עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by itay127,

שלום אני צריך מפרט ב4000 שקל, ישמש בעיקר לדברים עסקיים אבל גם לפרו אוולושין(כמו פיפא), אני לא צריך ציוד הקפי,כרטיס מסך אני מעדיף nvidia, דיסק קשיח איכותי ושקט, לא מתוכנן OC, אני יתקין עליו ויסטה, צריך צורב דיוידי, מארז יפה ואיכותי, וזהו..

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חבריי המלומדים, אני מקווה שלא עברתי או אעבור על אף אחד מחוקי הפורום. אתחיל מזה שאני סטודנטית בבצלאל שנה א' באמנות ולא נדרש ממני אבל אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד. אני לא מבינה בכלל בנושא הזה אז אני באמת מבקשת עזרה... חשוב לי שהמחשב ישמש אותי לטווח ארוך של לפחות 4 שנים, שיהיה מסוגל להחזיק את תוכנות אדובי ושאוכל לחבר לו פד איור. בגדול אני רק לומדת כרגע לעבוד על התוכנות אבל אני לא רוצה להיות מוגבלת מבחינת המחשב שלי. מעדיפה שהוא יהיה מסוגל לעמוד בהכל בגבורה מבלי שבשנה ג' אצטרך להחליף אותו ומצד שני אין לי צורך במחשב הטוב ביותר בשוק כי האמנות שלי לא מתבצעת אך ורק במחשב וחבל לי על הכסף. כסף- תקציב לא יותר מ5,000 ש"ח וגם זה נשמע לי מופרז אבל שוב…

• 25 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. מעבד intel core i5 2400 מאוורר למעבד generic cpu cooler לוח אם gigabyte h67m-ud2h-b3 זכרון 4gb kingston דיסק קשיח wd 500mb כרטיס מסך מובנה עדיין לא חשבתי על כרטיס לא יודע אם יש לי צורך אני לא גיימר צורב LG dvd x22 מארז warrior- 18 midi ATX Black with 80mm fan (arctic cooling) (no psu ספק כוח golden tiger 450w 12 cm מחיר: 2050 שח אציין כי אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב חזק כי אני עובד עם הרבה אינטרנט בו זמנית וגם אני לא אוהב לסגור חלונות אשמח לשמוע דעות ושיפורים במיוחד לגבי הקירור וסתם בכללי תודה.

4. Started by dorratz,

שלום רב, שלום רב, אני צריך מפרט למשחקים ב-10000 ש"ח. אני צריך את החלקים הבאים: מעבד לוח אם זיכרון כרטיס מסך דיסק קשיח 80GB כונן קומבו(DVD וצורב משולב) מארז אני לא צריך מסך או כל ציוד הקפי.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ofek7,

אני צריך מפרט בלי מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים, הארד דיסק וכרטיס קול. אני צריך שהמחשב שיריץ משחקים שיוצאים עכשיו כמו ביושוק, ריינבו סיקס וכו' אני גם ממש הייתי רוצה שהוא ינצל כמה שיותר את המסך שלי(samsung 226bw) מתוכנן OC אם אפשר אז מTMS.co.il

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם! זה זמן רב שלא קניתי מחשב חדש... שנה ומסתבר שהרבה השתנה! (חרוז!!) אני זקוק לעזרתכם/ן בבחירת נייד לסטודנטית בתקציב של 800$. היא תתעסק בעיקר בשפות תוכנה ופוטושופ וכמובן אופיס אינטרנט וסרטים זה יהיה המחשב היחיד שלה. אין נייח אני ממש לא מעודכן בנושא מעבדים כך שאין לי מושג מה לבחור... אני חושב שמסך 15.4" יתאים לצרכיה (קטן מזה יהיה סיוט לעבודה בפוטושופ. מה גם שהיא רואה הרבה סרטים במחשב) עוד דברים שכדאי: wireless bluetooth חיבור eSATA ואם אפשר גם אחריות שתעבוד בארץ אממממ... זהו ממה שידוע לי. אני מאמין שאתם כבר יודעים יותר ;D אגב, אני קראתי פה קצת על dell outlett וזה נשמע ממש מוצלח... ניסיתי להבין איזה נייד עונה על הדרישות אך ללא הצלחה. ראיתי שהרבה כתבו…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום! מה דעתכם על המפרט הבא? שימושים: משחקים וסרטים תקציב: 8000 שקל בערך הנה: כמות. מוצרים סה"כ 1 Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 730 ש"ח 1 ASUS M2N-E NVIDIA nForce 570 Ultra Socket AM2 565 ש"ח 1 LG GSA-H30N Multi DVD-Recorder Black Bulk 225 ש"ח 1 NZXT APOLLO Steel Midtower BLACK 369 ש"ח 1 Enermax Liberty 400W Active PFC 495 ש"ח 1 Dell 20 LCD 2007WFP UltraSharp Flat Panel 2,329 ש"ח 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1,850 ש"ח 1 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 515 ש"ח 1 Logitech® MX518 Gaming-Grade Optical Mouse 260 ש"ח 1 Logitech® Media Keyboard Elite 155 ש"ח 1 Altec lansing ATP 3…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בכותרת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג 2K 60Hz, סרטי 4K בטלוויזיה (אולי גם אשחק איתה לפעמים ב 4K), עבודה משרדית ולימודים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך, מסך ישודרג בעתיד (כנראה לזה: https://www.samsung.com/ae/business/monitors/c34h89b2b/lc34h890wjmxzn/) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה). אין צורך בספק יש ספק מודולרי 750W של CORSAIR. יש לי SSD 256GB. אז אין צורך ל SSD מעל 1TB. בנוסף יש גם HDD 1TB לתמונות ושונות 5. עד כמה חשוב…

9. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה טוב למשחקים וחזק בכלליות שאני לא אצטרך לקנות מחשב חדש תוך 8 חודש.... הבעיה היא שאני לא ממש מכיר איזה רכיבים חזקים היום ומה כדאי לקנות לכן רציתי את העצות שלכם...... הסכום הוא בערך 3 וצי אלפיות .. אבל אם זה לא מספיק אז תכתבו בכל זאת (אני לא סגור על הכסף)... תודה רבה....

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by AtSrA,

קודם כל אני חייב לשבח את הפורום הזה שעושה עבודה מעולה!! שנית אבקש מכם לבנות לי מפרט מחשב של 5000 ש"ח המיועד למשחקים כבדים על פי הדרישות הבאות: -ללא ציוד היקפי כלל (גם לא מסך) -ללא כונן תקליטורים רגיל/צורב (DVD או CD) -אין עדיפות בכלל למארז יפה, אך חשוב לי עניין הקירור/כיווני אוויר ואבקש את הדגש לשים על כך ופחות על המראה -המחיר יכלול התקנת רכיבי המחשב -לא מתוכנן OC -חריגה אפשרית של עד 300 ש"ח מהתקציב תודה רבה רבה לכל העונים!!

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. מחשב למשחקים עד 4K המחשב צריך לכלול גם כרטיס טלויזיה..ואם אפשר עוד שתי בקשות: 1.לכתוב מאיפה בניתם את המפרט 2.לעשות תקציר קטן שמסביר על המפרט אם אתם יכולים תודה רבה!! עריכה:אני צריך עוד מפרט כזה באותו התקציב רק עם מסך 17" CRT

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Cowerd,

אני צריך מפרט ב-10,000 שקל למשחקים ללא ציוד היקפי אממ ושיחזיק ככה 3-4 שנים... אפשר לחרוג ה-300-400 שקל העיקר שיהיה לי מחשב ממש טוב למשחקים בשנים הקרובות. וגם המארז די חשוב לי.. ואני לא יודע מה עדיף כפול ליבה או 3700 אני כל הזמן מתלבט טוב אז בבקשה תבנו לי מפרט

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. טוב אז אני צריך כאמור את חוות דעתכם על המפרט הזה למשחקים שבניתי בתקציב של 3000 שקל בערך : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤443 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤251 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Mushkin DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 SP ¤213 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996529 כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce PX8800GTS 512MB PCIe ¤901 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV387 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤123 כמות:1 http://skypc.co.il/prod…

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. טוב,אז את הפורום הזה גיליתי לאחרונה,אחרי שכבר עשיתי מחקר בעניין ובעזרת פורום באתר אחר(שלא אציין אותו פה כדי שלא ימחקו לי את ההודעה חח) הרכבתי לי 2 מפרטים ששונים במקצת אחד מהשני,ואני צריך את עזרתכם לבחור איזה מהם עדיף. הייתי מבקש גם ממכם להרכיב לי מפרט אבל אני כבר די תשוש מכל הרכבת המפרטים הזאת והשוואת המחירים בין החנויות השונות(פנדה,נעה,TMS ועוד).אך,אם אתם מוצאים פגמים קריטיים במפרטים שהבאתי פה ואתם מאמינים שאוכל להוציא הרבה יותר מתקציבי אז ציינו מה אתם היינו עושים עם המחיר הזה.ובכל מקרה ציינו איזה מהמפרטים שהבאתי כאן עדיפים לדעתכם. אציין את המאפיינים הכלליים בחיפוש אחר המחשב שלי: 1.שימושים למחשב - אינטרנט,סרטים,סדרות,משחקים חדשים(שירוצו כמה שיותר טוב).שום עריכה מכל סו…

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. . מה התקציב המקסימאלי? - סביב 4500ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - רק אם אפשר בלי להתפשר בביצועים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 1000ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים כבדים ושימוש יומיומי. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF 3 על ULTRA AAx4 עם FPS 60 ו- FAR CRY 3 על ULTA ב 60 FPS וכו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -גדול מסך 22" 1920x1200 אולי אשדרג בעתיד ל 23" תלת מימד 3D. …

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. את החלקים הבאים כבר יש לי - כונן HD, צורב, מארז, וכל החברים בקשר לספק, יש לי HEC 300W ATR (או משהו כזה) אבל הכבלים שלו קצרים וגם יש לו רק 20 פינים, אם אפשר יהיה (ויהיה צורך) לדחוף ספק חדש, זה יהיה נחמד אני צריך - לוח , מעבד אינטל (סוקט 775), זיכרונות וכרטיס מסך (עדיף מקורר פסיבית או אחד ממש שקט) המחשב יהיה לעבודה רציפה, עדיף שיוכל להריץ משחקים ברמה סבירה + (אבל אני מאמין שכל דבר שהוא קצת יותר מתקדם מR9550 יעשה את העבודה), שירץ סרטים\ סדרות HD ולא ממש מתוכנן OC, אבל יהיה נחמד אם יהיה אפשר. אם אפשר מחנויות באיזור ת"א, לא מKSP (אולי רק את הזיכרונות משם) וכמובן, לא חייבים לנצל את כל התקציב תודה

• 25 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. אז הרבה זמן אני משנה את המפרט הזה במטרה לחסוך ולקבל מקסימום ביצועים למה שאני משלם. אז הזכרונות מהירים , המעבד סביר , הכרטיס מסך אחלה לגמרי , אני לא בטוח לגבי המארז והספק תאמת ... תנו דעה בונה , מה לשנות , מה כדאי , איך ולמה. תודה מראש D: כמובן שהמפרט ישמש לגיימינג כבד [GTA IV AC2 CRYSIS וכו'] ולצפייה בתכני HD רמת השקט לא הכי חשובה לי . ואני לא מתכוון לבצע OC מעבד AMD Phenom II X4 955 Box ₪844 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HDZ955FBGIBOX לוח אם Gigabyte GA-MA790XT-USB3 ₪646 כמות:1 http://www.skypc.co.il/pl_product~950713~10~0.htm כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרו…

• 25 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by aboren,

1. מה התקציב המקסימאלי? גג 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? נתתי קצה גבול עליון 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ילד בן 12.5, עריכת וידאו קצת, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיינקראפט, CSGO ועוד כל מיני משחקים. כולל הזרמת משחקים מהXBOX. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 23 אינץ ומסך טלוויזיה -לאילו הגדרות גרפי…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. אני צריך מפרט למחשב בסכום שנע בין 2500 ל3000 שקל אני משתמש בו בעיקר לעריכת קליפים, עריכת תמונות (פוטושופ) וגלישה באינטרנט. פה ושם משחקים, אבל לא חובה להשקיע בזה. צריך שיהיה צורב DVD טוב וכונן קשיח של 160 ג'יגה (בשביל העריכת קליפים.. לוקח מלא מקום) ציוד היקפי שלא צריך: עכבר, מקלדת, מסך. ולא צריך גם מערכת הפעלה אם התקציב שנתתי מספיק ואפשר לבנות איתה מפרט טוב, אני אודה לכם אם תעזרו לי בזה ואם התקציב לא מספיק למחשב מספיק חזק, תגידו לי. תודה מראש!

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אז ככה זה המחשב: מארז: USB2.0 8\12CM-FAN 402K TK SILVER ללא ספק כח ספק כח: ZM460-APS POWER SUPPLY 460W לוח אם (אני חושב): A8N32SLI DELUXE K8 NF4SLIX16 4D DD PCI EXP16 מעבד: AMD ALTHONE 64 4400ּ DUAL CORE 2.2GHz ,2MB CASHE, SOCKET 939 קירור למעבד: ZALMAN CNPS 9500 AM3 CPU COOLER דיסק קשיח: WD 160/7200 RPM SATA II 8MB זיכרון (כפול 2): SUPER TALENT D32PB1GJ 1GB DDR 400 PC3200 כ. מסך: EAX1900CROSSFIRE/2DH/512MB/AX1900CF/HDTV/DVI*2/512 ממ אני חושב שזה הצורב: DRW 1608P3S/BLK/G/ASUS16X8X/40X32X402X/16X/8X/8X/5X מסך: MAG B916 LCD 8MS S/B 19 מה אתם אומרים? איפה אפשר לשפר בלי להוסיף למחיר? האם המעבד טוב? כמה זמן הוא יחזיק? אם אני יורד ל80GB HD אז אני יכל לקחת אולי RAM יותר טוב? תוד…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדים, סרטי HD וגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? המשחקים החדשים ביותר בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? כרגע 20אינצ'(1680x1050) אך ייתכן קנייה של מסך גדול יותר בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, בחרתי מעבד I5 2500K 5. עד כמה חשוב…

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. חשבתי לקנות מחשב נייד כי אין לי מקום בדירה אבל התחרטתי אז אני צריך שתתנו לי מפרט למחשב ממש חזק שיריץ את ה gta iv והמשחקים שיבואו אחריו על הגדרות הכי גבוהות יש לי מסך 22' ואני צריך גם מארז יפה,מקורר, ושיהיה מארז נמוך קצת מהרגיל תגיבו כמה שיותר כי אני מבולבל קצת! ואני רוצה את כרטיס מסך ממש ממש טוב כמו שאמרתי שיריץ את Crysis far cry 2 ו gta iv על הגדרות הכי גבוהות לא מתוכנן שום oc פשוט שמעתי שקירור טוב מעריך חיים למחשב וחנות אמינה שאפשר לסמוך עליה בירושלים.....לא חנויות כמו אייבורי

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי אבל בהרבה... אז קודם כל מה שאני משאיר זה: שתי דיסקים קשיחים של כל אחד 120Gb SATA זכרון 1024Mb DDR מאוורר למעבד של זלמן כרטיס רשת כונן 1.44 צורב ואולי גם מארז. אני צריך עזרה רק בבחירת מעבד, לוח וכרטיס מסך. השימושים העיקריים שלי במחשב הם אוברקלוקינג, אינטרנט, ומשחקים כמו קאונטר סטרייק (כל הגרסאות), סוואט4, GTA SA, NBA2005 וכדומה...

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by card,

שלום לפעמים אני נתקל בנטבוקים שבמקום לכלול מעבד Atom, הם כוללים מעבד Celeron. אני סקרן לדעת: מי מבין השניים עדיף? תודה

• 25 תגובות
    • 11k צפיות
  25. Started by cool_boy-PP,

קודם כל אני רוצה להגיד שאני מוכר את המחשב שיש לי עכשיו ב3000 ש"ח..... הנה המפרט שלו :CPU: Intel Pentium 4 NorthWood C1 2000@3000Mhz MotherBoard: Asus P4S800D-E Delux Memory:1GB PDP System PC3200 400Mhz VideoC:ST Lab Ge Force FX5700 HD1:Western Digital 80 GB 7200RPM 8 MB Buffer HD2:Maxtor 541DX שווה למכור אותו ב3500? עכשיו אני צריך מפרט לAMD משהו חזק ב3000 ש"ח....אפשר לסטות קצת מהמחיר אבל לא יותר מידיי. אני רוצה לוח טוב ואמין של MSI עם ציפסט של NVIDIA וAMD 3200 השאר כבר אתם תחליטו אבל גם תכתבו את המחיר של כל חלק......תודה לעונים!

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.