ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני עצמאי טרי ומחפש נייד שהוא פחות מ2קג וחזק. בעיקר לאינטרנט, אופיס, מצגות. לא רואה את עצמי רואה סרטים או משחק משחקים. היה לי בעבר בחברה שעבדתי בה לנובו X61 שהחזיק שנים ללא תקלות. היום אני רוצה לבחור דברים דומים ולא בהכרח של לנובו. ראיתי את הבאים: 1. ASUS UX31 - נראה מדהים וקל. השאלה איך השרות של ASUS בארץ? שמעתי בעבר דברים נוראים. מישהו יודע? ומישהו מכיר את המחשב? 2. HP PROBOOK - אותה שאלה. קצת יותר כבד אבל הם נותנים אחריות 4 שנים. השאלה אם היא שווה. ואים המחשבים שלהם? 3. SAMSUNG סדרה 9 - נראית דומה ASUS UX31 ולMAC - יקרה מאוד. אבל כרגע מחיר פחות חשוב. איך השרות? 4. LENOVO - איזה מהדגמים שלהם מתקדם וקל? ואיך השרות בארץ? אני הייתי בחברה ענקית אז השרות היה נפלא, אבל…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי מחשב שדי הזנחתי אותו בשנה האחרונה, עברתי דירה ועקב ריבוי הלאפטופים אפילו לא הרכבתי אותו. אני שוקל להרכיב אותו אך לפני הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לשדרג בו משהו. אני מצטער מראש, אני לא זוכר הכל. *מעבד: intel core 2 quad q9650 *לוח אם: GigaByte ga-ep35c-ds3d *כ.מסך : 8800GT או 9300GT, לצערי אינני זוכר מערב לזה. את הדברים ה"פשוטים יותר" כגון HD, RAM וכד' אני אשדרג בכל מקרה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 528 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? תכנות תכנות תכנות. זה השימוש העיקרי למחשב. חוץ מזה סרטי HD, OFFICE אינטרנט. שיריץ VMWARE של כמה מכונות במקביל בקלות. * גודל המסך? 14-15.6. מצד אחד אני מעדיף אותו קל משקל וחסכוני בסוללה, מצד שני אני יושב עליו הרבה שעות, כך שאולי עדיף מסך טיפה גדול * משקל רצוי? כמה שפחות, בוודאי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כן. הרבה שעות אני עובד לא מול חשמל, אין בעיה גם לרכוש סוללה של 12 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI לחיבור למסך. ESATA בשימוש מרובה אצלי. * בלוטות? לא צריך * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB. אני מוריד המון כך שזה יחסוך לי כל מספר ימים להעב…
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, סבא שלי מתכנן לקנות מחשב (כן, נשמע מצחיק), מן הסתם הוא לא הולך להיות גיימר, מטרת המחשב אני מאמין תיהייה בעיקר גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. כל מה שצריך זה מחשב שירוץ טוב ולא יתסכל אותו. מבחינת תקציב, אפשר להשקיע 2000 ש"ח, אבל אם אפשר בפחות לספק את צרכיו הבסיסיים אז אני ישמח אם תעזרו לי בזה. מבקש המלצה למפרט מחשב כולל ציוד היקפי אך לא כולל מסך.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפייה בסרטים. חשוב שיהיה נוח להשתמש בו כשנוסעים לכנסים. * גודל המסך? 14.1 אינץ * משקל רצוי? עד 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? סטנדרטי (לפחות 5 שעות גלישה/כתיבה ללא הטענה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 200GB * כונן CD/DVD? צורב? DVD רצוי עם צורב. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על dell סדרת latitude או על מחשבי Lenovo, אבל אני פתוח להצעות.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה בבקשה עזרה בבדיקת אפשרות לשדרג את המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2310 MHz לוח אם: ASUS M2N-E RAM: 2GB 800MHz כ.מסך: ATI 1950X GT אני מעוניין לשדרג אותו השאלה היא אם הוא ניתן לשידרוג או שאין טעם ועדיף לקנות חדש?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון (חיובי/שלילי) עם אתרי קניות ברשת בארה"ב (למעט Ebay, AMAZON והאתרים של היצרנים) אני מחפש אלטרנטיבות אמינות עם מבחר ושיכבדו כרטיס אשראי בינ"ל. (משלוח בתוך ארה"ב)... תודה!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני זקוק בבקשה להמלצות למחשב נייד לפי הדרישות הבאות: * מטרות המחשב? הרבה אינטרנט ואופיס, קצת תכנות, צפיה בסרטים באיכות HD וקצת מוזיקה להעביר את הזמן. * גודל המסך? היא אומרת שלא משנה אבל אני חושב שמאחר והיא יושבת הרבה מולו, היא צריכה לפחות 14, 15.6 יהיה אחלה. * משקל רצוי? כמה שפחות בהתחשב בדרישות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן. כמה שיותר בהתחשב בתקציב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיף עם USB3 ו-HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לדעתי כן כי היא בסיום הדוקטורט ויש מצב שהיא תעבור לחו"ל. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יש בלי? אשמח לאופציות עם ובלי. * האם יש לכם העדפה לחבר…
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד בתקציב של 2500 ש"ח. השימושים שלו הם #Office, C ותוכנות עריכה גרפיות (Adobe).כמו כן, הוא ישמש גם לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים, גודל המסך, 13 אינטש ומעלה, ושלא ישקול יותר מ- 2.6 ק"ג. מצאתי מחשב אחד שנראה מתאים, HP[tt] G62-B50SJ LD655EA[/tt],מה דעתכם? אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים בעלי מפרט העונה על הצרכים שלי. תודה רבה, עודד
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
שלום. אודה לעזרתכם להצעות לשיפור למפרט הבא, הכל ניתן לשינוי חוץ מהמעבד. המפרט חייב לכלול מסך, רצוי שיהיה LED IPS, בסביבות הגודל 23'. [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מאווררים וגופי קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td]מאוררים למעבדים Thermaltake SpinQ VT CPU Cylinder Heatsink Cooler CL-P0554[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]GIGABYTE H67N-USB3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, In…
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
קודם כל רציתי להגיד תודה רבה לכולם. שבוע שעבר התחדשתי לי במחשב חדש שאת מפרטו הרכבתי בעזרתכם הרבה. כעת אני זקוק למחשב בנוסף. הנה התשובה שלי לסקר זה התשובות שלי לשאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 2000-3000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? בגדול עדיף לסגור על סביבות ה-2500 אבל אם צריך לנצל אז זה בסדר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש של המחשב הוא עבודה יומיומית באינטרנט, צפייה בסרטי HD וקצת משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו…
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
בזמן האחרון ברגע שהסוללה מגיעה ל30 % המחשב נכבה בלי התראה מוקדמת. עשיתי לו כמה סיבובי כיול אבל לא נראה שזה עזר. כנראה עשיתי משהו לא נכון, אז אני אשמח להכוונה איך לבצע כיול נכון של הסוללה. המחשב שלי הוא של דל. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה היא מחשב זול למשרד לעבודה משרדית שוטפת ובנוסף גם עריכת תמונות בפוטושופ ולפעמים גם עריכת וידאו קל. 1. מה התקציב המקסימאלי? כ 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח , אם ממש אין ברירה אז לחרוג עד המינימום הנדרש. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ופוטושופ ובעתיד גם כשרת של המשרד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אופיס, עריכת וידאו קלה, ריבוי חלונות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב לא מיועד לגיימינג בכלל 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש לפני חודשיים asus g74sx3d. מחשב מדהים רק שאני לא מצליח להפעיל סרטי תלת מימד. במשחקים זה מפעיל אוטומתית את התלת מימד וגם בhtml5 דרך פייר פוקס אבל לא בסרטים שיש לי על המחשב שהם כן בתלת מימד , צריך תוכנה מיוחדת?? הבעיה היא שהמשקפיים חשמליות והן נדלקות רק מתי שהמחשב אומר להם במהלך משחק או סרט ביוטיוב ואין לי מושג איך להפעיל אותם ''בכח''. ועוד שאלה- שקניתי את המחשב לפי מאמרים שקראתי עליו היה רשום שיש אופציה להפוך כל משחק לתלת מימד גם אם הוא לא בנוי לזה איך אני עושה את זה ניסיתי לשחק בהגדרות של המשחקים וזה לא עבד לי כל כך. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפשת מחשב מומלץ של דל אני עושה שימושים בסיסים במחשב צפייה בסרטים וכו' התקציב שלי הוא בסביבות 3000-3500 ש"ח האם ישנן המלצות?
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך ב-4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב-100 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות אני משחק משחקים בתדירות גבוהה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: mw3 bf3 וכול המשחקים האלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - כרגע 24 אינץ' אך אם מישהו יכול להמליץ לי על מסך טוב וזול אני ישמח(לא נכלל בתקציב למחשב) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ????????? 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? אין…
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי במידה והמפרט של המחשב אותו מפרט, איזו חברה עדיף לקחת ? מבחינת אחריות, איכות וכו' ?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן חברים.. אני צריך מפרט למחשב שהעיקר בו הוא מוסיקה,7.1 ערוצים... אין צורך בציוד הקפי תקציב שעומד על 1500-2000.... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל, אבל עדיף לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכנות ועריכה גרפית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS2010, פוטושופ CS5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battelfield 3, crysis ובכללי משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קונה מסך FHD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אודה מאוד לעזרתכם בבניית מפרט עדכני. חשוב : שהמחשב יהיה שקט - נמצא בחדר שינה, מעבד חזק יחסית, כרטיס מסך איכותי (שיתאים למשחקים בשנים הקרובות). כמו כן האם יש המלצה לחנות באזור חיפה ? השאלון: להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3300 שח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא,אם אין ברירה 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (כולל חדשים), הורדות, עבודה במספר תוכנות במקביל, צפייה בסרטים, טלווזיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף האמת 3000, אבל לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב - באטלפילד 3, מודרן וורפייר 3, סימולטים של טיסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) האמת שאין לי מושג... מסך נטול HD, בגודל 19 אינץ' עם יחס של 16:9 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד עריכת ווידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לפי תדירות: Cubase, nuendo, protools Avid, premier World of warcraft ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, בעיקר לRPGs ו wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/hardware/reviews/graphics/xfxr7970/5
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מקווה שאני רושם את כל המשתנים כמו שצריך, את הכל אני לוקח מתוך הנתונים שבמחשב.. מעבד: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz 1.90 GHz RAM: 1.00 GB מקום לעוד כרטיס לוח אם: מודל G31M-S2L chipset P35/G33/G31 southbridge 82801GB (ICH7/R) LPCIO IT8718 GPU: Radeon HD 4350 דיסק קשיח: אני לא מצליח למצוא גירסא או דבר דומה לזה, אבל יש לי כונן C בגודל 465 GB תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 977 צפיות
-
-
HP Pavilion dv6-6040ej LH777EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=9955 רוצה לקנות מה אומרים?? קצת משחקים סימס 3 אינטרנט סרטים וכו' וגם שיהיה טוב מבחינה שאני ידע שזה יכול להחזיק כמה שנים.. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-