עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by DanielBotiar,

שלום לכולם, ברצוני לבנות מחשב שישמש להרצה של סרטי HD, משחקים ותוכנות כבדות. קיבלתי שני מפרטים שאני חושב שעונים על הצרכים שלי אבל איני יודע אם החלקים הם טובים או ששווה להחליף אותם בחלקים אחרים: המחיר של המפרט הראשון(תמונה) עומד 6000 ש"ח המחיר של המפרט השני(קובץ) עומד על 4200 אבל השאלה היא מבחינת היצרניות של החלקים אם שווה ה הבדל ! תודה לעוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אהלן, כאילו לא הספיק שכבר קניתי שני מחשבים בחודש האחרון (שוב תודה לכולם), עכשיו אני במסע הבלתי נגמר לחלקי מחשב. המחשב שאליו מגיעים החלקים זה פנטיום 3 עתיק (666mhz) עם זכרון סביר והכל. בעקרון אני רוצה להחליף שם את הוודו 3 (די לצחוק!) והרדיסק שמת ל40-60 ג'יגה. בעקרון, צריך לצאת פחות מ900 שקל ורצוי שיתאים למחשב הענתיקה.. רעיונות? תודה על העזרה, זהר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אשמח לכל סוג של עזרה משום שאני עייפתי מלנסות לדלות פרטים מהרשת או לסמוך על מוכרים למיניהם, אשמח לשמוע ממביני דבר. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין (מלבד מסך) למטרות עריכה, אנימציה (גם תלת) ובאופן כללי גרפיקה - בלבד - לא למשחקים. וקשה מאוד למצוא ביקורות חומרה שלא מיועדות או לשחקני משחקים או לאנשי משרד. אני עובד במקצוע אך לא מעוניין במערכת מקצועית הרדקור שעוברת את עשרות אלפי השקלים, ולא מעוניין בענייני אוברקלוקינג. המטרה היא לעבוד בנחת עם די מקום ומהירות כדי להספיק לכל הצרכים הביתיים ואלו של העבודה, ואני יודע שזה אפשרי ומעבר לכך במחיר של סביבות ה 4000 ש"ח מקסימום. אני יודעבאופן כללי שאני רוצה הארדיסק של 500 ג'יגה, זיכרון של 3-4, מעבד ארבע ליבות שהוא גם טוב( q660…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי , אני מעוניין לקנות מחשב חדש. האם כדי לי לקנות בתקופה הזו או לחכות עוד קצת ? *אני לא כזה משחק משחקי מחשב. אבל אני מעוניין שתהיה לי אפשרות להריץ משחקי מחשב עדכניים. * אפשרות לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, וגם אפשרות לעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה. * דרוש גם מסך וציוד היקפי. האם כדאי גם לקחת כרטיס קול בנפרד או שאפשר להתפשר על כרטיס שמגיע עם הלוח אם ? * מה אתם אומרים על מסך 22 אינץ של החברה שמייצרת פנאלים chemi ? * זיכרון פנימי של 4 ג'יגה של חברה טובה. האם כדאי לקחת קינסגטון או שאפשר להתפשר על g.skill מה ההבדל בין cl4 ל cl5 ומה עדיף ? * חשוב לי לוח אם איכותי, שתומך גם בארבע ליבות אם אני בעתיד ארצה להחליף מעבד. והאם כדאי מעבד בעל 4 ליבות או שני ליבות ? * מה ההבדלים בין הכרט…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ₪ 3,695.00 ₪ 3,695.00 1ׁ Elite 7100 MT VN902EA מחשב Intel® P55 PCH לוח אם ( 8 MB של L2 ג'יגה הרץ מטמון Intel® CoreT M i5-750 (2 .66 מעבד PC-3-10600 (1333 MHz) DDR3 SDRAM Memory 1 זיכרון x 2 GB זיכרון DIMM חריצי זיכרון 4 רכיבי Microtower מארז 7 , 5 סל"ד 200 00 GB SATA 3.0Gb/s דיסק S ATA DVD+/-RW SuperMulti LightScribe Drive כונן ( PCI 3 אינץ ' עם .5) 22 ב- 1 HP קורא כרטיס מדיה של N VIDIA GeForce G210 HDMI PCIe x16 כרטיס מסך Realtek ALC662 כרטיס קול מובנה משול ב Realtek RTL8111DL 10/100/1000 Ethernet כרטיס רשת יציאות קלט/פלט חיצוניות 1394 , יציאה אופטית, כניסת/יציאת , RJ-45 יציאת , USB 2.0 אחוריות: 6 יציאות כניסת/יציאת , USB 2.0 שמע, כניסת מיקרופון, היקפי ומרכזי קדמיות: 3 י…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום אני מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל, אך מאחר שלא מצאתי לקנייה סוללה עם יותר מ 6 תאים אני מתלבט. אני מעוניין ביותר מ 4 שעות עבודה רצופות במחשב ללא טעינה. עשיתי חיפוש ברשת ולא מצאתי. האם קיים? מישהו מכיר סוללה תחליפית עם יותר מ 6 תאים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yitzy,

שלום, יש לי מחשב בן כשנתיים שלוש, אני משתמש בו כדי לערוך קבצי RAW בלייטרום. הבעיה היא שהתוכנה לא רצה מספיק מהר. זה המפרט שיש לי כרגע, האם\מה אני יכול לשדרג\להוסיף כדי לשפר את הביצועים בעבודה? לוח: Gigabyte GA-Z77-D3H מעבד:QuadCore Intel Core i7-3770, 3700 MHz RAM 16GB כרטיס מסך מובנה:Intel HD Graphics 4000SSD - י M4-CT256M4SSD2 (256 GB, SATA-III) (המערכת, תוכנות, וקבצים בעבודה יושבים על הSSD) Windows 8.1 תודה איציק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by DeaglinG,

אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב נייד ומה שהרכבתי בנתיים היה זה * Microsoft® Works * LCD 16.4" (XBRITE-FullHD) * No Fresh Start * 320 GB SATA Hard Disk Drive [7200 rpm] [Regular price $150] * Video Standard * No Engraving * Large Battery * QuickBooks Simple Start * WLAN (802.11a/b/g/n) with integrated Bluetooth® technology * ATI Mobility Radeon HD 3650 with 512MB vRAM * Intel® Core 2 Duo Processor T9400 (2.53GHz) * None * DVD±R DL / DVD±RW / DVD-RAM Drive * Windows Live OneCare 90-Day Trial * Black * Microsoft® Windows Vista® Home Premium 64-bit * 2 GB DDR2-SDRAM (DDR2-800, 1GBx2) עכשיו השאלה שלי היא האם המפרט הזה כדאי? אני לא רואה שום סיבה …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by frenzy,

יו, איך המפרט שהרכבתי? זה עבור חבר. AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU Asus A7N8X-X nVidia nForce 2 Ultra400 Motherboard (FSB400, AGP8X, DDR400, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Value Memory Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW 17" CTX EX700F Flat Monitor Hewlett-Packard DeskJet 3325C Printer Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case Altec Lansing ATP 3 2.1 Speakers Sapphire Atlantis Radeon 9200 128MB DDR DVI Video Card Logitech Optical Mouse OEM תודה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. וצריך DVD וצורב. המחשב יהיה מיועד למישחקים. תודה רבה! ושנה טובה לכולם....

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לחברי הפורום שלום, אני צריך בבקשה המלצה למחשב שהשימושים העיקריים שלו יהיו לימודים וצפייה של סרטים (ישמש כסוג של סטרימר), חשוב שהמחשב יהיה: 1. בעל זמן סוללה כמה שיותר ארוך-הדבר החשוב ביותר (מעל 5 שעות). 2. שיהיה קל ולא יותר גדול מ-13.3. 3. מקלדת נוחה 4.BT בכלל לא חשוב 5. גודל של HD לפחות 320GB התקציב שלי עומד על 3K ואפשר גם לחרוג מעט, המחשב לא הולך להריץ שום דבר כבד אבל חשוב מאוד שידע להתמודד היטב עם תכנים ב- 1080P- ככה שחיבור HDMI הוא חובה. שתי המחשבים שחשבתי עליהם הם: Lenovo ThinkPad Edge 11 NVY24IV‎ http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=2611 Asus 1215N http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9366 הציעו לי גם לשקול את המחשבים של LG ה-T280/380 שרציתי …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני יודע שהנושא נחפר עד כלות, אבל משיטוט קל בפורום לא מצאתי תשובה חד משמעית לצרכים שלי. -זמן סוללה של בין 3-5 שעות. -מסך שאינו מבריק. -אחריות בינלאומית. המחשב ישמש בעיקר לצרכי אינטרנט, אופיס וסרטים פה ושם. ובנוסף, אני לא הולך להסתובב עם המחשב יותר מידי כך שמשקל לא מהווה פקטור משמעותי, למרות שנחמד אם הוא יהיה קל. אה כן, ומדובר בתקציב של 800-850 דולר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אז ככה יש לי כבר במחשב 4ג'יגה ראם ידש לי כרטיס מסך ATI Radeon HD 4670 DD3 1G עכשיו מה שאני רוצה זה חוות דעת על כמה חלקים שקניתי היום מעבד: AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz CPU קירור למעבד: Thermaltake Blue Orb II Silent 140mm CPU Fan For 754,393,AM2,775 (תכלס גם מתאים לAM3) לוח אם: Gigabyte GA-MA785G-UD3H (AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD 4200, HDMI, 1394a) [2סלוטים לכרטיס מסך יענו אפשרות לקרוספייר בעתיד] והארדיסק WD 500GB יצא לי: 1700 ש"ח. למטרת שימוש: הכל בתכלס לרוב אינטרנט ומשחקים. וזה כי אני ממש ממש ממש עני(חייל) פשוט החלטתי לפנק את יצמי ליומולדת 20 שהיה לי לפני יומיים (:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by abstract,

שלום לכולם, ראיתי את המחשב הזה בבאג ולמען האמת התאהבתי באיך שהוא נראה ומרגיש. חזרתי הביתה וגיליתי שהביקורות לא כל כך מהללות אותו - בעיקר בגלל הרזולוציה 1366x768 שלטענת המבקרים נמוכה מדי בשביל מסך בגודל כזה, וה-TouchPad שטוענים שהוא מ-מ-ש גרוע. בבאג הוא עולה בערך 4900, שזה מחיר סביר ואני לא בטוח שאני יכול למצוא איכות בניה וביצועים כאלה במחיר כז מה דעתכם? האם כדאי לקנות אותו? תודה רבה,

16. זה : או זה: ורציתי לדעת אם מחשב כזה הוא מחשב טוב מאוד וכמה זמן הוא יחזיק.. אם יש לכם הצעות לשינויים תגידו לי בבקשה ---------------------- עריכה : אני בכל מקרה יזמין אותו תוך מקיסמום שבועיים (כשהלוחות אם עם ה nFORCE3 250 יגיעו לארץ) ואני לא רוצה להיתפשר על פחות מ 1024 RAM.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Shmonzi,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מנסה לכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כפי שאמרתי, מכוון כמה שיותר גבוהה עם התקציב הנתון 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dudke777,

שלום לכולם. חברה שלי כרגע בספרד בגרנדה ואיבדה את המחשב נייד שלה והיא זקוקה לאחד דחוף לרכוש שם אחד בימים הקרובים. הצרכים שלה הם בעיקר תוכנת תרגום לא תובענית (trados 2011) אופיס, יוטיוב ואולי קצת עריכת וידאו. רצוי שיהיה לא גדול במיוחד, כי היא אוהבת לשבת איתו בבתי קפה וגם רצוי זמן סוללה סביר + לפחות I5 ורצוי גם יותר מ 4 גיגה זכרון. תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, מבקש עזרה בנושא קניתי מחשב נייד של חברת ,DELL inspiron 1545 אני עובד עם מחשב נייד מחובר לחשמל עם זה יכול לפגוע בחיי הסוללה? או שזה גישה נבונה,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי מחפש מחשב חזק מאוד . אפשרות ל 2 כרטיסי מסך, המון חריצי PCI-E ... 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רוצה לומר לא מוגבל אבל לא מפלצת - 15K-19K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית, תלת מימד, רינדור, 3DS MAX, MAYA, NUKE, SUBSTANCE PAINTER, DAVINCI RESOKVE 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. בניתי לעצמי מפרט מהמלצות של חברי הפורום והמלצות של חברים, הנה המפרט מוצג מולכם: לוח אם: Gigabyte GA-K8NF-9 Ultra nVIDIA nForce4 Socket 939 718 כרטיס מסך: Gainward GeForce 6600 128MB PCI-e 576 מעבד: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Box 1,035 מארז+ספק 420: RAIDMAX Scorpio Deluxe 868 Black 400 Watt 446 עכבר: SILVERLINE OPTICAL MOUSE XT1390 35 מקלדת: BTC 8190A HEBREW Smart Office BLACK 107 זכרונות: PQI 512MB(512x2=1024) DDR400 PC3200 560 הארד דיסק: Western Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 482 צורב: Sony DWQ30A Dual Layer DVD±R/W/DL/R9 16X BLACK Oem מה דעתכם על המפרט? האם יש צורך להחליף חלקים? האם המפרט יהיה טוב למחשב ביתי ולשחק משחקים לגלוש באינט…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by danvis,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, הוא מיועד למטרות גיימינג, אוברקלוק שייעשה בחנות (רק למעבד) ולהחזיק בערך שנתיים-שלוש. רעש לא משנה לי. אשמח במיוחד לחוות דעת על הלוח אם/מארז/ספק שאלה הדברים שאני הכי לא מבין בהם (יש לי כרגע את ה-CM690 במחשב נוכחי, אבל זה מעל 3 שנים ולמרות שאני יודע שהוא מארז מצויין אין לי מושג אם יצא משהו יותר טוב ממנו) גם האם הגרסא של הכרטיס מסך נחשבת לטובה (מבחינת קירור). אם אפשר שלא לחרוג ואפילו לקצץ, זה ממש יעזור לי, תודה רבה! מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1033 לוח אם: [..] INTEL BUFFALO FLAT : BLKDP67BAB3 ₪538 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪183 כמות:2 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. ראשית שלום לכולם ותודה על הפורום שמאפשר בכלל לשאול ולדעת... שנית החלטתי לשתף במידע לאור הבדיקות שלי על מחשב בארץ ובחו"ל בתקופה האחרונה. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, בהתאם לצרכים שלי ( בקרוב עו"ד ). ביום יום השימושים שלי מהמחשב הם די אנטנסיביים למרות שהתוכנות עצמן ( פי די אף, אופיס, אינטרנט) לא דורשות הרבה, בהיקף שאני משתמש אני רוצה מחשב חזק. לגבי משחקים, אני לא ממש בקטע, למעט משחקי אסטרטגיה כמו C&C וורקראפט ודומיהם וגם בתדירות די נמוכה. הדילמה העיקרית שלי היתה בין דל E6400 לבין לנובו T400, שהם די דומים אבל לדל יש אחריות באתר הלקוח, גם לגבי מוצר שנקנה בחו"ל ( לפחות הE6400- יש לי אישור במייל כתוב ואני מברר פרטים אחרונים בנושא איתם) ולכן לדעתי אין בכלל על מה להשוות. הגע…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שמעו יש לי תמחשב הזה איזה 4 שנים אני רוצה לעשות לו שידרוג ?? מה אתם אומרים אפשר לשדרג אותו רק בזיכון ? אין למחשב עוד אפשרויות שידרוג ? ומה אתם אומרים שיהיה שנוי גדול עם נוסיף למחשב זיכרון ? אני לבנתיים רוצה לשדרג תמחשב ועוד איזה חצי שנה - שנה נקנה מחשב חדש כי פשוט החשבון שלי כזה אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך 8800GT שבכול זה זה דור שלא רחוק מי הR9800P שיש לי ייש לי אני רוצה שירדו קצת המחירים פה ושם ונביא איזה מחשב תותח בזול מעדיף לא לקנות עכשיו קיצר אנשים איך אפשר לשדרג תמחשב או שרק זיכרון ? להוסיף עוד איזה 512MB ב170

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 1200 לוח אם: Gigabyte GA-956P-DS3P 800 זכרונות: OCZ 2048mb DDR2 CL4 800 הארד דיסק: WD-250GB Sata 2 390 מארז: NZXT Apollo 350 ספק:BFG 650w Silent PSU 550 כרטיס מסך: BFG GeForce 8800GTS 320MB OC2 1800 ================== 5890 סה"כ עכשיו, יש לי מספר התלבטויות לגבי המפרט הזה, אולי יותר משתלם וכדאי (בטווח הרחוק) להשקיע 500 שקל יותר בשביל מעבד Quad6600 ? ואם כן, איך הלוח אם הזה למעבד מרובע-ליבות ? ואיך הוא בכלל למעבד הE6750 ? הספק לא מוגזם ? אולי יהיה עדיף ללכת על אחד HEC400W באיזה 300 שקל ? הכרטיס מסך - עדיף ביחס ישיר של כסף ותמורה להישאר עם ה320mb או להשקיע בזאת של ה640 ? בתודה. והגבול הסופי סופי הוא 6500 שקל, אבל אני מעדיף לצמצם כמה שפחות בעלויות…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.