עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רואה הרבה מחשבים ניידים חדשים 13.3" עם מעבדים "מוזרים" כגון INTEL DUAL CORE 1.2 או 1.3 גה"ץ במחירים מופקעים. מה הקטע של המחשבים האלה ? הם עולים בדיוק כמו מחשבי 13" אחרים עם מעבדי I5. האם ההבדל בין המעבדי 1.2 האלה לI5 2.4 מורגש ? המחיר מבלבל אותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 246810,

שלום. ברשותי מחשב נייח משנת 2005 שלא עובד כבר כמה שנים בגלל שהלוח אם והספק כוח נהרסו. המחשב שודרג במהלך השנים בזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח. החלקים שנשמרו במצב טוב הם: כרטיס מסך geforce 9800 gt point of view דיסק קשיח 500gb של western digital זיכרון 2gb של kingston מארז achilles midi tower שאלתי מוכר לגבי השווי של החלקים והוא אמר שכולם שווים מקסימום 300 ש"ח. שאלתי כמה עולה לתקן אותו, והוא אמר 500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות - למכור את החלקים או לתקן או להוסיף אותם למחשב הישן של אחותי? תודה רבה, מועדים לשמחה.

3. Started by bobo111,

אוקיי אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות: 1. גלישה באינטרנט 2. משחקים (כמו קונטר ואנריל 99 שלא דורשים דרישות גבוהות) 3. תוכנות וכו'... יש לי די תקציב מוגבל (2000-2500). אגב אני צריך לחבר אותו כנראה לרשת ביתית. לא יודע אם זה פרט חשוב אבל בכל מקרה.... אם מישהו יוכל לעזור ולתת יד זה יהיה נהדר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, אני סטודנט להנדסת מחשבים ואני מחפש כרגע לפטופ ללימודים. מקווה שתוכלו לעזור לי. מטרות המחשב? לימודים, קצת תכנות ושימוש יומיומי. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14-15 אינץ (יותר לכיוון ה14) * רזולוציית המסך? לא חשוב לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בערך 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך בערך 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן SSD למערכת ההפעלה לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי, לאחר שידרוג המערכת שלי (סוף סוף) נשאלת השאלה מה כדאי? האם למכור את המחשב הישן כיחידה אחת או בחלקים? כולם (פרט למארז) בקופסתם המקורית ובמצב מעולה ונקיים מאבק. כמה הם שווים בכלל? מדובר במערכת הבאה: מארז - CM690 לוח אם - Gigabyte GA-p35-DS3L מעבד - Q6600 + גוף קירור של AC FREEZER PRO זיכרונות - 4x1GB OCZ Reaper 800MHZ כרטיס מסך - BFG 8800GT OC2 ספק כוח - TT 550W TR2 מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. מעבד : Interl Core 2 Duo E7500 2.9GHZ כרטיס מסך: Sapphire Radeon 6750 חדש קניתי השנה ספק : Antec VP450P 450W חדש מהשנה זיכרונות : 2x2GB RAM 800MHZ DDR2 KINGSTON (רק סטיק אחד מהשנה) לוח אם: Gigabye G31M-S2L וזהו. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by BandiT,

שלום,, אני רוצה לקנות מחשב... אז ככה השימוש העיקרי שלו הוא..שיתוף קבצים,אינטרנט, משחקים קלים\כבדים... AMD Athlon 64 S939 3000 GA-K8NS9 nForce 3 Ultra - Socket 939 או K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ?512MB Samsung? או TwinMos 512MB PC 3200 DDR 400 -2Slots Gigabyte RADEON 9600Pro 128 Mb או xfx 6600 128MB DVI,TV,PCI-E בעקרון אני לא סגור לגבי הכרטיסים...לא מבין בהם הרבה...תציעו לי משהו טוב שיחזיק אצלי כמה שנים, שוב השימוש העיקרי הוא לא הרצת משחקים...אבל מצד שני שירוצו לאט אבל ירוצו... אני גם צריך המלצה למארז + ספק שיתאים למפרט הנ"ל... רצויי מארז זול אבל שיהיה אפשר לקרר אותו טוב..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני בקושי מבין בכל עיניני החומרה ומה עדיף ממה .. אני רוצה שהמחשב העתידי שלי =] יסתדר עם האפשרויות הגראפיות בוינדוס ויסטה החדשה (בגירסה הגדולה של המערכת) .. חשבתי על כרטיס המסך GeForce PX7950GX2 כרטיס די חזק . אם בעתיד אני ארצה לקנות עוד GeForce PX7950GX2 אני אוכל לחבר אותם על הלוח אם .. ככה שיהיו לי שני כרטיסים שיתחלקו בדרישות .. אז אני צריך לוח אם שתומך באופצייה הזאת .. ו וכמובן 2 גייגה זיכרון ומעבד כפול ליבה ..ו LCD 19 תבנו לי משהו טוב עד 10 אלף בלי מקלדת עכבר רמקולים וכו' .. תודה מראש חבר'ה .. אחלה אתר

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. האם המעבד הזה טוב או שכדאי להוסיף 300 שקל ולקבל את ה-2500K , בעיקרון המחשב ישמש למשחקים כמו BATTLEFIELD ו CALL OF DUTY וגם לעריכה ב PHOTOSHOP . אין לי מושג איך עושים OC אז בחרתי כרטיס מומהר , אבל האם LEADTEK סבבה ? בקיצור אשמח לקבל עצות (בעיקר על המעבד והלוח והכרטיס מסך) , תודה מראש . Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪762 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1366, יחידות 1 ₪126 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=247 Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 H67 CHIPSET, יחידות 1 ₪556 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2518 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪267 http://ww…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, במהלך מס' שבועות אני מנסה לבנות Budget Build יחד עם עזרתם של אנשי הפורום (מערכת משתלמת) והקצבתי לעצמי 4000 ש"ח. רכשתי כבר מס' חלקים ואני חושב שיכולתי לנצל את התקציב טוב יותר, לציין פרט חשוב - בתחילה המערכת לא הייתה מיועדת לאוברקלוק אך בעקבות מבצע שתפסתי בבלאק פריידי רכשתי את הi5 4690k במחיר של 165$ . בעקבות כך המפרט שלי כרגע נראה כך: מעבד i5 4690k אינטל - 720 ש"ח (לא מחשיב את המע"מ בתוך התקציב) זיכרון 1600 G. Skill Sniper 2x4gb רכשתי גם כן בבלאק פריידיי - 220 ש"ח. קירור מעבד - Noctua nh-d15 - נרכש ב322 ש"ח באילת. (שונה מהתכנון בעקבות המעבד K המיועד לאוברקלוק, לפני כן היה מיועד להיות קירור Freezer שעולה כ-120 ש"ח, כלומר ההפרש 200). לוח אם - Msi z97 gaming 5 - נ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד , והנה מה שהיא צריכה ממנו פחות או יותר : הוא אמור לעבוד טוב בעיקר עם התוכנות rhino maya solid works סליחה אם הטעיתי באחת התוכנות, זה מה שהיא אמרה לי שהיא עובדת איתם. היא גם צריכה שזה יהיה מסך מט ולא מבריק מישהו אמר לה שהמק עדיף, אבל אני מעדיף לקחת את עצתכם - מה ההמלצה שלכם בתקציב הנ"ל ? האם הוא בכלל מספיק לדרישה שציינתי כאן? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Windows 7 Home Premium OEM 64 Bit גרסה עברית, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1304 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪109 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪320 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 HIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪848 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1694 Gigabyte GA-P55M-UD2 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪534…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yanivedri,

קניתי מחשב נייד של LENOVO ואני לא מצליח להפעיל את הבלוטות' של המחשב , יש ליד השעון סימן של בלוטות' בצבע כחול ואדום וכל פעם שאני מנסה להפעיל את ההתקן של הבלוטות' הוא רושם BLUETOOTH DEVICE NOT FOUND. PLEASE VERIFY THAT YOUR BLUETOOTH DEVICE IS PROPERLY CONNECTED AND TURNED ON. מה לעשות????

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Merc,

מפרט: מעבד - Intel i5 750 @ 2.66 עם אפשרות לטורבו 3.2. כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 5850 1GB GDDR5 PCIE. זכרון ראם - (Mushkin Enhanced 4GB (2 x 2GB. לוח אם - P55A-UD3R Gigabyte מאוורר - CoolMaster V8 ספק כוח - Seagate 620W מודולרי מארז - LANCOOL PC-K60 כולל כונן פשוט לדיסקים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מחפש בשביל בני דודים שלי מערכת מחשב. עכשיו כמה פרטים חשובים. לא מתכונן OC, לא יריצו על המחשב משחקים כבדים. המחשב בעיקר ישומש להדפסת עבודות וכו'. אבל אני עדיין מבקש כרטיס מסך סביר, בוא נגיד G4 MX 460 או אולי אפילו TI כדי שמשחקים כמו של היום, יעבדו גם אם לא בביצועים הגבוהים ביותר. מה שאני צריך זה : *מעבד (AMD בוא נאמר משהו בסביבות ה(1700-1800) *לוח אם *זכרון *כונן קשיח *סידירום (אולי גם דיוידי) *כרטיס קול (נסתפק במובנה) *כונן תקליטונים *מארז *כרטיס מסך *מדפסת *מסך *מקלדת + עכבר בבקשה להצמד לדרישות שרשמתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by igal_nazar,

יש לי מחשב נייד של חברת DELL מסדרת XPS 1530 וכפי שבטח שמעתם הוא, כמו גם מחשבים נוספים של DELL, מרבים להתחמם יתר על המידה. ברצוני לדעת האם זה אפשרי לשלוט במאוורר של הנייד, כלומר, לקבוע מתי יחל לפעול? אם כן, כיצד עושים זאת? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by טוהר2324,

יש לי בעיה עם סוללה למחשב נייד דל במחשב הנייד שלי היא לא מחזיקה יותר מחצי שעה ללא חיבור לחשמל. איך אני יודעת אם הבעיה בסוללה או במטען?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני טס לארה"ב ל50 יום וראיתי והבנתי שהמחירים שם ממש זולים (במיוחד במוצרים הטובים של הTOP END.. היחס מחירים מעולה ביחס לארץ) אני בעיקרון רוצה לקנות זכרונות , כרטיס גרפי , מעבד ולוח אם (במידה וכל אלה עוברים במכס בלי תוספות). הבנתי שכל הכרטיסים זה בלי מכס.. לגבי מעבד הייתי שמח לקבל את העזרה שלכם את החלקים למחשב אני יקנה בעוד חודש וקצת לקראת סוף הטיול, בשביל שהמחירים ירדו עוד טיפה והמוצרים ישתפרו. על מה לדעתכם כדאי לי ללכת? אל תשכחו שזה מחירים שונים לגמרי ביחס לישראל.. זכרונות - כרטיס מסך ומעבד.. אני הולך על המוצרי HIGH END כמו 2GB זיכרון מסוג טוב (אפילו 800MHZ במידה ותמליצו).. כרטיסי מסך גם על הכי טובים (לפחות 7900GT 512 או 1900XT 512..) הערה חשובה!!!!! אני לא עוש…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מה הייתם משדרגים במפרט הזה לגיימינג מאוד כבד ? לוח אםgigabyte ga z77mx d3h Hdd seagate 7500rpm Amd r9 280x oc edition ספק 900w high current gamer antec 8gb Kingston's 1333 ram 4x2 מעבד 3570k לא עושה אוברקלוק לשום לכיב חומרה Win 8

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Classify,

המחשב נועד למטרות גלישה ואופיס. אשמח אם תוכלו להרכיב אותו ב - IVORY. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? ~1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא נראה לי שאפשר לחסוך כאן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי נסות להכנס לתקציב, אם אי אפשר אז לחרוג כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, WIN7 א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by oferl31,

היי המסך של הלפטופ pavilion zt3000 בגודל 15.4 אינטש , נשבר לי . אין לי מושג מה לעשות . אפשר לקנות דבר כזה ? איך מרכיבים ? התקשרתי ל HP . הם מבקשים 3500 ש"ח ! אשמח לכל עזרה . תודה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום ! אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד.. די נסגרתי על הדרישות הבאות : 1. מעבד i5 2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?) 3. כמובן 4 GB RAM 4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה 5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה 6. מסך 14 אינטש חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר וצריכה מחשב נייד ללימודים בתור סטודנטית. אוקיי לבקשתה כמובן דברים שהיא מצפה מהמחשב : 1. שיהיה קל, אפילו קל מאוד הממ היא לא תסתדר אם מחשב נייד כבד יחסית. 2. סרטים, מוזיקה, תמונות, שימוש רציף באינטרנט בפייסבוק וכאלה שיעלו ללא איטיות או בעיות. 3. יציאות USB - אם יש אפשרות לכמה שיותר [ מעל 2 לפחות ], ואם אין אשמח לדעת אם יש מפצל או משהו כזה. 4. שהמסך לא יקרע לה את העיניים כי היא תשתמש בו הרבה. תקשיצב מקסימלי - 3000 ש"ח. אשמח מאוד אם תעזרו לי, אין לי שמץ של מושג בלפטופים איכותיים, בלהרכיב לפטופים ובכללי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by _daFink,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייח ועוצמתי לטובת עבודת תלת מימד. אני עובד עם Cinema 4D ומרנדר בOctane שזה GPU Rendering. כלומר אני זקוק לכרטיס מסך חזק. הרכבתי מפרט לא מזמן עם מעבד 5900x, אבל אז ראיתי שה-12700K עדיף עליו - והבנתי שאני לא מבין כלום, לכן באתי להתייעץ. אני לא מבין דבר וחצי דבר בלוחות אם, לכן אני רק אגיד שאני רוצה שתהיה תמיכה בwifi כי לא בא לי להעביר כבל רשת. בנוסף, אין לי מושג אם זה סטנדרט או לא, אבל אני כן מעוניין שיהיה אפשר לחבר 2 כרטיסי מסך (מתוך מחשבה לקנות כרטיס נוסף מתישהו בעתיד כשיהיה צורך לשפר מהירויות רינדור). לגבי הכרטיס מסך - במפרט שאני מצרף אין אחד כזה, אבל בגדול המחשבה היא 3070 או 3070ti... ודבר אחרון, תקציב - אם מוסיפים כ.מסך …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שאני אומר מולטימדיה הכוונה היא בעיקר לצפיה בסרטים ואני צריך שתהיה אפשרות לחבר לטלויזיה... חוץ מזה כמובן תוכנות אופיס ואינטרנט.. כרגע הנייד הקיים הוא HP NX7400 ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים