עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני מבקש מפרט בשביל גיימרים ועבודה גרפית. על המחשב אני יכול להשקיע בסביבות ה5000-6000 שקל והבקשה שלי שהוא יהיה עם מסך נחמד, ללא ציוד היקפי. בקשה תתנו לי מפרט טוב עם כרטיס מסך חזק ועדיפות לאינטל. עדיף מחשב שקט אם זה לא הבדל גדול של מחיר . תודה רבה, עכשיו אני מבין בכל החומרה והכל, אבל שמעתי שאתם אחלה אנשים אז אני רוצה הצעות פה. ד"א יש לידי את החנות KSP ושמעתי שהיא מאוד מומלצת וזולה, אנא תנו לי מפרטים משם או משהו בסגנון, תודה.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. התקציב הוא 1000$, אולי קצת יותר השימושים הם בעיקר בסיסיים של אינטרנט, אקסל וכל המסביב, לא פוסל גם הפעלת משחקים כבדים. אבל צריך שיהיה חזק כדי שיחזיק כמה שנים טובות.. הסתכלתי וראיתי את זה: https://www.bhphotovideo.com/c/product/1367633-REG/dell_i7577_7722blk_i7_7700hq_16gb_1tb.html על פניו הוא נראה אחלה, אבל אני לא ממש יודע איך הכרטיס מסך הזה, באמת שאין לי מושג תחום הזה. בנוסף, ראיתי את הסרטון הזה: h-ttps://www.youtube.com/watch?v=v93BfSjL6hs (תסירו את ה - בין ה h ל t) אני מתכנן לשים את המחשב בעמדה בבית ולחבר אותו למסך גדול, בעיקרון המחשב לא הולך לזוז יותר מידי ויהיה מחובר למטען רוב הזמן. ביררתי קצת את הנושא וראיתי סרטון המראה שכדי להסיר את הסו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Vlad Prince,

היי כולם אני מחפש לרכוש מסך מחשב בגודל 32 אינץ רזולוציית FHD 1920X1080 או יותר (אם יש) בתדר 144hzקצב רענון וזן תגובה מומלץ 1ms אבל לא אמות גם עם עד 5ms יש המלצות למסכים טובים בעלי תכונות כאלו וכמה שיותר בזול? תקציב שיכול לחשוב עליו יושב על כ2500 ש"ח עם חריגה קלה. אם יש לכם המלצות אשמח מאוד מאוד

4. הסתכלי במפרטים מומלצים על מחשב לעבודה משרדית ובחרתי את המפרט הבא: מעבד AMD Sempron (S754) 2600+ *Palermo* 64bit 1600MHz , 128Kb 1600MHz HTB - BOX- 3Y Warranty לוח אם Socket 754 nForce430 NVIDIA 6150 OB - Albatron KM51PV - HDTV OUT- 3Y Warranty זיכרון פנימי Ddr 256 pc3200 400mhz דיסק קשיח 40 גיגה WD 3X מארז Foxconn TLA-560 + FSP 300W + 80mm Fan - 1Y Warranty מסך CRT 17 inch - LG T710SH - 3Y Warranty או Samsung 793df תוכנה: מ.ה רשיון XP HOME HEB 2X רשיון XP PRO HEB 2X צורב CDRW BLACK LG 52/32/52 OEM 2X מקלדת Logitech Internet Pro Keyboard Black OEM, Genius Black Keyboard KB10-X עכבר Microsoft Optical basic mouse - OEM US קיבלתי הצעה שונה שאמורה להיות יותר טובה ? AMD SEMPRON…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי למטרות עבודה משרדית מהבית בתוכנות לא כבדות. בעיקרון אני מעדיף שהמעבד יהיה של אינטל זיכרון פנימי חשוב לי שיהיה 4 ג'יגה דיסק קשיח של 500 ג'יגה מומלץ אך לא הכרחי (גם 320 יהיה בסדר) מעבר לזה- אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by BandiT,

חשבתי לרכוש את המחשב הנ"ל, למישהו יש מושג מה זה המחשב הזה כי לא מצאתי שום review עליו לינק:http://ksp.co.il/?uin=16364 Lenovo IdeaPad G580 MBBEBIV שם המוצר: Lenovo IdeaPad G580 MBBEBIV מספר מוצר: 24577 תאריך תוקף: 23-07-2012 מחיר: 2590 ₪ ניתן לשלם עד 12 תשלומים בכרטיס אשראי * כל תשלום לפחות 200 שקל.עסקת כרטיס אשראי תבוצע אך ורק בכרטיסי אשראי ישראלים ובנוכחות בעל הכרטיס עצמו בצירוף תעודת זהות וחתימה. Model MBBEBIV Machine Type 2189-EBG Color Dark Brown CPU Intel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cache Memory 4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB HD 500GB Sata Display 15.6'' High-Defnition LED (1366x7…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7500 ש"ח במידת הצורך 8500 ש"ח רק אם יש הבדל משמעותי בביצועים. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכת וידאו וגרפיקה. תכני HD 2K 4K. תוכנות אדובי primeire, photoshop, after effects ומעלה.גיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? דיי חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום חבר'ה, אני צריך מפרט עם אפשרות לחיבור של 4 מסכים במקביל (21אינץ') לצפיה בגרפים של הבורסה. כרגע אין תקציב מוגדר מידי, אבל המטרה היא כאמור לא למחשב חזק מידי אלה למשהו איכותי אך לא יקר. כמו כן אני לא יודע מה היא האופציה הכי טובה לחיבור 4 מסכים, חשבתי על 2 כרטיסי מסך בRAID... אבל אני כבר לא מתמצא בכל הדקויות כל כך תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אשמח לעזרה בהרכבת מפרט למחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מיועד לסטודנטית במדעי המחשב וכן לעריכת תמונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio - לימודים, photoshop - תדיר, lightroom - כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך samsung 931bf -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום. אני רוצה להקים שרת שיחליף את השרת המשרדי שלנו. הכי חשוב בשרת זו שרידות של הנתונים. (יהיו 2 HD בRAID וכונן HD חיצוני שיגבה אותם) לצערי השרת נמצא בסביבה חמה יחסית ולכן הוא צריך קירור משל עצמו לא משנה לי הרעש שלו (סולם רעש 1) השרת יריץ windows sbs 2003 וינהל 4 עמדות. מצאתי מפרט במפרטים מומלצים שיהיה הבסיס. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133349&section=293&target=רב%20תכליתי מעבד Intel Core i5 - 750 - 2.66GHz קירור למעבד SCYTHE MUGEN II לוח אם - מומלץ GIGABYTE GA-P55M-UD2 אבל לא מצאתי אם יש לו יציאה רגילה של מסך. זכרונות 4096MB (2048MBX2)1066/1333 MHz DDR3 כונן קשיח למע' הפעלה - SAMSUNG F3 500GB 32MB SATA2 7200 RPM כונן קשיח ב1RAID למידע - 2* SAMS…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dwarriork,

אהלן אני בטוח שיש שאלון אבל אני יכול להגיד מאוד בקצרה מה חשוב לי. קודם כל הסיבה שזה נייד ולא נייח היא שאני הולך לעבור הרבה בשנה הקרובה ובגלל שאני לא מתכוון לקנות מסך מחשב(שאין לי כרגע) עד שתצא הטכנולוגיה החדשה של NVIDIA. עכשיו, משקל לא משנה, חוזק כן משנה, חיי סוללה כמעט ולא משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל ברוב שעות היממה. לא קריטי לי איזה חברה או משהו כזה, כן מעדיף SSD וכמה שיותר כוח. אני קלולס במחשבים ניידים אז אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט. 330 ש"ח קירור חלופי למעבד: ‏Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: ‏Gigabyte M61PME-S2 260 שח זכרון: Kingston Value DDR2 1GB 800Mhz x 2 210 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Radeon HD5450 512MB DDR2 235 שח מארז+ספק: Antec NSK2480 510 ש"ח. האם יש מפרט יותר מומלץ מזה? הדרישות הם רק לסרטי בלוריי עם הפורמטים החדשים של האודיו שקט-10 חובה אני מאוד רגיש דיסק חובה טרה ומעלה,מה ההבדל בין הUJ לבין הSJ מה שאני אעשה במחשב הוא סרטים,צפיה אונליין,ישומיים פשוטים של סטודנטים אפשר המלצה למקלדת מומלצת עם עכבר מובנה. האם יש המלצות או שיפורים . אני מחפש המלצות לחנות מחשבים …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, זקוק לעזרה בבניית מחשב לצורך עריכת תמונות ממצלמה בעלת 36 מגה פיקסל שמפיקה קבצים בגודל 75 מגה בייט+-. כרגע בבעלותי כונן טושיבה חדש יחסית שאולי אוכל להשתמש בו מיוני 2013, 1TB 7200 rpm 32mb cache SATA 6Gb/s, כרטיס sapphire HD7950 ששירת אותי נאמנה (וגם אותו נראה לי חבל לזרוק, לא?), ולוח אם gigabyte ga-h67ma-d2h-b3 ממנו דווקא אשמח להפטר. תקציב 4500 בערך, עדיף לא לחרוג אבל אם חובה אז חובה. כפי שכתבתי, השימוש העיקרי יהיה לעריכת תמונות (PS6 בהנחה שעד שיגיע לא יוציאו כבר את 7 ), הבעיה שמדובר בקבצי RAW כבדים וכצלם ציפורים- די הרבה מהם. אופציה להריץ משחקים רציניים תהיה נחמדה אבל אני מניח שמחשב שידע להתמודד עם הצורך המקורי שלי יתמודד גם עם זה. מסך נוכחי שאני מרוצה…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מעבד 4 ליבות בין 3.2 - 3.8 מהירות 2. כרטיס מסך ברמה גבוהה 3. בשביל משחקים בסגנון של COD 4. זכרון 8GB מינימום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר, אך ישנה עדיפות לתקציב שהקצבתי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים הכבדים שיוצאים/יצאו, כגון BF4. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אני רוצה מחשב בעיקר לצפיה בסרטים, אינטרנט וכו', כי אני לא משחק במשחקים. (לא HTPC). חשוב לי קודם כל שהמארז יהיה שקט ונוח לתפעול, ושיהיה קירור שקט למעבד. עדיף מעבד אינטל, אבל זה לא קריטי. (במידה ויש הפרש קטן בביצועים לעומת המחיר). בלוח צריך להיות יציאת אודיו SPDIF קוואקסיאלית, כרטיס רשת. לוח של אסוס או גיגהבייט. ספק כוח מתאים. זכרון של 4 גיגה. הארדיסק של W.D 1TB. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. מסך כבר יש לי (Samsung 2949HS). אני מקרית גת. תקווה שלא שכחתי כלום, תודה ענקית למי שעוזר

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by oRBenDavid,

מחפש מפרט למחשב עד 3,000 ש''ח ללא OC . מחשב למשחקים סבבה ושהיה 2 ג'יגה זיכרון

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by udi2181,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , צפיה בסרטים , ריבוי חלונות , עבודה עם מספר תוכנות במקביל . * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? לא מבין בזה מה שנראה לכם לנכון ( אני מחפש משהו איכותי מאוד הבנתי ש IPS נחשב לאיכותי ) מסך מט . * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת שתהיה מוארת ואיכותית ונוחה יחד עם העכבר גם כן . * משקל רצוי? אין חשיבות . * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סוללה חזקה ושקטה ואמינה , סוללה המחזיקה לזמן רב ולא נגמרת מהר . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמה שיותר שבמידה ואני יהיה זקוק לא יחסר . * Bluetooth? לא מתנגד . * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? העדפה לכונן 250GB SSD מהיר ! * כונן אופטי? צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעוד…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by שלמה הדג,

בעזרתכם הרכבתי את המפרט הזה: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) BOX Abit AV8 Socket 939 VIA K8T800 Pro PQI 1024MB DDR 400MHz PC3200 Dual Channel (2x512MB) Gunmetal 2.5-3-3-7 Albatron GeForce 6800GT 256-bit DDR3 256MB Maxtor 80GB 8MB 7200RPM NEC DVD x16 DV5800 NEC ND-3500A Dual Layer DVD+ R/W/DL 16x White Bulk Mitsumi floppy 1.44 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX/HEC400 LDT - - - סה"כ: 7511 ש"ח. פנדס החזירו לי את המפרט הבא עם מספר שינויים. עכשיו, אני רוצה לדעת אם השינויים משמעותיים, האם לקבל את המפרט שלהם בחלקו/בשלמותו, או בקיצור - מה עדיף? Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset Point of View GeForce 6800GT 256MB WD 80GB 7200RPM 8MB LG DVD 16x48 OEM COMPUCASE super midi towe …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי צורך בנייד למטלות כבדות - Visual studio, Matlab, ועוד דברים כבדים שרצים ברקע. אני צריך לפחות 32 גיגה ראם, מעבד לפחות I7, ויש לי צורך הכרחי בכרטיס של NVIDIA כי אני צריך תהליכי CUDA. תקציב - עד 7000 ש"ח, גודל רצוי 13 או 14 אבל אם אין ברירה 15.6, וחשוב לי שתהיה ניראות טובה כי אני במגע מתמיד עם לקוחות. תודה רבה לעוזרים היקרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by אביב ויינברג,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 13400 ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימיניג כבד , הרצת תוכנות כמו : VisualStudio , OracleVMWare. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך יש הכל. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן דיסקים. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאד חשוב. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? יש העדפה למחשב גדול ומארז יוקרתי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/או…

22. Started by oz25,

אהלן המחשב שלי ישן מלפני כמעט 10 שנים ואני רוצה טיפה לחדש אותו. מספיק שיהיו לי רכיבים יותר חדשים ממה שיש לי כרגע ואני אהיה מרוצה. השימושים היחידים שלי זה אינטרנט ועבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין. אגב, יש לי דיסק קשיח של 500GB השאלה אם גם אותו לפי דעתכם אני צריך להחליף ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם כדי לי לקנות בתקופה הזו או לחכות עוד קצת ? *אני לא כזה משחק משחקי מחשב. אבל אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להריץ משחקי מחשב עדכניים. * אפשרות לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, וגם אפשרות לעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה. * דרוש גם מסך וציוד היקפי. האם כדאי גם לקחת כרטיס קול בנפרד או שאפשר להתפשר על כרטיס שמגיע עם הלוח אם ? * מה אתם אומרים על מסך 22 אינץ של החברה שמייצרת פנאלים chemi ? * זיכרון פנימי של 4 ג'יגה של חברה טובה. האם כדאי לקחת קינסגטון או שאפשר להתפשר על g.skill מה ההבדל בין cl4 ל cl5 ומה עדיף ? * חשוב לי לוח אם איכותי, שתומך גם בארבע ליבות אם אני בעתיד ארצה להחליף מעבד. והאם כדאי מעבד בעל 4 ליבות או שני ליבות ? * מה ההבדלים בין הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. טוב אז ככה אנשים צריך את העזרה שלכם אני די לא מעודכן לגבי הרכיבים של המחשב הרבה דברים התחדשו ואני לא שקוע ממש בחומרה מאז שפתחתי אתר . אני צריך עזרה בלבנות מפרט לחבר . המגבלה שלו 6 אלף . הבן אדם רוצה מחשב שיחזיק שנתיים מעמד כמו שצריך ויריץ הכל מהכל . בעיקר משחקים ועריכה גרפית ותכני HD . לגבי כרטיס מסך אמרתי לו לקחת GTX275 הכי משתלם ממה שאני יודע אם לא תקנו אותי . רזולוציה מקסימלית - 1024x1280 שקט - חשוב מאוד 10. ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי. לגבי אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - ללא מערכת הפעלה . חנות מועדפת לקנייה - KSP תודה לכל העוזרים . ולרי .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים