עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. חלונות 8 התומכת במסך מגע נראית לי די אטרקטיבית. יש פה שינוי קונספטואלי שיכול לגרות משתמשים רבים בקהילה. הראיה היא כמות הניידים החדשים שעונים להגדרות. למי שאין בעיית תקציב (עד סביבות ה5.5 אלף ש״ח), מה הייתם ממליצים? האם לדעתכם חלונות 8 והאפשרות למסך מגע ישנו משהו בשוק? יקרצו להרבה משתמשים? אם כן מהם הדגמים המומלצים בשוק? האם יש אפשרות לסקירה? מי אלוף כאן בהרמת כפפות? ףישר כח לעוסקים במלאכה ולאתר הכי מקצועי בשפת הקודש בתחום

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. היי, חיפשתי המון ולצערי לא הצלחתי למצוא לכן אני שואל כאן, מישהו ראה/מכיר מחשב נייד דק (ברמה של XPS13/ZENBOOK וכו') גודל מסך 13-14' שיש בו כונן אופטי, ואפילו יותר חשוב חיבור לרשת קווית? אם אין חיה כזו, יש אולי איזו המלצה על מחבר טוב ואמין לרשת קווית (אני עובד רק עם חיבור לרשת קווית בגלל בעיות קליטה). תודה רבה.

3. Started by LiranRor,

היי לכולם מה דעתכם על המפרט הבא? מה מיותר? מה חסר? תודה לעונים הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1151 CM8067702868012 - Intel - i5-7500 Kaby Lake Quad core CPU - 3.4 GHz - Max Turbo Frequency 3.8 GHz - Socket LGA1151 - 14nm - 6MB cache - 65W TDP - Tray... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 901/883 ₪ לוחות אם - Intel LGA1151 GA-B150M-D2V - Gigabyte - LGA 1151 - 2x up to 16 GB of DDR4 2133MHz - VGA - DVI - PCIe x16 slot - 2x PCIe x1 - 6x SATA3 - 6x USB3.0 - 6x USB2.0 - mATX (22.6X17.4cm)... שלוש שנים אחריות כמות: - 1 - 304/298 ₪ זכרונות - DDR4 - לנייח AD4U2…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by חובב,

מחפש המלצה למחשב נייד עד 3000 שקל לעבודה גרפית מסך:15.6 עם מערכת הפעלה לא חשוב משקל לא חשוב עם יש DVD עדיפות עם SSD שימושים :אופיס,פוטושופ,כל מיני תוכנות עיצוב של ADOBE. אין עדיפות לחברה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום רב, סבא שלי מעוניין להיפטר מהמחשב השולחני הישן שלו ולהחליפו במחשב נייד (ותוך כדי גם לחסוך מקום). * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) * גודל המסך? רצוי 15 או 16 אינץ' * משקל רצוי? לא יותר מ-3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא עקרוני, יהיה מחובר לספק ברוב המוחלט של הזמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יש יתרון ל-HDMI (שאפשר יהיה לחבר את המחשב לטלוויזיה או מקרן HD), אבל אפשר להתפשר על VGA פשוט אם המחשב יענה על שאר הדרישות. * בלוטות? לא עקרוני * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 ג'יגה * צורב DVD? כן, חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? עדיף מחשב מהארץ, אבל לא נראה לי שזה ישנה לו להזמין מחו"ל כל עוד השירות (אם יצטרך כזה) כן …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, מצ"ב מפרט שקיבלתי מ-KSP. אשמח לחוות דעתכם. מצורף גם שאלון בקשת מפרט, אם יש לכם הצעות לאלטרנטיבות (בין אם לרכיבים ספציפיים, בין אם לכלל המפרט). תודה מראש! -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות, סימולציות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, Star Wars The Old Republic, BioShock, Assassin's Creed -…

7. תודה לכולם תגידו לי את הדגם כי אני רוצה לקנות מחול בבקשה וגם איזה חברה והכל כי אני ממש מבולבל לא יודע איזה כרטיס מסך ואני לא יודע איזה מעבד אם יש אפשר גם יותר זול תודה לכם

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by asdqwe,

שלום, אני מחפש מחשב לסטודנט בתקציב של אזור ה3000 בשביל הדברים הרגילים שעושים בלימודים לא משהו חריג. הנה כמה אפשרויות נחמדות שראיתי: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/yyy-C1301417582/29568552 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-C1301427859/29568547 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000lwxg4IAA/29574215 http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-c1301384388/29575948 ולסיום הנה הפרטים הרגילים: * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס ותוכנות לסטודנטים * גודל המסך? רגיל * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). מספיק כדי לצפות בסרטים לפחות ב720 בלי תקיעות. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avibek,

שלום לכולם... לפני חודש+- קניתי המחשב הזה ודרך אגב בעזרת הפורום הזה שעזר לי מאוד בבחירה.אז תודה.. בכל אופן להלן הבעיות: 1.אני מגיע לפעמים ל90 מעלות כאשר אני משחק (BTF3) לצורך העניין..חשבתי לקנות משטח קירור מעולה מסוג cooler master u3 אבל אחרי בדיקה מקיפה הבנתי כנראה שזה לא יעזור לי... 2.בעיה נוספת היא שהמחשב עושה בעצמו overclock כאשר ההגדרות על high performance... חוץ מזה מחשב מעולה...ותודה מראש לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by afekchaos,

אני רוצה מחשב בלי מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים, מבוסס אייאמדי. רק שיהיו יציאות של 5.1 לרמקולים ויציאת טלויזיה בכרטיס מסך... הכרטיס מסך הכי חשוב לי שיהיה בין הכי טובים שיש היום בשוק שאני לא יצטרך להחליף אותו עוד חצי שנה, דרך אגב אני מעוניין לדעת מאיפה לכם כל הנתונים על המחירים שאתם מביאים?! תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yehonatan_giladi,

יש ברשותי מחשב נייד msi wind u100 מיני,ויש לי בעיה שקורת בתקופה האחרונה:המחשב שלי מתחמם ועושה טיפה רעש (דבר שלא היה קורה לי) איך אפשר לטפל בבעיה?

12. שלום, אני משתתף חדש בפורום. הייתי מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט לקניית מחשב + המלצות לחנויות או אתרים בהם מומלץ יהיה לרכוש את המחשב. התקציב למחשב הוא כ5000 ש"ח + -, ללא מסך. מטרת המחשב היא לשימוש ביתי: שימוש רגיל, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים (אני לא גיימר רציני אבל הייתי מעוניין שמשחקים ירוצו בצורה סבירה). המחשב אמור להריץ ויסטה בצורה טובה. לא צריך לכלול במפרט כונן DVD-RW שיש לי כבר. כמו כן הייתי מעוניין שכרטיס המסך יוכל לתמוך בחיבור 2 מסכים במקביל. אני לא חושב שאני מעוניין באופציית OC. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שימושים במחשב: תיכנות, גלישה, צפייה בסרטי HD, סטודנט, (מומלץ שיהיה קל משקל, אני מקווה ש-13.3 אינץ' לא יהיה קטן מדי), אולי משחק מדי פעם לפעם, אבל לא תמיד. בגלל שאני משתמש multi-tasking חזק ביותר, איני יכול לסבול איטיות בשום מצב, פתוחים אצלי עשרות חלונות בו זמנית ואני מצפה למהירות של מאית השנייה. חשוב לי שיהיה מבית טוב, עם אחריות טובה יצא לי להתקל ב- studio xps 13.3 - שהוא לדעתי אדיר, צריך עוד תגובות. ובקיצור שאר המלצות יהיו מבורכות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Adad,

הי, אשמח לעזרה בקניית לפטופ - לא מבינה בזה הרבה אז סליחה מראש. התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח. המטרה שלי היא לקנות מחשב אמין שיחזיק לאורך זמן (על כל חלקיו, כולל הסוללה, המאוורר, ההארד דיסק) , ושאם אני צריכה שירות - אז ששירות האחראיות יהיה אמין וזמין למרכז - שרון. הצרכים שלי הם בעיקר גלישה ואופיס. לא עושה גיימינג או עיצוב, אבל מצד שני אין לי סבלנות לחכות למחשבים איטיים או עם נטייה להיתקע. המסך - אני עובדת indoors ולא בחוץ אז אין חשיבות מבחינת השתקפות בשמש. חשוב לי לפחות ארבע עשרה וחצי, אפילו עדיף חמש עשרה אינץ'. העיניים שלי מתייבשות בקלות אז אולי עדיף מסך מט ולא מבריק (אני לא מבינה בזה...) בקיצור אם יש כזה דבר מסך שידידותי יחסית לעיניים. חש…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מה דעתכם על המפרט הבא מחנות בעיר לא מאינטרנט פריט מחיר בשקלים כולל מע"מ דגם מעבד Core 2 Quad Q6600 Int 1380 לוח אם P5KV Asus 730 זיכרון פנימי DDR2 2048MB 800MHZ CL4 Corsair 360 דיסק קשיח 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000 - 3Y Warranty 650 צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 200 כרטיס מסך nVIDIA GeForce 8800GT 1GB PCIe Sparkle 1400 כרטיס קול 0 Onboard - מובנה על לוח האם מארז TT 520w tower 450 כרטיס ווידאו\טלוויזה PRV 3000 550 סה"כ ¤ 5,720

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by no_way,

מה התקציב המקסימאלי? 10K האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל עד הסוף במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג מותר מה שימושי המחשב? מחשב קולנוע בייתי, עם 13.2 SURROUND . מחובר עם מקרן Sanyo PLV-Z3000 מהי הרזולוציה הטבעית: 1920x1080 FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? קולנועית עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8? 10 מושתק FANLESS ללא OC ללא מערכת הפעלה ללא חנות מעודפת קניית המחשב באופן מיידי האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? אפשרות לCASE גדול מהרגיל, שוכב בלי LED. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן תודה רבה

17. גודל מסך: 15 בערך, שימוש: משחקים כבדים וסירטי hd, תקציב: 1500$ חריגה: 500$ אולי עוד קצת, מחול/מהארץ: מחול , משקל: לא הכי משנה אבל יש חשיבות. חברה מסוימת:לא משנה שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד חזק מאוד (בערך 460m מינימום) ההורים שלי בתילנד ושם זה הרבבבה יותר זול ובדקתי איזה מחשב יש לי לבחור ואני מצאתי כמה מחשבים (אם אפשר בבקשה לענות מהר כי ממש עוד מעט הם לא יוכלו ליקנות תודה רבה) MSI-GX600R-060US ואת Schenker XMG P501 ואת ASUS G53JW ואת Sager NP8690 אם יש עוד תגידו ( לא אמרתי alienware כי הבנתי שזה יקר בלי טעם) והשאלה שלי היא איזה מחשב מהסדרות האלה מומלץ (מתוך כל סידרה איזה הכי מומלץ לדוגמה: באסוס וכו) ואיזו סידרה מומלצת (בבקשה לפרט) אם יש אתר בעיברית לסקירת המחשבים…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by syntex,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. wow פותח כמה חלונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כמה מסכים 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? במצב של חלון אחד אולטרה במצב של כמה חלונות מינימום 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by rafiisak,

ערב טוב ותודה מראש לעונים! אשמח לקבל חוות דעת על המחשב הבא למשחקים (מעוניין להריץ watch dogs, bf4, far cry 4) אשמח לדעת איך מפרט כזה יתמודד עם משחקים כאלו. ספק כח a.pfc 500w fan12 power man inwin מעבד i5 1150 quad 4460 3.2ghz 6mb לוח אם msi h81m-e34 haswell זכרון crossair 8gb ddr3 1600mhz כ.מסך geforce 750 gtx 1gb gddr5 רוב תודות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by barzanger,

ראיתי את המחשב הזה והוא נראה לי חמוד יש לי מספר שאלות לפני שאני הולך למזמין אותו http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.27441 הזמנתי הרבה מהאתר הזה פלאפונים והכל אבל מחשב כזה לא היה לי נסיון מה שאני רוצה לברר זה קודם כל אפשר לשים עליו עברית נכון? דבר שני אפשר נגיד לעשות לו פורמט ולהתקין יובנטו? וסתם אם יש למישו משהוא להוסיף אני אשמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by maorizyo,

מישהו פה קנה לפטופ ב BESTBUY בארה"ב? קניתי משם לפטופ לפני שנתיים עם אחריות שלהם בינלאומית ועכשיו שאני צריך להפעיל את האחריות הם מתחמקים לי וארוצים שאני אתקן על חשבוני ואשלח קבלה. מישהו התמודד איתם כבר והצליח? אתם מכירים מעבדות טובות שיכולות לעזור לי? המחשב שלי הוא HP DV2845 עם בעיית תמונה שנעלמת

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. היי אשמח לשמוע דעה מהמבינים לפני שאני סוגר עסקה : מחשב עבור גיימינג כבד במינימום כסף .מעבד:Intel i7-6700 3.4Ghz(4.0Ghz Turbo) Skylake LGA1151 Tray - בקניית מחשב שלם בלבדכמות: 1 - מחיר: ₪1487קירור למעבד:בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2כמות: 1 - מחיר: ₪44לוח אם:Gigabyte GA-H110M-S2H for 1151כמות: 1 - מחיר: ₪304מארז:בקניית מחשב חדש בלבד NZXT H230 Glossy White + FSP HYPER 700Wכמות: 1 - מחיר: ₪619זיכרון:DDR4 8GB 2133Mhz CL14 1.2V Kingston HyperX Fury Blackכמות: 2 - מחיר: ₪198כרטיס מסך:בקניית מחשב חדש בלדב - Gigabyte GTX980Ti 6GB OC GV-N98TWF3OC-6GD WF3כמות: 1 - מחיר: ₪3199קשיח למחשב שולחני:WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platterכמות: 1 - מחי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם.. חברה שלי רוצה לקנות מחשב הביתה לעריכת הווידאו, מצאתי שזה המקום הטוב ביותר לבקש בו עזרה. הדרישות שלה: מחשב חזק, מהיר ובעיקר אמין. התוכנות שאיתן היא צפויה לעבוד - AVID, ADOBE PREMIERE, After Effects, וקצת Photoshop. רמת השקט לא כזאת קריטית הייתי מדרגה אותה ב5. התקציב חייב לכלול שני מסכים נורמליים לעריכה, וכל הציוד ההיקפי, עכבר מקלדת רמקולים וגם מערכת הפעלה. הארדיסק גדול (כמה שניתן) וכמובן זיכרון אותו הדבר.. אני משאיר לכם את כל השיקולים, במידה ודרושה חריגה שתוסיף מאוד לרמה של המחשב בבקשה לציין שזה כדאי.. תודה גדולה גדולה מראש..! * שכחתי לציין, המחשב צריך לכלול USB 3 ורצוי גם FireWire אם לא בלוח עצמו אז הכרטיס נוסף..) שוב תודה...

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 2500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לא חובה לחסוך, אבל לא מזיק במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כבר חרגתי... 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר אופיס ואינטרנט. לפעמים צפיה בסרטים (אין צורך ב-HD), פעם בכמה חודשים גם לכידת ועריכת סרט משפחתי (במובימייקר, לא תוכנות כבדות יותר), וכמובן משחקים לילד, שחוץ ממשחקי פלאש מקווה שיקנו לו פיפא 2010 ואז הוא אמור לרוץ בצורה סבירה (אין צורך להגזים באיכות הפרטים הקטנים, הילד בן 7) א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - אופיס, מובימייקר, לפעמים המרות סרטים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים ל…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by feffer,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בחודש הקרוב 10. האם יש …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.