עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. אני חדש בפורום. לא מבין גדול במחשבים. אשמח לחוות דעת על המפרט המצורף ולאלטרנטיבות? -האם הספק הזה יעיל וחסכוני? - האם כדאי סט חוטי של מקלדת במקום, ואם כן מה? - המלצה למסך חלופי במחירים דומים: שווה ערך 720 ש"ח, מסך לד. - האם כדאי דיסק קשיח 1 טרה? מה ההפרשים במחיר? - כרטיס t.v אפשרי להוסיף? עלויות? מי שיכול לעזור תודה מראש. הצעת מחיר לרכישת מחשב הצעת מחיר לרכישת מחשב - · מארז ELITE 371 COOLERMASTER שחור· ספק כח A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN· לוח אם H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI· מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120· זיכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ· דיסק קשיח פנימי 500GB S3 1Y 7200 16MB SEAGATE· …

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  2. שלום מבקש המלצה למחשב נייד מחברה אמינה (גם מבחינת האחריות, וגם מבחינת איכות המחשב (להמנע מחברות פחות מוכרות/ שידוע על תקלות בניידים שלהן וכו). לפי המלצה מחבר, חברות HP ו Lenovo הן אמינות. אפשר גם מחברה אחרת שנכנסת לקטגוריה של מחשב איכותי משתי הבחינות, לפי נסיונכם איתן. תקציב - לא יותר מ 2600שח. עדכון:אפשרי עד 3000 שח, אך עדיף בפחות, אם עונה על כל הדרישות. מטרות: למטרת עבודה, שזה אומר גלישה באינטרנט, עיסוק בתוכנת ניהול עסקים, ובתוכנות אחרות כגון Office, Acrobat Reader. אני רוצה שתוכנות יעלו מהר והעיסוק במחשב יהיה מהיר וחלק. מעבד - עדיף מהגרסא החדשה של אינטל, i3 לניידים. גודל המסך - 15-16 אינ'ץ. דיסק קשיח - 500GB, אך אם הנייד מתאים מכל הבחינות האחרות אז גם 320GB יספיק (נתפש…

• 3 תגובות
    • 916 צפיות
  3. Started by deathil93,

יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: פנטיום 4 סדרת PRESOCKET כולל HYPER THREADING רץ ב-2.8GHZ RAM: שתי סטיקים של GEIL עם 512 מגבייט סה"כ וסטיק אחד של KINGSTON עם 1GB = סה"כ 1.5GB כרטיס מסך: AMD ATI HD2400PRO עם 512 מגבייט דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 120GB דיסק קורא דיסקטים ספק כוח לא יודע איזה (ג'נרי כנראה) כמה מחשב כזה שווה בשוק? תתחשבו בעובדה שיש לו HYPER THREADING.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by עידןאופיר,

היום קניתי מחשב ידני מאייבורי נתוני היצרן למחשב הנייד:מעבד 1GHz 2 Processor i3-23i0M intel coreזיכרון DDR3 4096 דיסק קשיח 640GB 5400PMמאיץ גרפי ATI Mobility Radeon HD6307מסך 15.6מערכת הפעלה windows 7 home premium 64-bitצורב dvdכרטיס רשת אלחוטי תומך תקן (EEE 802.11.b\g\n (drafיציאות כניסות USB2.0 X3 VGA HDMLסוללה 6 תאיםסה"כ מחיר 2,790מה אתם חושבים על המחשב?ואמרו לי שהוא יכול להריץ cs.16 מה אתם אומרים זה יריץ לי טוב?

5. לאחרונה עלו בפורום לא מעט בקשות של מחשבי עריכת ווידאו וגרפיקה , כן להשקיע בכרטיס גראפי יעודי או לא.. איך דור הסנדי ברידג' עוזר לנו בעריכת סרטים וברינדור... לקחתי את שני המחשבים שלי , I7 860 עם 12GB זיכרון ו SSD , אל מול מחשב נייד סנדי ברידג' וערכתי השוואה בזמן אמת.. מוזמנים להכנס לראות את סרטון ההשוואה ולהכניס הערות... בסרטון שהפקתי, ערכתי השוואה בין מערכת דור ראשון I7 למערכת דור שני I7 , כאשר נעשה שימוש בטכנולוגיית QuickSync של אינטל בדור השני של I7 , כאשר ניתן לראות בבירור שהדור השני של I7 מבצע את פעולת הרינדור על ה CPU ב L3 cache , ולכן מוריד לחץ עבודה מהCPU לעומת הדור הראשון כאשר כל העבודה נופלת על ה CPU , למרות התמיכה של NVIDIA GTX460 עדיין זמני הרינדור היו …

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by osagron,

שלום מראש סליחה על הבורות..... המאוורר במחשב שלי (MSI) נשבר והצלחתי למצוא מאוורר חדש מהמאורר יוצאת מעין צלע קירור למעבד ולכרטיס מסך(אני מניח שוב סליחה) שמתי לב שב"מפגש" בין צלע הקרור למעבד הייתה מעין חתיכה כחולה של חומר רך מישהו אמר לי שזו כרית טרמית שאלתי היא האם זה נחוץ,מאיפה קונים והאם אפשר לשים משהו אחר במקום(קראתי שיש משחה טרמית) תודה עודד

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by nimrod149,

* מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות בHD, עבודה באופיס, גלישה באינטרנט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא יודע מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב שתומך בDouble Layer לא חובה אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא כלכך משנה לי המערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Kak,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by 5402240,

בס״ד בוקר טוב! יש לי מחשב נייד מסוג msi ms 1683 וההארד דיסק הלך... אני לא יודע איזה הארד דיסק מתאים לו ולכן אני פונה אליכם.. אני מחפש אחד זול ואיכותי עד בערך 250 שקלים תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. מישהו יודע איך אפשר לעשות שמקש הFN יהיה לחוץ כל הזמן? מחשב HP PROBOOK תודה

• 2 תגובות
    • 751 צפיות
  11. http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10191 או http://www.fre.co.il/sg_product~1616516~39~89.htm (אנא העתיקו והדביקו, משום מה זה לא עובד כלינק לחיץ). לעבודה עם תכנות גראפיות כבדות וכו'. אנא עזרתכם... שירלי

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by עידןאופיר,

*מטרות המחשב?גיימינג,סרטים * גודל המסך?כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי?לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר netstick * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשח?כמה שיותר יותר טוב * כונן CD/DVD? צורב?כן זה מאוד חשוב לי שיהיה צורב CD/DVD * כונן Bluray?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אני רוצה שבחברה שאני קונה מהם יעשו לי תמערכת הפעלה אבל זה לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אייבורי מחיר עד 3000 שקל

13. שלום רב, קיבלתי את ההצעה הבאה מ - KSP ותהיתי האם הרכיבים שהציעו לי הם אכן הרכיבים הנכונים והאם בתקציב הנ"ל אלו הרכיבים האופטימליים שאני יכול להשיג. אם יש מקום לשיפור \ שימור, אשמח לשמוע.[table] [tr][td]דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill htt…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. להפעלה ביתית לצפייה בסרטים והפעלת אופיס ואינטרנט (לא לגיימרים!) מסך 15 אינצ' כולל DVD משקל עד 3 קילו

• 1 תגובה
    • 963 צפיות
  15. המחשב הישן נרכש לפני שנתיים נמסר להורים שהתמכרו לאינטרנט ולכן הזמן למחשב חדש. מספר נקודות חשובות לציון: 1. התקציב (חריגה אפשרית עד 10K)הוא ללא מסך או כל ציוד היקפי. 2. המחשב ישמש לשימושים רב גוניים כגון עריכת סרטים,הפעלת 2 סרטי HD 1080P במקביל, ריבוי משימות -מספר רב של טאבים פתוחים כולל winrar עובד ברקע . 3. מכיוון שהמחשב ישמש כעין שרת שאליו יחוברו מספר דיסקים קשיחים שיזרימו ריפים מלאים של בלוי ריי בעדיפות לוח אם תואם עם sata 3 ו usb3 . 4. אני מבקש מחשב עם כונן SSD למערכת ההפעלה שתאפשר גם גישה מהירה לתוכנות ועוד כונן SATA3 גדול. 5. שקט רמה 9-10 בכל הרכיבים מארז ,קירור למעבד,קירור לכרטיס מסך, ספק כח. 6. לא מתוכנן אוברקלוק או גיימינג אבל מחפש את כרטיס המסך החזק ביותר…

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מה אתם אומרים על המפרט הבא ?: [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1374 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪46 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][t…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום רב! אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד (יד ראשונה) קטן- 10- 12 אינץ' (עדיף שיהיה קל). לא יהיה צורך להתקין עליו תוכנות כבדות- המקסימום זה אופיס ואקרובט רידר. אין צורך שיהיה חזק יותר מדי- ישמש בעיקר למסמכי WORD ואינטרנט. אבל חשוב כמובן שיחזיק זמן רב עד כמה שאפשר ושיהיה מחברה אמינה ואחריות לפחות שנתיים. עדיף גם שהסוללה תחזיק מעמד יחסית הרבה זמן. התקציב הוא עד 1600 ש"ח פחות או יותר. אשמח להמלצות, מקומות שכדאי לקנות בהם (באיזור ת"א והמרכז). אין צורך במקום אחסון רב- יספיקו גם 60 GB אם עדיין קיים דבר כזה וזה יכול להוזיל במחיר. תודה רבה מראש ושבוע טוב!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום חברים,מקווה שתוכלו לעזור. כמו שצויין בכותרת אני צריך מחשב רב תכליתי.תחליף נייח(שיהיה לי בבית של החברה). לפיתוח/משחקים הדרישות שלי הן מקלדת מוארת, מסך 15.6 I7 ו רזולוציה של FHD (1920X1080) אין דרישות מיוחדות מכרטיס המסך. העין שלי שמה לב כבר כמה זמן ל: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2760qm.htm הוא יקר למדי. אבל יש בו הכל כלומר ניתן ככל הנראה לוותר על רמקולים מקלדת ומסך. האם למישהו יש סייגים ממנו? או המלצות היכן ניתן להשיג אותו ביותר זול? המלצה לדגם אחר? אשמח להערות והארות.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  19. Started by עידןאופיר,

אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 2000 שקל אפשר קצת יותר אבל פחות או יותר במחיר הזה אני קונה תמחשב בגלל שאני התחלתי לעבוד מהלילה עד הבוקר ומותר להביא מחשב אז החלטתי לקנות רציתי שתכינו לי מפרט טוב במחיר שאני רוצה שיעלו בו משחקים כמו cs1.6 שהמסך יהיה גדול ולא קטן ושלא יתקע את המחשב אני רוצה לקנות מאייבורי אז עם אפשר להכין לי מחשב משם תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. * מטרות המחשב? סרטים,אינטרנט,הורדות...חשוב מאוד שיהיה מהיר * גודל המסך? 14-15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב שיכול לצרוב משחקים ל-xbox 360 * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי מה זה אומר... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. המחשב הצנוע שלי, שכבר בן למעלה משנתיים, לראשונה ירד מתחת לקו הFPS הסביר במשחקים ואני תוהה האם שווה לי לשדרג חלק כזה או אחר בו. מדובר במחשב: Intel E5200@3.70GHZ G.Skill DDRII 800Mhz 2GBX2 DFI Lanparty G31 T2R Gainward GTX260 216SP 896GDDRIII Goldensample את הליבה של הכרטיס האצתי מ625 לסביבות ה670-680MHZ, כמו כן-הוספתי לזכרונות שלו ולSHADERS. הכל יציב לחלוטין והמחשב קר בכל חלקיו. אני משחק ברזולוציה 1680*1050 כל משחק שיצא בתקופה האחרונה עבד אצלי מעולה על הגדרות גבוהות, עד שרכשתי את BF3. הסינגלפלייר עובד מעולה על הגדרות גבוהות אפילו עם AA וHBAO אבל המולטיפלייר מרגיש כבד ואיטי במיוחד במפות "הרוסות"\כמות גדולה של שחקנים\כשאני מכוון עם כוונת טלסקופית של נשק. המחשב שלי אמנם ישן, …

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by shimronfio,

intel p4 lga 775 socket 3.0ghz 1gb ram 160GB HDD Ati x550 Sapphire Gigabyte Motherboard 775 DVD Drive Forniter Case Nec Screen LCD 19' 1280*1024

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bt3 cod mv3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה היסנס 24 אינץ FHD או חדש במידת הצורך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

• 26 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by orgabay87,

בוקר טוב, אני מחפש אתר איכותי שבו ניתן להרכיב מחשב נייד לגיימינג. חשוב שבאתר יהיה פירוט של הרכיבים והחברות שלהם. רציתי להרכיב alienware אבל קצת מפריע לי שאין להם פירוט של החברות של הרכיבים שלהם. ראיתי שבאתר www.powernotebooks.com יש אפשרות להרכיב מחשבים ויש פירוט די טוב של הרכיבים. אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by ryin1985,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.