עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח גם לקבל המלצות אחרות לנייד תקציבי 3000+- ש"ח לסטודנטית, להרצת אופיס, סרטים ואינטרנט. תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by saphisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר תכנות אתרים .net שפת C וגיימינג קזואלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג קזואלי -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. חדשים וישנים כאחד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). דרוש מסך עד גודל 32' עם 1440P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כמה הערות - 1. השימושים העיקריים יהיו משחקים חדשים, photoshop ו premiere בתור תחביב וגם mathlab (אבל לא דברים קיצוניים) וסרטי HD , אין צורך בכונן blu ray 2. בתור חיפאי אני מעדיף לקנות בחניות באזור כגון noa או ב pandas ולכן אם למישהו יש הצעות אחרות אני מעדיף מהחניות האלה, ובבקשה לא ksp או ivory 3. המסך הנוכחי הוא "hp 19 עם פנל TN ורזלוציה טבעית של 1280x1024, ולכן 4850 זה מספיק, יכול להיות שאני אחליף אותו בקרוב ואז אני אשקול קנית 4850 נוסף ל XF (וזאת אחת הסיבות לקנית הלוח אם הנ"ל). 4. אני מתכנן OC , האם הספק/ מארז/ מאוורר למעבד/ לוח אם מתאימים ? האם אפשר לקצץ במחיר של המארז אבל שישאר מארז גדול ? אני שוקל לקנות את Sonata III אבל הוא נראה לי קצת קטן ולחוץ בפנים. שקט של מארז ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אז ככה.. עוד חודש אני טס לארה"ב.. ומתכנן לקנות שם לפטופ. השימוש בו יהיה לצרכים בייתיים.. אינטרנט סרטים (HD) משחקים פה ושם.. כאן http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+-+Quantum+Black/9703393.p?id=1218153394199&skuId=9703393- יש מפרט מדוייק של המחשב.. ויש עליו חוות דעת דיי טובות באתר.. אבל רציתי לשמוע מכם מה דעתכם עליו ? כמה שאלות: 1. מסך מבריק לא יפריע בשימוש ביתי עם אורות חדר ? 2. לגבי חיבור לשקע חשמל.. איך אני משנה את התקע? או שצריך להגיד להם שיחליפו כבל ? 3. מישהו יכול להמליץ על חנות מסויימת בדאלאס טקסס ? 4. יש עוד פרטים שאני צריך לדעת לגבי קניה בארה"ב? חוץ מהסטיקי.. שכמובן קראתי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Moo^Moo,

אינטגרל מצטער שאני מצ'גע אותך קצת. לצערי קילקול עצבני באופנוע דורש ממני להוריד יותר מ1500 ש"ח מהתקציב למחשב :-\ ככה עכשיו אני עומד על 2500 בערך, מבאס תתחת אבל זה מה יש. (להזכיר, צריך רק מעבד, לוח, זיכרון, מארז+ספק, וHD) הכנתי משהו ראשוני, מבוסס AMD: AMD ATHLON XP (BARTON) 2500 - 512K Cache, 333FSB (RETAIL - 3 Yea 527.46 ש"ח 1 .EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) - ATX 536.40 ש"ח 1 WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA 429.12 ש"ח 1 .Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 362.07 ש"ח 1 BOND II (H7650) - Silver/Gray - 500W + WINDOW + NEON - בחר את צבע הקטודה כחול - שדרג ספק כח ללא שידרוג 210.09 ש"ח 1 .Thermaltake Extreme VOLCANO 12 169.86 ש"ח סך…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, ברצוני לרכוש לפטופ קל משקל (עד 1.5ק"ג) בעל חיי סוללה ארוכים (לפחות 5 שעות בעבודה בסיסית). המחיר עד 3000 ש"ח. מסך של 10" יכול להספיק. כרגע עומדים על הפרק ASUS 1000HE ו SAMSUNG N10 (זמין במלאי רק לבן :s05: מישהו עבד פעם על לפטופ לבן? לא מתלכלך כל הזמן?) אפשר גם לפטופ רגיל אבל חיי הסוללה+משקל חשובים. הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני עומד לקנות מחשב לצרכי משרד בלבד. השאלה בכותר וגם פה: מחשב נייד עם מעבד B980: הייתכן והוא מיישר קוו עם מעבדי הCORE I3 סדרה 2XXX ו3XXX? גם התייחסות חלקית תהיה בסדר ותעזור לי להחליט מה לעשות. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני צריך המלצה לנייד עד 2100 שח הדרישות שלי הן די פשוטות- גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים HD על המחשב כולל הוצאה בHDMI לטלויזיה וגם משהו שיסחוב איזה משחק יחסית קל יהיה נחמד על הדרך ולא קריטי. וכמובן שעדיף שירוץ כמה שיותר מהר ויעלה מהר. אני כנראה אתחיל לימודים באוקטובר הקרוב או זה שאחריו אז כדאי משהו שלא יהפוך לגרוטאה עוד שנה.. אני גר באילת אז נראה לי שהכי זול יהיה לקנות בKSP. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)פירטתי למעלה * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עדיפות למאט 15.6" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים, והייתי שמח לקבל מכם מפרטים שווים בתקציב של 7-8 אלף ש"ח, ללא מסך. אין לי רכיבים ספציפיים שאני "נעול" עליהם, אני נותן דרור לידע העצום שלכם... מודה לכם מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by orengore,

שלום לכולם אני קונה נייד חדש רציתי לשאול כמה שאלות למי שיודע: 1. מי שהזמין פעם, רציתי המלצה לחנויות. 2. קראתי בסטיק ולא הבנתי כל כך, מי שמזמין מחו"ל (דרך הדואר), לא משלם בכלל מכס אלא רק מע"מ? 3. המחשב שאני רוצה זה HP מסדרת PAVILON. הבנתי שיש עם זה קצת בעיה בארץ מבחינת אחריות. ידוע למישהו על זה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, התיעצתי אתכם בעבר בקניית מחשב וכיום אני מעוניין להחליפו. אני מעוניין במחשב ללא מסך, שיהיה מתאים למשחקים חדשים (אני יודע שכרטיס מסך במרמה גבוהה עולה המון ולכן, אני מוריד ציפיות לרמת גרפיקה "מעולה" במשחקים חדשים). כרטיס קול, שיהיה על הלוח אם. שיהיה לו צורב DVD, ואם זה חיוני אז שיהיה לו 1 GB של זיכרון פנימי (אני אוהב מחשב מהיר). התקציב יכול לחרוג במעט. אשמח למקומות שבהם ניתן להזמין/לקנות את המפרט המוצא. המון תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Mishmish,

חבר שלי רוצה לקנות מחשב בימים הקרובים והסכום שלו עומד על 5000 ש"ח.... המחשב נועד למשחקים....(אני יודע התקציב לא מזהיר למטרה כזאת).... צריך מסך....עכבר ומקלדת...פלופי רק צורב והבחור לא צריך רמקולים.... וכמעט שכחתי הוא רוצה פנטיום 4 ....2.8...... אבל אני מנסה לשכנע אותו לעבור לא.מ.ד.. בינתיים ללא הצלחה!! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברים מצורף מפרט לגיימינג. אשמח לשמוע את דעתכם עליו. זה נמצא באיביי במכירה פומבית הצעה מובילה כרגע היא 1500 ש"ח. אם למישהו יש נסיון אשמח לשמוע דעתכם על רכישה מאיביי. אם יש מיסים ואיזה. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בוקר טוב אשמח להצעה למפרט וגם מחיר עבור נייד, אסוס או דל שימושים סטנדרטיים כגון סרטים אופיס אולי קצת תיכנות אבל גם גיימינג כגון NEED FOR SPEED / BUTTLEFIELD V מסך 15.6 כונן SSD + מכני ומעבד חזק אין נגבלה של תקציב אבל רוצה לחסוך אם כמה שניתן תודה מראש

16. Started by tal_p,

אז זה המחשב שלי:: AMD AM2 atlon 3800X2 2.1GHZ asrock AliveXfire esata2 Nvidia 7600GS 256 3GB ram אני רוצה לשדרג אותו.. כנראה כ.מסך, ולוח.... תקציב: 1150

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by asaff74,

שלום לחבריי הפורום איך אוכל לשפר את המחשב שלי זה המפרט:[ATTACH=CONFIG]3223[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי אני צריך בבקשה מפרט למחשב לשימוש משרדי וסרטים ובנוסף מסך איכותי בגודל של לפחות 24 ועדיף ביחס של 16:10 אני גם אעבוד עליו מידי פעם אז עדיף שיהיה שם איזה i5 לפחות וכמו כן חשוב שיהיה SSD 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף כמה שפחות ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים ומידי פעם תכנות בVisual Studio א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין תוכנה ספציפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוצ…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אין לי תוכנה ספציפית שאני צריך בשבילה ביצועים מיוחדים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מתכוון לקנות מסך חדש 24' LG2486 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כבדים, חדשים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 - 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אך לא בכל מחיר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר סימולטורי טיסה (P3D, XP11, DCS), אבל גם משחקים כגון The Witcher 3, GTA, ARMA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 60hz -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. * מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, סרטים ולימודים * גודל המסך? ניראלי שאלך על 15.6 * רזולוציית המסך? אין לי מושג. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? אין לי דרישה מיוחדת אבל שלא יהיה משקולת * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שיהיה סטנדרטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth?לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כונן קשיח רגיל, גודל של 500 יספיק אם יש יותר בחבילה אז אפשרי * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן! חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שמעתי שdell טובים * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר ואני אשרוד איתו 4 שנים. מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. המטרה: עבודה בתוכנה להלחנה (קיובייס SX3) תוך הרצת כמות גדולה מאוד של פלאגינים, שאגב, דורשים הרבה מאוד כוח עיבוד. הערות: המחשב יוצב בסלון, מחוץ לחדר שבו שאני מלחין. לכן השקט חשוב, אבל לא הכי חשוב (המקרר עושה יותר רעש מהמחשב בלאו הכי). יש כאן דגש רב על קירור, ולכן גם נבחר המארז הזה. כל הציוד ההיקפי יחובר ב-USB/Firewire אל תוך החדר, כולל כרטיס הקול. המחשב מחובר ל-2 צגי LCD באמצעות חיבור DVI. ---------------------------------- לוח אם Asus P5B Deluxe עם צ'יפסט Intel 965 Express מחיר: 1304 ש"ח. מעבד Conroe 6400 מחיר: 1465 ש"ח. זיכרון Corsair 2GB DDR2-800 4-4-4-12 TWIN2x2048-6400 - מחיר: 1950 ש"ח מארז Gigabyte Aurora 3D ATX Tower שחור - מחיר: 685 ש"ח ספק כוח Enermax Liber…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום אשמח לקבל המלצה לנייד בסביבות ה 11-12 אינטש שיוכל להריץ office ובתקווה גם matlab (למי שלא מכיר זאת תוכנה יותר כבדה) התקציב שלי הוא עד 3500 אבל כמובן שעדיף בפחות תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. מעבד: Phenom II x4 Quad-Core 920 Socket AM2+ 2.8Ghz 45nm מחיר: 1100 לוח אם: M3A79-T DELUXE AM2+, 790FX, DDR2 1066, Quad PCI-E 2.0, ATI CrossFireX מחיר: 930 זכרונות: 2x2GB Kingston HyperX CL5 מחיר: 440 כרטיס מסך: GIGABYTE HD 4870 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 מחיר: 1320 דיסק קשיח: WD 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II מחיר: 395 צורב: LG GH22LS40 DVD±RW x22 Black LightScribe Sata Retail מחיר: 140 מארז: ללא ספק HJA-7000 MIDI Black (No PSU) מחיר: 100 ספק כוח: HEC Cougar 550W 12 CM Ultra Quiet Fan Modular מחיר: 460 המחשב הורכב באתר KSP ללא מקלדת עכבר ומסך.. שזה אני קונה בנפרד כנראה...! המחשב למשחקים נטו לא צריך OC עד סכום של 5000 ש"ח תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים