ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
מה הייתם משנים חוץ ממארז מבלי לצאת ממסגרת התקציב (3500 ש"ח). 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 מחשב + כ 500 שח מסך 2. מה שימושי המחשב: משחקים, צפיה ביוטיוב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן . (סביבות 500 שח נוספים עבור מסך 23-24 אינץ) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - כונן SSD חייב להשאר (אפשר גם חברה אחרת) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, כל מה שחדש עכשיו לא משהו ספציפי. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך כלום 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - רצוי שקט 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה אתם חושבים שאני יכול לקבל על המפרט הזה בלי לעשוק את הקונה? CPU: AMD Athlon 1000 MHz Case: 300 WATT Motherboard: ASUS A7V 133 4 USB Memory: 256MB SDRAM Hard Disk: IBM 30GB ATA 133 7200 RPM CD rom: X48 Floppy drive: 1.44MB Video Card: Hercules Gforce 2 mx (Video out) Audio Card: Apache 4.1 With Optic out LAN Card: INTEL 10/100 Modem: Pine 56k v90 Keyboard: Microsoft internet USB (2 USB out) Mouse: Microsoft USB עם גלגלת
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד עם מעבד core 2 duo ומסך 13-14 שיתן לי זמן עבודה של לפחות 4 שעות. אשמח לקבל המלצות למחשב כזה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון ליקנות מחשב נייד החודש שיחליף את המחשב השולחני שלי. המחשב צריך להיות חזק מכיוון שהיה בתזוזה דיי הרבה (מקריאה בפורומים קיבלתי רושם ש LENOVO דיי חזקים). לאחר שבדקתי תאופציה להביא מחשב מחו"ל, רשויות המכס הרסו לי תרעיון :bash: אני משתמש יותר במחשב לאינטרנט, מולטימדיה (מוזיקה, סרטים) ומריץ כמה תוכנות ברקע.. וכמובן, כמו כולם אוהב שהכל רץ חלק. עכשיו נשארתי עם 2 המחשבים האלו, שהם נמצאים בגדר התקציב שלי: ACER ASPIRE 5101WLMI * מעבד: AMD Turion 64 MK36 2.0GHz 533 MHz FSB. * זיכרון: 512MB DDR2 עד 2GB. * כונן קשיח: 100GB 5400 RPM . * ATI Radeon X1100 UPTO 128MB * כרטיס קול: כולל רמקולים ומקרופון * כונן אופטי: צורב פנימי DVD Super Multi Dual La…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתלבט לגבי מחשב מותג HP OMEN בבלאק פריידי של KSP כי יוצא זול יותר מהרכבת מחשב באחת מהחנויות הטובות והזולות (TMS, PC CENTER, יהב מחשבים, START PC) - i7-11700K, 32GB, SSD 0.5TB+1TB, RTX 3080 10GB ב-9,100 ש"ח. (לא ניתן לפרסם לינק) אגב, בבאג יש את אותו המחשב רק עם מעבר דור קודם i7-10700K ב-8,100 ש"ח - מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה אומרים על זה?? מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤619 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤347 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤362 זיכרון: Kingston Original 2GB DDR2-800Mhz כמות: 1 - מחיר: ¤221 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤286 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 3650 512MB DDR2 Retail כמות: 1 - מחיר: ¤333 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 2000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤45 משלוחים - הזמנות דרך האתר, נא לבחור משלוח בתהליך ההזמנה: שליחת מחשב עד 5000שח שליח עד הבית כולל ביטוח כמות: 1 - מחיר: ¤45 סה"כ: ¤2258 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 2 תשלומים שווים. תשלום מזומ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מעבד : i7 2600K לוח אם: asrock extreme 4 p67 ספק כח:1000W שתיי כרטיסי מסך 6950 SSD 120GIGA 8RAM תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
E6300 (@3.0MHZ( 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 740N + לפעמים hanss.G 37" fullHD ידוע לי שצריך להחליף את הלוח אם, על מה עוד צריך לוותר בשביל להתאים את המעבד, ומה ניתן להשאיר? המפרט מיועד למשחקים על ה37" תקציב לא מוגדר, לא מחפש מחשב הכי מפוצץ או חיית משחקים, רק משהו שיתאים לצרכים שלי, תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מארז 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בינוני בע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i5 4670 לוח Asrock Z89 Pro4 כרטיס מסך Gigabyte GTX 760 זכרונות Corsair Vengernce 8GB 2133MHZ x 2 הארד דיסק Samsung SSD 840 Pro 128GB ספק Seasonic 560KM Active PFC F3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי לפני כחודשיים את הנוטבוק asus eee 1015pem. במפרט באינטרנט נכתב שהמחשב מגיע עם זיכרון מסוג ddr3 בגודל 1 ג'יגה. היום הורדתי תוכנה לבדיקת המערכת וכתוב שיש במחשב זיכרון מסוג ddr2! האם סלוט של ddr3 יכול בכלל לקלוט פיזית כרטיס מדור ישן? קיבלתי את המחשב בקופסה סגורה עם מדבקה מהיבואן, אז אין לי טענות כלפי החנות. בכל מקרה, האם רשום על הכרטיס עצמו את הסוג כדי שאוכל לשלול אולי פגם בתוכנת הבדיקה (speccy) במידה ואצטרך להתנהל מול היבואן ולהתחיל לחפש לו הוכחות.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לתעד משהו בעזרת 3 מצלמות רשת למשך חודשיים - שלושה שהן מקליטות קבוע. המצלמות יהיו http://ksp.co.il/?uin=14344 וההקלטה תהיה באיכות המקסימלית. לא אכפת לי לגבי הרבה דברים אחרים במחשב והסיבה היחידה שחשבתי על נייד זה למנוע כיבוי במקרה של הפסקת חשמל. איזה מחשב הכי זול יעשה את העבודה הזו כמו שצריך?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לרוב, בפורום, אני וגם שאר הגולשים נדרשים לסייע במציאת מחשב נייד בסכום מינימלי במקרה הטוב. זה בהחלט לגיטימי וכל אחד ורצונותיו. אבל.... הנה סקירה מעמיקה של שני ניידי פרימיום שמתחרים על תואר הנייד העסקי של השנה. נכון שיש עוד יצרניות בסיגמנט הזה, אבל שני אלה הם המובילים. רק לקחת בחשבון שזו נקודת מבט אישית של עורך הסקירה וגם כמה דברים ( כמו העלות ) קצת שונים בארץ. תהנו ! https://www.ultrabookreview.com/20144-best-ultrabook-2018-x1-carbon-vs-xps-13/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני עוד כמה שעות טס לארה"ב ומעוניין לרכוש מחשב נייד. שלא ישקול הרבה, לא חשוב מותג, אני מתכנן לכתוב בו וליעל אותו לעבודה משרדים ואולי לצפות בו קצת בסרטים (לא יותר ומשחקים אשאיר מחוץ לנייד) חשוב מאוד שיהיה נוח לעבוד בו ונוח לכתוב בו. אין לי הערכת מחיר בעיקר כי אני לא יודע מה המחירים בשוק, אבל אשמח לכל המלצה מניסיון או מהיכרות (-: אני רוצה להזמין את המחשב הנייד הייעודי כמה שיותר מהר. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי =) ברשותי מחשב שנרכש לפני כשנתיים וחצי-שלוש שנים,לאחרונה שידרגתי אותו בכונן SSD ששידרג את הביצועים הכללים של המחשב. ברשותי כ2000 ש"ח וברצוני לשדרג את המחשב למען גיימינג מפני שמהמחשב לא מביא מענה טוב כל כך על הגדרות גבוהות במשחקים חדשים. המפרט בצד,תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הציעו לי תרומה לביהס מחשבים מחברת היטק. האם הם טובים לשימוש או ישנים? אשמח לעזרה ועצה בעניין: HP 500B Pentium( E5700 ) (2 cores). 4GB RAM. HDD320GB מחשבים של חברת HP דגם 500B. מעבד פנטיום דגם E5700 2 ליבות זכרון - 4 ג'יגה דיסק 320 גיג כרטיס מסך וכרטיס רשת מובנה מסך 20' מקלדת + עכבר
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לכולם שלום, שבק המחשב הנוכחי ואני זקוק לחדש, ללא כל התוספות, קרי מסך, מקלדת עכבר, גם כונני CD יש לי אם זה עוזר. אשמח לעצות למפרט. אני אדריכל וזקוק למחשב שיענה בעיקר על צרכי גרפיקה - אוטוקאד, פוטושופ, 3DMAX ודומיהן. התקציב הוא עד 3500 ש"ח, עדיף לחסוך אם ניתן, אך אם ישנו רכיב שישדרג משמעותית, אשמח לשמוע. דבר נוסף הוא, האם כדאי לכוון ל ibm\dell או דווקא להרכיב לבד - כלומר לבחור את הרכיבים לבד. תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
CPU INTEL P4 630/64B/3G M/B 915 G INTEL EATONVILL MEMORY 256MBX2 DDR2 533MHZ HD WD SATA II 200G /7/2K/8MB PCIEX ATI RADEON X300 128 MB MONITOR 17 MAG S776 8MS ?SPK CASE ATX UTOPIA SILVER FAN ADDITIONAL 80 MM CASE FAN DVDX16 -R+R RW DL עכבר אופטי+מקלדת+רמקולים עם סאבוופר כרטיס קול 6 ערוצים מחיר 5250 ש,ח
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קצת הקדמה אני הולך ללמוד בצפון שזה די רחוק מהבית שלי אני במרכז המחשב לא אמור להגיע איתי ללימודים אלא לחכות לי בבית כלומר בדירה שאשכיר בגלל זה אני מוכן להתפשר על כל נושא המשקל וזמן הסוללה כי רוב הניידות שלו תהיה בסופ"ש כשאני חוזר הביתה וכמובן ניידות בתוך הדירה עצמה.... מתלבט בין core i3 370 לבין core i5 520m וה core i5 430m מטרות המחשב? אז כמו שאמרתי בעיקר גלישה באינטרנט עריכת מסמכי אופיס ושימוש במדיה סרטים וכ'ו * גודל המסך בין 15 אינצ' * משקל רצוי 2.5 בערך(תמיד עדיף פחות) * האם נדרש זמן סוללה- כמובן שכמה שיותר ארוך אבל זה יהיה לכיוון 3-4 שעות אני מאמין * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? תמיד נחמד hdmi לא מחייב * בלוטות? לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? סטנדרטי 3…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, בניתי את המפרט הבא ב-KSP: [TABLE=width: 650] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]פריט[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD]31881[/TD] [TD=class: computer]מעבד אינטל[/TD] [TD] Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Box [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]32974[/TD] [TD]מאוורר למעבד[/TD] [TD]קירור למעבד Scythe Mugen MAX SCMGD-1000[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]30949[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD]לוח אם Asus Z97-PRO LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]31673[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD]זכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 2400MHz Kit[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]33022[/TD] [TD]כרטיסי מסך[/TD] [TD]כרטיס מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אחים שלי אני צריך לקנות מחשב לאחי הקטן המחשב הוא יהיה בעיקר למשחקים אני מעדיף שיהיה מעבד amd וכרטיס מסך כמה שיותר טוב שהמחיר יהיה בין 3000-3500 תודה מראש!!!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב למשחקים בלבד, בלי אובר וכ"ו.... ויש לי רק בעיה קטנה עם הבורד, חשבתי על: מעבד: P4 2.4C 800FBS זיכרון: TwinMOS 256 DDR 3200 x2 for DualDDR דיסק קשיח: WD 80 GB 8MB Buffer מארז: Chieftec Dragon DX-01BD Black Tower לגבי מסך...יש לי אחד די טוב...LG ושמעתי שבתקופה הקרובה\רחוקה יצא OLED שיהיה לו תמונה איכותית ולא ממש יקר, אז אני אחכה.. לגבי כרטיס מסך, יש לי Radeon 9100 ואני אשאר איתו. כי קיניתי אותו לפני זמן דיי קצר.. והוא עובד ניפלא עם המחשב שלי עכשיו [P3 733] :P השאלה איזה בורד עדיף לי? אני חשבתי על Gigabyte GA-8IPE1000 Intel 865P Motherboard, אבל אני לא רוצה בעיות במשחקים, אני רוצה שהכל יעבוד טוב, אני מודע לבעיית ה FPS והכרטיס ה לא ממש טוב שיש לי […
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב? 5000 שקל עדיין לא יודע אם זה במזומן? 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים כבדים כגון CRYSIS וכל המשחקים שעתידיים לצאת 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה:רק רמקולים וחשבתי על LOGITECH X230 שזה מה שיש לי כרגע וזה דיי נחמד אלא אם כן יש באותו המחיר רמקולים טובים יותר . יש להם מסך דק של המסך הוא viewsonic 19 va703m 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כרטיס קול איכותי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ?אני חושב שכדאי אינטל לא ? 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? הקירור מן הסתם כן כי אני לא רוצה שיהיה התחממות יתר של המחשב ואז הוא יקרוס 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?רק הרכבת מחשב במעבדה 9.…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-