ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,364 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5% 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים מכל הסוגים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי כבדים BT3 C CRYSIS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 7 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס מסך 9800GX2 שכנראה עומד למות אז התחלתי לבדוק אפשרויות לתחליף. לפי הבדיקות שעשיתי, אני כנראה יקח את הGTX680 החדש (האם שווה ללכת על ה4GB?), אבל עכשיו יש בעיה: המפרט הנוכחי שלי הוא לוח ASUS Striker 2 Formula שתומך רק ב-DDR2 עם מעבד Q9300 ורק 4GB זיכרון. לכן, אני חייב להוסיף עוד זיכרון. האם בכלל שווה לשדרג ל-8GB DDR2 או פשוט להחליף הכל? אם אני צריך להחליף, האם הנ"ל זה בחירה טובה?(אני כנראה לא אעשה אוברקלוק): 1. לוח אם:Gigabyte GA-Z77X-D3H 2. מעבד: Tray - I5-3570K Ivy Bridge 3. זיכרון: 8GB G.Skill (2x4GB CL7 1333) - RipJawsX או 16GB G.Skill (4x4GB CL9 1333) - Ares או 16GB G.Skill (2x8GB CL9 1333) - RipJawsX בתודה מראש על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 618 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2400 2. מה שימושי המחשב משחקי מחשב כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, לא מיועד לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג: מיועד לגיימינג. 3. האם יש צורך בציוד הקפי : לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריכה מסך,מקלדת,עכבר וצורב הארד דיסק מארז וספק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 לא משנה לי שיהיה רועש 6. האם מתוכנן ()? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבת מחשב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד של hp שעוד מעט יגמרו לשלם עליו.אני אתן אותו לאחי ואני רוצה לקנות מחשב נייד חדש....אבל אין לי מושג איזה.... אני טס לחול וחשבתי בדיוטי פרי לקנות,אבל יש המון דגמים והמון סוגים ואני טובע בנושא הזה. אני מחפש מחשב נייד,שלא יהיה כבד מידי,שיהיה לו כרטיס מסך טוב כדי שאני אוכל להפעיל עליו משחקים,ושיעבוד מהר באופן כללי.... מבחינת תקציב,אני מוכן להשקיע בנושא הזה 3000-4000 שקל... אשמח לקבל מפרטים למחשבים לפי הקריטריונים האלו. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 975 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (תכנות, OFFICE, אינטרנט, תוכנות מסרים), משחקים כבדים * גודל המסך?14+ * משקל רצוי?כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?עדיף כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500 * כונן CD/DVD? צורב?צורב DVD * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא לגבי המשחקים, מדובר ב-BF3 על MEDIUM לפחות, ועל GTA IV על HIGH. תודה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עריכת סאונד ותיקלוט * גודל המסך? מינימום 14.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, כניסת USB3 * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750 * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * דרישה נוספת: מסך מט . מסך גלוסי (מראה) לא בא בחשבון בשום מקרה * מקלדת מוארת - יתרון תודה!
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אהלן התקציב שלי לא גדול במיוחד, צריך את עזרתכם לנצל את המקסימום ממנו אני מחפש מחשב שיריץ לי משחקים לא כבדים מדיי.. אני משחק בעיקר בDiablo III ו League of Legends התקציב שלי הוא 3500... אפשר לחרוג אולי באיזה 100 שקל. * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 500GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת תודה…
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום (: מחפש מפרט למחשב למשחקים ושהמחשב יעבוד מהר ויכולות גרפיקאה מרשימות לילד בן 15 הילד אוהב משחקים איכותים (call of duty) עד לקול אופ דיוטי לא צריך ממש טוב אני צריך משהו נחמד תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-
-
א. תקציב מקסימלי 2k, אם אפשר לחסוך- סבבה. ב. חריגה של עד 100 שקלים. ג. שימוש- אינטרנט סרטים, ומשחקים לא מרוד כבדים כמו קול אוף דיוטי וקאונטר סטרייק סורס. יחובר לT190P עם 1680x1050 . ולא תמיד אני משחק על הגדרות הכי כבדות אבל בכל מקרה- לנצל מה שאפשר מהתקציב. ד. אין צורך בציוד היקפי. ה. לא מתוכנן oc ו. שקט חשוב.. 7? ז. בעתיד אולי אחבר כרטיס קול כדי להקליט. אין צורך באופק שדרוג מאסיבי לדעתי, אולי קצת. אני יודע להרכיב אבל אין לי סבלנות, עדיף שהם ירכיבו. אין חלקים שאפשר לוותר עליהם ולא צריך אופיס/מערכת הפעלה. אני חולוני אז נראלי עדיף ksp חולון אבל אם על פי הניסיון שלכם עדיף חנות אחרת שיש באיזור, אין בעיה. אם חסר משהו באשכול תגידו לי. תודה רבה!!
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לדעת בכמה אפשר למכור את הכרטיס מסך הזה: ATI Rendoren HD 4650 512MB ואת זה: geforce 9500gt 512mb בכמה אתם מעריכים כל אחד? ועוד שאלה: - Motherboards- ASUS P5KPL-AM ו Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz ביחד?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הנני מעוניין לקנות מחשב יד שניה. מצאתי הצעה מיד 2 על המפרט הבא: core i7 860 RAM 4GB DDR3 1333Mhz HD 160GB Geforce 285 זה בגדול בקשתי ממנו את הדגמים הספציפים מכיוון שאין לי כרגע מידע על מארז לוח אם וספק. רציתי לדעת בכמה אתם מערכים את המחשב. בנוסף המחשב לא היה בשישמוש סה"כ 3 חודשים. הוא נקנה לצורך סטארטאפ שקשור להרצת אלגוריתמים על כרטיסי מסך . תודה רבה, אלדד כהן.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט לגיימינג עד 4500 ש"ח 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד הגדרות כמה שיותר גבוהות מסך 22 אינץ'+(אולי נשתדרג בעתיד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכ…
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב לעבודה משרדית בעיקר עם קצת קריאת תוכניות של אוטוקאד גודל מסך לפחות 15 אינץ אפשרות גם למסך גדול יותר משקל לא חשוב לא נדרש זמן סוללה ארוך מבחינת יציאות אין דרישה ליציאות מיוחדות למרות שיהיה נחמד אם יהיה לו HDMI, חוץ מזה את כל היציאות הרגילות. כרטיס רשת. USB וכו.. עדיפות לכונן SSD 128 אם אין אן כונן של עד 500GB אבל במהירות 7200RPB נדרש צורב DVD צריך מחשב אמין וחזק לא נדרשת אחריות בין לאומית תודה לכולם על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הרצת הדמיות/אוטוקאד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מחפש גם מסך מומלץ HDMI 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוני 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, נ…
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
האם יש דבר כזה נייד להרצת HD במחיר הזה? אני מדבר על הניידים הבאמצע האלה - אלו שהם לא נטבוקים ולא מהניידים הכבדים... פירוט: מטרות המחשב? לדוגמה: ביתי והרצת HD, בלי הרצת משחקים כבדים בכלל. * גודל המסך? רצוי 17'. * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא במיוחד, המחשב יהיה לרוב מחובר בבית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI מן הסתם. * בלוטות? אם יש, עדיף. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 1 טרה * כונן CD/DVD? צורב? כן. * כונן Bluray? ללא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה ...
-
- 7 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המחשב הבא? כמה זה סוללה של 6 שעות? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7761 זה+- הדרישות שלי * מטרות המחשב? אינטרנט אופיס ומשחקים קלים סרטים * גודל המסך?אני מבין שזה בא על חשבון המשלק אז אני לא רוצה משהו גדול של 17 אבל 15 בהחלט בסדר * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?מומלץ * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו)?USBים ...(במחשב למעלה יש 2 ,3 היה יותר טוב) * בלוטות?לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * כונן CD/DVD? צורב?לא חובה * כונן Bluray?לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? שתהיה מוכרת …
-
- 7 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני רוצה מחשב שיתאים לי למשחקים קלים כמו maplestory/קונטר סטרייק/Heros of newreth ולאינטרנט מוסיקה אתם יודעים דברים בסיסיים המחשב הזה יתאים לי והוא טוב?? ולפי מה שהבנתי מחבר שמבין המעבדים של AMD חזקים אבל גם מתחממים מהר זה נכון? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=4960 אם לא תציאו לי משהו טוב בסכום הזה...
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
http://www.bestbuy.com/site/Apple%26%23174%3B+-+21.5%22+iMac%26%23174%3B+-+8GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/4983015.p?id=1218588862411&skuId=4983015&st=AOS_FS_iMac_MacBook_iPod_20120706&cp=3&lp=6#BVRRWidgetID - זה המאק http://www.bestbuy.com/site/Dell+-+17.3%26%2334%3B+Inspiron+Laptop+-+8GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/5700362.p?id=1218682372117&skuId=5700362 - זה נייד דל http://www.bestbuy.com/site/Asus+-+17.3%26%2334%3B+Laptop+-+8GB+Memory+-+1TB+Hard+Drive/5176239.p?id=1218621250769&skuId=5176239 - זה נייד אסוס המחיר לא רלוונטי, שלושתם בתווך המחירים שאני יכול להרשות לעצמי, ושלושתם זה מה שאני מחפש במחשב. אני שואל לחוות דעת אישית של אנשים ואם אולי יש כאן כאל…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי, קראתי את המדריך לאיך לא לשבור את הראש, אבל יש לי נטייה לשבור אותו כך שאשמח בכל זאת לעזרה, אני אסביר מה הצרכים לפי השאלון: * מטרות המחשב: בגדול לצרכי פנאי: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (יש לנו את הנייחים, כך שלא עקרוני), צפייה בסרטים (יותר כדי לחבר לטלוויזיה) * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? סטנדרטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 4-5 שעות (סטנדרטי) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI לחבר לטלוויזיה * בלוטות? הכוונה ל Wi-Fi ??? * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB כמה משמעותי ההבדל מבחינת מחיר ל 5400 סלד או 7200? * כונן CD/DVD? צורב? זה לא בנוי? במידה ולא אני מעדיפה שיהיה כמובן * כונן Bluray? אין צורך * האם…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, סבתא שלי מתעקשת לקנות לבת דודה שלי ולי לפטופים. אני לא יודע איך סבתא שלכם, אבל את סבתא שלי גם פיל במנוסה לא יזיז מילימטר. ולכן "נדפקתי" ואני צריך לבחור לבת דודה שלי ולי לפטופ חדש : 1. נתחיל מהפשוט יותר (תרתי משמע )- עד 2400 (כמובן שרצוי כמה שפחות) מדובר בצעירה בת 15. מחשב פשוט, לשימושים יומיומיים. בעיקר פייסבוק סרטים ומוזיקה, אולי קצת אופיס. רצוי שיהיה קצת יותר ססגוני מ"שחור מבצעי", אבל לא חייב.. כמובן שלא צריך להשתגע כאן, אבל כן חשוב שלא יהיה צעצוע שלא שווה כלום אחרי שנה. מתלבט אם לקנות Toshiba Satellite C855-12W ולשדרג לו את הזיכרון ל4GB או אולי אפילו 8. מה אתם חושבים? 2. UX31A מול מחשב בהרכבה עצמית של DELL מבוסס 430s - סדר גודל של 1000$ אני עובר לג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי עכשיו ביד 2, שיש מלא הצעות למכירה של הZENBOOK PRIME החדש. מה דעתכם על קניית נייד ביד 2 במיוחד אם עשיתם זאת בעבר. דבר נוסף, כשכתוב מחשב חדש עם אחריות, האם יש פרוצדורה להעברת האחריות? האם האחריות רשומה על שם הקונה או שהמחשב עצמו "מזוהה" באיזה שהיא דרך? או לדוגמא אם מישהו קונה לי מחשב בדיוטי, האם צריך לרשום את זה על שמי או משהו כזה? בקיצור איך זה עובד? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 799 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם חייב עוד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים , עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CSS , CS:Go battlefield 3 וכו -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום יש איזה מחשב AIO שאתם ממליצים עליו? האם הדל שמוכרים בבאג שווה? הצרכים שלי הם אינטרנט, פוטושופ (לא ברמה מקצועית), יו טיוב, וידאו/סרטים ושימושים בסיסים כאלה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לצורך עריכת תמונות הרכבתי את המחשב הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-Z77M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪576 מארז: Raidmax Seiran Bottom design PS, USB 3.0, Fan Speed & light controllers, 120X2 Front & Back + 180mm Side Black / Red-Black / White + Seasonic S12II-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪620 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMZ8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪305 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB Sata 3 32MB Barracuda LP 5900RPM כמות: 2 - מחיר: ₪571 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Bl…
-
- 7 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-