עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, התקבלתי לעתודה בטכניון ועכשיו הולכים לקרוע את הפלטינה של סבא וסבתא אני צריך מחשב נייד, הוא צריך להיות קל במידה סבירה(יענו אני לא כוסית ואני יכול לסחוב טיפה, עם דגש על טיפה, משקל). השימושים העיקריים שלו יהיה בשביל לימודים ואינטרנט. אני מבקש מכם כמה המלצות כשכל אחד מהם לדברים שונים -מחשב ראשון: מחשב לאינטרנט, לימודים ומשחקי אינטרנט(WOW). תקציב= 7K, אבל עדיף פחות(6K) -מחשב שני: מחשב לאינטרנט, לימודים ותכנות, יש גם דרישה ל-dual core. תקציב=10K לכל מחשב אני רוצה גרסה עם מערכת הפעלה, וגרסה בלי התוכנות האלו. תודה רבה לעוזרים, אם יש צורך בעוד פרטים אל תתביישו לשאול, גיל.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום, מצ"ב מפרט למחשב גרפיקאי מקצועי, כמה הוא אמור לעלות? והאם הוא מספיק טוב לעבודות גרפיקה בתוכנות דו מימד והדמיות בתוכנות תלת מימד. מארז THERMALTEK VL80001 ספק כח Thermaltake TR2 550W לוח אם אינטל WHITESBURG BLKDP55 מעבד INTEL CORE I5-750 8MB CACHE מאוורר למעבד ZALMAN 10X PERFORMA זכרון 8GB DDR3 KINGSTONE 1033MHZ כ. מסך PNY QUADRO FX1800 768MB DDR3 צורב LG DVD X 24 דיסק קשיח פנימי WESTERN DIGITAL 1TB 64MB CACHE כ. קול 128 WAVE מובנה כ. רשת כרטיס רשת מובנה (10/100/1Gb) סט מקלדת+עכבר מיקרוסופט אלחוטי מקורי רמקולים SBS A35 מסך SAMSUNG SyncMaster 2494LW תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אנשים ככה הלכתי לאיבורי והמחיר הנמוך ביותר שהצלחתי לקבל זה e6300 2mb לוח lemont 965 ltck זכרון 512 *2 667 כרטיס מסך gf7600 gs דיסק קשיח WD 160 8 MB מקדלת+עכבר+רמקולים מארז של איבורי אם ספק 400 WAT מסך 17 דק של aoc 8 ms ב 4500 איך המחיר? אני חייב לציין שהמחשב לא מיועד ל OC רק למשחקים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2.5K. מתאפשרת חריגה עד ל-3K אם ממש קריטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפיה בסרטים, גלישה באינטרנט וכו... 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא ממש קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא חייב מערכת הפעלה, אם יחסוך במחיר. 8. הא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zomo,

sry that i dont got hebrow in my pc i want buy pc for games in 4500 nis if somebodyy can give me good pirot in this price say here plz 10x:D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ItachiSan,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4K בלי חריגות. אם אפשר לחסוך. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? HTPC, תכני HD, גלישה באינטרנט. הרזולוציה הטבעית של המסך: 1920x1080 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמק…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הגיע הזמן להתפנק במערכת חדשה, והייתי שמח לקצת ייעוץ מכם, שכן, ישנם מספר דברים שאני מתלבט ביניהם. אקדים ואומר, שהכל יקורר (מעבד, כ.מסך, לוח, זיכרון, וקשיחים), בעזרת מים (3 לופים) בזבוז או לא, זה לא משנה, רוב החלקים כבר אצלי: רדיאטורים, משאבות וכמה בלוקים. (מלבד הבלוקים למעבד, ללוח וכ.מסך) ציוד שכבר קיים הוא הספק : HX1000. מארז: הייתה התלבטות בין הV1010 ששוכב אצלי כבר חצי שנה, לבין איזה קוביה ששוכבת לי במרפסת לא מעט זמן. בסופו של דבר הקוביה נבחרה, עקב עומס הרכיבים שעתיד להיות בהרכבה וכיוון שהליאן לי פשוט קטן מידי להכיל את כל מה שאני רוצה. לענייננו: מעבד 930 לוח UD7 זיכרון: אני מתלבט בין כמה דגמים - הדומינייטור 1866 TR3X6G1866C9DF שאני לא בטוח אם הם גם מבוססים על האלפידיה א…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אני הלכתי עם המפרט הזה לחנויות ומכיוון שלא היו להם חלק מהרכיבים הציעו לי חלופות ורציתי להתיעץ איתכם. מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Box ¤385 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200 לוח אם GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤393 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39360 כונן קשיח Samsung HD321KJ 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤228 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD321KJ זיכרון OCZ DDR2 2048MB 800MHz CL 5-6-6-15 Value ¤126 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2201 צורב Samsung SH-S223 X22 SATA DVD ¤129 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SH-S223 מארז ללא ספק Raidmax Apex ¤166 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gilon,

אני צריך לדעת אם במעבד דותן(גירסה מתקדמת של סנטרינו) יש wi fi.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Delapro,

הצביעו איזו חנות מחשבים היא חנות הכי אמינה בטוחה וזולה. אם יש עוד המלצות על חנויות בחיפה (!!!) תכתבו אותם.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטות מוזיקה בקיובייס,אינטרנט,צפיה בסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס ופוטושופ ממש בקטנה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. היי, אבא שלי עמד לסגור עם אייבורי מפרט מחשב בסיסי ב1500 שקלים (הוא צריך משהו בסיסי וזול בתכלס... ) עד שעצרתי אותו ואמרתי לו ששווה לו לברר כאן קודם כדי שלא יקנה סתם שטויות. מה דעתכם? מדובר על שימוש סטנדרטי לחלוטין, אז לא נראה לי הכרחי לענות על שאלון... אינטרנט, אופיס, לשמוע מוזיקה.. ברגיל. הדרישה היחידה והחשובה ביותר - שהמחשב יהיה שקט! לוח אם GF615M-P33 AMD MSI מארז PS04B ATX SILVERSTONE שחור ללא ספק ספק כח A.PFC 350W FAN12 POWER MAN INWIN מעבד ATHLON II 250 D.C AM3 AMD זכרון KVR KINGSTON 2GB DDR3 1333Mhz דיסק קשיח פנימי 5400 500GB SATA2 16MB SAMSUNG צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS מחשב ללא מערכת הפעלה כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם כ.קול 5.1 מובנה בלוח ה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by shalabi,

WD 80GB 7200RPM 8 MB special version שלוש שנים אחריות - 495 ש"ח Corsair TWINX 256*2 3200C2 899 ש"ח ASUS P4C800 Deluxe/GBL I875P 1,219 ש"ח Mitsuni floppy 1.44 50 ש"ח LITE ON 52X32X52 RETAIL 252 ש"ח Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box 1,059 ש"ח CTX LCD 17 PV720A 2,576 ש"ח Compucase CI-6AR1 MIDI Tower Casw 330 ש"ח סה"כ 6,880 ש"ח כרטיס מסך יש לי ר9700 תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, שלום למשתמשי HWZONE היקרים, אשמח מאוד לעזרתכם ארחיב מעט ובהמשך השאלון: מחפש נייד שמשמש אותי כמחשב עיקרי (נייד ולא נייח בגלל שאני עובד ממקומות שונים) עיקר שימוש המחשב הוא פיתוח בתוכנות כמו Matlab או Pycharm - פייתון, לטובת DeepLearning (כרטיס גרפי חזק), ייתכן ובמידה ויידרש סכום משמעותי גבוה ממה שאני מתכנן אשתמש בשרתים מרוחקים לפיתוח שימוש נוסף שמתכתב עם השימוש הראשון הוא לעריכת סרטים (באופן חובבני) שימוש בתוכנות כמו Photoshop, coral movie maker, Adobe וכו', - ראיתי ששאלו אז בעקרון סרטים במגוון רזולוציות (מצלמות טלפון ומצלמות מקצועיות) מבחינת זיכרון - כיום אני משתמש ב 500GB SSD וזה כמעט על הקצה.. נתון נוסף - נוסע בקרוב לאילת ומ…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב לא בשבילי, מתנה מטרת המחשב - כמו שציינתי בכותרת: גרפיקה, אבל לא משהו רציני, כולה עריכת תמונות. מסך גדול יחסית - חובה מבחינת כובד, כל עוד המחשב לא יותר כבד מבן אדם מבוגר זה בסדר. זמן סוללה - אם אפשר משהו שיחזיק באזור ה-3 שעות זה יהיה נחמד אם יציאה מיוחדת תגביל את האופציות לכאלה פחות טובות, אז שיהיה בלי. אין צורך בבלוטות' מובנה גודל מינימלי של כונן קשיח - חצי טרה. אני מניח שזה מהדברים שהכי קל לשנות - לא קשה למצוא כונן קשיח אחר מתאים עם נפח קצת יותר גדול, נכון? אין צורך באחריות בינלאומית המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה Windows תוכנות - Photoshop. אם אתם מכירים תוכנות מתקדמות נוספות לעריכת תמונות, אפשר להניח שאחותי תשתמש בהם. שוב, היא לא מקצוענית ברמות. תודה! אודה לכם מאוד…

16. Started by Erkel,

מחשב המיועד כרגע ללימודים ובעתיד יורחב לעבודה עם תוכנות גרפיות של אדובי , ועתיד עם הרחבות מתאימות תותקן עליו מערכת הויסטה כרגע מיועד לXP מעבד INTEL PD2.8 775 64BIT לוח ASUS P-5 VD-2 MX זכרון 2X512 DDR2 533 דיסק קשיח WD 160G 7200 8MB SATA2 מארז ATX ספק 400W צורב - NEC X16+- +מקלדת עכבר מסך LCD PROVIEW 195MS מחיר כאמור 4K בדיוק לפי התקציב הרצוי האם המפרט קולע למחיר ? והאם הפלטפורמה טובה ? דעת המומחים , תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. זהו המפרט שלו: Asus P5QL-E Intel Core 2 Quad Q9400 Kingston 4096MB DDR2 800Mhz NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB WD 500 GB+Seagate 250GB CoolerMaster CM690 HEC-500TD-TF תודה לעונים! :-)

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים האלה, מי חדש/טוב יותר? (asus F551CA-SX051H או asus R512CA-SX059H)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכל העוזרים פה אני חדש כמו שאתם יכולים ליראות ( לפי מספר ההודעות) אני בן 17 וחצי ואני מאוד הייתי רוצה לישמוע ממכם עצות או ביקורות על המיפרט שלי לפני שאני יציג את המיפרט אני רק רוצה להגיד שהכרטיס מסך שיש שם הוא זמני בלבד עד שאני יקבל את ה RADON 9800XT שחברים של ההורים שלי יביאו לי מארה"ב ב500$ קיצר אחרי של ההקדמה הינה המיפרט תקציב עד 6500 CPU : Intel Pentium IV 3.0C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1656.25 ] 1 Motherboards for Intel : Asus P4C800 Deluxe/GBL Intel 875P Motherboard (HT,FSB800,S-ATA,RAID,1394,5.1 Sound,3Com G-LAN,USB 2) [ ¤ 1172.09 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 Hard Discs : Western Digit…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by mrraz,

לוח ASUS M4A785D-M Pro מחיר 450 ש"ח מעבד Athlon II X2 250 במחיר 348 ש"ח 4 ג"ב זיכרון + דיסק 320 מארז וספק antec nsk3480 במחיר 450 ש"ח לא שמתי כונן DVD אולי בשלב מאוחר יותר. כל התקשורת עם המחשב דרך USB ואלחוט לכרטיס המסך המובנה הקצאתי את המקסימום 1 ג"ב ככה שנשארו 3 ג"ב פנויים. מחובר לטלוויזיה סוני 40 בחיבור HDMI מערכת הפעלה 7 גירסת 64 המעבד מתפקד מעולה, מעבר לציפיות, בסרטים HD 1080P המעבד בסביבות 35% תצוגה חלקה לגמרי, בטלוויזיה כיוונתי לתצוגה בלי שום אינטרפולציה שנקראת FULL PIXEL ודרך המחשב מכוון על 1920 על 1080 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by or150,

הי, אני רוצה לקנות נייד לצרכי פיתוח. השפות משתנות אבל כנראה שלרוב יהיה מדובר בIDEs של C#, Python, Java. הדרישות שלי הן איכות בניה טובה, מסך 14-15", 16GB Ram. לגבי מעבד אני מתלבט בין סדרות הU לH של אינטל. הפער בביצועים בין U ל-H הוא כזה ששווה לשלם אותו בשביל לקבל עוד זמן סוללה? ואם אפשר לזרוק פנימה שיהיה גם Convertible ותמיכה בעט זה יהיה נחמד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Ymac,

שלום, אני חושב על למכור את המארז הנ"ל ולהחליפו ל-P280 של אנטק (590 ש"ח) ואני רוצה לדעת בכמה אוכל למכרו כדי לדעת כמה כסף אצטרך להוסיף מכיסי. המארז נרכש לפני כ-4 חודשים מ-KSP ויש עליו אחריות ויש לי קופסא ואת כל החלקים שהגיעו עמו. סיבת ההחלפה היא שהוא רועש בשבילי קצת והוא שואב אבק רציני ;D וראיתי שהאנטק שקט משמעותית, נוח יותר ויפה לטעמי. (פילטרים מגנטיים למארז הזה עולים 250 ש"ח אז אולי אופציה משתלמת יותר היא למכור אותו) תודה למציעים ולעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אני משתתף חדש בפורום. הייתי מעוניין בעזרה בהרכבת מפרט לקניית מחשב + המלצות לחנויות או אתרים בהם מומלץ יהיה לרכוש את המחשב. התקציב למחשב הוא כ5000 ש"ח + -, ללא מסך. מטרת המחשב היא לשימוש ביתי: שימוש רגיל, הורדות, צפייה בסרטים ומשחקים (אני לא גיימר רציני אבל הייתי מעוניין שמשחקים ירוצו בצורה סבירה). המחשב אמור להריץ ויסטה בצורה טובה. לא צריך לכלול במפרט כונן DVD-RW שיש לי כבר. כמו כן הייתי מעוניין שכרטיס המסך יוכל לתמוך בחיבור 2 מסכים במקביל. אני לא חושב שאני מעוניין באופציית OC. תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - תקציב ~5300 כולל ציוד הקפי חברים שלום, מעוניין לרכוש מחשב חדש עבור יישומים: עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל שימושים סטנדרטיים – אינטרנט, Office, וכיוצא בזאת. המחשב אינו מיועד לגיימינג בכלל. להלן השאלון מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים