עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. גודל מסך: 15 בערך, שימוש: משחקים כבדים וסירטי hd, תקציב: 1500$ חריגה: 500$ אולי עוד קצת, מחול/מהארץ: מחול , משקל: לא הכי משנה אבל יש חשיבות. חברה מסוימת:לא משנה שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד חזק מאוד (בערך 460m מינימום) ההורים שלי בתילנד ושם זה הרבבבה יותר זול ובדקתי איזה מחשב יש לי לבחור ואני מצאתי כמה מחשבים (אם אפשר בבקשה לענות מהר כי ממש עוד מעט הם לא יוכלו ליקנות תודה רבה) MSI-GX600R-060US ואת Schenker XMG P501 ואת ASUS G53JW ואת Sager NP8690 אם יש עוד תגידו ( לא אמרתי alienware כי הבנתי שזה יקר בלי טעם) והשאלה שלי היא איזה מחשב מהסדרות האלה מומלץ (מתוך כל סידרה איזה הכי מומלץ לדוגמה: באסוס וכו) ואיזו סידרה מומלצת (בבקשה לפרט) אם יש אתר בעיברית לסקירת המחשבים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by gameplan,

מפרט ב3500 ללא או סי בלי הארד דיסק ובלי ציוד כללי(בלי מסך או צורב).

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות את המחשב בחנות באג

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות אתרים .net שפת C וגיימינג קזואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קזואלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים וישנים כאחד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך עד גודל 32' עם 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם! מה שלומכם? רציתי לקבל את עזרת המומחים בבניית מפרט למחשב חדש אותו אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים. אני איש IT שמתעסק המון בווירטואליזציה (VMWare, Xen) שלפעמים אני עובד עם 2 או 3 מכונות ווירטואליות בו-זמנית! עקב השימושים שציינתי, אפשר להבין שאלו שימושים "שאוכלים" הרבה מאד משאבים מהמחשב. אינני משחק בכלל במשחקי מחשב, עם זאת, חשוב לי שהכרטיס המסך יהיה מודרני והמחזקים על מנת שבצורה כזאת או אחרות ייעל את מהירות המחשב הכוללת. מס' נקודות שחשבתי עליהם: -מעבד 4 ליבות -אוורור כמו שצריך למעבד -לוח אם יציב וחזק, יהיה נחמד לשני כרטיסי רשת On-Board אבל לא חובה -זיכרון של 4GB (נראה לי שיותר מזה, זה כבר מוגזם, נכון?) -שני כוננים קשיחים עם 32MB BUFFER לצורך בניית מערך RAID -צורב…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם כאדם שעובד בשלש מקומות ולא רואה תועלת ברכישת שלשה מחשבים שולחניים מקצועיים והתניידות בינם , הפתרון שלגביי עובד יפה עד כה הוא לרכוש את הנייד הכי חזק בשוק (וכן , ''17 חשוב עבורי) שעונה על שתי דרישות - 1. כרטיס גראפי חזק ביותר לעבודה גראפית מאומצת . 2. מעבד כונן קשיח וזיכרון שיהיו בגודל ובמהירות עיבוד והעברת נתונים כזו שיכולה לעבוד בצורה אופטימלית בסביבה עם ריבוי שולחנות עבודה שכל אחד מכיל מס' תוכניות כבדות - כל זה בויסטה כמובן, בהנחה שאיתה תהיה רוב עבודתי בשנים הקרובות. לאמיתו של דבר אחרי חיפוש המחשבים שהכי נראו לי היו ה- W700 של LENOVO http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by epichorus,

אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי במיוחד על הספק והאם הוא מספיק חזק והאם יש צורך בקירור/אוורור נוסף המחשב יהיה בסלון כך שמתבקש שהמחשב יהיה שקט (אין צורך בדממת אלחוט אבל גם שלא ירעיש מדי) וגם שהמארז יהיה micro atx כמו כן אני מעוניין במעבד haswell של אינטל למפרט אוסיף מהמחשב הקודם את כרטיס המסך gts450, שני כוננים קשיחים פנימיים ושלושה חיצוניים. שימושים: ניגון bluray ו FULLHD, גיימינג קל עד בינוני, עיבוד גרפי קל (לייטרום) להלן המפרט שהורכב באתר של KSP : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 930 ש"ח - מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 365 ש"ח -לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. המחשב לאחות שלי אז הוא ישמש בעיקר לאינטרנט, סימס וקצת פוטושופ. ללא OC 1x Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5200 BOX AM2 1x Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 1x G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400PHU2-2GBNR 1x Seagate Barracuda 250GB 3.5 7200Rpm 16MB SATA II 1x Leadtek WinFast PX8500 GT TDH Extreme 256MB PCIe 1x LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail 1x Compucase 6A19 Black Midi Tower True 400Watt PSU 1x Microsoft® Wireless Optical Desktop 1000 BV3-00014 1x ViewSonic LCD 19 VP930 סך הכל: 5,281 ש"ח עדיף Seagate על WD, נכון?! יש למישהו אולי ביקורת על ההרדיסק הזה? כדאי להוסיף 150 שקל ולקחת 8600GT? אהה... וזה צריך להיות באחת מהחנויות הצפוניות (עדיף לא KSP). תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Saar Barel,

אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב נייד לגיימינג ודיי מתלבט בין 3 דגמים שונים https://docs.google.com/spreadsheets/d/15pIyKs1LqBHNslCH2dvMJ-eYODcpTFn2RR4qXcI-5MI/edit#gid=2064781029 אשמח לעצתכם, איזה דגם (ASUS/DELL/LENOVO) ולמה? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by idan003,

הי לכולם, זה המפרט שלי כרגע: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB האם אני צריך לשדרג? (או לחכות לסידרה הבאה של המעבדים?) יש לי קצת בעיות בOC והייתי צריך להוריד אותו כדי שהמחשב הפעל בצורה טובה. עוד משהו המאוורר המים שלי של קרוסייר הוא על מצב וורוד ולא על הלבן שהיה פעם מישהו יודע למה? וגם אני מחפש להוסיף שני מסכים במקום 1 בשביל עבודה (בעיקר בתוכנות ופוטושואפ) יש המלצה לגבי זה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by poao,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב מאק מיני ולהשתמש בו כמדיה סנטר בסלון. כמה לדעתכם שווה מחשב עם מפרט כזה (מודל 2008): מעבד intel core duo 1.83GHZ דיסק קשיח 80gb זכרון 2 ג׳יגה עם שלט מקלדת ועכבר כמה שווה המחשב לדעתכם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alonwa,

שלום, אני חדש בפורום, אני מקווה שאני לא עובר על חוק מסויים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאשתי. היא פתחה עסק וכרגע העבודה שלה מהבית אך היא תהיה גם ניידת. קניית המחשב היא בארץ. במקום שאפשר לעשות משלוח. תקציב, עד 2500 ש"ח גמיש. מטרת המחשב: עבודה משרדית, משחקים-לא. (צפיה בסרטים-כן, פרמטר בעדיפות נמוכה). גודל מסך: 15.6 או משהו דומה. שיהיה גם נוח לשאת אותו. מסך: אני חושב שמסך מט יותר מתאים. רזולוציית מסך: אין לי מושג. מה שמתאים לגודל מסך כזה. משקל: כמה שיותר קל. יציאות: HDMI וכמובן כל שאר הבסיסים. מערכת הפעלה עם רישיון. הרד-דיסק בנפח של 500GB זמן עבודה על המחשב יהיה כזמן עבודה כמו בעסק, כך שהוא צריך להיות נוח. אשמח להמלצות.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. קודם המפרט אחר כך שאלות INTEL CORE 2 DUO E6550 Intel P35 Dragontail Peak אני יודע שזה לוח אם לא משהו אבל נדבר על זה בהמשך 320GB SATA 1&2 7200 RPM 16MB HITACHI KINGSTON - 2048MB DDR II 667Mhz צורב LG\NEC\PIONEER X18 SATA DVD Nvidia GeForce 8400GS 512MB (תומך DX10) 19LG196WT דק LG LCD 2MS +DVI מחיר כולל 3700 עכשיו השאלות 1: האם המפרט שווה את המחיר? (התקציב הוא 4000+-) 2: האם שווה לשדרג לכרטיס מסך Nvidia GeForce 8500GT 1024MB ב220 שח? האם הכרטיסי מסך האלה (זה וזה שבמפרט למעלה) יריצו לדוגמא דום 3 והאם שניהם תומכים בdx10? 3: יש לי אפשרות לשדרג לוח אם ב90 שח לMSI או ASUS או GYGABYTE איזה אתם ממליצים? 4: יש אפשרות לשדרג מעבד ב90 שקל לE6750 האם זה הבדל קריטי או שעדיף לחסוך…

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחפש בשביל בני דודים שלי מערכת מחשב. עכשיו כמה פרטים חשובים. לא מתכונן OC, לא יריצו על המחשב משחקים כבדים. המחשב בעיקר ישומש להדפסת עבודות וכו'. אבל אני עדיין מבקש כרטיס מסך סביר, בוא נגיד G4 MX 460 או אולי אפילו TI כדי שמשחקים כמו של היום, יעבדו גם אם לא בביצועים הגבוהים ביותר. מה שאני צריך זה : *מעבד (AMD בוא נאמר משהו בסביבות ה(1700-1800) *לוח אם *זכרון *כונן קשיח *סידירום (אולי גם דיוידי) *כרטיס קול (נסתפק במובנה) *כונן תקליטונים *מארז *כרטיס מסך *מדפסת *מסך *מקלדת + עכבר בבקשה להצמד לדרישות שרשמתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by kantan1,

שלום, רכשתי מסך lenovo ברזולוציה 2K האם אני צריך גם כבל HDMI תואם וכרטיס מסך מיוחד כדי להגיע לביצועים טובים ברזולוציה? קניתי כבל monster ב-200 ש"ח שמתאים ל 1080P זה בסדר? והכרטיס מסך שלי במחשב הוא מובנה בלוח gigabyte z270-hd3p האם זה מספיק או להחליף לכרטיס איכותי? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים אני צריך לרכוש למשרד מחשב בתקציב של עד 2000 שח לא כולל ולא צריך מסך מקלדת ועכבר. העבודה במחשב היא בעיקר אינטרנט, אופיס, עובדה מול מערכות מלאי מרוחקות. חשוב לי מאוד שיהיה כונן SSD של 128 גיגה לפחות. זיכרון מחשב מנימום 8 גיגה לפחות ומחשב מבוסס על מעבדי אינטל תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם אני רוצה להרכיב מחשב חדש שיהיה מיועד אך ורק למשחקים בסכום כולל של עד 7000 ש"ח לא כולל ציוד היקפי. שיהיה בבקשה מעבד של אינטל+לוח של ASUS וכרטיס מסך 8800GTS. ביקשתי חברות ספיציפיות כי אני שנים עובד עם החברות האילו ומאוד מרוצה. כמו כן אלטרנטיביות של חברות אחרות שנכנסות לתקציב יתקבלו גם כן בברכה. תודה רבה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם ! אני קורא את המפרט שלו והוא נראה לי דיי סבבה, ולא מצאתי דגמים שעולים עליו בתמורה יחסית לתקציב. Lenovo N500 4233-72G http://www.getit.co.il/Prod/51594/ אז אם יש כאלו שטובים ממנו אז בבקשה, אני פתוח להצעות בתקציב הזעום של 3000 ש"ח. תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. זקוק למפרט של מחשב מלא+מסך. 1. מה התקציב? 7000 ש"ח. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט ויקרר בצורה טובה. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מסך איכותי, רחב, גדול. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? חשוב מאוד. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא מתוכנן. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. התקציב שלי עלה ל9000 שקל כולל מע"מ - אפשר לחרוג טיפה למעלה אבל לא יותר מדי.. אבא שלי ראה באיזה חנות מחשבים HP עם WIDESCREEN וממש התלהב מאיך שזה נראה.. גם לחבר שלו יש חברת מחשבים (לא מכירות) TORT אם זה עוזר. . והוא אמר לו שאין דבר כזה כבר IBM אלא LENOVO . אז מה כדאי לקחת :הדרישות: שיראו מעולה במסך,מסך לא קטן,כ.מסך חזק שיראו יפה גם משחקים,מעבד לא גרוע,WIFI,צורב DVD,BT, ושיהיה של חברה מוכרת. החשיבות של הדברים היא גם לפי הסדר בערך.. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2836068&refid=6 http://www.mashav.com/hardware/?notebook_data.htm#UH31HIM Dell® Latitude D410 - D410-750-80-512-12XW HP® Pavilion DV4392EA - EN437EA מקווה שתציעו הצעות טובות.תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? הדבר הכי כבד שאני צריך ממנו זה שיוכל להריץ סרטי HD כמו שצריך.. חוץ מזה רק שימוש בסיסי של אינטרנט. * גודל המסך? פשוט ,לא מכיר את הגדלים הנפוצים.. משהו ממוצע פשוט. * רזולוציית המסך?כנ"ל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין. * משקל רצוי? לא קריטי לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בסה"כ לא קריטי מדי,רוב השימוש יהיה עם שקע חשמל זמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר שאפשר להכניס בתקציב. 250GB יספיקו * כונן אופטי? עדיף שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. * כל …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום ! אז ככה : אני סטודנט ומשתמש במחשב בעיקר לאופיס וגלישה מרובת חלונות. יכול להיות גם תכנות קליל בעתיד.. די נסגרתי על הדרישות הבאות : 1. מעבד i5 2. זיכרון משולב HDD ו SSD (כמה SSD אתם ממליצים ? יהיה באמת הבדל בין 24 ל-32 GB ?) 3. כמובן 4 GB RAM 4. מעדיף זמן סוללה ארוך יחסית, לא חובה 5. מעדיף גם מסך מגע, לא חובה 6. מסך 14 אינטש חשוב לציין שאני יחסית גמיש במחיר, מכוון לאיזור ה5000, אם יהיה משהו מפוצץ עד 6000 אני גם אזרום יש את הTOSHIBA SATELITE U940 ואת ה LENOVO IDEALPAD U410 שנראו לי מתאימים. אם מכירים משהו דומה ל LENOVO YOGA רק בגודל 14 אינטש זה יהיה מעולה ..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. זהו הדגם של המחשב הנייד [h=1]HP Pavilion dv7-6135dx[/h]קישור למפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403#N410 קניתי אותו בארה"ב לפני שנה וחצי (אחריות לא תופס בארץ) מצבו מצויין אין שריטות (עשו מאלומיניום) הסוללה מחזיקה בכיף לארבע שעות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים