עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tomerkis,

אני מחליף בימים אלו את הקשיש שלי - בן 7. אשמח אם תוכלו להביא לי מפרט למחשב ב 3000 ש"ח בעיקר לאופיס ולגלישה אבל שיוכל להריץ תוכנות כמו matlab וגם משחקים ברמה נורמלית. לא כולל מסך. כ.מסך יכול להיות מובנה. ויש לי כמה שאלות: אני מעוניין לשדרג אותו בעתיד- מה יכול להיות פלטפורמה טובה לשדרוג עתידי? עדיף להשקיע בסוקט 939? מה ההבדל בכלל? על איזה חנויות אתם ממליצים באיזור המרכז?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by epichorus,

אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי במיוחד על הספק והאם הוא מספיק חזק והאם יש צורך בקירור/אוורור נוסף המחשב יהיה בסלון כך שמתבקש שהמחשב יהיה שקט (אין צורך בדממת אלחוט אבל גם שלא ירעיש מדי) וגם שהמארז יהיה micro atx כמו כן אני מעוניין במעבד haswell של אינטל למפרט אוסיף מהמחשב הקודם את כרטיס המסך gts450, שני כוננים קשיחים פנימיים ושלושה חיצוניים. שימושים: ניגון bluray ו FULLHD, גיימינג קל עד בינוני, עיבוד גרפי קל (לייטרום) להלן המפרט שהורכב באתר של KSP : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 930 ש"ח - מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 365 ש"ח -לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן לכולם (שנים שלא הייתי פה), אני מחפש לקנות נייד 15" למטרות של עבודה משרדית וסרטים. המחשב גם ישמש מדי פעם לעריכה תלת מימדית ולגיימינג לא כבד. בנוגע למשקל- לא יותר מ3 ק"ג, זמן סוללה לא מאוד חשוב. אני צריך גם 4 גיגה זכרון.. הארדיסק פחות עקרוני. כמו כן יש לי עותק חוקי לגמרי של וינדוס 7 בבית, ככה שאם יש אפשרות- אני מעדיף לרכוש מחשב בלי ווינדווס ולחסוך כסף. אני מתלבט בין היתר בין שלושה דגמים, דל סטודיו 1558 וHP dv6-3030ej, ו- dv6-3050ej. בין שני הדגמים של HP השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 250 ש"ח נוספים בשדרוג המעבד וכרטיס המסך? ולעומת שני הניידים של HP, לדל יש מסך פול HD. השאלה אם מסך 1080 בכלל יהיה נוח על לפטופ בגודל כזה, ואם הוא שווה את זה שהחומרה בדל חלשה יותר. תודה ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני חדש פה ודי לא מבין בעולם המחשבים.... כרגע אני מעוניין לרכוש מחשב נייד עם גודל קטן אבל אם ביצועים סבירים (לא נטבוק ) קשה לי להבין איזה מהמחשבים אותם הצגתי למעלה מתאים לי או טוב יותר.... אני מעוניין בגלישה הורדה ושימוש בתוכנות לא כבדות מידי (לא ברמה של פוטושופ או qbase) אני הולך להביא את המחשב מארה"ב אז אם יש לכם הצעות אחרות או תוכלו לעזור לי להחליט מבין המחשבים אני ישמח!! התקציב שלי עומד על +- 600$ תזכרו שאני קונה בזול מארה"ב. ה5310M ממש גבוהה לי במחיר אני מבין שהוא יותר חזק מהשאר השאלה שלי היא האם זה ממש משמעותי.... הנה המפרטים- http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-4310s.aspx http://www.laptopmag.com/review/laptop/hp-probook-5310m.aspx http://w…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מחפש מחשב נייד שמצד אחד יש לו ביצועים ממש טובים ומצד שני חיי הסוללה שלו יהיו ממש טובים. אני הרבה בנסיעות ומחוץ לבית ואני בדרך כלל מקודד עליו, מריץ דברים כבדים או גולש באינטרנט (וכשאני צריך לגלוש באינטרנט בשימוש שלי איתו אני צריך לפתוח ממש הרבה כרטיסיות). לכן חשוב לי שלמחשב יהיה i7 ולפחות 16 RAM . לא אכפת לי לגביי הכרטיס מסך שלו אבל אני ממש אשמח אם יהיה זיכרון של 500 SSD. אני מעדיף שהוא יהיה עם חברה טובה (כמו דל שיש להם אחלה אחריות) ושהמסך יהיה לפחות 15.6 אינץ'. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4500 והדגם הכי מתאים שמצאתי הוא DELL Latitude אבל הוא חרג טיפה מהתקציב. עד כה שאלתי בכמה פורומים וחברים אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי לכן החלטתי לשאול פה מתוך תקווה שהקוראים פה יותר …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי אני מחפש מחשב נייד עם דרישות מסוימות (אחרי שכבר ביררתי כמה דברים) רצוי מאוד דל / לנובו / ובמיוחד אסוס. כולם בגלל עניין האחריות מארה"ב לארץ. הצרכים - מחשב להפקת אודיו וסאונד, ומחשב סטודנט, וצפיה בסרטים. ההעדפות: מסך 15.4 עם יכולות HD, כרטיס מסך - לא משנה כל כך, אפילו מובנה יעשה את העבודה, רק עם יציאת HDMI, כונן קשיח - רצוי מאוד 7200RPM, ידוע שנדיר... / יקר זכרון - 4GB ב800MHZ, ואולי אפילו כדאי / אפשר ביותר? מעבד - אם אפשר במחיר לדחוס T8100 זה יהיה נהדר. אני מרגיש מאוד מיושן אם אני קונה T5800. יש לי ממש משיכה למקלדת מלאה, עם מספרים בצד, אבל אני לא מעוניין במחשב גדול או כבד מדיי ; הרבה על ל3 ק"ג נראה לי קצת יותר מדיי... סוללה - רצוי 9 תאים. ומאוד חשוב כם שלא…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. *תקציב: מאוד גמיש בעיקרון עד 5-6K. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? עד 13.3" לא יותר מזה. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב. * רזולוציית המסך? עדיף FHD לא מחייב. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? כמה שיותר קל כמובן. לא יותר מ1.5 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא משנה כל כך, המחשב יהיה 99% מהזמן בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. מה שבא ברוך הבא. * Bluetooth? לא חשוב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מלכתחילה רק SSD אבל אם לא ניתן אז שילוב או HDD רגיל. הגודל לא משנה כל כך, אם זה SSD שיהיה לפחות 128GB מן הסתם.. * כונן אופטי? לא. * האם דרושה ת…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מחשב נייד של טושיבה satalite S234(סטהלייט) מראה יוקרתי מסך די דק וקל להרמה(לא כמו בIBM שמרים איתו את כל המחשב), מסך 14.1 מעבד אינטל 1 ג'יגה הרץ (לא סלרון!) זיכרון 384 sdram הראד דיסק 20 ג'יגה DVD\CD יש מלא יציאות-פרללית,אינפרה,מודם ,USB, PS2.... מערכת הפעלה XP HOME (עם רשיון כמובן, הרשיון יכול לשמש בנוסף מחשב שולחני אחד פרט לנייד) ללא סוללה, הסוללה גמורה ועברה טיפול (לא מוצלח ), במחשב הזה סוללה חדשה הייתה מחזיקה אולי שעתים\שעה וחצי. יש פיקסל אחד שרוף בצד השמאלי של המסך, כשזה היה באחריות לא הסכימו לתקן- אמרו שצריך לפחות 8 או משהו כזה. יש גם תוספת של כרטיס רשת אלחוטי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, יש לי כמה שאלות, אשמח אם מי שמבין יוכל לענות לי עליהם. רציתי לדעת איזו שילוב של מעבד- לוח אם כדאי לי לרכוש במחשב החדש שאקנה. ההתלבטות היא בין : א. core 2 duo e6300 + gigabyte ga-eg41mf-us2h ( הלוח מופיע באחד המפרטים המומלצים באתר ) ב. core 2 duo e7500 + לוח אם מתאים (אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור אותו) כך שהמחיר יהיה זהה (בערך) לשילוב הראשון. המחשב הוא לשימוש ביתי מאוד. כלומר, בלי משחקים כבדים ובלי תוכנות גרפיות (google earth נחשב?), אולי קצת סרטים מדי פעם אבל לא יותר מזה. אני מוסיף לרכיבים אלו 2GB 800MH KINGSTON ו - WD 500GB 16MB . אני רוצה שיחזיק מעמד כמה שנים (3-4) עם אולי שדרוג קל של הזיכרון. בכלל, האם העדיפות של מעבד מסדרה e7000 על אחד מסדרה e6000 (נראה לי …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yoavb,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב גיימינג עבור הבן שלי. בסופו של יום, אני מרוצה מאוד מן הרכישה. עלי לציין כי עבורי מלאכת הרכישה לא הייתה פשוטה. אני מוצא לנכון לשתף את חווית רכישת המחשב מתוך מחשבה שאולי יהיה בכך בכדי לסייע במשימה למי מכם שמצוי בפיתחה. כמו רבים וטובים החלתי במשימה ממש כאן בפורום, עם בקשה סטנדרטית לייעוץ בהרכבת מפרט מחשב בהינתן תקציב מוגדר. כמה ימים מאוחר יותר, בעזרתם האדיבה של כמה חברי פורום, התייצב המפרט עם חריגה קלה ולא משמעותית מן התקציב. שמח וטוב לב פניתי באמצעות האתר ללא פחות מארבע חנויות אינטרנטיות מוכרות. מחנות א' יצרו עימי קשר ועדכנו שיחזרו אלי תוך שבועיים שלושה. זה לא קרה. מחנות ב' יצרו עימי קשר, אך ציינו שאין בכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מחפש בשביל בני דודים שלי מערכת מחשב. עכשיו כמה פרטים חשובים. לא מתכונן OC, לא יריצו על המחשב משחקים כבדים. המחשב בעיקר ישומש להדפסת עבודות וכו'. אבל אני עדיין מבקש כרטיס מסך סביר, בוא נגיד G4 MX 460 או אולי אפילו TI כדי שמשחקים כמו של היום, יעבדו גם אם לא בביצועים הגבוהים ביותר. מה שאני צריך זה : *מעבד (AMD בוא נאמר משהו בסביבות ה(1700-1800) *לוח אם *זכרון *כונן קשיח *סידירום (אולי גם דיוידי) *כרטיס קול (נסתפק במובנה) *כונן תקליטונים *מארז *כרטיס מסך *מדפסת *מסך *מקלדת + עכבר בבקשה להצמד לדרישות שרשמתי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by taotao,

שלום אנשים.. הדבר הכי חשוב הוא שהמחשב יהיה של HP...(לא כי הם "הכי טובים" או משהו כזה פשוט יש איזשהו עניין איתם).. ועיקרוני שהמחשב יריץ משחקים טובים/ממוצע...לא משהו מטורף אבל סביר..(למשל יש לי חבר עם ACER TRAVELMATE 4100 שמגיע עם X700 והוא מריץ משחקים סבבה....).. התקציב הוא בין 6K ל8K ויש אפילו אפשרות לעלות לאיזור ה10K..(אבל זה בלחץ).. כמו כן אל תציעו לי מחשבים של חברות אחרות כי זה פשוט לא יהיה אטרקטיבי...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מעוניין בעזרה בהרכבת השילוב הטוב ביותר למעבד של אינטל ולוח אם עם כרטיס מסך מובנה בשווי 1200 ש"ח *יש מצב שבעתיד אני אוסיף ללוח אם כרטיס מסך בנפרד. *המחשב מיועד לאינטרנט וסרטים. תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד עם כרטיס מסך חזק ובמשקל סביר של עד 3 ק"ג בינתיים מחיפושים שעשיתי עליתי על 2 הדגמים למעלה כשהעדיפות כרגע היא ל-ASUS שיש לו כרטיס מסך יותר חזק אבל אני אישית לא מכיר איך המחשבים הניידים של ASUS. ככה שמבחינתי הוא תעלומה. אם למישהו יש את אחד המחשבים ויכול להמליץ או אפילו יכול לתת שם של מחשב נייד אחר בתקציב של 10-15 אלף ש"ח עם שמתאים לדרישות אני ישמח מאוד. תודה מראש לכל העונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by תם ברנד,

שבוע טוב לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. הכוונה שיהיה רלוונטי במידה כזו או אחרת לארבע שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. מחשב עם כרטיס מסך הכי טוב שאפשר או מחשב עם כרטיס מסך מובנה מספיק חזק להריץ משחקים כמו: GTA3 True Crime: NewYork City אבל שהמחשב יאפשר לשדרג לו כרטיסי מסך בעתיד, אם אפשר . תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by zgd,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים כבדים, פעולה מבט ראשון, בתקציב של כ-4,000 (אני יכול להתגמש טיפה למעלה, אך לא הרבה) אין לי העדפה לייצרן הפציפי. מסך: לא משנה לי אם זה מסך מבריק או מאט. (מה שיותר טוב למשחקים, אם זה בכלל משנה) גודל המסך באופן טבעי צריך להיות כ15+- אינ'צ והרזולציה, רזולציה גבוהה כמובן, למשחקים. (אני לא מבין גדול, לשיקולכם) בטריה: לא צריך יותר מ6 תאים. מקלדת: שתתאים ותיהייה נוחה למשחקים. כולל מ"ה win כמובן. לא WIN8! (אני לא שפן ניסויים של מייקרוסופט) תודה לעוזרים וגם לאלו שלא! נ.ב שמתי את עיני על המפרט הבא: http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=9230 אתם ממליצים על מחשב מסוג זה? לדעתי יש לו רק בעיה אחת, שזהו הכונן קשיח האיטי. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. המטרות: לימודים, עבודה, סרטים, גלישה באינטרנט. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10460&perur=2&t=1&c=441 תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Shayb25,

* מטרות המחשב? לדוגמה: סטודנטיאליות + תכנות * גודל המסך? 15" או 14" * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA,HDMIוכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 128GB * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? סטודנט בבן גוריון, האם אני יכול לקבל רישיון בחינם? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * תקציב: עד 5000 שקלים.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by WarBeast,

אהלן, הרכבתי מפרט לעצמי, רציתי לדעת מה אתם חושבים, תקציב עד 8K הדגש הוא על שקט, קירור אוויר בלבד, מפרט לגיימר, בדרך כלל לא מריץ AA/AF על המקסימום, ברזולוציה 1920x1080. עיקר ההתלבטות שלי כרגע: לוח אם, ספק ומארז. אני סגור שאני רוצה את המעבד הזה.. היום יש לי WD RAPTOR 150GB 10K HLFS, אני חושב להחליף אותו ל OCZ Vertex 3, אני חושש שלא ארגיש בהבדל שיצדיק את הכסף. ASUS P8Z68-V PRO (Z68) - ATX - ASMZ68VP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15582 כמות: 1 מחיר: 1,190ש"ח ( למזומן:1,154ש"ח ) Intel Core i7 2600K 3.4GHz 8MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14296 כמות: 1 מחיר: 1,520ש"ח ( למזומן:1,474ש"ח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מתכוון לקנות לאמא שלי מחשב נייד. אני אישית לא מבין גדול במחשבים ניידים כי אני תמיד קונה/בונה מחשבים נייחים. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול, באזור 3000 ש"ח ומטה. אבל אני מוכן להשקיע קצת יותר אם יש צורך. אמא שלי בעיקר עושה עבודה משרדית: אינטרנט, WORD, Power Point. לא מחשב שמיועד לגיימינג או משהו רציני. לגבי סוללה, לא קריטי כי היא בעיקר עובדת איתו בבית. אמא שלי לא יודעת מה זה מאק, אז כמובן שווינדוס 10. לגבי SSD וכל השאר, כמו שאמרתי אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, אבל אני אשמח לקבל המלצה על משהו מוצלח. בעיקר מה שחשוב שזה יהיה מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות, מסך גדול ויהיה בסביבות 3000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. SONY VAIO - MODEL PCG71911M לפני כשבוע קנו לי את המחשב הזה מאיטליה ב500 יורו האם הוא שווה את המחיר והאם הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מעבד 4 ליבות בין 3.2 - 3.8 מהירות 2. כרטיס מסך ברמה גבוהה 3. בשביל משחקים בסגנון של COD 4. זכרון 8GB מינימום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by moshe1x,

שלום, העיניין הוא כזה כרגע יש לי מסך די ישן (19 אינץ- לא ידוע רזולוציה), אין מחשבה לקנות חדש כרגע אך העיניין יהיה רלונטי בעתיד ולכן היתי מעונין בעזרתכם במפרט שיריץ משחקים כבדים באיכות גבוהה למרות מגבלות המסך הנוכחי. בגדול אין לי בעיה עם מעבדי AMD כדי לשפר ביצועים. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג אך שוב העדיפות היא לחיסכון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לג…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.