עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב בסיסי ליישומים משרדיים ואינטרנט לזוג מבוגר (הורי חברתי). התקציב פחות חשוב, למרות שרצוי שלא יעבור את ה- 6000 ש"ח, כולל מסך ומדפסת טובה. יש לי שלוש שאלות: 1. הכי חשוב: האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף הדרוש לקניית מותג? האם באמת מותגים מציעים אמינות מוכחת גבוהה יותר מאשר מחשב מרשת גדולה (KSP, אייבורי וכד') עם חלקים טובים? האם חברות המותגים אכן מבצעות אופטימיזציה לחבילה לקבלת ביצועים טובים יותר? 2. האם כדאי להשקיע במדפסת לייזר צבעונית? הציעו לחברתי כזו של XEROX ב-700 ש"ח, כשהטענה היא לעלויות הדפסה נמוכות בהרבה מבהזרקת דיו, 10 אגורות לעומת 20-30 אגורות לדף בדיו. 3. האם ישנם יתרונות למסך TFT/LCD על פני מסך CRT רגיל, מלבד כמובן האסתטיקה והחיסכון במקום? חשובה לי מאד ג…

2. Started by yuvalkob,

אהלן מה המצב אני צריך מחשב לא משנה מבוסס אינטל (רק אינטל!) לא כולל מסך המחשב ישמש למשחקים,סרטים,שירים,אינטרנט ולא לאובר קלוקינג... תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. דרוש מחשב לעבודה משרדית - אינטרנט,אופיס,תמונות,סרטים שירים ומעט מאוד משחקים. תקציב? 3300 ש"ח. כולל: מסך 22'' [הזול ביותר שם של CHIMEI פעם אחרונה שראיתי] , מקלדת, עכבר, רמקולים. המפרט חייב להיבנות בפנדה - http://www.pandas.co.il/mybuilder.php. זה המפרט שהדפסתי והיה אמור להירכש (המפרט נבנה בTMS, לכן יכול להיות מצב שאין חלקים מסויימים בפנדה), אבל עדיף שאתם תיבנו לי מה שאתם חושבים: מעבד Intel E2180 קירור למבד Glacialtech 5060L 24dba לוח אם Gigabyte GA-73VM-S2 מארז כולל ספק Compucase 6C28 300ART Black זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667MHz CL5 דיסק קשיח WD 160GB SATA II 8MB כונן אופטי Samsung SH-S203 מקלדת Logitech Deluxe Black עכבר Logitech Value S90 Black רמקולים Logitech …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. רכיבים: מעבד: Intel P4 DUAL CORE 2.8 לוח: INTEL מקורי!! 945 DDR2 זיכרון: DDR II 1GB DUAL CHANEL(2 x 512MB) דיסק קשיח: W.D. / Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA כ.מסך: ATI X-600 PRO PCI-E DVI 256 MB כ.קול: 8-channel Intel® High Definition Audio subsystem כ.רשת: LAN 10/100 צורב דיוידי: NEC 3550A DVD±RW x16 Black מארז: SPL 8005 Silver + PSU 480w 24pin מקלדת+עכבר: Logitech מולטימדיה סט אלחוטי אופטי רמקולים: CREATIVE SBS 390 מסך: LCD LG L1750T 17" 8MS+DVI סה"כ למחשב:5488 ש"ח (במקום 5872 ¤) מה אתם אומרים על המחשב הזה? מה כדאי לשנות אם יש צורך בכלל.. הבחור בן 25 עוד מעט, סטודנט באוניברסיטה וצריך מחשב לעבודות במחשבים (לא רק WORD, עוד תוכנות די כבדות..) וגם מעוניין קצת להשתמש בו למש…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. 1. מעבד 4 ליבות בין 3.2 - 3.8 מהירות 2. כרטיס מסך ברמה גבוהה 3. בשביל משחקים בסגנון של COD 4. זכרון 8GB מינימום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by po,

מה דעתכם על המפרט מחשב הזה(שמיר מחשבים), המחשב מיועד למשחקים עבודה וסרטים לכאלה שקנו משמיר, אם יש לכם משהו להגיד אני אשמח(שירות תמיכה וכ'ו..) שאלה נוספת, איך הצורב הבא: האם ניתן לצרוב דיסקים לא DVD עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני בתהליך של רכישת מחשב נייד.. * מטרות המחשב? גלישה, הורדות, סרטים, תוכנות מוזיקה, חיבור לאמצעי הקלטה * גודל המסך? 15 אינץ', אולי 17 * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות יותר טוב, אבל לא במחיר של ביצועים נמוכים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך באופן קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 1TB, כמויות ענק של מוזיקה וסרטים * כונן CD/DVD? צורב? כדאי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, אבל אם יהיה נייד איכותי שבתקציב ואני אצטרך לדאוג לתוכנה א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Classify,

השאלה היא עם אני רוכש עכבר למחשב הנייד אני יכול "לכבות" את הטצ' פד שלא יהיה פעיל או שזה בהכרח "יכבה" לי גם את העכבר הרגיל? נ.ב מה ההבדל בכלל בין עכבר רגיל לעכבר למחשב נייד? העכבר של המחשב הרגיל שלי מתחבר ועובד מצויין גם בנייד.. כל ההבדל זה שהקולט (במקרה של עכבר אלחוטי) הוא יותר קטן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1638 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1459 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1.5TB 32MB SATA2 NCQ - ST31500340AS אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤754 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤121 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤778 מארז: THERMALTAKE XASER VI MX (BLACK) VH9000BNS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤521 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER QFAN 65…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הכנתי מפרט ב6000 ש"ח ואני צריך לדעת מה אתם אומרים עליו... אז ככה - יש חריגה קלה במאה שקל אבל זה לא משנה ממש. במארז יש ספק כח של 300 וולט ואני מקווה שבלוח אם יש כרטיס רשת (אני לא ממש בטוח) וכרטיס קול. בקשה: Compucase super Midi Tower CI 6A19 310 ש"ח 1 Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box 1,221 ש"ח 1 Asus P4P800 Deluxe 778 ש"ח 1 Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 488 ש"ח 2 Samsung 512MB DDR 400 Original 1,031 ש"ח 1 Sapphire Radeon 9800 Pro 128MB 2,190 ש"ח את כל החלקים האחרים אני לוקח מהמחשב הקודם שלי - סידירום 52 , דיוידי 48 , צורב (לא זוכר ממש תמהירות) ,מסך , פלופי, ואולי גם עוד מאוורר וכל השאר (מקלדת רמק…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 1nstall,

היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום, אשמח לכל סוג של עזרה משום שאני עייפתי מלנסות לדלות פרטים מהרשת או לסמוך על מוכרים למיניהם, אשמח לשמוע ממביני דבר. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין (מלבד מסך) למטרות עריכה, אנימציה (גם תלת) ובאופן כללי גרפיקה - בלבד - לא למשחקים. וקשה מאוד למצוא ביקורות חומרה שלא מיועדות או לשחקני משחקים או לאנשי משרד. אני עובד במקצוע אך לא מעוניין במערכת מקצועית הרדקור שעוברת את עשרות אלפי השקלים, ולא מעוניין בענייני אוברקלוקינג. המטרה היא לעבוד בנחת עם די מקום ומהירות כדי להספיק לכל הצרכים הביתיים ואלו של העבודה, ואני יודע שזה אפשרי ומעבר לכך במחיר של סביבות ה 4000 ש"ח מקסימום. אני יודעבאופן כללי שאני רוצה הארדיסק של 500 ג'יגה, זיכרון של 3-4, מעבד ארבע ליבות שהוא גם טוב( q660…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם. זהו הפוסט הראשון שלי פה,אחלה קהילה :yelclap: בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 3.5 אלף. שאני יוכל לצפות לאפקט ה EYE CANDY מהכרטיס מסך לרוב המשחקים הנוכחיים ,חוץ מהמשחקים שעכשיו דומים ל CRISIS או משהו כזה OC אני יודע וכנראה אני גם יעשה,שמעתי שאת אינטל אפשר להגביר בהרבה כמו מ 1.8-2.0 ל 3.0 ומעלה אז תגידו לי אם נכון. אם לדעתכם התקציב טיפה נמוך אז אין מה לעשות אוליי אני יסחט עד ה 4000. בכול מקרה יש לי מפרט של AMD תנו תגובות,זה הורכב מטכנאי פרטי ולא חברה גדולה. נוסף מק"ט לאתר http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products תנו בתגובות

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Saliman,

שלום לכולם, אני בונה מפרט חלקי לחבר שנשרף לו כרטיס המסך. במפרט צריך להיות מעבד 4 ליבתי, לוח אם מתאים (עם תמיכה ב- 4 כונני SATA לפחות ומינימום שני חריצי PCI הישן), 4GB זיכרון פנימי, כרטיס מסך סביר למשחקים (בין 500-700 ש"ח) וספק כוח של 400W לפחות, עם PFC. התקציב הכולל להכל הוא 2500 ש"ח בלי חריגות. המפרט שבניתי בינתיים, ללא לוח אם, הוא כזה (אל תחסכו בהערות, כבר הרבה זמן שאני לא עוקב אחרי השינויים בשוק החומרה): מעבד: AMD Phenom X4 9600 Socket AM2 Box מחיר: 672 ש"ח זכרון: Kingston KVR800D2N5/2G x2 מחיר: 115x2 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe מחיר: 508 ש"ח ----או---- כרטיס מסך: Gainward nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe מחיר: 469 ש"ח ספק כוח: Thermaltake ST …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי/הצעות שלכם? (אני מעוניין במעבד מרובע ליבה בלבד) Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 885 P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 385 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 335 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 430 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 375 ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 NZXT Whisper Series Steel Full Tower Black Case (No PSU) 600 Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 404 ‏Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler‎ 170 Total 3744 תודה מראש!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by mr559,

שלום חברה מעונין לשדרג את המחשב הישן שמשמש בעיקר לגימינג (rpg לרוב) חשבתי על לוח ומעבד בעיקר יש לי מעבד amd 955 חשבתי על ן 7 4770 + לוח atx שמתאים וקרור טוב לגבי שאר אני לא בטוח יש לי 12 גיגה זיכרון 1333 קינגסטון (רגיל ) כרטיס מסך 660 gtx ספק 650 טרמטק מארז 690 cm 2 ארד דיסק 7200 1 טרה כל 1 מסך דל 2311 לא עושה עובר קלוק תקציב עד 3000 ש ח עדיף פחות תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי, לאחר שקיבלתי מכם המלצות שונות לגבי מפרט (תודה רבה לכולם) החלטתי ללכת על המפרט הבא (שמשלב ביניהם...) ואשמח אם תגידו לי מה דעתכם עליו ואם יש צורך בתיקונים כלשהם... אגב, המחשב מיועד בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, פלאש וכו'), אינטרנט, מוזיקה, הורדות וצפייה בסרטים. מעבדים Intel Core 2 Duo E4400 2.0Ghz Conroe OEM E4400T ¤ 640 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Compucase HEC 6A21 400TRT Black/Blue ¤ 425 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 283 1 קירור למארז THERMALTAKE 120mm THUNDERBLADE BLUE LED A1926 ¤ 49 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 250GB SATA II 16MB WD2500AAKS ¤…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. קניתי מחשב נייד של HP ואני רוצה להוסיף לו זיכרון האם זה יפגע באחריות?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by *DaN,

היי, אני מעוניין במחשב נייד לא יקר במיוחד. המליצו לי על שני המחשבים הנ"ל. יש בינהם הפרש של מעל 1000 שקל ורציתי לדעת אם ההפרש הכרחי ובאמת מצדיק את המחיר השונה. השימוש במחשב להרצת תוכנות מעפנות כמו SAS צפייה בסרטי HD וגכלישה באינטרנט עבודה עם OFFICE 4 יציאות USB בעדיפות, הרדיסק לפחות 320GB לפחות 4GB זיכרון 15 אינץ' מסך (אם אתם יודעים על מחשב אחר טוב אשמח לשמוע!!!) 1. מחיר 3040 מחשב נייד Inspiron 1545 מק"ט: inspiron-1545-t4500 http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-1545-t4500.html סקירה כללית מחשב מחברת חדש מבית המיינסטרים של חברת Dell בגודל 15.6 אינץ' רחב המספק מענה לצרכים יומיומיים. Dell Inspiron 15 ניחן בפיצ'רים מולטימדיים כגון מצלמה, מיקרופון ורמקולים סטראופוניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם מעוניין בעזרה במציאת מחשב נייד לסטודנטית. מיועד לשרת אותה בתקופת הלימודים כ- 4 שנים בערך... העדפה למחשב שיעשה את העבודה גם בשנים הקרובות! ברשותכם אני רוצה להבהיר מספר דברים: חיפשתי בעצמי ברשת וחקרתי קצת אבל זה לא עזר לי מספיק ודיי הלכתי לאיבוד עם כל הדגמים והמספרים. לא הצלחתי להבין מה הכי מתאים לצרכיים שלי. טווח המחירים שרשמתי הוא הערכה גסה שלי למה שנראה לי מחיר שאמור להתאים למען המטרה. אנא עזרו לי למצוא את המחשב המתאים ביותר בתקציב המינמלי בטווח הנ"ל. *במידה ויש איזשהו דגם ממש משתלם!!! אז אפשר למתוח את התקציב בעד מעט 3300 ש"ח יש לי חבר שיכול להשיג הנחה משמעותית על מחשבי Dell ולכן חשוב לי שההמלצות יהיו בעיקר של מוצרי חברת Dell אך כל המלצה של כל חברה אחר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. לכבוד יום הולדתו ה-60 אבי החליט לעשות טיול די ארוך בקמבודיה - לא ממש טיול תרמילאים אבל בעיקר סיורים רגליים ולא משהו בורגני במיוחד. הוא מעוניין בנטבוק שיאפשר לו גלישה, שיחות בסקייפ עם הארץ והורדת חומרים מהמצלמה דרך USB למחשב. חשוב שיהיה: 1. קל ודק ועמיד ככל האפשר - בסביבות ה-1KG אם ניתן. הוא יסחוב אותו בתיק גב לא מעט. זו גם אחת הסיבות שטאבלט מעט בעייתי כי המסך חשוף ולא מוגן. 2. חובה מצלמה ומיקרופון מובנים לשיחות סקייפ. 3. כניסת USB סטנדרטית ומתפקדת (לא כמו ב-IPAD המצחיק). אפשר אולי עם מתאם... 4. עדיפות ברורה לממשק WINDOWS סטנדרטי ואם אפשר גם מקלדת פיזית. יש לו IPAD ומאוד לא נוח לו הממשק, ודאי לא להקלדה של יומן מסע. ברור לי שזה סותר את הדרישה לגודל/משקל אז תנסו לאזן ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Dimikand,

קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by InFecT[0]r,

שלום יש לי פה הודעה שכתבתי אבל לא נסחתי את עצמי מספיק טוב אז אני ינסה שוב... יש לי את הספק הזה: http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm יש לי את המארז הזה: http://www.thermaltake.com/xaserCase/soprano/bws/bws.htm מסך,מקלדת,עכבר,כוננים.H.D. מה בעצם אני רוצה זה להחליף את ה לוח אם זיכרון כרטיס מסך ומעבד.. התקציב הוא 4000 פחות או יותר השימוש במחשב הוא: אוברקלוקינג.משחקים. (אני רוצה AMD אין לי שימוש בכפול ליבה ושיצאו תמיכות אני יקנה את הדור החדש של AMD עד אז אין צורך) חשבתי על: מעבד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2136&products_id=14109 לוח אם: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5596 זיכרון: http://www.noacomp.co.il/product.…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by epichorus,

אשמח לחוות דעת על המפרט שהרכבתי במיוחד על הספק והאם הוא מספיק חזק והאם יש צורך בקירור/אוורור נוסף המחשב יהיה בסלון כך שמתבקש שהמחשב יהיה שקט (אין צורך בדממת אלחוט אבל גם שלא ירעיש מדי) וגם שהמארז יהיה micro atx כמו כן אני מעוניין במעבד haswell של אינטל למפרט אוסיף מהמחשב הקודם את כרטיס המסך gts450, שני כוננים קשיחים פנימיים ושלושה חיצוניים. שימושים: ניגון bluray ו FULLHD, גיימינג קל עד בינוני, עיבוד גרפי קל (לייטרום) להלן המפרט שהורכב באתר של KSP : דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel 930 ש"ח - מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4430 Haswell 3.0Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 365 ש"ח -לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-PLUS LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן לכולם (שנים שלא הייתי פה), אני מחפש לקנות נייד 15" למטרות של עבודה משרדית וסרטים. המחשב גם ישמש מדי פעם לעריכה תלת מימדית ולגיימינג לא כבד. בנוגע למשקל- לא יותר מ3 ק"ג, זמן סוללה לא מאוד חשוב. אני צריך גם 4 גיגה זכרון.. הארדיסק פחות עקרוני. כמו כן יש לי עותק חוקי לגמרי של וינדוס 7 בבית, ככה שאם יש אפשרות- אני מעדיף לרכוש מחשב בלי ווינדווס ולחסוך כסף. אני מתלבט בין היתר בין שלושה דגמים, דל סטודיו 1558 וHP dv6-3030ej, ו- dv6-3050ej. בין שני הדגמים של HP השאלה היא האם שווה לי להשקיע עוד 250 ש"ח נוספים בשדרוג המעבד וכרטיס המסך? ולעומת שני הניידים של HP, לדל יש מסך פול HD. השאלה אם מסך 1080 בכלל יהיה נוח על לפטופ בגודל כזה, ואם הוא שווה את זה שהחומרה בדל חלשה יותר. תודה ל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.