ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הי, למחשב סלוני חדש – מדיה סנטר משודרג וחזק בתקציב של ~7000 -+, למטרות Blu-ray ומשחקים 3D חשבתי לקנות את הדברים הבאים: 1.MotherBoard: Asus P8Z77-V– בגלל התמיכה בivy bridge, יש לו חריץ PCI שאני צריך והוא יחסית לא במחיר גבוהה מחיר: 860 2.CPU: Intel Ivy Bridge 3770K – השקעה לתווך רחוק מחיר: 1,600 3.מאוורר + גוף קירור למעבד – עדיין לא ידוע איזה צריך רק משהו טוב איכותי שקט ולא גבוה בגלל סוג המארז מחיר: 300 + - 4.Case: Silverstone LC10 / Antec Fusion Remote Max - כאן אשמח להמלצה על משהו אחר שיכול להכיל לוח ATX וכרטיס מסך של ~11 אינץ. מחיר: 1000 / 700 5.Power Supply: Seasonic X-760 Gold – צריך ספק איכותי טוב וחזק למחשב הזה, שלא יבזבז חשמל כי המחשב ד…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם מי שיכול לזרוק מילה, אשמח , כי בתחום הנישאים אני מעט חלש וכרגע מחפש נישא עם סנטרינו... בחיפושים ברשת מצאתי את הcompaq nx7000 ואת הx1000 הכוללים דגמים עם שלושת מעבדי הסנטרינו (1.4 , 1.5 , 1.6 ) , מעניין אותי דווקא הסנטרינו בגלל יכולות התקשורת החזקות וכמובן הסוללה שמספיקה לחמש וחצי שעות... העניין הוא שבארץ מצאתי רק את הnx7000 במחיר של 9400 ש"ח ובחנות שאני בכלל לא מכיר... האם מישהו מכיר דגמים מומלצים אחרים המכילים סנטרינו וניתן להשיגם בארץ ? ואם מישהו כאן קנה אחד כזה (שיתחדש ) ויספר לי בכמה ואיפה (אם זה מותר כאן ). תודה מראש למי שיכול לעזור יום טוב. זיו.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב קולנוע ביתי + עבודה משרדית בעיקר וורד ולחבר אותו למסך הטלויזיה בסלון. שימושי המרכזיים: 1. צופה בסרטים באיכות גבוהה. 2. משתמש בוורד. 3. שומע מוסיקה (שיהיה איכות טובה מאוד). 4. אינטרנט. 5. עובד רוב הזמן עם 15 חלונות במקביל. מה חשוב לי: 1. שלא יתקע וירוץ מהר. 2. איכות סאונד ותמונה מהגבוהים שאפשר במחיר הנקוב. 3. אפשרות להקליט מהממיר הדיגיטלי. 4. כונן קשיח אחד מהיר ולא יותר מכיוון שיש לי שני נידיים. 5. שלט רחוק למחשב. 6. מקלדת ועכבר אלחוטיים איכותיים לא כלוול במחיר (תגידו כמה עולה רק). אשמח לקבל הצעת מחיר ולהתחייב שהחנות עם ההצעה הטובה ביותר והמשתלמת ביותר תזכה בי כלקוח עוד ביום א'
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב חדש. הצרכיים שלי מסתכמים באינרנט ומשחקי מחשב של הילדים - אשר אינם זקוקים לגרפיקה\מעבד מדהימים (סה"כ משתמשים בלומדות לגיל הרך): שאלתי מה תמליצו בין האופציות ולמה (איזון בין איכויות\מחיר) : 1. לוח עם כרטיס מסך OB (חשבתי על ASUS P4S533) 2. לוח ASUS P4S8-X-X ועם כרטיס מסך MX400 ASUS 3. אולי אופציה אחרת אשמח אם תמליצו על חנות\אתר שאפשר לסמוך עליהם ולקנות דרכם. זכרו שהצרכים שלי בסיסים , והעיקר מחיר נמוך. מעבר ללוח ולכ. מסך, בכוונתי להוסיף כדלקמן: זכרון 256 DDR, צורב LITEON, מקלדת+עכבר אופטי של מיקרוסופט, מודם V92, מעבד אינטל 1.8G הערה: אני נעול על מעבד INTEL (אני יודע שכאן בד"כ אוהבים יותר את ה AMD)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים!, חופשת פסח הגיע והגיע הזמן לקנות מחשב חזק וייציב לצורך משחקים. המחשב צריך לכלול מסך, ציוד הקפי וכל מה שמסביב. תודה מראש לעוזרים, Tiger.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך בגודל 15.6" עדיף שיגיע עם מערכת הפעלה מובנית. המחשב מיועד לשימוש משרדי רגיל, ובנוסף יעבוד עם תוכנה לעריכת סרטים ופוטושופ. אשמח לקבל הצעות תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחר הרבה חישובים והרבה שאלות והרבה שיקולים.... הזמתי את המיפרט הבאה ללא ציוד הקפי אשמח לקבל חוות דעת... אני צריך מסך מחשב 24/23 עד 1000 ש"ח אני יזמין את זה בסוף... מסך מחשב Envision G2461 LCD - מה אתם אומרים? זה הכול תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 מפרטים למשחקים , כל אחת מחונות אחרת , הם מאוד דומות , ואחת יותר זולה ..(גם שיקול אגב..).. מפרט 1 מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤1098 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 ¤631 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤1654 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤376 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤211 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤556 מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤234 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤417 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤79 מחיר סופי: ¤5256 המ…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מחשב בתקציב של 4500-5000. המטרה העיקרית היא סרטי HD ומשחקים. חשוב לי לציין שמשחקים היא אינה המטרה העיקרית וכן אסתפק בגרפיקות בינוניות כשהמחשב לא יהיה חדש, אך בשנה הראשונה אני מצפה להריץ הכל על הגדרות גבוהות. (אל תדחפו לי כרטיסי מסך ממש יקרים מעל 1200 כי נראה לי שאין צורך אלא אם תשכנעו אותי אחרת) אבקש לכלול בתקציב SSD של 120-128 וכן הארדיסק של 1-2TB יבוצע OVERCLOCK קל-בינוני. המחשב אינו צריך להיות חרישי, אך שיהיה שקט יחסית. באיזשהו מקום יש לי העדפה ללוח אם של ASUS או GIGABYTE אם זה לא קריטי. לא נדרש ציוד היקפי. תודה מראש ערן.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מפרט טוב למחשב ב7000 שקל בלי ספק, מארז, מסך, מקלדת ועכבר. רצוי 120GB SATA וDVD RW בסביבות ה900 שקל. תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה המפרט מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25 CM +לד כחול ספק כח THERMALTAKE 600W LITEPOWER A.PFC 12CM לוח אם H55-E33 7.1 GLAN HDMI MSI מעבד אינטל 2.80 GHZ 3MB G6950 1156 מאוורר למעבד 775/1156 COLD BIT זכרון H/S CEON 2 GB DDR3 1333MHZ פעמיים כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE GT240 1G-3 POINT OF VIEW דיסק קשיח פנימי 500 GB SATA2 32MB C.G WESTERN DIGITAL צורב AS7240S SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DL שחור כרטיס קול 7.1 מובנה בלוח אם כרטיס רשת 1 G LAN מובנה בלוח אם אין לי כאן מחירים של כל החלקים אבל יצא סה"כ אחרי מעמ 3725 ש"ח. בעיקרון המחשב מיועד לצרכים ביתיים של גלישה והתעסקות עם כל האופיס ביחד עם זה גם למשחקים דיי מתקדמים איך המפרט ואם אפשר מה לתקן? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסר כמות. מוצרים סה"כ Antec P182 SE Advanced Super Mid Tower 959 ש"ח Antec Truepower Quattro 1000W 1,110 ש"ח ASUS Rampage Formula Intel® X48 Chipset LGA 775 1,475 ש"ח Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb BOX 1,559 ש"ח Thermalright Ultra-120 eXtreme CPU Heatsink 295 ש"ח Noctua 120MM Case Fan NF-P12-1300Rpm 115 ש"ח G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 5-5-5-15 F2-8500CL5D-4GBPI 1,270 ש"ח X2 Sapphire ATI Radeon HD 4870X2 2GB DDR5 2,450 ש"ח Dell 27 LCD 2709W Widescreen Flat Panel 3,590 ש"ח ASUS DVDRW DRW2014BL1T x20 Sata Retail 164 ש"ח Logitech® G9 Gaming Laser Mouse 399 ש"ח Logitech® G15 Gamin…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי , אני מעוניין לרכוש מחשב intel nuc לסלון. השימוש הוא: צפייה בסרטים וסדרות,צפייה ב-web flashes , תכנות office וגלישה באינטרנט . איזה דגם אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למישהו יש ניסיון עם Probox2 Air Plus ? https://ksp.co.il/item/1140-53989 האם הוא יוכל לענות לי על הדרישות הבאות : *צפייה חלקה בסרטי REMUX 1080P (ניגון דרך USB) *תמיכה בפורמטי אודיו TRUEL HD / DTS / DD = (הסטרימר יחובר ישירות לרסיבר ולא לטלויזיה!!!) *תמיכה בכתוביות בעברית (קובץ הסרט והכתוביות יהיו בעל שם זהה) *ניגון ערוצי טלויזיה = קודי *** בנוסף רציתי לשאול האם ניתן לחבר SSD 256GB חיצוני לסטרימר , רשום שהוא תומך עד 64GB בכרטיס זיכרון/USB.. השאלה אם זה מתייחס גם לSSD חיצוני .. https://ksp.co.il/?select=.1033..153.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=37870&txt_search=&buy=&minprice=0…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עריכה גראפית, ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Indesign, Illustrator - פרנסה \ Cuebase - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA5, DayZ ,Overwatch, Diablo 3, Starcraft2, Heroes of the Storm -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מס…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס,צפיה בסרטים שלא יתקע עם סרטי HD גודל המסך?15.6 ולא פחות בבקשה * רזולוציית המסך? מה שאפשר במסגרת התקציב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת מוארת במידה וזה אפשרי. * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? ארוך כמה שאפשר במסגרת התקציב (עדיפות לחמש ומעלה) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אין * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות לשלוש שנים. במידה ואין אפשרות בתקציב אז עם אפשרות שדרוג עתידית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין הערו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מערכת הפעלה: Windows XP Pro + SP2 DirectX: DirectX 9.0c מעבד: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (14 x 200) זיכרון: System Memory 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) ביוס: BIOS Type AMI כרטיס מסך: Video Adapter RADEON 9200 SERIES - Secondary (128 MB( כרטיס קול: SoundMAX Audio ד"א זה על סוג NTFS מחכה לתגובות אני יודע שהמחשב לא משהו,אבל קניתי אותו מתי שלא הבנתי במחשבים כלום כלום. תציעו לי מה יש לשפר וכמה אתם נונתים על המחשב מ-1 עד 10
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה המצב...רוצה לקנות 2 מחשבים אחד למשרד ואחד לבית...שיהיה אותו מפרט כי השימושים יהיו דומים... אחד בבית כנראה WIN 7 והשני במשרד WIN XP... תקציב של 2000 שקל ככה אבל אם חריגה של 200 שקל תשפר משמעותית את העניין אז אפשר לחרוג קצת... לא מתכנן OC, לא צריך שום ציוד היקפי... מעניין אותי על איזה מעבד צריך ללכת והאם עדיף ללכת על DDR3... אין צורך בכרטיס מסך... עדיפות למפרט שקט כמובן... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לאחרונה אני חושב על האם כדאי לי לשדרג את המחשב הקיים או לחכות עוד.. המחשב הקיים הוא: Intel i7 930 @ 3.8Ghz Gigabyte X58A-UD3R rev 1.0 Mugen 2 12GB ddr 1600Mhz GTX680 2GB Patriot wildfire 120gb WD Black 1TB Seagate barracuda 500GB אני חשבתי לשדרג לתושבת 2011 למעבד i7 4820K השאלה היא האם כדאי לעשות את השידרוג הזה או לחכות למעבדים שיבואו עוד מעט בתושבת X99? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכל מהכל לרוב עבודה בגרפיקה ותחזוקת שרת, אך גם משחק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הלכתי לIvory ביקשתי מפרט של AMD (כי אינטל יקר), אני צריך מחשב שיריץ Battlefield 3 על איכות High זה מה שהוא רשם לי: מארז IN WIN שחור מנוקד עם USB וסאונד קדמי כולל 2 מאווררים 12 ס"מ ספק כח A.PFC 550W FAN12 CI-POWER אקטיב פי אף סי +80! לוח GA-A75M-D2H FM1 AMD GIGABYTE סאטה 3 USB3 מעבד ATHLON II 645 Q.C AM3 AMD מעבד 3.1GHZ זיכרון CEON 4GB DDR3 1333MHZ צלעות אלומיניום כ.מסך Nvidia GeForce 550 GTX TI 1G-5 P.O.VIEW כולל צלעות קירור ומאוורר! צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כר. קול 5.1 מובנה בלוח אם כל זה 2750 ש"ח האם משתלם לי לקנות את זה או שאפשר להשיג במחיר כזה יותר טוב?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני יהיה בארצות הברית עוד מעט והחלטתי לקנות שם או להזמין מאמזון למלון מחשב נייד בעיקר לגיימינג ועבודות גרפיות תלת מימדיות. התקציה הוא עד 1500$ ללא חריגות. מחייב 32 ג'יגה זיכרון וכונן SSD לפחות למערכת ההפעלה ולתוכנות הגרפיות. מהתרשמות שלי המחשב המיועד בתקציב הזה הוא msi gt70 dominator-895. מבחינת גודל הוא "17.3. http://www.amazon.com/GT70-Dominator-895-i7-4800MQ-Gaming-Laptop/dp/B00IXQE2R0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1420719398&sr=8-4&keywords=msi+gt70+dominator-895#productDetails דבר שני שחשוב שאני אוכל לעבוד עם המחשב גם בחוץ וגם כשיש שמש. אני יודע שיש מסכים שברגע שאתה בשמש אתה לא רואה כלום. בעיקר הדגש הוא על איזה מחשב יתמודד יותר טוב עם גרפיקה כבדה ומשחקים. …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, מחפשת מחשב נייח. בעל עומס קבוע מתאים לעריכת וידאו ושימוש בתוכנות: proshow producer /premier
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני אשמח לקבל מפרט שיתאים לי לתלת מימד(3ds max) וקומפוזיטינג(אפטר אפקטס) אני גם משתמש בתוכנות נוספות(פוטושופ פלאש ופרמייר), אבל מניח שלא אמורה להיות בעיה איתם במפרט שיתאים לתוכנות שבשורה למעלה(תקנו אותי אם אני טועה..) יש איזו מעבדה שהמליצו לי עליה ויש בה את המפרט הבא: מעבד ואפשרות שדרוג Intel Core i7-920 2.66-GHz x 4 Quad Core + 8 Threads 8MB Cache קירור מעבד Low Noise Variable Speeds Advanced CPU Cooler לוח אם Intel X58 Express Main Board קירור פאסיבי לרכיבי הלוח Passive Bridge & Mosfet Heatsink - Silent זיכרון 3GB (1048x3) DDR3 1333MHz (Triple-Channel Compatible) כרטיס מסך nVIDIA QUADRO FX-580 512-MB DDR3 25.6 GB/sec Dual-DVI כרטיס קול 8-Channel (7.1) Audi…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מתחילה ללמוד בקרוב ואשמח להמלצה לקניית מחשב נייד ללימודים, תקציב בסביבות 4000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וצפיה בסרטים (לא משהו כבד מדי, בעיקר צפיה ישירה). ללא משחקים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל 13.3 אינטש, לגבי המסך מבריק או מאט - אני לא מספיק מבינה בזה. מה עדיף? * רזולוציית המסך? האמת שגם בזה אני לא ממש מבינה, אני מניחה שמשהו סטנדרטי יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? סביבות 1.5 ק"ג (כמה שפחות יותר טוב) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לימי לימודים ארוכים (סביבות 8 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-