עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אוקיי אני מעונין להרכיב מחשב שמיועד לשימושים הבאים: וירטואליזציה איחסון מידע מערכת הפעלה ראשית: לינוקס שימושים משניים: htpc/hdmi המלצות בסיסיות: מבוסס אינטל מארז שקט, העדפה לקירור פסיבי לחלוטין עדיפות למארז קטן מימדים שאלות: מעבד חזק, 2 הארדיסקים 2 סידירומים, מארז ולוח micro atx יהיו שילוב טוב? (מבחינה של התחממות,תאימות הרכיבים למארז...) תקציב: איפשהו בין 3000- ל5000 שקל, אין צורך במסך\מקלדת\עכבר אודה לעזרה, בעיקר בבחירת מארז וגוף קירור שיכול לשבת בתוכו, ברצוני ליצור מחשב חזק אבל שקט ולא גדול מימדים רוב תודות, עריכה 2: הרכבתי מפרט, וגם מצאתי מארז מיני שנראה לי שיאכלס הכל, וגם את הגוף קירור שבחרתי Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Box 685 ש"ח 1 Intel® Desktop Boar…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Idan-h,

פירמטתי את המחשב הבלוטות' עובד והכל בסדר, רק חסרה הפונקציה של הכיבוי שלו. "Turn Off Adapter" זה היה לפני הפרמוט - כעת זה לא מופיע כשעושים עכבר ימני על הסמל של הבלוטות'. מה עושים? הבלוטות' אוכל סוללה, וכשאני עובד בלי ספק כח אני מעדיף לכבות אותו. תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין לקבל המלצה על מפרט למחשב ביתי בסיסי, שמיועד לשימושים ביתיים ״נורמליים״, אינטרנט, יישומי אופיס, סרטים, מוזיקה וכו׳ אין לי שום דרישות מיוחדות כגון שקט oc או כל דבר דומה, התקציב העומד הוא כמה שיידרש עבור מחשב מתאים לדרישות בלי לבזבז כסף מיותר, אני מעוניין גם בהמלצה לציוד הקיפי בסיסי, מסך ורמקולים המתאימים למחשב הנ״ל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by 246810,

שלום. ברשותי מחשב נייח משנת 2005 שלא עובד כבר כמה שנים בגלל שהלוח אם והספק כוח נהרסו. המחשב שודרג במהלך השנים בזיכרון, כרטיס מסך ודיסק קשיח. החלקים שנשמרו במצב טוב הם: כרטיס מסך geforce 9800 gt point of view דיסק קשיח 500gb של western digital זיכרון 2gb של kingston מארז achilles midi tower שאלתי מוכר לגבי השווי של החלקים והוא אמר שכולם שווים מקסימום 300 ש"ח. שאלתי כמה עולה לתקן אותו, והוא אמר 500 ש"ח. מה כדאי לי לעשות - למכור את החלקים או לתקן או להוסיף אותם למחשב הישן של אחותי? תודה רבה, מועדים לשמחה.

5. Started by msash,

אני צריך: כרטיס מסך חזק למשחקים שיהיה משהו טוב חיבור Pci exprres זיכרון 1 ג'יגה מעבד משהו מהיר לוח אם תום ומתאים לכרטיסי מסך טובים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לוח אם - INTEL WESTCHESTER (G965) - FIREWIRE - LAN 1000 - VGA ATX מעבד Intel Core 2 Duo E6400 עולה 1390 כרטיס מסך-Sapphire Radeon X1800 GTO 256MB DDR3 - VIVO / DVI - PCX RETAIL עולה 1110 ? זכרונות ?DDR II 667? - ?512MB Twinmos? סטיקים2 עולה 520 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS עולה 450 צורב פנימי DVDRW X16 GSA-H10N LG צבע SILVER עולה 220 כונן דיסקטים - 1.44 הכי פשוט שיש. עולה 39 ספק כח Enermax Liberty 400W מארז למחשב- שיהיה בצבע כסף 3D Aurora 570 (ATS/ATB) (דגם מדויק) מערכת רמקולים 2.1 עם סאב 1200וואט SM@RTCOMדגם: 21025 מקלדת - Genius " KB -21E" Multimedia+Office HEB/ENG/RUS Black&Sliver -Retail עולה 55 מיקרופון דגם -Smart Com 21015 עולה 39 ב…

7. Started by bobo111,

אוקיי אז ככה. אני רוצה לקנות מחשב נייד למטרות: 1. גלישה באינטרנט 2. משחקים (כמו קונטר ואנריל 99 שלא דורשים דרישות גבוהות) 3. תוכנות וכו'... יש לי די תקציב מוגבל (2000-2500). אגב אני צריך לחבר אותו כנראה לרשת ביתית. לא יודע אם זה פרט חשוב אבל בכל מקרה.... אם מישהו יוכל לעזור ולתת יד זה יהיה נהדר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by haifaboy,

שלום לכולם . שוב אני והפעם עם שאלה טיפה שונה באותו נושא . בסופו של דבר אחרי שהבנתי שזה מה יש בארצנו הקטנטונת , רכשתי את המחשב הנייד המדובר עם הכונן/צורב DVD הרגיל אחרי שקיבלתי הצעת מחיר טובה יחסית . עכשיו אני בשלבים של לבדוק אפשרות של החלפת הכונן לכונן בלו ריי בעצמי או דרך מעבדה. כרגע לפי העצה שקיבלתי כאן מ Chevy ( תודה !! ) בדקתי באינטנרט אבל לא מצאתי משהו שרשום עליו בדיוק שם הדגם שלי ( אולי הדגם חדש מידי ?? ) . מצאתי כוננים כמו אלו : http://www.ebay.com/itm/DELL-Inspiron-15R-n5010-4X-BD-ROM-3D-Blu-Ray-Combo-Player-DVD-Burner-Drive-/120925379249?pt=US_CD_DVD_Blu_Ray_Drives&hash=item1c27b6dab1 http://www.ebay.com/itm/6X-Blu-Ray-BD-ROM-Player-CT30N-for-Dell-Inspiron-XP…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Rt T,

היי! אני בקרוב מתכונן לקנות מחשב ואני מתלבט עם לקנות את הI7 6700K או את הI7 7700K תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by PeaS,

