ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
המחשב נבנה בשביל גיימניג כבד ,ושימוש ב vmare מחיר המחשב - 9K [לא צריך ציוד הקפי] מעבד - intel i7 3820 3.6 ghz 10mb לוח אם - msi x79a-gd65(8)d זכרון - corsair 2x4gb ddr3 1600mhz cl8 כרטיס מסך - msi radeon amd 7970 overclocking דיסק קשיח - wd 2 tb 64 mb cavier green צורב - lg dvd bluray ספק כוח - seasonic 760w x-series מארז - cooler master 932 haf amd edition
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום... רציתי לשאול האם הכרטיס מסך הזה הוא טוב למחשב נייד שאמור להריץ משחקים ברמה של CRYSIS 2?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב אמור לשמש לגלישה בלבד לאדם מבוגר, כנראה גם להקלטה של מצלמת אבטחה, אולי אחסון סרטים לסטרימר בסלון. בעיקרון חשבתי על תקציב באזור ה-6000-7000 שח, אין לו בעיה של כסף והוא רוצה הכי מהיר שניתן, כמובן שאין צורך להגזים עם i5 וכדומה. צריך גם מסך, ו-USB3. חשבתי על ה-i3 הבסיסי לוח Z68 של אסוס זיכרון 4GB (אולי 8 אפילו כי זה כל כך זול) של 1600MHZ. קירור יחסית טוב ושקט באזור ה-120 שח? אולי ARCTIC COOLING 7 FREEZER. כונן קשיח SSD 120GB למערכת הפעלה - יש אחד מומלץ? כונן קשיח 1TB 5400RPM למצלמת אבטחה. צורב BLU-RAY. ספק כח Seasonic 430W. מארז - אחד עם הספק כח בתחתית, מאווררי 120MM ו-USB בחזית או למעלה. מסך דל 24 אינץ' ווינדוס 7 חוקי HOME PREMIUM עוד כונן DOK 32GB של USB3 שיוכל לחבר ל…
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?לא משנה אבל לא ל חלקים יקרים מדי שהיה מתעים לה GTX 590 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefild3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).23 אניינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת …
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתלבט באיזה מחשב לבחור לצרכים של : 1. גלישה באינטרנט 2. XBMC 3. עבודה קצת על אופיס. השימוש העקרי הוא HTPC בעיקר XBMC. הדגמים בינהם אני מתלבט הם : ZOTAC ZBOX HD-ID40 או ZOTAC ZBOX AD04 תודה מראש, עודד
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד בארצות הברית ורציתי לדעת- האם אני צריך שנאי או שמספיק מתאם חשמל? הדגם של המחשב- Dell XPS 15 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים,תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא מיועד למשהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים כל אחד ותקופתו (יריות גוף ראשון,אסטרטגיה) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך23 " מחשיבזיה סמסונג -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות…
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למוסך ותוכנה קלילה של המוסך של חבר ומצאתי ב300 ש"ח פנטיום 3 מהירות 1000MHZ זיכרון 384MB (מורכב מ128+254) במהירות 133MHZ לוח ASUS CUSI-FX צ'יפסט SiS 630E/S + 85C503/5513/961 כונן קשיח 13 ג'יגה כרטיס קול + רשת on board עובדים כונן דיסקטים + כונן תקליטורים X52 כמה שווה מחשב כזה באמת? 300 זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי, אח שלי אמור לקבל מחש מהעבודה והוא שאל אותי מה עדיף לקחת? אחד משני המחשבים המוזכרים בכותרת. למחשבים מפרט די דומה, מעבד זהה ואותה כמות זכרון. כרטיסי המסך מעט שונים, ובמחשב של דל מכניסים הרחבת USB 3 במקום הכונן האופטי. יש למישהו הכרות עם המחשבים הללו? המלצות? אשמח לשמוע, תודה.
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
היי חברים ברשותי לפטופ חדש ורציתי לדעת מה ההליך הטוב ביותר להשמת אותיות עברית על הלפטופ. הבנתי שמדבקות זה האידיאל בגלל שחריטה מפיגה את האחריות. למישהו יש דגם מדבקות מומלצות ומקום מומלץ שיוכל לעשות לי את העבודה? תודה רבה! אגב-- לא ביקשתי המלצות לחריטה בגלל שלמיטב הבנתי הן פוגמות באחריות (lenovo t420s), אם אני טועה וזה לא פוגם באחריות אשמח אם תגידו לי, כי זה ללא ספק אופציה עדיפה. תודה שוב.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם אני מתארגן לקניית נייד 15.6, core i7 עם 4-8 ג'יגה זכרון. אשמח לשמוע את דעתכם בקשר למה שקורה היום בשוק כרטיסי המסך לניידים בלי קשר לתקציב. איזה 2-3 כרטיסים הם החזקים ביותר ו\או נותנים תמורה הטובה ביותר למחיר מAMD ומnvidia? בנוסף אשמח לקבל המלצה על חנות באזור המרכז. איך notebookclub? (לא חשוב לי שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה). בנוגע ל KSP, אני לא מת עליחם, אבל הבנתי שהם עובדים עם היבואנים הרישמיים ברוב המקרים (ואז לאחר הקנייה אתה לא קשור אליהם יותר), זה נכון? אשמח לשמוע כל הערה או הארה שיש לכם (כמו למשל: אידיוט, אם אתה רוצה מחשב למשחקים אל תקנה בכלל לפטופ וכו'). שבת שלום גל
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להלן הפרטים ע"פ חוקי הפורום: התקציב המקסימאלי - 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? – לא משנה לי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? – כמה מאות מה שימושי המחשב - גלישה, הורדת תכני HD וצפיה בהם במסך מחשב, עבודה עם אופיס. אין צורך בציוד הקפי חשוב שיהיה שקט בסולם של 1 עד 10 אז שיהיה 3 לא מתוכנן אוברקלוק לא צריך לכלול מערכת הפעלה/אופיס עדיף הרכבת מחשב בחנות. גר בקריות (KSP למשל) האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 נראה לי חשוב. כמוכן, שיהיה אפשר לחבר 2 HD של SATA ואחד של IDE (מהמחשב הישן) האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? – שלילי תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב ישמש בעיקר להרצת וירטואליזציה ולעבודה שוטפת (יקצת משחקים וכמובן תכני HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב מיועד בעיקר להרצת מכונות וירטואליות (מחייב מינימום 16 גיגה זיכרון) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ'ץ - DELL U2…
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD MOH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22 אינץ' ומסך 42 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך HD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם ש…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי קרס ואני צריך מחשב ללימודי תואר שני בה.חשמל בטכניון, לעיבוד תמונה ולמשחקים קלים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכנות/עיבוד תמונה/משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מטלב, פוטושופ/לייטרום באופן תדיר.משחקיים NBA2K12, סטארקראפט, מקס פיין כשיצא באופן מזדמן. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). קניתי מסך DELL U2312HM אז 23 אינץ' ב1920X1080 -…
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?10-13.3 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כדאי HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אבל כדאי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מחשב נייד, הראשון שלי (: היות ואין לי כיוון אודה על המלצתכם. התקציב שלי הוא 2000 שח למחשב 15". המחשב ישמש לצרכים בסיסיים יחסית, כרגע אין סיבה ככלל לצאת איתו מהבית ככה שזמן סוללה מנצח הוא לא קריטריון שחשוב לי יותר מידי (אשתמש בעיקר במתח חיצוני), וגם אין צורך במחשב חזק פיזית או מוקשח, בעתיד אקח אותו ללימודים. ישמש אותי ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה בחדר (עם מערכת חיצונית של creative) , וניגון סרטים. אם בכלל יש כזה דבר במחשבים ניידים אז חשוב לי יציאה לסאבוופר 5.1 סראונד למחשב לצורך שמע בסרטים. כמו כן, חשוב לי שיהיה כרטיס רשת מובנה אלחוטי שתומך במהירויות גלישה גבוהות, חשוב שיהיה Bluethooth' , כמובן צורב DVD. USB 3.0. חשוב לי שהמחשב יו…
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
[1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod mw3, gta iv, וכאלה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ]מסך 19אינץ' של HP -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי לא 4. האם יש רכ…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לאמא שלי. הצורך היחידי שלה במחשב הוא הרצת תוכנות עיצובי בגדים. המפרט הדרוש הוא גודל מסך מינימלי של 15.6 אינטש, זיכרון פנימי של 2-4 GB, ללא צורך במערכת הפעלה וללא חשיבות במשקל. אבקש הצעות והמלצות למחשבים בסביבות ה-2,000 ש"ח. אודה לכם מאוד בשמי ובשמה.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכל החברים, המומחים ויודעי הדבר 8) אני פותח דיון היות ואני מחפש לקנות מחשב נייד שנותן הכי הרבה תמורה לכסף, דרישות הבסיס הן אמינות ואורך חיים כל השאר נתון לפרשנות אישית שלכם. כמובן שאני מצפה שהמחשב יעמוד בעומסים ובדרישות של המשתמש הסביר, כמו הישראלי הממוצע אני אשמח לקנות חללית גיימינג במחיר מחשבון כיס אבל זה לא ממש עובד ככה, אז מה דעתכם? תשובות מנומקות יתקבלו בברכה, דארוק.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש צורך במסך מט בגלל שנייד יהיה בחדר עם הרבה אור. השימושים במחשב : גלישה באינטרנט משחקים קלים צפיית סרטים עבודה בפיתוח תוכנה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי אני רוצה לקנות HTPC לסלון. הוא יריץ סרטי HD וירדו אליו סרטים ישירות מטורנט. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בצ…
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני עובד עם תוכנות חישוב וסרטוט כמו matlab, מייפל וכו'.. אני צריך המלצה למחשב רב תכליתי לעבוד עם התוכנות האלה, מסך בגודל 15.6, מחשב טוב ואמין שיעבוד מהר! תודה..
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תקציב: עד 1500 עם אפשרות מינימלית של חריגה ב-100 ש"ח +-* מטרות המחשב? לדוגמה: 98% עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים באופן מינימלי ביותר (2%) * גודל המסך? 10"-12" * משקל רצוי? עד 1.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כדאי מאוד, 6 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) hdmi חשוב, אבל לא חובה * בלוטות? חשוב, אבל לא חובה * גודל מינימלי - לא משנה כונן קשיח ? * כונן CD/DVD? צורב? הבנתי שבנטבוק אין בכלל כונן dvd/cd אז לא.. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Fujitsu, אבל רק כ…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-