ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט בין שני מפרטים של מחשבים אשמח אם תוכלו לעזור לי להחליט איזה יותר טוב ואיזה יריץ משחקים כבדים על איכויות גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. league of legends battlefield 3 Rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). full hd 1920-1080 מסך …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברמה בינונית דוג' MINECRAFT -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? עדיפות לKSP המשח…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש, הצרכים שלי הם : אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr אולי בעתיד אוטוקאד וכאלה (לא משחקים כבדים) כמעט בכל המפרטים המומלצים באתר אני רואה כונן SSD בנוסף לHDD, שאלתי היא כזאת. אם אני מתקין את התוכנות על כונן SSD אבל את כל הקבצים שאליהם אני עובד ושומר נמצאים בכונן HDD זה לא יגרום לי לאיטיות גדולה יותר מאשר הכל יהיה על HDD ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מילאתי בעבר טופס והמליצו לי על כמה מחשבים מה דעתכם על המחשב הזה?? http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=10139 מבחינת מחיר הוא טוב, משקל , והמפרט שלו מצויין בהשוואה לאחרים מה הם היתרונות או אפילו יותר חשוב ,החסרונות במחשב הזה..אני די מעוניין לקנות
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה הפורום שהכי מתאים לעניין - אם לא בבקשה להפנות אותי לשם. יש אצלי במשפחה רצון עז להשתמש במוצרי אפל ומוכנים לשלם עבור זה (בגבולות הטעם הטוב). כמובן שיודעים שאפשר לבנות מחשב בחלקים בהרבה יותר זול\הרבה יותר מהיר אבל זו לא אופציה. כרגע עומד על הפרק מחשב חדש לצורך עריכת סרטים ביתית עד FHD (חיתוך קטעים, הכנסת כתוביות, מעברוניםת, הוספת מוזיקה והשתקת מוזיקה של הווידאו) - מדובר במספר סרטונים בחודש וזו מטרתו העיקרית. אין צורך במשחקים או אופיס. יש ציוד הקיפי. ומודעים שמחשב כזה עולה 2900-4000 שח בהתאם לדגם. האם מישהו מכיר את היכולות של מי מהמחשבים הנ"ל לעריכה בסיסית עם התוכנה המובנית iMovies https://www.apple.com/il/mac-mini/specs.html ועד כמה, אוביקטיבית ורלוונטית לשאל…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. ברצוני לרכוש מחשב נייד עד 6000 ש"ח. השימושים הם בעיקר לגיימניג , תכנות , סרטים ועבודה משרדית. גודל מסך: 17.3 משקל: לא הכי קריטי. שמתי עין על - Asus N750JK N750JK-T4045H מה שקצת ביעס אותי שהוא מגיע עם 4X2 gb זיכרון , רציתי 8X2 (אין חריצים פנויים). יש ברשותי samsung 840 evo ssd 250gb- שאחבר למחשב. למשהו יש הצעות אחרות ??? או המלצות על מחשב זה או אחר??
-
- 7 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
דודה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, לצרכים המצומצמים שלה נראה לי שמתאים לה מחשב פשוט (dell i3 3521) בלי מסך מגע, אבל אני רואה שרק מוכרים מחשבים כאלו עם ווינדוס 8.1 כבר מותקן. היא לא בן אדם טכני ואני חושש שכל דבר מעבר ל-XP שהיא רגילה אליו לא יתקבל בברכה. קראתי שעכשיו יש עידכונים לווינדוס 8 ושיש גם משהו שנקרא classic shell שעונים לצרכים האלו, האם זה באמת משחזר לחלוטין את צורת השימוש של ווינדוס XP/7? אני לא חושב שהיא תשתמש בלפטופ למשהו מעבר לאינטרנט, מייל והעברת קבצים בין תיקיות, אבל חשוב לי שלפחות באלה היא לא תתקשה. האלטרנטיבה של להתקין ווינדוס 7 פחות קוסמת לי.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי ישן מלפני כמעט 10 שנים ואני רוצה טיפה לחדש אותו. מספיק שיהיו לי רכיבים יותר חדשים ממה שיש לי כרגע ואני אהיה מרוצה. השימושים היחידים שלי זה אינטרנט ועבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין. אגב, יש לי דיסק קשיח של 500GB השאלה אם גם אותו לפי דעתכם אני צריך להחליף ?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שווה לנסות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 70% משחקים 35% (אינטרנט וכו'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקיםלדוגמא ישוחקו על המחשב: Total war: Rome 2 ArmA 3, Battlefield 4 ומשחקים שעתידיים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לי מסך 19 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוהות אם אפשר הכ…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, תודה מראש על כל עזרה. לאחר כמה וכמה שנים עם סטרימרים והתנסות של כמה חודשים ב-XBMC על הלפטופ הוותיק, אני רוצה לעבור ל-HTPC. תקציר מנהלים: שימושים: אך ורק צפייה בוידיאו עם XBMC עד 1080p, לרוב MKV בנפח של עד 50GB, עם פס קול AC3 או DTS רגיל, בהזרמה ממחשב אחר. אולי גלישה מדי פעם. יחובר לטלויזיה FHD. דרישות: מארז שוכב וקטן ככל האפשר, שקט ככל האפשר, נאה, חובה S/PDIF. אודה לכל עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן 2. מה שימושי המחשב? וידיאו 1080p עם XBMC 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן בעל נפח גבוה (לא יאוחסנו תכנים במחשב), כונן אופטי, רשת אלחוטית …
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שימושי המחשב? סרטים, מוזיקה, עבודה משרדית. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנות שונות של עריכת מלל לכתיבת עבודות או ספרים (לדוגמא Latex). האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך איכותי ורחב עם פאנל IPS. אפשרי להוסיף גם רמקולים עכבר ומקלדת אם הדגמים הספציפיים מוסיפים משמעותית לחווית השימוש. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, שקט ככל היתכן. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אולי האופיס החדש ביותר וווינדוס 7 עם 64\32 BIT בהתאם לשיקול דעתכם. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חי…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel® CoreTMHaswell i7 Processor 4510U 2.0GHz 1600MHz (Max Turbo Frequency 3.1GHz) FSB 4MB Intel Smart Cache[/TD] [/TR] [TR] [TD]מסך 15.6[/TD] [TD]HD+ (900p) glossy WLED display with TrueLife ( מסך מבריק )[/TD] [/TR] [TR] [TD]רזולוציה[/TD] [TD]1600X900[/TD] [/TR] [TR] [TD]כרטיס מסך[/TD] [TD]Nvidia GeForce 840M 2GB[/TD] [/TR] [TR] [TD]דיסק קשיח[/TD] [TD]1TB Hard Drive Serial ATA 5400RPM[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרון פנימי[/TD] [TD]8GB DDR3L 1600MHz dual channel[/TD] [/TR] [/TABLE] אני הבנתי בנוגע למעבד עם הוא לא בסיומת של-QM הוא לא עובד על כל ה8 ליבות זה נכון ? -אשמח לקבל יותר הסבר על המעבד של אינטל שמוצג ב…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשהוא מחובר עובד רגיל ומצויין אבל כשלא , הוודיאו מתנגן בקרטועים כזה.. תודה
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים וגיימינג קל, NBA 2K14 לדוגמא. הגעתי ל2 מחשבים: http://www.newpc.co.il/items/295357 ו- http://www.newpc.co.il/items/248318 שניהם בסה"כ נראים לי טובים ומתאימים לצרכים ולמחיר. רציתי לדעת איזה מביניהם עדיף, מבחינת המעבד והכרטיס הגרפי, שהם די דומים בסה"כ אבל בכל זאת... או אם למישהו יש המלצה למחשב טוב מאלו בסביבת המחיר הזה אני אשמח מאוד לשמוע להמלצתו. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך 23"-24" 4. האם יש רכיב שאין…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב אשמח אם תעזור לי ברכישת מחשב נייד חדש, פרטים למטה: * מטרות המחשב? לדוגמה: לימודים בלבד (פסיכולוגיה, לימודי עבודה) - אינטרנט ו- office. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13.3 אינץ' זה גודל נוח עבורי. מעדיף מסך מאט אבל לא חשוב. * רזולוציית המסך? אני מניח שהתקציב מאפשר רק 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. Ultrabook נראה לי מחוץ לתקציב, subnotebook גם טוב לא עובר את ה 2 ק"ג רצוי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) אני מאמין שכן, שיספיק לשיעורים רצופים מבלי להטעין - אולי 4-5 שעות לפחות? * האם יש צורך ביציאות מ…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בשדרוג המחשב. טופס: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד וסרטים/סדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Watch Dogs, Witcher 3, Dragon Age Inquisition וכל הכותרים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…
-
- 7 תגובות
- 962 צפיות
-
-
https://www.tms.co.il/product/13483 כבר בניתי מפרט עם הכרטיס הזה, וכמובן שאמא שלי דיברה עם זה איזה בחור מחשבים שהיא מכירה והוא אמר לה שזה חרטא. אני צריך טענות נגד והצדקות
-
- 7 תגובות
- 911 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין סיבה להוציא כסף סתם. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכנות וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל מני... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 27" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (בטווח הקרוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל חוות דעת על המפרט הבא: [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD]30906[/TD] [TD]מעבד אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Intel Core i3 4150 3.5Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]20020[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD=colspan: 4]Arctic Alpine 11 Rev.2 [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28290[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]29125[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]G.Skill Aegis 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL11-11-11-28[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]M21469[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD=colspan: 4]Display - Asus GTX570 DC…
-
- 7 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה אז לא בטוח אם זה הפורום הנכון אבל אשמח לתשובה. יש לי לפטופ HP DV6000 שבזמן האחרון התצוגה שלו מאוד כהה (אני מצליח לראות את הווינדוס רק כאשר אני מאיר עם פנס על המסך), אני מנסה לסדר את הבעיה לבד אבל הגעתי לנקודה בה אני לא בטוח אם הבעיה היא באינוורטר של המסך או המסך עצמו. במהלך הבדיקה ניתקתי את האינוורטר והמסך עדיין מעביר תמונה האם זה מעיד על בעיה באינוורטר ? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …
-
- 7 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, כמה שווה המערכת הזאת: מעבד: QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz קירור למעבד: לא זוכר אבל משהו פשוט, דומה לסטוק. לוח אם: Gigabyte GA-770TA-UD3 כרטיס מסך: Palit Sonic Platenum GTX460 זיכרון : 2X2GB 1333 transcend דיסק קשיח: SSD 120GB intel 320 צורב: LG X2 ספק: Seasonic S12II Bronze 620W מארז: xigmatek asgard pro כ.רשת אלחוטי: Edimax 7711W 150mps ספרי הוראות נשמרו לכל (!) החלקים . תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. אין לי כרגע משהו ספציפי אז נגיד BF4 ברזולוציה של 1440X900. הגדרות כמה שיותר גבוהות למרות שאני מאמין שבתקציב כזה לא יהיה יותר מבינוניות וגם זה בלחץ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות שייכנס לתקציב אז מסך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז וסידירום לא צריך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם הא…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב ? משחקים כבדים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry , battlefield, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? די גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כיום קיים מחשב עם הרכיבים הבאים: In…
-
- 7 תגובות
- 926 צפיות
-