עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by motizkn,

טוב קצת מסובך אבל אני יסביר יש: כרטיס מסך 6870, ספק Antec ED500W, WD 500G, SSD Intel 180G 520, מעבד I5-2500 שיוחלף ל ivy bridge 3770. (כשיצא) לכן נשאר לי לקנות לוח אם, זיכרונות ומארז שיתאימו ל ivy bridge ולשאר החלקים. (לא נראה לי ששככתי משהוא). התקציב 1500 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  2. שלום, אשמח להמלצה על מפרט לHTPC. ההתלבטות העיקרית היא בין AMD לINTEL. תודה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסכון ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC, תכני HD, אולי 3D בעתיד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אין -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 50 אינצ', FULLHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי?עד3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 4.5Kבס"הכ. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכניHD,משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך :HD23-24שיתאים גם לצפית טלויזיה עם כרטיס טלויזיה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוך-בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי …

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  4. Started by Muadib,

היה לי כבר שרשור בנושא, אבל הוא ישן והתקציב שודרג, אז פתחתי חדש... אני מנסה לעזור לחברה לקנות מחשב. היא בלוגרית, לא איזו חייה טכנולוגית, וצריכה בעיקר משהו שאפשר להסתובב איתו ולשבת לכתוב בבתי קפה. * מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? לא אכפת לה גם 10'' העיקר שיהיה מה שיותר נייד * משקל רצוי? נראה לי שזה ברור כבר... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? שוב, הדגש הוא על ניידות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן כשיח? לא משנה מאד * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא הכרחי. למרות שאין כל כך מושג איך להתקין לה מערכת הפעלה בלי CD, אבל אני משער שנתמודד לא מכיר את השוק של נטבוקים ומחשבים זולים, אז אין לי כ"כ כי…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בגדול מיועד למשחקים קלים כגון league of legends ו-trine 2, רוצה שאפשר יהיה להריץ diablo 3 ו-path of exile (לא משחקים כבדים)אם אפשר להריץ משחקים כבדים על הגדרות נמוכות, בונוס. מסך 22 1600X900 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש…

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  6. Started by liav12,

אהלן, המחשב הנייד שלי מכיל זכרון שהוא DDR3 1066MHZ כרגע 3GB, אני רוצה להרחיב ל 4GB או יותר, אבל אני מוצא רק 1333MHZ לקנייה. אם אני לא טועה הלוח אם יכול ככה או ככה לקבל עד 800 ככה שזה לא אמור להיות בעיה. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  7. Started by mordydd91,

טוב אני חייל , גר באשדוד , משרת בשיזפון ליד אילת .. אני יכול בחניות שקרובות לערים שאמרתי או הזמנה באיטנרט.. השימוש שלי זה בעיקר לסרטים ומשחקים קלים כמובן שאני מעדיף מסך כמה שיותר גדול *יש לי אופציה לקנות מאתר חבר או מהסתדרות המורים * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים צפיה בסרטים hd, * גודל המסך? * משקל רצוי?לא ממש איכפת לי כי הוא ישאר בבסיס רוב הזמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משמעותי בשבילי אני לא הול ךלהסתובב איתו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יואסבי אוזניות הדברים הרגילים* בלוטות? רצוי * גודל מינימלי של כונן קשיח?...... לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? לא חייב * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  8. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש למטרה של הפעלת משחקי מחשב בעיקר. המשחקים שאני משחק בהם הם World of Warcraft (בקרוב יוצאת הרחבה חדשה) וכשיגיע המשיח גם דיאבלו 3. אני מחפש מחשב שיוכל להריץ את שני המשחקים ברמת גרפיקה טובה כשFraps עובד ומקליט את המשחקים. אין לי צורך במקלדת, עכבר או מסך. חשוב לי שתהיה אפשרות לחבר שני מסכים אל המחשב, אחד מהם מסך טלויזיה והשני מסך רגיל. חשוב לי שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד כשנתיים+/- בלי בעיות. חשוב לי כניסות USB קדמיות בנוסף לאחוריות. הייתי שמח אם המחשב היה יחסית שקט (לא חובה שיהיה בית קברות, אבל שקט יחסית). אין לי שום רצון לעשות OC למחשב. התקציב עומד על איזור ה4500 שקלים. תודה רבה לכל מי שטרח לקרוא את ההודעה שלי ותודה רבה עוד יותר למי שיטרח…

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  9. היי לכולם! אני רוצה לקנות להורים שלי מחשב חדש. השימושים שלהם זה בעיקר אינטרנט, קצת עבודה משרדית, וקצת מכל דבר בעצם. כמו כן אני רוצה לקנות את המחשב עם מערכת ווינדוס חוקית למהדרין, ללא ציוד הקפי כי יש להם. האם אפשר לדחוף למחיר של כ 2000 שקלים מחשב סביר כולל מערכת הפעלה? אני מאיזור חיפה ולכן אבקש מחנות כמו KSP או רשת אחרת שקיימת הרבה זמן. תודה לעוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by alfa100,

היי יש לי מערכת ישנה והגיע הזמן שאני ישדרג אותה רציתי שתגידו לי מה כדאי לשדרג ומה כדאי להשאיר? הנה זאת המערכת http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=2291857

• 8 תגובות
    • 682 צפיות
  11. Started by Keslin,

שלום לכולם הודעה ראשונה שלי פה בפורום אז אשמח לקבל עזרה. אז ככה: אני רוצה לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר ליצירה והקלטת מוזיקה (אודיו ומידי), והידע שלי בתחום המפרטים שואף לאפס. -התקציב המקסימלי הוא 4 אלף מקסימום אני ירצה אולי לחרוג ל4וחצי אלף. -שימושי המחשב כמו שאמרתי יהיו בעיקר לעבודה של אודיו ומידי, אבל גם לדברים רגילים (אינטרנט וכדומה). -תוכנות שאני הולך להשתמש בהם : קיובייס ותוכנות עריכה נוספות כנראה - שימוש די כבד. -אין צורך בציוד היקפי -אין צורך בכרטיס קול -מבחינת רעש, זה לא חייב להיות הכי שקט שיש, אבל נחמד אם לא יהיה רועש מדי, לצורך העניין 4. -מזה אובר לוק? -מערכת הפעלה כנראה ווינדוס 7. מעוניין גם בהרכבת מחשב, וגם שיכניסו לי את הכרטיס קול שיש לי עכשיו. -איז…

• 51 תגובות
    • 4.6k צפיות
  12. התקציב 3000 ₪. מעדיף לא לחסוך וגם ניתן לחרוג מעט (לא יותר מ- 1000 ₪). המחשב יחובר לממיר HD של YES המחשב יחובר לטלוויזיה HD המחשב יחובר למגבר 5.1 מהות השימוש העיקרי צפייה בסרטים, שמיעת מוזיקה וצפייה ישירה באינטרנט. אין צורך בציוד היקפי. על המארז להיות שוכב וויזואלי בצורה נעימה (בלי הרבה אורות) רצוי כולל שלט על המארז להיות שקט ככל האפשר (יושב בסלון) בין 1-10 מעל 7. אין העדפה לחנות מסוימת, אני גר במרכז אבל מוכן לנסוע לקחת מכל מקום. תודה רבה :yelclap:

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  13. שלום לכולם, ותודה לכם על זמנכם. כל המשפחה התגייסה בשביל לקנות לאחותי מתנה שווה יום ההולדת חל ביום ראשון, עד אז... יש לנו זמן להיוועץ בכם ולקנות לה מתנה מדהימה . עדיפות ל- 4GB RAM לפחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וקצת צפיה בסרטים בעיקר סטרימינג... * גודל המסך? מעל 14". אני מעדיף מעל 15, אבל ניתן להתפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. USB * בלוטות? לא חייב. מקסימום נקנה לה דונגל * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Blur…

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  14. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בוא נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom, Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא חושב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" DELL 2412 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  15. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA, לא להשתגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רצוי FULL HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 68 תגובות
    • 6.4k צפיות
  16. שלום, הרכבתי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות. המחשב צריך להפעיל משחקים מגניבים (למי שלא יודע משחק מגניב הינו Diablo 3, Generals 2, Starcraft 2, Orcs Must Die!, Torchlight 2 וכו'). מכוון לרמת גראפיקה גבוהה. מה דעתכם (בעד / נגד) + למה. ואיזה מארז (+ ספק) אתם ממליצים, לא אכפת לי מהמראה ואין כל-כך בעיה של מקום. הדרישות לספק הן שהוא יוכל להתמודד עם המפרט גם אם אחליט יום אחד שבא לי ארבעה כ. זיכרון ושני כרטיסי מסך בקרוספייר (מדובר בהוספת כרטיסים זהים לאלו אשר נמצאים במפרט הסופי). רזולוצייה רצוייה: 1280 * 1024 עם אפשרות ל-1920*1080 רמת רעש: 7 - לא רועש (אני לא מעוניין במכסחת דשא) המפרט מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX מחיר: 753 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  17. מחשב גימינג עים GTX 680 כונן ב SSD כונן D 2 TB מארז יפה עים אורות לא צריך ציוד הקפי I7 2600K המחשב צריך להיות בני ל OC טוב מאוד

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? גג 3000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' רזולוציה 1280X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא ממש אכפת ל…

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  19. Started by jcena,

שלום חברים אחותי נתנה לי תקציב של 2000 ש"ח לקנייה של מחשב בלי ציוד היקפי שישמש לגלישה באינטרט צפייה בתכני hd ושימוש באופיס. חשוב לי לציין שאת מערכת ההפעלה והכל אני אתקין.אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולבנות לי מפרט מהחנות הבאה: http://www.skypc.co.il/BuildItemsv3.asp?page=187 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית בעיקר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  20. Started by xenomate,

1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימאלי שלי הוא 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 2500 ש"ח ולא לעבור בבקשה (אם זה עניין של 70-90 שקל אז כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועריכה גראפית (Photoshop ברמה בינונית) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , CS:S, Combat Arms. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני יודע שסוג המסך זה Acer AL1717 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני…

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  21. ASUS TF101G טרנספורמר 16 GB אחריות 1 שנה. או גלאקסי טאב 16 GB 10.1 אנדרויד 3.2 אחריות 3 שנים. מקבל מתנה מפלאפון לעבודה. צריך שיעבדו חלק בסביבת OFFICE שיסתנכרן כמה שיותר טוב עם OUTLOOK EXCHANGE 2010 שיושב בשרת SBS.

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by Jiddu101,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, BF3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מה זה הדבר הזה, ולמה זה משמש? תודה. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 930 צפיות
  24. זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i3-2105 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16400 כמות: 1 מחיר: 647 ש"ח ( למזומן:634 ש"ח ) GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3 (H65) - mATX - 951H6500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15456 כמות: 1 מחיר: 444 ש"ח ( למזומן:435 ש"ח ) זיכרון Samsung DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz 9-9-9-27 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 169 ש"ח ( למזומן:166 ש"ח ) כונן Samsung 830 2.5" 7mm 64GB SATA3 SSD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15547 כמות: 1 מחיר: 657 ש"ח ( למזומן:644 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by BandiT,

שלום, רכשתי לא מזמן מחשב של DELL VOSTRO 3550. מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 PRO 64BIT. כאשר אני סוגר את את המסך המחשב נכנס למצב SLEEP הלד של הPOWER נשאר דולק קבוע. הבעיה היא כשאני פותח את המסך נדלקת המקלדת אבל המחשב לא יוצא ממצב הSLEEP, גם אם אני לוחץ על ENTER או על כפתור ה POWER שום דבר לא קורא, ואני לא מצליח להפעיל את המחשב חזרה. רק אם אני לוחץ כמה שניות את כפתור ההפעלה אז הוא מבצע כיבוי והמחשב עולה מחדש. התקנתי UBUNTU 11.10 במקביל למערכת חלונות ושם כשאני סוגר את המסך המחשב כן נכנס למצב SLEEP (לד הPOWER מהבהב במצב הזה) ואז אם אני פותח את המסך המחשב נדלק מאותה מצב שהיה כשסגרתי את המסך. למה זה לא קורה לי במערכת חלונות? (גם אם אני עושה בחלונות START HIBERNATE זה מתנהג במצב …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.