ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אז ככה פתחתי לפני כשבוע תרד על המלצה לזיכרון. הנה המחשב שלי: HP PAVILION ZV5000 יש לי כרגע 256MB ואני רוצה שיהיה לי בסה"כ 512 אני לא יודע איזה זיכרון מתאים לי (SDRAM/DDR/SODIMM) הנה מה שחשבתי:" על מה ללכת? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3837 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ddrlaptop&Cat2Cat1ID=5040&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הנה תמונות של EVEREST [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עבור ההורים לשימושים בסיסיים כגון אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש לנכדים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מצויין ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט , סרטים ומשחקי פלאש א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
core 2 due E6600 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe WiFi-AP G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD/LEADTEK 7600GS 256MB (לידטק מגיע עם DDR2 וג'יינוורד עם DDR3) ??? GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER ENERMAX LIBERTY 500W בנוסף לכך אני מוסיף עכבר שאני מתלבט בין RX1000 ,G5 ,G3 שלושתם של לוג'יטק ולבין RAZER COPPERHEAD BLUE (איזה מבין ארבעתם עדיף?) ??? ואני מוסיף מקלדת Logitech Media Keyboard Elite. אני מוסיף גם ראוטר אלחוטי שגם פה אני מתלבט בין שניים: EDIMAX MIMO WIRELESS LAN AP ROUTER BR-6216MG LEVEL ONE MIMO Wireless Broadband Router WBR-5400
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי....אינ רוצה לקנות מחשב מtms . התקציב הוא 5000 ולא אגורה יותר...בעיקר לגלישה,סרטי hd ומשחקים [הכל מהכל בקיצור] צריך: כרטיס מסך לסרטי hd ,דיסק קשיח 500gb,מקלדת ועכבר אלחוטיים. ללא מסך [קונה בנפרד vp30 ] אחרי שהסתכלתי פה הרבה זמן בעיקרון בניתי כבר מפרט....הבעיה הוא שהוא קצת חורג לי מהתקציב..המפרט: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1425 1 לוחות אם Gigabyte GA-P31-S3L Conroe Support GP31S3L ¤ 435 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ 517 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 122 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 393 1 זיכרונות Kingston Original 1GB DDR2-667Mhz K1G667 ¤ 129 1 קשיחים למחשבים שולחניים Samsu…
-
- 27 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מפרט שמצאתי לא מזמן כאן באשכול כלשהו: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz Tray + Arctic - Cooling Freezer 7 Pro ¤889 MSI P43 Neo3-F Core 2 Quad Intel P43 FSB 1600 DDR2-1066 ¤480 Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL5 Dual Channel Kit ¤395 Samsung HD160JJ 160G SATA II ¤199 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA ¤129 Connect3D Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe ¤1400 NZXT HUSH + SeaSonic 500WSS-500ET-APFC-F3 ¤580 עכשיו שאלה: קראתי איפשהו שיש באג עם הלוח אם והזכרות של GEIL או משהו כזה... למישהו זה קרה? כנ"ל לגבי הRADEON... אני לא מצליח למצוא את הלינק מחדש עוד שאלות: האם יש אפשרות לכרטיס מסך טוב יותר משמעותית בהשקעה לא משמעותית יקרה (להגיע ל4500 בעד כרטיס שיחז…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הייעוד של המחשב יהיה גם לשימוש של משחקים ושיוכל להריץ כמה דברים במקביל בלי להיתקע, וגם ללימודים ושימוש רב באופיס הבנתי שעם המק-בוק יש הרבה בעייות בעברית אז יצאתי מהרעיון של לקנות אחד, וגם התווך מכירים טיפה בעייתי. * גודל המסך?עד 15.6 * משקל רצוי? לא בעייתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מבין בזה שיהיה ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G אפשר להתפשר עדיף שלא * כונן CD/DVD? צורב? DVD עדיף גם עם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הלוואי והיית…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, ראיתי באתר של DELL מבצעים ומחשבים ממש טובים (של XPS M1550 במחיר של 1500$). אני מעוניין להזמין מהארץ את המחשב לקרובים בארה"ב ולאסוף אותו כאשר אני אהיה שם (אני טס לשם בעוד כשבועיים). האם זה אפשרי להזמין באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי? התמיכה שלהם בצ'אט אונליין אמרה שזה לא אפשרי. האם מישהו ניסה ובכל זאת זה עבר? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם תעזרו לי למצוא מחשב הולם. הפרטים היבשים: מטרות המחשב: אני מתכנת וגרפיקאי חובב. ייתכן שאני אתחיל לימודי תעודה בתקשורת חזותית השנה (הראיון עוד שלושה שבועות, תחזיקו לי אצבעות). בגדול: אינטרנט ואופיס, גרפיקה דו מימדית ותכנות. גודל המסך: התרגלתי לעבוד על 10.1" אז לא כזה קריטי לי. משקל: לא הדבר אשר יכריע אבל אשמח למשקל נמוך יחסית כדי שאני אוכל להתנייד עם המחשב בנסיעות. אנחנו לא נהיה מפונקים אבל אם ההבדל העיקרי בין שני אופציות הוא משקל אשמח לאחד קל יותר. זמן סוללה: שוב, לא זה מה שיכריע כי אני חושב שרוב הזמן אני אוכל למצוא הטענה בימנו, אבל עדיף סוללה חזקה יותר... 6 שעות ומעלה נשמע לי אחלה. צריך להיות רישיון למערכת הפעלה. עכשיו יש 2 נקודות שמציקות לי: 1. ממה שקרא…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפשת לקנות מחשב נייד שיהיה מתאים לעבודה על תוכנות CAD \ גרפיות שונות ותוכנות עריכה כמו PHOTOSHOP. עשיתי קצת בירור בפורום הזה ובפורומים אחרים, אולם מכיוון שטרימינולוגיה קומפיוטרית לא מתקבעת אצלי במח אשמח אם מישהוא פשוט ימליץ לי על דגם ספציפי המותאם לעבודות מסוג אלו. התקציב הוא עד 6000 ש"ח עם שאיפה לפחות כמובן. מלבד זאת - האם כדאי ללכת על אופציית השדרוג, כלומר לקנות מחשב נייד בסיסי ולשדרג את חלקיו? תודה מראש CATRIDER
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מצ"ב מפרט למחשב גרפיקאי מקצועי, כמה הוא אמור לעלות? והאם הוא מספיק טוב לעבודות גרפיקה בתוכנות דו מימד והדמיות בתוכנות תלת מימד. מארז THERMALTEK VL80001 ספק כח Thermaltake TR2 550W לוח אם אינטל WHITESBURG BLKDP55 מעבד INTEL CORE I5-750 8MB CACHE מאוורר למעבד ZALMAN 10X PERFORMA זכרון 8GB DDR3 KINGSTONE 1033MHZ כ. מסך PNY QUADRO FX1800 768MB DDR3 צורב LG DVD X 24 דיסק קשיח פנימי WESTERN DIGITAL 1TB 64MB CACHE כ. קול 128 WAVE מובנה כ. רשת כרטיס רשת מובנה (10/100/1Gb) סט מקלדת+עכבר מיקרוסופט אלחוטי מקורי רמקולים SBS A35 מסך SAMSUNG SyncMaster 2494LW תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תסלחו לי על השאלות הבסיסיות, אבל אני לא עוקב מספיק אחרי השוק - מתכוון לקנות לוח (מהזולים), מעבד (2 - 2.4), זכרונות (256), צורב, DVD וכרטיס מסך. ראיתי שהצעה עם מעבד AMD עולה כמה מאות שקלים פחות, אם זה היה תלוי בי אני מנחש שזה מה שהייתי קונה, אבל אני משדרג לאדם ללא ידע טכני שבכלל לא יודע מי אלה AMD ומה שאכפת לו שהאחריות עליהם היא רק שנה. האם להמליץ לו בכלל על מעבדי AMD במקרה הזה? לגבי צורב, DVD וכרטיס מסך לא צריך המלצות, אבל אני לא מבין בלוחות LOW END לP4/ATHLON. איזה מבין הלוחות הזולים יותר (חייב רשת וכרטיס קול, אפשר גם כוללים כרטיס מסך) מומלצים, לאיזה לוחות לא כדאי להתקרב? האם מחיר של כ2100-2300 ש"ח לATHLON 2000 (בהתאם ללוח שיבחר) צורב LG (כן, אני יודע שהוא לא מומלץ אבל …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד ל5.5K 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים, גרפיקה, עריכה, עבודה משרדית וכו- קצת מהכל ברמה בינונית א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1600 על 1200 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? FPS, ספורט. ממש לא משהו כבד מבחינה גראפית. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח . א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכ-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב מיועד לגיימינג ברמה ביינונית. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. payday2, gta v ועוד משחקים דומים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוצית 4K ו"23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות. 3. האם יש צו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג קל יחסית, מדובר במשחק SPIDER-MAN, שבו אני אשחק לעיתים רחוקות. בנוסף, אני מתכוון לגלוש הרבה באינטרנט ולשמוע שירים. * גודל המסך? לא פחות מ-15 אינצ'ים. * משקל רצוי? אין משקל רצוי, העיקר לא כבד מדי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? תגדירו אתם ואגיד לכם אם זה מספיק עבורי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? DVI. לא הייתי מכנה אותה כיציאה מיוחדת. * בלוטות? בלוטות? * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מאמין ש-500GB יספיקו לי. * צורב DVD? אכן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק שאוכל לממש את האחריות בארץ במידת הצורך. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? זה לא תלוי בחברה, אלא בדגם עצמו. התקציב שלי הוא 1800 שקלים בעיקרון, אך אני אח…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
CPU : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1071.89 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) [ ¤ 618.89 ] 1 Memory : GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory [ ¤ 308.4 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 542.93 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5200EP 128MB DDR Video Card [ ¤ 451.18 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.4 ] 1 Cases : Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 Front USB 300W Case [ ¤ 298.8 ] 1 ללא מסך המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט.. אבל אני רוצה שהוא יהיה יציב מאוד כי …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב (כולל הרכבה בחנות) לשימוש בסיסי באופיס ואינטרנט, כשהחנות צריכה להיות באזור המרכז, עדיפות לראשל"צ. דיסק קשיח מספיק 320/500 אלא אם כן ההפרש בין זה לבין 1 TB הוא מזערי. לגבי זכרונות העדפה ל4 GB כי אני כנראה לא אשדרג. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 ש"ח. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית (אופיס -וורד, אקסל, פאוורפוינט לעתים רחוקות), גלישה באינטרנט (רוב הזמן), משחקים בסיסיים (לעתים רחוקות - כרטיס מסך משולב על לוח אם יספיק בהחלט). 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא, יש לי מסך samsung 206 BW 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)?צריך צורב.…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. מחשב לאחותי, תקציבי מאוד, עד 2000 שקלים, לימודי תעשיה וניהול בבראודה. לפי ידיעתי - מטרותיה הם משרדיות בלבד - אך עם זאת, אני לא יודע עם איזה תוכנות עובדים בהמשך התואר (מישהוא במקרה כן יודע? עיצוב? מדעי המחשב?) עקב התקציב המאוד מוגבל אשמח לדבר הכי סביר במחיר זה. כמובן שנשמח למשקל נמוך, זמן סוללה מרשים, כמו כן - אם יש מחשבים עם מסך יותר קטן, כמובן שנשמח - אך אני חושב שעקב התקציב הנמוך זה לא יתאפשר * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות משרדיות, לימודי הנדסה תעשייה וניהול * גודל המסך? 15.6, ניתן גם פחות * משקל רצוי? עדיף נמוך, אך מודע לבעיתיות מבחינת התקציב * האם נד…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב כולו. כולל הכל. והתקנתי בו מחדש windows 7 proffesional שעובד על 64 ביט. הכל עבד טוב ויפה רק דבר אחד. אין לי את הדיסק עם הדרייברים של המחשב. ככה שיש כמה דברים שלא מותקנים טוב במחשב. חיפשתי במחשב (אחר, כי אין את הדרייבר של האינטרנט) את הדרייברים ואכן מצאתי אותם בלי בעיה. הורדתי אותם. והעברתי את קבצי ההתקנה למחשב נייד שעליו הם צריכים להיות מותקנים. הבעיה היא כזאת: בתחילת ההתקנה של כל דרייבר הוא רושם לי שגיאה ולא מתקין אותו בכלל. the contents of this file cannot be unpacked. the executable you are attempting to run has been corrupted. please obtain another copy of the file verify its integrity and try again. חשוב לציין שניסיתי כמה גירסאות של דרייברים מכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם במעבד דותן(גירסה מתקדמת של סנטרינו) יש wi fi.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי חברים,אשמח בבקשה להמלצות על מחשב נייד למעצבים גרפיים מתחילים,צריכה לקורס חדש שאני מתחילה. וגם שלא יהרגו לי אתה הכיס.(תקציב של עד 5000)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב ורציתי לבקש מפרט שעונה לדרישות שלי. תקציב תקציב: כ-4000 ש"ח חריגה מקסימלית מהתקציב: בסביבות 200-300 ש"ח שימושים שימושים במחשב: גיימינג כבד במחשב תותקן מערכת הפעלה 64BIT שימושים מיוחדים אין ציוד היקפי רזולוציית המסך הגבוהה ביותר: 1600X900 תחובר למחשב מערכת רמקולים 2.1CH חומרה אופציונלית אין צורך, מסך כבר קיים, צורב יועבר ממחשב ישן יותר, כנ"ל לגבי הארדיסק. אפשרויות רכישה הייתי רוצה שהמפרט יורכב מהחנות "נועה מחשבים" הייתי מעדיף שהחנות תרכיב לי את המחשב. אם אתם זקוקים לפרטים נוספים תגידו לי ואני אציין אותם
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מתחיל קורס עריכה על התוכנות הבאות - אפטר אפקט, אילוסטרייטור, פוטושפ, פריימר. אני מתלבט בין 2 מחשבים - 1. ASUS - FX507VU4-LP075 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FX507VU4-LP075&cart=1706093561207285894 2. Acar - NH-QC1EC-00P-REF https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NH-QC1EC-00P-REF&cart=1706093561207285894 המליצו לי על שניהם בתור מחשבים התחלתיים שנמצאים בתקציב שלי, אשמח קצת להבין יותר מה ההבדלים בניהם ואם יש המלצה חזקה על אחד מהם? אשמח גם לשמוע אם יש מחשב אחר מתאים טוב יותר מהשניים האלה בתקציב של 5,000-6,500 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבתי מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, אופיס וקימפול של C++ ו- JAVA. אולי משחקים, אבל לא 3D. שינויים ושיפורים יתקבלו בברכה. אגב, לקחתי Segate בגלל ה- NCQ. זה רלוונטי רק לחיבור SATA II (שאין לי בלוח) או שזה טוב גם ככה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. בחברה שאבא שלי עובד בה יש לעובדים IBM T41. מחליפים להם ממש בקרוב את המחשבים לT61. הציעו להם לרכוש את המחשב הנוכחי שלהם ב1200 שקל, או ב1500 כולל אחריות ל3 חודשים (לא כולל הסוללה). המחשב סה"כ במצב מצוין, החליפו את הסוללה בשבוע שעבר, הרחבנו לו את הזיכרון ל768 לפני איזה שנה וחצי. אני לא יודע, המחשב הזה הוא כבר לא בדיוק שיא הטכנולוגיה, אבל הוא כן מחשב טוב. מה אתם אומרים? שווה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-