ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב PC סלוני שהתחיל להחליד, משמש כרגע רק לניגון סרטים וגלישה באינטרנט. קניתי לאחרונה את הOculus Rift DK2 וכדי להפיק ממנו את המירב אני צריך PC חזק גרפית, הם ממליצים על מינימום כרטיס GTX 770, ויש לי חיבה לNVidia אז אני אלך עליו. לכן אני רוצה לשדרג את המחשב הסלוני, שיכלול את הכרטיס הנ״ל וגם יוכל לשבת בסבבה בסלון (חשוב שיהיה שקט מאד), הוא יצטרך גם שתי יציאות מסך, אחת למסך טלויזיה והשנייה לאוקולוס (פעמיים HDMI). לינק לדיון בו הומלץ הכרטיס הגרפי הנ״ל: http://www.reddit.com/r/oculus/comments/20wir9/pc_specs_requirements_for_dk2/ 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי מושג, כנראה באיזור ה4000(?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב שישמש להרצה של סרטי HD, משחקים ותוכנות כבדות. קיבלתי שני מפרטים שאני חושב שעונים על הצרכים שלי אבל איני יודע אם החלקים הם טובים או ששווה להחליף אותם בחלקים אחרים: המחיר של המפרט הראשון(תמונה) עומד 6000 ש"ח המחיר של המפרט השני(קובץ) עומד על 4200 אבל השאלה היא מבחינת היצרניות של החלקים אם שווה ה הבדל ! תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות בשבוע הקרוב מחשב חדש השימושים שלי הם בעיקר תכנות, גלישה באינטרנט ומשחקים. (מידי פעם מתעסק גם עם גרפיקה, תלת מימד, אבל זה לא שימוש ראשי) בדר"כ פתוחות אצלי המון תוכנות במקביל, לפעמים אני מוצא את עצמי עם 100 טאבים פתוחים בפיירפוקס, המחשב שלי היום פשוט לא מסוגל להחזיק דבר כזה... אני רוצה לקנות מסך רחב כלשהוא בגודל 22" אבל אני לא לגמרי סגור על הגודל אז אני עוד פתוח להצעות פה. חוץ ממסך אין צורך בציוד היקפי. בנוגע למארז, שיהיה משהו שחור ולא מכוער מידי. אני משתמש בעיקר בלינוקס, אז בשל ענייני דריוורים אני רוצה לקנות כרטיס מסך של נבידיה. אני מתכנן גם להתקין ויסטה (בשביל משחקים בעיקר) (לא לכלול מחיר מערכת הפעלה במפרט) לא מתעסק עם OC נכון להיום. המחשב יה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש חנות (אתר עם חנות פיזית) שמוכרת מחשבים ניידים טובים לכל מטרה (משחקים, תוכנות, עריכת סאונד) עם כרטיס מסך טוב (radeon 800xt) תודות מראש... או אולי אם מישהו מכיר חנות המאפשרת לקנות מחשב נייד בהתאמה אישית או חנות שמתמחה במחשבים ניידים..?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג את המחשב, בן 4 כמעט, המחשב משמש/ישמש למשחקים (CIV5, FM2014, skyrim) והרצת שני vmware עם SQL Server המפרט כרגע: מעבד: i5 750 2.66ghz לוח אם: GA-P55A-UD3 זיכרון: 12Gb 1600mhz כונן קשיח: SSD 256GB + 1TB WD black מארז: antec six hundred כרטיס מסך: GTX 470 1280MB ספק כוח: enermax prou82+ 625w מסך עם רזולוציית 1920*1080 מערכת הפעלה: WIN7 Home Premium אני חושב על שידרוג של מעבד (ולוח אם - אין ברירה) וכרטיס מסך, האם יהיה שיפור בביצועים לשימושים שציינתי? עדיפות לחנות בראשון לציון או קרוב יחסית. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד. המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה. השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון 15 אינץ' מסך (אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!) 1. מחיר 3040 מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.html סקירה כללית מחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. וקצת עריכה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים שיש ומשחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ורצוי מעבד core i7, הבנתי שלאסוס יש כמה דגמים שיכולים להתאים לי אבל אני לא יודע איך לבחור בינם ומי המתחרים שלהם ולכן אשמח לעזרתכם בבחירה תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, אני רוצה מחשב ב8-10 אלף שקל. צריך שיהיה טוב למשחקים, כולל צורב DVD, כולל מסך LCD נראה לי שעדיף,כונן קשיח של מינימום 120 GB כי אני רוצה למשחקים, אממ וכרטיס מסך טוב למשחקים, רמקולים לא כל כך חשוב, טובים אבל לא Dolby 5.1 או משהו , עכבר אופטי, מקלדת נורמלית, שיהיה עם Windows XP ושיתקינו אותו במעבדה כי אני עצלן . תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למשחקים (שיהיה כמה שיותר טוב) , מוזיקה אינטרנט עבודה וכו' .. החלקים שאני צריך זה מה שבמפרט מארז צורב DVD מעבד לוח-אם כרטיס מסך זכרונות אני רוצה להפיק מהתקציב את המקסימום , תעזרו לי ותגידו לי מה לשנות ואם המפרט מוציא מהכסף את המקס' ועוד שאלה האם אפקטיבי להוסיף קירור למעבד בנפרד במחשב כזה ? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים עם כרטיס מסך כמה שיותר טוב ומסך 19" עד 5000 ש"ח.. בבקשה!!!!