עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום. אני צריך מפרט לעריכה גראפית ללא מסך ואין צורך ב OC אגב המעבד שאני לוקח זה ה הcore 2 quad q 6600 ב800 ש"ח. אז תתחשבו בזה כחלק מהמחיר. את כל השאר תוסיפו לי ב4200 ש"ח . תודה רבה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם GTX1080. אין לי מושג על איזה 1080 ללכת אז ראיתי מפרט מוכן בפלונטר, שללא הדיסקים יוצא לי 7K: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROGpLay3r1080FE&cart=1469860648312741&lang=heb כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המפרט שווה את המחיר והאם הוא יתן לי תמורה לטווח הארוך. 2. האם אפשר להרכיב את המפרט באופן טיפה שונה ואולי עדיף בחנות אחרת כמו TMS? 3. אני חייב הרבה מקום לכל הדיסקים שלי. 2 דיסקים 3.5 אינץ ו3 דיסקים של SSD, ואני חייב לפחות שני חיבורי 6GBPS ומומלץ שיהיו 3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sigi,

אנא עזרתכם בהמלצה למחשב לעבודה עם חבילת CS6 בעייקר אילוסטרייטר ואינדיזיין. ללא עבודה על וידאו, תקציב עד 6.5K.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. זקוק למפרט של מחשב מלא+מסך. 1. מה התקציב? 7000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט ויקרר בצורה טובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מסך איכותי, רחב, גדול. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי אני יורד לאילת אשמח למפרט מחשב גיימינג בסביבות 5 אלף כולל מסך באילת (השהמחיר הסופי יהיה באילת בסביבות 5) תודה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג.. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג הכי כבד שיש ויותר מזה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפיל 3 מקס פין 3 וואטצ דוג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא מקלדת, עכבר, ר…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בוקר טוב אשמח להצעה למפרט וגם מחיר עבור נייד, אסוס או דל שימושים סטנדרטיים כגון סרטים אופיס אולי קצת תיכנות אבל גם גיימינג כגון NEED FOR SPEED / BUTTLEFIELD V מסך 15.6 כונן SSD + מכני ומעבד חזק אין נגבלה של תקציב אבל רוצה לחסוך אם כמה שניתן תודה מראש

8. שלום, אני עובד ב- Sketchup Pro 8 ן- Indigo והמחשב שלי ישן ולא סוחב ברנדרים. אשמח לקבל המלצה על שמות של דגמים ספציפים כדי שאני יוכל להזמין אותם ולקבל הצעות מחיר לגבי: *מעבד מסדרת ה- i5 של אינטל (או i7 אבל אני מפחד שזה יהיה קצת יקר) *לוח אם תומך *וזיכרון RAM יותר מ-4gb תקציב בסביבות 2500 ש"ח ויש גמישות, אבל עדיף כמובן כמה שיותר זול. (אני לא רושם את המפרט שיש לי כרגע כי אני חושב שזה לא רלוונטי - בכל מקרה אני אני מחליף חצי מחשב. אבל אם בכל זאת יש צורך במפרט אני יעדכן) מה שיש לי ונשאר זה כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 260, ספק 550 ומארז. אשמח לקבל תגובות תודה!

9. שלום לכולם אני חדש בפורום ואשמח אם מישהו פה יכול לעזור לי לבנות מפרט מחשב לאולפן התקציב שלי 10 אלף ללא ציוד היקפי לא מסך מחשב לא מקלדת ולא עכבר

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mekaya,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע אני משחק רק SWTOR אבל רוצה להריץ משחקים חדשים שיצאו לאחרונה ושיריץ משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' 1680X1050 (אולי אשדרג בעתיד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש …

11. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים

12. שלום אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי בעיקר למשחקים ולראיית תכנים וסרטים של FHD תקציב עד 5000שח כולל מסך,עם חריגה מסויימת. להלן המפפרט הסופי שם הפריט מחיר משלוח כמות תשלומים מחק AMD Phenom 2 X4 965 3.4Ghz Quad Core AM3 Black Edition Tray 938.00 ₪ - 1 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro rev 2 - 1 1 Gigabyte MA-790XT-UD4P AMD790X+SB750 CHIPSET 639.00 ₪ - 1 1 OCZ 4GB Kit (2x2GB) DDR3 1600Mhz CL9 Obsidian Dual channel Kit Core I5 572.00 ₪ - 1 1 Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI 1,497.00 ₪ - 1 1 HEC Win+ 600 600W ספק כוח 392.00 ₪ - 1 1 מסך של סמסונג 23 אינטש P2350 לגבי הזיכרונות, אני לא סגור על זה שהלוח תומך ב 1666, עד כמה ההבדל יהיה בין 1666 ל 1333…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yoav dribben,

היי, על המחשב שלי מותקן כרטיס מסך מסוג GTX1050 TI ואני רוצה לשדרג אותו לכרטיס GTX 1660 SUPER. האם החיבור זהה? איך אני יודע שהחיבור שיש לי במחשב יוכל לקבל את הכרטיס החדש או שאצטרך לרכוש מארז חדש. תודה לעונים!

14. Started by drago,

חבר הביא לי נייד לבדיקה מה שרשמתי בכותרת והמחשב ננעל . שאני אומר ננעל זה אומר , כאשר אני מפעיל את המחשב אני רואה את הלוגו של החברה בהתחלה ואחרי זה יש לי שתי אפשריות: אפשרות ראשונה Press f1 for bios setup utillity press f12 to choose temporary boot device ברגע שאני לוחץ על אחת מהאפשריות האלו לא משנה מה, אחרי זה אני מקבל מין מנעול כזה שמבקש מימני להכניס סיסמא על מנת לשנות את התאריך והשעה של המחשב , אין לי אפשרות להכנס לנייד ולהמשיך לעבוד ללא הסיסמא . אני מקבל תמונה כזאת איך אני משחרר את הנעילה הזאת .

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מתלבט בין ASUS N81 לELITEBOOK 8530P בגדול הצרכים שלי הם עסקיים (מסחר) אבל צריך גם מולטימדיה מה עדיף? או אולי יש המלצות אחרות? (אני מביא את המחשב מארה"ב)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום. יש לי לנובו R61 עם XP PRO ולצערי יש לי וירוס, לכן אני נאלץ לפרמט את המחשב. (פעם ראשונה שאני מפרמט מחשב נייד...) ניסיתי לעשות כמו שאני מפרמט במחשב רגיל: אני מאתחל את המחשב ובוחר לעשות בוט מהדיסק ההתקנה של ה-XP, לעשות התקנה חדשה, לבחור כונן ולפרמט אותו, ולהתקין XP... אבל כבר בתחילת הדרך אני נתקל בבעיה: מייד אחרי שאני בוחר לעשות התקנה חדשה ולא תיקון, מופיעה לי ההודעה הבאה: http://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2007/09/image3.png כמובן שההארדיסק מחובר, עובד ותקין, הרי אני עכשיו משתמש בו ... מה אני צריך לעשות כדי לפרמט ולהתקין את ה-XP ?

17. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לבנות מחשב אטום קטן עד אלף שקלים שישרת אותי למטרות הבאות: - גלישה באינטרנט (מספר טאבים בו זמנית) - הורדות בביטורנט (קליינט הורדות שיעבוד מסביב לשעון) - צפייה בסרטים/מוזיקה (xvid/divx/720p) - עבודות משרדיות (אופיס ומיילים) - משחקי דוס - נוסטלגיה (מה לעשות אני חולה על השטויות האלה) - משחקים ישנים.. לא משהו ברמה של COD. - שקט שקט שקט וקומפקטי מאוד חשוב לי... (בלי ספק חשמל עם מאווררים וכל זה.. אלא משהו בסגנון שהבאתי 60 וואט חיצוני, ורצוי שלא יהיה מאוורר למעבד ואם יש אז שקט ביותר כמה שניתן) זה מה שהצלחתי לבנות לבד, מה דעתכם? האם למישהו יש אפשרות לחוות דיעה ואם למישהו יש ניסיון אישי אז מה טוב לוח אם Intel BLKD945GCLF2D Little Falls + Intel Atom…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. לקנייה מיידית! תודה מראש לכל המסייעים! מבקש מפרט ב-2.5K לצפייה בסרטים ותמונות באיכות HD ושימושים ביתיים (וגם למשחקים) כתבתי זאת בסוגריים כי זה לא השימוש העיקרי של המחשב. אני משחק מידי פעם COD7 , ‎ ועוד... אך לא "גיימר". ללא מסך מאחר ויש לי מסך של EIZO מדגם FORIS FS2331 בגודל 23 אינצ' 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וגם משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 ‎ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080*1920 E…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DeshDesh,

היי, מעוניין למכור את המחשב עקב מעבר למחשב חדש המפרט: מעבד Intel core 2 duo E7400 - זיכרון 2GB DDR2 ( 2 of 1GB) - כרטיס מסך Nvidia 9800GT - צורב CD של LG - 2 כוננים קשיחים של WD ו HITACHI- אחד של 80GB והשני של 160GB - מארז נאה של coolermaster - מסך 19 אינץ' של חברת LG מהו שוויו? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by barmik0,

מה ההבדל (למעט האחראיות) בין מעבד מסוג E7200 מסוג BOX לאותו מעבד מסוג TRAY והאם למשתמש ביתי המעוניין במחשב אמין למספר שנים (כ-5) כדאי ללכת על TRAY?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. תודה לכל העוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הסר כמות. מוצרים סה"כ Gigabyte Aluminium 3D Aurora Black Blue Led w/ Net Panel 715 ש"ח LG GSA-H42 X18 Multi DVD-Recorder Bulk Black 199 ש"ח Leadtek nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe 1,799 ש"ח Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS 429 ש"ח G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ 1,075 ש"ח Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 725 ש"ח SunBeam Silent Whisper CPU Cooler LGA775 129 ש"ח Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX 1,065 ש"ח Logitech X-530 495 ש"ח ספק: ‏ToughPower W0103 600W PFC 560ש"ח סה"כ=7069 ש"ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by natanel20,

Asus ZenBook Pro 15.6" UX501VW מפרט מסך UHD 3840 x 2160 4K כולל מסך טאצ'!!! מעבד I7 6700HQ (הדור החדש 6M) שהוא 2.6GHZ כרטיס מסך NVIDIA GTX 960M 2GB זיכרון 24GB DDR4 במהירות 2133MHz דיסק קשיח M.2 EXPRESS בעל מהירות קריאה 2200MB לשניה ומהירות כתיבה של 900MB לשניה בנפח 256GBהמחשב נרכש מאמזון לפני פחות מחצי שנה , יש על המחשב אחריות בארץ ע"י ASUS ישראל. מחשב מצב חיצוני ללא שום פגע או שריטה! שמור ביותר!! מחיר : 4800 ש"ח גמיש טיפה לאנשים רציניים! מי שמעוניין שישלח הודעה פרטית ואתן לו מספר טלפון. תמונות

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. לילה טוב אנשים, הגיע זמן שדרוג המחשב ורכישת חדש. אני צלם שעובד הרבה על פוטושופ וקבצים גדולים. במצלמות אני מבין מצויין אבל במחשבים... הצרכים הם מחשב חזק עם נפח זיכרון לעבודה על פוטושופ ואפטראפקט, עם אפשרות שדרוג בעתיד כשאצטרך. כמובן כרטיס מסך טוב אבל לא היסטרי. מניח שהגעתי למקום הנכון. אודה לתשובתכם על מפרט ומקום מומלץ לרכישה. מה שנקרא להזמין ולבוא לקחת. תקציב: עד 3200, תודה ושבוע טוב

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.