עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by dids22,

שלום אני מחפש מחשב נייד לצורך לימודים. ראיתי שיש עכשיו מבצעים על מחשבים ל black friday כרגע אני לא מתכנן להסתובב עם המחשב אבל אני רוצה לחשוב גם קדימה אז זמן סוללה ומשקל הם חלק מהפקטור. *מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 14-15.6 * רזולוציית המסך? סטנדרט * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? 2 ומטה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500giga * כונן אופטי? לא חובה אבל עדיף * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, המחשב יריץ לינוקס. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. סטודנת במדעי המחשב. * גודל המסך?13-15 * משקל רצוי?לא משנה מצדי 10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?2-3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)hdmi יכול להיות נחמד, אבל לא קריטי. * בלוטות?כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 ג'יגה. * צורב DVD?לא חייב להיות. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?כן. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אין. אני מחפש משהו בסגנון של I5\I3, עם 4GB זכרון, יש אפשרות לדבר כזה בתקציב? או שאני צריך להוריד את הדרישות? כרטיס מסך לא צריך משהו מיוחד, שיהיה נחמד מינוס, אני לא חושב שאני הולך להריץ עליו סרטים או משהו בסגנון. יש אפשרות שהוא יגיע בלי מערכת הפעלה וזה יוריד את המחיר?אני גם ככה הולך להריץ …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. היי, נא ראו את המפרט של המחשב שלי. לדעתכם, האם מחשב נייד ב 6500 יהיה יותר חזק? האם הוא יוכל להרים משחקים כמו rainbow six vegas או oblivion? אם יש כזה מחשב, אשמח לשמוע על המלצות. תודה, אופיר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by toltol,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בהתלבטות שיש לי בין 4 מחשבים LG -1דגם - R510-K.AP18E קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=18 67 2 DELL דגם - Studio 1535 IN-RD09-2357 קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=20 19 HP -3דגם - Pavilion dv5-1060ej קישור http://www.shopeilat.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=19 57 4 Acer</SPAN> דגם ASPIRE AS5930G-733G25M קישור http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3896 (זה עם המעבד- P7350אשמח עם גם מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות כמו - http://www.notebookcheck.net/Review-...k.11910.0.html) השימוש בעיקר ללימודי עיצוב , ולגרפיקה (בלי קשר ללמודים)כמובן גם לאינטרנט ,הורדות, משחקים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by FlyGuy,

האם מישהו יכוך להבהיר לי מה כדאי יותר אני מחפש מיני לאפטופ אבל שיהיה איכותי ראיתי אחד כזה http://www.bhphotovideo.com/c/product/654247-REG/Acer_LX_SAB02_013_Aspire_AS1410_2936_Notebook_Computer.html#specifications שהוא מאוד מיוחד אבל יש לו מעבד סלרון והאחר עם מעבד Atom http://www.bhphotovideo.com/c/product/664947-REG/ASUS_1201N_PU17_SL_Eee_PC_1201N_PU17_SL_Seashell.html#specifications מה לדעתכם כדאי??

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yehonatan_giladi,

יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?

7. Started by lipner23,

מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, משחקים( לא כבדים במיוחד- פיפא לדוגמה) * גודל המסך? בין 13.3-15.6 * רזולוציית המסך? עדיפות ל 1920\1080 אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט?לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? הבנתי שה SSD חשוב, אז אם אפשר להוסיף אז מצוין. * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? בין 3-5 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה, מעדיף חומרה חזקה יותר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL או LENOVO או HP ASUS הייתי אמור לקנות לפני חודשיים אבל בסוף לא יצא, ואני חוזר לשוק ל…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by KF,

שלום לכולם,חג שמח! ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים בתקציב של עד 4K. (מפנדה מחשבים/TMS) החלקים שיכללו הם מעבד,כ.מסך,לוח אם,זכרונות (4GB) והארד דיסק (80-120GB). אין צורך במסך ובכל ציוד היקפי נוסף. המערכת תעבוד בתוך המארז GIGABYTE 3D AURORA עם הספק enermax 420w מה שחשוב לי במחשב זה שיהיה כרטיס מסך טוב (עד היום עבדתי עם x1950 pro 512mb AGP וכנראה שהוא לא הספיק). בנוסף אם תהיה אפשרות להכניס בתקציב הזה מערכת לOC זה יהיה מצויין. אשמח לקבל הצעות,תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, מבקש המלצה למחשב נייד: מטרות המחשב? אופיס, גלישה וצפייה בסרטים גודל המסך? 15 כרטיס מסך - בעיקר לסרטי HD, קצת פוטושופ (רמה בסיסית) משקל רצוי? משקל ממוצע - לא כבד האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא בלוטות? לא חובה גודל מינימלי של כונן קשיח - 500GB כונן CD/DVD? צורב? כן כונן Bluray? כן האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן (בעברית) האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? מצאתי שלושה דגמים אופציונלים http://www.asus.com/Notebooks/Versatile_Performance/K53SD/#specifications http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c03049920&cc=il&dlc=he&lc=he&product=51890…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by sroolik,

שלום אני יודע שיש מחשבים שנמצאים בתוך המסך, כלומר, המחשב והמסך הם יחידה אחת ידידה שלי מעוניינת לרכוש כזאתי יחידה, ואני רוצה לדעת מה המחירים של מחשב כזה המחשב לא צריך לעשות יותר מדי, הוא מיועד לעבודה משרדית, הרבה עבודה משרדית.............. הוא חייב להיות עם קיבולת גבוהה, (הארדיסק גדוללל), שיהיה מהיר, מסך גדול, צורב כמובן (אם אפשר צורב DVD) ואני רוצה גם מקומות שאפשר לקנות מהם את המחשב הזה תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Gimel,

הרי זכיתי ב-HD6770 לפני כמה חודשים : מאז פתחתי את הקופסה לראות מה יש בפנים (כרטיס מסך ודיסק...) ונראה לי שכדאי לי למכור אותו בקרוב, לפני שערכו ייתדרדר. הכרטיס חדש לחלוטין, אז כמה הוא שווה? 500 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מתלבט בין שתי מחשבים לשימוש בייתי סרטים מוזיקה ומשחקים על גרפיקה נחמדה http://ksp.co.il/?cardfull=1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1.4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני hd קצת משחקים מוזיקה סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות בינוניות 3. הא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אוקי המטרה של המפרט היא משחקים כבדים, הוא רוצה שהמפרט יהיה טוב לכמה שיותר זמן (לא לקנות מחשב בשנה וחצי בהקרובות בעזרת השם). הוא ביקש שאני יבנה מהאתר של "פנדה מחשבים" כאילו זה חובה. יש סיכוי קטן שהוא יעשה אובר קלוק קטן. אבל הוא אמר בנתיים לא לקנות מאורר מעבר למה שAMD נותנים כי שהוא ירצה אוברקלוק בעתיד הוא יקנה מאורר. ערכתי, שמתי צורב דיוידי של "נק" וכונן דיוידי של אסוס הכוננים טובים נכון? זה המפרט: AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 X2 Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA Gigabyte ATi Radeon X800XL 256Mb ViVo GV-RX80L256V NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Silver Bulk Asus DVD x 16 S…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, תכני HD, אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Witcher 2, Assassins.Creed, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 U2311H -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד …

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Cain,

זהו המפרט של המחשב ש-HOT רוצים עליו 2900 שקל: מעבד: Intel® Pentium® 4 2.4GHz 533MHz 1024k מארז: איכותי + USB לוח אם: ASRock P4I45GV Intel i845GV chipset, , FSB - 533/400MHz DDR 333/266, Expansion Slots - 3 PCI, 8 Hi Speed USB 2.0 ports 4 Back/ 2 front, HDD - ATA133/100/66. כרטיס מסך: Intel Extreme Graphics Memory Max. 64MB זיכרון: 256MB DDR 333MHz (Max 2GB 2 Slots) דיסק קשיח: 40GB כונן: 1.44MB כונן אופטי: LG CD-ROM 52X רמקולים: איכותיים כרטיס קול: Onboard sound, Chip AC97 CODEC Channel 5.1 CH כרטיס רשת: Onboard LAN 802.3u, 10/100 Ethernet PCI LAN, WOL supported מודם: נמכר בנפרד תוספת: ערוץ AGP 8x לשדרוג עתידי של המאיץ הגראפי מקלדת: 104 מקשים עכבר: גלגלת מ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by yakovyarmo,

חשוב שיהיה בעל 16GB זיכרון. יריץ vm וכאלה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אשמח לקבל את עזרתכם: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך? 13" * רזולוציית המסך? HD או FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה מיוחדת * משקל רצוי? כמה שיותר קל ודק - Ultrabook * האם נדרש זמן סוללה ארוך?אין דרישה מיוחדת, שיתאים לממוצע בשוק. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אהבתי את ה Ultrabooks של אסוס * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מצלמה ומיקרופון מוב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by none77,

שלום ניתן לחרוג עד 5500 * גודל המסך?17.3" רצוי מאט האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata)לא משנה ssd אם נכנס בתקציב * כונן אופטי?כן * האם דרושה תמיכ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by YinonOzery,

שלום, אני לא מבין גדול במחשבים ולכן אני צריך את עזרתכם. ראיתי ב K.S.P את המחשב הבא: http://ksp.co.il/?uin=15940 רציתי לדעת איך הוא לגיימינג והאם יחזיק לי ל 2-3 שנים הקרובות. מחיר מקסימלי 4000 שקל, אני קונה את המחשב באילת כדי להפחית כמה שאפשר בהוצאות. תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by hedBisker,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משרדי, OFFICE, סרטים, SPSS, וכדומה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין עדיפות מיוחדת, מה שיכנס בתקציב המחשב הנייד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? פחות משנה לי.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 8GB RAM, +512SSD+ מעבד i5+ 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי אשמח לשמוע דעה מהמבינים לפני שאני סוגר עסקה : מחשב עבור גיימינג כבד במינימום כסף .מעבד:Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב שלם בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1487קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪304מארז:בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP HYPER 700Wכמות: 1 - מחיר: ₪619זיכרון:DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 2 - מחיר: ₪198כרטיס מסך:בקניית מחשב חדש בלדב - Gigabyte GTX980Ti 6GB OC GV-N98TWF3OC-6GD WF3כמות: 1 - מחיר: ₪3199קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחי…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך טיפה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (לרוב), עריכת תלת מימד (חובבני עד מקצועי), עריכת סרטים ואוברקלוק. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). CINEMA 4D, 3D STUDIO MAX, ZBRUSH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS2 Battlefield 3, COD MW3 וכד' .. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 32 בעתיד אני קונה DELL U2311H -…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by network,

עריכה:המפרט הוא בעיקרו למשחקים, אני לא יודע לאיזה מהירות אני הולך לעשות לו OC עדיין, אני אדבר על זה עם החנות שתעשה אותו ואבדוק גם בעצמי במקרה והOC שהם יציעו יהיה חלש מידי, בעיקרון אני מתכוון ללכת עם משהו בטוח אבל לא יותר מידי בטוח, המחשב יהיה בחדר בו אני ישן אז עדיפות לשקט מבחינת המארז הדיסקים הקשיחים והקירור עדיפה. אני מתכנן לקנות אותו בסקאיפיסי. עריכה:לא התכוונתי לבנות משהו עתידני ויקר על יתר המידה "לעתיד הלא נודע" אבל גם לא משהו שיצור בעיות עם שידרוגים שהולכים לבוא לפחות בשנים הבאות ! אני "מניח" שכל העסק יעלה לי בין 10 ל11 אלף(יכול להיות שפחות) אבל הזמן שאני הולך להוציא עליו יהפוך אותו לשווה מבחינתי והדבר האחרון שאני רוצה הוא להתפשר יותר מידי רק בשביל להוציא המון זמ…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני מקווה מאוד שהכותרת בסדר הודעה ראשונה שלי פה ומקווה מאוד שתעזרו לי. ברצוני לציין שהמחיר של כל מוצר שאני אראה פה שאני לא בטוח עליו לא משנה פה כי לי משנה רק האיכות! אז בבקשה לבחור לי בין האפשרויות שאני אביא לכל חלק שאני לא בטוח בו לפי האיכות ולא לפי הסכום תודה רבה! המפרט למשחקים מאוד כבדים במיוחד לדוגמא קרייסיס אבל כמובן שהוא ישמש גם לאינטרנט וכו'. מעבד אני בטוח אקח את : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ₪1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם אני מתלבט בין שניים : 1 : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ₪623 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 2 : לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ₪562 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 מה יותר טוב? מה ההבד…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Or ei,

חבר שלי צריך מחשב נייד ללימודים שלו מה שהוא רוצה מהמחשב: מסך 13' מעבד כמה שיותר חזק זמן סוללה כמה שיותר ארוך 4 ג'יגה כרטיס מסך חזק (גם לסרטים וקצת משחקים לפעמים) הארדיסק בנפח של 250-320 משקל עד 2.5 קילו חשוב שיהיה בלוטוות צורב DVD חשוב אחריות בין לאומית של לפחות שנה תודה על העזרה מקווה שפירטתי מספיק את הדרישות

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים