ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
הי. פשוט לא מצאתי במפרטים משהו שהתאים לי ואני מבקש את עזרתכם. זה מיועד לאבא של חברה שלי והדרישות לא בשמיים. שימושים עיקריים: תוכנות שיתוף קבצים ומקום נכבד בהרדיסק, גלישה באינטרנט, משחקי פלאש, צפייה בסרטים ושיעשה את כל אלה ביחד בלי להאט משמעותית (כי את זה המחשב הנוכחי שלו עושה יופי נ.ב - במסגרת התקציב אני רוצה גם מערכת הפעלה 64, עדיפות לויסטה אם יש סיכוי שהיא תרוץ כמו שצריך על מחשב בתקציב הנוכחי. אם לא אז XP. נ.ב 2- צורב דיוידי יש לי אחד מלפני כמה חודשים של LITEON בצד שנראה לי שהוא יספיק אז לא צריך. תודה רבה לכל המשיבים, ארז.
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל סיוע בקנית מחשב נייד: * מטרות המחשב? לא משהו מיוחד, אופיס, גלישה ברשת וסרטים * גודל המסך? 12 -15.6 * משקל רצוי? פחות מ- 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? לא יודע מה נחשב ארוך, אבל עדיף שהוא יחזיק מעמד 4 שעות או לכל הפחות 3. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות?לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אני מעדיף 500, אפשר להתפשר על 320 * צורב DVD? לא קריטי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אבל שתהיה אמינה ניסיתי בימים האחרונים לחפש בעצמי בכל מיני אתרים, כל פעם שאני חושב שאני מוצא משהו אני מוצא סיבה לשלול אותו, לכן באתי לכאן. ראיתי בזאפ את זה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=756117 אבל כשאני נכנס …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך הצעה למפרט, השימוש שלי יהיה צפייה בסרטים (ואיחסונם אני רוצה דיסק קשיח גדול) ומשחקים.... ומעט שימוש בתוכנות פשוטות.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעבד : i7 2600K לוח אם: asrock extreme 4 p67 ספק כח:1000W שתיי כרטיסי מסך 6950 SSD 120GIGA 8RAM תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, דרוש מפרט עד 3K לצורך עבודה עם תוכנות תלת-מימד (מהנדס מכונות פרילאנס) כגוון CATIA ו-Solidworks. בנוסף, יהיה שימוש למשחקים עם גרפיקה קלה-בינונית (כגון DOTA וכו'). מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Solidworks, CATIA, משחקי מחשב פה ושם (DOTA) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Windows 8.1 Pro 64-bit 3.00GHz, Intel Premium CPU G3220 @ 2.0GB RAM Intel HD Graphics
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לנו את T220 samsung שעובד על 1650*1050. תודה רבה לעוזרים !!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם!! הייתי רוצה להפוך את המחשב הישן שלי למחשב שיוכל להריץ משחקים. כרגע המפרט שלי הוא: לוח אם: M810D מעבד: AMD DURON 1300 MHZ כ. מסך: מובנה בלוח האם זכרון: 2 כרטיסי DDR 256MB דיסק קשיח: 80GB 7200 ATA 133 8M מארז: ATX P4 + 2 FANS את שאר הרכיבים לא כתבתי כי נראה לי שזה פחות רלוונטי...אבל אם צריך עוד מידע תשאלו. יש גם ספק כח. חשבתי להחליף את המעבד, לוח האם, הזכרון, וכמובן לקנות כרטיס מסך. האם כדאי להחליף רק את הרכיבים האלה? האם אפשר להחליף למערכת מבוססת INTEL והאם זה כדאי? התקציב הוא סביבות ה2500 ש"ח תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתייעץ עבור חברה שצריכה מחשב חדש לטינאייג׳רית: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל עד הסוף ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים (overwatch כרגע), עבודות ביה״ס (אופיס) וגלישה באינטרנט כמובן א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - צריך לרכוש מסך חדש, משהו שייכנס בתקצ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז שלום לכולם..! אני צריך שתעזרו לי בבחירת מחשב נייד.. עיקר השימושים שלי בו זה יהיה לי גלישה.. עבודות(הכוונה ללימודים).. סרטים.. מוזיקה.. ומידי פעם משחקים.. יש לי התלבטות בין שני המחשבים הבאים: עם זיכרון של 4G ולא של 2 כמו שהם נותנים במפרט Dell studio 1535 2.1 ATI http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t8100-ati.htm לבין "15.4 MSI GX600 Extreme 2.1GHz http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1263 קראתי כל מיני ביקורת באינטרנט שגרמו לי לרדת מהMSI.. כמו שזו חברה שטובה בלחות אם אבל לא בניידים.. ושלפעמים החלקים שלהם מזויפים.. ושהמחשבים שבאים לארץ הם מחשבים של חברה לא ידועה עם מדבקה של MSI.. ועוד כל מיני ביקורות רעות על איבורי.. היבואן והמפיץ שלהם בארץ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זקוק לעזרה בהרכבת מפרט למחשב גראפי לעבודה בתוכנות תלת מימד 3DMAX ואוטוקאד בתקציב של עד 5000 שח אודה אם תוכלו לפרט מה תורמת כול חומרה כלומר האם דרוש כרטיס מסך טוב יותר או שעדיף יותר RAM ולמה כי המושג שלי קלוש בנושאים הללו תודה ויום טוב
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כבר ביקשתי בעבר עזרה לגבי סוג המעבד שאני צריך לעבודה עם חישובים כבדים. (במיוחד עזר לי MCFLY ) מאז אני יודע שאני מעוניין במעבד של AMD (אחרי קיבעון אינטל) אני מתכנן לקנות מחשב עוד חודשיים, ואני מבקש המלצות למפרט הכולל מעבד AMD 4000 , לוח אם (AGP מספיק טוב כי זה לא מחשב למשחקים) וזכרונות DDR (אני לא הולך לשעות אוברקלוק כל כך מהר ) מאד אשמח לעזרתם !
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד לרינדורים תלת מימד + ומשחקים BF3, קרייסס 1 ו-2 מעבד Intel Core i5-660 Box ₪1026 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80616I5660 לוח אם Gigabyte GA-H55M-UD2H ₪601 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950500 כונן קשיח Westren Digital WD10EARS 3.5" 1000GB SATA2 64MB ₪483 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WD10EARS זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 Ripjaws ₪548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F3-10666CL9D-4GBRL כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD5850 1024MB DDR5 PCIe ₪1458 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S5850G1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ₪141 כמות:1 http://www.skypc.co.il/…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך לקנות מחשב לאחי הקטן המחשב הוא יהיה בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה מעבד amd וכרטיס מסך כמה שיותר טוב שהמחיר יהיה בין 3000-3500 תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מתלבט בין קונסולה לבין מחשב אישי ואשמח לעזרתכם , בבחירת מפרט 1. מה התקציב המקסימאלי?4300א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3-4 metro skyrim -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).דרוש מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7,000 האם כדי לקנות עכשיו או לחכות? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?הכי חשוב שיהיה טוב ללימודים במדעי המחשב בנוסף גם למשחקים 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ככל הנראה אילת או ארצות הברית 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? אזור ספטמבר 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן בנוגע ליציאות וח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי לנובו Y550P בן פחות משנתיים הפסיק לעבוד ולאחר בדיקת טכנאי אובחן שלוח האם אינו תקין. המחשב לא באחריות לפי לנובו עלות לוח חדש כולל הרכבה 2250 שח אני מבינה שיש אפשרות אולי גם לתקן את הלוח אשמח להמלצות על מעבדות ובכלל המלצה אחרת אם ישנה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרטע ולעבוד נורא נורא לאט. (LG R590) פעם אחרונה שזה קרה היתה לפני שנה בערך והלך לי הכונןו הקשיח. הילתה לי אחריות אז לא עלה לי התיקון. לדעתי, האחריות היתה צריכה להתחדש לי ברגע החלפת הכונן, אך לא ראיתי שום אזכור לכך. מישהו יודע אם אני צודק? בכל מקרה, למקרה שארצה להזמין כונן מebay, מישהו יודע מה לרשום בחיפוש? איך אני יודע שהכונן מתאים למחשב שלי? צירפתי תמונה של הכונן שקיים אצלי עכשיו. ------------------------- עוד דבר, האם אני חייב שיהיו לו אותם נתונים (כלומר 5400RPM ו 500GB) או שאני יכול להתפרע?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מחשב נייד בתקציב של 2100 ש"ח, הכי חשוב שיהיה מעבד איכותי ומהיר. נא לא לחרוג. * מטרות המחשב - עבודה משרדית (אופיס), גלישה וסרטים * גודל המסך - 15.6+-, מסך רחב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - אם יש אפשרות, עדיפות תחתונה עקב התקציב הנמוך * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - רצוי מקלדת מוארת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI חובה * זיכרון - 4GB * כונן אופטי - כן * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם - אם אפשר מסך מגע / מסתובב זה יהיה נחמד - לא חובה * רזולוציית המסך - לא קריטי * משקל רצוי - לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא משהו מיוחד, סביר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח - לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * ה…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוצע לי המחשב הנייד הבא: Dell Latitude Dell Latitude CPx J750GT Pentium 3 E 600Mhz 256MB כרטיס מסך 64 MB HD 18mb DVD-Rom הוא מיועד לעבודה משרדית בלבד רציתי לדעת אם המחיר (1600) הוא סביר ? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
AMD? Athlon64 3200+ (S-939) 1110 GIGABYTE K8NXP-SLI (s939) NF4 1020 512Mb DDR 400MHz Samsung 300 PINE XFX FX5200 256MB TV ,DVI 128bit 400 MAXTOR 120GB (8MB) SATA DiamondMax Plus 9 500 SONY 52x32x52 (kit) 140 HEC Compucase CI-69U6 400W 440 TFT 17'' FP71G 12ms 1560 Total price 5470 ¤ for payments 12 X 498 ¤ מה אתם אומרים על המפרט הזה????יש משהו להוסיף?להוריד?הצעות משהו? התקציב שלי זה מקסימום 6000.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לבנות מפרט מחשב למשחקים (call of duty וכד') שיעבדו ברזולוציה של 1050- 1680 בהגדרות טובות. במידה ואפשר לחסוך אך לא לפגוע בביצועים- סבבה. אולי יהיה גם oc בעתיד... מהודעות שקראתי בפורום הגעתי למפרט הזה: Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 490.00 ₪ Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3 218.00 ₪ Power Color ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI 712.00 ₪ AMD Phenom 2 X4 955 Black Edition Quad Core AM3 Tray 817.00 ₪ SeaSonic S12II-620 620Watt 80Plus Bronze 393.00 ₪ Gigabyte MA-770T-ES3 AMD770 CHIPSET 439.00 ₪ 3,069.00 המפרט הורכב בrsm מטעמי נוחות, אך למי שיש המלצה לחנויות בדרום (אשקלון) - בכבוד. …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צלם חובב עם עיסוק מרכזי במחשב בפוטושופ. יש ברשותי היום את המחשב הבא: מעבד AMD 5200 לוח ASUS AM2 4 ג'יגה זיכרון כרטיס מסך 4830 של SAPHIRE 3 הארד דיסקים של WD בנפח 1 טרה ספק כח 550W של CHIEFTEC אנ רכשתי את הפוטושופ החדש והייתי שמח שהוא יעבוד לי מהר יותר! האם יש לי איזה שהוא צוואר בקבוק במחשב שעליי לשדרג או שמא לרכוש חדש? אשמח להמלצותיכם!!! במידה ויש צורך להתחדש אשמח להמלצות על בסיס תקציב של 5K ללא צורך בHD, מארז, מסך. בברכה, אורי www.uriavitan.com
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי את המערכת הזו בIQPC ורציתי לשאול כמה שאלות מאנשים שמבינים עניין קצת יותר ממני.... לפני הכל יש לי ספק כוח ANTEC ACTIVE 450W חדש שרכשתי לא מזמן, רציתי לדעת אם הוא יספיק בשביל להפעיל את כלל המערכות במחשב... בנוסף יש לי 2 כוננים קשיחים בנפח כולל של 1.5TB לכן אין צורך בתוספת נפח אחסון.... הנה השאלון שעפי"ו הרכבתי את המפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + אופיס ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט בין 3 מחשבי Dell Vostro. סה"כ עבור גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס לא מצליח להבין את הפער בין המחשב הזול משמעותית ל-2 היותר יקרים, מה הקאצ'? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=20897,20898,21141 תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-