עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מתכוון לקנות חלקים ולהרכיב אותם לבד יש לי כבר מארז של Thermaltake Soprano וספק של 485 וואט של אנרמקס לגבי הכרטיס מסך אני יחכה שיגיעו הכרטיסים החדשים של NVIDIA עם ליבת ה-420 ואז אני יקנה אותו בנפרד, מצפה לזה בקוצר רוח. בנתיים יש לי X800GTO2 המחשב נועד למשחקים ולצפיה בסרטי HDTV, ללא אוברקלוק. המפרט לקוח מפלונטר - www.plonter.co.il Intel® Core 2 Quad Q9450 - 2.66GHz - 1333MHZ FSB - 12MB Cache - 45nm - LGA775 - 95W - Box 1685 ש"ח Gigabyte GA-P35-DS3L 474 ש"ח Corsair DDR2, 2x1024mb, XMS2-6400, CL4, 2x128Mx64non-ECC 240 DIMM, unbuffered, 4-4-4-12 390 ש"ח Western Digital - WD10EACS - WD Caviar GP 1 TB, SATA 3 Gb/s 16MB Cache 1145 ש"ח Logitech cordless desktop mx optical 643 …

• 11 תגובות
    • 922 צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב לבית, כשהדרישות הן: 1. עבודה משרדית (היא עובדת עם ב-5-10 קבצי WORD ו-5-10 קבצי EXCEL פתוחים במקביל, ועוד כמות דומה של טאבים בכמה דפדפנים, חלקם PDF, לפעמים גם יותר). 2. באותו זמן, שיהיה מחובר למסך טלוויזיה וישדר סרט ב-HD, בו אצפה אני. 3. שיהיה שקט יחסית, ועם מארז שנחמד שיימצא בסלון, עדיף מארז קומפקטי. 4. שאת כל זה יבצע באופן חלק יחסית. קשה לי להאמין שאעדכן רכיבים, אז עדיף שיהיה מתאים 5 שנים קדימה (המחשב הנוכחי שלי משרת אותי נאמנה כבר 6 שנים והוא מתפרק בימים אלה). 5. התקציב - גמיש. 2.5K אפשרי, עדיף לחסוך מה שניתן. אם יש כדאיות גדולה להוציא קצת יותר, גם אפשרי. הבנתי שאפשר לבצע דבר כזה במחשב אחד (אם ארצה לעשות pause בסרט, אפריע לה לעבוד...), השאלה היא איזה…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. מה דעתכם על מה שבניתי? אני בעיקר יראה סרטים במחשב(דגש חשוב על רזולוציה וHD) ולפעמים משחקים(CS,Mohaa) וכמובן שימוש שוטף במחשב. המסך שיבחר הוא ASUS MW228U(?) או הDell 208WFP(?) 22 אינץ Wide. יש כבר ציוד היקפי. מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box ¤596 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE4500 לוח אם ASUS P5KC ¤637 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31102 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB ¤298 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-12 Special Ops ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2SOE8002GK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD2600XT 256MB PCIe ¤543 כמות:1 …

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  4. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ולימודים (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך? לא משנה אבל רצוי רזולוציה נוחה לעבודה במספר חלונות, 13 או 14 או 15 נראה לי יתאים. * משקל רצוי? עד 2K בסופי אחרי הכל אבל כמובן שעדיף פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן נדרש בסביבות ה5-6 שעות, מאמין שבתקציב כזה קיימים מחשבים כאלה, אם לא אז 4 כברירת מחדל אבל כמובן שרצוי לפחות 5. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250G * צורב DVD? כמובן, לא משנה חיצוני או פנימי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל לפחות 3 שנים עם אחריות בבית הלקוח * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או LG אשמח ל4G זיכרון RAM אבל יכול להסתפק גם ב2…

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  5. Started by shay360,

מעבד 1.7 GHZ וזיכרון 256 RAM כרטיס מסך GeForce 2 64 MB 400 MX לפי מה שנראה לי זה דיי טוב אבל המחשב עדיין זוחל מידי פעם...

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  6. Started by galz,

הרגליות הקטנות האלה שיש בתחתית שלו. יש מקום שאפשר לקנות כאלה? זה ללפטופ של LG אם להיות יותר ספציפי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by amirn,

היי , אני צריך מחשב לשימושים משרדיים בלבד: מייל, וורד, אינטרנט וסקייפ. תקציב 1800 ש"ח חריגה 200 ש"ח אם חייבים חשבתי להתבסס על: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11589 יש לי כבר SSD למערכת הפעלה מה דעתכם ומה הייתם משנים? אני הייתי מחליף את הHD לסיגייט ST1000DM003 - כי יש לו 3 שנים אחריות ואת המארז ל ANTEC ONE כי יש לו מקום ל SSD ו-USB 3 קידמי. תודה

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  8. שלום לכם, המחשב שמשמש אותי היום חגג 3 שנים לא מזמן ולפי דעתי הגיע הזמן להחליפו... אני רוצה מחשב חזק וטוב שישמש אותי ל 3 שנים הבאות. הדרישות שלו הן כאלו: *שיחזיק כל משחק ברמה עולה על הדעת ומעבר (אני משחק המון). *שיהיה מהיר והשימוש בו יהיה חלק (ללא יותר מידי שעוני חול). *אין כרגע וכנראה גם לא יהיה אוברקלוק (אין צורך לבחור מוצרים שיועילו באוברקלוק). *כונן SATA של 200Gb לפחות. *אין צורך בצורב DVD או בצורב בכלל. *אין צורך בשום ציוד הקפי. זה הכל להיום... בתודה ניר

• 14 תגובות
    • 997 צפיות
  9. אהלן חבר'ה אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב חדש. אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה משרדית אבל מדי פעם אני משחק במשחקים לא חדשים מדי. תוכלו להציע לי מפרטים עד 3K שקל כולל מערכת הפעלה וינדואס, עכבר ומקלדת אבל לא מסך (כבר יש לי 15 אינצ' קטן) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. Started by Nasok,

לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אבל זה נראה פורום מתאים. אז: הקונרו יצא וחיכתי לו כמה חודשים כבר ואני ממש רוצה לקנות מחשב והבטיחו לי מחשב חדש כבר שנתיים אבל כל פעם זה נדחה.... ועכשיו זה סופי. הבעיה: התקציב!!! יש לי בערך 15K(מקס'), וכשמישהו מבקש מפרט ב-12K אתם אומרים לשדרג בעוד שנה ולקנות מחשב ב-6K אז ממש קשה לי להחליט . כי אני לא רוצה לשדרג כל שנה נמאס לי !! אני רוצה לקנות עכשיו מחשב סוס שיחזיק אצלי מעמד לפחות כמה שנים טובות. האם כדאי להשקיע כל כך הרבה כסף אם כן... אז יהיה לי מפרט סופי בעוד כמה ימים . תודה על התגובות .

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  11. Started by einipeini,

לצורכי לימודים בסיסיים ללא שימוש בתוכנות מיוחדות מידי פעם צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. הבעיה העיקרית שלי בהחלטה היא שנאמר לי כי לא פעם, היו בעיות עם MSI לגבי חימום יתר שגרמו לתקיעות ותקלות מרובות של המחשב...והמחיר הוא בהפרש ניכר מטושיבה.. יחד עם זאת המפרט של טושיבה נשמע לא רע, ועומד בתקציב שלי. ועוד שאלה-למה יש התנגדות כזו גדולה לגבי קנייה באיבורי? תודה!

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  12. לאחר התלבטויות, החלטתי להזמין את ה-Inspirion 5010N עם מעבד ה-P6000. הבעיה צצה כאשר המחשב לא במלאי אצל הספקים איתם אני עובד ושוב.. לא ניתן להזמינו. עקב הלחץ הגובר, אני חייב מחשב עד אמצע שבוע הבא ! חשבתי על המחשב הבא : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758907 3 שנות אחריות באתר הלקוח גורמות לי לרצות את המחשב באופן כרוני.. אין לי בעיה שהוא ללא מ"ה שכן דרך הסתדרות המורים אני אמור לקבל Win7U + אופיס10. 2 בעיות עיקריות וכמה שוליות : 1. סוללת 4 תאים - זמן עבודה קצר יחסית.. 2. חוסר בחיבור HDMI - עד כמה זה משמעותי, אין לי כרגע מושג.. הנוספים הם מסך יחסית קטן - עדיין לא עבדתי עם 13.3 וחשש קליל לגביי טיב האחריות הנ"ל.. הצעות? אגב, נא לא להתייחס למחיר כ'כ..

13. Started by zezz,

אני סטודנט ולא זקוק למחשב חזק ומתוחכם מדי, השימוש שלו יהיה בעיקר לאינטרנט, אופיס, אקסל, וורד , סרטים ולפעמים גם למשחקים (אבל ממש בקטנה). אחרי סיבוב מקיף בפורום המצוין הזה, החלטתי לבחור ב Dell Inspiron N5010 i3-350M או FUJITSU Lifebook AH530-4 מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ? ומה אתם ממליצים לי בסופו של דבר לבחור ?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  14. CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 607.98 ] Motherboards for AMD : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard (Dual DDR400, AGPx8, S-ATA, 1394, 5.1 Sound, USB 2.0) [ ¤ 639.65 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 256MB PC2700 Memory [ ¤ 337.48 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 10 Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 101.24 ] 1 Video Cards : Asus Geforce 4 MX440-8X V9180SE 64MB DDR TV-Out Retail VideoCard [ ¤ 314.12 ] 1 Cases : Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 BLACK Front USB 300W Case [ ¤ 398.75 ] 1 מה אתם אומרים על מחשב זה? המחשב נועד ל WORD ו INTERNET ..

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by basharis,

אני מנסה לבנות מפרט למחשב שישמש בעיקר לפיתוח WEB - הרבה יישומים פתוחים במקביל וכו'. החלטתי לבסס את המחשב על C2D 6X20, בעיקר בגלל שיתכן שארצה להריץ virtual machine ומעבד זה כולל אפשרויות וירטואליזציה (בניגוד לסדרת ה 4x00). חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט ויציב. התקציב הוא עד 4K (אבל כמו תמיד, עדיף פחות..). המפרט אליו הגעתי בינתיים הוא: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6420) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤1064 לוח אם: GIGABYTE GA-965G-DS3 REV3.3 ¤629 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce 7300GS 256MB DDR2 (UP TO 512MB) 64 BIT DVI TV/O - RETAIL ¤332 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤380 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤208 ז…

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  16. Started by ctx,

שלום לכולם הלחלטתי לקנות מחשב נייד, ולאחר שבדקתי קצת את הנושא אני יודע מה אני רוצה אבל לא ממש מצליח למצוא משהו שיתאים לי מישהו אולי יכול לעזור לי עם זה? הדרישות שלי הם כאלו: מסך 14.1" מעבד אינטל CORE 2 DUO של מעל 2.0GHz כונן קשיח של לפחות 250 ג'יגה (עדיפות למהירות של 720 RPM) זיכרון של לפחות 2GB DDR2 וכרטיס מסך לפחות סידרה GeForce 8M או ATI X1600 ומעלה. בתודה מראש =)

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  17. שלום לכל העוזרים, אני צריך את עזרתכם בבניה של מחשב שישמש בעיקר לHTPC ולגיימינג ברמה בינונית. המחשב יישב בחדר שיינה וישמש אותי בתור טלוויזיה, צפייה בסרטים וכמחשב להרצת משחקים. נקודות להתחשבות: - אין חשיבות למארז יפה/עומד או שוכב העיקר שיהיה יעיל. - רמקולים 2.1 יספיקו. - לא כולל מסך , עכבר ומקלדת - כרטיס מסך בינוני שיוכל להתמודד עם משחקים חדשים. - דיסק קשיח עד 1500 ג'יגה ניתן להסתפק גם ב1000 ג'יגה. - כרטיס טלויזיה שתומך במערכת הפעלה win7(התיחסות למסך ולכרטיס טלויזיה רשומה למטה). - אין צורך במערכת הפעלה. - שיכלול הרכבה של המחשב. - עדיפות לחנות באזור המרכז(ת"א והסביבה). תקציב: 4200+- בנוסף לכל מה שכתבתי יש לי דילמה: כחלק ממחשב חדש יש צורך במסך חדש שיחליף את הטלויזיה בחדר, ראי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Gshock,

אהלן, מכיוון שהמחשב הנייד הקודם שלי (Lenovo T60) כבר הזדקן ועשה את שלו, מחפש מחשב נייד בתקציב של 5K. * מטרות המחשב? עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט, סרטים), אולי קצת משחקים (פיפא, פרו ודומיהם) * גודל המסך? 14-14.8 מט (חשוב!) * משקל רצוי? 2-3kg * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לפחות 3 שעות בעבודה לא אינטסיבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI,USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ג'יגה ומעלה (7200 ) * כונן CD/DVD? צורב + קורא DVD * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא (אבל אחריות של שנתיים לפחות) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Lenovo, DELL תודה מראש על הע…

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  19. בניתי מפרט וזה הצעת המחיר שקיבלתי על המפרט הבא : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤948 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם GIGABYTE GA-EX38-DS4 ¤912 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39386 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤330 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤477 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9800GTX 512MB PCIe ¤1581 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=44424 צורב Pioneer DVR-115D White X20 DVD ¤140 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=PDVR115D מארז ללא ספק COOLER MA…

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  20. שלום, בימים הקרובים אני טס לארה"ב. הבנתי שזאת הזדמנות טובה לייבא מחשב נייד, בהתחשב במחירים הזולים ובהיצע הרחב. אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים - הרבה גלישה, גם משחקים (GTA VI נראה מעניין), הורדות וכו'. אין לי העדפה לחברה מסוימת. חשוב שהמחשב יהיה בעל אחריות בינלאומית, סכום ההשקעה שחשבתי עליו הוא בסביבות ה4000 ש"ח (כ1000$), אבל אני די גמיש - אני לא מכיר את שוק הניידים מספיק ע"מ לקבוע גבול אדום. תודהעל המלצותיכם,

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  21. Started by kebibas,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, סרטים, מוזיקה, הורדות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? הגודל של המסך 22 אינצ' והוא HDR * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת וע…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by koraldon,

שלום, ראיתי בעיתונים מבצע על המחשב בכותרת - לפי אתרים בחו"ל מדובר במחשב קל משקל (קצת פחות מ1.4 ק"ג) ומספק לבעלי דרישות אינטרנט ואופיס. במבצע באופיס דיפו הוא נמכר ב 1895 ש"ח, עם מעבד פנטיום 957 ו-4 ג'יגה זיכרון. היו לי מספר שאלות על המחשב: - ראיתי שבחו"ל הוא עם סלרון 877, שלפי אתרים הוא יותר חזק - חשבתי שפנטיום עדיף על סלרון, אם שניהם מאותה סדרה (שניהם Sandy Bridge) - האם יש משהו שאני מפספס, או שאינטל מבלגנים את המותגים שלהם? - יש לו יציאת HDMI, כלומר אני יכול לחבר למקרן כמחשב HTPC, יש משהו נוסף שצריך - חומרה/תוכנה, או שגם מדיה פלייר יעבוד? והאם החומרה נראית מספקת? - מה האמינות הכללית של מחשבי ACER, ואיך היבואן טכנו-גרף? כמובן שאם מישהו התנסה במחשב, אשמח לשמוע חוות דעת. ת…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  23. Started by barak_i,

אהלן כולם. אני מתחיל ללמוד אוטוטו. רציתי המלצה לאולטרבוק בתקציב של עד 4500 ש"ח דרישות מינימום מעבד- i5. זכרון - 4 ג'יגה SSD - שיהיה לפחות 120-128 GB יש כמה חברים שמתחרים בשוק סביב המחיר הזה. חשבתי על ה zenbook ux31e http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=UX31E&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אבל שמעתי עליו קצת ביקורות לא משהו.... יש גם דגם לא רע של סמסונג http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=1938&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he אבל אתם יודעים- בכל זאת- סמסונג...... מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. היי, יש לי את המחשב הזה לתיקון. התקנתי לו ווינדוס 7 אבל הוא לא מזהה כמה מהרכיבים כמו כרטיס הרשת וכו'. יש למישהו מושג מהיכן ניתן להוריד לו דרייוורים? תודה

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  25. שלום אני רוצה לדעת בכמה אחוזים המעבד: Intel Core i3 350M @ 2.27GHz יותר חזק מהמעבד: Intel Core2 Duo T6570 @ 2.10GHz יש איזה אתר ספציפי שיכול להשוות לי בין 2 המעבדים ולתת לי אינדקציה ברורה של "מי יותר טוב" ברמת הביצועים או כל פרמטר אחר,בצורה של אחוזים? בתודה מראש שי

• 1 תגובה
    • 779 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.