ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,362 דיונים בפורום זה
-
במקור חיפשתי נט בוק שיתלווה אליי לעבודה בחול של מספר חודשים. עד שראיתי שיש מבצע על המחשב הבא:http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2?utm_source=mako&utm_medium=mako_hp_kubia&utm_campaign=dailyDeal_754a068e-d9bb-4667-bbbf-df372d2c18a2 נראה טוב, אבל הייתי מעוניין בחוות דעת שלכם לגביו לפני שאני קונה . תודה ויום טוב 8)
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, עברתי על מדריך בניית המפרטים והרבה חפירות ברשת ובפורום ובניתי את המפרט הבא שעליו אני צריך את עזרתכם ודעתכם בנושא זה. להלן המפרט: מעבד Intel Core i5 2310 LGA1155 Tray ₪777 לוח אם Gigabyte GA-PH67-DS3-B3 LGA 1155 ₪394 דיסק קשיח Western Digital 3.5" 500GB SATA3 Cache 16MB WD5000AAKX ₪425 זיכרון Corsair DDR3 8Gb Kit XMS3 ₪284 Gigabyte ATI Radeon HD 6850 Overclocked ₪575 ספק כח Seasonic 520Watt S12II-520 Bronze ₪342 מארז GGigabyte LUXO X10 Black MidiTower ATX ₪232 כרטיס קול Creative Sound Blaster Audigy SE, SB0570VP ₪140 מאוורר CPU Auras Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan ₪97 שימו לב שכל המוצרים נבחרו מהחנות וולקום מחשבים שבראשון , אם ישנה אפשרות להוזיל מבלי לפגוע…
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
בבאג מוכרים סידרה 7, זה חדש בארץ, קראתי ביקורות על סידרה 7 באמזון וכן באתר של סמסונג שחלק מהקונים מתלוננים על זה שהמחשב עלול להכאיב בשורש כף היד בזמן הקלדה ממושכת, יש למישהו מידע מפורט על הנושא הזה? אשמח לשמוע ממישהו שקנה מחשב מסידרה 7
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולם!! צריך את עזרת הפורום המכובד הזה (לא משתתף הרבה בתגובות אבל עוקב כבר שנים) בבחירת לפטופ חדש. באפשרותי לקנות בארה"ב ולחסוך אולי עוד כמה שקלים שיופנו לפרמטרים אחרים בנייד וצריך לקחת בחשבון נושא של אחריות וכדומה מטרות המחשב- עיקר העבודה תהיה אינטרנט ואופיס אבל אחוז לא מבוטל לסרטים (רצוי שיסחוב HD ללא מאמץ) ואם אפשר קצת עריכה גרפית (פוטושופ) גודל המסך- עדיפות ראשונה ל- 13.3 או 14 (הקודם שלי 15.6 והוא לא כל כך נייד) משקל רצוי- בסביבות 2 (אם אפשר פחות אפילו עדיף) האם נדרש זמן סוללה ארוך -כמה שיותר , 4-5 שעות בעבודה סבירה (לא אינטנסיבית) האם יש צורך ביציאות מיוחדות-HDMI יהיה נחמד ו-SD חובה גודל מינימלי של כונן קשיח- 256-500 כונן CD/DVD, צורב- אפשר ג…
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=10775&catcode=314&AdCat=&parentid= קניתי אותו לפני חודש ומשהו ואני רוצה לדעת בכמה למכור אותו באריזה מלאה קניתי אותו מהחנות הזאת במחיר הנקוב
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל מחשב בלבד א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מפרט שהתמורה שלו גבוהה למחיר, אם אפשר לחסוף.. בכיף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2200 לכל היותר 2. מה שימושי המחשב? סרטים, פוטושופ, אינטרנט, חיבור למסך 32 אינצ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא. תודה רבה! 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא לכלול דיסק קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא. 8. האם ישנה…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב - אינטרנט וסרטים. המחשב יהיה מחובר לטלויזיה רוב הזמן. * גודל המסך. 15'' אבל לא באמת קריטי. * משקל רצוי? לא חשוב במיוחד. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף זמן סוללה של 4 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חייב שיהיה HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500 ג'יגה, עדיף שיהיה מהיר. * כונן CD/DVD? צורב? כן. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כמובן שעדיפה אחריות ארוכה. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כדאי אבל לא חייב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. תודה רבה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
הי, * לא הודעת מכירה * יש לי מחשב נייד חדש חדש, עדיין בקופסה המקורתי שלא ניפתחה אף פעם! אבל למרות זאת, אני מעוניין למכור אותו, כמה לדעתכם שווה מחשב נייד שכזה, חדש כמו שאמרתי אך ללא אחריות? Asus A52JC וזה המפרט: (בלי שום קשר לאתר, סתם כי זה מפורט כאן כמו שצריך) http://www.18comp.co.il/prodtxt.asp?id=753
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
מה עניינים אנשים? אני רוצה לקנות מחשב לאחי..נטו למשחקים כבדים ובמיוחד המשחקים שצפויים לצאת כמו מקס פיין 3 gta v וכאלה... יש לי את המפרט הזה רציתי לדעת אם הוא מספיק טוב או יש משהו לשפר או שבכלל תוכלו לעשות לי מפרט אחר שנראה לכם יותר טוב...אשמח לכל עזרה מסויימת לגבי מסך יש לי 24 ברזולוציה של 1920x1080 ככה שאין לי בעיה עם זה התקציב שלי זה בין 4 וחצי 5 אלף מעבד: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 2.9GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪778 קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪46 לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 Sata 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪294 מארז: SilverStone Precision Black X…
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty MW2 Prototype Assasins Creed Crysis Mass Effect Anno -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 22inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב נייד עם מעבד חזק לתוכנות כמו:auto CAD המחשב יותר למטרות לימודים ואינטרנט אז משחקים כנראה לא יהיה עליו רצוי מחיר של עד 4500 אבל אפשר לחרוג טיפה תודה.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 (מערכת ההפעלה חלק מהתקציב - המסך אינו חלק מהתקציב.) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 7800 2. מה שימושי המחשב? בעיקר גיימינג, אך גם תכנות, הרצה של Virtual Machines, עריכה גרפית ב- Photoshop וסרטי HD. 2.א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VM Player (תדיר) - VM אחד בלבד שיריץ Linux. Visual Studio 2010 (תדיר) Photoshop (מזדמן) 2.ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo 3, Battlefield 3, Syndicate, Elder Scrolls: Skyrim וכו' -מה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם מחשב: iSB00 מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H61-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13582 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12610 דיסקים קשיחים: Hitachi DeskStar 7K1000.C 500GB 7200RPM 16MB SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=4699 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics 2000 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11896 כרטיסי קול: On Board 5.1 Channel Audio h…
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחר שעברו 4 שנים מאז שחברי הפורום הזה עזרו לי לבחור מחשב, אני זקוק לכם שנית 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה נחמד, אבל לא צריך לשבור את הראש. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית תלת ודו מימדית, משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש. 3D studio max, zbrush, photoshop, udk ומנועי משחק אחרים. שימוש תדיר למטרות פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל דבר שתוכלו לחשוב עליו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסי…
-
- 4 תגובות
- 940 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?-->3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנס ות ולחסוך? --> לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? --> 100עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב? --> משחקים תכני HD סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).משחקים --> מזדמן סרטים ותכני HD --> כבד משחקים שישוחקו על המחשב. --> bf3 mw3 mass efect3 הרזולוציה הטבעית --> 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? --> גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? --> לא אין צורך בציוד הקיפי 4. האם …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב מיועד לשמש ילד בן 6 בלימודים\משחקים בשנים הקרובות. רצוי מאוד שיהיה לו מסך איכותי, ושלא יהיה עמוס בתוכנות מיותרות שכל הזמן מבקשות עדכונים (כדוגמת ה- HP-PROBOOK שבבעלותי). תקציב: עד 2500 כולל WINDOWS תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכז רכישה מרוכזת של לפטופים לקורס קצינים (קרביים), אך אני לא סגור על המפרט או מה כדאי... אינני חזק בחומרה, כך שאינני יודע לבחור אותה. הדרישה היא למחשב ממוצע ,בעל מסך גדול מ-10.1 אך לא חייב להיות גם 15.4, כרטיס כרטיס ממוצע (לא בשביל גיימרים), שיעבוד חלק עם תוכנות אופיס למיניהן וגלישה באינטרנט, הארדיסק לא בשמיים, ועדיפות לאחריות ל-3 שנים. התקציב הוא בין 1000 ל-2000 ש"ח (עדיף משהו באמצע ומטה). אני אומר שוב, אני רוצה להגיע למפרט או מחשב של חברה זו או אחרת שהמפרט המובנה כבר עונה על הקריטריונים, לא לרכוש אחד כזה, ובשביל זה אני זקוק לעזרתכם. מודה לכם מאוד!
