עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yogev_k,

מעבד - ?Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE? לוח אם - ?abit AN9 32X-Fatal1ty Socket AM2, nForce 590 SLI זיכרון - ?1GB Corsair? 667 כרטיס מסך - e-GeForce 7600 GT 256MB דיסק קשיח - ?250GB SATA II 7200RPM 16MB? צורב - ?PIONEER A111 DVD±RW? מארז -?Thermaltake Tsunami VA3000SWA? ספק - ?Spire RockeTeer IV 600W Silent (24pin) http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-P2-N550-AX&family=22 http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/swa/swa.htm http://images.google.co.il/imgres?imgurl=http://www.planet3dnow.de/news_images/fatal1ty-an9-32x_box_500.jpg&imgrefurl=http://www.planet3dnow.de/cgi-bin/newspub/viewnews.cgi%3Fid%3D1148991401&h=390&w=500&s…

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shahar0592,

אני צריך מחשב עד 4700 (ללא חריגות, כן כן אני יודע שכבר היה נושא אחד שלי על זה אני פשוט יכול לרכוש את המחשב רק בשני או רביעי באוקטובר..) טוב אילו שני המפרטים שבניתי. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67-DS3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪472 מארז: SilverStone Precision Black X1 120MM + Silverstone Strider 600W- ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪530 קירור למארז: Raidmax 120mm Retail Quiet Fan כמות: 2 - מחיר: ₪23 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪275 כרט…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, אני לא עושה את זה לפי הפורמט כי כבר יש מפרט שכמעט הכל בו מוכן, רק צריך כמה פינישים קטנים. אך תוך כדי כתיבה קרוב לוודאי שאענה על כל הדגשים בטופס גם ככה. מתחדש אחרי שהנייח הנוכחי שלי נקנה ב2015. **קנייה תיעשה רוב הסיכווים בTMS ויש שם מחסור בחברות של חלקים מסויימים ככל הנראה , אבל משהו מאוד ספציפי ייקנה במקום אחר אם חסר (KSP או כל חנות אחרת עם מלאי רחב יותר) (יש כמה ניואנסים אישיים שלי ולי זה קצת טריקי להתאים הכל) רמת שקט מועדפת : 5/10 , הרבה יותר חשובה לי רמת הקירור רצוי מאוד שיהיה מרווח ולכן עדיפות לגדלים של FULL ATX ואפילו E-ATX מבחינת הלוח . פירטתי על זה בהמשך. המפרט המתוכנן : i7 12700K / KF (אם גרסאות הF זה רק…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. היי אני מחפשת מחשב שישמש אותי למשחקים שונים כמו Heroes of Newerth, WoW, The sims 3 וכו'. העניין הוא שאני מתכננת להשאר עם המחשב הזה ללפחות 3 שנים ככה שחשוב לי שהוא עדיין יריץ לי משחקים מעניינים שאולי יצאו בעתיד, למרות שמה שכתבתי למעלה זה פחות או יותר סוג המשחקים שאני משחקת. בכל מקרה, התקציב הוא בסביבות ה-3500 ש"ח וזה צריך לכלול הכל (מסך, עכבר מקלדת ומחשב כמובן). ההתלבטות העיקרית שלי היא שאולי בחרתי מחשב קצת כבד מידי כאשר אולי יכלתי ללכת על משהו פחות חזק שעדיין יתאים לי וייצא זול יותר. המפרט: מעבד - Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray [שוקלת לקחת מעבד חלש יותר כמו E7500 כי אני לא בטוחה שאני צריכה כזה חזק וההפרש במחירים הוא יותר מ-200 ש"ח] לוח אם - EP43-UD3L s775…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by eliXir,

לאחר חיפושים בפורום על ניידים בתקציב של 3K, הנייד שהכי משך את העין שלי הוא Acer Aspire 5738ZG. קראתי בעיקר ביקורות טובות עליו, ואשמח לדעת אם יש פה מישהו בפורום שיש לו את המחשב, או שקרא/יודע לתת קצת מידע רלוונטי עליו. לפי מה שהבנתי, הוא לא הכי טוב למשחקים, אך זה בסדר כי איני מתכוון לשחק בו משחקים כבדים אם בכלל. אך מעבר לכך, הוא מחשב מצויין. דבר שסיקרן אותי - האם ניתן לשנות את ההארד דיסק ל-7200RPM במקום 5400? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4831&CatCode=315 אם מישהו מכיר מקום יותר טוב/זול - אשמח למידע תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, חשובה לי האמינות, והשירות עד הבית, לכן ניראה לי אסוס (הדל פשוט יקר מדיי); ל 301 יש מעבד חזק יותר ב 25%, סוללה 6 תאים (לעומת 3 תאים), מחיר זול יותר ב 200שח- 2650שח, אך ל 300 יש מסך מגע, ויכולת לשידרוג ההארדיסק (יש לי אסאסדי במחשב הנוכחי) שאלה: האם ב 301 לא ניתן בשום אופן לפרק את ההארדיסק, או שניתן- פשוט קשה יותר ? שאלה2: אני משתמש במחשב בדירה, לצפייה בסרטים, ולעתים נדירות עריכת וידאו קלה, וגם בלימודים לפעמים ל 3-4 שעות האם הסוללה משמעותית חלשה יותר בשני? האם מסך מגע זה משהו שאני באמת צריך? והאם 4 גיגה ראם זה משהו שירגיש לי מעט מדיי?? תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by com,

אהלן. מחשב לאחותי, תקציבי מאוד, עד 2000 שקלים, לימודי תעשיה וניהול בבראודה. לפי ידיעתי - מטרותיה הם משרדיות בלבד - אך עם זאת, אני לא יודע עם איזה תוכנות עובדים בהמשך התואר (מישהוא במקרה כן יודע? עיצוב? מדעי המחשב?) עקב התקציב המאוד מוגבל אשמח לדבר הכי סביר במחיר זה. כמובן שנשמח למשקל נמוך, זמן סוללה מרשים, כמו כן - אם יש מחשבים עם מסך יותר קטן, כמובן שנשמח - אך אני חושב שעקב התקציב הנמוך זה לא יתאפשר * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) מטרות משרדיות, לימודי הנדסה תעשייה וניהול * גודל המסך? 15.6, ניתן גם פחות * משקל רצוי? עדיף נמוך, אך מודע לבעיתיות מבחינת התקציב * האם נד…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מעבד: intel pentum d 930 dual core 3ghz 2*2mb l2 lga 775 box לוח אם: - asus p5nd2-sli זכרון:g.skill ddr2 667mhz 1024 mb 5-5-5-15 דיסק קשיח:wd 80gb 7200pm 8mb sata2 ספק כח:thermaltake w0093ru silent purepower tr2 500w pfc מארז:sunbeam samurai black רוצה למשחקים - במחשבה על העתיד. יש לי את כל השאר ( כ.מסך 7800GT, אלא אם כן צריך עוד מאוורר או משהו, מה אתם חושבים?) המחשבה היתה על INTEL בגלל שאני לא רוצה לחכות עוד כמה חודשים ללוחות תומכי הDDR2. הלוח תומך SLI, 667 DDR2 . מחירים: מעבד 2200, לוח 760, זכרון 500, דיסק קשיח 370, ספק כח 520, מארז 230 , הרכבה 170 המפרט מנועה מחשבים - סה"כ 4750.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tukim,

איך מונעים קרינה ממחשב נייד ? האם משטח קירור הוא הפתרון ? אני משתדל שלא לשים אותו על הבירכיים אבל מה לעשות? זה הרבה יותר נוח.. שמעתי שמשטח קירור זה פתרון טוב.. האומנם ? יש הצעות אחרות ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. * המחשב ירכש בישראל * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים בעיקר פיפא וGTA, צפיה בסרטים * היכן אני אשתמש במחשב: בד"כ על שולחן עבודה, לעיתים אני אקח אותו לילומדים ומקומות אחרים * גודל המסך? באזור ה15 אינץ * משקל רצוי? פחות מ- 3 *תקציב: עד 5000 ש"ח * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי שהסוללה תחזיק יותר מ-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא משהו מיוחד * בלוטות? רצוי אבל לא קריטי. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא קריטי, 160 ג'יגה יספיק. * צורב DVD? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? בגדול HP ,אבל גם כל חברה אחת זה טוב בנוסף דרישה לזכרון של 4 GB וכרטיס מסך טוב הנה מספר מחשבים שאני כרגע חושב עליהם אשמח לדעה עליהם …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Jin-G,

2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 1,207 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB 1,776 ש"ח 1 Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 677 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח זה יוצא 5,224 ש"ח מפנדס (אני הולך לאסוף לבד את המוצרים....) רציתי מאד רמקולים :\ אבל לא נשאר לי תקציב השאלה היא אם כדי לי להחליף את הזכרונות ל 256*2 ואם זה יהיה עדיין טוב....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, פה ושם קצת משחקים קלים, או צפיה בסרטים * גודל המסך? מסך בגודל 13 או 14 אפשר גם 15 * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג בעקרון זה לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בערך 3-4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל אשמח אם זה יכנס במסגרת התקציב * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמה שיותר זמן אחריות יותר טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם שירות טוב. בנוסף כדאי ש: המחשב יהיה קשיח וחזק פיזית משהו שלא יתפרק עד כמה שהתקציב מאפשר עדיפות למסך מאט זכרון 2 או 3 ג'גה במהירות 5400 כי הבנתי שזה עוזר בזמן סוללה עדיפות למעבדי אינטל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מתייעץ עבור חברה שצריכה מחשב חדש לטינאייג׳רית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים (overwatch כרגע), עבודות ביה״ס (אופיס) וגלישה באינטרנט כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך לרכוש מסך חדש, משהו שייכנס בתקצ…

15. Started by 3emi,

צריך מחשב שישב בסלון יתחבר ב HDMI לטלויזיה יריץ וינדוס וורד אינטרנט אימייל וכמובן יפעל עם מקלדת אלחוטית ועכבר אלחוטי מה אתם יכולים להציע לי בתחום הזה כמובן מחפש משהו זול לא מיועד לשחק משחקים בניתי משהו כזה אבל זה עדיין יקר מידי http://i3.minus.com/iIv8U3D2CLLOE.jpg

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי חבר'ה, אני מתכנן לקנות בקרוב (מאוד) מחשב חדש. אני עם הBarton 2500+ כבר 6 שנים, לפחות, אז מן הסתם שאני מתכנן לקנות מחשב שיחזיק לי זמן רב. את עיקר ההשקעה אני מתכנן לשים על לוח האם, המעבד והזכרונות. אם במורד הדרך אני אראה צורך אני אשדרג את כרטיס המסך. זה המפרט שיש לי כרגע (KSP) : מעבד : Core i7 920, s1366, 8MB Tray 1340 1 1340 לוח אם : P6X58D Premium s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 1600, 3xPCI-E 1595 1 1595 זכרון פנימי ( 6GB - טריפל צ'אנל - 1600 ) : 3x2GB G.Skill NQ Edition Triple Channel 760 1 760 כרטיס מסך : HD 5770 New Edition 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 900 1 900 כונן קשיח : 1TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD10EARS 530 1 530 צורב דיוידי : DVD±RW GH22LS50 x22 B…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by saada,

שלום, אחרי בדיקות והמלצות מהפורום, הדגם הזה יצא הכי משתלם. בבדיקה בחנויות נאמר לי שאיכות החומרים בו, ויכולות הקירור שלו יגרמו לבלאי גבוה ושמכשיר זה הוא home edition. אשמח להבין האם יש אמת בדברים אלו. תודה רבה מראש, גל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מעבד E6300 1130 לוח ASUS P5LS2 SE/C 684 זיכרון 570 2 סטיקים 512 מגה בתדר 667 של TWINMOS בעתיד אשדרג כרטיס מסך 666 WinFast PX7600GS EXTREME TD256M מארז+ספק 315 COMPUCASE CI-6A19 +ספק כח 300ART 20/24P דיסק קשיח 450 Westren Digital WD2500KS הרכבת מחשב 0 סה"כ 3815 ש"ח המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט תוכנות גראפיות כמו פוטושופ וFLASH וקצת משחקים מה אתם אומרים ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, מדובר בהחלפת מחשב, כאשר מספר רכיבים יועברו מהמחשב הקודם: כ. מסך GTX460 דיסק קשיח (1T) + כונן אופטי קירור למעבד Noctua NH-U12P, עם מחבר לתושבת LGA775. 1. תקציב: 2500-3000 2. שימושי המחשב: שימוש ביתי + גיימינג בהגדרות גרפיקה גבוהות. רזולוציה: 1920x1080. 3. ציוד הקפי: אין צורך 4. מה לא לכלול: כ. מסך, דיסק קשיח, כונן אופטי. במידת האפשר: להשתמש בקרור הקיים למעבד. 5. עד כמה חשוב השקט: 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק: לא. 7. לכלול תוכנות או הרכבה בחנות: אין צורך. הרכבה עצמית. 8. אזור מגורים: אזור חיפה 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? מארז נוח לסידור ולהעברת כבלים, עם פילטרים לאבק. ספק מודולרי בבקשה. 10. אופק שדרוג: אפשרות לשדרוג כ. מסך. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dolev-r,

דרוש מפרט למחשב בתקציב של עד 7K כולל מסך דק 17. עיקר המחשב הוא בשימוש למשחקים. צריך לקחת בחשבון גם רמקולים, כונן קשיח של 160-200 GB , כונן די וי די ושהמארז לא יהיה מעפן תודה רבה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by SuBeX,

המפרט לילד בן 11 למשחקי מחשב, הוא לא גיימר מטורף אז רזולוציות נורמליות והגדרות בינוניות למשחקים יספיקו, אבל כמובן שאם זה יספק יותר אז אשמח לדעת... יש מסך lg2252tq - 22 אינץ'. אין צורך בעוד ציוד היקפי מלבד מה שמצויין למטה. האם יש צורך בקירור נוסף? מעבדי אינטל Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE G31M-ES2L s775 C2D 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, VGA, PCI-E זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך MSI HD 4670 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA מארזים CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) ספקי כוח Thermaltake TR2 Power W0…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מעדיף מחניות באזור באר שבע. לדגומא:KSP תקציב: 3400 חריגה: 200 יד ראשונה זמן אחריות כמה שיותר Windows 8 באנגלית גודל כונן קשיח מועדף: חצי טרה ומעלה אפשרויות נוספות :מסך FHD <אם נכנס בתקציב ולא בא הרבה על חשבון ביצועים. לשימוש ב: (עריכה\עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה\סרטים בעקרון אני אעבוד רוב הזמן עם מקלדת עכבר מחובר פעם אחת למסך FHD ופעם אחרת למסך 720 P. סרטים אני ארצה לראות באיכות הכי גבוהה FHD. בנוגע לעריכה - חשוב לי שתיהיה יכולת לערוך נגיד בקיובייס או סרטי HD במהירות אך באופן כללי אני עורך לא הרבה. 1.כדאי לקנות מחשב נייד עם SSD שעליו מערכת הפעלה בנוסף לHDD שעליו אני אאחסן קבצים ? אולי עדיף פשוט לקנות אחד עם HDD ולהחליף עוד כמה שנים אותו לSSD. 2.לפי מה שהבנתי כדי שאוכל …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. עד היום עבדתי רק בסביבה של P4 3.0 PRESCOTT וזה היה גדול עליו (התחמם מהר ל 80 מעלות), די איטי ולא מאפשר הרבה חלונות פתוחים (DB , סביבת פיתוח , טקטס אדיטור פיירפוקס והשרת) עם PENTIUMD 3.4 עם 1GHZ זה היה סביר אני צריך מחשב חדש כולל מסך שיהיה אפשר לעבוד עליו חלק ובלי בעיות , משחקים לא מהווים פקטור בכלל שום דבר יותר מטטריס או MAME ככה שכרטיס מסך יכול להיות הכי פשוט (עדיף לא על הלוח) , 2G זכרון 800MHZ . המחשב יהיה דלוק 24X7X365 . אין עדיפות ל INTEL או AMD מבחינתי , אם אתם רואים סיבה אשמח לשמוע . עדיף מסך 19+ ככה שיהיה נוח להסתכל עליו שעות מהירות לא משנה . ב KSP קיבלתי את המפרט הבא , נראה לי שהמעבד אפילו יותר חזק ממה שאני צריך : E6600 ASUS P5B KINGSTON 2X1GHZ 800MHZ SEGATE 250G…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Funkyzord,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהוסיף SSD בנוסף לHDD הרגיל. על הSSD אני מתכנן לשים את המערכת הפעלה. השאלה שלי היא מה עדיף, לקנות SSD ולחבר אותו במקום ההארד דיסק ואת ההארד דיסק לשים במקום הצורב או לקנות mSata ולחבר ישירות למחשב. האם יהיה הבדל בביצועים בין שני האפשריות? ועוד שאלה, כרגע ההארד דיסק שלי מחולק לשתי מחיצות, כאשר בשתיהן התקנתי תוכנות, האם אני אוכל להעתיק את כל המחיצה של המערכת הפעלה לSSD בלי שאני אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה ועריכה של אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כלל לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1050*1680 , אולי ישודרג בעתיד. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בעתיד יתחבר לשני מסכים , כרגע עם מס…

דיונים חדשים בפורומים