עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by boynet2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם יש צורך אשמח לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תיכנות(ide כבדים), עריכה גרפית(בקטנה), עיבוד וידאו(בקטנה), טיפה משחקים, וצפייה בסרטים, זה מחשב שעושה כמעט הכול א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד למשחקים אבל זה הדבר הכי נמוך ברשימת העדפות ואין לי בעיה לשחק משחקים באיכות נמוכה וכאלה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by soundf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב המחשב לשימוש בסיסי שמיעת מוזיקה,צפיה בסרטי hd 1080p, וגלישה באינטרנט א) אופן שימוש -תדיר ב) רזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב -מסך בגודל 42 אינץ. 1080p תמיד יהיה מחובר 3. האם יש בציוד היקפי:אין צורך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (7)המחשב ממוקם בחדר שינה וישאר דלוק מידי פעם. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יהיה מתוכנן אף פעם 7. הרכבת מחשב בחנות? -הרכבת המחשב בחנות. בלי מערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? כן לקנות אך ורק מksp באר שבע בגלל שזה צמוד לביתי ונוח. 9. האם יש ב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן... יש לי נייד ישן של IBM T42 שהיה מלא בשטויות אז פירמטתי אותו,ההארדיסק מחולק לשני מחיצות אחד למערכת ואחד לאיחסון. שמתי לב שבכונן האחסון יש תיקייה שנקראת BACKUP ובתוכה קבצים של נורטון גוסט,אני מאמין שהטכנאי שמכר את המחשב לחברה שלי יצא את הגיבוי הזה כי משום מה אני לא מוצא דרייברים באתר של איי בי אם,רציתי לדעת מה אני צריך לעשות בשביל לעשות שיחזור למערכת הפעלה בעזרת גוסט. צריך להכין דיסק הפעלה ? ואם כן אז איך ? אני צריך להתקין את התוכנה במחשב שבו אני רוצה לעשות את האתחול ? או שאת הדיסק אפשר לעשות במחשב הנייח ופשוט לעשות בוט מהדיסק בנייד ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש תיק נחמד למחשב 13.3 שיהיה גם תיק ללימודים. שתהיה הפרדה טובה בכיסים, שהמחשב לא יתנגש עם כל השאר. מישהו מכיר? טנקיו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד , והנה מה שהיא צריכה ממנו פחות או יותר : הוא אמור לעבוד טוב בעיקר עם התוכנות rhino maya solid works סליחה אם הטעיתי באחת התוכנות, זה מה שהיא אמרה לי שהיא עובדת איתם. היא גם צריכה שזה יהיה מסך מט ולא מבריק מישהו אמר לה שהמק עדיף, אבל אני מעדיף לקחת את עצתכם - מה ההמלצה שלכם בתקציב הנ"ל ? האם הוא בכלל מספיק לדרישה שציינתי כאן? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Gil Abadi,

היי אני מעוניין לקנות לפטופ בעיקר לצרכי תכנות של java וC# בעזרת אקליפס וויז'ואל סטודיו וגם של אנדרואיד 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000-4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך אבל אם צריך אנצל את כל התקציב. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא תכנות JAVA וC# באקליפס וויז'ואל סטודיו בעיקר וגם תכנות אנדרואיד. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמו בכותרת, באשר לחריגה אם זה שווה את זה לדעתכם אשחמ לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בתוכנה פרמייר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, מאחר ומדובר בנייד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by idan003,

הי לכולם, זה המפרט שלי כרגע: לוח: G.sniper M3 מעבד Intel i5 3570K ivy bridge מאוור למעבד: Corsair Hydro H80i ספק: SeaSonic 860W Platinum-Series כרטיס מסך: Rendon r9 290oc 4GB האם אני צריך לשדרג? (או לחכות לסידרה הבאה של המעבדים?) יש לי קצת בעיות בOC והייתי צריך להוריד אותו כדי שהמחשב הפעל בצורה טובה. עוד משהו המאוורר המים שלי של קרוסייר הוא על מצב וורוד ולא על הלבן שהיה פעם מישהו יודע למה? וגם אני מחפש להוסיף שני מסכים במקום 1 בשביל עבודה (בעיקר בתוכנות ופוטושואפ) יש המלצה לגבי זה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by odedidush,

הי , אני מעוניין לרכוש מחשב intel nuc לסלון. השימוש הוא: צפייה בסרטים וסדרות,צפייה ב-web flashes , תכנות office וגלישה באינטרנט . איזה דגם אתם ממליצים ?

10. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, כרגע אחי נמצא בארצות הברית ואני מעוניין שיקנה לי שם נייד, הייתי מעוניין בהמלצות לפי צרכיי שיפורטו, השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב מתקדם יחסית שישרת לאורך זמן (למשל I5 עם 6GB כרטיס מסך סביר) או להסתפק באחד חלש יחסית (I3 4GB עם כרטיס מסך און בורד) מטרות המחשב - אינטרנט, צפייה בסרטים(לפעמים עם חיבור למסך LCD FULL HD), משחקים קלים (PES וכו') , אולי גם בעתיד (עוד שנתיים) המחשב ישמיש אותי אם אתחיל ללמוד , אבל אני מאמין שזה פחות רלוונטי * גודל המסך - בין 14- 15 אינטצ' (גמיש) * משקל רצוי- לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך- רצוי אך לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) כפי שצוין עדיף עם יצאית HDMI , לא חובה * בלוטות - אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח -…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. מה הייתם משדרגים במפרט הזה לגיימינג מאוד כבד ? לוח אםgigabyte ga z77mx d3h Hdd seagate 7500rpm Amd r9 280x oc edition ספק 900w high current gamer antec 8gb Kingston's 1333 ram 4x2 מעבד 3570k לא עושה אוברקלוק לשום לכיב חומרה Win 8

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Wegwe Bwebwebew,

אני רוצה לראות תבצועים אם המעבד הזה להגיע ל5.6GHZ לפחות הוא הגיע ל4.6 אם סטוק קולר 1. מה התקציב המקסימאלי? 7k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רוב המשחקים בשוק -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום , הייתי מעוניין לקבל הצעת מחיר למפרט מחשב עד סכום של 2500 ש"ח. אני לא מבין גדול במחשב כלל , אבל מה שחשוב לי אלו הדברים הבאים: 1.מארז מאיכות טובה- ושקט. 2מעוניין במחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו , על מנת שעוד שלוש שנים אני לא יצטרך לקנות חדש אלא פשוט לשנות/להוסיף חלקים. 3.שתהיה יציאה דיגיטלית לא אנלוגית למסך ( אין לי עוד מסך זה אני אחפש תוך כדי..) לא לחוץ על כרטיס מסך יכול להיות OB. 4.יציאה של ESATA , שעוד יומיים וחצי ... שנצטרך יציאה כזו אז היא תהיה לי זמינה. תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by oferl31,

היי המסך של הלפטופ pavilion zt3000 בגודל 15.4 אינטש , נשבר לי . אין לי מושג מה לעשות . אפשר לקנות דבר כזה ? איך מרכיבים ? התקשרתי ל HP . הם מבקשים 3500 ש"ח ! אשמח לכל עזרה . תודה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. זהו הדגם של המחשב הנייד [h=1]HP Pavilion dv7-6135dx[/h]קישור למפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403#N410 קניתי אותו בארה"ב לפני שנה וחצי (אחריות לא תופס בארץ) מצבו מצויין אין שריטות (עשו מאלומיניום) הסוללה מחזיקה בכיף לארבע שעות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by slamdunk,

חבר מביא לי מאילת שבוע הבא מחשב הרכבתי את זה בינתיים https://tms.co.il/builds/294506 יש לי מארז בבית אני אעבוד הרבה על המחשב עם הדפסות סריקות ופקסים הרבה דאטה אז אצטרך כוח עיבוד ושלא יתקע לי אחרי שנה שנתיים בגדול רוצה לחסוך ולהגיע לביצועים דומים, המפרט שצורף הוא הכי טוב עד 4000 לצרכים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by CocainHore,

אהלן חבר'ה, חברה שלי מתחילה ללמוד באוקטובר וצריכה מחשב נייד ללימודים בתור סטודנטית. אוקיי לבקשתה כמובן דברים שהיא מצפה מהמחשב : 1. שיהיה קל, אפילו קל מאוד הממ היא לא תסתדר אם מחשב נייד כבד יחסית. 2. סרטים, מוזיקה, תמונות, שימוש רציף באינטרנט בפייסבוק וכאלה שיעלו ללא איטיות או בעיות. 3. יציאות USB - אם יש אפשרות לכמה שיותר [ מעל 2 לפחות ], ואם אין אשמח לדעת אם יש מפצל או משהו כזה. 4. שהמסך לא יקרע לה את העיניים כי היא תשתמש בו הרבה. תקשיצב מקסימלי - 3000 ש"ח. אשמח מאוד אם תעזרו לי, אין לי שמץ של מושג בלפטופים איכותיים, בלהרכיב לפטופים ובכללי. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Burkey,

אני צריך לבחור נייד אחד מבין הארבעה שאפרט כאן, הייתי שמח אם הייתם מדרגים לי אותם, מי הכי טוב, מי שני הכי טוב, ואם אפשר פירוט בסיסי שלי למה. אני לא מתמצא בפרטים כמו זמן סוללה ועוד נושאים שקשורים לניידים, הייתי שמח להתייחסות לכרטיס המסך, למעבד. אני יודע שהשני פחות חזק, מצד שני גם ה - Dell לא חזק מדי מבחינת מפרט. תודה ! נייד ראשון: Acer Aspire 6930G-583G25MN T5800 2.0 3GB 250GB Geforce 9300 256MB נייד שני: Acer Aspire 5730Z T3200 2GB 160GB GMA 4500X נייד שלישי: Acer Extensa 5630G T5800 2.0 2GB 250GB ATI HD3470 נייד רביעי: Dell Inspiron 1525BK/BL/R/G 580 T5800 2.0 2GB 250GB X3100 תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by orgabay87,

אני קונה את כל החלקים בארה״ב ומרכיב לבד את המחשב. Cpu: I5 3570k Cpu cooler: noctua nh-c14 Mb: ASRock z77 extreme4-m Gpu: evga gtx670 ftw Memory: G.skill ripjaws 8gb 1600 Ssd: mushkin enhanced chronos deluxe mx 120gb x2 in raid 0 Hdd: seagate brracuda st2000dmoo1 2TB Case: silverstone ft03 Psu: cooler master m600 Blu ray burner: pioneer bdr-207bdks 1577$ ב newegg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by gshani,

שלום, אשמח לחוות דעת למפרט שהרכבתי למחשב לשימוש משרדי - הרבה טאבים, כמה תוכנות אופיס במקביל ומידי פעם צפייה בסרטים (לא HD). התקציב הוא עד 1800. הצרכים מפורטים למעלה ואין צורך בציוד היקפי. כן חשוב שתהיה מערכת שקטה יחסית. בעתיד לא מתוכנון שדרוג מאסיבי. בטח יתווסף קצת ram AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪424 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2716 Transcend 4GB DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN-4G, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3799 Hitachi DeskStar 500GB 7K1000.C HDS721050CLA362 7200RPM 16MB , יחידות 1 ₪309 http://ww…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הדרישות הן מעבד מרובע ליבה, מחשב למשחקים. המסך הוא LCD17 8MS של סמסונג. (עריכה: המסך בסופו של דבר יהיה LCD Wide 19) מהי דעתכם? מעבדי אינטל‏ Price Units Total Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB 930 1 930 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE Price Units Total EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 495 1 495 זכרונות‏ DDR II 800Mhz Price Units Total 2x2GB OCZ EL Platinum XTC Dual Channel 280 1 280 כרטיסי מסך‏ Zotac Price Units Total GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E 880 1 880 דיסקים קשיחים‏ Western Digital Price Units Total 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 280 1 280 צורבים‏ LG Price Units Total DVD±RW GH22NS x22 Black SATA 110 1 110 מאווררים וגופ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי, חיפשתי המון ולצערי לא הצלחתי למצוא לכן אני שואל כאן, מישהו ראה/מכיר מחשב נייד דק (ברמה של XPS13/ZENBOOK וכו') גודל מסך 13-14' שיש בו כונן אופטי, ואפילו יותר חשוב חיבור לרשת קווית? אם אין חיה כזו, יש אולי איזו המלצה על מחבר טוב ואמין לרשת קווית (אני עובד רק עם חיבור לרשת קווית בגלל בעיות קליטה). תודה רבה.

25. היי, אני מחפשת המלצה ללפטופ או לחנויות בארה"ב לקניית לפטופ. אני צריכה מחשב קל ונייד יחסית (בחורה, קטנה ורזה), שיתאים לסטודנטים עם צרכים של תכנות - בלי משחקים או גרפים. תכנות, אינטרנט וסרטים. שישמש אותי נחמד בשנים הקרובות. שיהיה זול, כי אין תקציב. ואני קונה בארה"ב עכשיו השאלות שלי מעבר לשאלון - - המלצה לחנויות בארה"ב? אני קונה אונליין ושולחת לדודים שיביאו לי אותו. אולי יש חנויות טובות עם אאוטלטים וסיילים שאני לא מכירה וחבל שאפספס. עברתי על דל אאוטלט ולנובו ואמזון, אבל לא ראיתי שום דבר קוסם במיוחד. בוולמרקט ובבסט ביי יש בעיקר מחודשים. - יש בעיה לקנות מחודש מבסט ביי או וולמארט? חוצמזה בטווח המחירים של 500-600$ ראיתי שחלק מהדגמים במחירי הארץ, מה שה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.