" בקיצור ישר אמרתי לו לשנות ל2.8 northwood ואת הכרטיס המזעזע ל- 9800pro. בתור התחלה. הוא אמר לי שאין לו ממש תקציב לכרטיס.. אבל כבר נראה. טוב.. תנו הצעות בבקשה.

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  21. כולל מסך וציוד היקפי חוץ מרמקולים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ms13,

יש לי מחשב אולטרה בוק של סמסונג דגם NP530U4C אני חושב שהוא תומך כי הוא די חדש (שנה אצלי בערך) אבל אני לא בטוח.. איך אני יכול לדעת? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tomer_S,

אהלן לכולם ! אני בונה לעצמי בימים אלו מפרט חדש והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו חשוב לי להדגיש כי אני כרגע בחיפושים אחרי לוח אם ראוי בתקציב של 1500 (אפשר לחרוג קצת ) יעוד המחשב הוא בעיקר משחקים סרטים כרגע השווי אליו הגעתי הוא 6500 ( הוספתי כבר 1500 של לוח אם בפנים ) מעבד : intel Core i5-4670K Trey לוח אם : ??? ספק כוח : coolermaster 1000W (קיים ממחשב קודם) זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone (קיים ממחשב קודם) כרטיס מסך: MSI NVIDIA GeForce GTX770 2GB Lightning GDDR5 http://www.msi.com/product/vga/N770_Lightning.html#/?div=Specification הארד דיסק : Seagate Barracuda 2TB ST2000DM001 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10380 SSD: SSD Samsung MZ7TE120BW 840 EVO Series 120…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by dovja,

שלום לכולם, אז רציתי לשאול אם למישהו היה ניסיון בקניית מחשב מאתר NEWEGG. לרוב אני קונה את המחשבים שלי דרך KSP אבל חסר להם הרבה רכיבים שאני רוצה (וגם המחיר לא הכי להיט) אבל מה שכן הם דיי קרובים לי להגעה וכמובן אני סומך עליהם בבניית המחשב. הסתכלתי בNEWEGG ולא רק שיש להם מבחר גדול יותר הם גם יותר זולים (גם אחרי מיסים ומשלוח). השאלה האם כשאני קונה שם מחשב בהרכבה אישית האם הוא מגיע מורכב? אם כן, האם איכות ההרכבה טובה? האם ישנה אפשרות שהמחשב יהרס במשלוח? חשוב לי לציין כי מדובר במחשב של כ 14000 ולכן חשוב לי לבדוק האם כדאי לבצע הזמנה שכזאת. חנויות בארץ לרוב (מבחינתי) יותר אמינות כי יש למי לפנות והמשלוח הוא עצמאי מהמעבדה בה הורכב המחשב כך שאין בעיה במשלוח (מעדיף ל…

25. שלום אני מחפש מיפרט ב 2000K למישחקים לא כולל מסך עדיפות למערכת מבוססת INTEL + כרטיס מסך ATI + מארז המערכת מיועדת לילד שמשחק מישחקים כגו COD4+5 GRID תודה לכל העונים משה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים