עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by orio2,

שלום, אני מחפש בשביל אשתי מחשב שולחני קטן, עדיפות למשהו בסגנון מק מיני. השימושים העקריים הם אינטרנט, אופיס וסרטים ופעם במלא זמן, אולי, עריכת קליפים. הרעיון לקנות מחשב שיהיה חזק יחסית וישמש אותה להרבה זמן (היא סטודנטית). בחיפושים באינטרנט, לא מצאתי הרבה אפשרויות מספיק חזקות פרט למק וגם הבנתי שיש למחשבים כאלה נטייה להתחמם. יש למישהו הצעות? לא צריך שייבוא עם ווינדוס, גם ככה מגיע לה בחינם תודה לכולם

2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? גיימינג קל, סרטים, כללי. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: FIFA, PES, Watch Dogs 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. מעדיף מקלדת מכנית (סוויץ' חום) ועכבר עם אחיזת Palm. לגבי רמקולים - מעדיף כאלו בסגנון microlab solocX (אם יש לחלקכם ניסיון איתם אשמח אם תציינו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. ׁ(אם יש לכם ידע בתחום אשמח שתציינו ציוד היקפי, אם לא אז רק מחשב-מסך) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by ShayKing,

ברשותי מחשב נייד אסוס ROG G750 JX בן שנה ,יש עדיין אחריות שנתיים איסוף מהבית המפרט שלו זה מסך 17.3 תלת מימד FHD 16 גיגה ראם 2 הארדיסקים 2.5 של 750 ,מיהירות 7200 וכרטיס מסך של GTX770 מה השווי של מחשב כזה בשוק יד 2?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני יודע שיש כבר ט'רדים דומים בפורום ועדכניים, והסיבה שאני פותח עוד אחד היא כי יש עכשיו black friday, ויש מוצרים מוזלים ברחבי הרשת, גם בארץ - ואני אשמח לנצל אותם.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג עד 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח, גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לvisual studio לא עולה לי.. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה לשחק במשחקים שיצאו השנה על רזולוציה קרובה למק…

5. Started by ArZi17,

אהלן חברים, אני דיי חדש בתחום של המחשבים הניידים, לפני כמה ימים קיבלתי lenovo t410. לאלה שלא יודעים, הטמבלים שפיתחו את המחשב התקמצנו על 2 ג'קים של אודיו (אוזניות ומיקרופון) ובמקום זה הם שמו רק יציאה אחת שלפי השמועה היא גם בשביל מיקרופון וגם בשביל אוזניות. חפרתי בכל חור במחשב, שכמובן מריץ את גרסת הווינדוס הכי לא ידידותית לאדם (7), ופשוט לא הצלחתי למצוא איך אני מפעיל את המיקרופון החיצוני. אני מחבר את המיקרופון לכניסת האודיו, וכלום. ואפילו עוד לא התחלתי לשאול על איך לעזעזל אני אמור לחבר עכשיו גם אוזניות וגם מיקרופון?! חיפשתי בגוגל, וזאת בעיה גלובלית, אבל משום מה לא מצאתי שום פיתרון. קצת עזרה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לא כולל מסך,רמקולים,עכבר מקלדת ושאר החמוצים. מעבד של AMD צורב DVD (התלבטות בין NEC ל LG) + כונן DVD לוח אם רצוי של ASUS לפי מה שהבנתי איזה ספק צריך ואם צריך איזה מערכת קירור. תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by skr,

אז ככה אני צריך מפרט ב8K +- ללא מסך או כל ציוד היקפי אחר. חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/cart_print.asp?cartID=51818777-C4AF-48CF-AEFD-36CD4545718A וקחו בחשבון שאני מקבל את המעבד Q6600 במחיר של המעבד שצויין במפרט ואני לא מחרטט!!!. אז אם יש הצעות לשיפור דברו. ועוד משהו בSKYPC אין את הספק של CROSAIR 520WAT אז במקומו לקחתי את האנטק.... תודה לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nazgull,

. מה התקציב המקסימאלי?1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה עבודה משרדית,משחקים דפדפן,אופיס וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)officeכ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקי דפדפן,אולי דברין פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) מסך 17" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אוקי שלום לכולם אני ממש רגע לפני קניית מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ למחשב נייד של חברת lenovo דגם g580 אז ככה אני רוצה לשאול אם אצלי במחשב נייד הנוכחי הרוזוליציה הכי גבוהה היא 1366X768 ובמסך שאני קונה הרוזיליצה היא 1920x1080 אז השאלה היא האם אני עלול יהיה להתקל בבעייה כלשהיא כשאני אקנה מסך חיצוני 21.5 אינ'ץ ואחבר למחשב הנייד הנוכחי בחיבור vga כמו תמונה לא על כל האורך המסך או תמונה קטנה או שלא תהיה תמיכה ? או שאין קשר בין הרוזוליציה של המסך שמובנה במחשב נייד לבין מסך החיצוני פשוט חשוב לי לדעת שאני לא הראה את עצמי זרוק עם מסך ואז הכסף ילך לפח כמו שאומרים תודה רבה יש לציין שאני מתכנן לחבר באמצעות כבל vga מהמסך אל היציאה vga שבמחשב נייד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. היי, הבנאדם יודע פחות או יותר מה הוא צריך, השימושים והתקציב לא רלוונטיים פה. אני לא מכיר את אינטל כמעט בכלל ואני צריך אישור עקרוני שכל הרכיבים יעבדו יחד כמו שצריך, ואם יש צורך להחליף משהו (כי קיים רכיב יותר משתלם במחיר דומה או כי מה שבחרתי גרוע). אני לא רוצה לגלות שעשיתי טעות טיפשית אחרי שהוא יקבל את הרכיבים האלה בארץ... המפרט מ-Newegg לקניה בארה"ב. GIGABYTE GA-8I945PL-G Socket T (LGA 775) Intel 945PL Express ATX Intel Motherboard - Retail $98.00 Western Digital Caviar SE WD1200JS 120GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM $79.00 CORSAIR ValueSelect 1GB (2 x 512MB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 533 (PC2 4200) Unbuffered Dual Channel Kit System Memory Model VS1GBKIT533D2 …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. המחשב הישן שלי בן 8 וכבר עייף, המעבד מתקרב הרבה ל-100% שימוש ואני מרגיש שהוא מיצה את עצמו. מה אני צריך ? לוח, מעבד, זכרון RAM (מינימום 16GB), ספק כח אמין. יש HD קשיח לאחסון, יש SSD עבור BOOT של המערכת. דרישות מהמחשב - הרצת סרטים ברזולוציה 4K וגלישה באינטרנט. בהנחה שלא תהיה בעיית חומרה, שיחזיק כמה שיותר זמן. תקציב - אעדיף לא לעבור את ה-2,000 ש"ח אבל התקציב גמיש. אשמח להשלים כל מידע חסר תודה מראש למגיבים

12. שלום וברכה. אני צריך לקנות מחשב למישהי שמתחילה ללמוד עיצוב אינטראקטיבי. מדובר במחשב ראשון, שישמש ללימודים. התקציב מוגבל מאד והגישה הכללית היא לקנות מחשב שיספיק לשלוש שנות הלימודים ואח"כ היא כבר תקנה חדש. למען הסר ספק - לא יהיה OC ולא ישמש למשחקים. רק לימודים ושימושים ביתיים רגילים. קראתי את הפוסט של הגרפיקאים, ובכל זאת אשמח להתייעץ. בדקתי מה התוכנות/שימושים שהיא צפוייה להזדקק להם,וקיבלתי את הרשימה הבאה: פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור, אפטר אפקט, דיירקטור, 3D-MAX, פרמייר פרו, דרים יוזר.. בתקציב הנ"ל 4000 ש"ח, אני מתכוון לרכוש מחשב כולל מסך והציוד ההיקפי. המערכת תירכש בKSP בשל אילוצי מיקום (ליד ירושלים) ומחיר. ועל כן תהיה מבוססת על אחד המפרטים שהם מציעים באתר שלהם, לכן אשמח ל…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום חברים, הייתי בפורום הזה לפני עשור וקיבלתי עזרה מכם בהרכבת מחשב לאוניברסיטה. היו ימים עד לא מזמן היה לי לפטופ I3 פשוט של HP שעבד כמחשב המדיה סנטר שלי בבית. הוא הריץ הכל סבבה, עד שקניתי רסיבר חדש והבנתי שהוא לא מסוגל לתמוך בסרטים עם DOLBY TRUE HD ו ATMOS (ויש ATMOS בסטאפ החדש בסלון). אני צריך מחשב חדש שיתמוך בפורמטים האלה וגם יהיה מוכן לעתיד עם 4K ו HDR. אני אשמח שהוא יהיה שקט. בונוס, ואני יודע שאני הולך רחוק כאן - אם הוא מסוגל לעמוד בדרישות מינימום של ה HTC VIVE ל VR זה יהיה מושלם. הבנתי שה GTX 1060 תומך בזה. היו לי התלבטויות בין האם לקנות לפטופ כמו זה או ללכת על מארז HTPC. אשמח להמלצה. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6K …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Kashloog,

שלום אשמח לעזרתכם בנושא הנ"ל 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה אפשר לחסוך כאן? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow, diablo3, dota2, watch dogs, borderlands2, LOTR - shadow of mordor, battlefield4, rift. alice madness, among the sleep, assassins creed, dead space, batman arkham city, pay day, borderland pre-sequel, starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבע…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by acker16,

אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by RayZ,

היי. (כמה זמן לא הייתי פה...) בכל אופן... אני צריך בבקשה מפרט לידידה עד 3K מחנות אמינה. השימושים הם בעיקר למשחקים וגלישה. שיזרום... בלי מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ban26,

שלום מבקש עזרה למפרט מחשב תקציב 6K לא כולל מסך שיהיה סופר מהיר (אין לי סבלנות לחכות יותר מידי לכן חשבתי להוסיף HD SSD ממה שקראתי פה 40GB זה לא מספיק ) שיהיה הרבה FPS במשחקים . אשמח לקבל עצות . 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?- לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-500ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים החדשים ,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה).-c# לומד כרגע . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? המחשב יהיה מחובר לשני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. * מטרות המחשב - המחשב ישמש כמחשב עיקרי ללימודי הנדסה . * גודל המסך - 15.6 * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן ,5-6 שעות . אבל מכיוון שהתקציב דל ניתן לרדת במשך זמן הסוללה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - רצוי יציאת HDMI * בלוטות - רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320GB נראה לי סביר * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - טושיבה (בגלל האחריות המקיפה שהם נונתים) אבל לא חובה . מה שכן מאוד חשוב לי במחשב זה מקלדת מלאה עם NUMPAD ורגישות של הטאצ' כמו כן יש עדיפות למעבד i3 . וכן , איפה עדיף לקנות את הנייד ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by owen10,

שלום! אני צריך אתרי קניות באמריקה, חבר שלי נוסע עוד שבועיים ואני רוצה לקנות מחשב נייד משם. תודה!

20. אני חייב עזרה דחוף ככה: אני צריך לקנות מחשב כבר השבוע ואני בכיוון של intel lga 775 3.0 gb לגבי לוח אני בעד ASUS אך כיוון שהוא יקר הציעו לי של GIGABYTE- ושל MSI האם הם טובים? לגבי כרטיס המסך יש את הRADEON X300 מול ה- NVIDIA 5300 מה כדאי? ועוד משהו- יש הבדל ניכר במחיר הזכרונות של DDR מול ה DDR2 האם למרות זאת כדאי להשקיע כבר עכשיו ב DDR2 ? והינה העיקר שבעיקר ----האם באמת מוכרים חומרה משופצת ברשת IVORY או שזו סתם עלילה?? אם כן אז איפה כדאי לרכוש מחשב זול ומבית אמין?? אני יכול להשקיע עד 5500 ש"ח כולל מסך 17" דק וזאת גם ההצעה שקיבלתי מ-IVORY אז? היעו של המחשב הוא בעיקר אינטרנט ומשחקים ועריכת תמונות בקטנה כן מהצעה שקיבלי באייבורי יש הכול רמקולים מקלדת ועכבר מיקרוס…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by danyz,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד , סימולציות ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Solidworks , Ansys, Photoshop- שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (שני מסכים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי חבר'ס להלן הדרישות: מעבד לא משנה לי AMD או INTEL אבל יש עדיפות ל- INTEL כרטיס מסך 8800 GTS תנסו לדחוס לי בבקשה זכרון 2 גיגה הארד דיסק לפחות 250 גיגה מארז שיראה טוב ולא סתם ג'אנק כונן די וי די לוח אם רצוי של ASUS ושאר הירקות חוץ ממסך, מקלדת, עכבר מצלמת אינטרנט חח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alon shilo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? kbmk ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס, תיכנות בויז'ואל סטודיו,מעט משחקים,עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ,האזנה למוסיקה וצפייה בסרטים (כולל 4k) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לייטרום , פוטושופ, ויז'ואל סטודיו, וכלים תכנותיים נוספים (wireshark, python) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by alex542,

מה התקציב המקסימאלי?1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אין הבדל משמעותי אז עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. need for speed rivals, the crew -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני-כלומר מצב שתהיה גרפיקה נחמדה והיא אפשר לשחק ברמה אפשרית 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nadabometal,

שלום חברים, אני לא יודע אם זה המקום לשאול את השאלה (במידה וכן תגידו לי ואני אעביר למקום המתאים). אני מעוניין לקנות מחשב גם למטרות משחקים ב4000 שח. האם במחיר הזה מחשב יכול להריץ משחקים באיכות של PS4 וגם מבחינת מבחן הזמן (בעוד 3 שנים משחקים שיצאו ל PS4 ויעבדו איתו, האם גם יעבדו באותו המחשב המדובר אחרי 3 שנים?) בנוסף האם כל המשחקים שקונים לPS4 משחקים באיכות אולטרא או שהPS4 מתאים את עצמו לכל משחק? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים