ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לקנות משומש... אז מה לקנות ומה לבדוק בקניית משומש תודה
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מפרט לידידה שלי היא לומדת אנימציה בתלת מימד וגיימרית 1. מה התקציב המקסימאלי? --- 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Zbrush , V-ray ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני יודע שהיא משחקת דוטה , אבל העדפה לכרטיס מסך שיחזיק דברים יותר מאסיבים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי עצעה למחשב עכשיו אני רוצה לבקש ממכם תגידו לי עם זה שווה תכסף . המחשב לא למשחקים סתם לעבודות וכאלו אבל אני גם רוצה לדעת איך יפעל בו משחקים חדשים כי אולי אני רונה גם תמעבד וזה. כתוב ככה: לוח אם: GA81945GMH-RH של גיגהביט וכתוב למתה:כולל-כרטיס מסך,כרטיס,כרטיס רשת.(עם אתם יכולים תגידו לי עם איזה כרטיס מסך וקול זה מגיע) הלוח והכל עולה 700 שח זיכרון: 2X512 SAMSUNG DUAL CHANNEL 667MHZ CL3 זה DDR2 = עולה 670 שח דיסק קשיח : WD1600JS WD 160GB SATA2 עולה 360 שח מעבד: PEUNTIUM D DUAL CORE 930 3GHZ עולה 1000 שח חדשים . מה אתם אומרים?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרתכם במציאת מחשב נייד שתואם את דרישותיי. * מטרות המחשב? שימוש סטודנטיאלי אינטרנט ואופיס * גודל המסך - 14" בלבד * משקל רצוי - כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך - רצוי סלולות שמחזיקות 8 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות hdmi * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB לפחות. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, אשמח למחשב בעל אחריות של יותר משנה, אם קיים. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב עד 7000 שקל הכולל מסך LCD 19", מקלדת+עכבר,רמקולים. המחשב מיועד להרצת משחקים כבדים. עם מעבדי קונרו יכנסו במחיר הזה אני ישמח :] תודה.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=VEBANDEL_LCD19
-
- 14 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני יודע שעכשיו תקפצו עלי עם "תרשום תקציב בכותרת" אבל חכו שניה חח לפני שאתם עושים את זה... אני פשוט לא ידעתי איפה לכתוב את זה אז תעבירו אם יש צורך בכך, מצטער מראש. אני מתכנן לקנות מחשב חדש .. יש לי מפרט מוכן והכל ושישו ושימחו וכולם אמרו שהמפרט אחלה.. עכשיו לאחרונה אני סובל מדחיות של הקניה עקב כל מיני דברים אישיים ואני שם לב בדרך שהמון דברים חדשים הולכים לצאת כמו סדרה חדשה לכרטיסי מסך, לוחות אם תואמי 45NM , לוחות אם וכרטיסי מסך עם PCI-E 2.0 ועוד.. האם משתלם לחכות חודש זמן מסוים עד שכל הטכנולוגיות האלו יצאו לפועל ורק אז לקנות או שמה עדיף שנקנה כבר מה שיש עכשיו? סביר להניח שעם יציאת הטכנולוגיות החדשות כל מה שכרגע יקר גם ירד במחיר המון או שהטכנולוגיה החדשה יכולה גם לא לעלות …
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקבל המלצות למחשבים ניידים. אני חייב לומר שהדרישות שלי ממש לא גבוהות. אני יכול לומר שכיום אני משתמש במחשב נייח - פנטיום 4 3Ghz, עם ג'יגה של זיכרון ראם, ואני דיי מרוצה מאיך שהוא עובד עם ווינדוס 7. הבעיה היחידה שאני נתקל בה היא הרצת משחקים, בעיקר משום שכרטיס המסך במחשב הוא GeForce 6600GT... המחשב הנייד אמור להחליף את המחשב הנייח. אני רק רוצה שיוכל להריץ משחקים בצורה נורמאלית... למיטב הבנתי שוק הגרפיקה לא השתנה כל כך בשנים האחרונות, למשל, כרטיס מסך טוב מסדרה 9000 של נבידיה יכול להריץ משחקים חדשים על אפשרויות גבוהות ומספקות גם כיום (תקנו אותי אם אני טועה..). אני מכיר כרטיסי מסך כמו 6600GT, 8800GT, שהיו ידועים כזולים מאוד יחסית לביצועיהם הטובים מאוד שלהם לזמנ…
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשרב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בינוניים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הבינוניים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4.…
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
-
המחשב הוא בעיקר לגלישה באינטרנט ומוזיקה בלי משחקים, הוא בא בתור חבילה מחנות מחשבים שהיא לא רשת. מעבד- intel e6500 לוח אם- ASUS P5G41T זיכרון- 2gb ddr 3 צורב דיוידי דיסק קשיח של 500gb כרטיס מסך מובנה. שווה 1500 שקל בשביל הצרכים שלי?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מחשב בתקציב של עד 2.7K בלי מסך מחשב אני קונה בנפרד מסך 22 אינץ. השימושים הם: 1.התקציב עד 2.7K 2.מטרות המחשב: אינטרנט, משחקים ברמה טובה + , צפיה בסרטים , חשוב שכול החלקים מחברה טובה ואמינה. 3.ציוד הקפי: מקלדת ועכבר לא אלחוטיים + רמקולים 4.חשוב שכל הרכבים של המחשב מחברה טובה . 5.המארז של שמחשב חייב להיות טוב ואם יש צורך בספק כוח וקירור אז גם להכניס למפרט. תודה מראש לכולם....
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
לאחרונה אני רוצה לבנות מחשב גיימינג ובניתי מפרט שנראה לי מתאים לי לפי התקציב שלי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 פלוס מינוס א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא חייב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים סטרימינג וקצת עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אלה המשחקים המקסימליים Fallout 4 ,ark:survival evolved, doom 4 -מהי הרזולוציה ה…
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
השאלה כבר כתובה בכותרת :] בכל מיקרה ה6400 נמצא בקטוגוריית הSMALL BUINESS אפוילו יוצא יותר זול עם מפרט טיפה יותר טוב (הארד יותר גדול) מאשר האינספיריון E5105. מה בעצם ההבדל בינהם? ה1505 יותר טוב? פשוט הבנתי שהמחשבים מהביזנס קלאס יותר טובים וזה לא מסתדר לי. שאלה 2- כרגע ההתלבטות בין HP לDELL. אני כרגע בארהב, ואם אני לא טועה HP נותנת תמיד אחראיות בנלאומית לשנה ואפשר אפילו להרחיב אותה ל3 שנים. כשהאחראיות הבין לאומית של DELL לא מכסה את ישראל. זה יכול להכריע את הכף לטובת DELL... הבנתי הכל נכון?? תודה רבה לעוזרים כמו כן שאלה קטנה, הGEFORCE 8400M FS בכמה דרגות מעל הATI X1400 - יש אישור?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט להנדסה אזרחית ככה שאני עובד על המחשב די הרבה...התקציב הוא 4000 ויש אפשרות של קנייה בארה"ב, ורציתי המלצות למחשב נייד * מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,תוכנות כמו matlab,autocad * גודל המסך?15 * משקל רצוי?לא כבד מידי,כי אני לוקח אותו איתי *זמן סוללה של 4,5 שעות *יציאות HDMI ו-esata יהיו פלוס * 500 גיגה יספיק * כונן CD/DVD צורב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?עדיף שכן,לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הנה המפרט: כ.מסך:Sparkle 8800GTS 320MB. מעבד: intel core 2 duo E6320 4MB. זכרון: digma 2gb ddr2-667(2x1gb). מארז: NZXT Nemesis Elite . ספק: Enermax Liberty 400W . דיסק קשיח: 160GB SATA2 8MB BUFFER. לוח אם:Gigabyte 965P-S3 REV 3.3. זהו ניראה לי, מחיר:5000 בערך. דעות?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל!. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 / 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD, עבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.? כל המשחקים החדשים והכבדים שיש!. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Samsung P2350 LCD 23" 1920x1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ההגדרות הגבוהות ב…
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני צריך מעבד זיכרון פנימי דיסק קשיח 160 MB לוח אם ומארז סבבה לא מהמטורפים שפשוט יחזיק את המחשב עצמו.. וגם כרטיס קול ו כרטיס רשת דרך לוח אם יהיה סבבה.. עכשיו כרטיס מסך בגלל שראיתי ש ב 2007 יוצא DX10 אז חשבתי על איזה כרטיס מסך זול אבל שיחזיק לי עד 2007 בנתיים אני מעדיף מעבד לוח אם וזיכרונות חזקים.. אני מתכוון לעשות OC אבל בקטנה לא עם קירורים
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב ניידDELL שיש בו את הכרטיס מסך: Intel® Graphics Media Accelerator 950 אני לא גיימר במיוחד אבל חולה על משחקי ספורט חדישים שדורשים כרטיסי מסך חזקים משחקים כמו NBA LIVE , FIFA האחרונים שיצאו לשוק גם במשחקי אסטרטגיה למיניהם ועוד חוץ מזה מעוניין בלראות סרטים באיכות גבוהה בנייד ורזולוציות נוספות האם הכרטיס מסך הזה יהיה לי טוב או שאני צריך לחשוב על מחשב מסוג אחר? המפרט של המחשב שאני רוצה לקנות: מעבד Intel® CoreTM 2 DUO Processor 2.0GHz T7200 מסך רחב 15.4 WXGA (1280 X 800 רזולוציה) UltraSharpTM דיסק קשיח 120GB Hard Drive Serial ATA 5400RPM זכרון פנימי 512MB DDR2 667MHz 8.5 GB/s with dual channel Memory, Maximum 4GB כונן אופטי DVD-…
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב סלוני לחדר יעוד: סרטי HD , משחקים , ואינטרנט תקציב: עד 2500 ש"ח ציוד הקיפי: כרטיס רשת אלחוטי , יש צורך במקלדת ועכבר בתוכו , המחשב הולך להתחבר ל LCD 37 FHD דרושה הרכבה של המחשב , ללא מערכת הפעלה (עדיפות לחנות skypc) אני מאיזור ירושלים וזה המחשב שחשבתי עליו: מעבד Intel Core i3-540 Tray ₪534 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i3-540ay לוח אם Gigabyte GA-H55M-D2H ₪434 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950516 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪192 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Corsair DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 Value ₪209 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.as…
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע dell studio (דגם i5) בארה"ב והוא עובד נהדר. אתמול התקנתי עליו heroes 4 (משחק יחסית ישן) ולפעמים המסך קצת מרצד באמצע המשחק (במיוחד בחלקו התחתון התמונה נמרחת ממש). הדבר לא קורה אם אני גולש או מפעיל תוכניות אחרות. האם יש בעיה בכרטיס מסך? האם זאת בעייה של קונפיגורציה שלא מתאימה למשחק? תודה על תשובתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בניתי עם חבר מפרט מחשב משחקים ממזמן ורציתי לדעת מה הייתם משנים בו לפני שאני מקבל העצת מחיר עליו... לוח אם: Gigabyte GA-K8NMF מעבד: AMD Athlon 64 3500+ Venice Core זיכרון: 1024MB Geil DDR400 CL2.5 Cooling (2x512MB) WD 160GB 16mb buffer SATA II :HD כרטיס מסך: PCX6600GT 128Mb SLI DDR III NX66T128D תודה מראש על העזרה...
-
- 14 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל אני חדש פה אז אם עשיתי טעות בכותרת או במה שאני כותב סליחה . אז ככה למפרט : מעבד - Intel® Xeon® Processor X5680 (12M Cache, 3.33 GHz, 6.40 GT/s. לוח אם-P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E. זכרון-3x2GB Kingston HyperX Triple Channel 1600 2 כרטיסי מסך- ATI Radeon HD 4870 512MB ספק כוח - TX 750W Active PFC 12cm Fan קירור למעבד NH-D14 CPU Cooler מארז Thermaltake Armor+ MX Middle Tower Series With Window Black Case מקלדת ועכבר microsoft x6 וכמובן dvd x2 והארדיסקים בסביבות ה 5 טרה . תוצאה ב 3dmark06 22633{ חייב לציין שהמחשב לא עבר עדיין oc } תנו חוות דעת בבקשה .
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
בניתי מחשב לפי מפרט מומלץ. 6460 (כולל windows 10). הדבר הזה יעבוד ? להחליף משהו ?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני צריך מחשב נייד ב-5000 ש"ח בשביל סטודנטית למשפטים. המחשב ישמש אותה לאופיס ולשמיעת שירים. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב מתאים, אנא קחו את המפרט מ-KSP.
-
- 1 תגובה
- 904 צפיות
-