ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
שלום. המחשב שלי, כבן הכמעט שלוש שנים מזדקן לו לאטו, ואני כבר מעוניין הרבה זמן לקנות מחשב חדש. המחיר אותו אני מסוגל להשקיע הוא עד 4500 ש"ח, כשזהו הגבול העליון שלי. אם קיימת אפשרות לחסוך (מה שכנראה לא סביר במחשבי גרפיקה), אני אשמח. רוב משאבי המחשב אמורים להיות מופנים כלפי גרפיקה, אך גם כנראה ירוצו ממנו מספר מכונות וירטואליות (לא באופן תדיר), ובגדול, כל הדיסק הקשיח הולך להיות מוצפן, ואני מניח שזהו גם שיקול ברמת הביצועים. התכנות העיקריות בהן אני הולך להשתמש הן: Adobe After Effects CS5 - שימוש יומיומי Adobe Photoshop CS5 - שימוש יומיומי Adobe Illustrator CS5 - שימוש יומיומי Maxon Cinema 4D - תדירות ממוצעת VMware Workstation - מדי פעם, לפי הצורך אולי- 3ds MAX בנוסף לעריכת הוידא…
-
- 9 תגובות
- 977 צפיות
-
-
היי חברים, חבר שלי נתן לי מחשב שהוא קנה לפני כמה ימים של חברת אסוס דגם x501a הצלחתי להתקין עליו וינדוס 7 אנטרפרייז והתקנתי את כל הדרייברים מהאתר של אסוס שמתאימים למחשב זה מלבד 2 דריברים SM BUS ומתאם רשת אלחוטי.לא משנה מה אני עושה לא מצליח להתקין את מתאם הרשת למרות שבחרתי דרייבר מתאים מאסוס.מישהו יכול לעזור בעניין.הכל עובד חוץ מזה וזה די מבאס. תודה מראש גל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים. אני מעוניין לקנות מחשב נייד למטרת משחקים כמו PRO2009,DOOM וכו' הטווח מחירים זה עד 4000 ש"ח אם אפשרות לרחיגה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Dell M4300 וטלוויזית Grundig בגודל 33 אינטש (לא LCD או פלאזמה, רגילה). בטלוויזיה הזו אני רואה חיבורים רגילים (אדום, צהוב, לבן) ואחד S-VIDEO. מישהו יוכל לעזור לי קצת ולהגיד לי מה האפשרויות שלי בנושא צפייה בסרטים שיש לי על הנייד, על הטלוויזיה הזאת (אם יש לי אפשרות כזו בכלל), איזה כבל אני צריך , תוכנה וכו' אני אפרט פה את היציאות שיש למחשב (מועתק מnotebookclub) התאמה ל-D/View Notebook Stand התאמה ל- D/Monitor Stand התאמה לתחנת עגינה של DELL חיבור טורי IEEE 1394 חיבור PCMCIA מסוג I וסוג II ExpressCard ExpressCard 54mm Slot כניסות USB ארבעה מסוג USB2 חיבור למסך חיצוני חיבור לקו טלפון RJ-11 חיבור לרשת RJ-45 חיבור חשמל חיבורי אודיו חיבור לאוזניות ומיקרופון ,…
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מפרט ב 2000 ש"ח שישמש למשחקים. לא משחקים חזקים וכבדים אבל לא כ. מסך מובנה.. שתהיה אפשרות אולי בעתיד. אין צורך ב HD גדול, 160 GB יספיק. לא לבנות על OC. לא צריך מסך וציוד היקפי, ואם צריך וזה יעזור אפשר לגלוש ברמה של 200-300 ש"ח. תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי אני צריך בבקשה עזרה\המלצה למחשב ממש חדש להרצת הרבה סביבות עבודה בVM בעיקר הרבה זכרון (32 ) ומעבד חזק וכונן SSD 1 שיהיה מספיק מקום לעוד 2 HD שכבר יש לי וכמובן מארז טוב חשוב להדגיש דברים שאני לא צריך : יכרטיס מסך (יש לי חדש מאוד) Hard Drive יש כמו שהזכרתי למעלה צריך רק כונן SSD אחד כל הציוד העקפי יש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי שכחתי לשאול בהודעה הקודמת לגבי החנות KSP (יש לה סניפים רבים לא נכנס לפרטים) שמתי לב שלא כל כך אוהבים אותה בפורום , אפשר לדעת למה יש דיעה כזאת עליה ? האים היו מקרים ספציפיים הקשורים אליה בהם נתקלו הכותבים - או שזה סתם דעה קדומה ? אני שואל כי ברצוני לרכוש מחשב - ולפי בדיקות שונות - המחירים שם בסדר גמור , אז מה אתם אומרים
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים (חדשים - בהגדרות איכות נמוכה), סרטים * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי - עדיף לא יותר מ3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא פחות מ-3 שעות בהקרנת סרט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן - HDMI שאפשר יהיה לחבר לטלויזיה * בלוטות? כן - כשמחברים לטלויזיה, שאפשר לשלוט עם עכבר אלחוטי / מקלדת אלחוטית * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? מספיק 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב DVD זה סטנדרט היום לא? * כונן Bluray? נחמד אם יש, לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ישראל.. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? צריך שיהיה build quality טוב. יש לי ניס…
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד בתקציב של פחות או יותר 5000 שקל אין לי העדפות לשום חברה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000 (עם חריגה של עד 500 שקל, רק אם הדבר מחייב), מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים: COD4 CRYSIS, GTAIV וכו'. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? INTEL 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב בינוני, הקירור בינוני, כמובן שעדיף כמה שיותר קר. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? מחשב שיהיה אפשר לשדרג בעתיד כדי שלא אצטרך לקנות מחשב חדש כל פעם 9. האם חשוב שקט? עד כמה? השקט חשוב 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משח…
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על המחשב הזה כן אני יודע שזה מאייבורי. אך לצערי אני יכול לקנות רק מksp או מאייבורי עקב קרבת מקום. K.S.P. Israel. Haifa, 25 Keren Hayesod, 1-599-555-700 Price list updated 05-05-2009 מעבדי אינטל Price Units Total Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore 370 1 370 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 440 1 440 זכרונות DDR II 800Mhz Price Units Total 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC 150 1 150 כרטיסי מסך Sapphire Price Units Total HD 4550 512MB (1G Hyper Memory) GDDR3 DX10.1 HDMI DVI PCI-E 280 1 280 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II…
-
- 3 תגובות
- 528 צפיות
-
-
יש לי נייד מדגם Hp dv5 1209ax ורציתי לדעת אם אני יכול להחליף את כל הפנים שלו זאת אומרת הכל כולל לוח אם מעבד כרטיס מסך בקיצור הכל ולהכניס לו את הנתונים של המחשב הזה dv5-1190ej שהם אותו מידות ואותו בנייה של הפאנל והמסך.. יכולים לעשות את זה במעבדה כל שהיא בארץ למשל ב dcs שזה מעבדת מחשבים של hp
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
http://img292.echo.cx/img292/2082/last29yf.jpg לפי הדיונים האחרונים פה, נראה לי שזה המפרט שאני ילך עליו אני גם נוסע לחנות אז אני יקנה שם איזה מאוורר או עוד סידירום אם צריך, וזהו ;] מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איפה הכי כדאי להרכיב מחשב? (מקום אמין שיש בו את כל החלקים)
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות חלקים חדשים ולבנות מחשב חדש שיעבור OC (אוברקלוק עדין), מהחלקים הישנים להרכיב מחשב נוסף. השימושים של המחשב החדש יהיו בעיקר הורדות, סרטי HD, אופיס ומשחקים. השימושים של המחשב השני יהיו בעיקר לאינטרנט ואופיס. כרגע יש לי את המפרט הבא: AMD 3500+ 939 עם קירור TT Big Typhoon (לא VX, הישן). Gigabyte K8N Pro SLI . 512X2MB DDR1. Nvidia Geforce 6800GS יעבור למחשב החדש מארז - TT Shark וספק HEC 480W ACE יעבור למחשב החדש. אני זקוק לקנות: מעבד, לוח אם, זכרונות (4GB), כ.מסך פשוט, מארז וספק פשוטים - כל זה עד 2050 שקלים. לגבי המעבד, קיימת אצלי התלבטות בין e7200 ל- e8200 בעיקר בגלל המחיר, מה אתם אומרים ? ולגבי הקירור, איזה קירור יהיה עדיף TT BigTyphoon הגדול והישן או A…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?עם אפשר שהיה כולל מסך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?+-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וHD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.GW2,prototype 2,battlefield 6,assassin's creed 3 וכדומא.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).רזולוציה גבוהה FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כלום 3. האם יש צורך בציוד…
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון להזמין מחשב שבוע הבא , המפרט הוא בלי כרטיס מסך אבל הוא נועד לrx480 של חברות צד שלישי התקציב ללא כרטיס מסך הוא 2100. זהו המפרט : מעבד:- Quad Core i5 6500 3.2Ghz HDMI לוח אם - Gigabyte H110M-S2H - DDR4 זכרון: - 8G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 דיסק קשיח: - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM Antec GX300 Window מארז Antec 600W (2xPCI-E) Active PFC ספק קירור אוויר למעבד: Arctic Alpine 11 Rev.2 האם אתם ממליצים לשנות משהו? , לגבי הספק מה אתם חושבים טוב?יש כרטיס מסך אחר שאתם ממליצים שכבר יצא ? בתקציב של ה rx480 בערך לא יותר.. ומה אתם חושבים בכללי?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום אני רוצה לקנות מחשב שיהיה עד 3400 המחשב הוא למשחקים כבדים. אני לא צריך מקלדת עכבר ומסך אני רוצה לקנות atp3 זה לא בתוך התקציב כלומר יש לי 410 שח לקנות רמקולים רציתי לדעת אם יש רמקולים יותר טובים בתקציב הזה לשמיעת מוסיקה? מבחינת חלקים אני רוצה שיהיה כרטיס מסך gf6200 gygabite אני משלם במזומון. תודה!
-
- 7 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בוקר טוב, רציתי לשאול אתכם, אני הולך לקנות מחשב נייד. אשמח לשמוע דעות על המחשב הזה: HP Pavilion dv6-6b19ej אני אשתמש בו בעיקר לחיים הסטודנטיילים, גם בתוכנות גרפיות, ואלי סרטים. המפרט: מעבד: Intel Core i7-2670QM 2.2GHz 6MB L3 Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ Full HD LED HP BrightView רזולוציה: 1920x1080 זיכרון: 8GB DDR3 דיסק קשיח: 1TB 5400RPM כרטיס מסך: AMD Radeon HD 6770M 2GB כונן: DVD Super Multi תקשורת אלחוטית: WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה: 6 תאים מימדים: 37.8x24.68x3.52 ס"מ משקל: כ-2.91 ק"ג מצלמת אינטרנט HD ומיקרופון מובנים מארז אלומיניום יוקרתי עם הגנה נגד שריטות מקלדת מלאה מערכת קירור חדשנית השומרת על המחשב קריר גם לאחר שעות עבודה…
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
המחשב הוא לקרוב משפחה 1.מה התקציב? עד 1100$ 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס)וצפיה בסרטים. 3. גודל המסך?פחות מ13 אינטש 4. משקל רצוי?עד 4LBS 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך?עדיף שכן 6. יציאות מיוחדות? לא חובה 7. בלוטות?כן 8. גודל מינימלי של כונן קשיח? 60GB חובה צורב DVD וכן אינטרנט אלחוטי המחשב ייקנה בארה"ב -עדיפות לניו-יורק או למקום ששולח לניו-יורק כל עוד לא עובר את התקציב תודה
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
חשבתי לבקש ממנו את המחשב הבא: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=6851264&type=product&id=1218809260330#tab=overview מה אתם אומרים? המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט וצפייה בסרטים (המחשב הוא מתנה להורים).
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בוקר טוב, ALL IN ONE 21.5” VIEWSONIC מה דעתכם ?כדאי לרכוש? המחשב לשימוש,גלישה,צפייה,דואר,יוטיוב,פייסבוק תודה
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך מפרט ב2,000$ כי אני מביא תחלקים מחו"ל. המחשב למשחקים חזקים וסרטים. תודה..
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זאת הפעם הראשונה שלי פה, ניסיתי לקרוא את הדיונים שלכם אבל בהחלט חסר לי ידע על מנת להבין את הכל... בכל מקרה אני צריך (למטרות תחביב ועבודה) להרכיב מחשב שישמש בעיקר לעבודה גרפית. התוכנות העיקריות שירוצו עליו ב90% מהזמן יהיו פוטושופ, אוטוקאד, וסוליד, בשאר הזמן יהיו עוד כל מיני תוכנות של מהנדסים שאני מקווה בשבילכם שאתם לא מכירים מסך כבר בדרך אלי משיקולי תקציב ויתרתי על הדגמים המעולים של EIZO והלכתי על DELL 22 2209WA עם פאנל IPS - חדש ביד 2 נמכר ב1300 ש"ח. הכי עונה למטרה של יעילות מול מחיר שמצאתי. בנוגע לשאר המפרט התקציב שלי כרגע הוא 4000 ש"ח. הבנתי שאני מעדיף שהמערכת תתמוך בצורה מלאה ב64 ביט - תקנו אותי בבקשה אם אני טועה. המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו הוא: מע…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?2200 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת סרטים באיכויות גבוהות ועבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא סגור על זה עוד, אבל ברגיל הוא יעבוד על 20' וישמש כסטרימר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות ומטה. לא מעבר לניגון סרטי BR אם …
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-