ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, קיבלתי את ההצעה הבאה מ - KSP ותהיתי האם הרכיבים שהציעו לי הם אכן הרכיבים הנכונים והאם בתקציב הנ"ל אלו הרכיבים האופטימליים שאני יכול להשיג. אם יש מקום לשיפור \ שימור, אשמח לשמוע.[table] [tr][td]דגם מחשב: iSB3 מעבדי אינטל: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11845 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H67M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12286 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill htt…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
להפעלה ביתית לצפייה בסרטים והפעלת אופיס ואינטרנט (לא לגיימרים!) מסך 15 אינצ' כולל DVD משקל עד 3 קילו
-
- 1 תגובה
- 959 צפיות
-
-
המחשב הישן נרכש לפני שנתיים נמסר להורים שהתמכרו לאינטרנט ולכן הזמן למחשב חדש. מספר נקודות חשובות לציון: 1. התקציב (חריגה אפשרית עד 10K)הוא ללא מסך או כל ציוד היקפי. 2. המחשב ישמש לשימושים רב גוניים כגון עריכת סרטים,הפעלת 2 סרטי HD 1080P במקביל, ריבוי משימות -מספר רב של טאבים פתוחים כולל winrar עובד ברקע . 3. מכיוון שהמחשב ישמש כעין שרת שאליו יחוברו מספר דיסקים קשיחים שיזרימו ריפים מלאים של בלוי ריי בעדיפות לוח אם תואם עם sata 3 ו usb3 . 4. אני מבקש מחשב עם כונן SSD למערכת ההפעלה שתאפשר גם גישה מהירה לתוכנות ועוד כונן SATA3 גדול. 5. שקט רמה 9-10 בכל הרכיבים מארז ,קירור למעבד,קירור לכרטיס מסך, ספק כח. 6. לא מתוכנן אוברקלוק או גיימינג אבל מחפש את כרטיס המסך החזק ביותר…
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המפרט הבא ?: [table][tr][td]קטגוריות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מוצרים[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td] מחיר [/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]מעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪1374 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]קירור למעבד[/td][/tr][/table][table][tr][td]Intel Original for 1156 - בקניית מעבד בלבד[/td][/tr][/table][table][tr][td] 1 [/td][/tr][/table][table][tr][td] ₪46 [/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][t…
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשב נייד (יד ראשונה) קטן- 10- 12 אינץ' (עדיף שיהיה קל). לא יהיה צורך להתקין עליו תוכנות כבדות- המקסימום זה אופיס ואקרובט רידר. אין צורך שיהיה חזק יותר מדי- ישמש בעיקר למסמכי WORD ואינטרנט. אבל חשוב כמובן שיחזיק זמן רב עד כמה שאפשר ושיהיה מחברה אמינה ואחריות לפחות שנתיים. עדיף גם שהסוללה תחזיק מעמד יחסית הרבה זמן. התקציב הוא עד 1600 ש"ח פחות או יותר. אשמח להמלצות, מקומות שכדאי לקנות בהם (באיזור ת"א והמרכז). אין צורך במקום אחסון רב- יספיקו גם 60 GB אם עדיין קיים דבר כזה וזה יכול להוזיל במחיר. תודה רבה מראש ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים,מקווה שתוכלו לעזור. כמו שצויין בכותרת אני צריך מחשב רב תכליתי.תחליף נייח(שיהיה לי בבית של החברה). לפיתוח/משחקים הדרישות שלי הן מקלדת מוארת, מסך 15.6 I7 ו רזולוציה של FHD (1920X1080) אין דרישות מיוחדות מכרטיס המסך. העין שלי שמה לב כבר כמה זמן ל: http://www.notebookclub.co.il/products/studio_precision_alienware/dell-xps15-2760qm.htm הוא יקר למדי. אבל יש בו הכל כלומר ניתן ככל הנראה לוותר על רמקולים מקלדת ומסך. האם למישהו יש סייגים ממנו? או המלצות היכן ניתן להשיג אותו ביותר זול? המלצה לדגם אחר? אשמח להערות והארות.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד במחיר של עד 2000 שקל אפשר קצת יותר אבל פחות או יותר במחיר הזה אני קונה תמחשב בגלל שאני התחלתי לעבוד מהלילה עד הבוקר ומותר להביא מחשב אז החלטתי לקנות רציתי שתכינו לי מפרט טוב במחיר שאני רוצה שיעלו בו משחקים כמו cs1.6 שהמסך יהיה גדול ולא קטן ושלא יתקע את המחשב אני רוצה לקנות מאייבורי אז עם אפשר להכין לי מחשב משם תודה רבה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סרטים,אינטרנט,הורדות...חשוב מאוד שיהיה מהיר * גודל המסך? 14-15 בערך * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) hdmi * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250gb * כונן CD/DVD? צורב? צורב שיכול לצרוב משחקים ל-xbox 360 * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הבנתי מה זה אומר... * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
המחשב הצנוע שלי, שכבר בן למעלה משנתיים, לראשונה ירד מתחת לקו הFPS הסביר במשחקים ואני תוהה האם שווה לי לשדרג חלק כזה או אחר בו. מדובר במחשב: Intel E5200@3.70GHZ G.Skill DDRII 800Mhz 2GBX2 DFI Lanparty G31 T2R Gainward GTX260 216SP 896GDDRIII Goldensample את הליבה של הכרטיס האצתי מ625 לסביבות ה670-680MHZ, כמו כן-הוספתי לזכרונות שלו ולSHADERS. הכל יציב לחלוטין והמחשב קר בכל חלקיו. אני משחק ברזולוציה 1680*1050 כל משחק שיצא בתקופה האחרונה עבד אצלי מעולה על הגדרות גבוהות, עד שרכשתי את BF3. הסינגלפלייר עובד מעולה על הגדרות גבוהות אפילו עם AA וHBAO אבל המולטיפלייר מרגיש כבד ואיטי במיוחד במפות "הרוסות"\כמות גדולה של שחקנים\כשאני מכוון עם כוונת טלסקופית של נשק. המחשב שלי אמנם ישן, …
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
intel p4 lga 775 socket 3.0ghz 1gb ram 160GB HDD Ati x550 Sapphire Gigabyte Motherboard 775 DVD Drive Forniter Case Nec Screen LCD 19' 1280*1024
-
- 5 תגובות
- 978 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bt3 cod mv3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).טלויזיה היסנס 24 אינץ FHD או חדש במידת הצורך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש אתר איכותי שבו ניתן להרכיב מחשב נייד לגיימינג. חשוב שבאתר יהיה פירוט של הרכיבים והחברות שלהם. רציתי להרכיב alienware אבל קצת מפריע לי שאין להם פירוט של החברות של הרכיבים שלהם. ראיתי שבאתר www.powernotebooks.com יש אפשרות להרכיב מחשבים ויש פירוט די טוב של הרכיבים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו - סטודנט לקולנוע א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid Media Composer ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים,פיתוח תוכנה,סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).27 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלו…
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
התקציב הוא בין 1500-2000 לא רוצה לחרוג יותר מדי מ2000. שימושי המחשב הם בעיקר עבודה בתוכנות הנדסיות כגון:autocad,solid-works,matlab,strap, וכדומה. אין צורך בציוד היקפי,אני צריך רק את הקופסא(לא מסך,לא עכבר ולא מקלדת). שקט לא חשוב לי כלל. אין צורך לשום תכנה שתהיה שם,לא אופיס לא כלום,אני כבר ישיג. אשמח אם תסבירו לי לא רק לגבי מחשב מסויים אלא בכללי מה המפרט שאני זקוק לו,כמה ליבות לדעתכם,זיכרון ראם,מעבד וכו'. אני מחשב את המחשב עם הדרישות המינימליות שיקיים את התנאים שציינתי ויריץ את התכנות שרשמתי חלק וכיף. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אני צריך את המפרט הבא: מחשב 4 ליבות 20 RAM גיגה 500HD איזה מחשב תומך בזה וכמה עולה ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין שתי מחשבי נייד אשמח אם תעזרו לי קצת.. ה-Lenovo: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5751 מול HP: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5801 אשמח אם תגידו לי על מה אתם ממליצים ומאיזה בחינות הצרכים: גלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, עבודה באופיס וכד' (סוג של מחשב משרדי). *במידה ואתם ממליצים על מחשב נייד אחר בטווח מחירים עד 3000 שקל אשמח לקישור לראות על מה מדובר.. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אני מעוניין בעזרה לבחירת מחשב נייד, אני צריך שהוא יהיה רב-שימושי, יש לי חבר שיביא לי אותו מארה״ב בתחילת החודש, פירוט לפי ההוראות בחוקי הפורום: 1. תקציב מקסימלי: 900$ א) העדפה לפחות מהתקציב המקסימלי, ב)העדפה לא לחרוג מהסכום בכלל. 2. שימושי המחשב: א) משחקי מחשב באופן מזדמן, משחקים לדוגמא: COD,DIABLO 3, ועוד. ב) צפיה בסרטים באופן תדיר, כל תוכני הסרטים גם HD. ג) גלישה באינטנט באופן תדיר. ד) שימוש ב WORD ודומיו באופן מזדמן, 3. העדפה למסך של "17 או יותר, ושיתמוך בגרפיקה בין בינוניות לגבוהות 4. אין צורך בציוד הקפי. 5. חשוב שאורך הסוללה שלו יהיה טוב כי לא תמיד המחשב יהיה באזור חשמל, אני נוסע די הרבה, אבל אני מבין שככול שאני ישתמש בו יותר לדברים כבדים ככ…
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום התקציב שלי 3000-4000 ש"ח - אלא אם כן תגידו שאני יכול להסתפק בפחות השימוש במחשב לגלישה וצפייה בסרטי FHD מדי פעם שימוש בפוטושופ ועריכת וידאו בפרמייר בנוסף אני צריך במחשב firewire המחשב ישב בסלון ויחובר למסך רגיל ולטלוויזית בHDMI לכן חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט לא צריך ציוד היקפי אני מעוניין במחשב שיחזיק הרבה שנים עד לשדרוג/החלפה תודה
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 מחשבים: - dell i7 14z 2640QM - Asus N55SF 15z 2670QM אשמח לקבל תגובות - תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
פרסמתי כאן כבר נושא, אבל התקציב עלה קצת ואני אצטרך מפרט חדש.. המחשב נועד לאחי ליום הולדת בעיקרון רוב הזמן הוא רואה דרך המחשב סרטים בטלויזיה (32"), באינטרנט ומידי פעם משחק משחקים לא כבדים. הוא רוצה בעיקר שהמחשב יהיה מהיר מבחינת עבודה משרדית והכל "יזרום" לו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל אלא אם כן באמת אין צורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? מעט משחקים, עבודה משרדית, תכני HD (חשוב מאוד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - אין תוכנות עיקריות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מעט, משחקי רשת…
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
רכיבי המחשב הם: מערכת מחשב:3YL לוח אם:INTEL Cold Lake ATX DH67CL (LGA 1155 מעבד:Intel core i7-2600 8M 3.4 GHz LGA 1155 מארז:Antec ONE-HUNDRED ספק:PSU Thremaltake 600Watt W0355RE זכרון:Kingston PC3-10700(667MHz)-8GB-(2X4GB) DDR3 1333MHz דיסק קשיח:WD WD1002FAEX 1TB/7200/64MB SATA3 Black כרטיס מסך:Shapphire 6850 1GB GDR5 DVI,HDMI,DP מקלדת:MICROSOFT WIRED DT-400 USB עכבר מיקרוסופט אופטי:MS BASIC USB כרטיס קול משולב בלוח האם צורב: LG GH22NS40 Dual Layer Xx22 SATA DVD כרטיס רשת משולב על הלוח מערכת הפעלה מקורית (דיסק כלול):Windows 7 Home Premium 64-bit-עברית ואם אפשר גם להעריך את מחיר המסך בנפרד מהמחשב מסך:SAMSUNG SyncMaster BX2335 מקווה שזה מספיק מפורט ניסיתי לכתוב את זה כמה …
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אהלן חברים.. משהו נדפק אצלי במחשב ככל הנראה לום האם והכרטיס מסך לאחר ששניהם שירתו אותי מעל ל3 שנים ועכשיו צריך להחליף אותם. מכיוון שנכון לרגע זה אין לי מושג מה קורה בעולם החומרה אני פונה אליכם. המפרט שלי לרגע זה: Cpu: Quad Q9300 M-Board: EP45-DS3R Memory: OCZ 2X2GB DDR II 880Mhz VGA: GIGABYTE Radeon HD4870 512MB HD: DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III ועוד כונן שנקנה בזמנו 500GB PSU: PC POWER AND COOLING Silencer Mk II 750W השאלה היא מה האלטרנטיבה הכי זולה לכרטיס מסך שלא יפול בביצועים מהנוכחי ועם אפשרות לחיבור CROSSFIRE במידה ואני יציל את ה4870. ואיזה לוח אם יתאים לי למפרט הזה? התקציב כמה שיותר נמוך, אין הגבלה כי אני לא יודע כמה העניין אמור לעלות אבל ע"פ הדרישות …
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, כמה שיותר בגדול יש לי יום לימודים ארוך מ8-20 אבל אני חושב שזה לא סביר זמן כזה, אני יתפשר בנושא הזה כדאי לעמוד בתקציב ואחבר אותו לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) כן HDMI ,לפחות 3 יציאות USB2/3 * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? החברה הכי זולה, נלקח בחשבון MSI או ACER
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי כרטיס המסך במחשב הוא nvidia geforce g 103m יש יציאות VDA ן HDMI. הטלוויזיה שברשותי היא ישנה, עם כניסות RCA ן S-VIDEO האם ברכישת הכבלים הזולים VGA TO RCA זה אמור לעבוד? ממה שחיפשתי הכבלים האלו הם בד"כ לא עובדים, אך זה תלוי בכרטיס המסך. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-