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות, לא לכולם יש בוכטה של כסף. אז ככה,המחשב צריך להיות עם: 512MB זיכרון לפחות הארד דיסק SATA אבל הכי קטן שיש לבנות בKSP עם הרכבה כולל מקלדת סבירה עם עברית אנגלית ורוסית. צורב דיוידי. מעבד 2.66D כרטיס מסך ברמה של 6600 רגיל. מארז עם ספק כוח פשוט. ניסיתי לשכנע אותו לעלות את התקציב ואין הסכמה מצד הוריו, הוא בכיף היה מוציא 4K.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך מעולה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב 1-1.5 K אם זה שווה את זה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שנחשבים הכי כבדים היום (המחשב לא בשבילי אז אני לא יודע איזה משחקים בדיוק) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410. לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות. חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום. ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?! חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון. קצת עזרה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כאמור בכותרת, אני מחפשת מחשב לעבודה עם אופיס, גלישה באינטרנט וגם עבור עבודה עם matlab וצפייה בסרטים. (לא כולל מסך) אני מעוניינת בוויסטה מקורי. כאמור, תקציב עד 3k. אשמח להצעות של מפרטים, לא צריך להוציא את כל התקציב אם אין בכך תועלת. בתודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 618.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 308.4 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5200EP 128MB DDR Video Card [ ¤ 451.18 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 ללא מסך המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט.. אבל אני רוצה שהוא יהיה יציב מאוד כי …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ואשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי לבנות מפרט מחשב לאולפן התקציב שלי 10 אלף ללא ציוד היקפי לא מסך מחשב לא מקלדת ולא עכבר
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, צפיה בתמונות, מוזיקה, ממש שימושים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין, שימור יום-יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא מיועד לגיימינג כלל -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500. אם מוסיפים מסך אז זה בנוסף לסכום הזה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא. אבל אם יהיה חריגה של 100 200 ש"ח נסתדר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודת מחשב רגילה + עריכת ווידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית. חוץ מתוכנות לעריכת ווידאו ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים אשמח לקבל הכוונה, אני מעוניין לרכוש IMac חדש 27 אינץ ואני מתלבט לגבי המעבד. הדגם שאני מעוניין בו מגיע עם מעבד i5 3.8 GHz quad-core tutbo boost up to 4.2 GHz של אינטל, ויש אפשרות לשדרג למעבד i7 4.2GHz quad-core tutbo boost up to 4.5 GHz של אינטל בעלות של 1100 ש"ח. השאלה שלי היא אם שווה לעשות את השדרוג ומהם ההבדלים בין המעבדים? המחשב הוא לשימוש יום יומי ללא תוכנות עריכה של תלת מימד וכ"ו האם אני ארגיש שינוי בינהם בסמן עבודה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב למשחקים(כבדים). מתוכנן OC קטן(20-30%). שקט וקריר עד כמה שניתן. ללא ציוד הקפי(CD,מקלדת עכבר ומסך). איזה עוד אינפורמציה חסרה? המפרט: לוח אם: ASROCK P67 EXTREME 4 מחיר: ₪730 מעבד: INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX מחיר: ₪1106 זיכרון: G.SKILL "NQ" 6114MB (2048MBX3) DDR3 1600 CL9 מחיר: ₪446 כרטיס מסך: GAINWARD GTX570 "GOLDEN SAMPLE" 1280MB GDDR5 - RETAIL מחיר: ₪1788 מארז: ANTEC NINE HUNDRED II מחיר: ₪600 ספק כוח: SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי מחיר: ₪436 קרור למעבד: NOCTUA NH-D14 מחיר: ₪350 דיסק קשיח: WD GREEN 2TB SATA2 מחיר: ₪497 מחיר: 6133 שקלים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המחשב הנייד הזה של HP ProBook 4530s, בגדול מעבד I5, דיסק 3200GB 7200, כרטיס מסך 1GB, נראה על פניו מעל המחשבים הסטנדטים של סביבות ה3000 ש"ח. הוא עולה פה 2800 ב36 תשלומים, כלומר בעיקרון תשלום אחד זה אפילו אמור לעלות פחות... מה העניין פה? אמנם אחריות לשנה, אבל זה נשמע לא הגיוני.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרות: לימודים, עבודה, סרטים, גלישה באינטרנט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10460&perur=2&t=1&c=441 תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-