עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by rotman,

שלום לכולם , רכשנו את המחשב , המחשב מגיע עם כרטיס מסך radeon hd 6630 . כאשר אני נכנס ל device manager מופיעים לי 2 כרטיסים , ה radeon וגם intel HD ,אני מניח שהאינטל זה הכרטיס המובנה? איך אני יודע באיזה כרטיס המחשב משתמש בפועל? נ.ב ניסיתי לבטל את הכרטיס המובנה והרזולוציה של המסך פשוט ירדה ... אשמח לקצת הסבר איך זה בדיוק עובד ומה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by tzatza,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לתכנות כאשר על המחשב יותקנו שרתים לוקאליים וכנראה אובונטו במקביל. בוירטואל או ב VMware צריך מחשב שיריץ זאת חלק. *אם מחשב בלי מערכת הפעלה הוא מאפשר לחסכון של כמה מאות שקלים אז עדיף בלי * מטרות המחשב? תכנות כבד, אינטרנט, משחקים בקטנה וסרטים ומדיה כמובן * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? FHD ומעלה * תקציב: עד 4500 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות יותר טוב, * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בוודאי אשמח, למרות שרוב הזמן המחשב יהיה בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא מפריע שלא יהיה זכרון- חושב על 16gb השאלה כמה זה משנה אם זה 8 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD שיהיה בהחלט, אם אני משקיע במחשב אז שתה…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  3. Started by V00d00,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג, ב-50 שקל עוד סביר. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטי HD ומשחקים קלים. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920x1080, אבל רזולוציה לא למשחקים. * באיזה סוג משחקים תשחקו? מה3-5 שנים האחרונות על הגדרות נוחות ושירוץ נחמד. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות\נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא. 5. במידה ו…

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  4. נתחיל בזה שיש לי כרטיס מסך שאני מעביר ממחשב אחר. כמו כן יש לי עוד שני הארד דיסקים אחד של חצי גיגה ואחד של גיגה. עדיין הייתי רוצה הארד דיסק עליו אני אתקין מערכת הפעלה (הארדיסקים מלאים בחומר) לא צריך ציוד היקפי בכלל. חשבתי על כיוון של 8 גיגה זכרון. יש לציין שהמחשב משמש גם כNAS לסטרימרים בבית אשמח לקבל המלצות. תודה אביב

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  5. שלום לכולם, לפני בקשה לסיוע במפרט מחשב שאלה, האם יש בעיה לקנות מחשב מחודש? אני רואה שמחשב מחודש בכל מני מקומות מגיע עם אחראיות ובמחירים יפים. בנוסף, צריך סיוע במפרט מחשב, צריך את עזרתכם האדיבה בבניית מפרט למחשב בסביבות ה 2,500 ש”ח (ניתן לחרוג מעט אם זה עניין של מסך יותר טוב), תודה מראש. אני מתמקד בעיקר במחשב, אשמח להמלצות לצירוף מסך מחשב כי יש לי מסך של חבר אני רק לא בטוח עד כמה הוא יהיה טוב עבורי, לא משהו יקר מדי אלא משהו שטוב לצפייה בסרטים/סרטונים ועריכת סרטונים. השימוש העיקרי במחשב הוא עריכת סרטונים וגלישה באינטרנט בעיקר צפייה בסרטוני יוטיוב. בעבר ניסיתי להתייעץ בכל מני מקומות לגבי כרטיס מסך למשחקים עכשוויים כמו RDR2 או בעתיד GTA 6, כי מעניין אותי איך המשחק הזה יהיה…א…

6. חברים יקרים שלום. מחפש מחשב נייד לצרכים ביתיים בעיקר לעבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה, סרטים). לא משחק במחשב... חשוב שלא יהיה חלש במיוחד כי אני עובד עם הרבה חלונות פתוחים. אשתי גם משתמשת לעיתים רחוקות בתוכנות גרפיות לעיתים (פוטושופ, אוטוקד) אבל זה ממש לא השימוש העיקרי והשכיח. צריך לשמש אותי לפחות ל-4-5 שנים. מסך צריך להיות גדול, אפילו 15.6 ואיכותי באופן יחסי. אני רגיש למסכים לא טובים. משקל לא כל כך רלוונטי. גם Bluetooth לא חשוב במיוחד. קורא אצבע - עדיף שלא... אורך חיי סוללה לא חשוב במיוחד כי זה יהיה בעיקר לצרכים בייתיים. גודל HD או מהירות - סטנדרטי. אין העדפות מיוחדות. חשוב שיהיה צורב DVD (שזו לא בעיה במחשב עם מסך כזה, אני מניח). אין לי העדפה לחברה מסוימת אם כי …

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  7. שלום לכולם, בעקבות גסיסת המחשב בדיוק כשמתחילה עוד שנה אני מחפש טיפה בדחיפות מחשב חדש בעיקר לעבודה אקדמית בסיסית וצפייה בסרטים. ברור לי שלצרכים האלו יספיק גם מחשב ב2K אבל אני מחפש מחשב טוב ועמיד שיוכל לעמוד בנסיעות מרובות, יחזיק מעמד לשנים הבאות ואני מוכן לשלם את האקסטרא בשביל האיכות והמראה. המון תודה לכל מי שיענה. פרטים נוספים: גודל המסך? 14, אולי 14 וקצת אבל אפשר לרדת עד 13.קצת * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי - 2kg או קצת יותר * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיפות ל- SSD או לדגם שניתן להוסיף לו בקלות SSD בהמשך …

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by nexus2555,

ערב טוב לכולם, כבר מספר חודשים אני משתעשע עם הרעיון שברגע שאני אקנה מחשב חדש אני אהפוך את המחשב הנוכחי שלי ל HTPC. אז עד שאני אבצע זאת (צריך קודם לקנות טלויזית LCD ) אשמח אם תעזרו לי להניח את דעתי...... אז ככה המפרט של המחשב הקיים שלי הוא כזה: מעבד: Core 2 6600 לוח אם: Asus P5B זיכרון: 2GB כרטיס מסך:Gigabyte Geforce 7600GT עם קירור פאסיבי כונן קשיח: 320GB ההנחה הבסיסית שלי היא שאכן זה אפשרי לבצע את המשימה השאלה היא האם הכרטיס מסך מתאים למשימה? - יש לו רק יציאת DVI ובמידה ולא איזה כרטיס כן מומלץ? (שכמובן מתאים ללוח אם) ואיזה מארז הייתם ממליצים לקנות ברמת מחיר סבירה שגם יהיה יפה וגם עם איוורור טוב? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  9. Started by aviv yehuda,

אחיין שלי רוצה לקנות מחשב באיזור 4000 5000, רוצה לשחק פורטנייט, gta6, פיפא, קצת עריכה לבית ספר, הבעיה שהוא צריך מחשב, מסך, מקלדת, רמקולים, כיסא, שולחן המליצו לי להתייעץ פה

10. Started by ns,

אהלן, אשמח לקבל את חוות דעתכם בעבור המפרט שהכנתי לי באייבורי. יכול להיות שישנם חלקים שאני צריך להחליף ואשמח לקבל עזרה . תודה! התקציב העד 5,500... המפרט נועד לקאונטרסטרייק סורס , באטלפילד 3 , וקרייסיס 2. מסך led\lcd 2ms וניגודיות טובה בעד-900 ספק כוח - 345שח enermax naxn 500w עכבר- Logitech G300 GAMING מעבד - FX-SERIES 6100 AMD לוח אם - Gigabyte GA-990FXA-UD3 כרטיס מסך - Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIe זכרון-זכרון G.Skill Sniper F3-12800CL9D-8GBSR דיסק קשיח Western Digital WD Caviar Blue WD5000AAKX

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by A-10,

הנה, בבקשה https://www.youtube.com/watch?v=cO3wfxfIkfU&t=1s

12. תראו הרכבתי מחשב במחירים הכי זולים שאני מצאתי דברים טובים בבקשה תנו עצות לשיפור מה להוסיף איפה להוסיף וכו.. אז תהנו..חח.. רכיב דגם מחיר מעבד Intel® Pentium 4 2.8GHz 800MHz 1MB Cache Presco 1200 לוח אם Asus P4S800D 379 כ.מסך NVIDIA GEFORCE FX6200 TURBO CACHE 288 כונן צורב LiteON SOHW-1653S DVD 199 זיכרון Kingston DDR 512Mb 400MHz CL3 248 כ.קול Live 5.1 Creative 150 דיסק קשיח H.D W.D 80GB 7200 RPM 8MB WD800JB 296 מארז מארז ATX דגם 1138 170 מסך: מסך מחשבוCRTוAH778ו17ואינטשו 675

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  13. Started by shay360,

שלום, אני רוצה בבקשה עזרה בבדיקת אפשרות לשדרג את המחשב שלי: מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2310 MHz לוח אם: ASUS M2N-E RAM: 2GB 800MHz כ.מסך: ATI 1950X GT אני מעוניין לשדרג אותו השאלה היא אם הוא ניתן לשידרוג או שאין טעם ועדיף לקנות חדש?

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  14. Started by meronl,

היי רציתי לשאול האם אתם ממליצים על הנייד מדגם HP Pavilion dv3-4100ej XD839EA.המחשב הוא לצורך לימודים וצפייה בסרטים. העיצוב חשוב לי(לכן הלכתי על HP) וגם שגודל המסך יהיה 13 אינץ'. אשמח לקבל המלצות נוספות בטווח מחירים 2,500-3,500.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  15. היי לכולם מודה לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי - וורד - האזנה למוסיקה - צפיה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מ…

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  16. Started by dor_la,

תקציב:3000 ש"ח חדש מהחנות זמן אחריות רצוי: לא יודע חברת המחשב הניד המועדפת: לא מבין בזה... מערכת הפעלה מועדפת: נראה לי ווינדוס 7 הכי טוב לא?? משקל הנייד המועדף: כמה שיותר קל!! גודל הצג: סביבות ה-13 אינץ' זמן סוללה רצוי: כמה שיותר!!! צבע המחשב הרצוי:לא חשוב מטרת שימוש המחשב עבודה משרדית\אינטרנט הכי חשוב לי במחשב זה שלושה דברים 1. צג סביבות ה-13 אינץ 2. זמן סוללה אמיתי לא החרטא שהיצרן רושם כמה שיותר ארוך!! 3. כמה שיותר קל!!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by drbrain,

שלום לכולם יש לי כרגע מסך CRT 17 INCH אני רוצה לקנות מחשב חדש לצורך משחקים היי אנד בלי OC חשבתי לעצמי עם כול החדשנות של DX10 ביצועים וכו כאשר אף אחד לא יודע באמת מה יהיה על DX10 בעתיד חשבתי על המפרט הבא או דומה לו: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1755 945GM-S2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E 1 480 1GB TwinMOS 2 810 Noisetaker EG425P-VE 420W 1 365 סה"כ 3410 ללא כרטיס מסך 8800 אני מקבל מחשב מאוד מאוד חזק E6600 2GB זיכון וכרטיס מסך O/B אשר ישמש אותי למשחקים עד שיוודע מחירי DX10 וביצועים ביתר וודעות וגם יהיה ירידת מחירים ואז כדאי מאוד לקנות כרטיס מסך יעודי 8800 או יותר טוב לאותה תקופה כרגע על פי המפרט הבא אשחק על כרטיס מסך O/B עם 256 מב מן הזכרון הרא…

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. רכשתי את הLENOVO Y710 מארה"ב במחיר מטורף של 704$ אחרי מס מקומי(8.5%). המחשב מגיע עם 2 ג"ב זיכרון 667 MHZ. רציתי לדעת האם אוכל להתקין עליו 4 ג"ב 800 MHZ במקום? האם כדאי לשדרג? אם לא. האם כדאי לרכוש עוד זכרון של 2 ג"ב על סלוט אחד או שניים? בברכה, אורי נ.ב: רכשתי אותו מפה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/550455-REG/Lenovo_59013787_IdeaPad_Y710_5901_3787_Notebook.html הם עושים גם משלוחים ארצה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. שלום לכום חג שמח וכשר, ברכות זה המפרט: השאלה האם צריך ספק כח ואיזה ספק כח למפרט כזה ואיזה מארז פשוט וטוב כדי להשים לו(שאולי כולל כבר את הספק כח במידה וצריך) ואם יש משהו ששכחתי (מחשב להכל חוץ ממשחקים כבדים שצריכים כרטיס מסך לוח אם משולב כרטיס קול ומסך Gigabyte GA-G41M-ES2L Core 2 Motherboard מעבד Quad 8200 זכרון2GB kingston 800 דיסק קשיח WD 500GB צורב די וי די LG 22 בתודה בראש +שאלה נוספת איזה מערכת הפעלה מומלצת למפרט הזה. :)

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  20. אני רוצה להקדים ולומר שעשיתי חיפוש ועברתי בפורום על כמה דפים. יצאתי קצת מבולבל ולכן בסוף פתחתי פוסט משלי. * מטרות המחשב: בעיקר ביתית פשוטה. מסמכים, אינטרנט, מדי פעם צפיה בסרטים. * גודל המסך:15.6. אני לא כל כך מבין מה יותר טוב לשימושים שלי, מבריק או מט. נראה לי שמבריק. * משקל רצוי: לא כ"כ חשוב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: כדאי. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: שיהיה HDMI. * כונן אופטי: כן. כונן קשיח - לפחות 500 GB, אם אפשר יותר, מבורך. התקציב הוא 1800 ללא מערכת הפעלה, או 2200 עם מערכת הפעלה.אשמח לקבל הצעות למחשב הכי טוב שנכנס בתקציב הזה שמתאים לשימושיי. ואשמח גם להצעות למחשבים באותו מפרט, עם מסך מגע. ז"א הצעות למחשב עם מסך רגיל, והצעות למחשב עם מסך מגע. ממש תודה.

• 14 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד 4000 ש"ח. * השימוש העיקרי יהיה הקלטה ועריכת סאונד עבור מתחילים, אל המחשב יחובר כרטיס קול חיצוני בממשק USB2. * שימוש משני : עבודה משרדית, צפיה בסרטים, משחקים קלילים ושמיעת מוזיקה. * גודל המסך - עדיף 15 אינצ' לפחות. * משקל רצוי - פחות מ-2 קילו, המחשב מיועד לבחורה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - 4 שעות עבודה, אבל לא קריטי אם גם פחות מ-4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - כדאי שתהיה יציאת DVI אבל זה לא קריטי אם אין. * ממשק בלוטות? - כן. * ממשק אלחוטי? - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 750 ג"ב. עדיפות ל-1 ט"ב אבל גמיש לשינוי בגודל. * צורב DVD? - כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. *…

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  22. Started by Ori ZEE7,

רכשתי השבוע את המחשב מהסדרה הנ"ל עם המפרט הבא: i5-4210U 4GB DDR3L 1600Mhz 500GB 5400RPM + 32GB mSATA SSD אני מעוניין להחליף את הכונן בSSD. בחנות שממנה רכשתי את המחשב אמרו לי שאני יכול לשים רק msata. לאחר שיטוט קצר באינטרנט אני רואה שיש אפשרות להוסיף SSD msata או להחליף את הכונן הקיים שהבנתי שהוא בחבור SATA רגיל. שאלתי היא אם כל כונן SSD יוכל להיכנס במקום הכונן הקיים. ובמידה ואחליט לשים SSD msata, האם כאן כל SSD בחיבור msata יתאים?? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by BoOoM2008,

1. מה התקציב המקסימלי? 2200 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 2200גג במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא מוכן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. תכנות, משחקים (RTS, RPG, וכד'), לא משנה ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). למשחקים כבדים (כמה שאפשר בתקציב) ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:משחקים,אינטרנט,ועוד * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? CRISYS,BBC,ועוד.. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי ברשותי Lenovo T420S, והסוללה שלו פשוט נגמרת תוך 3 ימים כאשר הוא כבוי לחלוטין. למישהו יכול להיות רעיון מה הבעיה ? תודה !

• 23 תגובות
    • 8.7k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב בקרוב עד סכום של 2000 שח בערך לאמא שלי שמתעסקת בעיקר לשימוש יומ-יומי (אינטרנט, סרטים, תוכנות עריכה למניהם) מצאתי את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=882589 כמובן ללא מערכת הפעלה, אני אתקין בעצמי. האם מחשב כזה מומלץ לרכישה או שהמחיר אומר הכל ? רציתי לרכוש את המחשב הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=884642 אבל ראיתי שהוספת שקלים בודדים אפשר להנות ממעבד יותר טוב אשמח לעזרה / להמלצה של מחשב. תודה רבה חברים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים