ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
צריך מפרט שייקנה בארה"ב. תקציב ,בין 4-6 אבל גמיש, כמה כבר ההפרשי מחירים בין ישראל לארה"ב..? שימושים - משחקים (לא בהגזמה), סרטים - HD כבדים , ניגון של M2TS גם כן , רוצה כרטיס מסך מסדרת 5 של רדאון, אם אני מבין הם אמורים להוציא סאונד דרך הHDMI - ואמור להוציא DTS מסטר ודולבי טרו... - זה נכון? אינטרנט זה דיפולט.. לוח אם - תתפרעו... זכרונות גם.. מה שצריך בעיקרון זה מעבד לוח אם זכרונות וכרטיס מסך , אולי גם ספק תלוי מה תגידו לגבי הפרשי מחירים אם שווה...[br]פורסם בתאריך: 28.09.2010 בשעה 18:38:05 UP
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום! קניתי מחשב LENOVO THINKPAD T420 Q5U ויש בו כניסת 34 EXPRESS CARD 2.0 רציתי לשאול מה זה אומר, מה אפשר להכניס שם וכו'. תודה! עריכה: אפשר להכניס שם כרטיסי מסך?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בהרכבת מפרט בכ-2000 ש"ח קוספא בלבד+תוספת של כרטיס טלויזיה. אני גר בתל אביב ואשמח שהמפרט יורכב מחנות אמינה באיזור תל אביב עד ראשון לציון. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את הכל, לנסות לא לחרוג גג 150 שקל. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? השימושים הם אופיס, אינטרנט, קצת סרטים, קצת תכנות במטלב (סטודנט להנדסת חשמל). המשחק הכי מורכב ששיחקתי הוא angry birds, לכן נראה לי שמספיק כרטיס מסך on board. * אם המסך לא כלול במפרט? אין צורך במסך. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? יש צורך בכרטיס טלויזיה, אני רואה טלויזיה במסך של המחשב. 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחרי בדיקות רבות והתייעצויות הגעתי למפרט הבא: https://www.tms.co.il/66884 מה אתם חושבים? האם יש משהו לשנות? בקשת הזמנה: מהם השימושים במחשב? • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק: skyrim , far cry .LoL , overwatch , pubg , GTAV , AC , CoD , for honor , Battlefield , life is strange , csgo • במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: בפוטושופ לייטרום פרמייר סוני וגאס ועוד.. (עורך מתחיל כתחביב) • ללא מערכת הפעלה • האם יש חשיבות לשמור על אפשרות לשדרוג עתידי? כן מהו נפח האחסון שתרצה בדיסק קשיח (2TB ,1TB וכדומה): 2tb • האם ברצונך לכלול SSD במפרט (כן או לא): כן • האם המסך נכלל ב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/index.php?route=product/configurator_preview&id=2774
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ZigZag2000 AMD Athlon 64 (4200) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL - 1,128.99 GIGABYTE GA-M55plus-S3G (nForce 430) - ATX - 549.17 1024MB PQI DDR II - 667 TURBO -CL4-44-12 - 669.52 Sapphire Radeon X1800XT 256MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL - 1,820.94 Thermaltake Silent 939 (CL-P0200) for AMD Athlon 64 series - 168.17 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II - 479.02 401.08 LG DVD-RW GSA-H10A x16 DUAL LAYER (White) - bulk - 249.10 Thermaltake SwInG Window ATX MIDI Tower CASE - Silver - 409.91 Thermaltake - Silent Purepower 480W (W0026) - Active PFC - 457.21 Logitech X-230 - 2.1 configuration - 376.70 Microsoft - Multimedia Keyboard - PS2 - WHITE - 84.14 Lo…
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה בפורום ואני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 5000 שקל. אין לי בקשות מיוחדות או משהו רק שהוא יהיה טוב גם למשחקי מחשב (COD6 וכו') תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם ?במחיר זה 700 שקל ככה ש.. (ה2OE יקר ב700 שקל מהOC), איך QSYS? המחשבים נמצאים רק אצלהם חוץ מהOE שנמצא גם באייבורי , הOC עולה 6200 הOE עולה 6900. איך המחשב בכללי?יספיק לגיימינג כבד? כמו COD BLACK OPS II /GHOSTS ,BATTLEFIELD 4 .... אם אני רוצה לשחק דרך הטלווזיה אני יראה טוב? טלווזיה פלזמה של פנסוניק 46 אינץ ,זה יהיה על כל המסך או כמו סרט שזה כזה חתוך כזה. לכמה זמן הסוללה תספיק?(בערך?) תודה לעונים. אגב שכחתי לציין , בחנויות פה של QSYS וIVORY אומרים שהם באים עם 8 גיגה זיכרון ובאתר של MSI זה 12 אז מה הולך?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם לגבי המפרט שהרכבתי המחשב מיועד למשחקים ולשימוש אישי תקציב + - 2000 שח AMD Athlon XP 2200+ Tray CPU Gigabyte GA-7VAXP-A VIA KT400A Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) DDR-RAM 256MB 2700 Winbond Memory Asus Geforce 4 MX440-8X V9180 Magic 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard TASK 9988L Screwless Front USB 350W Case w/Transparent X-Window ATX Power Supply 350 Watt for Pentium IV לא כולל מסך ושאר תוספות אני מעוניין לקבל במשחקים (cs) 100 fps לכן הכרטיס מסך, הייתי מעוניין לשמוע את דעתכם על הלוח אם והתאמתו ל cpu רק מי שמבין נא להגיב .... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני בטוח שיש שאלון אבל אני יכול להגיד מאוד בקצרה מה חשוב לי. קודם כל הסיבה שזה נייד ולא נייח היא שאני הולך לעבור הרבה בשנה הקרובה ובגלל שאני לא מתכוון לקנות מסך מחשב(שאין לי כרגע) עד שתצא הטכנולוגיה החדשה של NVIDIA. עכשיו, משקל לא משנה, חוזק כן משנה, חיי סוללה כמעט ולא משנה כי המחשב יהיה מחובר לחשמל ברוב שעות היממה. לא קריטי לי איזה חברה או משהו כזה, כן מעדיף SSD וכמה שיותר כוח. אני קלולס במחשבים ניידים אז אשמח מאוד לעזרתכם! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים ערב טוב, עלה שיקול לקניית 2 לפטופים (אחד לאחותי ואחד לחברה שלי) מה לדעתכם שווה יותר לקחת? מפרט DELL: T7250 2GB 667MHZ X3100 160GB ללא מערכת הפעלה 3 שנים אחריות ------------------- מפרט GIGABYTE: T7250 2GB 800MHZ GeForce 8400M 160GB ללא מערכת הפעלה שנתיים אחריות שניהם אותו מחיר! על פניו הGB יותר טוב מבחינת חומרה, לעומת זאת לDELL יש אחריות לשנה נוספת. מה מבחינת שירות ללקוח? מי עדיף? מור לוי או היבואן של DELL?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
SONY VAIO - MODEL PCG71911M לפני כשבוע קנו לי את המחשב הזה מאיטליה ב500 יורו האם הוא שווה את המחיר והאם הוא טוב?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להרכיב מחשב שיהיה אידאלי בשבילי, בתור מפתח משחקים לתלת מימד\VR או IMAGE PROCESSING(לא קשור למשחקים). אחת הבעיות היא לדעת איזה רכיבים להתאים לאיזה, אז מצאתי אתר שעושה את זה אוטמטית. בגדול הדברים שאני יודע שאני צריך ממחשב לפיתוח זה 32 GB זיכרון RAM SSD מהיר (NVME) הרבה מקום איחסון במהירות סבירה(יש אפשרות גם לאחסון על הרשת אבל זה לרוב פחות מהיר). כרטיס גרפי חזק עם תמיכה לCUDA. אז 1080TI לפחות. עם כוונה לשדרג לRTX בעתיד, כי העתיד בגרפיקה זה משחקי RAY TRACING. מארז שקט יחסית והכי חשוב, שקל לנקות אותו ולשדרג בעצמי בעתיד. לכןם הלכתי על FRACTAL DESIGN R6 שהוא בנוי בצורה מאוד מודרנית וקלה לתחזוקה ולשינוי. חשוב לי לא לעשות OC לכרטיס …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעל מסך 19" זקוק למחשב למשחקים, האם אפשרי לבנות לו כזה? הוא זקוק לחלקים בלבד, הוא קונה מספק מסוים בהנחה. מחשב מ-0, בלי כונן דיסקטים, עם כונן אופטי. לא צריך ציוד היקפי, רצוי מאוד שקט כי הוא ישן עם המחשב בחדר, לא יהיה אוברקלוק, מערכת הפעלה אני כבר אתקין לו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, נכנסתי לאתר למצוא מפרט מחשב לגיימינג, ומצאתי ברשימת המחשבים המומלצים משהו (New Horizon) שמתאים לטווח ההוצאה שלי (6-7K) = קישור חבר שלי המליץ לי להכניס את המפרט באתר פלונטר ולראות אם אני יכול למצוא שמה הכל בהצעת מחיר קרובה למה שרשום באתר. ואכן, מצאתי את רוב המרכיבים, אך אני לא מבין בהרכבת מחשבים כל כך, ולא יודע עם פספסתי משהו או בחרתי משהו לא טוב = קישור למפרט בפלונטר בנוסף יש לי כמה שאלות על המפרט והמחשב עצמו. דבר ראשון, הייתי רוצה לדעת עם המחשב יהיה רועש? המחשב שיש לי עכשיו שקט מאוד וטוב לי עם זה. דבר שני, אני משתמש בשני מסכים, ורוצה לדעת שיהיה לי חיבור לשניהם במחשב שבמפרט, אחד המסכים שלי הוא עם חיבור HDMI והשני הוא חיבור כזה - לא יודע איך …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא עם אני רוכש עכבר למחשב הנייד אני יכול "לכבות" את הטצ' פד שלא יהיה פעיל או שזה בהכרח "יכבה" לי גם את העכבר הרגיל? נ.ב מה ההבדל בכלל בין עכבר רגיל לעכבר למחשב נייד? העכבר של המחשב הרגיל שלי מתחבר ועובד מצויין גם בנייד.. כל ההבדל זה שהקולט (במקרה של עכבר אלחוטי) הוא יותר קטן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את משחקי 2017 באופן חלק מחשב נייח באיזור 2,500 ש"ח יש דבר כזה? תודה, עמית
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט עד 5500 ש"ח שחקן מתחיל , משחקים כמו fifa .... עבודת אינטרנט. כמובן עם מקלדת ועכבר . אני צריך מפרט אחד עם מסך ואחד בלי מסך. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק להמלצה למחשב נייד עסקי , יש מבחר מאד גדול וקשה מאד להתמקד על משהו. אין כל כך תקציב מוגדר אבל הכסף פחות חשוב פה, בו נגיד שאנחנו מדברים על מחשב בטווח הגבוה של המחירים אבל לא הכי גבוה. הדרישות מהמחשב מעבד i5 לפחות, זיכרון 4 גיגה או יותר,שיהיה קל/דק (אולי אולטרה?) , SSD אם אפשרי, כמה שיותר חיבורים (USB,DVI,HDMI,כרטיסי זיכרון),WIN 7 64 BIT או יותר לא סגור על גודל מסך פתוח להצעות. לא סגור על מחשב עם צורב DVD או בלי ,אני יודע שבהרבה דגמים ויתרו עליו כדי לחסוך בגודל ושמו אחד רק בעמדת עגינה,לא סגור על עמדת עגינה כן או לא. הבנתי של DELL יש מחשבים שנחשבים לטובים אבל אני לא ממש מתמצא. מאד חשוב לי השרות על המחשב במקרה של תקלה,שיהיה למי לפנות ולקבל שרות אמין ומהיר.…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי המטרה של המפרט היא משחקים כבדים, הוא רוצה שהמפרט יהיה טוב לכמה שיותר זמן (לא לקנות מחשב בשנה וחצי בהקרובות בעזרת השם). הוא ביקש שאני יבנה מהאתר של "פנדה מחשבים" כאילו זה חובה. יש סיכוי קטן שהוא יעשה אובר קלוק קטן. אבל הוא אמר בנתיים לא לקנות מאורר מעבר למה שAMD נותנים כי שהוא ירצה אוברקלוק בעתיד הוא יקנה מאורר. ערכתי, שמתי צורב דיוידי של "נק" וכונן דיוידי של אסוס הכוננים טובים נכון? זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 X2 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA Gigabyte ATi Radeon X800XL 256Mb ViVo GV-RX80L256V NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk Asus DVD x 16 S…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. אני תוכניתן, אני זקוק למחשב חדש, ללא מסך וציוד היקפי. אני צריך מחשב חזק כיוון שאני מריץ לינוקס ובתוכו VM של וינדוס, פוטושופ, ותוכנת IDE די כבדה. כל זה ביחד - כרגע - לא זז על המחשב הנוכחי ואני צריך משהו חזק יותר. התקציב הוא 3,000 ש"ח. חבר המליץ לי על המפרט הבא: http://www.bit-tech.net/hardware/buyers-guide/2009/07/08/what-hardware-should-i-buy-july-2009/2 רק שציין שיש כמה דברים שאפשר להחליף באחרים. מה דעתכם? הדגשים הם כאלה: כרטיס מסך חזק - אני רוצה להריץ סרטי HD בלי תקיעות מעצבנות. אני לא ממש מרבה בלשחק משחקים, במיוחד המשחקים החדשים והכבדים, כך שאין צורך בכרטיס מסך מטורף. קירור טוב [איזון טוב בין רעש לתועלת, הרעש לא ממש מפריע לי] יותר מדיסק קשיח אחד, והייתי רוצה שיהיה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מעוניין במפרט מחשב עד סך של 2200 ש"ח ללא ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, מסך) אך עם רמקולים שיהיו איכותיים לשמיעת מוזיקה. כמה דגשים: - המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולצרכים קלים (האזנה למוסיקה, דפדפן, מסנג'ר, גג צפייה בסרטים) ולא יותר. - חשובה לי איכות השמע של המוזיקה אותה יפיק המחשב יחד עם הרמקולים. - אני ככל הנראה משלם במזומן, זהו תקציב מקסימום ואני מאוד מעדיף אם כל העסק ילך לכיוון של 1800 ש"ח סה"כ אז להתחשב בזה (: אני באיזור השפלה, מרחובות. תודה מראש !
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זאת המערכת שבניתי כרגע: AMD Athlon 64 3000+ 512k (754) - שבכוונתי להעלות לכ-2400 מגה הרץ בתוספת קירור מעבד כלשהו (אחד ההמלצות שאני הייתי רוצה לקבל) Gigabyte GA-K8NS Pro mobo (תומך SATA וכרטיס קול, רשת וכו' מובנה) TwinMOS/A-DATA DDR PC3200 400 2x256mb WD 80GB 8mb buffer SATA PSU 500W SUPER ATX LG DVDx16 בעיקרון, המחשב הנוכחי שלי מכיל GeForce MX4000 128mb שהוא אחלה כרטיס (לצרכים שלי, לפחות, אני לא הכי גיימר שבעולם) וכל שאר הכרטיסים הבסיסיים, קול ורשת, הלוח אם כבר מכיל. יש לי עוד את הוודוו 3000 הישן שלי, שאני אשים במחשב הנוכחי אחרי שאקנה את החדש. לגבי קירור למעבד חשבתי על המעבר של Tt שמתאים לאת'לון 64.. שכחתי מה שמו :\ סיילנט בוסט משהו? לא זוכר :\ ולגבי האוברקלוק עצמו, אני…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה אנשים צריך את העזרה שלכם אני די לא מעודכן לגבי הרכיבים של המחשב הרבה דברים התחדשו ואני לא שקוע ממש בחומרה מאז שפתחתי אתר . אני צריך עזרה בלבנות מפרט לחבר . המגבלה שלו 6 אלף . הבן אדם רוצה מחשב שיחזיק שנתיים מעמד כמו שצריך ויריץ הכל מהכל . בעיקר משחקים ועריכה גרפית ותכני HD . לגבי כרטיס מסך אמרתי לו לקחת GTX275 הכי משתלם ממה שאני יודע אם לא תקנו אותי . רזולוציה מקסימלית - 1024x1280 שקט - חשוב מאוד 10. ציוד היקפי - בלי ציוד היקפי. לגבי אוברקלוק - לא מתוכנן. מערכת הפעלה - ללא מערכת הפעלה . חנות מועדפת לקנייה - KSP תודה לכל העוזרים . ולרי .
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-