עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, יש ברשותי מעבד Intel Core i7-2600K Processor חדש ואני רוצה להרכיב מסביבו מחשב נייח לבית. השימוש העיקרי הוא לתוכנות "קלות" (אופיס בעיקר) וכן לסרטים. מדי פעם תוכנה מתמטית (מטלב). השיקול העיקרי: הוזלת עלות כוללת (תקציב בסביבות 3000, ניתן לחרוג) פרמטרים נוספים: 1. 4GB זיכרון לפחות (כמה תעלה ההרחבה ל- 8GB?) 2. דיסק קשיח של WD לפחות 1TB 2. אופציה לחיבור שני מסכים 3. שקט (8 בסולם 1-10, 10=שקט ביותר) 4. הבנתי שמעבד i7 הנ"ל כולל את החומרה של כרטיס המסך כך שלא צריך כרטיס מסך - האם נכון? 5. אין צורך במערכת הפעלה (יש לי win7 חוקי), מעדיף הרכבה בחנות 6. צריך מקלדת/עכבר (אלחוטיים) - אשמח להמלצות 7. כרגע אין צורך ברמקולים, בהמשך נרצה לקנות ולחבר את המחשב למערכת רמקולים (5.1) - אשמ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. מעבד i7 920 קירור מעבד Scythe Mugen לוח אם Asus P6T זיכרון Corsair Dominator 1600Mhz (3X2GB עם צלעות קירור) הארדיסק WD Blue 320GB כרטיס מסך Nvidia 8500GT 512MB Silent מארז חדש HEC 6AG1 וספק חדש Seasonic S12II 430W DVDRW לא זוכר איזה, אבדוק אם צריך. איזה ערך כספי יש היום למפרט הזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by snowboy,

מפרט מחשב לגיימינג וOC כולל מסך 19 ועכבר +מקלדת איכותיים (עדיף MX518) וGTO2 הכל במחיר גג של 6500 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ^^ מה שהוא אמר ניסיתי דרך ההגדרות של העכבר בקונטרול פאנל, ביוס (עכבר מובנה..) וגם דרך DEVICE MANAGER ללא הצלחה רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. כמה הערות - 1. השימושים העיקריים יהיו משחקים חדשים, photoshop ו premiere בתור תחביב וגם mathlab (אבל לא דברים קיצוניים) וסרטי HD , אין צורך בכונן blu ray 2. בתור חיפאי אני מעדיף לקנות בחניות באזור כגון noa או ב pandas ולכן אם למישהו יש הצעות אחרות אני מעדיף מהחניות האלה, ובבקשה לא ksp או ivory 3. המסך הנוכחי הוא "hp 19 עם פנל TN ורזלוציה טבעית של 1280x1024, ולכן 4850 זה מספיק, יכול להיות שאני אחליף אותו בקרוב ואז אני אשקול קנית 4850 נוסף ל XF (וזאת אחת הסיבות לקנית הלוח אם הנ"ל). 4. אני מתכנן OC , האם הספק/ מארז/ מאוורר למעבד/ לוח אם מתאימים ? האם אפשר לקצץ במחיר של המארז אבל שישאר מארז גדול ? אני שוקל לקנות את Sonata III אבל הוא נראה לי קצת קטן ולחוץ בפנים. שקט של מארז ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי חברים,אני מחפש מחשב נייד שיכול לשמש גם ללימודים שלי וגם לגיימינג,מצאתי את YOGA 730 עם- מעבד-Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz מאיץ גרפי- Intel® UHD Graphics 6201920 x 1080) IPS touchscreen תצוגה-13.3” FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen https://ksp.co.il/m/uin/52591&ref=select#nav-mlay השאלה שלי היא אם המחשב הזה יכול לעמוד במשחקים כמו פורטנייט,קונטר,קול אוף דיוטי וכאלה.. לא חייב לעמוד על האיכות הכי טובה אבל העיקר שהמשחק לא יתקע.. תודה לכול מי שעוזר!!

7. שלום, אני בן 16, ולא רוצה לעשות טעויות בקניית מחשב גיימינג חדש 🙂 השאלה שלי היא כזאת ואשמח שתעזרו לי! למעבד i5600kf, שעומד לעבור מתישהו מן הסתם overclocking עדיף לשים קירור- noctua nhd15 או קירור Master Liquid ML240RS RGB Liquid CPU Cooler ? תודה לעוזרים, דעתכם חשובה לי!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Dr@gon,

אני צריך מפרט טוב למחשב ב7000 שקל בלי ספק, מארז, מסך, מקלדת ועכבר. רצוי 120GB SATA וDVD RW בסביבות ה900 שקל. תודה לכל מי שעוזר לי

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by avz,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי ואפילו במידע בלבד. יש לי מחשב די ישן - HP COMPAQ EVO N1020V - מותקן בו מודול זכרון של 512MB אבל המחשב מזהה רק 214MB. ניסיתי להעביר את המודול לסלוט השני, אבל המחשב לא מזהה אותו בכלל וכלל לא מתחיל לעלות. אשמח לקבל מידע מה ניתן לעשות/לבדוק כדי לפתור את הבעיה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני חדש בתחום הניידים ואני מחפש מחשב שאני אוכל לעבוד איתו עם פוטושופ פרמייר 3די מקס (בקיצור תוכנות עריכת וידאו ותמונה) אשמח אם תעזרו לי במפרט.. אגב, הייתי רוצה לקנות את המחשב דרך איביי למישהו יש ניסיון עם זה? רעיון טוב \ לא טוב.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אנשים ככה הלכתי לאיבורי והמחיר הנמוך ביותר שהצלחתי לקבל זה e6300 2mb לוח lemont 965 ltck זכרון 512 *2 667 כרטיס מסך gf7600 gs דיסק קשיח WD 160 8 MB מקדלת+עכבר+רמקולים מארז של איבורי אם ספק 400 WAT מסך 17 דק של aoc 8 ms ב 4500 איך המחיר? אני חייב לציין שהמחשב לא מיועד ל OC רק למשחקים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. חשבתי על הדגם הזה של דל http://ksp.co.il/index.php?select=.268..271..132..211..466.&list=1&sort=2&glist=0&uin=36666&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= האם הוא מומלץ או שיש המלצות טובות יותר? חשוב לי שהמחשב יהיה נוח ושקט ללימודים. חובה ssd 8 ג'יגה זיכרון i5 שימושים רגילים, אופיס סרטים וכולי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. לקניה בארץ עם אפשרות חריגה של 500 ש"ח אם יש צורך * מטרות המחשב? לדוגמה: שימוש משרדי\ביתי אופיס, אינטרנט קצת סרטים... * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15" * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth?לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320GB ומעלה * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם אם יש אחריות הכוללת איסוף מהבית זה יהיה מעולה למרות שלא קריטי(נכוויתי בעבר מהשירות של DELL)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני לא ממש מבין במחשבים אבל אני צריך מחשב אם מינימום של 3 ג'הרץ מעבד ו 2 ג'ב ראם וכרטיס מסך טוב לגיימר משו כמו 1000-1500

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Scientez,

אני בונה מפרט המכיל כרטיס מסך GEFORCE GTX 1060, ואני מתלבט בין שני מעבדים: AMD RYZER 5 1400 או INTEL I5 7500 המטרה היא גיימינג ׁלמשחקים כמו GTA V FAR CRY CSGO H1Z1 אני מתכנן את רכישת המחשב באוגוסט, וחבר אמר לי שעד אוגוסט יכול להיות שINTEL I7 7700 יהיה במחיר של המעבד I5 7500, האם זה נכון?

16. Started by yogev_k,

מעבד - ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE? לוח אם - ?abit AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI זיכרון - ?1GB Corsair? 667 כרטיס מסך - e-GeForce 7600 GT 256MB דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? צורב - ?PIONEER A111 DVD±RW? מארז -?Thermaltake Tsunami VA3000SWA? ספק - ?Spire RockeTeer IV 600W Silent (24pin) http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N550-AX&family=22 http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.planet3dnow.de/news_images/fatal1ty-an9-32x_box_500.jpg&imgrefurl=http://www.planet3dnow.de/cgi-bin/newspub/viewnews.cgi%3Fid%3D1148991401&h=390&w=500&s…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ItachiSan,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K בלי חריגות. אם אפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HTPC, תכני HD, גלישה באינטרנט. הרזולוציה הטבעית של המסך: 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by ron63841,

מחשב נייח למשחקים עד 6000 שקלים 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציה המירבי הוא 6000 ש"ח ולא מתאפשרת חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים. דוגמאות: Valorant, League of Legends בעיקר ולפעמים משחקי Single Player טובים למשל Cyberpunk 2077 כשיצא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רמת חשיבות של 8 מתוך 10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו,…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by shaybenmoshe,

שלום, המחשב הקודם שלי קרב אל קיצו (8 שנים זה בהחלט מכובד) ודרוש מחליף. השימושים: גלישה באינטרנט, תכנות, עבודה משרדית, לא הרבה יותר. (לא גיימינג) אין צורך בציוד היקפי. אין צורך בכונן אופטי. יש לי שני HDD שבאים מהמחשב הקודם ובהחלט מספיקים לי מבחינת נפח. יש מספר דברים שאני רוצה: 16GB זיכרון בשני סטיקים (כן, אני צריך 16, ואני רוצה מקום לשדרוג) לוח אם שתומך בלפחות 32GB זיכרון בארבעה סטיקים (מקום לשדרוג), ועם לפחות 6 חיבורי SATA SSD של 128GB (אין לי צורך ביותר כי יש לי HDD מהקודם, אם יש המלצות אחרות או שדרוג בהפרש זניח, אני אלך על זה) מארז עם מקום לכל הכוננים האלו (2 HDD ו-SDD אחד), ובעדיפות לפחות עוד מקום אחד מארז פשוט ונקי (לא גדול עם הרבה לדים) שקט במידה סבירה (לא משהו קיצו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by azaz12,

שלום לכולם, אשמח לקבל סיוע בקנית מחשב נייד: * מטרות המחשב? לא משהו מיוחד, אופיס, גלישה ברשת וסרטים * גודל המסך? 12 -15.6 * משקל רצוי? פחות מ- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא יודע מה נחשב ארוך, אבל עדיף שהוא יחזיק מעמד 4 שעות או לכל הפחות 3. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מעדיף 500, אפשר להתפשר על 320 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה אמינה ניסיתי בימים האחרונים לחפש בעצמי בכל מיני אתרים, כל פעם שאני חושב שאני מוצא משהו אני מוצא סיבה לשלול אותו, לכן באתי לכאן. ראיתי בזאפ את זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל כשאני נכנס …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by danyz,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד , סימולציות ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Solidworks , Ansys, Photoshop- שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (שני מסכים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם. בניתי מפרט שאפרט אותו מיד שמסתכם ב- 5,800 כאמור לעיל. המחשב מיועד בעיקר למשחקי נהיגה בגרפיקה טובה. היום חבר יידע אותי שהולך לצאת Directx 10 ושכ. המסך לא יהיה רלוונטי למשחקים תוך שנה עד שנתיים. המפרט: מעבד: INTEL CORE2DUE 2.6GHz E-6700 BOX LGA775 מחיר: 1041 לוח אם: GA965GMS2 - Gigabyte מחיר: 622 זכרון: DDR2 512MB 800MHZ CL3 - Kingston - שתי יחידות (סה"כ 1 GB) מחיר כולל: 580 כ. מסך: Radeon X800GTO 512MB - Sapphire מחיר: 823 ספק כח: ATX MI-ATX600 20/24PIN 600W 12CM FAN מחיר: 340 דיסק קשיח: WD1600JS - Western Digital 160GB 7200RPM מחיר: 287 צורב: LG DVDX16 GSA-4167B DUAL LAYER מחיר: 166 כונן: ASUS DVD 16X48 מחיר: 118 מסך: LG- L1970 HR מחיר: 1583 לא פורטו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מסתכל באתרים כאן ולא מצליח לבנות מפרט כמו שצריך תחת 3000.....מקסימום 3500 הבעיה היא כזו זה מפרט למי שבעקרון 90 אחוז סביבת דסקטופ ו 10 אחוז משחקים ...פה הבעיה שהמשחקים הבודדים שהוא משחק כבדים ביותר ובינהם גם ה FLIGHT SIMULATOR X הכבד ! פה הדילמה שלי ...לא מצליח לבנות פה משהו שיסחוב לו יפה את הסימולטור הכבד הזה כי אם זה כרטיס מסך טוב אז זה אומר גם ספק חזק ב 400 שקל ....וכו צריך עזרה תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום לכלום , אני גיימר לשעבר , והיום אני רוצה לחזור לעולם הזה , והייתי רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים , אשמח מאוד אם תעזרו לי אני קצר בזמן וקונה את המחשב היום - מחר . תקציב 4500 שח לא צריך מסך לא מקלדת ולא עכבר. רק מארז ומפרט. תודה רבה מראש!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by falukky,

מעבד i5 4670 לוח Asrock Z89 Pro4 כרטיס מסך Gigabyte GTX 760 זכרונות Corsair Vengernce 8GB 2133MHZ x 2 הארד דיסק Samsung SSD 840 Pro 128GB ספק Seasonic 560KM Active PFC F3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.