עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כמו בכותרת, באשר לחריגה אם זה שווה את זה לדעתכם אשחמ לשמוע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בעיקר בתוכנה פרמייר. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא כל כך, מאחר ומדובר בנייד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by sharshafil,

היי, מחפש מסך מחשב לגיימינג 23-24 אינץ', תקציב של עד 1500 ש"ח. חשבתי על אחד מאלה (אחד 4K והשני לא) : 1. http://www.rsm.co.il/Product/מסך-מחשב-לגיימרים-חברת-asus-דגם-vg248qe-144hz-full-hd-24-led-dvi-dp-hdmi-1ms-vesa-pivot 2. http://www.samsung.com/us/computing/monitors/uhd/samsung-uhd-23-6-monitor-with-high-glossy-black-finish-lu24e590ds-za/#specs איזה מסך אתם ממליצים? אחד מאלה או משהו אחר? והאם יש טעם לקנות מסך 4K בגודל כזה. אמנם יש לי כרטיס מסך שלא תומך (Gtx 970) אבל המחשבה היא אולי לקנות מסך שיחזיק יותר שנים ויתמוך בפיצ'ר הזה בעתיד.

3. מפרט מלא פה: http://www.everymac.com/systems/apple/macbook/specs/macbook-core-2-duo-2.2-white-13-late-2007-santa-rosa-specs.html כרגע מותקן בו OS X 10.6.8 + iWork '09 9.1 אם אפשרות של בחירת שפה, וWindows 7 Ultimate,ני תן לשדרג עד OS X 10.7.5, אם משדרגים זכרון ל2GB, זה לפחות באופן רשמי, בגלל EFI מוגבל למערכות 32BIT

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? א) עבודה משרדית, פיתוח, צפיה בוידאו ומעט משחקים כדוגמת COD ב) בנוגע למשחקים, אין צורך בכרטיס מסך שיאפשר את הרזולוציה/מספר פרימים מקסימלי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא, אין צורך בשום ציוד הקפי 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כן, אין צורך בכונן דיסקטים, צורב cd/dvd. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by David Ell,

Gigabyte GTX 560 Ti i5 2320 + קירור איכותי כלשהו לא עשיתי OC באף אחד מהם, שמורים, ואנקה מאבק. כמה ביחד וכמה כל אחד בנפרד?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by rofben,

היי! אני מחפש מחששב נייד שישמש בעיקר לסקייפ ולצפייה בסרטים.. התקציב: 2000 ש"ח אך אפשר לחרוג בכ400 שקל (לא יותר!) תודה מראש עוד שאלה: במחשבי תלת מימד ניתן גם לצפות בדו מימד?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by odedidush,

הי , אני מעוניין לרכוש מחשב intel nuc לסלון. השימוש הוא: צפייה בסרטים וסדרות,צפייה ב-web flashes , תכנות office וגלישה באינטרנט . איזה דגם אתם ממליצים ?

8. חשוב לי שיהיה כרטיס קול איכותי כי יש לי מערכת סראונד 5.1 ושתהיה יציאה לHD. המחשב ישמש גם להורדת הסרטים. תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מקסימום גיימינג מינימום מחיר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by oren12,

מפרט טכני מלא כולל מסך: AMD Phenom2 X4 955 3.2 GHZ (בן שנה) Gigabyte GA-ma78LM-s2h am2/3 (בן שנה) Seasonic 500W Gainward 4870 HD 1GB DDR5 twin Turbo Kingston 4GB Western Digital 500GB מסך: ACER LCD 24" המחשב מיועד למכירה אני מעוניין לתמחר אותו. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. מה הייתם משדרגים במפרט הזה לגיימינג מאוד כבד ? לוח אםgigabyte ga z77mx d3h Hdd seagate 7500rpm Amd r9 280x oc edition ספק 900w high current gamer antec 8gb Kingston's 1333 ram 4x2 מעבד 3570k לא עושה אוברקלוק לשום לכיב חומרה Win 8

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by xDa,

http://startpc.co.il/index.php/component/k2/item/22-supreme-6 נחשב טוב? כדאי לקחת את השידרוג ב- 180 ש"ח? יש משהו יותר טוב מזה,באותו מחיר? (אפילו פחות).. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by GALAI30,

אני צריך המלצה למעבד I7 ולוח אם תקציב 2000

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by oferl31,

היי המסך של הלפטופ pavilion zt3000 בגודל 15.4 אינטש , נשבר לי . אין לי מושג מה לעשות . אפשר לקנות דבר כזה ? איך מרכיבים ? התקשרתי ל HP . הם מבקשים 3500 ש"ח ! אשמח לכל עזרה . תודה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. זהו הדגם של המחשב הנייד [h=1]HP Pavilion dv7-6135dx[/h]קישור למפרט: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?cc=us&lc=en&docname=c02845403#N410 קניתי אותו בארה"ב לפני שנה וחצי (אחריות לא תופס בארץ) מצבו מצויין אין שריטות (עשו מאלומיניום) הסוללה מחזיקה בכיף לארבע שעות.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אני די מתקדם בסגירת המפרט, שגלש במחיר מעבר למה שרציתי. אני מאוד אשמח לקבל תגובות. התגובות הכי "שוות" תהיינה לא "למה אתה לא חוסך 80 שקל על זיכרון קצת יותר זול או 150 שקל על לוח אם P5Q Pro במקום ה-Deluxe, אלא תגובות שיגלו לי שמשהו במה שבחרתי דפוק - קירור לא עובד עם מארז, ספק מתפוצץ, כרטיס מסך דורש PCI שאין בלוח האם הזה, המעבד הזה בכלל לא מוציא חום ולא צריך לו גוף קירור, וכאלה. אז בבקשה: עכבר: RAZER DEATHADDER ¤340 מהמפרטים פה באתר לוח מקשים: Logitech G15 KEYBOARD ¤500 מהמפרטים פה באתר מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX ¤1606 מהמפרטים פה באתר לוח אם: ASUS P5Q DELUXE ¤982 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤2990 מהמפרטים פה באתר דיסק קשיח: SEAGATE B…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RayZ,

היי. (כמה זמן לא הייתי פה...) בכל אופן... אני צריך בבקשה מפרט לידידה עד 3K מחנות אמינה. השימושים הם בעיקר למשחקים וגלישה. שיזרום... בלי מערכת הפעלה. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחשבים גאדג'טים גיימינג טכנולוגיה פורומים יד שניה מחשבים מומלצים תמיכה טכנית בימים ההם, בזמן הזה צרכנות מדריכים ביקורות כתבות נבחרות …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, מחקתי את כל המלל ואענה לשאלון שהובא כאן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 שח ורצוי שיהיה שווה תמורה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ובנוסף צפיה תכני HD, אפשר לעבוד ומעבר מספר חלונות פתוחים ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת אופיס - בעיקר אאוטלוק עם מספר מיילים במקביל, בניית אתר, תוכנת מסחר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, אבקש מפרט לפי השאלון, תודה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי?: 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לחסוך אם ניתן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: משחקים, CUBASE, תכני HD וכ'ו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה): CUBASE, TRAKTOR - שימושים תדירים / אופן שימוש כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, BF4 וחדשים אחרים על הגדרות גרפיות גבוהות ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. . מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?מקסימום 2500 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)עבודות משרדיות,סרטים,מוזיקה,וקצת משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה.-אולי להשתדרג למקלדת ועכבר אלחוטיים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי-לא צריך צורב dvd 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דריש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. צריך מפרט חזק למשחקים, שיהיה כרטיס מסך ממש חזק... ושהמארז יהיה יפה ושקט.. מפה בבקשה: www.foxpc.co.il תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי, חיפשתי המון ולצערי לא הצלחתי למצוא לכן אני שואל כאן, מישהו ראה/מכיר מחשב נייד דק (ברמה של XPS13/ZENBOOK וכו') גודל מסך 13-14' שיש בו כונן אופטי, ואפילו יותר חשוב חיבור לרשת קווית? אם אין חיה כזו, יש אולי איזו המלצה על מחבר טוב ואמין לרשת קווית (אני עובד רק עם חיבור לרשת קווית בגלל בעיות קליטה). תודה רבה.

24. מתייעץ עבור חברה שצריכה מחשב חדש לטינאייג׳רית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים (overwatch כרגע), עבודות ביה״ס (אופיס) וגלישה באינטרנט כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך לרכוש מסך חדש, משהו שייכנס בתקצ…

25. מעבד: AMD Athlon II X2 250 בהספק 65 וואט. 330 ש"ח קירור חלופי למעבד: ‏Scythe Big Shuriken 160 ש"ח לוח אם: ‏Gigabyte M61PME-S2 260 שח זכרון: Kingston Value DDR2 1GB 800Mhz x 2 210 ש"ח דיסק קשיח: Samsung 1TB HD103UJ 430 ש"ח כונן אופטי: LG GH22NS x22 Black 135 ש"ח כרטיס מסך Sapphire Radeon HD5450 512MB DDR2 235 שח מארז+ספק: Antec NSK2480 510 ש"ח. האם יש מפרט יותר מומלץ מזה? הדרישות הם רק לסרטי בלוריי עם הפורמטים החדשים של האודיו שקט-10 חובה אני מאוד רגיש דיסק חובה טרה ומעלה,מה ההבדל בין הUJ לבין הSJ מה שאני אעשה במחשב הוא סרטים,צפיה אונליין,ישומיים פשוטים של סטודנטים אפשר המלצה למקלדת מומלצת עם עכבר מובנה. האם יש המלצות או שיפורים . אני מחפש המלצות לחנות מחשבים …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.