עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מחפש מפרט למחשב עד 2000 ש"ח ללא ציוד היקפי למטרות עבודה משרדית מהבית בתוכנות לא כבדות. בעיקרון אני מעדיף שהמעבד יהיה של אינטל זיכרון פנימי חשוב לי שיהיה 4 ג'יגה דיסק קשיח של 500 ג'יגה מומלץ אך לא הכרחי (גם 320 יהיה בסדר) מעבר לזה- אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הדגש הוא המשקל,שיהיה קל עד כמה שהתקציב מאפשר גם על חשבון כוח עיבוד וכיו"ב. צורכי המחשב :אופיס, אינטרנט, סקייפ, מוזיקה, סרטים. זמן סוללה סטנדרטי, אחריות ארוכה ככל שניתן, אין צורך במערכת הפעלה. תודה, אשר

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by FogoLogo,

אנא דעתכם והצעות לשינויים ושיפורים רגע לפני הקנייה...למרות שחרגתי כבר מהתקציב. מטרת המחשב דרך אגב היא עריכה והפקת מוזיקה בעיקר ע"י קיובייס ופלאגינים וגם משחקים קלים ואינטרנט. מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-939) 830 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE Price Units Total K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 620 1 620 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB Kingston CL2.5 390 2 780 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total xfx 6600 256MB DVI,TV,PCI-E 830 1 830 דיסקים קשיחים? SEAGATE Price Units Total 120GB SATA 520 1 520 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY Price Units Total Teac/SONY 1.44 40 1 40 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3520A DVD±RW…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Liel.Halali,

Intel® Core i5-3570 CPU @ 3.40GHz לוח אם: asus P8Z77-V LE PLUS זיכרון RAM Kingston 4096Bit x2 DDR3 דיסק קשיח WD 500Gbit blue כ.מסך on bord

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gshani,

שלום, אשמח לחוות דעת למפרט שהרכבתי למחשב לשימוש משרדי - הרבה טאבים, כמה תוכנות אופיס במקביל ומידי פעם צפייה בסרטים (לא HD). התקציב הוא עד 1800. הצרכים מפורטים למעלה ואין צורך בציוד היקפי. כן חשוב שתהיה מערכת שקטה יחסית. בעתיד לא מתוכנון שדרוג מאסיבי. בטח יתווסף קצת ram AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪424 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 CHIPSET, יחידות 1 ₪431 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2716 Transcend 4GB DDR3 1600Mhz 1.5v JM1600KLN-4G, יחידות 1 ₪132 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3799 Hitachi DeskStar 500GB 7K1000.C HDS721050CLA362 7200RPM 16MB , יחידות 1 ₪309 http://ww…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי, אשמח לעזרה. אני גר בחו"ל (אירופה) ומצאתי מחשב באמזון עם מפרט שנשמע לי טוב מדי ביחס למחיר (1700 יורו, או כ6.8K שקלים). יש לי ידע די בסיסי במחשבים (אני מבין מה כל רכיב עושה, אבל לא יודע נניח איזה לוח אם מתאים לשאר הרכיבים), ואשמח להבין האם זאת עסקה טובה ואם לא למה. הייעוד של המחשב הוא נטו גיימינג, כאשר אני רוצה להריץ גם משחקים שמקשים על המעבד (HOI4 EU4) וגם משחקים שדורשים כרטיס גרפי טוב. המפרט הוא בגדול פרה-בילט - אפשר לשנות מעבד, כרטיס גרפי, זיכרון ראם, וזיכרון רגיל, אבל לא את שאר הרכיבים. החבילה מגיעה גם עם ציוד היקפי שאני צריך, אז זה יתרון. מעבר לזה לא מתוכנן אובר-קלוקינג ולא צריך לשמור על אופק שדרוג. אשמח לכל חוות דעת, במיוחד אם אתם רואים נורות אזהרה במפרט ה…

7. אני מחפש מחשב בסיסי ליישומים משרדיים ואינטרנט לזוג מבוגר (הורי חברתי). התקציב פחות חשוב, למרות שרצוי שלא יעבור את ה- 6000 ש"ח, כולל מסך ומדפסת טובה. יש לי שלוש שאלות: 1. הכי חשוב: האם כדאי להשקיע את הכסף הנוסף הדרוש לקניית מותג? האם באמת מותגים מציעים אמינות מוכחת גבוהה יותר מאשר מחשב מרשת גדולה (KSP, אייבורי וכד') עם חלקים טובים? האם חברות המותגים אכן מבצעות אופטימיזציה לחבילה לקבלת ביצועים טובים יותר? 2. האם כדאי להשקיע במדפסת לייזר צבעונית? הציעו לחברתי כזו של XEROX ב-700 ש"ח, כשהטענה היא לעלויות הדפסה נמוכות בהרבה מבהזרקת דיו, 10 אגורות לעומת 20-30 אגורות לדף בדיו. 3. האם ישנם יתרונות למסך TFT/LCD על פני מסך CRT רגיל, מלבד כמובן האסתטיקה והחיסכון במקום? חשובה לי מאד ג…

8. דרוש מחשב לעבודה משרדית - אינטרנט,אופיס,תמונות,סרטים שירים ומעט מאוד משחקים. תקציב? 3300 ש"ח. כולל: מסך 22'' [הזול ביותר שם של CHIMEI פעם אחרונה שראיתי] , מקלדת, עכבר, רמקולים. המפרט חייב להיבנות בפנדה - http://www.pandas.co.il/mybuilder.php. זה המפרט שהדפסתי והיה אמור להירכש (המפרט נבנה בTMS, לכן יכול להיות מצב שאין חלקים מסויימים בפנדה), אבל עדיף שאתם תיבנו לי מה שאתם חושבים: מעבד Intel E2180 קירור למבד Glacialtech 5060L 24dba לוח אם Gigabyte GA-73VM-S2 מארז כולל ספק Compucase 6C28 300ART Black זיכרון Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667MHz CL5 דיסק קשיח WD 160GB SATA II 8MB כונן אופטי Samsung SH-S203 מקלדת Logitech Deluxe Black עכבר Logitech Value S90 Black רמקולים Logitech …

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by iguy2,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים כמו bf4 crysis א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצה מסך של דל 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לד…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by noodle,

שלום רב, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטי FHD, משחק football manager, גלישה ברשת, וקריאת מסמכים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD כנראה -צריך לרכוש גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Rin,

שלום , http://www.asus.com/Notebooks/Special_Edition/ASUSAutomobili_Lamborghini_VX7/ אני יכול להביא את המחשב הנייד הזה ב 8500 אשמח לחוות דעות , המלצות, האם זה המחשב הנייד הכי חזק כרגע ? למשחקים ובכלל ? יש לו מתחרים ? הצעות אחרות? בבקשה תגיבו לטוב ולרע תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מעבד 4 ליבות בין 3.2 - 3.8 מהירות 2. כרטיס מסך ברמה גבוהה 3. בשביל משחקים בסגנון של COD 4. זכרון 8GB מינימום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by po,

מה דעתכם על המפרט מחשב הזה(שמיר מחשבים), המחשב מיועד למשחקים עבודה וסרטים לכאלה שקנו משמיר, אם יש לכם משהו להגיד אני אשמח(שירות תמיכה וכ'ו..) שאלה נוספת, איך הצורב הבא: האם ניתן לצרוב דיסקים לא DVD עליו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600-4800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב רב תכליתי במלוא מובן המילה+ גיימינג (גיימינג לא כבד אך גם לא קל. שיהיה טוב פלוס פלוס ). ---עבודה משרדית באופן תדיר. ---עריכה גרפית תוך שימוש בכמה תוכנות בו זמנית. כך שאני צריכה שהמחשב יהיה מהיר וחזק לעמידה בעומס של פתיחת 2-3 תוכנות בו זמנית למשלWORD ותוכנות גרפיות נוספות ובנוסף לזה גם גלישה באינטרנט להעתקת תמונות או גזירה מהאינטרנט לתוכנה(כמו כן שיעמוד בעומס של העתקת קבצים גרפיים שנוצרו בתוכנות גרפיות ושוקלות הרבה ,להעתי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by natanbs,

שלום חברים אני צריך עזרה בהרכבת מחשב למשחקים חשבתי על המפרט הבא: מעבד : CORE I5 760B לוח אם : GA-P55A-UD3 זיכרונות : KINGSTONE 2*2GB כרטיס מסך התלבטות בין : NVIDIA460 ATI6850 1. כרטיס המסך של ATI יש לו תצוגה של תלת-מימד? 2. איזה גודל ספק-כח מתאים למערכת יש לכם המלצה על דגם? 3. איזה מארז הייתם ממליצים, אני מחפש מארז שקט בלי תוספות של תצוגות מנורות וכו' שתהיה יכולות להוסיף עוד דיסקים. 4. אם יש שינויים במפרט שהייתם ממליצים. תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני בתהליך של רכישת מחשב נייד.. * מטרות המחשב? גלישה, הורדות, סרטים, תוכנות מוזיקה, חיבור לאמצעי הקלטה * גודל המסך? 15 אינץ', אולי 17 * משקל רצוי? כמובן כמה שפחות יותר טוב, אבל לא במחיר של ביצועים נמוכים * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא ארוך באופן קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 1TB, כמויות ענק של מוזיקה וסרטים * כונן CD/DVD? צורב? כדאי * כונן Bluray? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אין צורך * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי, אבל אם יהיה נייד איכותי שבתקציב ואני אצטרך לדאוג לתוכנה א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Classify,

השאלה היא עם אני רוכש עכבר למחשב הנייד אני יכול "לכבות" את הטצ' פד שלא יהיה פעיל או שזה בהכרח "יכבה" לי גם את העכבר הרגיל? נ.ב מה ההבדל בכלל בין עכבר רגיל לעכבר למחשב נייד? העכבר של המחשב הרגיל שלי מתחבר ועובד מצויין גם בנייד.. כל ההבדל זה שהקולט (במקרה של עכבר אלחוטי) הוא יותר קטן?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1638 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-DS4 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1211 כרטיס מסך: POWER COLOR PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1459 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 1.5TB 32MB SATA2 NCQ - ST31500340AS אחריות: חמש שנים. מחיר: ¤754 צורב DVD: LG DVDRW GH-22NS40 X22 - BLACK - SATA אחריות: שנתיים. מחיר: ¤121 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MBX2) DDR3 1333MHZ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤778 מארז: THERMALTAKE XASER VI MX (BLACK) VH9000BNS w/o PSU אחריות: שנה. מחיר: ¤521 ספק כוח: THERMALTAKE THOUGHPOWER QFAN 65…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by 1nstall,

היי אני מחפש מחשב נייד בסכום של עד 5000 ש"ח שיהיה מתאים בעיקר למישחקים ולאינטרנט צריך שיספיק לאיזה שלוש שנים תודה מראש INSTALL

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, יש לי מחשב PC סלוני שהתחיל להחליד, משמש כרגע רק לניגון סרטים וגלישה באינטרנט. קניתי לאחרונה את הOculus Rift DK2 וכדי להפיק ממנו את המירב אני צריך PC חזק גרפית, הם ממליצים על מינימום כרטיס GTX 770, ויש לי חיבה לNVidia אז אני אלך עליו. לכן אני רוצה לשדרג את המחשב הסלוני, שיכלול את הכרטיס הנ״ל וגם יוכל לשבת בסבבה בסלון (חשוב שיהיה שקט מאד), הוא יצטרך גם שתי יציאות מסך, אחת למסך טלויזיה והשנייה לאוקולוס (פעמיים HDMI). לינק לדיון בו הומלץ הכרטיס הגרפי הנ״ל: http://www.reddit.com/r/oculus/comments/20wir9/pc_specs_requirements_for_dk2/ 1. מה התקציב המקסימאלי? אין לי מושג, כנראה באיזור ה4000(?) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן ל…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אשמח לכל סוג של עזרה משום שאני עייפתי מלנסות לדלות פרטים מהרשת או לסמוך על מוכרים למיניהם, אשמח לשמוע ממביני דבר. אני מעוניין לקנות מחשב חדש לחלוטין (מלבד מסך) למטרות עריכה, אנימציה (גם תלת) ובאופן כללי גרפיקה - בלבד - לא למשחקים. וקשה מאוד למצוא ביקורות חומרה שלא מיועדות או לשחקני משחקים או לאנשי משרד. אני עובד במקצוע אך לא מעוניין במערכת מקצועית הרדקור שעוברת את עשרות אלפי השקלים, ולא מעוניין בענייני אוברקלוקינג. המטרה היא לעבוד בנחת עם די מקום ומהירות כדי להספיק לכל הצרכים הביתיים ואלו של העבודה, ואני יודע שזה אפשרי ומעבר לכך במחיר של סביבות ה 4000 ש"ח מקסימום. אני יודעבאופן כללי שאני רוצה הארדיסק של 500 ג'יגה, זיכרון של 3-4, מעבד ארבע ליבות שהוא גם טוב( q660…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, אני מחפש לפטופ בסביבות ה2500 שקל. שירוץ טוב. שיהיה קל כמה שאפשר . אין צורך בCD. שיהיה לעבדוה.. אינטרנט וורד וכו'. הוא ירכש באילת אז עדיף חנות משם. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. זהו הפוסט הראשון שלי פה,אחלה קהילה :yelclap: בעיקרון אני מחפש מחשב למשחקים עד 3.5 אלף. שאני יוכל לצפות לאפקט ה EYE CANDY מהכרטיס מסך לרוב המשחקים הנוכחיים ,חוץ מהמשחקים שעכשיו דומים ל CRISIS או משהו כזה OC אני יודע וכנראה אני גם יעשה,שמעתי שאת אינטל אפשר להגביר בהרבה כמו מ 1.8-2.0 ל 3.0 ומעלה אז תגידו לי אם נכון. אם לדעתכם התקציב טיפה נמוך אז אין מה לעשות אוליי אני יסחט עד ה 4000. בכול מקרה יש לי מפרט של AMD תנו תגובות,זה הורכב מטכנאי פרטי ולא חברה גדולה. נוסף מק"ט לאתר http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products תנו בתגובות

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Saliman,

שלום לכולם, אני בונה מפרט חלקי לחבר שנשרף לו כרטיס המסך. במפרט צריך להיות מעבד 4 ליבתי, לוח אם מתאים (עם תמיכה ב- 4 כונני SATA לפחות ומינימום שני חריצי PCI הישן), 4GB זיכרון פנימי, כרטיס מסך סביר למשחקים (בין 500-700 ש"ח) וספק כוח של 400W לפחות, עם PFC. התקציב הכולל להכל הוא 2500 ש"ח בלי חריגות. המפרט שבניתי בינתיים, ללא לוח אם, הוא כזה (אל תחסכו בהערות, כבר הרבה זמן שאני לא עוקב אחרי השינויים בשוק החומרה): מעבד: AMD Phenom X4 9600 Socket AM2 Box מחיר: 672 ש"ח זכרון: Kingston KVR800D2N5/2G x2 מחיר: 115x2 ש"ח כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon X1950PRO 512MB PCIe מחיר: 508 ש"ח ----או---- כרטיס מסך: Gainward nVIDIA GeForce 9600GT 1GB PCIe מחיר: 469 ש"ח ספק כוח: Thermaltake ST …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לדעת מה אתם חושבים על המפרט שהרכבתי/הצעות שלכם? (אני מעוניין במעבד מרובע ליבה בלבד) Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB 885 P45 Neo-F s775 C2Q 1333Mhz, Intel P45, DDR2 1066, PCI-E 385 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 335 HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 430 640GB 7200RPM, 16MB, SATA II 375 ASUS DRW-2014L1T DVD±R x20 LightScribe Black Sata 160 NZXT Whisper Series Steel Full Tower Black Case (No PSU) 600 Corsair VX 550W Active PFC 12cm Fan 404 ‏Ninja II 6 Heat Pipes CPU Cooler‎ 170 Total 3744 תודה מראש!!!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.