עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני בודק אופציה לקנות זיכרון 16GB של crucial למחשב נייד. ראשית - חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי חנויות שמוכרות את הזיכרון הנ"ל. שתיים - הכי קרוב שמצאתי היה זה: http://ksp.co.il/?select=.268..316.&list=1&sort=2&glist=1&uin=15707&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 כשמדובר על 8gb בלבד(דגם פחות או יותר מקביל ל crucial) - ב 350 ש"ח. באתר של crucial, ניתן לקנות סט של 16GB ב - 75$, אחרי קופון שמריצים ב google. http://www.crucial.com/upgrade/Lenovo-memory/ThinkPad+T+Series/ThinkPad+T430s-upgrades.html# משלוח דרך אחת מהחברות 20$, מע"מ+מכס באזור ה 20$ ( חסר פאקינג דולר אחד בשביל להימנע מהמע"מ...) בקיצור סה"כ 120$, בחישוב שער גרוע, 480 ש"ח עד הבית. איך…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם, התיעצתי אתכם בעבר בקניית מחשב וכיום אני מעוניין להחליפו. אני מעוניין במחשב ללא מסך, שיהיה מתאים למשחקים חדשים (אני יודע שכרטיס מסך במרמה גבוהה עולה המון ולכן, אני מוריד ציפיות לרמת גרפיקה "מעולה" במשחקים חדשים). כרטיס קול, שיהיה על הלוח אם. שיהיה לו צורב DVD, ואם זה חיוני אז שיהיה לו 1 GB של זיכרון פנימי (אני אוהב מחשב מהיר). התקציב יכול לחרוג במעט. אשמח למקומות שבהם ניתן להזמין/לקנות את המפרט המוצא. המון תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ofircpp,

שלום לפי מה שבדקתי המחשב עונה על צרכיי מבחינת גודל מסך , מעבד , זיכרון , מחיר ו 3 שנות אחריות . http://ksp.co.il/?uin=16259 משום מה ראיתי שהוא נמכר רק במספר מקומות מצומצם , ושאלותי : 1. האם מדובר על דגם ישן יחסית ? 2. אילו דגמים נוספים ניתן וכדאי לקחת בחשבון בכל מקרה . תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by HiTiT,

שלום לכם, תעזרו לי בבקה לבחור נייד בערך עד 6500 עם הדברים הבאים: מסך מט (anti glare) בגודל 13" או 14" . מעבד i5/i3 כ. מסך לא מובנה nvidia/ati זיכרון DDR3 3GB/4GB יציאות חשובות: HDMI EXPRESSPORT דיסק קשיח 320/500 עם עדיפות ל7200RPM (לא חייב). לא חייב DVDRW, גם ככה לא משתמשים בזה היום. חשבתי על DELL E6410 יש בו הכל חוץ מEXPRESSPORT ו HDMI מה יש לכם להציע?

6. Started by zeevkazakov,

היי, רכשתי היום מחשב מדגם HP Pavillon g6 1329ej לאחר ההפעלה הראשונית של המחשב האופציה של ה - WIFI עבדה כראוי והכל היה תקין היה ניתן למצוא רשתות ובכלל הייתה קיימת אופציה של WIFI בנייד. לאחר הפעלה מחדש של המחשב האופציה נעלמה לא ניתן להגדיר חיפוש של WIFI כאילו לא היה כלל קיים לאחר חיפושים ועדכון דריברים עדין לא קיימת אופציה של ואיפי אלה רק חיבור בכבל או חיפוש דרך מודם סלולרי. אשמח לכל עזרה בנושא , תודה . :-*

7. Started by omri284,

זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5565&CatCode= או זה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5262&CatCode= ואם יש משהו מהשדרוגים שאפשר להוסיף תמליצו!!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by gtsaf0,

1. מה התקציב המקסימאלי? 10,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אני יודע שאתם תנסו לא לחרוג, אני ארשום 500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות תדיר-כבדבגנו לינוקס. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 3 , Watch_Dogs, כל דבר שVALVE יזרקו עלינו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p ומעלה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינונ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Rin,

שלום , אשמח לעזרה מהירה ומפרט מהיר ולהזמין כבר השבוע אני צריך מפרט בבקשה ל "מחשב ביתי" ( ללא מסך ) ממוקם בסלון , שיהיה שקט , בעקרון הדברים הכי "כבדים" שהוא הולך להריץ מלבד youtube/facebook זה photoshop וכמה תוכנות שחמט לא כבדות. לא משנה לי החנות , מינימום 8gb ram , ואת שאר הרכיבים אתם מבינים יותר ממני. תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות בעוד מספר ימים לוח אם ומעבד חדשים למחשב, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבעיה, אני מתכנן לקנות את הלוח אם של MSI דגם Z77A-G45. בנוגע למעבד והקירור אני לא סגור, אני מחפש משו שיחזיק לי למשך זמן רב מבחינת ביצועים, כלומר שלא בעוד שנתיים כבר אני אצטרך לקנות מעבד חדש למחשב... יש לציין כי שלושתם נמצאים בטווח התקציב שלי. כמו כן השימוש העיקרי הינו לגיימינג ככה שזה עוד יותר מעלה בי את הסימן שאלה האם OC בכלל נדרש למטרה זו? תודה מראש לעוזרים!!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itakz,

דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i7 920, 2.66GHz, s1366, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6961 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9592 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך: Inno3D GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E h…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by itaic,

1. מה התקציב המקסימאלי? עד 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 (אני קונה באילת ככה שאולי זה עוזר) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, מסמכי אופיס, אינטרנט וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין צורך ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד ה…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DJAP,

היום הלכתי לחנות וסוף סוף הזמנתי את המחשב החדש. אני ישמח אם תגידו לי מה אתם חושבים אני חושב שעדיין אני יכול לשנוץת משהו פה ושם: Intel p4 2.8 800mhz 256mb 400mhz X2(צ'יפים של מיקרון) asus P4P800 deluxe FSB 800 P-4 מארז נחמד עם חלון ותאורה וספק 350w WD 120GB 7200 8mb DVD msiאו טושיבה... ATI radeon 9600 non pro 256 mb (לא שאלתי איזה חברה... אם משהו יודע פה זה היה מצויין) כונן דיסקטים 1.44 הסט של מקירוסופט של מקלדת ועכבר אופטי צורב LiteOn X52X24X52 ב 6400 ש"ח תגידו לי אם זה טוב , לא טוב... זה כולל הרכבה והם שמים לי אקס פי ואופיס... (לא שאני לא יכול לעשות את זה לבד.. אבל עדיין.) אז תודה למי שמגיב... ;D

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Sake,

טוב זהו...נמאס...אני מזמין תמחשב...אז אינה המפרט שאני עומד להזמין...יש עצות אחרונות? :-\ מעבד: Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX לוח: Asus P4G8X Deluxe Intel E7205 Motherboard (AGPx8,Dual DDR,RAID,S.ATA,5.1 Sound,1G LAN,USB 2,1394) זכרון שתי סטיקים Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory כרטיס מסך: ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card מארז: TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window עם לחבר את כל זה זה יוצא 4029 שח אז עם תמליצו...בבקשה לא לחרוג מהמחיר....למה אני גם ככה מוכר את אבא שלי נראה לי בגלל המחשב... תודה בכל זאת.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מעוניין בהמלצה למחשב נייד שישמש בכיתה לכתיבה . דרישות בעיקר אופיס וזמן סוללה ארוך ככל שניתן עם ניידות. התקציב - עדיף נמוך ככל שניתן בלי להתפשר יותר מדי עם הדרישות * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? ממגבלת הגודל 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי נסיוני עדיף מאט, פחות השתקפויות ניאונים וחלונות במסך. * רזולוציית המסך? מה שמקובל, לא על זה תיפול הקניה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא יודע מה מקובל, הכי נייד שאפשר במגבלות התקציב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, ככל האפשר. 5-6 שעות - יום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI רצוי לחיבור לטלויזיה בשביל הכיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD סביר 500G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, מחפש המלצה למחשב נייד להורים שלי. שימוש משרדי שוטף, אופיס ואינטרנט בלבד. לא צריכי תוכנות כבדות או עיבוד גרפי מתקם במיוחד. מסך גדול ומקלדת נוחה. מחפשים משהו שיחזיק הרבה שנים ויהיה רלוונטי מבחינת ביצועים גם בעוד שנים. סביב ה-3000-3500 ש"ח. גמישים קצת במחיר. אמרתי להם שלדעתי לשימוש בסיסי אפשר למצוא מחשב טוב במחיר זול יותר. מה דעתכם? תודה. עריכה: המליצו להם על HP ProBook 470 G5 2XY59ES. איך הוא? https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=965991

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. centrino 1.4 512mb 40GB ati9200 64MB combo drive wifi USB 2 X 3 firewire SD card reader , תודה למשיבים

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מעוניין ברכישת אולטרה בוק אחרי חיפושים רבים הגעתי לשתי תוצאות בערך על אותו מחיר1. Samsung NP530U3C-A01IL 2. Asus ZenBook UX32VD-R3005V לפי מה שראיתי ההבדלים בחומרה ביניהם הוא שלסמסונג יש כונן SSD של 128 ג'יגה, לעומת האסוס שיש לו 32 ג'יגה + כונן קשיח של 320 ג'יגה בנוסף לכרטיס מסך של NVIDIA.מה זה אומר מבחינתי ההבדלים האלה? שמצד אחד המחשב של סמסונג יהיה הרבה יותר מהיר, ייתחמם פחות ויחזיק ליותר שעות עבודה בעוד המחשב של אסוס יהיה בעל זיכרון קשיח יותר גדול ויוכל להריץ משחקי מחשב?למישהו היה ניסיון עם אחד המחשבים האלה או יודע על סיקור כלשהו(חיפשתי באנטרנט ובגלל שאלה גרסאות לישראל לא מצאתי משהו שיוכל לתת לי מדד אמיתי)אשמח על כל פרט ועזרה בנוגע למחשבים האלה - ואם מישהו מכיר משה…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by AleXarcasM,

מארז : XIGMATEK MACH ספק כח : XIGMATEK 500W 80 PLUS מעבד :Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell לוח אם : ASROCK H81M-HDS CHIPSET INTEL 81 + USB 3.0 זיכרון :8GB DDR3 1600MHZ דיסק קשיח : Toshiba 500GB SATA 3 כרטיס מסך : ATI R7 360 2G DDR5 (DVI + HDMI) כרטיס קול :Intel® High Definition Audio כרטיס רשת :Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) המחיר הוא 3K, המחשב מיועד לגיימינג בינוני-כבד ועריכת וידיאו, האם שמחשב שווה(ביחס עלות-תועלת)? הוא יהיה בר שדרוג בעתיד? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פלוס מסך ב4500 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו וקריאת מיילים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת תכנון גראפית (unigraphics) ותוכנת עריכת סרטי וידאו ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לא…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Segliran,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13886 המחשב יהיה לשימוש יום יומי ולמשחקים מישהו מכיר את הדגם? מתחמם או לא מתחמם.... אם יש למישהו חוות דעת עליו אשמח לשמוע תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Filt,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ,שימוש שוטף סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בניית המפרט מוכוונת לגיימינג בהגדרות גבוהות מאוד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). DELL U2312HM -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוג…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום , אני מעונין לקרות מחשב לילד בן 13 שמיועד למשחקים ואינטרנט וכן לחבר ממיר YES לצפיה בטלויזיה דרך מסך המחשב, המפרט שחשבתי עליו הוא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.0GHz(E4400) 800MHz/FSB 2MB- BOX ¤672 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤664 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8500GT TDH 512MB GDDR2 - DX10 - HEATPIPE - RETAIL ¤510 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤380 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤463 מארז: JSP-TECH H-550D - MID TOWER - BLACK + EZCOOL 400W PSU ¤254 וידאו וטלוויזיה: HAUPPAUGE PVR-150 MCE KIT ¤452 הרכבת מחשב: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by pc34,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג קל ותוכנות כגון פוטושופ ואילוסטרייטור א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: pes13 /fifa 13 בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).21.5 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות + 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם, אני הולכת ללמוד שנה הבאה אנימציה בבצלאל וצריכה לרכוש מחשב שישמש אותי בארבע השנים הבאות (כמובן עם אפשרויות לשידרוג במהלך הלימודים). קיבלתי מספר דגשים מחבר. הם ממש לא מספיקים בשביל להרכיב מפרט, אך צריך להתחשב בהם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אנימציה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד, לימודי אנימציה. שימוש תדיר בתוכנות כמו מאיה, טיויפיינט, AVID,אפטר אפקטס וכו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו מש…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.