עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מחקתי את כל המלל ואענה לשאלון שהובא כאן 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 שח ורצוי שיהיה שווה תמורה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בעיקר ובנוסף צפיה תכני HD, אפשר לעבוד ומעבר מספר חלונות פתוחים ללא תקיעות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תוכנת אופיס - בעיקר אאוטלוק עם מספר מיילים במקביל, בניית אתר, תוכנת מסחר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Delapro,

הצביעו איזו חנות מחשבים היא חנות הכי אמינה בטוחה וזולה. אם יש עוד המלצות על חנויות בחיפה (!!!) תכתבו אותם.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. חשוב לי שיהיה תומך בטכנולוגיה החדשה של אינטל I7 חשוב לי כרטיס מסך מסדרת HD4890 או HD4870*2 (אני עדיין לא יודע מה ההבדלים בינהם כל כך) חשוב לי שגודל המסך 22 ומעלה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום,אני צריך מפרט לילד קטן ואיש מבוגר ששניהם צריכים את המחשב רק לאינטרנט ומשחקים הכי פשוטים שיש ב 1500 שקל בלי מסך. חשוב שבמחשב יהיה מעבד טוב והרבה זיכרון. ו מ KSP תודה

5. 1. בהנחה שהמחשב מיועד לאינטרנט בלבד. האם יש דרך להוריד את העלות ל-1000? 2. בהנחה שכיום המחשב מיועד לאינטרנט בלבד ובעתיד ישמש לקולנוע ביתי, האם ללוח אם חריצי PCI רגיל (לכרטיס קול audigy שיש לי) וחריץ AGP (לכרטיס nvidia 5800 שיש לי). 3. מאיפה נלקחו המחירים של המפרט? המון תודה !

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. טופס - * מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גלישה באינטרנט , מסחר בבורסה . * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא מבין בזה ניתן לכם המומחים להחליט . 14 , 13.3 , 15.6 מתלבט * רזולוציית המסך? חשוב שאיכות התמונה והמסך תהיינה ללא פשרות עקב שהות מרובה מול המסך ... עדיפות לפאנל IPS * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? מאוד חשוב לי נוחות ואיכות החומר מימנו עשוי המחשב . מקלדת נוחה בהקלדה כפתורים לא מגומי או סילקון . * משקל רצוי? כמה שיותר קל, אני נע עם המחשב כל יום וכל היום. הוא צריך להיות מסוגל לנוע איתי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, כל המרבה הרי זה משובח. המינימום של המינימום, יותר משעתיים בעבודה. המומלץ - 5 ש…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שיהיה שקט ככל הניתן (מן הסתם).... מערכת הפעלה : ויסטה אולטימייט. מסך LCD 19" 1,267 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 Box מעבדים IE6600 944 לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R מור לוי 39218 358 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 לייף 2500AAKS 628 מארז ללא ספק NZXT LEXA מארזים nzlexa 149 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) שרותי מעבדה 10 718 זכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800MHz CL4 זיכרונות למחשב OCZ2P800R22GK 3,058 כרטיס גרפי LeadTek WinFast PX8800GTX 768MB PCI-E כרטיסי מסך LV382 169 צורב Sony Nec - Optiarc AD7170A X18 DVD כוננים אופטים OAD717OS 619 ספק כח SilverStone 520W LASCALA SST-ST52F-GM 179 קרור למעבד Zalman CNPS7500-Al…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. זהו המפרט שלו: Asus P5QL-E Intel Core 2 Quad Q9400 Kingston 4096MB DDR2 800Mhz NVIDIA GeForce 8400 GS 512MB WD 500 GB+Seagate 250GB CoolerMaster CM690 HEC-500TD-TF תודה לעונים! :-)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by bomba6,

המחשב הנוכחי כבר בן 11. עם i5 4460, עם 16GB זכרון DDR3, עם שני SATA SSD של 256GB כ"א ו-HDD של טרה. עם windows, בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. מחובר למסך 27 ברזולוציה של 2K (המסך תומך עד 4K). לא משחק, לא משדרג, לא פותח וסוגר, לא מחפש חלונות ואורות. רוצה את המארז הקטן ביותר, והשקט ביותר. את כל המחשבים לי ולמשפחה ב-2 עשורים האחרונים אני קונה עם המלצת הפורום הזה, אז תודה רבה! 1. מה התקציב המירבי? סביבות 3000. קונה מחשב לשנים רבות קדימה. אפשר לחרוג בעוד 1000 ש"ח אם ממש צריך. 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גלישה וצפיה בסרטים, ותכנות קל ב-WSL. רוצה משהו טוב לכל מקרה שלא יגיע. לא צריך משחק…

10. Started by Syrul,

היי. אני מעוניין לרכוש זיכרון SSD בגודל 128 ולהתקין אותו על המחשב הנ"ל. מישהו יודע כיצד ניתן ואיפה ניתן לבצע? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by R9naldo,

שלום לכולם, אז הנה הגיע זמנה גם של העגלה שלי להתחלף סוף סוף.. אין לי שמץ של מושג במה הולך היום בשוק מבחינת חומרת מחשבים ככה שמה שאתם אומרים אני אומר אמן אז נא להיות אחראיים חחח.. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ללכת עם מה שיותר משתלם.. כלומר לא צריך סתם לבזבז אבל המטרה היא כמובן לנצל את הכל כל עוד זה באמת יתרום לביצועים! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח ורק אם זה ממש ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג נטו! מכוון להגדרות הכי גבוהות אבל כמובן כמה שאפשר במסגרת התקציב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. הכל קיי…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by abo9,

כמה שווה המחשב שלי? EasyNote TS של packard bell

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by skyline,

מעבד i7-3612QM תדר שעון 2.1Ghz 8GB זכרון מסך 17.3 1TB אחסון כולל מערכת הפעלה Windows 7 מקורי ברשותי כשנה ו4 חודשים וקיימת אחריות 3 שנים במצב חדש ללא שריטות\פגיעות כמה לדעתם אוכל ושווה לי למכור אותו? בתודה מראש, skyline

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, משחקים פחות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הייתי רוצה להריץ את DRAGON AGE החדש כשיצא, אבל לא צריך הגדרות גבוהות, רק שיירוץ בלי להתקע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך טלוויזיה 42", כרגע הוא 1024P אבל נשדרג בעתיד -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גב…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by ac1240,

1. מה התקציב? 5000 שקל עדיין לא יודע אם זה במזומן? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים כגון CRYSIS וכל המשחקים שעתידיים לצאת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:רק רמקולים וחשבתי על LOGITECH X230 שזה מה שיש לי כרגע וזה דיי נחמד אלא אם כן יש באותו המחיר רמקולים טובים יותר . יש להם מסך דק של המסך הוא viewsonic 19 va703m 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני חושב שכדאי אינטל לא ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור מן הסתם כן כי אני לא רוצה שיהיה התחממות יתר של המחשב ואז הוא יקרוס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב במעבדה 9.…

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, קניתי מחשב נייד מסוג טושיבה L300-11L עכשיו המחשב בא עם וינודס ויסטה מובנה בוינדוס יש כמה תוכנות של טושיבה ויש תוכנה של טושיבה ליצירת דיסק אתחול יצרתי את הדיסק הכל עובד סבבה אני רוצה לשים על המחשב נייד XP ולהתקין את התוכנות של טושיבה יש אפשרות לעשות את זה? איך ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, הרכבתי מחשב לשימוש כללי: האם יש התאמה מבחינת הרכיבים או שאני מפספס משהו? קשיח וSSD כבר יש לי מעבד: Intel Core i5 7600 / 1151 Box כמות: 1 - מחיר: ₪1030 לוח אם: Gigabyte GA-H110N כמות: 1 - מחיר: ₪334 מארז: Cooler Master Elite 130 כמות: 1 - מחיר: ₪289 ספק כוח: Seasonic 350Watt, Active PFC, 120mm, 4 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪135 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 סה"כ: ₪2022 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 1982 ₪ מתחייבים…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם בניתי מפרט שישמש אותי בעיקר לעבודה מול שוק ההון בנוסף כתחביב אני מתעסק בצילום. המחשב יתמוך בשלב מאוחר יותר 8 מסכים ולכן לקחתי כרטיס מסך שיש לו 4 יציאות למסכים. אני עובד עם מספר תוכנות מסחר במקביל שחלקן הן בג'אווה מה שדורש יותר זיכרון. כרגע אני עובד עם XP בעתיד כנראה אעבור ל7. אני לא מאלה שמשדרגים כל יומיים את המחשב המטרה אחרי שהוא יחובר לא לפרק אותו כמה שיותר זמן. השאלות החשובות מבחינתי הן: האם כדאי לקחת במקום המעבד לוח אם וזיכרון את המעבד Q9550 עם לוח אם ASUS P5Q וזיכרון DDR2? אני מעדיף מחשב כמה שיותר שקט אשמח לקבל הצעות ליעול בנושא. האם כל החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני? אני מאיזור ירושלים ומעוניין לקנות את המחשב כמה שיותר קרוב אז אשמח לקבל המלצה לחנות אמינה. …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by Feynman,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, VM - מקס' 2 מכונות במקביל - לא שימוש כבד, סרטים, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בינוני -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. watch dogs, tropico וכדו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. ₪ 3,695.00 ₪ 3,695.00 1ׁ Elite 7100 MT VN902EA מחשב Intel® P55 PCH לוח אם ( 8 MB של L2 ג'יגה הרץ מטמון Intel® CoreT M i5-750 (2 .66 מעבד PC-3-10600 (1333 MHz) DDR3 SDRAM Memory 1 זיכרון x 2 GB זיכרון DIMM חריצי זיכרון 4 רכיבי Microtower מארז 7 , 5 סל"ד 200 00 GB SATA 3.0Gb/s דיסק S ATA DVD+/-RW SuperMulti LightScribe Drive כונן ( PCI 3 אינץ ' עם .5) 22 ב- 1 HP קורא כרטיס מדיה של N VIDIA GeForce G210 HDMI PCIe x16 כרטיס מסך Realtek ALC662 כרטיס קול מובנה משול ב Realtek RTL8111DL 10/100/1000 Ethernet כרטיס רשת יציאות קלט/פלט חיצוניות 1394 , יציאה אופטית, כניסת/יציאת , RJ-45 יציאת , USB 2.0 אחוריות: 6 יציאות כניסת/יציאת , USB 2.0 שמע, כניסת מיקרופון, היקפי ומרכזי קדמיות: 3 י…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by imprezaSTiWRx,

.1 מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך עד 4500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?5100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין : אכן המחשב מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים והכבדים למשל GTA V BATTLEFIELD 3 והכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1980X1080 LG FULL HD 37"i -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. הא…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחשב נייד עד 14 אינץ' גודל מסך, עדיפות למקלדת מוארת. השימוש העיקרי עומד להיות אקסל וכדומה... אם יש איזה שהוא טופס שממלאים בשביל לפלטופים אז אני אשמח לדעת ואני אכתוב יותר מפורט. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by saada,

מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G וSSD של 128\256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא טאץ', 8G…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. מבקש המלצה על מסך גדול שמתאים לאדם מבוגר קשה ראיה 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 1000 ש"ח 2. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אני מתכוון לקנות מחשב מ קי אס פי אז עדיף שיהיה ניתן לרכוש מהם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן חברים, אשמח אם תמליצו לי על מפרט שישמש אותי בעריכת וידאו וסאונד. תוכנות : premiere after effects cubase

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים