ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום. בחברה שאבא שלי עובד בה יש לעובדים IBM T41. מחליפים להם ממש בקרוב את המחשבים לT61. הציעו להם לרכוש את המחשב הנוכחי שלהם ב1200 שקל, או ב1500 כולל אחריות ל3 חודשים (לא כולל הסוללה). המחשב סה"כ במצב מצוין, החליפו את הסוללה בשבוע שעבר, הרחבנו לו את הזיכרון ל768 לפני איזה שנה וחצי. אני לא יודע, המחשב הזה הוא כבר לא בדיוק שיא הטכנולוגיה, אבל הוא כן מחשב טוב. מה אתם אומרים? שווה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO GTAV FAR CRY4 Titanfall battlefield -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6.…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חלונות 8 התומכת במסך מגע נראית לי די אטרקטיבית. יש פה שינוי קונספטואלי שיכול לגרות משתמשים רבים בקהילה. הראיה היא כמות הניידים החדשים שעונים להגדרות. למי שאין בעיית תקציב (עד סביבות ה5.5 אלף ש״ח), מה הייתם ממליצים? האם לדעתכם חלונות 8 והאפשרות למסך מגע ישנו משהו בשוק? יקרצו להרבה משתמשים? אם כן מהם הדגמים המומלצים בשוק? האם יש אפשרות לסקירה? מי אלוף כאן בהרמת כפפות? ףישר כח לעוסקים במלאכה ולאתר הכי מקצועי בשפת הקודש בתחום
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המפרט הזה לשימושים פשוטים, סרטים וקצת משחקים אני רוצה להשאר עם המעבד הזה. הספק יחזיק את המחשב? צריך קירור חיצוני או שזה מספיק (או להחליף לגרסת BOX)? מעבד Intel Core 2 Duo E7400 Tray ₪587 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ₪477 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD5000AACS 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪336 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1225 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ₪175 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4350 256MB DDR2 PCIe ₪210 כמות:1 http://www.skypc.co.il/produc…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי: Intel Pentium 4 512mb Ram 2.80GHz Radeon9200 אם יש משהו ששכחתי תגידו ואני יוסיף. אני רוצה להשקיע חלקים חדשים למחשב בסכום של 1000 שקל. אני לא הכי מבין בזה, אז בבקשה תגידו לי אם אני יכול לשדרג את המחשב שלי ב1000 שקל למשהו טוב ואם כן אז איזה חלקים אתם מציעים לי ליקנות? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בת דודתי הסטודנטית צריכה מחשב - אבל זול יש לנו 2000 שח למחשב - ישר חשבתי על AMD יש למישהו הצעות ??? CPU : AMD Athlon XP 2000+ Tray CPU - [430 NIS] 1 Motherboard : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) - [596 NIS] 1 Memory : DDR-RAM 256MB 2100 Samsung/Hynix ECC Registered Memory - [262 NIS] 1 Hard Disc : Maxtor 40GB 7200 rpm ATA133 HDD - [379 NIS] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5'' Floppy Drive - [51 NIS] 1 CD/DVD-ROM : CD-ROM Cyberdrive x 52 - [109 NIS] 1 Keyboard : Genius KB-06 PS2 Eng/Heb Keyboard - [29 NIS] 1 Mouse : Genius Netscroll+ Serial/PS2 Retail Mouse - [24 NIS] 1 Cas…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי כן לרכוש גם כרטיס מסך. עדכנתי את המפרט וזה מה שבניתי כרגע. המחיר מעט גמיש (עד4.5) . מיועד למסך FHD 1080. (למרות שאני שואל אולי לשדרג גם מסך בקרוב ולכוון ל2k). האם כדאי ללכת כבר על 2060 ? ואם כן זה ידרוש שינוי בלוח אם או ספק? ושאלה נוספת - מה ההבדלים בין כרטיסי ה-1660ti של גיגהבייט? מספר המאווררים? האם כדאי ללכת על ההכי יקר עם 3? מה דעתכם? https://www.tms.co.il/55807 קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 706 קירור למעבדים Antec C400 Elite Performance CPU…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, ללא היקפי לא מתוכנן OC ישמש כמרכז מדיה ניתן לחרוג אם שווה חנויות מועדפות: פוקס, סקיי,זיגזג
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד ובמפרט רשום שהוא מגיע עם ווינדוס 7 זה אומר שהמחשב מגיע מוכן להפעלה עם הווינדוס. השאלה עם אני צריך לפרמט עכשיו את המחשב לא צריך לקבל בנוסף את הדיסק התקנה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני צריך מפרט או מחשב מוכן, נייד, לצרכים משרדיים אבל חשוב שיהיה מספיק מהיר כדי להריץ הכל חלק. בנוסף חשוב זמן הבטריה וגם ווי פיי. אם אפשר אז אני רוצה כמה מחשבים בכמה טווחים, אבל אם דרוש תקציב, אז כ4000ש"ח. תודה רבה!!!!!!!.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים intel core e6300 1066 2mb lemont intel 965 ltck 512 *2 667 250 sata 2 ati x1600 512 dvd *18 מקלדת + עכבר +רמקולים מארז ATX מסך 17 LCD ב 4500 איך המחיר? זה לא מחשב שמיועד ל OC רק למשחקים ואשמח גם לקבל חוות דעת לגבי הלוח והכרטיס מסך? בתודה אמיר
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה, תקציבי הוא בערך 600 שקל (אני אוכל לחסוך עוד כשלוש מאות שקלים במשך החודש הזה). המפרט הקיים E6300, 2GB, GA-965P-S3 זכירון, עם זיכרון 320 8800GTS שאלתי היא האם כדאי לשדרג מעבד+זיכרון אוכרטיס מסך?אני מכוון בעיקר לגיימינג. ARMA II רץ אצלי נוראי והחבר'ה רוצים להריץ משחקים ברשת. אני צריך מפרט לבערך עוד כשנה, עד שלא יהיה אכפת לי/אקנה ריג חדש. על מעבד אני מכוון לE7500 ולהוסיף עוד סטיק של 2GB זיכרון או לשדרג לכרטיס מסך, איני יודע איזה עדיין (אני לא מעודכן בלשון המעטה - אולי GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 ). תודה למפרע, יהודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - תקציב ~5300 כולל ציוד הקפי חברים שלום, מעוניין לרכוש מחשב חדש עבור יישומים: עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל שימושים סטנדרטיים – אינטרנט, Office, וכיוצא בזאת. המחשב אינו מיועד לגיימינג בכלל. להלן השאלון מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי מסוג (Samsung 300E5Z(Pentium נפל לי כשהוא היה סגור מגובה של מטר בערך. מאז הנפילה הטאץ' פד לא עובד טוב, הכפתור השמאלי נלחץ לסירוגין, ניסיתי להוציא את הכפתור(מה שלא הלך לי טוב וכמעט שברתי אותו) לא עזר. מישהו יודע כמה זה אמור לעלות לי להחליף את הטאץ' פד או לתקן אותו? חשוב לציין שהכפתור הימני והמשטח עצמו עובדים טוב. אשמח שתביאו לי המלצה למעבדה טובה בירושלים. תודה לעוזרים, עומר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני צריך את עזרתכם המקצועית בבניית מחשב בתקציב הזול ביותר האפשרי כך שיסחוב CUBASE 5 בצורה סבירה +. המחשב הוא לבית (לא לאולפן מקצועי), אבל עדיין צריך שיסחוב פלאג-אינים ואפקטים בצורה סבירה, ורצוי מעל 10 ערוצים. בנוסף אני משתמש היום בWIN XP, וחושב אולי לשדרג ל WIN 7. לא יודע עדיין. אשמח לדיעות. בעניין התקציב, אני יודע שזה קשה, אבל קיויתי לרדת מאלפיים ש"ח (מארז בלבד, ללא מסך ומקלדות וכו'..), ולהשתמש בחלקים מהמחשב שלי (כמו צורב, כרטיס TV שיש לי וכו'..). המון תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד לסרטי HD ולקצת גיימינג כבד כמו crysis 3 call of duty וכו' שהמסך יהיה FHD.מקלדת מלאה..חיבור לכבל אינטרנט ..חיבור VGA..וקליטת רשת אלחוטית טובה מומלץ מסך כמה שיותר גדול ואיכותי.. ושהמחשב לא יקרטע אחרי שנה שנתיים.. שיהיה אחריות למינימום שנתיים.. ושלא יתחמם הרבה במאמץ תקציב 5100 http://ksp.co.il/?uin=17268 איזה SSD אני יכול להכניס במחשב הזה ואיזה שידרוגים אני יוכל לעשות לו בעתיד?כלומר כמה הארדיסקים אני יכול לשים?קל להרכיב תהארדיסק(ssd)שישמש לווינדוס תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ערב טוב ותודה מראש לעונים! אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא למשחקים (מעוניין להריץ watch dogs, bf4, far cry 4) אשמח לדעת איך מפרט כזה יתמודד עם משחקים כאלו. ספק כח a.pfc 500w fan12 power man inwin מעבד i5 1150 quad 4460 3.2ghz 6mb לוח אם msi h81m-e34 haswell זכרון crossair 8gb ddr3 1600mhz כ.מסך geforce 750 gtx 1gb gddr5 רוב תודות
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי את המחשב הזה והוא נראה לי חמוד יש לי מספר שאלות לפני שאני הולך למזמין אותו http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27441 הזמנתי הרבה מהאתר הזה פלאפונים והכל אבל מחשב כזה לא היה לי נסיון מה שאני רוצה לברר זה קודם כל אפשר לשים עליו עברית נכון? דבר שני אפשר נגיד לעשות לו פורמט ולהתקין יובנטו? וסתם אם יש למישו משהוא להוסיף אני אשמח
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב קרובת משפחה מגיעה מגרמניה ורציתי לדעת, האם משתלם לבקש ממנה להביא משם מחשב? אם כן, על איזה מחשב הייתם ממליצים לסטודנט במחיר של כ 800 יורו? האם אתם מכירים אתר ממנו ניתן להזמין את המחשב בגרמניה? נ"ב הגישה שלי למחשב היא דיי מוגבלת, עד לרכישת המחשב הנייד, אז אין לי את האפשרות להגיב יותר מידי אז תודה לכל מי שהגיב להודעה הקודמת שלי. נ"ב 2 שכחתי לפרט קצת לגבי המחשב המבוקש. המחשב מיועד לצרכים סטודנטיאלים, אין שימוש בגרפיקה גבוהה. עדיפות למסך 13-14", משקל כמה שיותר נמוך ועדיפות לכרטיס מסך נפרדת, כמובן מעבד C2D.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך 19" מערכת הפעלה ויסטה כונן קשיח 320 ג'יגה מקלדת ועכבר + רמקולים סראונד. יש לי ספק כוח - אני מאמין שסטנדרטי, האם דרוש להחליף? יש לי DVD מהיר... יש לי כרטיס radeon x1550, לא משהו בכלל אגב... מעבד dual core 4 של פנטיום (3.00) לוח אם תואם של אינטל גם כן.. אני מעוניין להפעיל את GTA IV לכשייצא למחשב, ולשחק אותו על הגדרות גרפיות טובות מאד. הבנתי שלמשחק יש דרישות מטורפות. אילו חלקים עלי לשדרג? אין לי הגבלת תקציב, אבל אין צורך להשתולל יותר מדי
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיהיה צקוך לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HOTS, Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה המפרט העדכני אחרי העצות שלקחתי: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ₪1461 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ₪659 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8800GTX 768MB DDR3 384BIT DUAL DVI HDTV TV/O- GV-NX88X768H-RH - RETAIL ₪3083 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ₪373 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ₪189 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ₪459 מארז: RAIDMAX SAGITA w/o PSU ₪335 ספק כוח: CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU ₪625 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ₪0 מחיר סופי: ₪7184 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il רב הסיכויים שאני לא יקנה מהחנות הזאת, לקחתי משם רק כי …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני עוזר למישהו לקנות מחשב. משהו סטנדרטי - משחקים פשוטים, עבודה עם תוכנות גרפיקה ומשרדיות וגלישה כמובן. הציעו להם בחנות את המפרט הבא: מארז: PRESCOTT READY FRONT USB לוח אם: P4MBMS-775 מעבד: INTEL P-4 3.0GHZ 775 מודול זיכרון: DDR 512MB דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 7200RPM כרטיס מסך (3D GRAPHICS(0.B כרטיס קול מובנה... כרטיס רשת: (10/100M (0.B צורב DVD פנימי: NEC X16 D.LAYER כונן: 1.44 מקלדת מולטימדיה עכבר אופטי רמקולים: GENIUS SP-Q-065 מסך:"17 שטוח AOX FT-720 סה"כ: 3600 ש"ח האם המפרט טוב? האם המחיר משתלם? מה אפשר לשפר ושזה ישאר באותו סדר גודל של מחיר? תודה רבה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-