עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. המחשב מיועד למשחקים מעדיף מעבד יותר חזק מה-amd xp 2500 יש מצב גם לצורב די וי די? בלי מסך אמור להחזיק אותי שנתיים שלוש לא מתכנן OC תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MagnuM_47,

שלום אני רוצה שמהסך יהיה 19? (אם זה אפשרי לתקציב) זיכרון חייב מינימום 1G ושיהיה מהעבדים החדשים של אינטל... מממ ואם אפשר שהכרטיס מסך יהיה סביר+ (ז"א לא פחות מ700 שקל - כמובן רק אם זה אפשרי לתקציב) תודה רבה לעוזרים...

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by avim1,

אני כמעט בטוח שאני שקונה את המחשב הזה רציתי לקבל חוות דעת מהמומחים . השימושים שלי : אופיס , תוכנת לכתיבת קוד (דרימוובר), מעט פלאש ופוטושופ (לא ברמה מורכבת) ,אינטרנט, ואם אפשר קצת משחקים (לא גיימר) אז בכיף . המחשב עולה 3300 ולאחר חיפוש נרחב ברשת הוא בהחלט נותן את התמורה לכסף (אין לי בעייה עם אייבורי ) . האם כדאי לרכוש אותו ??,האם הוא יעמוד במשימות שלו בכבוד ,אם לא מה אתם ממליצים ?? . זה המפרט של המחשב מעבד Intel Core 2 Dou T5550 1.83GHz ערכת שבבים Chipset Intel 965PM מסך "15.4 1280X768 כרטיס מסך לא משולב nVIDIA GeForce 8400MG 256MB זכרון 2048MB DDRII 667MHz דיסק קשיח Toshiba 160GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 80…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. כמה מפרט כזה אמור לעלות? - שלא יעבדו עליי בחנות לוח אם gigabyte 5mm pluse m2 amd כרטיס קול היקפי ac-97 מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty כרטיס רשת on board 10/100 זכרון 677mhz ddr2 512x2= 1 gb מארז Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty כונן 1.44 צורב dvdx16lg דיסק קשיח 160gb sata2 w.d מערכת הפעלה win xp home - וקחו בחשבון שאנחנו קונים את מערכת ההפעלה - מקורי - (להוסיף את זה למחיר) תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ללא מסך וללא מארז רוצה לוח אם SLI להרכיב עליו שני כ.מסך מחכה להצעות תודה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by hearyourorphanedch,

שלום אין לי מושג איך הולך העניין הזה של קניית לפטופים, אם אפשר להרכיב מפרט כמו כשקונים מחשב רגיל, או אם זה בא רק בחבילות שלמות, אני מניח שפה זה המקום לשאול את זה בכל מקרה אני צריך לפטופ, בסביבות ה-3000 עד 3500 בשביל עבודה עם פוטושופ ומשחקים פרימיטביים יחסית (civilization 4, simcity 4 לדוגמא) חוץ מזה צריך גם עכבר. אני לא יודע איך המחירים של המחשבים הנישאים, אם 3000 זה פחות או יותר המחיר בשביל מחשב פשוט אז אני אקח את זה, אבל אם אפשר לשפר את היכולות הגרפיות במחיר לא גבוה אז אני אשקול. בנוסף אני כמובן צריך גם לדעת כמה זמן בטריה, משקל ודברים כאלה תודה עריכה: עכשיו חשבתי שאולי חשוב גם באיזה תוכנות בדיוק אני אשתמש: פוטושופ cs 2-3 אילוסטרייטור cs 2 פלאש האחרון מדיה פלייר וקוויק ט…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by avid,

שלום, אודה לכם על ייעוץ בבחירת נייד לפיתוח תוכנה שיאפשר לי להריץ גם מחשבים וירטואליים (VMWARE). עד היום היה לי DELL עם מסך 15.6 ומקלדת מלאה. הבעיה שהדגמים החדשים כבדים מאוד והקלים (עם מסך 13.3) יקרים מאוד. תודה רבה על העזרה. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-5000 ש"ח אפשר לחרוג אם אין ברירה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה. נעשה שימוש ב-VMWARE ולכן נדרש זיכרון רב ודיסק SSD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EE044,

שלום חברים, אשמח לקבל הצעה למחשב פשוט שיוכל להריץ SolidWorks בצורה טובה. המחשב לא מיועד למשחקים או לשימוש כבד אחר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,250 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת מכונות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SolidWorks בשימוש תדיר אך לא כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד! -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אוקיי אז הנה המפרט: מארז - Thermaltake Shark VA7000 Black מחיר: 850 ש"ח ספק כוח - Thermaltake 430Watt W00069 PFC מחיר: 370 ש"ח לוח אם - MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 מחיר: 746 ש"ח מעבד - AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX מחיר: 2100 ש"ח קירור למעבד - Thermaltake Silent K8 939 CL-P0200 מחיר: 170 ש"ח זכרון פנימי - Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 מחיר: 812 ש"ח כרטיס מסך - Gigabyte NVIDIA GeForce 7800GT PCI-E SLI 256-bit 256MB GV-NX78T256D-ZK מחיר: 2140 ש"ח דיסק קשיח - Maxtor 300GB SATA 150 16MB 7200 RPM מחיר: 1380 ש"ח צורב - LG 52x32x52/16 Combo CD-RW/DVD-ROM Black Oem מחיר: 268 ש"ח צורב דיוידי - LG GSA-4167B DVDRW Bulk Blac…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yoavb,

שלום, לאחרונה רכשתי מחשב גיימינג עבור הבן שלי. בסופו של יום, אני מרוצה מאוד מן הרכישה. עלי לציין כי עבורי מלאכת הרכישה לא הייתה פשוטה. אני מוצא לנכון לשתף את חווית רכישת המחשב מתוך מחשבה שאולי יהיה בכך בכדי לסייע במשימה למי מכם שמצוי בפיתחה. כמו רבים וטובים החלתי במשימה ממש כאן בפורום, עם בקשה סטנדרטית לייעוץ בהרכבת מפרט מחשב בהינתן תקציב מוגדר. כמה ימים מאוחר יותר, בעזרתם האדיבה של כמה חברי פורום, התייצב המפרט עם חריגה קלה ולא משמעותית מן התקציב. שמח וטוב לב פניתי באמצעות האתר ללא פחות מארבע חנויות אינטרנטיות מוכרות. מחנות א' יצרו עימי קשר ועדכנו שיחזרו אלי תוך שבועיים שלושה. זה לא קרה. מחנות ב' יצרו עימי קשר, אך ציינו שאין בכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מחשב. התקציב כמובן מוגבל עד 3500 בלי מסך. המחשב מיועד להכל, משחקים (לא גיימר מטורף אך שיעבדו בצורה סבירה לפחות), סרטים (HD!!!) וכו'... אני קונה במזומן 4 מחשבים. ציוד הקפי אני אוסיף אחר כך, וחשוב לי מאוד שיהיה מחשב שקט וקריר ככל שאפשר במסגרת התקציב. עיצוב לא יותר מידי חשוב לי אבל שלא יהיה מכוער מידי. ואני צריך שירכיבו לי את המחשבים. אני לא מתכוון לעשות OVERCLOCKING (אולי רק בינוני כדי להתנסות בדבר לפרק זמן קצר), אך אני כן מתכוון לשדרג בעוד כשנה -שנתיים. אני מתכוון לשחק בכל המשחקים החדשים שיוצאים ויצאו בתקופה הקרובה ברזולוציה נורמאלית ( 1600X1200 או 1280X1024) המסך (עדיין לא נקנה - 22 או 24 אינץ', וLCD 32 ו 37 לחילופין). מקווה שעניתי על כל…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by תם ברנד,

שבוע טוב לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים. הכוונה שיהיה רלוונטי במידה כזו או אחרת לארבע שנים הקרובות. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אני מחפש מחשב נייד לשימוש מאוד בסיסי גלישה במחשב עבודה על אקסל וחיי סוללה ארוכים ואחריות ארוכה ככל שניתן. תקציב 2000₪-4500₪ לא מחפש להשתגע מצד שני רוצה מחשב שירוץ חלק שנתיים שלוש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by tzahi20,

צרפתי מפרט למחשב שאני רוצה להזמין, מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Beno Vak,

אהלן חברים אשמח לקבל הכוונה, אני מעוניין לרכוש IMac חדש 27 אינץ ואני מתלבט לגבי המעבד. הדגם שאני מעוניין בו מגיע עם מעבד i5 3.8 GHz quad-core tutbo boost up to 4.2 GHz של אינטל, ויש אפשרות לשדרג למעבד i7 4.2GHz quad-core tutbo boost up to 4.5 GHz של אינטל בעלות של 1100 ש"ח. השאלה שלי היא אם שווה לעשות את השדרוג ומהם ההבדלים בין המעבדים? המחשב הוא לשימוש יום יומי ללא תוכנות עריכה של תלת מימד וכ"ו האם אני ארגיש שינוי בינהם בסמן עבודה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ahabal,

היי חברים, נתחיל מזה שכמו הכינוי שלי אני לא מבין כלום במחשבים. אבל אחרי שנמאס לי מהמחשב מהבר מצווה ולכבוד שחרורי מהצבא אני רוצה להתפנק במחשב חדש כולל הכל (גם רמקולים, מקלדת וכל זה). אז ככה, השימושים העיקריים שלי במחשב הם האזנה למוזיקה, צפייה בסרטים, אינטרנט, פה ושם תוכנות כמו פוטושופ, ומשחקים בסיסיים מאוד (כמו פיפא, מנג'ר וכו'). חשוב לי לציין שוב שאני לא מבין יותר מדי ולכן אני סומך ב-100% עליכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג, אני לא לחוץ אבל רק אשמח אם תציינו לי מה אני מרוויח בחריגה. 2. מה שימושי המחשב? מוזיקה, סרטים, תוכנות ומשחקים בסיסיים (פיפא, מנג'ר), לגבי הגדרו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zgd,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד למשחקים כבדים, פעולה מבט ראשון, בתקציב של כ-4,000 (אני יכול להתגמש טיפה למעלה, אך לא הרבה) אין לי העדפה לייצרן הפציפי. מסך: לא משנה לי אם זה מסך מבריק או מאט. (מה שיותר טוב למשחקים, אם זה בכלל משנה) גודל המסך באופן טבעי צריך להיות כ15+- אינ'צ והרזולציה, רזולציה גבוהה כמובן, למשחקים. (אני לא מבין גדול, לשיקולכם) בטריה: לא צריך יותר מ6 תאים. מקלדת: שתתאים ותיהייה נוחה למשחקים. כולל מ"ה win כמובן. לא WIN8! (אני לא שפן ניסויים של מייקרוסופט) תודה לעוזרים וגם לאלו שלא! נ.ב שמתי את עיני על המפרט הבא: http://www.lastprice.co.il/product.asp?auctionid=9230 אתם ממליצים על מחשב מסוג זה? לדעתי יש לו רק בעיה אחת, שזהו הכונן קשיח האיטי. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, דרוש מפרט עד 3K לצורך עבודה עם תוכנות תלת-מימד (מהנדס מכונות פרילאנס) כגוון CATIA ו-Solidworks. בנוסף, יהיה שימוש למשחקים עם גרפיקה קלה-בינונית (כגון DOTA וכו'). מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks, CATIA, משחקי מחשב פה ושם (DOTA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הרכבתי מפרט למחשב שמיועד לאינטרנט, אופיס וקימפול של C++ ו- JAVA. אולי משחקים, אבל לא 3D. שינויים ושיפורים יתקבלו בברכה. אגב, לקחתי Segate בגלל ה- NCQ. זה רלוונטי רק לחיבור SATA II (שאין לי בלוח) או שזה טוב גם ככה? [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by WarBeast,

אהלן, הרכבתי מפרט לעצמי, רציתי לדעת מה אתם חושבים, תקציב עד 8K הדגש הוא על שקט, קירור אוויר בלבד, מפרט לגיימר, בדרך כלל לא מריץ AA/AF על המקסימום, ברזולוציה 1920x1080. עיקר ההתלבטות שלי כרגע: לוח אם, ספק ומארז. אני סגור שאני רוצה את המעבד הזה.. היום יש לי WD RAPTOR 150GB 10K HLFS, אני חושב להחליף אותו ל OCZ Vertex 3, אני חושש שלא ארגיש בהבדל שיצדיק את הכסף. ASUS P8Z68-V PRO (Z68) - ATX - ASMZ68VP http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15582 כמות: 1 מחיר: 1,190ש"ח ( למזומן:1,154ש"ח ) Intel Core i7 2600K 3.4GHz 8MB LGA1155 - BOX - מעבד http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14296 כמות: 1 מחיר: 1,520ש"ח ( למזומן:1,474ש"ח…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום רב! הדרישה הכללית היא למחשב לבית (גלישה באינטרנט, סרטים, הרצת תוכנות כבדות לחישובים כמו מטלב למשל, modelsim). כמו כן, אני לא משחקת במשחקי מחשב חדשים, ואולי אנסה לעשות אוברקלוקינג בעתיד הקרוב קראתי במספר מדריכים ובאתר זה בימים האחרונים ורציתי שתחוו את דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Intel E7200/E8300 קירור למעבד: Arctic cooling silencer 64 / alpine64 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L / GIGABYTE GA-P35-DS3L כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8500GT 512MB DDR2 PCI-E / GIGABYTE RADEON HD3650 512MB DDR2 PCI-E זכרון: 2GB מחברה מוכרת כלשהי דיסק קשיח: 320/500GB מחברה מוכרת כלשהי מארז+ספק: COMPUCASE 6A21 Black+Blue 400W TRT PSU / COMPUCASE 6A19 Black 400W TRT PSU …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות בבית, לגלישה באינטרנט, וללימודים. אני מתלבטת בין 2 סוגים: או Lenovo Idealpad 530S או HP Pavilion 15. הנה 2 הקישורים: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..211..2183..2639..5706.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=48170&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= https://ksp.co.il/?select=.268..271..162..2528..211..5703.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=62737&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= אשמח לעזרה, תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, אני מתכוון לקנות לאמא שלי מחשב נייד. אני אישית לא מבין גדול במחשבים ניידים כי אני תמיד קונה/בונה מחשבים נייחים. אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול, באזור 3000 ש"ח ומטה. אבל אני מוכן להשקיע קצת יותר אם יש צורך. אמא שלי בעיקר עושה עבודה משרדית: אינטרנט, WORD, Power Point. לא מחשב שמיועד לגיימינג או משהו רציני. לגבי סוללה, לא קריטי כי היא בעיקר עובדת איתו בבית. אמא שלי לא יודעת מה זה מאק, אז כמובן שווינדוס 10. לגבי SSD וכל השאר, כמו שאמרתי אני לא מבין גדול במחשבים ניידים, אבל אני אשמח לקבל המלצה על משהו מוצלח. בעיקר מה שחשוב שזה יהיה מחשב שיחזיק מעמד כמה שנים טובות, מסך גדול ויהיה בסביבות 3000 ש"ח. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. רכיבים: מעבד: Intel P4 DUAL CORE 2.8 לוח: INTEL מקורי!! 945 DDR2 זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17" 8MS+DVI סה"כ למחשב:5488 ש"ח (במקום 5872 ¤) מה אתם אומרים על המחשב הזה? מה כדאי לשנות אם יש צורך בכלל.. הבחור בן 25 עוד מעט, סטודנט באוניברסיטה וצריך מחשב לעבודות במחשבים (לא רק WORD, עוד תוכנות די כבדות..) וגם מעוניין קצת להשתמש בו למש…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by עמנואל לוסטיג,

מה מומלץ? כדאי מאמזון? מה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.