עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) בעיקר, פה ושם קצת משחקים קלים, או צפיה בסרטים * גודל המסך? מסך בגודל 13 או 14 אפשר גם 15 * משקל רצוי? עד 2.7 ק"ג בעקרון זה לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? בערך 3-4 שעות עבודה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל אשמח אם זה יכנס במסגרת התקציב * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250-320 * צורב DVD? כן חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כמה שיותר זמן אחריות יותר טוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיפות לחברה עם שירות טוב. בנוסף כדאי ש: המחשב יהיה קשיח וחזק פיזית משהו שלא יתפרק עד כמה שהתקציב מאפשר עדיפות למסך מאט זכרון 2 או 3 ג'גה במהירות 5400 כי הבנתי שזה עוזר בזמן סוללה עדיפות למעבדי אינטל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mskladman,

מדובר על מפרט למשחקים כבדים ברזולוציה של 1280X1024 (מסך 19" לא רחב) יש ברשותי librety 400w והרד דיסק כמו במפרט שאני מתכנן לעשות RAID עם שניהם. כמו כן יש לי כרגע צורב IDE של NEC (נראה לי 3550 אבל אני לא סגור על זה) , השאלה אם שווה להחליף לצורב שחור ושיהיה SATA או חבל על הכסף? הכוונה היא לקחת מעבד כזה לעשות לו OC וכישצא הפנרין ועד אז אחסוך מספיק להחליף את המעבד. השאלה שלי אם הזכרונות מספיק טובים לOC? יש כמה גרסאות של G SKEIL במחירים שונים ואני לא מבין מה ההבדלים בינהם... ועוד התלבטות שלי אם כדאי לקחת עכשיו רק את ה3850 ולחכות לשנה הבאה לסדרה 9XXX של NVIDIA, השאלה אם ה 3850 יסחוב חלק את CRYSIS לדוגמא על הרזולוציה הנוכחית שלי... ואחרי כל החפירות המפרט: Intel Pentium Dual-Core …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mrraz,

לוח ASUS M4A785D-M Pro מחיר 450 ש"ח מעבד Athlon II X2 250 במחיר 348 ש"ח 4 ג"ב זיכרון + דיסק 320 מארז וספק antec nsk3480 במחיר 450 ש"ח לא שמתי כונן DVD אולי בשלב מאוחר יותר. כל התקשורת עם המחשב דרך USB ואלחוט לכרטיס המסך המובנה הקצאתי את המקסימום 1 ג"ב ככה שנשארו 3 ג"ב פנויים. מחובר לטלוויזיה סוני 40 בחיבור HDMI מערכת הפעלה 7 גירסת 64 המעבד מתפקד מעולה, מעבר לציפיות, בסרטים HD 1080P המעבד בסביבות 35% תצוגה חלקה לגמרי, בטלוויזיה כיוונתי לתצוגה בלי שום אינטרפולציה שנקראת FULL PIXEL ודרך המחשב מכוון על 1920 על 1080 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by nir29nir29,

בעקרון המחשב הוא למשחקים, אני לא גיימר ולא חייב שכל המשחקים ירוצו על U.HIGH אני בסך הכל רוצה שהמשחקים ירוצו כמו שצריך (שיהיה כיף לשחק בהם) ושהמשחקים בעתיד יעלו על המחשב (שהמחשב יחזיק לכמה שיותר זמן). אני בעקרוןדיי סגור על המפרט אבל יש לי בעיה עם הלוח אם, אני לא חושב שאני צריך את הלוח הזה (הוא יחסית יקר) אני לא צריך OC\CF\CLI אז אם אתם יכולים בבקשה להציע לי לוחות אם אחרים שיתאימו לשימושים שלי ויהיו יותר זולים אני אשמח. *שמעתי גם שבעזרת חלק מלוחותהאם אפשר לפתוח ליבה רביעית במעבד (בחלק מהמקרים) אז אם אפשר לדעת באילו מן הלוחות אפשר לעשות את זה ואם מישהו יודע להסביר על זה קצת אני אשמח (מה הסיכויים?,אם זה מסובך או לא? ועוד כל מיני דברים שכדאי לדעת) בקשר ללוחות אם אם אפשר השוואה…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. הנני לומדת עיצוב וגרפיקה והפנו אותי לפורום הזה. אני צריכה לעבוד עם תוכנות כגון מאיה ופוטושופ. אני גם כן מעוניינת במסך widescreen 24 אינצ' חשבתי בהתחלה ללכת על iMac 24' אבל רציתי לבדוק אפשרויות נוספות לפני תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Holography,

אני צריך מפרט למשחקים.....(כבדים) לא משנה intel או amd כ. מסך אני רוצה : RADEON 9600XT ציוד הקפי: מקלדת עכבר DVD-ROM במקום סידירום צורב ...(אני מסתפק במהירות 32X 10X 40X) ו-צג- (17 אינג' ואם יש תקציב 19)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by rroonnii,

ברצוני לשדרג את המחשב [ראו מפרט בצד]שזה אומר מעבד,קירור למעבד,לוח אם, זכרונות וכרטיס -מסך. אני צריך מעבד שיתן לי בעתיד [כמובן לא 10 שנים ] לשדרג כרטיסי מסך בלי שהמעבד יגביל אותי לכן הרכיבים שהיו לOC . שאותה חנות תעשה אוברקלוק למעבד. תנו הצעות ומה אתם אומרים על הכרטיס מסך הזה - [כמובן שיצא לי ממש פחות מהתקציב ששמתי] http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9849 הוא משתווה ל4870 . והאם הוא יסחוב ככה שנה?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? גמיש, כרגע אין ממש הגבלה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך במה שאפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). התוכנות העיקריות הן תוכנות גרפיקה 2D של אדובי: flash, illustrator, photoshop, indesign. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. כן, יש צורך במסך IPS עם רזולוציה של 1920x1200, עכבר ומקלדת גנריים יספיקו. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא מאד, אבל בהתחשב בגמישות התקציב אני חושב שאפשר לקחת …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. יש לי מיני מחשב נייד של חברת MSI,רציתי לדעת כמה תחזיק מעמד הסוללה ללא הטענה כאשר אני צופה בסרט (אני שם את המחשב על מצב של חיסכון)? סוללת 6 תאים.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by creed111,

לא מזמן ביקשתי המלצה לכרטיס מסך, אבל החלטתי בסוף במקום לשדרג את הנוכחי שנמצא בחדר,לקנות מחשב חדש שיעמוד בסלון. הדרישות - 500 ג'יגה של כונן קשיח כרטיס רשת אלחוטי כרטיס pvr כרטיס מסך שלא ישב על הלוח אם מארז אסטטי, אך אין צורך בכזה עם צג lcd שיהיה שקט, יש לי צורב של lg חדש, אבל כששמים בו סרט dvd הוא עושה המון רעש,אז אני צריך צורב שקט לגמרי כי המחשב ישמש גם כנגן dvd יש ברשותי כבר 2 ג'יגה זיכרון של קינגסטון 667, אז אם לא ממש חייבים 800 אני מעדיף להעביר אותם למחשב החדש יש ברשותי כרטיס קול של קריאטיב שיעבור למחשב, אז אין צורך ביציאות דיגטליות של סאונד בלוח אם צריך גם עכבר ומקלדת אלחוטיים ( 4מטר) אני חושב שאני מעדיף מארז ולוח אם בתצורת atx ולא מיקרו, כדי שאוכל להוסיף בעתיד כוננ…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kdani,

יש למשהו מושג אם הדיסק הזה יתחבר ל-LENOVO P50 ? Samsung Seagate Spinpoint M9T 2TB 2.5-Inch SATA 6Gb/s 32MB Cache Internal Hard Drive(ST2000LM003) http://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-2-5-Inch-Internal-ST2000LM003/dp/B00MPWYLHO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464545233&sr=8-1&keywords=2.5-inch+hdd+sata+iii+6gb+s+2tb אני מבין שצריך לרכוש קיט: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4XB0L63274/460/7EF7D50A5A7047049A355BF42AAF3C5C#overview האם זה פתרון שיעבוד ? הייתי מזמין ישירות מהם, אבל הם העלימו את האופציה של דיסק 1TB. מתכנן להזמין עם SSD 512 ולצרף את הדיסק הנוסף בעצמי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. דרושה חוות דעת על מפרט ותיקונו - תקציב ~5300 כולל ציוד הקפי חברים שלום, מעוניין לרכוש מחשב חדש עבור יישומים: עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל שימושים סטנדרטיים – אינטרנט, Office, וכיוצא בזאת. המחשב אינו מיועד לגיימינג בכלל. להלן השאלון מה התקציב המקסימאלי? 5300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד ווידאו – תוכנת Adobe Premiere Pro CC 2015 עיבוד תמונה – תוכנת Adobe Photoshop CS6 עיבוד מקבילי – עבודה במספר תוכנות במקביל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני רוצה לקנות מחשב נייד לאבא שלי לצורכי עסקים, אני הסתכלתי קצת והגעתי למחשב נייד של דל סדרת LATITUDE דגם E5540: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875210 אני צריך שתתנו לי את חוות דעתכם לגביו, השיקולים שהביאו אותי לבחירה: מסך יחסית גדול ואיכותי זכרון SSD מעבד I7 דגם רביעי, דו ליבתי יחסית חסכוני בחשמל אני לא מבין גדול במחשבים ניידים ולכן אשמח לעזרה, חשבתי גם אולי לקנות את הגרסה הזולה יותר: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=875472 ולהתקין בה זכרון SSD כפי שמפורט במדריך באתר. תודה רבה =)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Dutchy,

אבא שלי מעצב שיער (לא לא שכונתי, בתל אביב). מממ והוא ביקש ממני להרכיב לו מפרט למחשב (אחד) למספרה.. אני נמצא בקונפליקט, כי ישר ששמעתי מחשב למספרה אמרתי לו שהמחשב שהוא יצטרך הינו פשוט ביותר (מעבד סמפרון, לוח NFORCE2, 256MB זיכרון, WIN XP, כרטיס מסך פשוט למדי.. , מסך 17 דק) אבל אני לא יודע, אני מרכיב מפרטים הרבה זמן אבל כמעט ואף פעם לא נתקלתי בלהרכיב מפרט כזה זול, ומכיוון שהוא קונה את זה לעסק ומקבל החזר מס, והוא גם קונה את זה ממקור זול יחסית, חשבתי אולי לתת רכיבים קצת יותר טובים. אילו רכיבים טובים לדעתכם יתאימו למקום כמו מספרה? (לדעתי הדגש הכי גדול זה המארז(שיהיה יפה) והמסך (שיראה מקצועי) אבל שאר החומרה לדעתי צריכה להיות מאוד פשוטה. בסה"כ מה שהוא צריך זה מחשב שיעבוד טוב בסיב…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Argento/9980058.p?id=1218204946500&skuId=9980058 כדאי בכלל להתעסק עם HP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי בסכום כולל של 2000-2200 ש"ח והייתי שמח להמלצות ממבינים לגבי מה כדאי לשדרג אני חשבתי על cpu חדש וכרטיס מסך חדש ( מעוניין בחדשים לא יד שניה ) בנוסף אני לא מתכוון להתעסק עם אוברקלוקינג וכו הנתונים של המחשב הקיים: cpu - AMD Ryzen 5 1600 זיכרון - 16.0GB Dual-Channel DDR4 @ 3200MHz לוח אם - Gigabyte Technology Co. Ltd. AB350-Gaming 3-CF (AM4) כרטיס מסך - 2047MB NVIDIA GeForce GTX 1060 6GB (MSI) ספק כוח - Cougar STX 750W מארז full tower המסך שאני משתמש בו הוא - 32 אינץ - 4K שימוש המחשב הוא בעיקר גיימינג - משחקים כמו fallout 76 , guild wars , new world וכו.. …

17. אני צלם חובב עם עיסוק מרכזי במחשב בפוטושופ. יש ברשותי היום את המחשב הבא: מעבד AMD 5200 לוח ASUS AM2 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך 4830 של SAPHIRE 3 הארד דיסקים של WD בנפח 1 טרה ספק כח 550W של CHIEFTEC אנ רכשתי את הפוטושופ החדש והייתי שמח שהוא יעבוד לי מהר יותר! האם יש לי איזה שהוא צוואר בקבוק במחשב שעליי לשדרג או שמא לרכוש חדש? אשמח להמלצותיכם!!! במידה ויש צורך להתחדש אשמח להמלצות על בסיס תקציב של 5K ללא צורך בHD, מארז, מסך. בברכה, אורי www.uriavitan.com

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LENOVO,

ש לי מחשב נייד lenovo s10-3 ויש לי 1 RAM... עכשיו אני רוצה להחליף ךזיכרון הזה http://www.ebay.com/itm/2GB-RAM-MEMORY-4-Lenovo-IdeaPad-S10-3-S10-3c-DDR3-/270790530998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0c5f97b6#ht_1787wt_1163 איל אני יכול לדעת אם המחשב יכול להחזיק כזו כמות של זיכרון? זה המעבד: Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz כרטיס מסך: intel® graphics media accelerator 3150 גודל מסך: ‎10.1'' high-defnition LED backlight display, 16:9 widescreen מערכת הפעלה ‎Windows 7 Starter 32 bit המחשב יצליח להחזיק את התוספת של הראם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by avi03,

האלן חברים אשמח לחוות דעת על המפרט הבא http://pcpartpicker.com/p/sbxNHx המפרט נטו למשחקים,ובנוסף הרכישה תתבצע רק בעוד חודש וחצי שיהיה בארהב תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מבקש ביקורת על המפרט הבא ב 6000 ש"ח למשחקים ואינטרנט והוא בנוי להיות שקט מאוד וחזק: דגם מחיר כמות Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4800 BOX AM2 65W 800 ¤ 1 ASUS M2N-E AM2 645 ¤ 1 G.Skill DDR2 667MHZ DUAL CHANNEL 2048MB 5-5-5-15 765 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 410 ¤ 1 BFG GeForce 8800 GTS 320MB PCI-E OC2 VERSION 1870 ¤ 1 LG DVDRW GSA-H30N SATA 210 ¤ 1 Arctic Cooling Silentium T2 Pro 500Watt 600 ¤ 1 Logitech Media Keyboard Elite 155 ¤ 1 Logitech G5 Laser Mouse RETAIL 250 ¤ 1 Altec Lansing ATP3 380 ¤ 1 מחיר כל תשלום: ¤ 6085 תגידו מה נראה לכם.. תודה מראש ויום טוב !

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, אשמח להצעות/הערות/הארות בנוגע לקניית מחשב חדש. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, צפייה בסרטים(1080p),המרת סרטים(ב-live, לצפייה ב-apple tv), תכנות(eclipse). * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? - לא כ"כ משנה, אך עדיף 15 אינטש. סוג המסך לא משנה. * רזולוציית המסך - FHD 1920x1080 ומעבר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? אין * משקל רצוי? עד 3.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - זמן הסוללה איננו רלוונטי(עדיף, מן הסתם, שיהיה כמה שיותר ארוך, אך בגדול זמן הסוללה הוא לא שיקול). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...)Bluetooth? - לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD - מ-256 GB ומעלה. …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by ben060,

אז ככה פתחתי לפני כשבוע תרד על המלצה לזיכרון. הנה המחשב שלי: HP PAVILION ZV5000 יש לי כרגע 256MB ואני רוצה שיהיה לי בסה"כ 512 אני לא יודע איזה זיכרון מתאים לי (SDRAM/DDR/SODIMM) הנה מה שחשבתי:" על מה ללכת? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3837 http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=ddrlaptop&Cat2Cat1ID=5040&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he הנה תמונות של EVEREST [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני עומד לקנות מחשב לצרכי משרד בלבד. השאלה בכותר וגם פה: מחשב נייד עם מעבד B980: הייתכן והוא מיישר קוו עם מעבדי הCORE I3 סדרה 2XXX ו3XXX? גם התייחסות חלקית תהיה בסדר ותעזור לי להחליט מה לעשות. תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by r.b.y24,

שלום הבן שלי רוצה מחשב גיימינג חדש. התקציב עד 7000 לכונן בלבד. אשמח לעזרה. איך יודעים מה מציין כל מספר ואות בשם של החלק? תודה

25. אהלן חברה , אז לאחר המון שנים החלטתי לקנות מחשב לצורך גיימינג. לאחר המון עזרה מהמון אנשים הצלחתי לבנות מפרט שעומד בתקציב שלי . 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? באילת - 6000 , ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקי הדור החדש , גיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך אבל חשבתי על G27Q 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? אשמח, אבל לא הכרחי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.