עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by einipeini,

לצורכי לימודים בסיסיים ללא שימוש בתוכנות מיוחדות מידי פעם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הבעיה העיקרית שלי בהחלטה היא שנאמר לי כי לא פעם, היו בעיות עם MSI לגבי חימום יתר שגרמו לתקיעות ותקלות מרובות של המחשב...והמחיר הוא בהפרש ניכר מטושיבה.. יחד עם זאת המפרט של טושיבה נשמע לא רע, ועומד בתקציב שלי. ועוד שאלה-למה יש התנגדות כזו גדולה לגבי קנייה באיבורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  2. לאחר התלבטויות, החלטתי להזמין את ה-Inspirion 5010N עם מעבד ה-P6000. הבעיה צצה כאשר המחשב לא במלאי אצל הספקים איתם אני עובד ושוב.. לא ניתן להזמינו. עקב הלחץ הגובר, אני חייב מחשב עד אמצע שבוע הבא ! חשבתי על המחשב הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758907 3 שנות אחריות באתר הלקוח גורמות לי לרצות את המחשב באופן כרוני.. אין לי בעיה שהוא ללא מ"ה שכן דרך הסתדרות המורים אני אמור לקבל Win7U + אופיס10. 2 בעיות עיקריות וכמה שוליות : 1. סוללת 4 תאים - זמן עבודה קצר יחסית.. 2. חוסר בחיבור HDMI - עד כמה זה משמעותי, אין לי כרגע מושג.. הנוספים הם מסך יחסית קטן - עדיין לא עבדתי עם 13.3 וחשש קליל לגביי טיב האחריות הנ"ל.. הצעות? אגב, נא לא להתייחס למחיר כ'כ..

3. Started by zezz,

אני סטודנט ולא זקוק למחשב חזק ומתוחכם מדי, השימוש שלו יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, אקסל, וורד , סרטים ולפעמים גם למשחקים (אבל ממש בקטנה). אחרי סיבוב מקיף בפורום המצוין הזה, החלטתי לבחור ב Dell Inspiron N5010 i3-350M או FUJITSU Lifebook AH530-4 מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ? ומה אתם ממליצים לי בסופו של דבר לבחור ?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  4. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 607.98 ] Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC2700 Memory [ ¤ 337.48 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Video Cards : Asus Geforce 4 MX440-8X V9180SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 314.12 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 398.75 ] 1 מה אתם אומרים על מחשב זה? המחשב נועד ל WORD ו INTERNET ..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by basharis,

אני מנסה לבנות מפרט למחשב שישמש בעיקר לפיתוח WEB - הרבה יישומים פתוחים במקביל וכו'. החלטתי לבסס את המחשב על C2D 6X20, בעיקר בגלל שיתכן שארצה להריץ virtual machine ומעבד זה כולל אפשרויות וירטואליזציה (בניגוד לסדרת ה 4x00). חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ויציב. התקציב הוא עד 4K (אבל כמו תמיד, עדיף פחות..). המפרט אליו הגעתי בינתיים הוא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤629 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 7300GS 256MB DDR2 (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤332 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208 ז…

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by ctx,

שלום לכולם הלחלטתי לקנות מחשב נייד, ולאחר שבדקתי קצת את הנושא אני יודע מה אני רוצה אבל לא ממש מצליח למצוא משהו שיתאים לי מישהו אולי יכול לעזור לי עם זה? הדרישות שלי הם כאלו: מסך 14.1" מעבד אינטל CORE 2 DUO של מעל 2.0GHz כונן קשיח של לפחות 250 ג'יגה (עדיפות למהירות של 720 RPM) זיכרון של לפחות 2GB DDR2 וכרטיס מסך לפחות סידרה GeForce 8M או ATI X1600 ומעלה. בתודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  7. שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Gshock,

אהלן, מכיוון שהמחשב הנייד הקודם שלי (Lenovo T60) כבר הזדקן ועשה את שלו, מחפש מחשב נייד בתקציב של 5K. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים), אולי קצת משחקים (פיפא, פרו ודומיהם) * גודל המסך? 14-14.8 מט (חשוב!) * משקל רצוי? 2-3kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות בעבודה לא אינטסיבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה (7200 ) * כונן CD/DVD? צורב + קורא DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל אחריות של שנתיים לפחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, DELL תודה מראש על הע…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  9. בניתי מפרט וזה הצעת המחיר שקיבלתי על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤948 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤912 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤477 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44424 צורב Pioneer DVR-115D White X20 DVD ¤140 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115D מארז ללא ספק COOLER MA…

• 8 תגובות
    • 774 צפיות
  10. שלום, בימים הקרובים אני טס לארה"ב. הבנתי שזאת הזדמנות טובה לייבא מחשב נייד, בהתחשב במחירים הזולים ובהיצע הרחב. אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים - הרבה גלישה, גם משחקים (GTA VI נראה מעניין), הורדות וכו'. אין לי העדפה לחברה מסוימת. חשוב שהמחשב יהיה בעל אחריות בינלאומית, סכום ההשקעה שחשבתי עליו הוא בסביבות ה4000 ש"ח (כ1000$), אבל אני די גמיש - אני לא מכיר את שוק הניידים מספיק ע"מ לקבוע גבול אדום. תודהעל המלצותיכם,

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  11. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל של המסך 22 אינצ' והוא HDR * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by koraldon,

שלום, ראיתי בעיתונים מבצע על המחשב בכותרת - לפי אתרים בחו"ל מדובר במחשב קל משקל (קצת פחות מ1.4 ק"ג) ומספק לבעלי דרישות אינטרנט ואופיס. במבצע באופיס דיפו הוא נמכר ב 1895 ש"ח, עם מעבד פנטיום 957 ו-4 ג'יגה זיכרון. היו לי מספר שאלות על המחשב: - ראיתי שבחו"ל הוא עם סלרון 877, שלפי אתרים הוא יותר חזק - חשבתי שפנטיום עדיף על סלרון, אם שניהם מאותה סדרה (שניהם Sandy Bridge) - האם יש משהו שאני מפספס, או שאינטל מבלגנים את המותגים שלהם? - יש לו יציאת HDMI, כלומר אני יכול לחבר למקרן כמחשב HTPC, יש משהו נוסף שצריך - חומרה/תוכנה, או שגם מדיה פלייר יעבוד? והאם החומרה נראית מספקת? - מה האמינות הכללית של מחשבי ACER, ואיך היבואן טכנו-גרף? כמובן שאם מישהו התנסה במחשב, אשמח לשמוע חוות דעת. ת…

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by barak_i,

אהלן כולם. אני מתחיל ללמוד אוטוטו. רציתי המלצה לאולטרבוק בתקציב של עד 4500 ש"ח דרישות מינימום מעבד- i5. זכרון - 4 ג'יגה SSD - שיהיה לפחות 120-128 GB יש כמה חברים שמתחרים בשוק סביב המחיר הזה. חשבתי על ה zenbook ux31e http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=UX31E&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אבל שמעתי עליו קצת ביקורות לא משהו.... יש גם דגם לא רע של סמסונג http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1938&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he אבל אתם יודעים- בכל זאת- סמסונג...... מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. היי, יש לי את המחשב הזה לתיקון. התקנתי לו ווינדוס 7 אבל הוא לא מזהה כמה מהרכיבים כמו כרטיס הרשת וכו'. יש למישהו מושג מהיכן ניתן להוריד לו דרייוורים? תודה

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  15. שלום אני רוצה לדעת בכמה אחוזים המעבד: Intel Core i3 350M @ 2.27GHz יותר חזק מהמעבד: Intel Core2 Duo T6570 @ 2.10GHz יש איזה אתר ספציפי שיכול להשוות לי בין 2 המעבדים ולתת לי אינדקציה ברורה של "מי יותר טוב" ברמת הביצועים או כל פרמטר אחר,בצורה של אחוזים? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  16. שלום. המחשב שלי, כבן הכמעט שלוש שנים מזדקן לו לאטו, ואני כבר מעוניין הרבה זמן לקנות מחשב חדש. המחיר אותו אני מסוגל להשקיע הוא עד 4500 ש"ח, כשזהו הגבול העליון שלי. אם קיימת אפשרות לחסוך (מה שכנראה לא סביר במחשבי גרפיקה), אני אשמח. רוב משאבי המחשב אמורים להיות מופנים כלפי גרפיקה, אך גם כנראה ירוצו ממנו מספר מכונות וירטואליות (לא באופן תדיר), ובגדול, כל הדיסק הקשיח הולך להיות מוצפן, ואני מניח שזהו גם שיקול ברמת הביצועים. התכנות העיקריות בהן אני הולך להשתמש הן: Adobe After Effects CS5 - שימוש יומיומי Adobe Photoshop CS5 - שימוש יומיומי Adobe Illustrator CS5 - שימוש יומיומי Maxon Cinema 4D - תדירות ממוצעת VMware Workstation - מדי פעם, לפי הצורך אולי- 3ds MAX בנוסף לעריכת הוידא…

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. היי חברים, חבר שלי נתן לי מחשב שהוא קנה לפני כמה ימים של חברת אסוס דגם x501a הצלחתי להתקין עליו וינדוס 7 אנטרפרייז והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של אסוס שמתאימים למחשב זה מלבד 2 דריברים SM BUS ומתאם רשת אלחוטי.לא משנה מה אני עושה לא מצליח להתקין את מתאם הרשת למרות שבחרתי דרייבר מתאים מאסוס.מישהו יכול לעזור בעניין.הכל עובד חוץ מזה וזה די מבאס. תודה מראש גל

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת משחקים כמו PRO2009,DOOM וכו' הטווח מחירים זה עד 4000 ש"ח אם אפשרות לרחיגה. תודה רבה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. אהלן, יש לי Dell M4300 וטלוויזית Grundig בגודל 33 אינטש (לא LCD או פלאזמה, רגילה). בטלוויזיה הזו אני רואה חיבורים רגילים (אדום, צהוב, לבן) ואחד S-VIDEO. מישהו יוכל לעזור לי קצת ולהגיד לי מה האפשרויות שלי בנושא צפייה בסרטים שיש לי על הנייד, על הטלוויזיה הזאת (אם יש לי אפשרות כזו בכלל), איזה כבל אני צריך , תוכנה וכו' אני אפרט פה את היציאות שיש למחשב (מועתק מnotebookclub) התאמה ל-D/View Notebook Stand התאמה ל- D/Monitor Stand התאמה לתחנת עגינה של DELL חיבור טורי IEEE 1394 חיבור PCMCIA מסוג I וסוג II ExpressCard ExpressCard 54mm Slot כניסות USB ארבעה מסוג USB2 חיבור למסך חיצוני חיבור לקו טלפון RJ-11 חיבור לרשת RJ-45 חיבור חשמל חיבורי אודיו חיבור לאוזניות ומיקרופון ,…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  20. Started by Dolman,

אהלן, אני מחפש מפרט ב 2000 ש"ח שישמש למשחקים. לא משחקים חזקים וכבדים אבל לא כ. מסך מובנה.. שתהיה אפשרות אולי בעתיד. אין צורך ב HD גדול, 160 GB יספיק. לא לבנות על OC. לא צריך מסך וציוד היקפי, ואם צריך וזה יעזור אפשר לגלוש ברמה של 200-300 ש"ח. תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. היי אני צריך בבקשה עזרה\המלצה למחשב ממש חדש להרצת הרבה סביבות עבודה בVM בעיקר הרבה זכרון (32 ) ומעבד חזק וכונן SSD 1 שיהיה מספיק מקום לעוד 2 HD שכבר יש לי וכמובן מארז טוב חשוב להדגיש דברים שאני לא צריך : יכרטיס מסך (יש לי חדש מאוד) Hard Drive יש כמו שהזכרתי למעלה צריך רק כונן SSD אחד כל הציוד העקפי יש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by big_vulva,

היי שכחתי לשאול בהודעה הקודמת לגבי החנות KSP (יש לה סניפים רבים לא נכנס לפרטים) שמתי לב שלא כל כך אוהבים אותה בפורום , אפשר לדעת למה יש דיעה כזאת עליה ? האים היו מקרים ספציפיים הקשורים אליה בהם נתקלו הכותבים - או שזה סתם דעה קדומה ? אני שואל כי ברצוני לרכוש מחשב - ולפי בדיקות שונות - המחירים שם בסדר גמור , אז מה אתם אומרים

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. * מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by gotex,

אני צריך מחשב נייד בתקציב של פחות או יותר 5000 שקל אין לי העדפות לשום חברה

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  25. 1. מה התקציב? 3000 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב בינוני, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מחשב שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כדי שלא אצטרך לקנות מחשב חדש כל פעם 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משח…

• 4 תגובות
    • 629 צפיות

דיונים חדשים בפורומים