עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shahar3000,

שלום רב! המחשב מיועד לאחי, הוא מתכנן לקנות אותו באילת. הוא כבר הרכיב מפרט בksp ורוצה לקבל עליו חוות דעת: בנוסף צירפתי את דף הפירוט שבחוקי הפורום כדי למקד: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים ועריכה חובבנית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תתוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Battlefield, GTA5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר ל…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by coolor14,

זה המפרט הסופי מפוקס לצורך oc ומשחקים על רזולוציה של 1920 1200 אשמח להצעות נוספות.. :s05: ASUS P5Q PRO, יחידות 1 ¤769 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1245 G.skill DDR2 4096MB 900MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤380 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1441 Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB , יחידות 1 ¤389 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1226 Connect3D Radeon HD4870 OC 1GB DDR5 TwinTurbo PCIe, יחידות 1 ¤1580 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1352 צורב פנימי DVD+\-RW X 22 תוצרת SAMSUNG דגם SH-S223F SATA, יחידות 1 ¤129 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1261 NZXT &a…

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  3. מאוד מושך אותי מחשב נייד של dell מדגם: DELL Precision M6500 עם זכרון 8 ג"ב במהירות 1333 מ"ה ואופציה להרחבה ל-16 הייתי שמח לשמוע עליו המלצות, או להיפך. כמו"כ, אנשי מכירות מחשבים מנסים לגרור אותי ממנו למחשבים מחברות אחרות כמו למשל לנובו (דגם W510), אסוס, או סוני. מי מבין החברות/הדגמים הכי טוב? מי מביניהם הכי זול, במידה והביצועים והאיכות מקבילים. איזה דגמים בחברות האחרות שהוזכרו דומים לדגם שהבאתי מ'דל'. ומה אתם יכולים לעזור לי בעניין, כדי שאוכל לקבל החלטות. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by neree,

יש לי מחשב של לנובו עם windows xp ואחרי חיפוש ארוך גיליתי תיקיה מוסתרת שנקראת RRbackups כבר הבנתי איך אני פותח אותה ואני רוצה למחוק את זה-מהתוכנה עצמה אני לא יודע איך למחוק את זה רציתי לדעת אם אפשר פשוט למחוק את התיקיה מהכונן וזה יפטור לי את הבעיה? תודה לעוזרים...

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  5. המסך שלי 19 אינצ' ... זה המפרט Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6MB 1333MHz Tray, יחידות 1 ¤890.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1472 OCZ Vendetta 2 CPU Cooler , יחידות 1 ¤240.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1909 Gigabyte GA-EP45-DS3L P45 Chipset, יחידות 1 ¤529.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1388 G.skill DDR2 4096MB 800MHZ PI Black Dual Chanel CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤260.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1407 SAPPHIRE ATI Radeon HD4870 512MB GDDR5 PCI-E, יחידות 1 ¤975.00 http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1434 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Driv…

• 7 תגובות
    • 627 צפיות
  6. היי, ידידה שלי ביקשה המלצה למחשב נייד לצרכים הבסיסיים - אינטרנט, וורד, וסדרות. דרישה נוספת שהתווספה לרשימה היא שהמחשב יהיה מאוד זול - עד 1,300 ש"ח, או - 350$. היא נוסעת לארה"ב, כך שהיא תוכל לרכוש אותו שם. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, וסדרות. * גודל המסך? "13.3 ומטה. אם יש 15.6" שיותר זול, אז בכיף. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי, כמובן שעדיף כמה שיותר במסגרת המחיר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא משנה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף * האם בת…

• 7 תגובות
    • 967 צפיות
  7. Started by victory,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב כבר איזה חצי זנה אבל המתנתי למעבדים של אינטל . יש לי שתי דילמות אחת לגבי המעבד שניה לגבי כרטיס המסך מעבד : מה עדיף AMD5000 או CONROE E6600 כרטיס מסך : 7600GT או X1600 או מה שתמליצו לי תודה רבה (דרך אגב אשמח לקבל חומר עיוני לגבי OC ,המחשב מיועד למשחקים ואני גם ירצה להתעלל בו בעתיד)

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  8. Started by tomer4321765,

אני בניתי לעצמי מפרט של 3000 ש"ח,זה הסכום שלי: תגידו מה דעתכם עליו,ותגידו מה אפשר לשפר ואם המפרט בכלל טוב. תודה! ובבקשה,שהמפרט שתתקנו לי לא יעבור את ה-3100...

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by Omri Aviv,

מחפש לקנות מחשב גיימינג בתקציב של 5,500₪. הצרכים שלי הם להריץ משחקי מחשב העדכניים ביותר ברזולוציה של 1080 (פיפא 17,call of duty, assasian creed וכאלה...) ולכתוב קוד תוכנה על המחשב (זו העבודה שלי). מה חשוב שיהיה בו? מעבד i-5 או i-7? 16gb או 8gb זכרון? ספק כח 600w? או יותר/פחות? איזה מערכת קירור? והכי חשוב איזה כרטיס מסך במחיר שפוי? קיבלתי הצעת מחיר מ-ivory, מצורפת כקובץ בסך של 5,460₪. אשמח לשמוע את דעתכם.

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. אבקש המלצה למפרט מחשב שולחני עבור עריכה גרפית (תוכנות אדובי השונות). תקציב גמיש (בגדול מעדיף לא לעבור את ה-10,000 ש"ח...) שימוש עקרי - עריכה גרפית כבדה ואינטנסיבית (תוכנות ADOBE השונות - גם וידיאו גם פוטושופ) יחובר ל2 מסכי 4K. אין צורך בציוד היקפי. כונן קשיח למערכת הפעלה SSD וכונן קשיח גדול לשאר העניינים - משהו איכותי שלא ישווק חיים בעוד שנה-שנתיים! חשיבות שקט (5-6). ללא אוברקלוק. ללא גיימינג. אהיה מעוניין לרכוש אך ורק מחנות שמקבלת PayPal. (עדיפות איזור נתניה אך לא קריטי) המחשב צריך לשרת אותי לפחות ל3-4 שנים. יש לי מקלדת שעובדת על bluetooth - האם זה דורש צ…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם. לאחרונה רכשנו עבור אשתי את הלנובו Y580 - להלן סקירה של פי.סי מגזין - והוא ממש מרשים. הבעיה - אחרי שנכנס במחיר גבוה לישראל (כ-7000 ש"ח) הוא צנח למחיר הריטייל שלו (כ-4000 ש"ח) ואז המחיר עלה והאספקה נגמרה! רציתי לרכוש אחד היום ולא מצאתי אצל אייבורי, קיי.אס.פי ודומיהם. בקיצור, באסה. אני זקוק לעזרתכם: * מטרות המחשב? משחקים, כולל משחקים כבדים כמו CRYSIS 3, DISHONORED, HITMAN: ABSOLUTION ודומיהם. זאת בנוסף להיותו עמדת עבודה לסטודנט - אופיס ואינטרנט מול מסך איכותי שלא יהרוג לי את העיניים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מ-15.6 עד 17 אינץ'. גדולים יותר דורשים תיקים מיוחדים לנשיאה וכו'. * רזולוציית המסך? 1920X1080, FHD או כל הגדרה אחרת. ממה שאני מבין,…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. נקנה לפני כחצי שנה. אשמח לדעת בכמה למכור אותו ביד2 כיום..

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by md22,

יש לי מחשב Acer Aspire 4552 עם WIN7 עוצמת הקול של המחשב נמוכה מאוד האם יש למשהו פתרון? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי 3000 ש"ח - לא כולל מע"מ (אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג מעט. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח + - 2. מה שימושי המחשב ? משחקים ברזולוציה בינונית/ עריכה גרפית קלה / שימושים כלליים (WEB , OFFICE ...) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - PHOTOSHOP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: זו לא המהות של המחשב, אולי מידי פעם... -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע יש לי 2 מסכים 17 רגילים לא רחבים, כנראה ובהמשך ארכוש מסך אחד גדול יותר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Swimmer,

4200 שקל MAX למשחקים כבדים ללא מערכת הפעלה לא ל-OC בלי מקלדת ונספחים מארז בלבד

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by danga,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד סטנדרטי אך עם ביצועים טובים שיחזיק לאוך זמן. השימושים העיקריים הם להורדות תוכן, צפייה בסרטי HD שימוש באינטרנט ובOFFICE... גודל המסך 15.4 מבריק עם רזולוציית FHD / HDR (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) דיסק קשיח -מהירות 5400 סל"ד / 7200 סלד (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) זיכרון RAM 4GB מעבד כפול ליבה -האם יש שינוי רב בין תדר גבוה לתדר נמוך? כרטיס מסך תומך HDMI וכונן אופטי.... אם התקציב שלי איננו ריאלי אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה טובה /לעשות סדר תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by guy 12,

מעבד: INTEL P4 2.26GHZ 533MHZ 478PIN 512 Cache לוח אם: asus p4t533 מארז: Antec Performance PLUS 660 כרטיס מסך: ASUS GF 4 V8440 PAL/TD 128MB כרטיס קול: Hercules Game Theater xp 6.1 כונן קשיח: WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache סי.די: asus 52X כונן דיסקטים: teac 1.44 עכבר: Logitech MouseMan DUAL optical wheel נו איך המפרט יש מה לשפר (חוץ מהכרטיס מסך) ?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום לכולם, עיינתי בעמוד המפרטים המומלצים, אך מפרטי ה-HTPC-ים שם עודכנו לאחרונה ב-11/2013. אשמח לקבל המלצות עדכניות למחשב מדיה סלוני זול יחסית, לא החזק או החדיש ביותר, שיתן תמורה טובה למחירו ויעשה את העבודה. תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש כמדיה סנטר: יחובר באופן קבוע למסך LED וישמש לצפייה בתכני HD ובודיאו STREAMING, האזנה למוזיקה, גלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר אלחו…

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  19. שלום חברה. יש לי מחשב נייד מארה"ב שכבל מקורי שלו הוא של ארה"ב (NEMA קוראים לסוג זה אני חושב): יש לי גם מחשב נייד ישן של HP שתיקנתי אותו לאחרונה כאשר לפני את כבל שלו עם תקע ישראלי השתמשתי במחשב נייד הנ"ל כי כבל שלו היה עם תקע NEMA. עכשיו כאשר מחשב HP תקין אני רוצה להשתמש בו עם כבל שלו ואני לא יודע מה לעשות עם כבל של מחשב מארה"ב. יתרון שכבל מקורי בעצמו לדעתי והייתי רוצה להשתמש בו גם בארץ וגם בחו"ל. ראיתי מתאם הזה בקיי אס פי ואני לא יודע אם איתו את המחשב נייד עם כבל NEMA אוכל להשתמש בארץ וגם בחו"ל, דהיינו באסטוניה ששקעים שלה הם "Schuko". דרך אגב, האם זה בטוח להשתמש במתאם אוניברסלי באופן קבוע עם כבל NEMA במקום לקנות בחנות כבל לשימוש במדינה? מה עדיף לעשות יותר? יום טוב!

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by שמנואל,

שלום לכם. אני רוצה לייעץ לחבר בבנית מחשב . יש לו תקציב של 4700 עד 5000 ש"ח (יותר לכיוון ה4700). הבנאדם-מה לעשות שמרן-רוצה רק אינטל פנטיום. המחשב שלו זקוק לכרטיס מסך טוב (משחקים - אמנם לא DOOM אבל הוא משחק). מסך 19 אינץ'. צורב סביר. ו...זהו בעצם (לא ציינתי כמה זיכרון - אני משאיר את זה לכם). תודה לכם.

• 7 תגובות
    • 926 צפיות
  21. היי, המחשב אמור להיות בחדר, ולנגן סרטים באיכות של 720P... התקציב הוא עד 1700 שח אין לי צורך בעריכת סרטים וכל הדברים האלה, אני מחפש משהו יחסית פשוט אבל זול וטוב. מקלדת ועכבר אלחוטיים חובה. צורב DVD צריך, אין צורך בכרטיס קול מיוחד, האון בורד החדשים בד"כ מספקים באיכות טובה... המחשב צריך להיות שקט, אבל לא סופר שקט, ז"א הוא יהיה פעיל גם ככה רק כשאני רואה סרטים כי אני רוב הזמן לא בבית, ויש לי מחשב אחר שמשמש להורדות... יש לי LCD סדרה 4 של סמסונג 32, ככה שאני לא צריך מסך. אשמח אם תוכלו לעזור לי... תודה :-)

• 7 תגובות
    • 651 צפיות
  22. Started by floyd247,

שלום לכולם, אני טס עוד חודש ומשהו לארה"ב ומעוניין לקנות שם לפטופ. אני מוכן לשלם עד 850 או 900 דולר. אני מניח שסכום כזה יכול לאפשר לי לקנות שם מחשב טוב בהרבה מזה שהייתי יכול לקנות בסכום המקביל בארץ. בעיקרון אני צריך מחשב שיעשה את כל הדברים הבסיסיים שמחשב של סטודנט צריך לעשות, ועוד כמה דברים: אני אשמח אם ניתן יהיה לשחק עליו משחקים חדשים אבל לא משהו משוגע לחלוטין (בשביל זה יש לי פלייסטישן 3) אלא יותר בכיוון של NBA וPES חדשים. חובה מבחינתי שתהיה לו כניסת HDMI ויכולת הצגה ברזולציית HD. גודל מסך של 15.4 צריך להספיק לי. כמו כן אני רוצה להביא מחשב לאמא שלי לעבודה משרדית ומוזיקה בלבד, משהו עד 450 דולר. המלצות לשני המחשבים? נ.ב. קראתי את הנושא בנוגע להבאת מחשבים ניידים מארה"ב.

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  23. אני קונה מחשב תוך שבוע שבועיים. אני לא בקטע של OC רציני, אולי משהו צנוע, אבל כנראה שלא. מעדיף nVidia על ATI בד"כ אלא אם כן יש ממש סיבה טובה. מדובר במשהו כמו 80% משחקים ועוד 20% על photoshop ו-3dsmax/Maya. הנה מה שחשבתי עליו בינתיים: Processor: Core 2 Quad Q6600 Mobo: ASUS P5N-D s775, 1333Mhz, nForce 750i SLI, DDRII 800, 2xPCI-E RAM: 2x2GB Corsair XMS2 TwinX CL5 G-card: GIGABYTE GV-NX88S512H-B 8800GTS 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E HDD: 2XWD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II CASE: Thermaltake M9 VI1000BWS Power supply: ThermalTake TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) לא ממש משמעותי איזה מארז וספק, אבל שיהיו איכותיים ומרווחים מספיק. הסיבה שאני הולך על לוח אם ע…

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by nurik4445,

שלום אני צריך מפרט למחשב שאני אשתמש בו בעיקר לגיימינג וחלק מהמשחקים שיהיו בו נחשבים כבדים (mad max , shadow of mordor) 1. מה התקציב המקסימאלי- 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנצל את התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב- אין ממש אופציה לחרוג יותר מדי אבל אם ממש חייב אז לא יותר מ-500 2. מה שימושי המחשב -גיימינג (משחקים) בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין- מיועד לגיימינג . המשחקים העיקריים שאשחק (לפחות הכבדים ביותר) mad max ו-shadow of mordor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)1600/900 -לאילו ה…

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 1333FSB 6MB 64Bit Abit IP35-E nVidia GeForce 9800GTX 512MB G.Skill 4096MB 2GX2 800MHZ CL4 Samsung X20 SATA DVD-RW Western Digital 320GB 7200RPM 17MB AAKS CoolerMaster CM690 SeaSonic 500W 4750 ש"ח מה דעתכם? הצעות לשיפור?

• 7 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים