ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
לילה טוב אנשים, הגיע זמן שדרוג המחשב ורכישת חדש. אני צלם שעובד הרבה על פוטושופ וקבצים גדולים. במצלמות אני מבין מצויין אבל במחשבים... הצרכים הם מחשב חזק עם נפח זיכרון לעבודה על פוטושופ ואפטראפקט, עם אפשרות שדרוג בעתיד כשאצטרך. כמובן כרטיס מסך טוב אבל לא היסטרי. מניח שהגעתי למקום הנכון. אודה לתשובתכם על מפרט ומקום מומלץ לרכישה. מה שנקרא להזמין ולבוא לקחת. תקציב: עד 3200, תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט עבור מחשב למשחקים במחיר של 6000.. בתוך זה, אני מעוניין גם במסך (לא חובה LCD אבל אם אפשר אז עדיף). תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים אשמח לעזרה בהרכבת מחשב גיימינג לייט (CSl, GTA וכו.. לא יותר) אם I3 נכנס בתקציב - רצוי. ללא מסך/מקלדת/עכבר/רמקולים וכו.. מארז פשוט וזול, לא צריך להתפרע.. עד 2000 ש"ח, עם אפשרות חריגה של 100-200 אם זה משתלם תודה מראש ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שאמרתי , אחותי מבקשת מחשב רק בשביל הסקייפ, אין לה עוד שימושים בו, לא פייסבוק ולא סרטים ולא אופיס. נטו בשביל סקייפ. אני יודע שהיא ממש ממש לא מבינה במחשבים, אבל אמרתי לה שאם יהיה לה מחשב, היא אולי עם הזמן היא תיפתח לעולם המחשבים והאינטרנט ובשביל זה היא תצתרך מחשב יותר טוב מן הסתם ולא רק "מחשב בשביל סקייפ" שוטטתי פה הרבה באתר וראיתי הרבה המלצות על מחשבי אסוס ראיתי שממליצים הרבה על המחשב הזה - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8310&CatCode=315 ויש את המחשב הזה גם - http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 שניהם מעל התקציב, אבל אני אומר - אם כבר לקנות מחשב חדש אז שיהיה טוב גם לעתיד... לעומת זאת , יש את כל המחשבים שעולים פ…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך שהוא יריץ חלק 720p ו 1080p ואת כל המשחקים הכי חדשים על הגדרות גבוהות ומסך FULL HD. מבקש עזרה ממי שבאמת מבין. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מה שיוצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים יש הבדל בין שלושה דגמים אלה? 1005HA 1008HA 1101HA ומשהו יודע מתי מגיעים שני הדגמים האחרונים?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיצר צריך מחשב למשחקים וOC http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10739 עשכיו להוסיף לכאן איזה כרטיס קול נחמד??? עכשיו לגבי המסך חשבתי על המסך הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_371_594_1279&products_id=10311 איך הוא??? טוב עכשיו עכבר MX1000 מקלדת תמליצו לי לבד על משהו איכותי.. רמקולים אין לי מושג על מה ללכת תקציב בערך 1000 שקל זהו כעיקרון... איך המערכת הזאת?????? נראה לי משהו בסט ...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז השאלה שלי היא כזאת: אני קונה מחשב גיימינג באזור ה4000-4500 שקל והוא מגיע עם 16 גיגה ראם של סטיק אחד, אני יודע ש2כפול 8 יהיה יותר טוב אבל השאלה שלי היא במה הוא יעזור לי? והאם זה שווה את ההבדל של ה200 שקלים מכיוון שה16 בא מהרכבה של החנות וכל שינוי גם אם זה פחות עולה פחות זה יעלה יותר... האם ההבדל של ה200 שקל האלה שווים אתזה? ולמה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק שיהיה טוב למשחקים החדשים שיוצאים וגם טוב לעבוד עם תוכנות כבדות כמו Visual Studio .NET הצלחתי לבנות מפרט בקצת יותר מ5000 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם. במפרט רשמתי את הכרטיס מסך 6600GT שעדיין לא יצא אבל כנראה שאת המחשב הזה אני אקנה בקרוב ואשתמש בינתיים בכרטיס מסך ישן שיש לי ואחכה עד שהכרטיס החדש יצא ואקנה אותו אז. מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 שקל מKSP לוח אם: Epox: 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 שקל מKSP זכרון: DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 680 שקל מKSP דיסק קשיח: WD: 120GB SATA 550 שקל מKSP צורב די וי די: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 480 מKSP מארז: Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W 656 מCOMP-IL כרטיס מסך: Geforce 6600GT 128MB אני …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לבנות מחשב HTPC סביב ה-2500-3000 ש"ח בגדול הוא הולך לשמש לצפייה בתכנים בטלוויזית LCD, לכידת וידאו, שמיעת מוזיקה ואולי קצת משחקים (בלי דגש על זה). חשוב שיהיה מארז שקט. אין צורך בשום ציוד הקפי, יש לי הכל. המלצה על חנות אמינה חשובה לא פחות. תודה רבה לכולם, וחג שמח !
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) מסך מט 2) עדיף מסכי LED 3) משקל מקסימלי 3 קילו 4) מהירות כונן כשיח 7200 סל"ד וזיכרון מטמון לפחות 8 מגה 5) כרטיס שווה 6) כרטיס רשת אלחוטית תקן ה- n Draft 802.11. 9) צורב DVD 10) מעבד ליבה כפולה core 2 do עם מהירות גבוהה של לפחות 2 גיגה 11) זיכרון 4 ג'יגה מסוג DDR3 חשוב לדעת אם אפשר לשדרג 12) סוללת 3-4 שעות 13) אחריות אמינה לשלוש שנים עם שירות טוב 14) נפח כונן קשיח ( 500-1000) 15) אפשרות לחיבור HDMI ו DVI 16) - Windows 7 64 ביט עברית 18) לא מתחמם 19) DELLאו hp 20) מסך עם רזולציית HD 21) רמקוליםו
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש אז אתם יכולים להמליץ לי על מפרט! אני עכשיו רק מנסה לבנות לו משהו כשאני יבנה משהו אני יעלה לפה .. תקציב סביבות ה 4.5 אלף בלי ציוד הקיפי ( מסך רמקולים עכבר... ) גם בלי כוננים / צורבים DVD CD וכו רק כ.מסך משהו ככה ב 1000 ש"ח וכשיצא ה DX10 הוא יקנה משהו טוב יותר.. ( משהו כמו ה 7600 GT )
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי HWZONE קניתי את המחשב באוקטובר, לפני שהתקבלתי לדוקטורט בחו"ל. אני מתכנן למכור את המחשב בארץ בשלמותו לפני הנסיעה, ולהרכיב מפרט חדש דומה בארה"ב. המטרה שלי היא לפנות לידע של חברי הפורום לקבלת מחיר הוגן עבור המפרט. אני לא מעוניין להרוויח על אף אחד. טוב, מספיק טקסט. המפרט: [TABLE=width: 258] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD=align: left]i5-4690k (Stock Cooled)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD=align: left]Gigabyte GA-B85M-D3H[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]זיכרון[/TD] [TD=align: left]ADATA 16GB DDR3 1600[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]קשיח[/TD] [TD=align: left]Crucial MX100 256GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]כרטיס גרפי[/TD] …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חוזר להיות סטודנט להנדסה ומתעניין מאוד באפשרות של לכתוב על המחשב/הטאבלט במקום לסחוב הרבה מחברות. האם יש מישהו שהתנסה בזה ויכול להמליץ? ספציפית שמתי עין על Microsoft surface pro 3 שהמחיר שלו בטח יירד בקרוב בעקבות היציאה של ה pro 4. החשש שלי הוא שהמסך קטן מדי. אהיה בארה"ב בעוד חודש - אני מעוניין לקנות שם או להזמין באינטרנט ולאסוף שם. במידה ואתם לא ממליצים על מחשב מהסוג הזה, מה הייתם ממליצים? מטרות המחשב: עבודות משרדיות, משחקים קלים, צפיה בסרטים. * גודל המסך? לפחות 12 * רזולוציית המסך? עדיף כמה שיותר, לא חובה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מסך שניתן לכתוב עליו. * משקל רצוי? עד 2 ק"ג, עדיף פחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות לפחות, עדיף יותר * האם יש צור…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצות למחשב עפ"י הדרישות הבאות: - מעבד מונטבינה/סנטה רוזה 2.0ghz ומעלה. - זיכרון פנימי של 3GB ומעלה - HDD עם לפחות 250GB - כ.מסך חזק שיריץ משחקים של השנה-שנתיים הקרובות על הגדרות בינוניות-גבוהות - מצלמה מובנית איכותית של 2.0MP ומעלה - מיקרופון טוב מספיק להקלטות ברורות של הרצאות. - רצוי עם BT אבל לא קריטי גודל מסך של 15" יהיה בסדר אבל אם במקרה יש משהו עם 14" זה יהיה עדיף. המחשב ינוייד לעיתים קרובות לאוניברסיטה אז משקל עד 3 ק"ג. התקציב הוא עד 12000 ש"ח, אפשרי לחרוג במידה מסויימת אם יש משהו טוב שמתאים לדרישות. יש אפשרות להזמין מחו"ל אבל עדיפות לארץ. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הכוונה שכתוב שהאחריות היא: 3 years (labour) ומה הכוונה כשכתוב: 1 year, carry in, parts and labour ???
