עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי מסך 19" מערכת הפעלה ויסטה כונן קשיח 320 ג'יגה מקלדת ועכבר + רמקולים סראונד. יש לי ספק כוח - אני מאמין שסטנדרטי, האם דרוש להחליף? יש לי DVD מהיר... יש לי כרטיס radeon x1550, לא משהו בכלל אגב... מעבד dual core 4 של פנטיום (3.00) לוח אם תואם של אינטל גם כן.. אני מעוניין להפעיל את GTA IV לכשייצא למחשב, ולשחק אותו על הגדרות גרפיות טובות מאד. הבנתי שלמשחק יש דרישות מטורפות. אילו חלקים עלי לשדרג? אין לי הגבלת תקציב, אבל אין צורך להשתולל יותר מדי

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום רב. בכמה ריאלי למכור Gigabyte GTX 280 יד שניה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by gabbay,

חג שמח לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיהיה צקוך לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HOTS, Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DS,

טוב חבר'ה הנה מה שמי שיכול לעזור לי צריך לדעת: תקציב עד 5500 ש"ח כרטיס מסך חובה: GF 8800GTS זיכרון חובה: 2GB מעבד: מעל 2000 מגה-הרץ(גם C2D) ללא מסך,מקלדת או עכבר.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני עובד בתור איש IT, מפתח (visual studio 2010) ומשחק (משחקים כבדים) בזמני החופשי. הנייד שקיבלתי מהחברה (XPS 1330) פשוט לא מתאים לי, וערכי הDPC LATENCY הגבוהים שלו פשוט הורגים כל שיר או משחק שאני מנסה להריץ. ברצוני לשדרג למחשב נייד חזק הרבה יותר, ואיכות הבניה חשובה לי מאוד. אלך ע"פ הסעיפים במדריך: * גודל המסך? 15'' * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים-שלוש של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אשמח לכמה שיותר, אבל לא בראש הרשימה. * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן, אפילו BLURAY. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…

6. core 2 due E6600 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM ASUS P5B Deluxe WiFi-AP G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 1GB Dual Channel CL 4-4-4-12 WD 320GB 7200RPM 16MB SATAII GAINWARD/LEADTEK 7600GS 256MB (לידטק מגיע עם DDR2 וג'יינוורד עם DDR3) ??? GIGABYTE 3D Aurora 570 SILVER ENERMAX LIBERTY 500W בנוסף לכך אני מוסיף עכבר שאני מתלבט בין RX1000 ,G5 ,G3 שלושתם של לוג'יטק ולבין RAZER COPPERHEAD BLUE (איזה מבין ארבעתם עדיף?) ??? ואני מוסיף מקלדת Logitech Media Keyboard Elite. אני מוסיף גם ראוטר אלחוטי שגם פה אני מתלבט בין שניים: EDIMAX MIMO WIRELESS LAN AP ROUTER BR-6216MG LEVEL ONE MIMO Wireless Broadband Router WBR-5400

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asa_s1,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500. חריגה קלה אפשרית עד 4000. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מחשב ללימודי הנדסה וקצט תכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כונן מסוג SSD או NVMe בנפח של בסביבות 512GB 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב לא מאוד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מחשב ללימודים שלא יהיה כבד מאוד לסחוב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by roipow,

יש לי מעבד i7 2600 3.4 לוח אם asus p8h61 mle עם רכיבים אחרים מעפנים. אני מתכנן לקנות את הרכיבים הבאים מפרט זה הורכב ב - www.startpc.co.il - סטארט מחשבים 379 ₪ - * מבצע עד 10.03 * -8GB (2X4GB) Kingston Hyper-X FURY 1600Mhz 1299 ₪ - * מבצע עד 10.03 * - MSI R9 290 4G DDR5 TwinFrozr GAMING 539 ₪ - * מבצע * - Antec GX500 Wind + FSP Hyper 600W BUNDLE מחיר סופי: 2217 ₪ למזומן 2261 ₪ לאשראי עד 10 תשלומים מה אתם אומרים? לכמה זמן מחשב כזה מחזיק למשחקים כבדים? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by XPeriment,

הי אנשים טובים! כיום אני עובד עם טלוויזית HD המתחברת ל Popcorn streamer שמאסתי בו. אני זקוק למחשב עבור STREAMING של משחקי NBA וכו' - מה שהסטרימר אינו מסוגל לבצע מתברר. אין לי כל צורך במחשב עבור משחקים אלא תחנת עבודה שתציג סרטי HD ואוכל לגלוש בה דרך הטלוויזיה עבור STREAMING והורדת תכנים. כמובן שאם המארז נראה יפה עבור הסלון זה גם יתרון. ראיתי את המפרטים המומלצים בSECTION היעודי, וגם הם נראים לי OVERKILL עבור המטרות שלי - שכן אין לי צורך במשחקים. תודה על עזרתכם, אמיר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by odedidush,

הי , אני מעוניין לרכוש מחשב intel nuc לסלון. השימוש הוא: צפייה בסרטים וסדרות,צפייה ב-web flashes , תכנות office וגלישה באינטרנט . איזה דגם אתם ממליצים ?

11. Started by La Or,

מעבד AMD Phenom II x4 Quad-Core 965 Socket AM3 3.4Ghz 45nm Tray מאוור למעבד Arctic Cooling Freezer 64 Pro (754, 939, AM2, AM3) לוח אם AMD GIGABYTE MA785G-UD3H AM2+, AM3, 785G, DDR2 800, VGA ATI HD4200, HDMI זכרונות DDR II 800Mhz 2x2GB Patriot Extreme Performance Viper Dual Channel דיסק קשיח Western Digital 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II WD5001AALS כרטיס מסך Sapphire HD 5750 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E צורב Samsung SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata מארז (Antec Three Hundred Mini Tower Gamer Black Case (No PSU ספק כוח SeaSonic 500W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-500 (Retail) סה"כ 3990

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, חשובה לי האמינות, והשירות עד הבית, לכן ניראה לי אסוס (הדל פשוט יקר מדיי); ל 301 יש מעבד חזק יותר ב 25%, סוללה 6 תאים (לעומת 3 תאים), מחיר זול יותר ב 200שח- 2650שח, אך ל 300 יש מסך מגע, ויכולת לשידרוג ההארדיסק (יש לי אסאסדי במחשב הנוכחי) שאלה: האם ב 301 לא ניתן בשום אופן לפרק את ההארדיסק, או שניתן- פשוט קשה יותר ? שאלה2: אני משתמש במחשב בדירה, לצפייה בסרטים, ולעתים נדירות עריכת וידאו קלה, וגם בלימודים לפעמים ל 3-4 שעות האם הסוללה משמעותית חלשה יותר בשני? האם מסך מגע זה משהו שאני באמת צריך? והאם 4 גיגה ראם זה משהו שירגיש לי מעט מדיי?? תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by zabal12,

לסיכום, המערכת שעדיף לקנות היא: Sapphire ATI Radeon 5670 512MB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪463 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1567 HEC 400VN 400W ספק כוח, יחידות 1 ₪197 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1064 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪660 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ והמערכת מאינטלעם אפשרויות שדרוג מצומצמות מאד, אבל יופי של ביצועים לרגע זה) הרכבת מחשב עד 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=55 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪125 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪245 http://www.rsm.co.il/product.aspx?product…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by azaz12,

שלום לכולם, אשמח לקבל סיוע בקנית מחשב נייד: * מטרות המחשב? לא משהו מיוחד, אופיס, גלישה ברשת וסרטים * גודל המסך? 12 -15.6 * משקל רצוי? פחות מ- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא יודע מה נחשב ארוך, אבל עדיף שהוא יחזיק מעמד 4 שעות או לכל הפחות 3. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מעדיף 500, אפשר להתפשר על 320 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה אמינה ניסיתי בימים האחרונים לחפש בעצמי בכל מיני אתרים, כל פעם שאני חושב שאני מוצא משהו אני מוצא סיבה לשלול אותו, לכן באתי לכאן. ראיתי בזאפ את זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל כשאני נכנס …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי, אבא שלי עמד לסגור עם אייבורי מפרט מחשב בסיסי ב1500 שקלים (הוא צריך משהו בסיסי וזול בתכלס... ) עד שעצרתי אותו ואמרתי לו ששווה לו לברר כאן קודם כדי שלא יקנה סתם שטויות. מה דעתכם? מדובר על שימוש סטנדרטי לחלוטין, אז לא נראה לי הכרחי לענות על שאלון... אינטרנט, אופיס, לשמוע מוזיקה.. ברגיל. הדרישה היחידה והחשובה ביותר - שהמחשב יהיה שקט! לוח אם GF615M-P33 AMD MSI מארז PS04B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד ATHLON II 250 D.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 5400 500GB SATA2 16MB SAMSUNG צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח ה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. * המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בעיקר פיפא וGTA, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? באזור ה15 אינץ * משקל רצוי? פחות מ- 3 *תקציב: עד 5000 ש"ח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא משהו מיוחד * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בגדול HP ,אבל גם כל חברה אחת זה טוב בנוסף דרישה לזכרון של 4 GB וכרטיס מסך טוב הנה מספר מחשבים שאני כרגע חושב עליהם אשמח לדעה עליהם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by avivkah,

שלום, המחשב שלי מת, ואני זקוק למחשב חדש, ויצא לי לראות מפרטים באינטרנט, והבנתי שאין לי הרבה מושג. ככה, התקציב שלי הוא סביב 1800 ש"ח אני יכול להתפשר קצת אבל לא יותר מידיי. אני רוצה מסך של 15.6'', דיסק של 500GB, רצוי כמה שיותר קל אני לא זקוק למערכת הפעלה. השימושים שלי הם בעיקר משרדיים, אינטרנט, לפעמים אני מעבד קצת תמונות בפוטושופ, ומפתח סימולציות במטלב, אבל את ההרצות אני אערוך על מחשב חזק. עד כמה שאני זוכר, המחשב הישן שלי עליו השלום, היה עם מעבד של I3, הזכרונות שלו טובים, ואני מתכוון להכניס את הזכרונות האלו למחשב החדש, (מדובר על כרטיס זיכרון של 4GB, DDR3) ראיתי מספר מחשבים, ויש לי כמה שאלות, 1. מה ההבדלים בין המעבדים מבחינת חוזק ומהירות עבודה, ראיתי שיש מעבדים שעובדים…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Alonreg,

היי, אני יודע שזה כבר נשאל פה פעמים רבות, קראתי המון פוסטים לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל אני מתבלבל בין כל האפשרויות... אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים באונ' וצפייה בסרטים, הכי סטנדרטי שיש בלי בקשות מיוחדות. מה היא בעצם האופציה הכי טובה כיום למחשב שיעשה את העבודה וגם יחזיק לי כמה שנים? מטרות המחשב? לימודים וסרטים. * גודל המסך? 13-14. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, כמובו שזה יתרון אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Ruya,

סופי

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. זיכרונות יש, כרטיס מסך יש, דיסק קשיח יש, מקלדת ועכבר יש, בשורה התחתונה. צריך המלצה למעבד (שמתי עיניי על ה C2D 6600). לוח אם שיתמוך בו ספק כח שיעמוד גם מול ה 8800GTX. ומארז שיכיל כמובן את ה 8800GTX. תודה לכל עוזר.[br]פורסם בתאריך: 22.04.2007 בשעה 13:39:40 הדבר האחרון שאני רוצה לעשות הוא ספאם, אך בבקשה עיזרו לי.

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הייתי שמח לדעת מה דעתכם לגבי המפרט הבא. תודה רבה לוח אם: Asus P5Q-E Motherboard זיכרונות: Kingston DDR2 2048MB 1066MHZ CL5 כרטיס מסך:X2 CROSSFIRE Sapphire Radeon HD3870 512MB PCIe מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 Box מארז: HEC COMPUCASE 6919 ספק כח: HEC DRAT 650DR-AT כונן קשיח: Westren Digital WD5000AAKS 500GB צורב די.וי.די: LG GSA-H55N DVD WRITER X18 סה"כ: 4100-4700

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. יש לנו את T220 samsung שעובד על 1650*1050. תודה רבה לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. טוב אז בגלל שיש החזר אלפיה מהביטוח על מחשב שנגנב, וגם יש החזר מע"מ כי זה לעסק אפשר למצוא מחשב עד איזה 5500 ש"ח. משחקים לא מעניין. שימוש משרדי בעיקר וכולל עריכה בפוטושופ ותוכנות CAD. ניגון סרטי HD דרך HDMI למסך חיצוני ממקור מרוחק (לכן יש צורך ברשת אלחוטית N). חשוב לי שיהיה קטן מ-14" בשביל ניידות וקל משקל. רצוי שלוש שנים אחריות (אם צריך להרחיב וזה נכנס בתקציב - מה טוב), מערכת הפעלה לא חובה. המתחרים העיקריים שאני מכיר בשוק: LG E310 - מעבד מיושן וכרטיס 8200M שלא מעוניין להתקרב אליו, לא מבין למה היבואן לא מביא דגמים חדשים בגודל הזה. HP DV3660 - הפייבוריט בעיקרון, אבל המרקם של הצבע ששמו לו על המקלדת קצת מוזר לי. Lenovo SL300 - אולי הפיתרון הטוב? דיווחים על מחשב קריר ושקט, יש רש…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכולם! אחי כרגע נמצא בשיקגו בארה"ב ואני מחפש לקנות מחשב נייד. קודם כל ההתלבטות שלי היא האם בכלל לקנות מחשב או בחו"ל או בארץ? בכל מקרה במידה ואני אקנה מחשב בארץ זה יהיה מאילת. המחשב הוא למטרות לימודים, תוכנות שקשורות לתואר של מהנדס תוכנה שפות תכנות וכד'. אין שימוש במשחקים, מסך 13-15 אינטש, זיכרון 16 ג'יגה ומעלה, כונן SSD 256GB ומעלה, רזולוציית מסך 1920X1080 ומעלה, יש צורך ביציאת HDMI ובUSB 3.0 ובכלל בכל יציאות חדשות שיתנו לי מענה לטווח הארוך. דרושה תמיכה לתחנת עגינה. צפייה בסרטים 4K ותלת מימד(קיימת אצלי טלוויזיה 50 אינץ תומכת 4K ותלת מימד ככה שאני אשתמש במחשב לחבר לטלוויזיה בכדי לצפות בסרטים.) אין צורך ברישיון של מערכת ההפעלה אם זה בא כתוספת למחיר הקיים. בלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מתייעץ עבור חברה שצריכה מחשב חדש לטינאייג׳רית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים (overwatch כרגע), עבודות ביה״ס (אופיס) וגלישה באינטרנט כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך לרכוש מסך חדש, משהו שייכנס בתקצ…

דיונים חדשים בפורומים