אשמח לשמוע חוות דעת. המפרט הוא לקצת יותר מעבודה משרדית AMD Athlon 64 3000+ (754) - 910 Gigabye GA-K8VT800M - 530 Samsung DDR 512MB 400Mhz x 2 - 1040 WD 160GB ATA100 - 520 Leadtek Geforce FX 5200TDH (128 bit) - 470 Compucase CI-6a19 + 300W PSU - 315 Total: 3786 שתי שאלות: 1. הלוח אם, בסדר? כולל את הפיצ'רים הרגילים (כרטיס רשת, ATA+SATA, AGPX8, כרטיס קול)? 2. המעבד מגיע עם קירור סטוק (היטסינק מספיק)?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכולם מעוניין בעזרה במציאת מחשב נייד לסטודנטית. מיועד לשרת אותה בתקופת הלימודים כ- 4 שנים בערך... העדפה למחשב שיעשה את העבודה גם בשנים הקרובות! ברשותכם אני רוצה להבהיר מספר דברים: חיפשתי בעצמי ברשת וחקרתי קצת אבל זה לא עזר לי מספיק ודיי הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והמספרים. לא הצלחתי להבין מה הכי מתאים לצרכיים שלי. טווח המחירים שרשמתי הוא הערכה גסה שלי למה שנראה לי מחיר שאמור להתאים למען המטרה. אנא עזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר בתקציב המינמלי בטווח הנ"ל. *במידה ויש איזשהו דגם ממש משתלם!!! אז אפשר למתוח את התקציב בעד מעט 3300 ש"ח יש לי חבר שיכול להשיג הנחה משמעותית על מחשבי Dell ולכן חשוב לי שההמלצות יהיו בעיקר של מוצרי חברת Dell אך כל המלצה של כל חברה אחר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מעבד: AMD Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box - 295 לוח אם GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI - 450 זכרון: 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel DDR3 - 1333MHZ - 180 כרטיס מסך: ASUS GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E - 350 דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 255 צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) - 130 ספק כוח: ANTEC Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (Retail) - 280 מארז: NZXT - H2 BLACK - 510 סה"כ - 2450 ש"ח מעבד: הכי זול שקיים בחנות אשר יכול להריץ 1080P לוח אם: תומך USB3, תומך בAM3+ (לצורך שדרוג עתידי במידת הרצון והצורך) זכרון: לא מעוניין לחסוך 90 ש"ח ולהסתפק ב-2 גיגה זכרון. לא מעוניין…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. HELP :-\ ואם אפשר לא לשים בארטון אלא רק A64 או אינטל מה שנכנס... תודהה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. אני מתחיל את שנתי השנייה במחלקת אנימציה שבבצלאל ולמען האמת אני חייב עזרה דחוף... ההבנה שלי במחשבים מסתכמת במעט מאוד וברצוני לקנות מחשב טוב ואיכותי שישמש אותי בעיקר לעבודה עם תוכנת תלת מימד, maya וגם אפטר אפקטס התקציב שלי הוא 7,000 ש"ח כולל מסך מקלדת ורמקולים, חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה ולכן אני פונה עם בקשה לעזרה. הייתי עם חבר שיש לו קשרים אצל מנכ"ל חברה והוא הביא לי את המפרט המצורף וגרם לי להאמין שזה אחלה של מחשב ושאין לי מה לדאוג, כאשר שאלתי כמה אנשים כולם אמרו לי שהכרטיס מסך חלש ושלא כדאי לי לקנות... קבלתי גם כמה המלצות לקנות ב tms.co.il אבל על מנת להרכיב מחשב צריך להכיר את הרכיבים, שוב בעיה... אם למישהו בא לעשות מצווה או אם משהו קנה לא מזמן מ…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני חדש פה ודי לא מבין בעולם המחשבים.... כרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם גודל קטן אבל אם ביצועים סבירים (לא נטבוק ) קשה לי להבין איזה מהמחשבים אותם הצגתי למעלה מתאים לי או טוב יותר.... אני מעוניין בגלישה הורדה ושימוש בתוכנות לא כבדות מידי (לא ברמה של פוטושופ או qbase) אני הולך להביא את המחשב מארה"ב אז אם יש לכם הצעות אחרות או תוכלו לעזור לי להחליט מבין המחשבים אני ישמח!! התקציב שלי עומד על +- 600$ תזכרו שאני קונה בזול מארה"ב. ה5310M ממש גבוהה לי במחיר אני מבין שהוא יותר חזק מהשאר השאלה שלי היא האם זה ממש משמעותי.... הנה המפרטים- http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-4310s.aspx http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-5310m.aspx http://w…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DS,

טוב חבר'ה הנה מה שמי שיכול לעזור לי צריך לדעת: תקציב עד 5500 ש"ח כרטיס מסך חובה: GF 8800GTS זיכרון חובה: 2GB מעבד: מעל 2000 מגה-הרץ(גם C2D) ללא מסך,מקלדת או עכבר.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש תיק נחמד למחשב 13.3 שיהיה גם תיק ללימודים. שתהיה הפרדה טובה בכיסים, שהמחשב לא יתנגש עם כל השאר. מישהו מכיר? טנקיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by coconut,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר ללימודים, עבודה וגלישה באינטרנט, חשוב לי מאוד שיהיה לו מסך מגע ושהמחשב יהיה כמה שיותר קל ודק (UltraBook), בנוסף שיהיו לו חיי סוללה טובים * מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, עבודה משרדית, גלישה באינטרנט וקצת סרטים וכו'. * גודל המסך? 14 אינצ' * רזולוציית המסך? עדיף 1080P אבל גם 720 זה בסדר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 256 ג'יגה אם זה SSD (עדיפות למחשב עם SSD), אם דיסק רגיל אז לפחות 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Shbd,

2800 כולל הכל חוץ מ: מסך, כונן\צורב cd\dvd מה שצריך בטוח בלי לשנות: זכרון 512 והארד דיסק 80 ג'יגה דגש על חומרה זה לחבר ד"א.. 10x for help!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. אני צריך מפרט לעריכה גראפית ללא מסך ואין צורך ב OC אגב המעבד שאני לוקח זה ה הcore 2 quad q 6600 ב800 ש"ח. אז תתחשבו בזה כחלק מהמחיר. את כל השאר תוסיפו לי ב4200 ש"ח . תודה רבה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,100 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. for honor, overwatch battlfield 1, rainbow six siege -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 1080 P 144 HZ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Zeev86,

אני רוצה לקנות מחשב חדש עם GTX1080. אין לי מושג על איזה 1080 ללכת אז ראיתי מפרט מוכן בפלונטר, שללא הדיסקים יוצא לי 7K: http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=ROGpLay3r1080FE&cart=1469860648312741&lang=heb כמה שאלות שאשמח אם תענו לי עליהן: 1. האם המפרט שווה את המחיר והאם הוא יתן לי תמורה לטווח הארוך. 2. האם אפשר להרכיב את המפרט באופן טיפה שונה ואולי עדיף בחנות אחרת כמו TMS? 3. אני חייב הרבה מקום לכל הדיסקים שלי. 2 דיסקים 3.5 אינץ ו3 דיסקים של SSD, ואני חייב לפחות שני חיבורי 6GBPS ומומלץ שיהיו 3. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום רב,אני סטודנט שגר כרגע במעונות הסטודנטים בבאר שבע.בחדר יש לי חיבור לאינטרנט דרך כבל לאינטרנט של האוניברסיטה. הבעיה היא שכל הזמן הנייד מתחבר לאינטרנט ומתנתק אחרי כמה זמן ושוב מתחבר לבד. אני רוצה לציין את העובדה שיש לי רמקולים שמחוברים לנייד(ALTEC LANSING VS4121) וכשמנתקים תכבל אינטרנט מהכניסה שלו בנייד יש מעין רעש חזק ברמקולים.לוח אם דפוק זה לא יכול להיות בגלל שהוחלף לי לוח אם שבוע שעבר בנייד אחרי שהלך כרטיס מסך.בנייד החלופי של אמ אס אי(נטבוק) לא הייתה כל בעיה של רעשים וניתוקים מהאינטרנט.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מעוניין בהמלצה למחשב שיעודו אינטרנט ומשחקים בפילוג של 50:50 מהזמן. מסך- אין לי מקום ליותר מ20 אינצ'. חשוב לי איכות תמונה וזמן תגובה. אשמח לכמה הצעות כדי שאוכל לבחור בעצמי. HD- אני מעדיף שיהיו 2 של 250\300 גיגה ולא אחד ענק. מערכת בכללי שתהיה מספיק חזקה כדי להריץ וינדוס 7 בצורה חלקה, לא צריך מעבד עם יותר משתי ליבות, רצוי להשקיע בלוח איכותי. כרטיס מסך- תומך ומריץ DX 11. אם הכרטיס לא סוחב מספיק טוב אפליקציות של DX 11 אז עדיף כרטיס שעובד עם DX 10 אבל בצורה אופטימלית לוח- אני רוצה משהו שיאפשר לי לשדרג רכיבים אז אני מעוניין בלוח שעובד עם תקנים חדשים (לדוגמא: DDR3- אם זה נכנס בתקציב). שיהייה מספיק יציב לOC בינוני. מארז- לא מחפש משהו שקט במיוחד, העיקר שלא יהיה מצוע…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לחברי הפורום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לידידה שלי, וכל עזרה תתקבל בברכה. היא סגורה על הגודל של 14 אינץ' לא משנה מבריק או מט, והתקציב שלה הוא עד 2500 ש"ח. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ואופיס. היא תסתובב איתו מחוץ לבית, ללימודים. היא מחפשת מחשב שיהיה קל, אבל אם יש מחשב שיהוא אמין יותר היא מוכנה להתפשר על המשקל. גודל HDD לא קריטי במיוחד, 500Gb יספיקו, העדיפות היא למהירות שלו. היא לא זקוקה לכונן דיסקים פנימי. הצורך במערכת הפעלה לא קריטי.​ לגבי האחריות, חשוב לה מאוד שתהיה אחריות אמינה, לפחות ל-3 שנים. היא רוצה מחשב בעל מראה חיצוני יפה. המחשב שחשבתי להציע לה הוא ASUS X402CA אבל אני לא יודע לגבי האמינות שלו, שכן הזכרונות שם מולחמים, והבטריה אינה נית…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.