ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
שלום אני יודע שהטווח רחב אני צריך לארגן המלצות לרכישת מחשב נייד לבוס , הדרישות הן מסך גדול וזמן בטריה ארוך ... כן אני יודע שזה כללי והכל אבל הוא הבוס וזה מה שהוא מחפש הטווח מחירים הרחב זה כי הוא רוצה לבחון את האופציות ולהחליט לבד. השימושים העיקריים זה אינטרנט והעברת פרזנטציות . על המחשב להיות מהיר אמין , עם מסך גדול ושלא יתחמם בעבודה ממושכת. אני איש של PC אז התחום הזה קצת מסתורי מבחינתי אשמח להצעות למחשבים טובים כדי שהבוס יהיה שמח שאני מוצא לו דברים (:
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש, המחשב חייב להיות בעל מאפיינים אלו: סוללה חזקה, שתחזיק לפחות 5 שעות.. מקלדת נוחה להקלדה, רצוי שתהיה כמה שיותר דומה למקלדת מחשב רגילה (רוב המחשבים מכילים FN במקום של הCTRL וזה נורא מעצבן לפעמים, אני מעדיף שזה יהיה להפך). המחשב לא צריך להריץ משחקים מיוחדים או משהו כזה, אבל רצוי שיריץ סרטי HD שנראה פה ושם.. דיסק יותר מ250 גיגה. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט לפי השאלון, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?: 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, CUBASE, תכני HD וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE, TRAKTOR - שימושים תדירים / אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4 וחדשים אחרים על הגדרות גרפיות גבוהות ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לבן שלי, עדיף שיהיה גם עם אחריות ש3 שנים על החלקים היקרים (מעבד, לוח אם) מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים ומשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקיפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צו…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אחרי התלבטויות רבות וחודשים של בדיקות הגעתי למצב שאני מתלבט וקונה בימים הקרובים את אחד משני המחשבים הבאים: _______________________________________________________________________________________________________________________________ Lenovo Legion Y540 144Hz Gaming Laptop, 15.6" IPS FHD, Core i7-9750H 6-Core up to 4.50 GHz, GTX 1660Ti, 24GB RAM, 1TB SSD+1TB HDD, Backlit, HDMI/Mini DP, RJ-45, USB-C, Forza Horizon 3, Win 10 _______________________________________________________________________________________________________________________________ MSI GL65 Leopard 10SEK-022, 15.6" Gaming Laptop, Intel Core i7-10750H, RTX 2060, 16 GB…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, את שלושת המחשבים נרכוש ביחד, הייתי שמח לקבל המלצה לחנות במרכז. ללא קשר לתקציב הייתי שמח לקבל המלצה למיקלדת, עכבר ורמקולים עד 400 ש"ח ואם ניתן הייתי רוצה מארזים שנחשבים עמידים יותר כנגד אבק. מפרט ראשון, מחשב בו ירוצו לא מעט יישומים במקביל, OC קל, עיבוד של קבצי וידאו,שימושים כללים, בתקציב של 2.5K - 3K מפרט שני, מחשב למשחקים, שימושים כללים, יעבוד עם מסך סמסונג "22, בתקציב של 3.5K - 4K מפרט שלישי, בעיקר עבור עיבוד תמונות, מס' תכונות עיבוד שרצות במקביל, קצת משחקים, שימושים כללים, ישודך בקרוב למסך "20, בתקציב של 3.5K - 4K תודה גל
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm מחיר: 1100 לוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX מחיר: 930 זכרונות: 2x2GB Kingston HyperX CL5 מחיר: 440 כרטיס מסך: GIGABYTE HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מחיר: 1320 דיסק קשיח: WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II מחיר: 395 צורב: LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מחיר: 140 מארז: ללא ספק HJA-7000 MIDI Black (No PSU) מחיר: 100 ספק כוח: HEC Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מחיר: 460 המחשב הורכב באתר KSP ללא מקלדת עכבר ומסך.. שזה אני קונה בנפרד כנראה...! המחשב למשחקים נטו לא צריך OC עד סכום של 5000 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב =) אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש בסיסי של אינטרנט אופיס משחקי אינטרנט (און ליין - פייסבוק וכאלה) התקציב המקסימלי הוא 3K אבל אם יש 2500 אז עדיף. ללא ציוד היקפי וללא מסך. עדיף שיהיה שקט, ללא OC, כולל מערכת הפעלה וכולל הרכבה. אם אפשר מפרט מKSP באזור ראשון/ת"א. מה שחשוב שהמחשב יהיה מהיר ממש, ושלא יהיה מחשב לשנה- שנתיים. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעל מסך 19" זקוק למחשב למשחקים, האם אפשרי לבנות לו כזה? הוא זקוק לחלקים בלבד, הוא קונה מספק מסוים בהנחה. מחשב מ-0, בלי כונן דיסקטים, עם כונן אופטי. לא צריך ציוד היקפי, רצוי מאוד שקט כי הוא ישן עם המחשב בחדר, לא יהיה אוברקלוק, מערכת הפעלה אני כבר אתקין לו.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן המפרט: לוח-אם: GIGABYTE GA-P35-DS4 כרטיס מסך: NVIDIA GIGABYTE GTX 285 1GB GDDR3 512-Bit מעבד: Intel Quad Core Q6600 2.40Ghz (8MB Cache, 1066MHz FSB) 64-bit קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספק כוח: Thermaltake Thoughpower 600W זיכרון: OCZ 4GB - 1X1024MB DDR2 מארז: Thermaltake Armor Series VA8003BWS Black Full Tower Case צורב: LG GSA-H55N DVD-RW דיסק קשיח: Western Digital WD Black WD1002FAEX 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0GB/s 3.5"
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני נוסע בקרוב ואני מחפש מחשב נייד קטן בשביל אבי ללימודים. דרך האתר של הדיוטי פרי ראיתי במסגרת התקציב את חמשת המיני ניידים האלה, לצערי לא נכנס בתקציב אף נייד 13". מחשב מיני נייד Toshiba NB520-106 מחשב מיני נייד HP Mini 110-3601EJ מחשב מיני נייד Packard Bell DOTSE2003IL מחשב מיני נייד Asus eee1015PEM מחשב מיני נייד ASUS eee 1001PXD מה מומלץ בניהם? חשוב שיהיה מספיק חזק כדי שלא יתקע ויריץ טוב קבצי PDF בכמויות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הציעו לי תרומה לביהס מחשבים מחברת היטק. האם הם טובים לשימוש או ישנים? אשמח לעזרה ועצה בעניין: HP 500B Pentium( E5700 ) (2 cores). 4GB RAM. HDD320GB מחשבים של חברת HP דגם 500B. מעבד פנטיום דגם E5700 2 ליבות זכרון - 4 ג'יגה דיסק 320 גיג כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה מסך 20' מקלדת + עכבר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הרכבתי את המחשה הבא באתר של למיר מחשבים: מעבד INTEL 2.4 800MHZ , שח1174 לוח INTEL ROCK LAKE , שח603 זיכרון KINGSTON 256MB 400MHZ *2 ,שח704 דיסק קשיח WD 80GB 7200 8MB BUFFER ,שח528 צורב AOPEN 48 12 50 , שח 310 מה אתם אומרים על המחירים ? יש למישהו ניסיון עם החנות הזו? איזה כרטיס מסך עדיף ATI 9000PRO או 9200 או FX5200 ? ב-600 שח בערך הערות לגבי המיפרט יתקבלו בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מארז - HEC CI-6K31 300ART silver/black USB+Audio. לוח אם - Intel® Desktop Board PearlCreek DG31PR מעבד - Intel Core 2 Duo E4600 2.4G 2M 775 800FSB זיכרון - 2 כפול - Transcend DDR2 1GB 800Mhz צורב - LG SATA DVD± R/RW x18 GSA-H62N Black - OEM כ.מסך - Palit PCX GeForce 7300GT Super 512MB/128Bit TV/DVI מסך - LG W2042T 20'' LCD BLACK. איך המפרט? היו לי התלבטויות בין מסך זה ל Sasmsung 206BW. מה לגבי הכ.מסך? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב ואני אשמח אם תעזרו לי 1.התקציב הוא 2800 בלי חריגות, עדיפות לנצל את כולו. 2. השימוש של המחשב הוא גיימינג, עבודות לבית ספר, סרטים ואינטרנט. ב. למשחקים כמו GTA IV עם עדיפות שירוצו על HIGH. עכשיו יש לי מסך חרא שאני עוד לא יודע את הרזולוציה כי הוא לא מחובר, אבל אני מתכנן בעתיד לקנות FULL HD אבל יש עוד זמן. 3. אין צורך בציוד היקפי. 6. רמת השקט שאני רוצה שיהיה 5/10 לא רועש מדי. 7. לא מתוכנן אובר קלוק. 8. אין צורך לכלול מערכת הפעלה אני יתקין לבד WINDOWS 7 אבל אני צריך שהם ירכיבו לי בחנות את המחשב, למה אני לא מסוגל להרכיב לבד. 9. העדפות שלי מחנויות KSP או IVORY הן הכי קרובות לבית שלי. 11. בנתיים לא מתוכנן שידרוג, בזמן הקרוב. 10. בקשות מיוחדות *…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, בעיקר למשחקים (בסדר גודל 5 - 6 K). אני די כבד בנוגע לביצועים, ז"א - אני מפעיל את OBLIVION ן QUAKE4 על רמות גרפיות גבוהות למדי יחסית למה שה9800 שלי מסוגל, אבל אני לא רוצה להתפשר על איכות הגרפיקה. לכן חשבתי על שילוב של ה805 וה7900GT לאור ההמלצות הרבות שאתם מעניקים לזוג הזה. אבל - כידוע עוד חודשים אינטל משיקה את סדרת המעבדים החדשה שלה - ואני קצת חושש לקנות מעבד שיחשב מיושן עוד זמן לא רב (תקנו אותי אם אני טועה). האם יהיה מעבד בLINE החדש ששווה להמתין בשבילו - שיהיה אטרקטיבי מבחינת מחיר כמו ה805 וייתן ביצועים טובים ממנו? כמו כן - האם ההשקה תוזיל בצורה משמעותית את הסדרה הישנה - באופן שאפילו אם לא כדאי לרכוש מעבד חדיש - עדיין כדאי להמתין…
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 ש"ח בערך (אם קריטי ניתן להעלות מעט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית רבה וגם משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא כ"כ מבין בזה, לדעתי לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאד. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני לא כ"כ יודע מה זה. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא צריך מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. מתי מת…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי מחשב מבוסס כרטיס מסך GTX1070. אשמח להמלצה עבור מסך מחשב המתאים לגיימינג עד 1000 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק שיהיה טוב למשחקים החדשים שיוצאים וגם טוב לעבוד עם תוכנות כבדות כמו Visual Studio .NET הצלחתי לבנות מפרט בקצת יותר מ5000 שקל ורציתי לשמוע את דעתכם. במפרט רשמתי את הכרטיס מסך 6600GT שעדיין לא יצא אבל כנראה שאת המחשב הזה אני אקנה בקרוב ואשתמש בינתיים בכרטיס מסך ישן שיש לי ואחכה עד שהכרטיס החדש יצא ואקנה אותו אז. מעבד: Athlon 64 3000+ (S-754) 1020 שקל מKSP לוח אם: Epox: 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 שקל מKSP זכרון: DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 680 שקל מKSP דיסק קשיח: WD: 120GB SATA 550 שקל מKSP צורב די וי די: NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x2 480 מKSP מארז: Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ATX 350W 656 מCOMP-IL כרטיס מסך: Geforce 6600GT 128MB אני …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה מחשבים ניידים חדשים 13.3" עם מעבדים "מוזרים" כגון INTEL DUAL CORE 1.2 או 1.3 גה"ץ במחירים מופקעים. מה הקטע של המחשבים האלה ? הם עולים בדיוק כמו מחשבי 13" אחרים עם מעבדי I5. האם ההבדל בין המעבדי 1.2 האלה לI5 2.4 מורגש ? המחיר מבלבל אותי.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש לי בערך שבועיים עד שאחותי טסה לניו יורק .. מצאתי אתר שנראה לי יחסית אמין וזול ... הרכבתי לי מחשב .. אני לא מבין כל כך מה אני עושה אבל .. זה נראה לי די טוב במחיר .. התקציב שלי הוא 1400$ והמחשב שהרכבתי יצא 1312$ .. המפרט הולך ככה : (השארתי לינק מתחת לכל חלק שתראו במה מדובר בדיוק) THD-300M16 :: Maxtor / DiamondMax 10 / 300GB / 7200 / 16MB / ATA-133 / EIDE / OEM / Hard Drive http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1487962&sku=THD-300M16 DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard and an AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.20GHz Processor http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1539397&…
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אבקר בקרוב בארה"ב ומעוניין לרכוש נייד חדש. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 / 830 דולר בערך. ניתן לחרוג עד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, צפייה בסרטים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-