עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שאני אומר מולטימדיה הכוונה היא בעיקר לצפיה בסרטים ואני צריך שתהיה אפשרות לחבר לטלויזיה... חוץ מזה כמובן תוכנות אופיס ואינטרנט.. כרגע הנייד הקיים הוא HP NX7400 ..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by danyz,

1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מידול תלת מימד , סימולציות ,עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Solidworks , Ansys, Photoshop- שימוש מזדמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 (שני מסכים) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המחשב לא בשבילי, מתנה מטרת המחשב - כמו שציינתי בכותרת: גרפיקה, אבל לא משהו רציני, כולה עריכת תמונות. מסך גדול יחסית - חובה מבחינת כובד, כל עוד המחשב לא יותר כבד מבן אדם מבוגר זה בסדר. זמן סוללה - אם אפשר משהו שיחזיק באזור ה-3 שעות זה יהיה נחמד אם יציאה מיוחדת תגביל את האופציות לכאלה פחות טובות, אז שיהיה בלי. אין צורך בבלוטות' מובנה גודל מינימלי של כונן קשיח - חצי טרה. אני מניח שזה מהדברים שהכי קל לשנות - לא קשה למצוא כונן קשיח אחר מתאים עם נפח קצת יותר גדול, נכון? אין צורך באחריות בינלאומית המחיר צריך לכלול מערכת הפעלה Windows תוכנות - Photoshop. אם אתם מכירים תוכנות מתקדמות נוספות לעריכת תמונות, אפשר להניח שאחותי תשתמש בהם. שוב, היא לא מקצוענית ברמות. תודה! אודה לכם מאוד…

4. יש לנו את T220 samsung שעובד על 1650*1050. תודה רבה לעוזרים !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, התבקשתי להמליץ על מחשב נייד אשר ישמש לצרכים משרדיים. יש בקשה למחשב שהוא יחסית קל מבחינת משקל. מעבר לזה אין דרישות מיוחדות. התקציב הוא כ-3500 ש"ח, אך מכיוון שמדובר במחשב שיירכש על ידי חברה, ניתן לחרוג מעט. אודה להמלצותיכם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אני מחפש מחשב נייד ללימודים(כתיבת עבודות, סיכומים ומצגות) ולעריכת תמונות בLightroom וסרטונים ליוטיוב בpremiere. 1. התקציב הוא עד 5000 שקלים ועדיף אפילו פחות. 2.המחשב מיועד לעבודה משרדית ולעריכה קלה של תמונות וסרטונים בLightroom וpremiere באופן תדיר. 3. אין צורך בציוד הקפי. 4. אין צורך במסך מגע. 5. 6- השקט חשוב אבל לא בעדיפות ראשונה, אני הולך להקליד בכיתה עם סטודנטים אז כל עוד המחשב לא נשמע כמו מסור, זה בסדר... 6. לא מתוכנן oc 7. עדיף שיהיה מותקן מראש ווינדוס 10 home 8. אני גר ברמת גן, כל חנות באזור המרכז מעולה בשבילי 9. קנייה מיידית 10. כן, חשוב לי שהמסך יהיה עם זוויות צפייה טובות, שיהיה נוח לעבודה בחוץ, רזולוציה של…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Jin-G,

2 A-DATA 512MB PC 3200 DDR 400 1,207 ש"ח 1 Albatron GeForce 6800 256-bit 128MB 1,776 ש"ח 1 Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 677 ש"ח 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 999 ש"ח 1 COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח זה יוצא 5,224 ש"ח מפנדס (אני הולך לאסוף לבד את המוצרים....) רציתי מאד רמקולים :\ אבל לא נשאר לי תקציב השאלה היא אם כדי לי להחליף את הזכרונות ל 256*2 ואם זה יהיה עדיין טוב....

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אני מחפש מפרט לHTPC, תקציב 5-6K, שימוש - HD גם ready וגם full. בעצם שלא תהיה לו שום בעיה להריץ בצורה החלקה ביותר שום סרט משום פורמט שאשים לו. משחקים גם אשמח אם אוכל לשחק ברזולוציות גבוהות מאוד בביצועים מיטביים, לכמה שנים הבאות, כאשר סוג המשחקים הוא ספורט ומשחקי תפקידים למיניהם, אבל גם פעולה- מבט ראשון ושלישי... יתחבר למערכת קולנוע ביתית גם כן כך שצריך גם כ.קול עם יציאות מתאימות. אשמח לקבל מפרט מיטבי. גודל הטלויזיה המיועדת למחשב זה הוא 50 אינץ'. מארז שיהיה יפה ושקט. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הי, בבקשה המלצתכם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש' א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?750 ש' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה ועבודה משרדית, עבור סטודנטית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 12''-13'' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות 3. האם יש צורך בציו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לקבל המלצות ועצות לקניית מחשב חדש. מחפש מחשב שולחני חזק לשימוש ביתי. שימושים: צפייה בקבצי מדיה וב – BD / DVD. רוצה מחשב שיכול לנגן וידאו 4K בלי להתאמץ. גלישה באינטרנט. תוכנות משרדיות. גיימיניג זה לא השימוש העיקרי במחשב. יחד עם זאת, כשכבר כן יוצא לשחק, רוצה שהמחשב יהיה מסוגל לתת חוויית משחקיות חלקה במשחקים כמו Portal2, Starcraft2, Fallout4 על הגדרות גבוהות. אני מחפש מחשב חזק עם רכיבים איכותיים שיוכל לתפקד בצורה טובה למשך שנים קדימה. המחשב הנוכחי שלי נרכש ב- 2010, תיפקד יפה במשך 6 שנים אבל עכשיו מגיע לסוף דרכו. אני לא מעוניין לשדרג רכיבים בודדים כל שנה. רוצה סוס עבודה שיחזיק תקופה מכוב…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by falukky,

מעבד i5 4670 לוח Asrock Z89 Pro4 כרטיס מסך Gigabyte GTX 760 זכרונות Corsair Vengernce 8GB 2133MHZ x 2 הארד דיסק Samsung SSD 840 Pro 128GB ספק Seasonic 560KM Active PFC F3

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, מחפש מפרט למחשב נייח עד 1700 ללא חריגה לשימוש בסיסי (משחקים קלים , אינטרנט,תוכנות עריכה פשוטות אבל גם שלא יתקע כי אני מפעיל הרבה ישומים לפעמים...) אשמח גם לדעת האם הRYZEN2200 עדיף על מעבדי אינטל I3 דור חדש או שאין ממש הבדל בגדול? ומה מומלץ ביניהם. היו לי רק מעבדי אינטל במחשבים קודמים ( I5, I3 ) אז אני מתלבט

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by avivkah,

שלום, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב נייד. יש לי מספר דרישות, מקווה שתוכלו לעזור לי, עד עכשיו הסתבכתי. * מטרות המחשב - עבודה, אני עוכד עם אופיס, אינטרנט, תכנות מטלב ו-C (הרצות כבדות יבוצעו על מחשב אחר), לעיתים בניית אתרים, (אני עובד כרגע עם ג'ומלה). * גודל המסך - 15.6'' , עדיף מט * רזולוציית המסך? לא חשוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל, עדיפות נמוכה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) רצוי, אבל עדיפות נמוכה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) לא * Bluetooth? לא עבדתי איתו עד היום, הוא לא ממש חסר לי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף כמה שי…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אני מתלבט בין Msi Wind ל Eee 900 אני מעדיף את הווינד , אך חסרונותיו ע"פ Eee 900 הם שאין לו מולטיטאצ' במשטח מגע ושיש לו רמקולים זוועתיים . רציתי לדעת האם יש גם הבדל גדול בין סוגי המעבדים שלהם .

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם, ברשותי הנייד הנ"ל ורציתי לשדרג ל4GB זיכרון (כרגע יש 2) גם בכלל תמיכת מע' ההפעלה (64 ביט) וגם לרמה הכללית בגלל צניחת המחירים. אז אשמח ללניק לזיכרון מועדף עם זמני גישה נמוכים ככל שניתן,כמובן שתדר הזיכרון יהיה גבוה ככל שניתן ( ככל שלוח האם של הנייד תומך).. מחירים ולינקים לחנויות באיזור המרכז יתקבלו בברכה. שבת שלום.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MrEitan,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 .א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSO, PUBG, GTA V ועוד משחקים חדשים שיצאו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינצ, 1366X768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכל, אני מעוניין לקנות מחשב חדש לצורכי גרפיקה בעיקר. הקווים המנחים שלי זה מעבד אינטל ליבה כפול, 2ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך נפרד מלוח האם ואפשרות חיבור לטלוויזיה בנוסף למסך רגיל. אשמח להמלצות. התקציב שלי הוא יחסית גמיש אבל אני רוצה להישאר בתוך גבול הגיוני של עד 4000. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Alpha_Romeo_dx,

אני רוצה מחשב למשחקים בלבד, בלי אובר וכ"ו.... ויש לי רק בעיה קטנה עם הבורד, חשבתי על: מעבד: P4 2.4C 800FBS זיכרון: TwinMOS 256 DDR 3200 x2 for DualDDR דיסק קשיח: WD 80 GB 8MB Buffer מארז: Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower לגבי מסך...יש לי אחד די טוב...LG ושמעתי שבתקופה הקרובה\רחוקה יצא OLED שיהיה לו תמונה איכותית ולא ממש יקר, אז אני אחכה.. לגבי כרטיס מסך, יש לי Radeon 9100 ואני אשאר איתו. כי קיניתי אותו לפני זמן דיי קצר.. והוא עובד ניפלא עם המחשב שלי עכשיו [P3 733] :P השאלה איזה בורד עדיף לי? אני חשבתי על Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865P Motherboard, אבל אני לא רוצה בעיות במשחקים, אני רוצה שהכל יעבוד טוב, אני מודע לבעיית ה FPS והכרטיס ה לא ממש טוב שיש לי […

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kdani,

יש למשהו מושג אם הדיסק הזה יתחבר ל-LENOVO P50 ? Samsung Seagate Spinpoint M9T 2TB 2.5-Inch SATA 6Gb/s 32MB Cache Internal Hard Drive(ST2000LM003) http://www.amazon.com/Samsung-Spinpoint-2-5-Inch-Internal-ST2000LM003/dp/B00MPWYLHO/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1464545233&sr=8-1&keywords=2.5-inch+hdd+sata+iii+6gb+s+2tb אני מבין שצריך לרכוש קיט: http://shop.lenovo.com/us/en/itemdetails/4XB0L63274/460/7EF7D50A5A7047049A355BF42AAF3C5C#overview האם זה פתרון שיעבוד ? הייתי מזמין ישירות מהם, אבל הם העלימו את האופציה של דיסק 1TB. מתכנן להזמין עם SSD 512 ולצרף את הדיסק הנוסף בעצמי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום. אני רוצה לרכוש עוד זכרון ללפטופ. העניין הוא שאני רוצה להיות בטוח שאני יכול לבצע רכישה. אני מצרף צילום של SPECCY, שמראה לי (ואני מקווה שאפשר לסמוך עליו) שיש לי סלוט פנוי. בהתאם לכך, רציתי לרכוש סטיק של 4 גיגה (לסך הכל 8 גיגה). האם הכל תקין? ממש תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by MeniAdam,

היי אני מחפש לקנות מחשב לעבודות גרפיקה ברמה גבוהה, התקציב שלי עד 6500K. ראיתי את המחשב הזה בחנות באג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=12722 מצד אחד אני יודע שמדובר באחד מחברות המובילות בעולם בתחום, אני מקבל מחשב ישר מהמפעל בלי שנגעו בו, והכי חשוב יש לי 3 שנים אחריות שמבטיח לי שקט נפשי. במידה ויש תקלה , הטכנאי מגיע אלי הביתה ומתקן את המחשב במקום בלי שאלות מיותרות. (מנסיון איתם) עשיתי גם בנייה של מפרט אישי באתר של KSP וראיתי שאותו מפרט יוצא לי פחות בסכום זעום של כמה מאות שקלים. ובהנחה שנצליח להשתמש באחריות של KSP :-\ מצד השני אני יודע שיש כאן את המוגבלויות , הם לא מפרסמים באיזה לוח אם השתמשו במחשב, איזה חברה הRAM או כרטיס הגראפי. וגם שאין מקומות הריבה במחשב חוץ מחריץ …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by zolder,

אינטל. ASUS P5N32-SLI Deluxe (nForce4 SLI) - ATX INTEL Pentium 4- 3.0 (631) 64BIT-2MB Cache, 800Mhz FSB 775 - RET AMD DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 512 Cache [939 PIN]- RETAIL זיכרון - במקרה של אינטל אני מבין שכדאי DDR2 לא ? כרטיס מסך - X1800GTO שאר הדברים לא רלוונטים.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, אני סטודנט להנדסת מחשבים ואני מחפש כרגע לפטופ ללימודים. מקווה שתוכלו לעזור לי. מטרות המחשב? לימודים, קצת תכנות ושימוש יומיומי. גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך 14-15 אינץ (יותר לכיוון ה14) * רזולוציית המסך? לא חשוב לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בערך 2 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? צריך בערך 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף כונן SSD למערכת ההפעלה לפחות. * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מעבד i7 920 קירור מעבד Scythe Mugen לוח אם Asus P6T זיכרון Corsair Dominator 1600Mhz (3X2GB עם צלעות קירור) הארדיסק WD Blue 320GB כרטיס מסך Nvidia 8500GT 512MB Silent מארז חדש HEC 6AG1 וספק חדש Seasonic S12II 430W DVDRW לא זוכר איזה, אבדוק אם צריך. איזה ערך כספי יש היום למפרט הזה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני זקוק למפרט למשחקים ללא כרטיס מסך ב4000 שקל

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.