עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הנה כל המידע שאני יכול לספק לכם: אני צריך מחשב מהיר מאוד, להפעלה של תוכנות כבדות, SQL Server, Visual Studio, Windows Vista, אופיס, לפעמים גם פוטושופ ופלאש. לא רוצה שהמחשב הזה יתקע או יגמגם אף פעם. המחשב מיועד ברובו לעבודה אינטנסיבית וממושכת, ומולטימדיה. משחקים הם לא חובה, אבל רצוי לתמוך. יש העדפה למוצרים ממותגים ואיכותיים. יש לי חשיבות למראה והתאימות במראה של החלקים החיצוניים, כמו מארז, מסך, רמקולים. עדיפות לצבע תואם (שילובים כמו שחור+לבן, שחור+כסף, לבן+בורדו) אני לא מתכוון לעשות OC (לפחות כך אני חושב). אני רוצה (לקוות) שהמחשב יהיה רלוונטי גם בעוד שלוש שנים כמו שהוא, ושבכל מקרה שדרוג חלקים בודדים יהיה אפשרי גם אז. המחשב בחדר שינה ופועל 24…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, אני אבקר בקרוב בארה"ב ומעוניין לרכוש נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 / 830 דולר בערך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אנחנו מעוננינים במחשב (לא נייד) לעבודה משרדית, ז"א בעיקר אופיס ואינטרנט. הבעיה היא שכל המפרטים שאני רואה בחנויות זה פשוט סינית בשבילי. אם תוכלו לתת לי מפרט שאני אוכל ללכת איתו לחנות ולהגיד 'כזה אני רוצה' זה יהיה הכי טוב! התקציב שלנו הוא בסביבות 2500, ונראה לי שאמרו לי לדרוש כרטיס מסך לא מובנה (לא יודעת מה זה אומר אבל הזהירו אותי..) תודה רבה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. זה לחבר, הנה המפרט: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 890 1 890 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT Price Units Total KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 610 1 610 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos 285 2 570 כרטיסי מסך? GIGABYTE Price Units Total 6600 256MB DVI, TV, PCI-E (BULK) 660 1 660 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Deskstar 160GB Sata 495 1 495 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A19 300W 340 1 340 מסכים? SAMSUNG Price Units Total TFT 17'' 730B 8MS +DVI 1670 1 1670 Total price 5235 ¤ for payments 12 X 476 ¤ רציתי לדעת אם כדאי לקחת את ה6A21 עם 400W בעוד 20 שקל? כי 400W עדיף על 300W, אבל אני י…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, לאחר שקיבלתי מכם המלצות שונות לגבי מפרט (תודה רבה לכולם) החלטתי ללכת על המפרט הבא (שמשלב ביניהם...) ואשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליו ואם יש צורך בתיקונים כלשהם... אגב, המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, מוזיקה, הורדות וצפייה בסרטים. מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 640 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Udragon,

רק בזמן האחרון התחלתי להתעניין, ואני צריך עזרה בבניית מפרט. בסביבות ה3000 ש"ח, אני לא ממש גיימר, אבל אני כן משחק... בקיצור קראתי קצת, ובניתי לי מפרט... אני לא יודע יותר מידי, אבל ככה כולם התחילו, לא ? (: עריכה: אין כוונה לעשות OC. כמה דברים: א. אני אפילו לא יודע אם החלקים מתאימים אחד לשני (יש מקרים שלא?) ב. תביעו דעה על המפרט. ג. אני צריך המלצה לספק כוח ומארז בערך 500 ש"ח ביחד. ד. אני לא ממש מבין בכל החברות והדגמים אז אם יש משהו לא איכותי, או לא אמין או שיש יותר טוב במחיר דומה אז תגידו. ה. בקשר לזיכרון, שמעתי שהווינדוס תומך רק ב3GB, אז אם יהיה לי 2 של 2 GB זה ישתמש ב2GB או 3GB ? המפרט: מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ¤375 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מעוניין לקנות את המחשב בחנות באג

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. טוב ככה חברה הצרכים שלי הם סרטים שירים אינטרנט וקצת משחקים אוקי ככה אחרי הרבה מחשה נשארתי עם ככה 1 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834114653 2 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834157020 3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=9366651&st=g51vx&lp=1&type=product&cp=1&id=1218092150636 4 http://configure.us.dell.com/dellstore/print_summary_details_popup.aspx?~lt=print&c=us&cs=19&fb=1&kc=laptop-studio-xps-16&l=en&oc=dydwfn3&s=dhs&leadtime=9/9/2009&showleadtime=True שהמחיר שלו באוטלט הוא בין 900 ל1000 דולר מה אתם ממליצים או שיש לכם הצעות אחרות תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dimikand,

קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Kedem,

אני נוסע לזמן ממושך לארצות הברית וזקוק למחשב נייד לעבודה עם יכולת הפעלה נוחה בעברית. האם כדאי לרכוש מחשב נייד שם, או להביא אותו מהארץ?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by soundf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב המחשב לשימוש בסיסי שמיעת מוזיקה,צפיה בסרטי hd 1080p, וגלישה באינטרנט א) אופן שימוש -תדיר ב) רזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב -מסך בגודל 42 אינץ. 1080p תמיד יהיה מחובר 3. האם יש בציוד היקפי:אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (7)המחשב ממוקם בחדר שינה וישאר דלוק מידי פעם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יהיה מתוכנן אף פעם 7. הרכבת מחשב בחנות? -הרכבת המחשב בחנות. בלי מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן לקנות אך ורק מksp באר שבע בגלל שזה צמוד לביתי ונוח. 9. האם יש ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם... צריך המלצה למחשב שיריץ אינטרנט/אופיס/מוזיקה/סרטים - בקיצור שטויות שלא מצריכות ביצועים מזהירים אם כי חשוב שיעבוד חלק ומהר יחסית. אין לי כל כך מושג במחשבים ניידים, ואני די אבוד בין כל החברות והדגמים. 1. אילו דברים חשוב לבדוק במפרט (מעבד, זיכרון, כרטיס מסך וכו')? 2. אילו חברות מומלצות, בהתחשב ביבואן בארץ, באחריות ובשירות? (רצוי LG אם יש משהו טוב) 3. המחשב צריך להתנייד, אבל לא המון. זאת אומרת שלא צריך שיהיה הכי קטן וקל (להפך. זה לא נראה לי נוח במיוחד) אבל גם לא משהו פצצתי מבחינת גודל. 4. זמן סוללה ותקופת הכשירות שלה - המחשב יהיה בבית רוב הזמן, אבל עדיין שיוכל להחזיק במידה נורמלית יחסית למחשבים ניידים... מה עוד חשוב לבדוק ולהגדיר בצרכים? כל עזרה תתקבל בברכה כי אנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ככה יש לי 1000 שקל בקופה ואת המחשב הבא: P4 1800A 256 מגה זיכרון 2100@2700 של סאמסונג GF4 MX 440 270@305 400@460 DFI NS30 SC מה אתם חושבים שכדאי לעשות בכסף??? אני חשבתי על לקנות רכיבים לאוברקלוק (קירור לזכרונות, גוף קירור למעבד, עוד מאווררים, קצת מודינג והנה נהיה מחשב 2.6! אבל הלוח דיי דפוק! אני לא יכול לשדרג זיכרון! כי יש רק 2 סלוטים ושניהם תפוסים :-\)

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ofirmanor,

הי, אני רואה שיש כאן פוסט על סבא של מישהו, עכשיו יש שוויון סבתא שלי רוצה מחשב לחדר (הקטן) שלה באחוזת בית ברעננה. השימוש היחיד שלה במחשב זה וורד ואינטרנט בסיסיים. אין לה בכלל מקום, אז חשבתי על מסך LCD, מארז קטן ככל האפשר, ומחשב מינימליסטי. הדרישות היחידות הם: מסך טוב (הראיה לא משהו), למרות שהיא עובדת רק על 640*460 או משהו כזה, כי עם 800*600 האותיות קטנות לה מדי. מקלדת נוחה (את זה היא תבחר בחנות) מחיר זול אני מחפש משהו בסגנון מעבד בסיסי (Athlon פשוט או סלרון), לוח אם בסיסי עם כרטיס משולב, 256 מגה זיכרון, ארוז במארז SFF (או אם אין ברירה, מידי), ולהוסיף לה LCD 17 אינטצ' כלשהו (יש לי אצל ההורים LG L1730S, אני אבדוק איתה אם היא מסתדרת עם מסך שכזה). בקיצור, חשבתי לה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מפרט עד 1700 שקל שיש בו לוח זיכרון וכרטיס מסך מינימום זיכרון 512 {לא צריך דואל} כרטיס מסך צריך להיות לפחות ברמה של R9550 או 6600 תודה מראש רז סגל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by danvis,

שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, הוא מיועד למטרות גיימינג, אוברקלוק שייעשה בחנות (רק למעבד) ולהחזיק בערך שנתיים-שלוש. רעש לא משנה לי. אשמח במיוחד לחוות דעת על הלוח אם/מארז/ספק שאלה הדברים שאני הכי לא מבין בהם (יש לי כרגע את ה-CM690 במחשב נוכחי, אבל זה מעל 3 שנים ולמרות שאני יודע שהוא מארז מצויין אין לי מושג אם יצא משהו יותר טוב ממנו) גם האם הגרסא של הכרטיס מסך נחשבת לטובה (מבחינת קירור). אם אפשר שלא לחרוג ואפילו לקצץ, זה ממש יעזור לי, תודה רבה! מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2500K 3.3Ghz - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1033 לוח אם: [..] INTEL BUFFALO FLAT : BLKDP67BAB3 ₪538 זיכרון: [..] CRUCIAL RENDITION 4GB 1333MHZ DDR3 - לרוכשי מחשב חדש ! - זמין במלאי ₪183 כמות:2 …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בוקר טוב פורום יקר אז ככה : הבנתי שביציאה של האוזניות משולבת יציאת SPDIF ! אבל משום מה אני לא רואה אותה בכרטיס קול ב WIN XP מה שכתוב במדריך : יש מיקרים שבהם הגדרת היציאה הדיגיטלית במערכת ההפעלה לא מספיקה. הסיבה לכך היא שלהרבה כרטיסי קול יש גם דרייברים עם לוח בקרה משלהם וצריך לבדוק שאין שם הגדרות שיתנגשו בעתיד עם הנגן או מערכת ההפעלה. דוגמה לכך היא במקרה של מחשבים ניידים שלהם יצאת S/PDIF המשותפת לאזניות ועד שלא תגדירו מיפוי היציאה כנדרש בדרייברים היא לא תהייה פעילה ולא תראו אותה גם בהתקני השמע של מערכת ההפעלה. אני קראתי במדריך שצריך להיות למטה יציאה אופטית למטה ואז ללחוץ על הגדרות ואז לסמן ב V שזה יוציא DIGITAL SOUND ואין לי את זה לצערי רק אנלוגי הנה המדריך http:…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שוב שלום, אני מתכוון לשדרג ללפטופ חדש..... מה שמעניין אותי זה העיצוב, הלפטופ החדש של אפל ? החדש הדק של טושיבה? למישהו יצא לעבוד עם מישהו מהם? לאו דווקא מהחברות האלו, מה שחשוב לי זה שיהיה 13.3 אינץ, שיהיה חזק דיו להריץ ויסטה בצורה חלקה, ושיהיה דק... אח שלי חוזר עוד חודשיים מחו"ל ורציתי כבר לבדוק מה כדאי לי לקנות.... אז המחיר עד ה1500$ [עדיף בפחות...] תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by tood,

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ זו התקלה כל הקלדה במקלדת כאילו ונלחץ המקש האלכסון הזה ורק באמצעות מקלדת חיצונית ניתן להקליד נורמלי. המחשב בן שנתיים וחצי מערכת הפעלה וינ 7 מה עליי לעשות? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. צריך מפרט שייקנה בארה"ב. תקציב ,בין 4-6 אבל גמיש, כמה כבר ההפרשי מחירים בין ישראל לארה"ב..? שימושים - משחקים (לא בהגזמה), סרטים - HD כבדים , ניגון של M2TS גם כן , רוצה כרטיס מסך מסדרת 5 של רדאון, אם אני מבין הם אמורים להוציא סאונד דרך הHDMI - ואמור להוציא DTS מסטר ודולבי טרו... - זה נכון? אינטרנט זה דיפולט.. לוח אם - תתפרעו... זכרונות גם.. מה שצריך בעיקרון זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך , אולי גם ספק תלוי מה תגידו לגבי הפרשי מחירים אם שווה...[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 18:38:05 UP

23. Started by taotao,

שלום אנשים.. הדבר הכי חשוב הוא שהמחשב יהיה של HP...(לא כי הם "הכי טובים" או משהו כזה פשוט יש איזשהו עניין איתם).. ועיקרוני שהמחשב יריץ משחקים טובים/ממוצע...לא משהו מטורף אבל סביר..(למשל יש לי חבר עם ACER TRAVELMATE 4100 שמגיע עם X700 והוא מריץ משחקים סבבה....).. התקציב הוא בין 6K ל8K ויש אפילו אפשרות לעלות לאיזור ה10K..(אבל זה בלחץ).. כמו כן אל תציעו לי מחשבים של חברות אחרות כי זה פשוט לא יהיה אטרקטיבי...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית(אופיס ו SPSS), ואינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7. בעקרון לא מאוד חשוב, ההורים גם ככה לא שומעים משהו. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא, למרות שלא אפסול אוברקלוק קל אם לדעתך זה יהיה קריטי. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא משנה איזו חנות, עדיף מירושלים. 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? כו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, כרגע אחי נמצא בארצות הברית ואני מעוניין שיקנה לי שם נייד, הייתי מעוניין בהמלצות לפי צרכיי שיפורטו, השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב מתקדם יחסית שישרת לאורך זמן (למשל I5 עם 6GB כרטיס מסך סביר) או להסתפק באחד חלש יחסית (I3 4GB עם כרטיס מסך און בורד) מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים(לפעמים עם חיבור למסך LCD FULL HD), משחקים קלים (PES וכו') , אולי גם בעתיד (עוד שנתיים) המחשב ישמיש אותי אם אתחיל ללמוד , אבל אני מאמין שזה פחות רלוונטי * גודל המסך - בין 14- 15 אינטצ' (גמיש) * משקל רצוי- לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אך לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כפי שצוין עדיף עם יצאית HDMI , לא חובה * בלוטות - אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח -…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים