עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lopo2,

שלום, אני צריך המלצה למחשב חדש אחרי שהמחשב הנייח שלי מת סופית אחרי משהו כמו 10 שנים של שדרוגים זה צריך להיות מחשב חזק שיחזיק שנים עם שידרוגים של כרטיסי מסך זכרונות וכו במהלך השנים 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשרי אין לי מושג לגבי המחירים היום ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית תכני HD וכדומה.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD IW, far cry 4 ,doom -א…

2. שלום ! אשמח לחוות דעת על המפרט הבא - (התקציב 4500 בערך ) לוח אם - ASUS - P5Q Deluxe מעבד - E8500 קירור מעבד - Thermaltake BigTyp 120 VX זכרון - Geil DDR2 4096MB 800MHZ CL4 Ultra Dual Channel Kit כרטיס מסך - Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe מארז - Thermaltake M9D VI4000BWS ספק - Enermax EPR625AWT PRO82+ 625W SLI Active PFC דיסק קשיח - WD 500 גיגה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by nitro_6,

ראיתי שעוד כמה אנשים ביקשו את זה, אבל לא מצאתי שם את מקומי בעיקר למשחק BF3 ועוד אחרים מפרט נוכחי: לוח אם: intel dp55wg מעבד:intel core i5 750 @ 2.67GHz זיכרון:kingston 4GB 2x2GB DDR3 1333 מסך: dell 2209wa רזולוציה:1680x1050 ספק כוח:550watt לא יודע איזה חברה כרטיס מסך: ati redeon 5770 1024MB חשבתי להחליף כרטיס מסך, או להוסיף עוד אחד, דעתכם? לקחת כונן SSD, זה כדאי, ועל מה אתם ממליצים? אולי להוסיף זיכרון ואיזשהו קירור למעבד תקציב: 3000 אפשר לחרוג, למטה או למעלה כל עוד זה ייתן תמורה לביצועים. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by TheMitch,

שוקל לרכוש 9900K ולא מצליח להחליט איזה בורד לבחור בין השניים הבאים (אפשרי להציע משהו אחר) , אשמח לדעתכם בנושא... GIGABYTE Z390 AORUS MASTER או ASRock Z390 Taichi Ultimate הציוד הבא קיים כבר וממתין להתקנה בלוח שיבחר.. שני MVNE 500GB 3200/2600Mbps לטובת raid strip עבור מערכת ההפעלה. שני SSD 256 GB שני HD 3 TB מכניים ו 32 GB RAM ו GTX 1080 וספק 800Watt gold חשבתי לקרר את המעבד עם הפתרון הבא: Corsair Hydro Series H100i PRO Low Noise מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. אני בעיקרון צריך לוח אם + מעבד + כרטיס מסך + " ספק כח " לא חייב / יש לי גנריק 500W. הרעיון של השידרוג להפוך את המחשב מ P4 למערכת חזקה יותר . הקטע ששידרוג של מעבד + לוח = זה כבר 700 . מחשב בסיסי E5300 + כרטיס מסך 8400GS יעלה לי באייבורי 1300 לערך . מה כדאי לעשות ? * בקשר לכרטיס מסך אני צריך משהו בסיסי אני גיימר פשוט .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. נגנב לחבר שלי המחשב, והוא מחפש תחליף. המחשב בעיקר לוורד, מצגות וסרטים HD. הראשון:Acer Aspire 5742G-5464G http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11207 השני: Lenovo IdeaPad G570 M513QIV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12401 אני לא סומך על הכרטיס מסך המובנה הישן של אינטל לסרטי HD. לעומת זאת, החדש של ה SB נראה לי מספיק חזק בשביל זה. אני גם לא רוצה מעבד שהוא לא מסדרת icore, בגלל הזמן שהמחשב ישב על המדף (סביר להניח). אשמח לשמוע חוות דעת על המחשבים האלה, או אם יש המלצה על מחשב אחר בטווח שבין 3000 ל-3500, כאשר הנטייה היא לגבול התחתון. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם ניתן ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיומית של תכנות (visual studio) אינטרנט קבוע ומשחקים שלא דורשים הרבה(משחק בעיקר משחקים של BLIZZARD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio sql server ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes of the storm , hearthstone -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

8. Started by Funkyzord,

שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהוסיף SSD בנוסף לHDD הרגיל. על הSSD אני מתכנן לשים את המערכת הפעלה. השאלה שלי היא מה עדיף, לקנות SSD ולחבר אותו במקום ההארד דיסק ואת ההארד דיסק לשים במקום הצורב או לקנות mSata ולחבר ישירות למחשב. האם יהיה הבדל בביצועים בין שני האפשריות? ועוד שאלה, כרגע ההארד דיסק שלי מחולק לשתי מחיצות, כאשר בשתיהן התקנתי תוכנות, האם אני אוכל להעתיק את כל המחיצה של המערכת הפעלה לSSD בלי שאני אצטרך להתקין מחדש את כל התוכנות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. אשמח לקבל את חוות דעתכם על שני המחשבים הנ"ל, בתקווה להבין את ההבדלים העיקריים ביניהם... ומבחינת רכישה לצורך עבודות ולימודים לסטודנט מה יהיה השיקול הנכון, בתחום השקעה של2450 ש"ח מקסימום... אם יש לכם הצעות אחרות זה יהיה גם מעולה... בעיקרון הצורך העיקרי הוא לימודים, אבל יהיה שימוש גם במשחקים קלים אולי, ובצפייה בסרטים...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום חברי הפורום אני מחפש מחשב לחבר סטודנט גודל מסך 15/14 השימושים שלו הם ללימודים (עבודה משרדית), מעט פוטושופ/פריהנד. הוא מעוניין שלמחשב תהיה יציאת HDMI אם אפשר שיהיה כמה שיותר קל (אני מודע שהתקציב נמוך יחסית) אם אפשר ונכנס בתקציב אז גם מערכת הפעלה ניתן לחרוג עד 500 ש"ח בערך תודה חברים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני צריך המלצה למפרט למחשב גיימינג כולל ציוד הקיפי, ואשמח לעזרתכם 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב? גיימינג וסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן. חסרים לי מסך טוב ורמקולים, וגם לא יזיקו עכבר ומקלדת. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 3. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אני מתכוון לנסות לראשונה, ברמה פשוטה ובלי הרבה סיכון. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופציה להרכבה בחנות תהיה שימושית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג + עריכת אודיו לא כבדה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA-V, Battlefield4, Batman Arkhamn Knight, Simcity, Fallout4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מחיר מקסימלי : 4300. אפשר לנסות לחסוך, אך לא על חשבון דרישות הסף שיובאו בהמשך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? דרישות סף: רוב השימוש הוא אופיס, מוזיקה, סטרימינג ואינטרנט. למרות שזאת, במחשב גם נצפים (המון) ונערכים סרטים גדולים באיכות HD. מעבד + כרטיס מסך - אני צופה בהרבה תכני hd, וגם מתכנן לשדר את זה לעיתים דרך סטרימר לטלוויזיה. חשוב לי שגם בסרטים כבדים, כמו שמוציא הגופרו שלי (4.7k), לא יהיו תקיעות כמו שהיו לי במחשב הנוכחי. בנוסף, חברה שלי עורכת הרבה סרטים במגוון תוכנות, סרטים גדולים כמובן, וגם תמונות, ולכן חשוב לי שהמחשב יהיה מאוד חזק ויוכל לעבוד ללא כל בעיות בהרצת תוכנות שכזאת. נוסף, חשוב לי לציין שה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני גיימר לשעבר וברשותי מחשב דיי ישן שלצערי גם דיי התקלקל. באפשרותי שתי אפשרויות: 1) לקנות מחשב חדש ("עם הכנה למזגן"). 2) להשתמש במחשב עגלה (השגתי כזה) עד ש... יירדו מחירים או משהו כזה. מכיוון שבימים אלה, אני ממש לא מוצא זמן לשחק, הייתי קונה מחשב לצורך משרדי, אינטרנט וכו' עם אפשרות לשדרג אותו, נגיד עוד שנה, בכרטיס טוב... לכן המפרט לדעתי צריך להיות מבוסס Core 2 Quad Q8200, לוח אם של GIGABYTE וזיכרון DDRII 800Mhz. השאלה היא האם זה יספיק בשביל משחקים (בעיקר סימולטורים) -- כמובן בתוספת כ.מסך בעתיד? האם בכלל כדאי לא להשקיע ב Quad וללכת על מעבד Duo? ושאלתי האחרונה: אולי בכלל כדאי לא לקנות עכשיו, להשתמש בעגלה שהשגתי ובעוד חצי שנה, שנה -- לקנות משהו טוב יות…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000 לא כולל כרטיס מסך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (פורטנייט בעיקר) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר, אין צורך במשהו מיוחד, המחשב ישמש בעיקר ילד 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך - Sapphire AMD Radeon R9 290 TRI-X 4GB GDDR5 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

16. מעבד אינטל? Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB 1040 1 1040 לוח אם למעבדאינטל? GIGABYTE 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E 580 1 580 2 זכרונות? DDR II 667 1GB TwinMOS 580 2 1160 כרטיס מסך? Sapphire ATI X1950XT 256MB GDDR3, 2xDVI, VIVO PCI-E 1690 1 1690 דיסק קשיח? Maxtor 320GB 16MB, SATA II 590 1 590 מארז HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 240 1 240 ספק כוח? Spire RockeTeer III 500W Silent (24pin) 290 1 290 Total price 5600 ¤ כמה דברים שאני לא בטוח בנוגע אליהם ... 1.ההארד דיסק - מומלץ ? או שכדאי לי ללכת על משהו אחר...? 2.מארז + ספק כוח - אני בכלל לא בטוח לגבי המארז וספק הכוח שלקחתי... אני מקציב לשניהם כ-500 ש"ח... האם עשיתי בחירה נכונה ? 3.לגבי …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dprog,

שלום, קניתי לא מזמן לפטופ משולב טאבלט של lenovo yoga 2 13.3' ולא אהבתי את הווינדוס 8.1. לכן ביצעתי הורדת גירסה לווינדוס 7 וכעת יש לי בעיית התחברות לWIFI. המחשב לא מאפשר לי להתחבר גם כשאני מתקין מגוון דרייברים לווייפי. הסמל בicon tray הוא של אינטרנט חוטי מנותק. האם יש למישהו מושג איך לתקן?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by xena,

מה אתם אומרים על המחשב הבא? שווה קנייה? http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1822884 אני מחפש משהו קטן וקל, וכמעט קניתי בחנות אחד כזה. לא משחק, רק שימושי משרד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Moo^Moo,

אינטגרל מצטער שאני מצ'גע אותך קצת. לצערי קילקול עצבני באופנוע דורש ממני להוריד יותר מ1500 ש"ח מהתקציב למחשב :-\ ככה עכשיו אני עומד על 2500 בערך, מבאס תתחת אבל זה מה יש. (להזכיר, צריך רק מעבד, לוח, זיכרון, מארז+ספק, וHD) הכנתי משהו ראשוני, מבוסס AMD: AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 527.46 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) - ATX 536.40 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 429.12 ש"ח 1 .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 ש"ח 1 BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON - בחר את צבע הקטודה כחול - שדרג ספק כח ללא שידרוג 210.09 ש"ח 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח סך…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. רציתי לדעת אם יש דברים שאני יכול לעשות כדי לשפר את ביצועי המחשב הנייד שלי במשחקים. רק כדי להבהיר - באמת שאין לי מושג איך לתחזק מחשב. הידע שלי מתסכם בערך בזה שאני יודע שמדי פעם צריך לעדכין דרייברים. אלא שאני אפילו לא יודע מה זה אומר, ובטח שלא יודע איך לבדוק אם אני צריך לעשות את זה, ואם כן, מאיפה. זו גם הסיבה שהבקשה שלי פה היא מאוד כללית - כיוון שאני פשוט לא מכיר דרכי תחזוק, אז אני לא יודע למקד את השאלה. לגבי החומרה עצמי, אני מניח שההגדרת תחת "המחשב שלי" מסכמות את זה, נכון? מקווה שאני לא מחמיץ משהו: HP Pavilion m6 Notebook Processor: Intel® Core i5-3210m CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz RAM: 8 GB System type: 64-bit

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by soulzz,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת 4. האם יש …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית חלקה, וסרטים באיכות HD FULL * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא רלוונטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא במיוחד, שיהיה מומצע + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI חובה * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GM * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, HP , ASUS ,DELL המחשב מיועד אך ורק לעבודה משרדית שזה אינטרנט ואופיס, כמובן לצפייה של סרטים באיכות HD FULL אז כרטיס מסך שיתמוך ויריץ חלק. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם. כאמור אני מעוניין לרכוש מחשב חדש ואשמח לעצת מקצוענים: 1. מה התקציב המקסימאלי? .........ראה כותרת א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.....לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?....לא ניתן 2. מה שימושי המחשב ? תכנות,אופיס,אינטרנט ובעתיד תכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כרגע visual studio 2010 באופן כבד. בעתיד גם צפייה בתכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:............לא רלונטי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.....לא רלונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע יש מסך 19 אינץ. בעת…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. המחשב עבור אחיינית שלי תלמידת י"ב כך שישמש בעיקר ללימודים וצפייה בסרטים. * תקציב? עד 2500 ש"ח * מטרות המחשב? רוב העבודה היא משרדית. בחופשות סרטים. לא משחקים ולא עיצוב גרפי. * גודל המסך? מעל 15 אינטש * רזולוציית המסך? כמקובל * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמקובל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר יותר טוב * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? נו באמת :-) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בגלל שלא מדובר בי מעדיף לקנות בחנות מסודרת כמו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בתקציב עד 3500 ש"ח - למחשב עם 2 מסכים נדמה לי שזה סוג של אופטימיזציה, לא? אשמח לכל הערה!!!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.