ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני די סגור על המפרט הזה אבל עם יש לכם המלצות לרכיבים יותר טובים אז אני אשמח לקבל(אולי רכיבים שיהפכו את המערכת ליותר שקטה), כול עוד לא תיהיה חריגה משמעותית מהתקציב של הרכיבים למטה. הנה המפרט: ViewSonic VP930 LCD Monitor Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box ASUS P5W DH Deluxe G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Sapphire Radeon X1900XT PCI-e 512 MB WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII ENERMAX LIBERTY 400W NEC …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, להלן הרחבה על הדרישות: (עפ"י השאלון המוצרף) 1. תקציב: 1600 , אפשר לחרוג עד ל- 300 ש"ח (אבל באמת רק אם זה משרת את הדרישות שלי - לדוגמא למהירות עבודה אני אשקיע עוד טיפה) 2.שימושים: אופיס, דפדפן (כרום), סרטים.. סה"כ דברים פשוטים להערכתי 3. ייעוד למשחקים: עקרונית לא.. לא יודע מהי הרזולוציה הטבעית אבל יש לי LG 19 אינצ מלפני שנתיים.. 4. ציוד היקפי: אין צורך בשום ציוד היקפי 5. דברים שלא צריך: כונן סיקטים 6. רעש: אחת הסיבות שאני מחליף את הקודם שלי היא הרעש.. שיהיה שקט סה"כ (8 בסולם? לא צריך איזה מאוורר היסטרי אבל שיהיה שקט) 7. לא מתכנן אוברקלוק 8. לא צריך מערכת הפעלה 9. לא צריך הרכבה בחנות 10. מאיזה חנות: מתלבט בין הרשתות הגדולות: IVORY או KSP אבל אם המחיר יהיה זול יו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות סימולציות ביולוגיות בעזרת חישוב מקבילי על כרטיסים גרפים (GPGPU) ולכן אני מעוניין לבנות מחשב עם ארבעה GTX295 מצאתי מפרט של מחשב כזה באתר http://fastra2.ua.ac.be/?page_id=49 האם מישהו יודע איזו חברה בארץ יכולה לבנות לי כזה מחשב? תודה רועי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי את המחשב הנ"ל מבאג לפני כחודשיים, אך עקב פריצה לבית וגניבתו אני מעוניין לרכוש אחד נוסף. לפי מה שהבנתי רק בבאג ניתן לקנות אותו, אך הוא לא מופיע באתר שלהם, רק אחיו הגדול ה-5810t. מישהו יודע אם הוא עדיין נמכר בארץ\בבאג?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי כרטיס גרפי HD 7970 DUAL X. בנוסף יש לי זכרונות של 8GB, DDR3 בתדר 1333. אשמח לשדרוג שאר המחשב (לוח אם, מעבד, קירור, ספק ומארז) בסביבות ה3K (כמובן שאני מעדיף כמה שיותר זול). המטרות של המחשב הן לגיימינג כבד, חשוב לי שהמשחקים יהיו בהגדרות גרפיות הכי גבוהות ברזולוציה 1920X1200 על כ60 FPS בצורה יציבה. כמו כן חשובים לי הדגשים הבאים: ---> מארז ולוח אם עם USB3. ---> קירור שקט. ---> אם זה חכם, בעתיד הרחוק אעדיף לקנות עוד HD 7970 ולהשתמש בשניהם במקום לקנות כרטיס גרפי חדש. (בהנחה שזה יכול לצאת יותר זול ויתן אחלה ביצועים).
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים נכון לעכשיו יש לי מחשב די ישן וטלויזיה 34 או 32 lcd ישנה של שארפ , מחובר אליה גם המחשב וגם הממיר.. והגיע הזמן סוף סוף להתחדש .. אז ככה אני עם תקציב של 10,000-12,000 גם לקנייה מחשב וגם לטלויזיה ביחד .. (חסכתי בכוחות עצמי) מה המפרט הכי טוב שאפשר להוציא ביחס לזה שאני משחק במחשב וירצה לשחק במשחקים החדשים ( gta / cod ) וכל החזקים .. ומה המסך הכי טוב שאני יכול להתאים למחשב מבהתאם לכרטיס מסך טוב .. אני צריך שהשילוב שלהם יהיה טוב ושלא יהיה איזה צוואר בקבוק או משו .. אני יודע שזה קשור לעוד גורמים , אז בשביל זה אני מבקש גם את המפרט של המחשב שיהיה מפרט מאוזן ויעיל .. ולהתאים מסך טלויזיה או מסך מחשב לפי מה שיותר כדאי עכשיו אני חושב שאם בוא נגיד אני מנצל את כל התקצי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך מפרט עם שם של חנות מומלצת אם אפשר תקציב עד 17,000, שיכלול כרטיס מסך QUADRO תודה לעוזרים (ללא ציוד היקפי)
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. מחפש למישהי מחשב נייד בגדול לאינטרנט 15.6'' מה אומרים על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=893457 מחשב חמוד לאללה נראה לי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך?3.5-4K יש אפשרות לחריגה של כמה מאות בודדים אם ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)?מקלדת ומסך-מעדיף 4K אבל אפשר להצטמצם גם ל-2 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב?8-10 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה WIN 10 והרכבת מחשב בחנות 8. האם ישנ…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אז אני צריך הכל.. חוץ מ מקלדת עכבר רמקולים שהמסך לא יעלה על 1200 שקל. עדיף פחות. מטרת המחשב הוא למשחקי רשת ומשחקים כבדים תודה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למשהו מושג אם הדיסק הזה יתחבר ל-LENOVO P50 ? Samsung Seagate Spinpoint M9T 2TB 2.5-Inch SATA 6Gb/s 32MB Cache Internal Hard Drive(ST2000LM003) http://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-2-5-Inch-Internal-ST2000LM003/dp/B00MPWYLHO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464545233&sr=8-1&keywords=2.5-inch+hdd+sata+iii+6gb+s+2tb אני מבין שצריך לרכוש קיט: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4XB0L63274/460/7EF7D50A5A7047049A355BF42AAF3C5C#overview האם זה פתרון שיעבוד ? הייתי מזמין ישירות מהם, אבל הם העלימו את האופציה של דיסק 1TB. מתכנן להזמין עם SSD 512 ולצרף את הדיסק הנוסף בעצמי.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנתי מפרט ב6000 ש"ח ואני צריך לדעת מה אתם אומרים עליו... אז ככה - יש חריגה קלה במאה שקל אבל זה לא משנה ממש. במארז יש ספק כח של 300 וולט ואני מקווה שבלוח אם יש כרטיס רשת (אני לא ממש בטוח) וכרטיס קול. בקשה: Compucase super Midi Tower CI 6A19 310 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,221 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 2,190 ש"ח את כל החלקים האחרים אני לוקח מהמחשב הקודם שלי - סידירום 52 , דיוידי 48 , צורב (לא זוכר ממש תמהירות) ,מסך , פלופי, ואולי גם עוד מאוורר וכל השאר (מקלדת רמק…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. הגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים שלי (בתקווה שאפשר לעשות דבר כזה). האם ניתן לשדרג את המחשב בתקציב הנ"ל כדי להגיע למכונת משחקים טובה? האם צריך להחליף את הבורד או שפשוט אפשר לשדרג דברים עליו? מפרט המחשב מופיע מצד ימין. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי...איזה מפרט צריך כדי לבנות שרת מאובטח לחברות קטנות שלא כוללות הרבה מחשבים(על בסיס מחשב pc עם windows server 2016)איזה מפרט אני צריך שיריץ את זה טוב, ולא יהיה יקר?איזה אנטי ווירוס הכי מתאים לשרת?תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אחרי שסיימתי את הרכש הפרטי שלי (יצא מפרט פצצות, תודה לכל מי שסייע, עכשיו רק שיגיע המחשב) אני צריך עזרה במפרט חדש בשביל חבר. אז ככה, מחשב קומפלט (כולל מסך, מקלדת, עכבר, פלופי, וכל שאר הקישקושים) למשחקים, בלי OC בכלל. רצוי שיצא פחות מ6000 שקל. דברים שהוא מראש הגדיר שהוא חייב במחשב: 1. הרדיסק 80 ג'יגה לפחות 2. 512 מגה זכרון 3. כמה שיותר יציאות לUSB2 4. FireWire 5. צורב 6. מודם וכרטיס רשת Ethernet (נראה לי שOn Board?) 7. מסך "LCD 15. ההעדפה הכללית היא לכיוון אינטל (כי זה מה שהוא מכיר) אבל AMD אפשרי בהחלט. תודה, זהר
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=34867#thumb החלק שחסר הוא דיסק קשיח 4TB ב700-800 שקלים המחשב מיועד לשימוש רגיל פלוס מידי פעם קידוד והמרה של קבצי וידיאו ושימוש בכרטיס טלוויזיה 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6 אלף א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לפי הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה סרטים, המרת וקידוד של קבצי וידאו, הקלטה בכרטיס טלוויזיה, גלישה באינטרנט וכו... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: בכלל לא …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לבנות מיני מחשב (מבחינת מימדים), כלומר מארז קטן אני רוצה שהוא יהיה מספיק חזק ושבעקרון יריץ משחקים, לא מדבר על משחקים מטורפים.. דברים פשוטים (DOTA 2 למי שמכיר). ראיתי את זה ב KSP http://ksp.co.il/?uin=21071 יש לו כמה חסרונות, השאלה אם זה הכיוון, או שאולי מישהו מכיר משהו יותר טוב.. תודה (:
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט בעיקר, אחסון תמונות, מעט מאוד אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: אין צורך בציוד היקפי כלל. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? ממש לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בלבד. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? איזור המרכז או איזור השרון. …
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בתור איש IT, מפתח (visual studio 2010) ומשחק (משחקים כבדים) בזמני החופשי. הנייד שקיבלתי מהחברה (XPS 1330) פשוט לא מתאים לי, וערכי הDPC LATENCY הגבוהים שלו פשוט הורגים כל שיר או משחק שאני מנסה להריץ. ברצוני לשדרג למחשב נייד חזק הרבה יותר, ואיכות הבניה חשובה לי מאוד. אלך ע"פ הסעיפים במדריך: * גודל המסך? 15'' * משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שעתיים-שלוש של עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) אשמח לכמה שיותר, אבל לא בראש הרשימה. * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * צורב DVD? כן, אפילו BLURAY. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה שלי היא מתי שאני קונה מחשב נגיד את המחשב הזה שאני הולך לקנות: המעבד לא בא אם קירור כבר? שאלה דחופה מפרט: מעבד: Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח אם: P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: DDR II 800Mhz 1GB TwinMOS CL5 x2 כרטיס מסך:GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8800 GT 512MB PCIe דיסק קשיח: W.D 250GB 7200RPM 16MB, SATA II צורב: LG DVD±RW GSA-H55NK x20 Black מארז: Foxconn TLA 436 ספק: Foxconn 400W +Active PFC רמקולים: Micro Lab 2+1 מקלדת :Multimedia Logitech Keyboard + Mouse optical מסך: Proview 22'' LCD EP-2230W (5ms) 1:3000+dvi+sp
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין הגדרה מדוייקת לייעוד המחשב. הוא אמור לבצע עשרות פעולות בו זמנית - בין עשר לעשרים חלונות פתוחים בו זמנית של יישומים רגילים (למשל 10 אקספלוררים ו - 5 אקסל ואאוטלוק). הוא אמור להיות מסוגל לתפעל בצורה טובה משחקים (בעיקר אסטרטגיה). לבצע קידודי וידאו ואודיו ללא בעיה ובמהירות. לנגן בתוכנות מיקסים (טרקטור) ללא תקיעות וגימגומים. אין מטרה ייחודית אבל המחשב אמור להיות מסוגל לבצע את כל הדברים הנ"ל בצורה חלקה. התקציב - 4500-5500 להלן המפרט: Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 + מאוורר של אסוס. Gigabayte GA-8N SLI nForce4 DDR II 667 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) WD 80GB (8MB) SATA II מערכת הפעלה WD 250GB (16MB) SATA II קבצים Leadtek Geforce PX7300GS-TD256 PCI-E w/256 …
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2. לוח אם Intel Raisin City DG41RQ לוח אם התומך Intel® Core™2 Quad, Intel® Core™2 Duo, Intel® Dual-Core Form Factor micro uATX LGA 775 pin, 1333/1066/800 MHz Bus Intel® G41 Express Chipset, Dual channel memory DDR2 /800Mhz - 2 sockets/8GB max מתאם גרפי - Intel® Graphics Media Accelerator 4500 (Intel® GMA x4500) onboard יציאות למסך - VGA 2x PCI,1xPCI Express x16 8 יציאות (4 קדמי + 4 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) 1xPATA , 4xSATA including כרטיס קול - -6channel (5.1) audio subsystem using the Realtek* ALC888VC audio codec Gigabit (10/100/1000 Mbits/sec) LAN subsystem using the Realtek* RTL 8111D 3. מעבד-ntel P-D E5300 2.6Ghz/2MB(Dual Core)F…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני לומד ניהול רשתות ולשם תרגול אנחנו משתמשים בתוכנות Virtual Server ו- VMRCplus (תוכנות וירטואליזציה) ולכן אני צריך חומרה שתומכת בכך. המחשב שלי מורכב מלוח אם ip-95 http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IP-95&fMTYPE=LGA775 עם מעבד סלרון ו3 גי'גה DDR2 533MHz (על לוח האם יש שני חריצים ל- DDR2 533 MHz). השאלה שלי היא כזאת: האם אפשר וכדאי לשדרג את המחשב לתמיכה בוירטואליזציה (בפרט בתוכנות הנ"ל או בכל תוכנה שמאפשרת התקנת מכונה וירטואלית ובניית רשתות וירטואליות), מה עשויות להיות ההשלכות ומה עשויים להיות המחירים? רשימת המעבדים הנתמכים על ידי לוח האם: http://www.abit.com.tw/cpu-support-list/mb/via_p4m890_ip-95.htm המורה שמעביר את ה…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הייתם משנים חוץ ממארז מבלי לצאת ממסגרת התקציב (3500 ש"ח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מחשב + כ 500 שח מסך 2. מה שימושי המחשב: משחקים, צפיה ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן . (סביבות 500 שח נוספים עבור מסך 23-24 אינץ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD חייב להשאר (אפשר גם חברה אחרת) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום, אני מקווה שאני לא עובר על חוק מסויים. אני מחפש לקנות מחשב נייד לאשתי. היא פתחה עסק וכרגע העבודה שלה מהבית אך היא תהיה גם ניידת. קניית המחשב היא בארץ. במקום שאפשר לעשות משלוח. תקציב, עד 2500 ש"ח גמיש. מטרת המחשב: עבודה משרדית, משחקים-לא. (צפיה בסרטים-כן, פרמטר בעדיפות נמוכה). גודל מסך: 15.6 או משהו דומה. שיהיה גם נוח לשאת אותו. מסך: אני חושב שמסך מט יותר מתאים. רזולוציית מסך: אין לי מושג. מה שמתאים לגודל מסך כזה. משקל: כמה שיותר קל. יציאות: HDMI וכמובן כל שאר הבסיסים. מערכת הפעלה עם רישיון. הרד-דיסק בנפח של 500GB זמן עבודה על המחשב יהיה כזמן עבודה כמו בעסק, כך שהוא צריך להיות נוח. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-