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דרוש המלצה למחשב נייד עם דגש על ״גיימינג״ כמה שאפשר בתקציב. התקציב 2000 שח אין אפשרות לחריגה. המחשב נקנה מחר! אני יודע שזה תקציב נמוך ובפרט אם אני רוצה ביצועי גיימינג אך בכל זאת פניתי לחברי הפורום לעזרה שאדע לפחות שה2000 שקל האלו ינוצלו במקסימום האפשרי ושאדע שעשיתי איתם כמיטב יכולתי. תודה לכל המגיבים והועזרים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שימש בעיקר לגיימינג כבד בהווה וגם בעתיד של עוד שנתיים וחצי 3 לפחות אני מתכוון לשחק במשחקים כגון באטלפילד 3,קרייסיס 2,קרייסיס 1,וגם בGTA IV וגם שימושים רגילים כגון מוזיקה,אינטרנט תוכנות מסרים וכו'.. שיהיה מסך בגודל מ 15.6 עד 17.3 אבל רצוי 17.3 כי מסך גדול תמיד נוח יותר לגיימינג.. ושיהיה לו WIFI ורמקולים מובנים וכניסה לאוזניות ולמיקרופון ושיהיה לו לפחות 3 יציאות של USB מומלץ USB3 אבל אם אין אז גם 2 בסדר שיהיה לו 4 ראם לפחות ומעבד מרובע ליבות וכרטיס מסך חזק מאוד שיוכל להריץ בעיקר את באטלפילד 3 על המקסימום אני מעוניין לקנות רק מהארץ אני לא מעוניין מחו''ל.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לקנות לפטופ חדש לגיימינג ואני רואה 2 מחשבים שההבדל במחירים שלהם לא רציני, אבל ההבדל המשמעותי הוא: 4th Generation Intel® Core™ i5 Processor 16GB Memory מחשב שני: 5th Generation Intel® Core™ i7 Processor 8GB Memory זתומרת שלמחשב השני פחות זיכרון אבל מעבד חזק יותר השאלה שלי מה עדיף אם ההתמקדות היא לגיימינג ולמחשב שהעבודה הבסיסית שלו (גלישה וכדומה) היא לטוס כמה שיותר מהר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי חבר מהעבודה שמחפש לקנות לבנו מחשב ליומולדת הקא'ץ הוא שהוא יקנה את זה דרך חנות ספציפית באוקראינה ... בגלל שאין לי מושג בשפה הרוסית אני מאד אשמח לעזרה מכם ... אז ככה האתר הוא: http://www.mk-moi.ua/ להלן השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקל בהמהרה לכסף באתר = 16500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? התקציב מאד גמיש והוא יכול להעלות אותו ללא בעיה אלא אם כן יש סיבה מוצדקת ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב אין בעיה לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ושימושים רגילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי את המחשב הזה בבאג ולמען האמת התאהבתי באיך שהוא נראה ומרגיש. חזרתי הביתה וגיליתי שהביקורות לא כל כך מהללות אותו - בעיקר בגלל הרזולוציה 1366x768 שלטענת המבקרים נמוכה מדי בשביל מסך בגודל כזה, וה-TouchPad שטוענים שהוא מ-מ-ש גרוע. בבאג הוא עולה בערך 4900, שזה מחיר סביר ואני לא בטוח שאני יכול למצוא איכות בניה וביצועים כאלה במחיר כז מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו? תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 (בלי לחרוג בכלל בבקשה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין יותר מדי מה לחסוך.... ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב א) תוכנות משרדיות סטנדרטיות, וכנראה גם סביבות תכנות (vs2008, eclipse ומה שבא ליד.) ב) מחשקים שישוחקו Minecraft, Sims 4 ועוד משחקים שאין לי מושג -רזולוציה טבעית 1680*1050 (פחות או יותר?) מיועד להגדרות גרפיות נמוכות בינוניות למשך 4 שנים נניח? 3. ללא ציוד היקפי, מחשב נייח בלבד. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? זה יהיה בחדר שינה אז סביבות 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-