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
שימושים כלליים עם דגש קל על משחקים (כרטיס מסך טוב עדיף) ואם ניתן מעבד i7.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? פיתוח (Visual Studio, Eclipse, Matlab), מכונות וירטואליות * גודל המסך? - נוטה ל 15.6 לא סופי (אגב, מה ההשפעה על המחיר - האם מסך גדול מגדיל או מקטין את המחיר?) * משקל רצוי? - לא מאוד קריטי. לא ינוייד הרבה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?. לא קריטי, רוב העבודה תהיה עם חשמל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) - לא * בלוטות?- לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? כ 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? - לא קריטי. * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?7500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים גם עכשיו וגם *בעתיד* א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל ה FPS הכבדים וגם בעתיד(חשוב לי שיריץ משחקים בעתיד על הרזולוציות הכי גבוהות וכו') -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהה 3. האם יש צורך בצ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הרבה זמן לי כתבתי פה בפורום, אבל שחבר ביקש ממני לעזור לו עם מפרט ידעתי איפה לשאול המחשב מיועד לצפיה בסרטים בFULL HD בטלוויזיה (יחובר גם לטלוויזיה וגם למסך מחשב במקביל אז הוא צריך לשרוד את זה תוך הצגת הסרטים בFULL HD בלי קטיעות על מסך הטלוויזיה) וגלישה באינטרנט בעיקר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שקל (לא צריך מסך או מערכת הפעלה) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז מגניב אבל אם ההפרשי ביצועיים מורגשים אז תזרמו על כל התקציב... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר להגיד 2300 ככה אם זה ממש ממש משתלם, אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וקצת תיכנות וצפיה בסרטים בטלוויזיה (המחשב יחובר גם לטלוויזיה…
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אין הכוונה כמובן למשחקים כבדים במיוחד, אבל אני מניח שמשחקים כמו באטמן או אססינ'ס קריד ירוצו על הדגמים הבאים לא? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5762 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=15037 אז איזה מבין השניים עדיף? ללכת על ה-I5 ו-2GB זיכרון או I3 ו-6GB זיכרון?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים. תקציב מקסימאלי: 3,000 ש"ח ניצול תקציב: כולו. מידת חריגה: רק אם זה ממש שווה. שימושי המחשב: משחקים. * משחקים לדוגמא: Diablo 3, StarCraft II Heart of the sworm. * רזולוצייה: 1280 על 1024. * הגדרות גראפיות: גבוהות. אין צורך בציוד הקפי. אין צורך לכלול כונן קשיח וכונן אופטי. חשיבות השקט: 7-8. אובר-קלוק: ללא. אין צורך בתוכנות (גם לא מערכת הפעלה). דרושה הרכבה בחנות. קניה מחנויות באזור המרכז. בקשות מיוחדות: תמיכה ב-USB3. לשמור אפשרות להוספת כרטיס מסך וכרטיסי זיכרון. תודה מראש ושבוע טוב!
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
החלטתי כבר כמעט לגבי כל הפריטים שירכיבו את המחשב החדש אני צריך עזרה במספר נושאים. המפרט כרגע הוא כזה: מארז: NZXT CA-SW810 לוח אם: ASUS P8Z68 DELUXE\GEN3 מעבד: Intel Core i7 2700k זכרונות: CORSAIR Vengeance 8GB DDR3 2133 MHZ דיסק קשיח 1: OCZ Vertex 3 Max IOPS 120GB דיסק קשיח 2: Western Digital Caviar Black 1.5TB 7200RPM SATA 6GB\s כרטיס מסך: EVGA GeForce GTX 680 SC 2MB הרכיבים החסרים הם: ספק -? איזה ספק יחזיק מערכת כזו במחשב של SLI בעתיד ודיסק קשיח נוסף. קירור - ? חשבתי על קירור מים למעבד כדוגמאת H80 או H100 . יהיה צורך בקירור מים גם לכרטיס מסך? יש אפשרות לקנות את הדגם עם הקירור מים המובנה. אם למישהו יש עוד תובנה לגבי הרכיבים שנבחרו אשמח לשמוע. ערב טוב
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-