ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ותודה לכם על זמנכם. כל המשפחה התגייסה בשביל לקנות לאחותי מתנה שווה יום ההולדת חל ביום ראשון, עד אז... יש לנו זמן להיוועץ בכם ולקנות לה מתנה מדהימה . עדיפות ל- 4GB RAM לפחות. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), וקצת צפיה בסרטים בעיקר סטרימינג... * גודל המסך? מעל 14". אני מעדיף מעל 15, אבל ניתן להתפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כשעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא. USB * בלוטות? לא חייב. מקסימום נקנה לה דונגל * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 160GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Blur…
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בוא נזרום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop, Lightroom, Matlab ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא חושב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" DELL 2412 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש …
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? כ-3000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו GTA, לא להשתגע. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רצוי FULL HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 68 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי מפרט למחשב שאני מעוניין לקנות. המחשב צריך להפעיל משחקים מגניבים (למי שלא יודע משחק מגניב הינו Diablo 3, Generals 2, Starcraft 2, Orcs Must Die!, Torchlight 2 וכו'). מכוון לרמת גראפיקה גבוהה. מה דעתכם (בעד / נגד) + למה. ואיזה מארז (+ ספק) אתם ממליצים, לא אכפת לי מהמראה ואין כל-כך בעיה של מקום. הדרישות לספק הן שהוא יוכל להתמודד עם המפרט גם אם אחליט יום אחד שבא לי ארבעה כ. זיכרון ושני כרטיסי מסך בקרוספייר (מדובר בהוספת כרטיסים זהים לאלו אשר נמצאים במפרט הסופי). רזולוצייה רצוייה: 1280 * 1024 עם אפשרות ל-1920*1080 רמת רעש: 7 - לא רועש (אני לא מעוניין במכסחת דשא) המפרט מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX מחיר: 753 לוח אם: Gigabyte GA-990XA-…
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מחשב גימינג עים GTX 680 כונן ב SSD כונן D 2 TB מארז יפה עים אורות לא צריך ציוד הקפי I7 2600K המחשב צריך להיות בני ל OC טוב מאוד
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? גג 3000ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).19 אינצ' רזולוציה 1280X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא ממש אכפת ל…
-
- 6 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חברים אחותי נתנה לי תקציב של 2000 ש"ח לקנייה של מחשב בלי ציוד היקפי שישמש לגלישה באינטרט צפייה בתכני hd ושימוש באופיס. חשוב לי לציין שאת מערכת ההפעלה והכל אני אתקין.אשמח אם תוכלו לייעץ לי ולבנות לי מפרט מהחנות הבאה: http://www.skypc.co.il/BuildItemsv3.asp?page=187 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית בעיקר וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קר…
-
- 6 תגובות
- 917 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? תקציב מקסימאלי שלי הוא 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג עד 2500 ש"ח ולא לעבור בבקשה (אם זה עניין של 70-90 שקל אז כן) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, ועריכה גראפית (Photoshop ברמה בינונית) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS , CS:S, Combat Arms. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי מושג אני יודע שסוג המסך זה Acer AL1717 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני…
-
- 8 תגובות
- 834 צפיות
-
-
ASUS TF101G טרנספורמר 16 GB אחריות 1 שנה. או גלאקסי טאב 16 GB 10.1 אנדרויד 3.2 אחריות 3 שנים. מקבל מתנה מפלאפון לעבודה. צריך שיעבדו חלק בסביבת OFFICE שיסתנכרן כמה שיותר טוב עם OUTLOOK EXCHANGE 2010 שיושב בשרת SBS.
-
- 0 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Starcraft 2, BF3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום ג…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה זה הדבר הזה, ולמה זה משמש? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ מעבד Intel Core i3-2105 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16400 כמות: 1 מחיר: 647 ש"ח ( למזומן:634 ש"ח ) GIGABYTE GA-HA65M-D2H-B3 (H65) - mATX - 951H6500 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15456 כמות: 1 מחיר: 444 ש"ח ( למזומן:435 ש"ח ) זיכרון Samsung DDR3 4GB (2x2GB) 1333MHz 9-9-9-27 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=11907 כמות: 1 מחיר: 169 ש"ח ( למזומן:166 ש"ח ) כונן Samsung 830 2.5" 7mm 64GB SATA3 SSD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=15547 כמות: 1 מחיר: 657 ש"ח ( למזומן:644 ש"ח…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן מחשב של DELL VOSTRO 3550. מותקנת עליו מערכת הפעלה WIN7 PRO 64BIT. כאשר אני סוגר את את המסך המחשב נכנס למצב SLEEP הלד של הPOWER נשאר דולק קבוע. הבעיה היא כשאני פותח את המסך נדלקת המקלדת אבל המחשב לא יוצא ממצב הSLEEP, גם אם אני לוחץ על ENTER או על כפתור ה POWER שום דבר לא קורא, ואני לא מצליח להפעיל את המחשב חזרה. רק אם אני לוחץ כמה שניות את כפתור ההפעלה אז הוא מבצע כיבוי והמחשב עולה מחדש. התקנתי UBUNTU 11.10 במקביל למערכת חלונות ושם כשאני סוגר את המסך המחשב כן נכנס למצב SLEEP (לד הPOWER מהבהב במצב הזה) ואז אם אני פותח את המסך המחשב נדלק מאותה מצב שהיה כשסגרתי את המסך. למה זה לא קורה לי במערכת חלונות? (גם אם אני עושה בחלונות START HIBERNATE זה מתנהג במצב …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב. אני חדש בפורום. לא מבין גדול במחשבים. אשמח לחוות דעת על המפרט המצורף ולאלטרנטיבות? -האם הספק הזה יעיל וחסכוני? - האם כדאי סט חוטי של מקלדת במקום, ואם כן מה? - המלצה למסך חלופי במחירים דומים: שווה ערך 720 ש"ח, מסך לד. - האם כדאי דיסק קשיח 1 טרה? מה ההפרשים במחיר? - כרטיס t.v אפשרי להוסיף? עלויות? מי שיכול לעזור תודה מראש. הצעת מחיר לרכישת מחשב הצעת מחיר לרכישת מחשב - · מארז ELITE 371 COOLERMASTER שחור· ספק כח A.PFC 450W FAN12 POWER MAN INWIN· לוח אם H61MA-E35 B3 HDMI USB3 SATA3 1GLAN MSI· מעבד אינטל 3.3GHz 3MB CORE I3 1155 2120· זיכרון KVR KINGSTON 4GB DDR3 1333MHZ· דיסק קשיח פנימי 500GB S3 1Y 7200 16MB SEAGATE· …
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למחשב נייד מחברה אמינה (גם מבחינת האחריות, וגם מבחינת איכות המחשב (להמנע מחברות פחות מוכרות/ שידוע על תקלות בניידים שלהן וכו). לפי המלצה מחבר, חברות HP ו Lenovo הן אמינות. אפשר גם מחברה אחרת שנכנסת לקטגוריה של מחשב איכותי משתי הבחינות, לפי נסיונכם איתן. תקציב - לא יותר מ 2600שח. עדכון:אפשרי עד 3000 שח, אך עדיף בפחות, אם עונה על כל הדרישות. מטרות: למטרת עבודה, שזה אומר גלישה באינטרנט, עיסוק בתוכנת ניהול עסקים, ובתוכנות אחרות כגון Office, Acrobat Reader. אני רוצה שתוכנות יעלו מהר והעיסוק במחשב יהיה מהיר וחלק. מעבד - עדיף מהגרסא החדשה של אינטל, i3 לניידים. גודל המסך - 15-16 אינ'ץ. דיסק קשיח - 500GB, אך אם הנייד מתאים מכל הבחינות האחרות אז גם 320GB יספיק (נתפש…
-
- 3 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם המפרט הבא: מעבד: פנטיום 4 סדרת PRESOCKET כולל HYPER THREADING רץ ב-2.8GHZ RAM: שתי סטיקים של GEIL עם 512 מגבייט סה"כ וסטיק אחד של KINGSTON עם 1GB = סה"כ 1.5GB כרטיס מסך: AMD ATI HD2400PRO עם 512 מגבייט דיסק קשיח: WESTERN DIGITAL 120GB דיסק קורא דיסקטים ספק כוח לא יודע איזה (ג'נרי כנראה) כמה מחשב כזה שווה בשוק? תתחשבו בעובדה שיש לו HYPER THREADING.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי מחשב ידני מאייבורי נתוני היצרן למחשב הנייד:מעבד 1GHz 2 Processor i3-23i0M intel coreזיכרון DDR3 4096 דיסק קשיח 640GB 5400PMמאיץ גרפי ATI Mobility Radeon HD6307מסך 15.6מערכת הפעלה windows 7 home premium 64-bitצורב dvdכרטיס רשת אלחוטי תומך תקן (EEE 802.11.b\g\n (drafיציאות כניסות USB2.0 X3 VGA HDMLסוללה 6 תאיםסה"כ מחיר 2,790מה אתם חושבים על המחשב?ואמרו לי שהוא יכול להריץ cs.16 מה אתם אומרים זה יריץ לי טוב?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
לאחרונה עלו בפורום לא מעט בקשות של מחשבי עריכת ווידאו וגרפיקה , כן להשקיע בכרטיס גראפי יעודי או לא.. איך דור הסנדי ברידג' עוזר לנו בעריכת סרטים וברינדור... לקחתי את שני המחשבים שלי , I7 860 עם 12GB זיכרון ו SSD , אל מול מחשב נייד סנדי ברידג' וערכתי השוואה בזמן אמת.. מוזמנים להכנס לראות את סרטון ההשוואה ולהכניס הערות... בסרטון שהפקתי, ערכתי השוואה בין מערכת דור ראשון I7 למערכת דור שני I7 , כאשר נעשה שימוש בטכנולוגיית QuickSync של אינטל בדור השני של I7 , כאשר ניתן לראות בבירור שהדור השני של I7 מבצע את פעולת הרינדור על ה CPU ב L3 cache , ולכן מוריד לחץ עבודה מהCPU לעומת הדור הראשון כאשר כל העבודה נופלת על ה CPU , למרות התמיכה של NVIDIA GTX460 עדיין זמני הרינדור היו …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מראש סליחה על הבורות..... המאוורר במחשב שלי (MSI) נשבר והצלחתי למצוא מאוורר חדש מהמאורר יוצאת מעין צלע קירור למעבד ולכרטיס מסך(אני מניח שוב סליחה) שמתי לב שב"מפגש" בין צלע הקרור למעבד הייתה מעין חתיכה כחולה של חומר רך מישהו אמר לי שזו כרית טרמית שאלתי היא האם זה נחוץ,מאיפה קונים והאם אפשר לשים משהו אחר במקום(קראתי שיש משחה טרמית) תודה עודד
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? צפייה בסרטים וסדרות בHD, עבודה באופיס, גלישה באינטרנט * משקל רצוי? לא יותר מ3 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שהסוללה תוכל להחזיק לפחות שעתיים-שלוש אם אפשר עדיף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא יודע מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?320GB * כונן CD/DVD? צורב? צורב שתומך בDouble Layer לא חובה אבל עדיף * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, אבל לא כלכך משנה לי המערכת הפעלה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב הש…
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בס״ד בוקר טוב! יש לי מחשב נייד מסוג msi ms 1683 וההארד דיסק הלך... אני לא יודע איזה הארד דיסק מתאים לו ולכן אני פונה אליכם.. אני מחפש אחד זול ואיכותי עד בערך 250 שקלים תודה מראש!!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר לעשות שמקש הFN יהיה לחוץ כל הזמן? מחשב HP PROBOOK תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10191 או http://www.fre.co.il/sg_product~1616516~39~89.htm (אנא העתיקו והדביקו, משום מה זה לא עובד כלינק לחיץ). לעבודה עם תכנות גראפיות כבדות וכו'. אנא עזרתכם... שירלי
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
*מטרות המחשב?גיימינג,סרטים * גודל המסך?כמה שיותר גדול יותר טוב * משקל רצוי?לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך ?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? שיהיה אפשרות לחבר netstick * בלוטות?מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשח?כמה שיותר יותר טוב * כונן CD/DVD? צורב?כן זה מאוד חשוב לי שיהיה צורב CD/DVD * כונן Bluray?מה זה? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?אני רוצה שבחברה שאני קונה מהם יעשו לי תמערכת הפעלה אבל זה לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?אייבורי מחיר עד 3000 שקל
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-