ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
היי, שדרגתי מארז, ספק כוח (S12II-620) וכרטיס מסך (GTX 560Ti). עדיין, יש לי לפעמים "שיהוקים" במשחקים, בלי קשר לרמת הגרפיקה, ואפילו בניגון סרטי HD. החלקים שלא שדרגתי עדיין הם: + מעבד E8400. + לוח אם בן 3 שנים של MSI. + שני הארד דיסקים 250GB של WD, באחד מהם כבר התגלו סקטורים פגומים. + זכרונות 2X2GB 800 MHz של מושקין. אני לא חושד שמקור הבעיות הוא בזכרונות, במעבד או בתוכנה, מה שמשאיר רק את לוח האם וההארד דיסקים. האם הארד-דיסק 0.5TB חדש יפתור את הבעיה ? בנוסף, חשבתי לשדרג ל-2500K עם לוח אם תואם. אבל אני יודע שהולך לצאת דור חדש של מעבדים לקראת סוף מרץ, האם שווה לחכות לכך כדי שיוזלו מעבדי SB הנוכחיים ? תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יותר ת'אמת בשביל משחק אחד שעליו אני ארשום בסוף. הערה : לגבי המחיר, כמובן אם יש במחיר יותר נמוך מחשב שעונה על הדרישות אז מצויין. * מטרות המחשב : לימודים, אופיס, סרטים HD, משחקים דיי קלים יחסית. * גודל המסך : לא כל כך מכיר בעין את הגדלים, שיהיה סביר אני מניח ?! * משקל רצוי : לא הכי מעניין. * האם נדרש זמן סוללה ארוך : לא קריטי, רוב הזמן מחובר לטעינה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : מן הסתם שיריץ סרטי HD אז כמובן שצריך HDMI * בלוטות : לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח : 500GB * כונן CD/DVD? צורב ? : צורב * כונן Bluray : לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא ? לא כל כך מבין מה זה אומר. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה : בלי מערכת…
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 730$ אחרי מע"מ 2774 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?10$ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה Photoshop adobe CS5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21inch wide x2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב פשוט וקל להקלדה בלימודים וגלישה באינטרנט, התקציב הוא 2500 ש"ח 2000. חשוב שתהיה לו אחריות לפחות לשנה הראשונה. * גודל המסך? 15.6 אינץ' לפחות, המטרה היא שתהייה מקלדת עם מספרים בצד ימין * משקל רצוי? ברור שכמה שיותר קל, אני לא כל כך יודע מה קיים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: 5-6 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו): לא. * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כונן+צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, בארץ מספיק. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Acer תודה! קובי
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי שאלה אחת פשוטה .. אני נוסע לתאילנד בעוד 4 חודשים בערך... האם כדאי לי לקנות משם/ או מהדיוטי פרי מחשב נייד?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ידידה שלי עורכת דין זקוקה למחשב נייד לעבודה משרדית בלבד. המחשב ינוייד רק בין הבית והמשרד, בשלב ראשון ללא ציוד היקפי נוסף. גודל מסך: 15 ומעלה עם ציפוי מט (עדיפות לרזולוציה 1600X900 ומעלה, אלא אם כן זה מקפיץ את המחיר משמעותית) מקלדת: דגש על מקלדת נוחה (לטעמי בסגנון של מקלדת THINKPAD סדרה T) משקל: פחות קריטי סוללה: לא קריטי בכלל כונן קשיח: לפחות 300 רצוי 500 CD: דרוש OS: דרוש אחריות: 3 שנים באתר הלקוח אין דרישות מיוחדות אחרות תודה
-
- 2 תגובות
- 947 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאתים גג ורק אם זה ממש משתלם 2. מה שימושי המחשב: אני רוצה מחשב שיריץ את SKYRIM בגרפיקה הגבוה ביותר שאפשר עם כל המודים שמשדרגים את הגרפיקה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני צריך לקנות גם ככה... כנראה זה יהיה הDELL 2312 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא חשוב כלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? אם התקציב מספיק אני אשמח. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? תוכנות - לא. הרכבת מחשב - כן. 9. האם …
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את המחשב הזה.. אני רוצה חוות דעת אם אכן משתלם.. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1012 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 3 1155 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪218 לוח אם: Gigabyte GA-Z68AP-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪541 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM V2 + USB 3.0 + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪565 זיכרון: 4Gb 1600 KINGSTON HYPER X BLUE - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪115 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪580 כרטיס מסך: SAPPHIRE 7970 3GB GDDR5 HDM…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להרכיב מחשב, אני סטודנט לתואר שני בהנדסה והמחשב מיועד להריץ תוכנות הנדסיות כמו מטלב, אוטוקד, מייפל - בסגנון הזה.. התקציב הוא 3000 ש"ח - לא יותר מזה!! בתוך התקציב שיהיה כלול גם מסך - אין דרישות גבוהות מהמסך, שרק יהיה כמובן lcd דק, אין צורך ביכולות גרפיות מרשימות. אין צורך בציוד היקפי חוץ מזה. זהו, שהמחשב יהיה מהיר ויעיל כמה שאפשר במסגרת התקציב. אין צורך ב-OC.. תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לימודים, משחקים (לפחות עבור השנתיים הקרובות) ועבודה שוטפת. רצוי שישרוד במבחן הזמן את הארבע שנים הקרובות. * גודל המסך? 13~ אינץ' (זה הגודל האידיאלי, אתפשר גם על כל גודל אחר שיבוא עם מפרט שמספק את צרכי). * משקל רצוי? לא משמעותי. כמובן שעדיף קל עד כמה שאפשר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3+ (המטרה המקורית הייתה 7~ שעות ולכן כמה שיותר, יותר טוב) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? צריך אפשרות לחבר לתחנת עגינה. * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500G * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך * כונן Bluray? אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבקש מפרט בכ-10K לעריכת סאונד ווידאו וגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במסגרת הדרישות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סאונד מקצועית, עריכת וידאו מקצועית, משחקים ברמה בסיסית וגם אני הולך לעשות האקינטוש ככה שהרכיבים צריכים להתאים למק אבל כמובן אני לא מצפה לסוג של מידע כזה .כרגע יריץ רק WINDOWS. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Cubase. AVID, Premiere פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Batt…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ביקשו ממני המלצה למחשב+מסך מחשב בשביל שימוש בC++ וC SHARP, המחשב צריך להיות כולל מסך. מסך חשבתי על הDELL 2312 אבל בקשר למפרט אין לי מושג ואשמח לקבל אחד כזה. (אם ייצא יותר זול, מה טוב) תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב נבנה בשביל גיימניג כבד ,ושימוש ב vmare מחיר המחשב - 9K [לא צריך ציוד הקפי] מעבד - intel i7 3820 3.6 ghz 10mb לוח אם - msi x79a-gd65(8)d זכרון - corsair 2x4gb ddr3 1600mhz cl8 כרטיס מסך - msi radeon amd 7970 overclocking דיסק קשיח - wd 2 tb 64 mb cavier green צורב - lg dvd bluray ספק כוח - seasonic 760w x-series מארז - cooler master 932 haf amd edition
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הזה הוא טוב למחשב נייד שאמור להריץ משחקים ברמה של CRYSIS 2?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לגלישה בלבד לאדם מבוגר, כנראה גם להקלטה של מצלמת אבטחה, אולי אחסון סרטים לסטרימר בסלון. בעיקרון חשבתי על תקציב באזור ה-6000-7000 שח, אין לו בעיה של כסף והוא רוצה הכי מהיר שניתן, כמובן שאין צורך להגזים עם i5 וכדומה. צריך גם מסך, ו-USB3. חשבתי על ה-i3 הבסיסי לוח Z68 של אסוס זיכרון 4GB (אולי 8 אפילו כי זה כל כך זול) של 1600MHZ. קירור יחסית טוב ושקט באזור ה-120 שח? אולי ARCTIC COOLING 7 FREEZER. כונן קשיח SSD 120GB למערכת הפעלה - יש אחד מומלץ? כונן קשיח 1TB 5400RPM למצלמת אבטחה. צורב BLU-RAY. ספק כח Seasonic 430W. מארז - אחד עם הספק כח בתחתית, מאווררי 120MM ו-USB בחזית או למעלה. מסך דל 24 אינץ' ווינדוס 7 חוקי HOME PREMIUM עוד כונן DOK 32GB של USB3 שיוכל לחבר ל…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?לא משנה אבל לא ל חלקים יקרים מדי שהיה מתעים לה GTX 590 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefild3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אניינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת …
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט באיזה מחשב לבחור לצרכים של : 1. גלישה באינטרנט 2. XBMC 3. עבודה קצת על אופיס. השימוש העקרי הוא HTPC בעיקר XBMC. הדגמים בינהם אני מתלבט הם : ZOTAC ZBOX HD-ID40 או ZOTAC ZBOX AD04 תודה מראש, עודד
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד בארצות הברית ורציתי לדעת- האם אני צריך שנאי או שמספיק מתאם חשמל? הדגם של המחשב- Dell XPS 15 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כל אחד ותקופתו (יריות גוף ראשון,אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך23 " מחשיבזיה סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למוסך ותוכנה קלילה של המוסך של חבר ומצאתי ב300 ש"ח פנטיום 3 מהירות 1000MHZ זיכרון 384MB (מורכב מ128+254) במהירות 133MHZ לוח ASUS CUSI-FX צ'יפסט SiS 630E/S + 85C503/5513/961 כונן קשיח 13 ג'יגה כרטיס קול + רשת on board עובדים כונן דיסקטים + כונן תקליטורים X52 כמה שווה מחשב כזה באמת? 300 זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אח שלי אמור לקבל מחש מהעבודה והוא שאל אותי מה עדיף לקחת? אחד משני המחשבים המוזכרים בכותרת. למחשבים מפרט די דומה, מעבד זהה ואותה כמות זכרון. כרטיסי המסך מעט שונים, ובמחשב של דל מכניסים הרחבת USB 3 במקום הכונן האופטי. יש למישהו הכרות עם המחשבים הללו? המלצות? אשמח לשמוע, תודה.
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
היי חברים ברשותי לפטופ חדש ורציתי לדעת מה ההליך הטוב ביותר להשמת אותיות עברית על הלפטופ. הבנתי שמדבקות זה האידיאל בגלל שחריטה מפיגה את האחריות. למישהו יש דגם מדבקות מומלצות ומקום מומלץ שיוכל לעשות לי את העבודה? תודה רבה! אגב-- לא ביקשתי המלצות לחריטה בגלל שלמיטב הבנתי הן פוגמות באחריות (lenovo t420s), אם אני טועה וזה לא פוגם באחריות אשמח אם תגידו לי, כי זה ללא ספק אופציה עדיפה. תודה שוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני מתארגן לקניית נייד 15.6, core i7 עם 4-8 ג'יגה זכרון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למה שקורה היום בשוק כרטיסי המסך לניידים בלי קשר לתקציב. איזה 2-3 כרטיסים הם החזקים ביותר ו\או נותנים תמורה הטובה ביותר למחיר מAMD ומnvidia? בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות באזור המרכז. איך notebookclub? (לא חשוב לי שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה). בנוגע ל KSP, אני לא מת עליחם, אבל הבנתי שהם עובדים עם היבואנים הרישמיים ברוב המקרים (ואז לאחר הקנייה אתה לא קשור אליהם יותר), זה נכון? אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם (כמו למשל: אידיוט, אם אתה רוצה מחשב למשחקים אל תקנה בכלל לפטופ וכו'). שבת שלום גל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן הפרטים ע"פ חוקי הפורום: התקציב המקסימאלי - 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – כמה מאות מה שימושי המחשב - גלישה, הורדת תכני HD וצפיה בהם במסך מחשב, עבודה עם אופיס. אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט בסולם של 1 עד 10 אז שיהיה 3 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך לכלול מערכת הפעלה/אופיס עדיף הרכבת מחשב בחנות. גר בקריות (KSP למשל) האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 נראה לי חשוב. כמוכן, שיהיה אפשר לחבר 2 HD של SATA ואחד של IDE (מהמחשב הישן) האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? – שלילי תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר להרצת וירטואליזציה ולעבודה שוטפת (יקצת משחקים וכמובן תכני HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר להרצת מכונות וירטואליות (מחייב מינימום 16 גיגה זיכרון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ'ץ - DELL U2…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-