עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, לאחרונה אני נתקל בתופעה מעצבנת בטירוף, הכרטיס מסך כנראה התלכלך בפנים ועושה רעש של טרקטור כשהוא על IDLE, רק אחרי טלטולים מועטים והפעלת משחק כשהטמ"פ עולה והכרטיס מתחיל לעבוד יותר אז הרעש נחלש, וגם אז לא תמיד. אני מכיר את התופעה כיוון שהיא קרתה לי במחשב הנייח בכרטיס 8600GT ישן, והתופעה נעלמה רק לאחר שימון הכרטיס מסך. ניסיתי לפרק את המחשב, אך הוא מכיל המון המון ברגים והגעתי למקום שבו חששתי לפרק יותר כי לא ידעתי האם להמשיך או לא. אני צריך את עצתכם, האם להמשיך ללא חשש לפרק את המחשב, יש לי רגש ומגע לדברים האלו ואני יכול להסתדר (מקווה בלי להרוס שום דבר) או פשוט לשלוח את המחשב לתיקון? המחשב כבר לא באחריות. נ.ב קניתי תרסיס לחץ אוויר וניקיתי את הכרטיס כמה שיכולתי, לא עזר ממש. …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, צריך עזרה ברכישת נייד לגרפיקה כבדה ועריכת סרטים. המחשב מיועד לשימוש מקצועי באופן כבד בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין, פלאש, פרימייר, אפטר אפקט ובעתיד הקרוב גם תוכנות תלת מימד. תקציב: עד 4500. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים ותלת מימד) * גודל המסך? בסביבות 15.6 * משקל רצוי? קל עד בינוני. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? ארוך (6 שעות) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא. * בלוטות? כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון ל…

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, אני כבר כמה שנים עם המחשב הישן שלי מוזמנים לראות במפרט בצד. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? * אפשר לנצל הכל מומלץ לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? * לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? * משחקים + עבודה משרדית + גלישה באינטרנט + צפייה בסרטי FULLHD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. * כל המשחקים החדישים לדוגמא: Call of Duty Modern Warfare 3, ועוד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1200*1920 (Samsung Sy…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי?5000 ללא חריגות א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כל הסכום ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים(SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.( SHUGON2,קרייסיס 2 וכו) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?יש צורך במסך,אין העדפה ספציפית,משהו טוב אבל לא יקר גם יותר מדי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא קריטי 6. האם מ…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום וסליחה אם הנושא נפתח בפורום הלא נכון, אשמח אם תעבירו בהתאם. (תמיכה טכנית?) # הנייד כרגע עדיין באחריות, אך אני מבקש עזרה כאן לפני פניה לתמיכה של DELL קצת פרטים: מחשב נייד דגם של DELL מדגם VOSTRO 3450 מערכת הפעלה WIN 7 SP1 X64 + מקבל עידכונים אחרונים של מיקרוסופט דרייברים מעודכנים, נכון לזמן פתיחת האשכול הזה BIOS מעודכן העניין: למחשב שתי יציאות USB3 ומהיום הראשון יש לי בעיות בחיבור הזה. יש לי כונן חיצוני 2.5 של סאמסונג בחיבור USB3, כאשר אני מחבר אותו ליציאה התואמת במחשב הוא עובד רגיל, אין תלונות על מהירות הכונן, באמת שעובד כמצופה, אך התקלה לא מאחרת לבוא... ברגע אקראי הוא פשוט מתנתק, כשאני אומר "מתנתק" אני לא מתכוון לכך שהוא לא מוצג במחשב בתור אות מסויימת, …

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by orel13orel,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 50 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: סימולטורים וכל שאר המשחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 900X1600 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? שיריץ כמה שיותר טוב 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לד…

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. שלום לכולם, למי שרוצה מחשב תקציבי, איכותי (מבחינת איכות הרכבה ופלסטיקה) ואסטטי, אני ממליץ על המחשבים של סמסונג. קניתי Samsung 300E5Z ולהפתעתי הוא מחזיק 5 שעות סוללה בכיף! עם גלישה ב WIFI. אני ממליץ.

• 2 תגובות
    • 725 צפיות
  8. . מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח (ללא מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית, צפיה בתכני HD (חיבור לטלווזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מקס פיין 3 , Prototype 2 (לא FPS) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב : 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות (יותר חשובה הרזולוציה מרמת הפ…

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  9. היי אנשים אני אנימטור במקצועי ואני צריך מחשב מפלצת הנה מפרט שקיבלתי מאיבורי מחשבים האם כדאי לי לקנות? מארז FANQUA IN WIN שחור אדום + מאוורר 22CM ספק כח 12CM A.PFC LITEPOWER 700W THERMALTAKE לוח אם H67MA-E35 B3 SATA3 USB3 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרון HS CORSA GEIL 2X8GB (16GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח CORSAIR FORCE 3 2.5" SATA3 60GB SSD כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX OC 1536MB-5 MSI צורב LIGHTSCRIBE SATA SONY-OP' DVDX24 DL שחור דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 64MB C.G WD תוכנת MIC 64BIT OEM WINDOWS7 HOME PREMIUM HEB כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם מסך H2400 LCD LED 1:5000000DC…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. שלום למומחים, יש לאחי מחשב ישן והוא מעוניין לרכוש חדש. ההתלבטות שלו ושלי נובעת מהעובדה שיש הרבה טכנולגיות חדשות שנמצאות בפתח, סדרות של מעבדים \ כרטיסי מסך חדשים, ירידת מחירים הדרגתית של הכוננים הקשיחים וכד'. שימושי מחשב: גיימר (BF3 וכד'). השאלה הנשאלת היא: האם להמתין עוד חודש-חודש וחצי ולקנות מחשב עם חומרה חדשה מתקדמת ומשתלמת יותר, או שאין טעם להמתין כי הפרשי הביצועים לא יהיו רלוונטיים לשימושי המחשב שלי? וכדי להיות יותר קונקרטי: האם לחכות למעבדי הIvy-Bridge? לכרטיסים מבוססי הקפלר GTX 6xx? או לחילופין ירידת מחירים של סדרה 7 של ATI? לו היה רוכש מחשב, היום, הוא היה מבוסס על: i5-2500K 6950 2GB שנפתח ל6970 מודה לכם מראש על כל תגובה מאחר ומדיון זה אצא עם תשובה סופית.

• 6 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by nissim08,

אפשר בבקשה מפרט כמה שיותר טוב לעריכה ולכל מה שקשור לצילום. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. שיהיה כרטיס מסך טוב, 500GB-1TB זיכרון, מעבד חזק, ועוד את השאר שאני כבר לא כל כך מבין בזה תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  12. Started by liloli,

שלום אנשים איך בודקים את מהירות המודם האלחוטי (WIFI) במחשב הנייד? האם התמונה אומרת שהוא תומך ב 1000G ? תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by OferS16,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום בעוד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.MW3, BF3 ,קרייסיס 2 וכולה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:רמקולי…

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  14. מומלץ לענות על השאלות שבסטיקי, זה כללי מדי כמו שזה כתוב. WTF?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. האם ישנה תקלה באתר/ שדרוג? אני מגיע לעמוד החיפוש אך לא מצליח להציג מפרטים בכלל - לא ע"פ חיפוש ולא את כולם. אשמח לתשובה - תודה

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  16. שלום לכולם. אני בחור בשנות ה-20 לחייו, ועומד להתחיל לימודים גבוהים השנה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדות לכל היותר, כמובן עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית+משחקים, פוטושופ-מזדמן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל. Bioshock החדש, באטלפילד 3, ME3 וכ'ו וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 42 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. שימושים: אופיס, אינטרנט, שירוץ הכל בצורה חלקה, ובעתיד שתהיה אפשרות להריץ תוכנות עיצוב( כרטיס מסך נורמלי ולא מובנה). מסך: רצוי 13.3 אם אין אפשר 15. דיסק קשיח: 500 ומעלה. כולל מערכת הפעלה. מעבד: מעדיף i5. סוללה: עדיף 8 תאים, אך אפשר להסתפק ב6. שלא יהיה כבד מדי. אחריות: שלוש שנים ומעלה. כולל כונן אופטי! חשבתי עד עכשיו שAsus מעולים, אך לפי מה שאומרים Dell ו lenovo ו hp טובים יותר! תודה לכם אנשים יקרים

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעדיף שבלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3, cod, skyrim וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  19. Started by AviMo,

שלום לכולם, אני מתעתד לקנות בקרוב מערכת חזקה במיוחד לצורך מגוון רחב של שימושים (לפי הסדר): 1. תכנות והרצת תהליכים מאומצים. 2. הרמת מכונות וירטואליות וסימולטורים (של פלאפונים למשל). 3. איחסון. 4. משחקים וצפייה בסרטים. תפעיל את המחשב הזה Windows 7 Ultimate 64 bit. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? 9000 ש"ח (זה רק כמה נראה לי שיעלה העסק, אני מאוד גמיש, יותר חשובים לי ביצועים ואיכות). ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שצריך כל עוד זה מצדיק את התוספת. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רשמתי מעלה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/…

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  20. Started by mo_si,

שלום אז ככה קודם כל אתם עושים פה אחלה עבודה אז מברוק!! דבר שני תסלחו לי שאני גם משאיר הודעה פשוט מרוב אפשרויות פה הסתבכתי.. אז הייתי שמח לקבל תשובה שתעסוק בבקשתי האישית תודה מראש!! אז ככה המטרה של המחשב הזה העיקרית היא שהוא יסחוב לכמה שיותר זמן בין 5-6 שנים בלי שידרוגים אני אשמח אם זה יהיה אפשרי ושהוא עדיין יהיה "מחשב מן המניין" לאחר התקופה הזו: עקרונית ניסיתי לבנות מפרט אבל אמרו לי שבהרבה דברים חבל על הכסף ואפשר גם לסגור כזה מחשב בהרבה פחות מצ"ב המפרט אפשר לחוות דעתכם בנושא 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני H…

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by פיגלט,

שלום, יש לי מחשב לנובו (ideapad) שלאחרונה עשה כל מיני צרות מגוונות עם הבטריה, אבל בסופו של דבר כל הבעיות נפתרו אחרי מספיק שעות של משחקים עם המגעים. עכשיו פתאום הוא לאט לאט כאילו מאבד את הבטריה- כל יום בערך היא יורדת באחוז (גם כשהוא מחובר לחשמל, כמובן),וכמו כן במד צריכת חשמל ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" יורדת באחוז גם היא! כלומר עכשיו אחרי חמישה ימים מאז תום הצרה הקודמת עם הבטריה, הבטריה עומדת על 95% וה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה" עומדת על 96%! מה זה ה"עוצמת סוללה כוללת שנותרה", האם זה פשוטו כמשמעו? האם זה אומר שהבטריה פשוט גוססת לאיטה או שיש עוד משהו לעשות בנידון?? תודה רבה מראש לכל מי שיש לו תובנות בנושא!!

• 9 תגובות
    • 4.9k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות לחיסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, סרטי HD והתעללות בוינדוס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם מתלבטת בקניית נייד, אחרי כל הסקרים והשיטוטים באינטרנט נשארו מספר התלבטויות: זמן עבודה - האם 10.1' באמת עובד יותר זמן באופן משמעותי? נוחות עבודה - מההתרשמות שלי יותר נוח עם 11.6 (מסך יותר גדול), אבל אשמח לשמוע חוות דעת. (הבדלי המשקל של 300-500 גר', לא משמעותיים מבחינתי) אחריות - בינתיים מצאתי רק דגם אחד, HP, 11.6', עם אחריות של 3 שנים, השאר עם אחריות לשנה. האם מכירים דגמים נוספים עם אחריות של יותר משנה? RAM - האם מספיק 1GB? האם יש אפשרות להרחיב את הזיכרון ב 10.1', והאם זה משפיע על זמן הסוללה? מעבד כפול ליבה - הבנתי שמשפר את הביצועים, האם קיים במחשבים של 10.1'? ואם מנסיונכם כדאי לי לקחת עוד שיקולים בחשבון לפני הקנייה, אשמח לשמוע. מטרת המחשב הזה ה…

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  24. שלום , אז אחרי כמה זמן שהסתובבתי פה בפורום בניתי מפרט שאני מקווה שיספק לי את הצרכים בתחום הלימודים בהנדסת תוכנה ובהרצת שתי משחקים על אולטרה שהם WOW ו דיאבלו 3 שעתיד לצאת אוטוטו. המסך שלי הוא 20 אינטצ עם רזולוציה מקסימלית של 1600*900 אשמח לשמוע לדעתכם כדי שאוכל ללכת עוד כמה ימים עם לב שקט לחנות דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V LX s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 2xPCI-E, DVI, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14677 זכרונות: DDR3 1333…

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. שלום לכולם.. חברתי הסטודנטית הענייה נהנית לשחק Skyrim בביתי, אולם אין ביכולתה לשרוץ אצלי במחשב כפי שהייתה רוצה. על כן, היא שוקלת אולי לרכוש מחשב שיהיה מסוגל להריץ את המשחק, בדגש על התקציב המינימלי ביותר האפשרי. מבחינת המפרט - יש לה בבית מחשב משרדי פשוט שעובד עם מסך 19 אינץ' LG. רזולוציה מקסימלית - 1024*1280. לי יש כרטיס מסך ישן 9800GT. השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך יהיה מספיק טוב למשחק (שחדש יחסית) ברזולוציה הזו (שאיננה גבוהה יחסית). וכמו כן מה יכולה להיות העלות המינמלית להרכבת מחשב לצורך זה. אין צורך בהרכבה, אין צורך בשום ציוד/מערכת הפעלה. רק מעבד - לוח אם - זיכרונות - ספק - מארז ואולי כרטיס מסך במקרה הצורך. קשיח אני עוד בדילמה אולי פשוט להשתמש בנוכחי המשרדי שלה. בב…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים