עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם, אני שוקל לקנות pc חדש, אחרי שכבר כמה שנים תקועים בבית עם מחשבי מק, במיוחד לאחר שיצא המשחק planet coaster והוציא לי את העיניים מהמקום מרוב התלהבות התחלתי לעשות שיעורי בית ושעות ביוטיוב, חזרה לעולם הענק הזה של הpc... הגיע הזמן להתייעץ. אנחנו מעוניינים במחשב שיריץ בראש ובראשונה את המשחק הזה, ואם כבר אז שיוכל להריץ משחקים טובים אחרים כמו city skyline ואולי גם witcher 3 המהולל, המטרה היא להנות מהגרפיקה ככל הניתן בתקציב של 4k כמובן בלי להגזים בהגדרות ultra. ידוע לי ש planet coaster מאוד כבד ותובעני, אבל אני מקווה למצוא נקודת איזון בין גרפיקה יפה וקצב פריימים חלק. שימוש נוסף יהיה לעבודה לאדריכלות בתוכנת revit ובהכנת מודלים והדמיות של…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Dan1919,

הי, אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 2000 שקל. יש לו דיסק 80 גיגה (אני חושב ide) וכרטיס קול 5.1 של קריאייטיב,כך שלא צרך כרטיס קול וhd. הוא לא משחק משחקים. צריך צורב דיוידי,וכרטיס מסך שיש לו dvi. בתודה מראש,דן.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by snowboy,

מפרט מחשב לגיימינג וOC כולל מסך 19 ועכבר +מקלדת איכותיים (עדיף MX518) וGTO2 הכל במחיר גג של 6500 ש"ח

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Xar,

אני צריך מחשב למשחקים בעד 2500 ש"ח ללא מסך וללא כונן קשיח... אם 256 ראם מספיק אז גם ללא ראם...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מעבד לוח אם זכרון דיסק קשיח צורב דיוידי כרטיס מסך מארז ספק כח שיהיה מקורר היטב ושקט כמה שיותר תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by d10,

יותר נכון לגבי פתיחה של מכסה של מאוורר. יש לי LENOVO N200, וקראתי מדריכים איך לנקות את המאוורר. אבל בקשר לפתיחה של מכסה, כתוב שצריך להוציא את שני הברגים שמחזיקים את המכסה ולהרים אותו. הבעיה היא שלאחר הוצאה של ברגים, ניתן להרים את המכסה ממש קצת, ומשהו עדיין מחזיק אותו מבפנים. כך שאני לא יכול להוציא אותו לגמרי. אני לא רוצה להפעיל סתם כוח ולשבור אותו. מישהו יכול להגיד מה צריך לעשות בשביל להוציא אותו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. מה יש בעגלת הקניות? הסר כמות. מוצרים סה"כ AMD Athlon XP 2500 Mobile 1.8GHz 45W 266MHz Barton CPU OEM 590 ש"ח ABIT NF7 2.0 Nforce 2 AMD 390 ש"ח OCZ 256MB DDR PC3200 400mhz Premier Series 355 ש"ח Compucase Midi Tower CI-6A19 Black - מאוורר נוסף למארז : ללא מאוורר נוסף 336 ש"ח Thermalright SLK-900A for AMD 207 ש"ח Vantec Tornado 92MM Case Fan 98 ש"ח סה"כ 1,976 ש"ח טוב זה המפרט הסופי אני מתכוון לעשות oc כבד, ואני צריך קירור דחוף דחוף, אז תגידו לי אם זה בסדר תודה רבה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by OPC,

שלום רב ברשותי מחשב נייד של דל שגילו 7 שנים. המדובר על סדרת לטיטיוד עם מעבד שהיה בינוני בביצועיו כבר בעת הרכישה (נמוך מ- i3) אך עמד יחסית יפה במשימות שהוטלו עליו והחזיק 7 שנים בשימוש ביתי אך די מסיבי. מחפש כעת מחשב יותר חזק על אף שהמטרות שלשמו נרכש הנן פחותות בעקבות רכישת מחשב נייח שישמש לאחסנת כל המדיה שנצברה על המחשב הישן. * מטרות המחשב? אינטרנט (השימוש העיקרי), אופיס, משחקים קלים, האזנה למוזיקה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל מסך מבוקש - 15.6 + מיועד לשימוש ביתי בלבד באזור בו יש שליטה מלאה על תנאי התאורה - מה יתאים לי ? * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני צריך את עזרתכם בקניית מחשב נייד לאחי שבשנה הבאה מתחיל את לימודיו כסטודנט.אני כעת נמצא בארה"ב ואני מעוניין לקנות לו מחשב איכותי שישמש אותו לצרכים הבאים: 1.מחשב נייד ולא נטבוק. 2.מסך בגודל 15 אינץ' ומעלה. 3.השימוש של המחשב יהיה בעיקר ללימודים,אופיס,צפייה בסרטים,אינטרנט,ושימושים סבירים אחרים.[הוא גם אוהב לשחק,אבל הוא לא משחק משחקים כבדים והוא גם אמר לי שספק אם יהיה לו זמן שנה הבאה לשחק משחקים...] 4.חשוב לי שיהיה מחשב טוב ואיכותי. 5.טווח מחירים מ-500-750 דולר. 6.אין לי בעיה שלא לקנות את המחשב בחנות פיזית,אלא דרך חנות וירטואלית של דל או כל חנות אחרת.אני נמצא בניו יורק,ויש לי כתובת לשלוח את המחשב לשם. 7.יש המון חברות,יש המון דגמים ואני לא מוצא ידיים ורגליים. אשמח אם תו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אחרי שהחלטתי להזמין dell נשאר החלטה אחרונה.. איזה מסך עדיף: מה ההבדל בינהם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום . אני זקוק למחשב נייד בסיסי שישמש 90% מהזמן לשידור סרטי HD לטלויזית LCD . צרכים : - חיבור HDMI . - מעבד מספיק חזק להריץ סרטי HD ללא גימגומים(בעזרת FFDSHOW) - אין חשיבות גדולה לזמן הסוללה ולמשקל שלו כי הוא יהיה נייח רוב הזמן. - אמינות , אחריות ושירות טובים . - מחיר !!!! עד 3000 ש"ח. מצאתי מספר הצעות מה עדיף ולמה ? 1) Toshiba Satellite L500-1EQ - ש"ח 2712 אחריות שנתיים (מעבדה בינלאומית). 2) Lenovo G550 2958-99G - ש"ח 2885 אחריות שנה של היבואן. 3) Lenovo G550 2958-RAG - ש"ח 2839 אחריות שנה של היבואן. 4) Compaq CQ61-410 VY443EA - ש"ח 2812 אחריות HP שנה 5)Acer Aspire 5738Z-432G25Mn - ש"ח 2715

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני מתלבט בין שני הדגמים הבאים,נראה לי שההבדל המרכזי הוא הכרטיס מסך. מה דעתכם? או אולי דגם אחר בסידרה בעלות דומה? 1. Lenovo IdeaPad,G570 M517AIV Intel i5 GPU: Intel HD Graphics 3000 מחיר: 2710 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=14074 2. Lenovo IdeaPad , G570 M5159IV, Intel i5 GPU: AMD Radeon® HD 6370M ,1G DDR3 VRAM מחיר: 2990 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13870 הדרישות: Budget: up to 3000 NIS Laptop HW to be relevant for the next 4 years. 15" screen Good Performance for: programming (.Net, Java and Friends) Office, Internet and movies. Memory Minimum 4GB. Storage Minimum 250GB. On board Camera and Mic VGA Port WiFi (type n), Ethernet cable port Good War…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי, ראיתי באתר של DELL מבצעים ומחשבים ממש טובים (של XPS M1550 במחיר של 1500$). אני מעוניין להזמין מהארץ את המחשב לקרובים בארה"ב ולאסוף אותו כאשר אני אהיה שם (אני טס לשם בעוד כשבועיים). האם זה אפשרי להזמין באמצעות כרטיס אשראי בינלאומי? התמיכה שלהם בצ'אט אונליין אמרה שזה לא אפשרי. האם מישהו ניסה ובכל זאת זה עבר? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. 1. מה התקציב? 6000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים והכי טובים תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי כבר. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? MMORPG ויריות ומשחקי רשת. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מחשב לצרכי תיכנות אני עובדת עם Visual Studio 2008 ו SQL Server 2008 ובנוסף המחשב מיועד לשמש לצפייה בסרטים המפרט ההתחלתי שביקשתי מהחנויות היה: מעבד Intel Core 2 Duo 3 ומעלה לפחות 4GB של זכרון RAM כונן קשיח 7200RPM , גודל 500GB לפחות כרטיס מסך של NVIDIA או ATI עם לפחות 256MB של זכרון מערכת הפעלה - vista אין צורך בציוד היקפי מסך אני בוחרת בנפרד, כנראה ש 2209 DELL נושאים שעלה בזמן שהייתי בחנויות הזיכרון DDR3 או DDR2 באחת החנויות המוכר פצח בהסבר על למה עם מעבד Duo אני לא ארגיש את ההשפעה של DDR3, כי אני לא עושה OverClocking אני לא זוכרת את ההסבר המדוייק אשמח לדעת מה היתרון של DDR3 על פני DDR2, עבור הצרכים שתיארתי עוד נושא מערכת הפעלה לפי מה שהבנתי לגבי ה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by DorSHTN,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)הרצת משחקים לא כבדים במיוחד בסגנון של Diablo 3,League of legends וכ'ו. * גודל המסך?15.6 ומעלה. * משקל רצוי?לא קריטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?אין זמן מוגדר אבל עדיפות לארוך. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) * בלוטות?HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB ומעלה. * כונן CD/DVD? צורב?כונן DVD,צורב לא חובה אבל עדיף. * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא חובה,אבל אחריות בארץ חובה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה,אבל עדיף. * האם יש לכם העדפה לחברה …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני לא ממש מבין במחשבים אבל אני צריך מחשב אם מינימום של 3 ג'הרץ מעבד ו 2 ג'ב ראם וכרטיס מסך טוב לגיימר משו כמו 1000-1500

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by yyy123,

טוב זהו החלטתי לחסוך חודשיים משכורת אני רוצה לחסוך 3200 שקל אז ככה זה המפרט שלי כרגע: geforce gtx 750 ti אני רוצה לשדרג כמובן. אני רוצה כונן חדש למחשב של גיימרים הכוונה שלי מארז גדול. ואני רוצה כרטיס מסך חדש וחזק רק של ג'יפורס כמובן. מעבד אני רוצה אפילו i5 מספיק לי. וזיכרון פנימי כמובן אני רוצה. אשמח להמלצות ואני יחסוך חודשיים 3200 שקל ואקנה מה שתמליצו לי. פתוח להצעות תודה. התקציב: 3200 שקל. בע''ה אחסוך חודשיים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. שלום חברים, אני מחפש לקנות סוללה 9 תאים של דגם מחשב :DELL LATITUDE E6400 אחרי ברור בארץ ראיתי שהמחירים כרגיל מופקעים בסביבות 500 שח לדוגמא: http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=7104&salenum=#topnews אני רוצה לקנות באיבי אבל יש שם הרבה זיופים לכן אני פונה כודם כל לבעלי מחשב נייד כזה שרכש סוללה כזו להמלצה וחוץ מזה עם קניתם סוללה ללפטופ אחר ממוכר אמין וקיבלתם סוללה איכותית גם ישמח להמלצה הסוללה שלי בדרכ למות אז ישמח להמלצה בהקדם האפשרי תודה בועז

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לכולם, עריכה בהתאם לחוקי הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 - 1800ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC. סטרימינג ממחשב אחר דרך LAN (אין צורך בכונן גדול), צפייה בתמונות ואינטרנט בסיסי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? DVD 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי, אני יהיה בארצות הברית עוד מעט והחלטתי לקנות שם או להזמין מאמזון למלון מחשב נייד בעיקר לגיימינג ועבודות גרפיות תלת מימדיות. התקציה הוא עד 1500$ ללא חריגות. מחייב 32 ג'יגה זיכרון וכונן SSD לפחות למערכת ההפעלה ולתוכנות הגרפיות. מהתרשמות שלי המחשב המיועד בתקציב הזה הוא msi gt70 dominator-895. מבחינת גודל הוא "17.3. http://www.amazon.com/GT70-Dominator-895-i7-4800MQ-Gaming-Laptop/dp/B00IXQE2R0/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1420719398&sr=8-4&keywords=msi+gt70+dominator-895#productDetails דבר שני שחשוב שאני אוכל לעבוד עם המחשב גם בחוץ וגם כשיש שמש. אני יודע שיש מסכים שברגע שאתה בשמש אתה לא רואה כלום. בעיקר הדגש הוא על איזה מחשב יתמודד יותר טוב עם גרפיקה כבדה ומשחקים. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dor444,

היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד מסך: 12"-15" שימושים: עבודה באופיס גלישה באינטרנט, מיילים תוכנות עיצוב כמו photoshop, flash דיסק קשיח: אין חשיבות יותר מדי, אבל בכל זאת, תמיד טוב שיש.. כונן אופטי: כן יציאות: hdmi usb כמובן - הכי הרבה שאפשר *** יש לי צורך גם למחשב לערכת וידאו לשימוש בתכונות כמו premiere, pinnacle prostudio 9/10. המליצו לי להפריד בין מחשב לעבודה למחשב לעריכת וידאו, למחשב נייד אחד ומחשב נייח אחד. השאלה היא אם כדאי להביא מחשב נייד אחד שיכלול לי את כל השימושים ולא ישקול והגודל שלו לא יהיו יותר מדי. אין לי בעיה להוסיף לתקציב עד 3000 ש"ח אבל העניין הוא שאני לא מעוניין להתסובב עם "מפלצת". אם י משהו כזה אשמח למחשב שיכלול את שני השימושים. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DorM,

אני לא מבין במחשבים ניידים אבל עוד חודשיים משתחרר ומתכוון לקנות. צרכים : עבודה משרדית, לפעמים עם מספר ישומים פועלים בו זמנית. לימודים באוניברסיטה. פוטבול מנג׳ר דרישות : מסך 15 משקל לא יותר מ3 קילו. 4 - 5 שעות עבודה רצוף לפחות ללא טעינה. מסך לד ושלא יהיה עליו השתקפויות מהאור. 320G לפחות דיסק קשיח. תמיכה ברשת אלחוטית תקן N. אין צורך שיתאים למשחקים כבדים. אין בעיה עם כרטיס גרפי מובנה כל עוד לא יעשה בעיות עם התלת מימד שך המהג׳ר. כרגע אין לי עוד דרישות או רצונות שעולים לי בראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Radioheadz,

לא משנה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. בתחילת השבוע נגנב לי המחשב ולכן התחלתי לחשוב על מחשב חדש המחשב הקודם שלי היה נייד שעשה עבודה מעולה גם עם משחקים וגם עם תוכנות photoshop, lightroom, vegas והמחשב החדש שלי מתוכנן להיות נייח שגם יעמוד בכל הדרישות ואפילו מעבר כרגע בניתי סקיצה ראשונית של המחשב מבוסס על אחד המפרטים המומלצים עם קצת שינויים עד 5000 ש"ח המחשב צריך להריץ תוכנות לעריכה גראפית שמתאימות לצלמים כגון פוטושופ ולייטרום, אני לא מתעסק בתלת מימד ורנדורים כבדים המחשב צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים החדשים על גראפיקה גבוהה עדיפות כמובן למקסימלית ושיחזיק לי מעמד לעוד מספר שנים לא מועט לא דרוש ציוד נלווה למחשב רק המחשב עצמו אני גר באזור נתניה-חדרה והתכנון היה להרכיס את המחשב בKSP ולכן הכרטיס מסך מהחברה הזו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים