עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ללא מסך עד 5000 ש"ח שהכי מתאים לפעילות חלקה עם כרטיס מסך ATI RADEON AII IN WANDER 8500 128MB אשמח לקבל גם יעוץ על ציוד מחשב נחוץ לקליטת שידורי לויין מהעולם דרך צלחת פרטית מקודדים וחופשיים בעזרת הכרטיס מסך הנ"ל בתודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kikoman11,

שלום, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא, במיוחד על הלוח אם והכרטיס מסך. השינויים יכולים להיות בחריגה ממש קטנה. תודה.. מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.3GHz(E6550) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 911 לוח אם : GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤ 576 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 667MHz VALUE DUAL CHANNEL KIT ¤ 309 דיסק קשיח : WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤ 379 ספק כוח : FSP 450W ATX450-PNR , 120mm FAN, SATA X 3 , PCI-E P.PFC ¤ 230 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8600GT TDH EXTREME 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 722 מארז : COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤ 183 צורב DVD : PIONEER DVDRW DVR-112DBK DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤ 183 קרור למארז : ZALMA…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by eliyahut,

אני מעוניין למכור את המחשב נייד שברשותי ורציתי לדעת כמה הוא שווה.. אני אציין שהמחשב אצלי 3 שנים בערך ובקושי הייתי משתמש בו(פעמיים בשבוע למשך 2-3 שעות וגם זה בלחץ) והוא נראה ממש ממש חדש. גם שקניתי אותו הוצאתי את הסוללה ושמתי בצד כי המחשב תמיד היה מחובר לשקע חשמל ככה שהסוללה במצב חדש מאוד. DELL INSPIRON N5110 מסך 15.6 אינץ מעבד CORE I5 2430M זיכרון 6GB DDR3 כונן קשיח 640GB 7200RPM כרטיס מסך פנימי INTEL HD GRAPHICS 3000 וחיצוני NVIDIA GT525M כולל כונן אופטי קניתי אותו ב4200 מאופיס דיפו ועדיין יש לי את הקופסא המקורית וכל המסמכים שלו

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by patzy,

יש לי אפשרות להזמין מחשב נייד של Lenovo דרך עבודה של קרוב משפחה במחיר זול. אני מחפש מחשב קל (יש מחשב נייח חזק בבית) להסתובב איתו ושיהיה חזק להרצת תוכנות חישוביות (matlab וכו'..) חשבתי לכיוון של: 1)ThinkPad 410 2522- 3FG or C3U 2)ThinkPad T400 2765- 8R6 3)ThinkPad Edge 13" -24U המחשבים מסודרים לפי סדר העדפה אישי שלי (תרם ידוע עלויות דרך החברה אבל זה אמור להיות זול משמעותית אז כסף זה פחות בעיה) כולם גודל של 14.1" או 13.3" מתאמי משקל. צריך המלצה לגבי המחשב ואם יש אפשריות אחרות ב-Lenovo שמתאימים לקטגוריה אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הייעוד של המחשב יהיה גם לשימוש של משחקים ושיוכל להריץ כמה דברים במקביל בלי להיתקע, וגם ללימודים ושימוש רב באופיס הבנתי שעם המק-בוק יש הרבה בעייות בעברית אז יצאתי מהרעיון של לקנות אחד, וגם התווך מכירים טיפה בעייתי. * גודל המסך?עד 15.6 * משקל רצוי? לא בעייתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא מבין בזה שיהיה ממוצע ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G אפשר להתפשר עדיף שלא * כונן CD/DVD? צורב? DVD עדיף גם עם צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא בארץ מספיק * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא! * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? הלוואי והיית…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, מבקש עזרה בנושא קניתי מחשב נייד של חברת ,DELL inspiron 1545 אני עובד עם מחשב נייד מחובר לחשמל עם זה יכול לפגוע בחיי הסוללה? או שזה גישה נבונה,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה עדיף ‏ Dell inspiron 1564 i3 330 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2159 המפרט הזה משום מה לא מופיע באתר חברת Dell או HP Pavilion dv6-1310EJ http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=2033 השימוש שלי במחשב בגדול - אינטרנט, סרטים, תקציב 3000-3500 ‎ הסיבה שאני מתלבט עם הhp ‎‏ למרות שהמעבד יותר חלש מבdell‏ היא שיש לו שנתיים אחריות ולדל שנה אחת ואם הבנתי נכון יש להם שירות יותר טוב מdell‏ , וגם יש לו כרטיס מסך יעודי , תודה רבה אנשים !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by _PrincesS_,

מחפשת מחשב גיימינג בסביבות המחיר 4700 ש"ח כולל מסך! אני מאוד רוצה שהמחשב יהיה מאוד טוב לcs go ברזלוציה הכי טובה ושה-FPS יהיה גבוה ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500-4700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO בלבד! -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by eyal00,

שלום, רכשתי את המחשב הנ"ל לפני שבוע בגלל שראיתי שיש לו תמיכה בזכרון עד2G(המחשב מגיע עם 1G) לאחר שקניתי הבנתי שאין חריץ הרחבה לזכרון והזכרון הקיים מולחם ללוח אם. אז איך בעצם אפשר להרחיב את הזכרון ל2G אם בכלל...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gallahgi,

1. מה התקציב המקסימאלי?3,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?במידה וזה הכרחי אז הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD 3D BR מלא א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תמיכה מלאה בXBMC ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 LED FULL HD 3D 70 INCH -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ac1240,

1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב בכותרת. כמו כן, אם המחשב אמור להירכש במדינה שאינה ישראל - ציינו את המדינה במפורט. זאת משום שהדגמים הזמינים והמחירים שונים ממדינה למדינה. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,מוזיקה * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי?לא כבד מדי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר ארוך יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) במידה ויש HDMI זה טוב אבל לא חובה אם זה דופק את התקציב * בלוטות?מומלץ * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) כמה…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. תסלחו לי על השאלות הבסיסיות, אבל אני לא עוקב מספיק אחרי השוק - מתכוון לקנות לוח (מהזולים), מעבד (2 - 2.4), זכרונות (256), צורב, DVD וכרטיס מסך. ראיתי שהצעה עם מעבד AMD עולה כמה מאות שקלים פחות, אם זה היה תלוי בי אני מנחש שזה מה שהייתי קונה, אבל אני משדרג לאדם ללא ידע טכני שבכלל לא יודע מי אלה AMD ומה שאכפת לו שהאחריות עליהם היא רק שנה. האם להמליץ לו בכלל על מעבדי AMD במקרה הזה? לגבי צורב, DVD וכרטיס מסך לא צריך המלצות, אבל אני לא מבין בלוחות LOW END לP4/ATHLON. איזה מבין הלוחות הזולים יותר (חייב רשת וכרטיס קול, אפשר גם כוללים כרטיס מסך) מומלצים, לאיזה לוחות לא כדאי להתקרב? האם מחיר של כ2100-2300 ש"ח לATHLON 2000 (בהתאם ללוח שיבחר) צורב LG (כן, אני יודע שהוא לא מומלץ אבל …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Yotam.B,

היי, לאחרונה התחדשתי במחשב המדהים Dell Ultrabook 14z. קיבלתי את המחשב עם וינדוס 8 ולאחר תקופה שלא הייתי מרוצה ממערכת ההפעלה הזאת החלטתי להתקין וינדוס 7. הכנסתי את הדיסק, נכנסתי לבוט ומשם להתקנה של וינדוס וכשהגעתי לשלב שהוא אני צריך לבחור מיקום התקנה הוא לא הראה לי שום דיסק קשיח וביקש שאתקין את מנהל ההתקנים. לא הצלחתי להבין מה הוא רוצה. אז ראיתי בהגדרות של הבוט שאפשר להחליף מUEFI (המצב שהיה לי) ובין Legacy. אז החלפתי לLegacy וכשהעלתי את ההתקנה מחדש הפעם כן ראיתי את הכוננים הקשיחים. אחד של 32 ג'יגה (הSSD) והשני של ה500 ג'יגה (הSATA). התקנתי את המערכת ההפעלה על הSSD וראיתי שעכשיו יש לי 2 כוננים - הSSD שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והSATA שמהווה את כונן D. אני כמעט בטוח ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שמעו יש לי תמחשב הזה איזה 4 שנים אני רוצה לעשות לו שידרוג ?? מה אתם אומרים אפשר לשדרג אותו רק בזיכון ? אין למחשב עוד אפשרויות שידרוג ? ומה אתם אומרים שיהיה שנוי גדול עם נוסיף למחשב זיכרון ? אני לבנתיים רוצה לשדרג תמחשב ועוד איזה חצי שנה - שנה נקנה מחשב חדש כי פשוט החשבון שלי כזה אני לא רוצה לקנות כרטיס מסך 8800GT שבכול זה זה דור שלא רחוק מי הR9800P שיש לי ייש לי אני רוצה שירדו קצת המחירים פה ושם ונביא איזה מחשב תותח בזול מעדיף לא לקנות עכשיו קיצר אנשים איך אפשר לשדרג תמחשב או שרק זיכרון ? להוסיף עוד איזה 512MB ב170

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום אני הלכתי עם המפרט הזה לחנויות ומכיוון שלא היו להם חלק מהרכיבים הציעו לי חלופות ורציתי להתיעץ איתכם. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤126 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤129 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by acker16,

אני רוצה לקנות מחשב לסלון כדי להחליף את ה xtreamer wonder הבלתי נסבל שיש לי כרגע השימושים הם: 1. צפיה בסרטי בלו ריי מורדים האנטרנט (BDMV, Remux וכדומה) כולל סרטי תלת מימד אמיתי (לא ה SBS) 2. דגש על ניגון פורמטי אודיו מתקדמים (TrueHD ו HD-Master Audio) לא יודע כרגע עם איזו תוכנה כי כאמור עד עכשיו אני עם ה xtreamer 3. שימוש חזק בKODI לסטרימינג של תכני HD 4. גלישה באינטרנט בסטרימינג כמו ב youtube 5. אני מתכנן גם שהוא יאפשר צפיה בערוץ 2 ו 10 (לא ברור לי עדיין איך כי עוד לא התנתקתי מהכבלים) 6. השמעת מוזיקה באמצעות bluetooth מאד חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר מאד בלי זמני טעינה בהפעלה של מערכת ההפעלה ותוכנות וכמובן שלא יהיה סטטרינג בניגון סרטים (גם בעתיד כשנעבור ל 4K) במקור חשבתי לל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש לקנות מחשב נייח , עיקר השימוש בו הוא אופיס מייל דרייב וכדומה, מסך סטנדרטי + מקלדת עכבר תקציב בערך 2500 ש"ח אשמח להמלצות

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם. בעזרת הפורומים השכנים (לוחות אם, מעבדים, כרטיסי מסך, מארזים וכו'...) אני בונה לעצמי מפרט- step by step/ עניין אחד שנתקלתי בו הוא שחלק מהריכיבים עליהם נסגרתי לא ניתנים להשגה בחנות מסוימת וחלק אחר לא ניתן להשגה בחנות השניה. בסה"כ, יחד עם עניין הבדלי המחיר, אני מגיע לכך שהקניה צריכה להתפצל בין 2 עד 3 חנויות. לכאורה אין לי כל בעיה לבצע הזמנה מ3 חנויות נפרדות (עזבו את עניין המשלוח כי נניח ואני לוקח הכל בעצמי מאזור המרכז) אבל השאלה הנשאלת היא האם זה כדאי? האם אני עלול להיתקל בבעיות תמיכה אח"כ שכן אם תהיה לי בעיה באחד הרכיבים אז החנויות יתחילו להפיל אחריות על האחרות בטענה שהחלקים שלהם תקינים ולא עושים בעיות? האם החסרונות עולים על היתרונות? מה אתם ממליצים לי לעשות אם …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yossarian22,

אני עומד להיות סטונדט בשנת הלימודים הקרובה אז אני מחפש מחשב שיוכל להיות לי לעזר בתקופה הזאת. חוץ מזה אני מעוניין שהמחשב יריץ בצורה קלילה סרטי HD ופעם הייתי גיימר אז אם אני ארצה אז גם משחקים. שאלה נוספת מבחינת עדיפות: אני לא כל כך יודע אם עדיף 15 אינטש או 17 אינטש ואיך זה משנה את העניינים מבחינה כספית, מבחינת הסוללה, משקל, ומעוד בחינות שכנראה לא חשבתי עליהם. ועוד דבר נוסף, מבחינה כללית אני מעדיף חומרה שתיתן יחס ביצועים גבוה לכסף, יותר מאשר שפשוט החומרה תהיה הכי טובה וזהו. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Black_Citadel,

מזמין מאמזון - שניהם אותו מחיר פחות או יותר: Acer Swift 3 Thin & Light Laptop, 14" Full HD IPS, AMD Ryzen 7 4700U Octa-Core with Radeon Graphics, 8GB LPDDR4, 512GB NVMe SSD או Acer Swift 3 Intel Evo Thin & Light Laptop, 14" Full HD, Intel Core i7-1165G7, Intel Iris Xe Graphics, 8GB LPDDR4X, 256GB NVMe SSD זה בשביל אחי - לשימושים משרדיים בעיקר, ופה ושם פורטנייט על Low ^^ איזה עדיף ומדוע?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד בעיקר למשחקים וסרטי HD. הפרטים של המפרט הם כאלה: תקציב: 4000 ש"ח. אפשר לחרוג עד 350 שקל אם זה מוביל לשיפור משמעותי. רצוי לנצל הכל, אלא אם אפשר להשיג חיסכון משמעותי ללא פגיעה גבוהה בביצועים. מטרה: המחשב מיועד בעיקר למשחקים בגרפיקה גבוהה ולסרטי HD. כרגע אני משתמש במסך 17'' 1280X1024, אבל בעתיד אני ירצה לחבר את המחשב לטלוויזיה 32'' fullHD (רזולוציה: 1920X1080) ואולי גם למסך נוסף של 17'' זהה לראשון. אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה, אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, ולא חשוב לי עד כמה המחשב מרעיש. בעיקרון אני מעדיף לקנות את המחשב מSkyPC, אלא אם תיהיה חלופה זולה בהרבה. אז זה המפרט שבנו עבורי, והוא נראה סבבה אבל יש לי כמה התלבטויות. מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by harel_d,

אשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מחפש מפרט בסביבות ה-5000 ש"ח (חריגה עד 500 ש"ח). דגשים כלליים: 1. אמינות - חשוב מאוד! אני רוצה להשתמש במחשב ב-5 שנים הקרובות.... 2. שקט - המחשב יושב בחדר שינה ולכן הייתי מעוניין שיהיה הכי שקט שאפשר. 3. גודל - לא הדבר הכי חשוב, אבל אם אפשר שהיה הכי קטן שאפשר. צרכים: 1. גרפיקה - בעיקר 2D (גם פוטושופ!), אבל גם לפעמים 3D (לא גרפיקה כבדה מאוד). 2. סרטים - בעיקר בחיבור לטלויזיה ומערכת קולנוע ביתי. 3. תכנות. 4. משחקים. דגשים למפרט: RAM - הייתי מעוניין בכמה שיותר (עם אופציה שלפחות ל-4GB). כוננים קשיחים - המון זיכרון! לא יודע מה הולך עכשיו בשוק עם הויסטה, הבנתי שכוננים עם FLASH DRIVE עליהם זה ייתרון משמעותי... כרטיס מסך - אין צורך בתמיכה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by PUTK,

חברים, אני מתלבט בין 2 מפרטים למחשב נייד עבור חבר שלי. המחשב מיועד בעיקר למשחקים אבל לא מיועד להריץ הכל על קונפיגורציות הכי גבוהות, והכי חלק. אני מוסיף את המפרטים המלאים, ואני מאוד אשמח לשיתוף פעולה ועצות מקצועיות לגבי ההבדלים בין 2 המחשבים להלן: והכרעה לגבי מי יותר טוב. מחשב נייד Toshiba Satellite L500-13T מחשב נייד של Toshiba עם מסך בגודל 15.6 אינטש, מעבד T6500, 4 גיגה זיכרון וכרטיס מסך ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי. תכונות מיוחדות: * ניתן לבחור בין מערכת הפעלה 32 ביט ל-64 ביט * מקלדת מלאה הכוללת לוח מקשים מספרי * יציאת HDMI למסך חיצוני בתמיכה עד 1080p FULL HD * כרטיס מסך חזק של ATI HD 3650 עם 512MB זיכרון ייעודי מפרט טכני: * מעבד: Intel Core 2 Duo T6500 …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מסתכל באתרים כאן ולא מצליח לבנות מפרט כמו שצריך תחת 3000.....מקסימום 3500 הבעיה היא כזו זה מפרט למי שבעקרון 90 אחוז סביבת דסקטופ ו 10 אחוז משחקים ...פה הבעיה שהמשחקים הבודדים שהוא משחק כבדים ביותר ובינהם גם ה FLIGHT SIMULATOR X הכבד ! פה הדילמה שלי ...לא מצליח לבנות פה משהו שיסחוב לו יפה את הסימולטור הכבד הזה כי אם זה כרטיס מסך טוב אז זה אומר גם ספק חזק ב 400 שקל ....וכו צריך עזרה תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחשב אמור לשמש לתיכנות בmatlab, סרטי HD, מעט משחקים וכמובן שימוש בייתי. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח. הנה המפרט שאני מחפש: מסך: 15.6 אינץ'. הארד דיסק: 500 GB (אין צורך ביותר) זכרון: 4 GB זמן סוללה: אעדיף כמה שיותר זמן. צורב DVD. העדפה למקלדת מלאה אבל אם זה מפריע למציאת מפרט מתאים אז אסתדר גם בלי. לפחות 3 חיבורי USB חיבור VGA (עדיף גם DVI וHDMI אבל לא חובה). כמובן, מצלמה והתקן blue tooth. המשקל פחות רלוונטי אבל כמובן אשמח למחשב הקל ביותר שניתן למצוא עבור המפרט הזה ובמחיר הזה. אין צורך בתוכנת הפעלה או כל תוכנה אחרת. בנוסף, אשמח מאד אם למישהו יש הצעה לחנות לקנות בה את המחשב באיזור: חיפה או ראשל"צ - תל אביב. אשמח מאד לעזרתכם. שבת שלום.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.