עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי יש לי מחשב חדש של אסוס N55SF עם ווינדוס 7*64 והיום התחילה לי תקלה מוזרה מאוד. כאשר אני נותן למחשב פקודת שינה/מצב שינה המסך מחשיך, המאוורר ממשיך לעבוד ויש אורות שהמחשב פועל, אך הוא לא מגיב לכל פקודה נוספת. אח"כ אין לי ברירה לעשות ריסטרט והמחשב שואל אותי אם להריץ בסייף מוד. אין וירוסים. עשיתי סריקה מלאה. גם איחיתי את הכונן ויש הרבה מקום פנוי. כאשר אמרתי למחשב לעשות disk check (האופציה שמעל איחוי) הוא עשה כמה פעולות שהוא לא עושה בד"כ כמו תיקון של קבצים אבל זה לא השפיע על המצב. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  2. אני מחפש לקנות כרטיס טלוויזיה לחיבור ממיר YES למחשב. אני מחפש כרטיס אמין ואייכותי ושיהיה זול. תודה

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  3. Started by alone66,

מבקש המלצה למחשב נייד עד 2200 ש"ח , לעבודה משרדית , ישומי אופיס מוסיקה, צפייה בסרטים (חיבור HDMI ) התקן wifi , bluetooth ...... מה החוות דעת עבור המחשב : Toshiba מדגם L750-1DE, תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by ofer91,

שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום חברים! 1. מה התקציב המקסימאלי? - 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - גיימינג כבד ורב תכליתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- BF3 Crysis PES2012 GTAIV -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - לא ידוע כרגע -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, בעוד כחודש אני מגיע להונג קונג ואני רוצה לקנות מחשב נייד. הדברים שאני צריך הם אלו - 1. מחשב קל יחסית - 2 קילו ומטה. 2. מחשב חזק - השימוש העיקרי הוא עריכת תמונות וחשוב לי שהמחשב לא יהיה תקוע בכל רגע. 3. סוללה חזקה - שלא תגמר אחרי שעתיים. שמעתי על הDell Vostro v131 עם 4GB RAM אבל אני אשמח לשמוע המלצות נוספות. תודה מראש, עידו

7. Started by Baruchg,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 גמיש א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך (אבל לא על חשבון התפשרות) אז תמיד מבורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקלים נוספים, פלוס מינוס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי, כל המשחקים החדשים וסרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים, MW3, BF3, NFS ועוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" -לאילו הגדרות גרפיות…

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז סבבה ואם לא לא נורא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות? המחשב בעיקר למשחקים ולסרטים באיכות גבוהה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכד' (ואני מעוניין להריץ אותם על ההגדרות הגבוהות ושירוץ חלק). -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - המחשב התחבר לטלוויזיה בחדר שהיא 32 אינטץ LCD FHD של LG.הרצון שהמחשב התחבר לטלוויזיה בעזרת כבל HD מהכרטיס מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? אם הכוונה למשחקים אז הרצון שהם ירצו בהגד…

• 8 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by My_Name,

אני צריך מיפרט למחשב משרדי לחלוטין (אינטרנט, אופיס וכו'). התקציב די מוגבל, אני יודע - עד 1500 ש"ח עם חריגה אפשרית של עד 200 ש"ח - משמע עד 1200. התקציב הינו למחשב בלבד ללא ציוד הקפי. חיפשתי מפרטים בהודעות ישנות יותר אבל מצאתי רק דברים עם שמבוססים על מעבדי AMD X2 שלא ראיתי שמוכרים אותם איפשהו.. את הקנייה אני כנראה אבצע ב-TMS. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  10. היי אנשים, המחשב המדובר הוא עבור אחי שלא מתעסק בכלל ב OC, אז המחשב שאני אקנה לו זה המחשב שיהיה לו, בלי OC למעבד או כרטיסי מסך, כרגע המשחק יעד זה Skyrim \ Diablo 3, אני מתכוון לקנות לו גם מסך 22 אינץ (בלי קשר לתקציב למחשב אז אין צורך להתחשב, רק לשים לב לרזולוציה), אם אפשר שהחנות תהיה באזור ראשון אני יודה לכם מאוד אבל זה לא קריטי. ניתן לחרוג בכמה מאות (פחות או יותר 400). תודה! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/…

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  11. שלום רב אני צריך מחשב מאוזן ומקסימום תועלת מהתקציב לצורכי גרפיקה של תלת מימד וגם דו מימד ואני גם לעיתים משחק ברשותי כבר מסך דל 24 עם פאנל vps ככה שאין צורך במסך. המסך טוב ועושה את העבודה סך הכל. כמו כן יש לי לוגיטק mx518 רק במידה ויש עכברים טובים משמעותית ממנו ובמחיר משתלם אזי ניתן לשקול גם רכישת עכבר. לגבי מקלדת הבנתי מקריאה כאן בפורום שעדיף מקלדת מכנית. כרגע יש לי מקלדת ישנה וחבוטה שמשמשת אותי על תקן מקלדת זמנית אחרי שהמקלדת האלחוטית שלי שבקה חיים. למרות זאת המקלדת היא בסוף סדר העדיפויות וניתן להוציא אותה מהתקציב אם היא לא נכנסת ומאוחר יותר ארכוש מקלדת ראויה. על מנת להיות מובן ומסודר יותר כדרוש הנה פורמט הפורום לדרישות המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל א…

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Zippy,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בנוגע לבחירה של מחשב נייד לעריכת וידאו. שימושים: עריכת וידאו בתוכנת Adobe Premiere CS 5.5 תקציב: עד 1500$ - קניה מארה"ב. אני צריך מידע איזה רכיבים אני צריך והכי כדאי לי מבחינת עלות-תועלת לשימוש של עריכת הוידאו דיסק קשיח ודאי צריך 7200RPM השאלה בעיקר לגבי 3 הרכיבים המרכזיים הבאים איזה מהם הכי כדאי מבחינת עלות תועלת: 1) מעבד - Core i7 יש לו כל מני דגמים (2nd Gen) 2) כרטיס מסך - GTX560M, 570M או בכלל AMD או דווקא רק Quadro 3) זכרון - 8GB או 12GB ומה לגבי התדר 4) האם יש דברים נוספים? האם משנה מה הצ'יפסט? ברגע שיהיו לי את התשובות לגבי המפרט אוכל לחפש כראוי בין כל החנויות וחברות המחשבים ולבחור את ההצעה המשתלמת ביותר. תודה רבה על העזרה

13. Started by ggbazza,

שלום. אני עצמאי טרי ומחפש נייד שהוא פחות מ2קג וחזק. בעיקר לאינטרנט, אופיס, מצגות. לא רואה את עצמי רואה סרטים או משחק משחקים. היה לי בעבר בחברה שעבדתי בה לנובו X61 שהחזיק שנים ללא תקלות. היום אני רוצה לבחור דברים דומים ולא בהכרח של לנובו. ראיתי את הבאים: 1. ASUS UX31 - נראה מדהים וקל. השאלה איך השרות של ASUS בארץ? שמעתי בעבר דברים נוראים. מישהו יודע? ומישהו מכיר את המחשב? 2. HP PROBOOK - אותה שאלה. קצת יותר כבד אבל הם נותנים אחריות 4 שנים. השאלה אם היא שווה. ואים המחשבים שלהם? 3. SAMSUNG סדרה 9 - נראית דומה ASUS UX31 ולMAC - יקרה מאוד. אבל כרגע מחיר פחות חשוב. איך השרות? 4. LENOVO - איזה מהדגמים שלהם מתקדם וקל? ואיך השרות בארץ? אני הייתי בחברה ענקית אז השרות היה נפלא, אבל…

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  14. שלום וברכה, יש לי מחשב שדי הזנחתי אותו בשנה האחרונה, עברתי דירה ועקב ריבוי הלאפטופים אפילו לא הרכבתי אותו. אני שוקל להרכיב אותו אך לפני הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לשדרג בו משהו. אני מצטער מראש, אני לא זוכר הכל. *מעבד: intel core 2 quad q9650 *לוח אם: GigaByte ga-ep35c-ds3d *כ.מסך : 8800GT או 9300GT, לצערי אינני זוכר מערב לזה. את הדברים ה"פשוטים יותר" כגון HD, RAM וכד' אני אשדרג בכל מקרה. תודה רבה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  15. * מטרות המחשב? תכנות תכנות תכנות. זה השימוש העיקרי למחשב. חוץ מזה סרטי HD, OFFICE אינטרנט. שיריץ VMWARE של כמה מכונות במקביל בקלות. * גודל המסך? 14-15.6. מצד אחד אני מעדיף אותו קל משקל וחסכוני בסוללה, מצד שני אני יושב עליו הרבה שעות, כך שאולי עדיף מסך טיפה גדול * משקל רצוי? כמה שפחות, בוודאי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן. הרבה שעות אני עובד לא מול חשמל, אין בעיה גם לרכוש סוללה של 12 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI לחיבור למסך. ESATA בשימוש מרובה אצלי. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB. אני מוריד המון כך שזה יחסוך לי כל מספר ימים להעב…

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  16. שלום, סבא שלי מתכנן לקנות מחשב (כן, נשמע מצחיק), מן הסתם הוא לא הולך להיות גיימר, מטרת המחשב אני מאמין תיהייה בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. כל מה שצריך זה מחשב שירוץ טוב ולא יתסכל אותו. מבחינת תקציב, אפשר להשקיע 2000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות לספק את צרכיו הבסיסיים אז אני ישמח אם תעזרו לי בזה. מבקש המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי אך לא כולל מסך.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  17. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים. חשוב שיהיה נוח להשתמש בו כשנוסעים לכנסים. * גודל המסך? 14.1 אינץ * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סטנדרטי (לפחות 5 שעות גלישה/כתיבה ללא הטענה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצוי עם צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על dell סדרת latitude או על מחשבי Lenovo, אבל אני פתוח להצעות.

18. Started by shay360,

שלום, אני רוצה בבקשה עזרה בבדיקת אפשרות לשדרג את המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2310 MHz לוח אם: ASUS M2N-E RAM: 2GB 800MHz כ.מסך: ATI 1950X GT אני מעוניין לשדרג אותו השאלה היא אם הוא ניתן לשידרוג או שאין טעם ועדיף לקנות חדש?

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  19. שלום לכולם, אני אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון (חיובי/שלילי) עם אתרי קניות ברשת בארה"ב (למעט Ebay, AMAZON והאתרים של היצרנים) אני מחפש אלטרנטיבות אמינות עם מבחר ושיכבדו כרטיס אשראי בינ"ל. (משלוח בתוך ארה"ב)... תודה!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by zam,

אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן. * גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי. * האם יש לכם העדפה לחבר…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2500 ש"ח. השימושים שלו הם #Office, C ותוכנות עריכה גרפיות (Adobe).כמו כן, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים, גודל המסך, 13 אינטש ומעלה, ושלא ישקול יותר מ- 2.6 ק"ג. מצאתי מחשב אחד שנראה מתאים, HP[tt] G62-B50SJ LD655EA[/tt],מה דעתכם? אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים בעלי מפרט העונה על הצרכים שלי. תודה רבה, עודד

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  22. שלום. אודה לעזרתכם להצעות לשיפור למפרט הבא, הכל ניתן לשינוי חוץ מהמעבד. המפרט חייב לכלול מסך, רצוי שיהיה LED IPS, בסביבות הגודל 23'. [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, In…

• 2 תגובות
    • 802 צפיות
  23. קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכולם. שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש שאת מפרטו הרכבתי בעזרתכם הרבה. כעת אני זקוק למחשב בנוסף. הנה התשובה שלי לסקר זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 2000-3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול עדיף לסגור על סביבות ה-2500 אבל אם צריך לנצל אז זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 3 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.