עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אמא שלי רוצה שאני אעזור לה לקנות מחשב שהכי חשוב בו זה האמינות והבטרייה, כי מבחינת ביצועים היא צריכה את המינימום. המחשב ישמש מטרות של אך ורק, מוזיקה, אינטרנט והרבה אופיס. אם אפשר לרדת מכיוון ה2000 אני אשמח. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  2. Started by avive,

אהלן אני מתלבט באיזה מבין שלושלת הניידים האלו יתן לי את התמורה הטובה ביותר אני מחפש נייד קל משקל, חזק בביצועים (גם למשחקים) וזן סוללה טוב http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=151561651&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=151651999999&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10465 לא מצאתי ביקורות על המחשבים הנ"ל רק על דגמים דומים (U36 SD וDELL XPS 15Z), כמה המחשבים דומים? ובמה הם שונים? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  3. Started by Puppet,

שלום לכולם ))) אני לא מיחס את עצמי לגיימרים אבל כששמעתי שיוצא משחק דיאבלו 3 אמרתי לא משנה מה, אני אשחק בזה כי גדלתי על שני החלקים הקודמים של שהסדרה. עכשיו זה גם דחף כזה להחליף לפטופ כי שלי הוא כבר בן 3 שנים. אני מבקש להמליץ על הנייד שיריץ את דיאבלו 3. אין צורך בביצועים הכי גבוהים, יהיה לי מספקים גם בינוניים ))) הסכום הוא בין 4K-4.5K ועדיפות היא ל Dell עכשיו עשיתי כבר חקר קטן... ומה שמצאתי בנתיים זה מחשב כזה: מעבד: Intel Core i5-2430 2.40GHz מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6’’ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 6GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce GT 525M 1GB שאילה הגדולה שלי היא האם כרטיס מסך כזה יריץ את דיאבלו?!?! כמו שרא…

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by yaniv76,

שלום. כרגע המפרט שלי הוא : q6600 2.40GHz 4g ram 64bit gtx260 הלוח אם שלי אני לא יודע אבל הוא ישן(ממתי שקניתי את המשחב-ארבע שנים ככה) עכשיו, מאז ששידרגתי לוינדוס 7 הביצועים שלי(FPS) ירדו בלפחות חצי. אני ככה קרוב לשנה ונשבר לי מזה..אני חייב לשדרג מעבד ואולי לוח אם גם. אמרו לי פעם שבגלל שהלוח אם שלי ישן אני לא יוכל להשים את המעבדים החדשים כמו i5 וAMD ואלה. אז המליצו לי על Q9400 אם אני לא טועה שהוא ה Q הכי חדש. אבל הוא דיי יקר,הוא עולה יותר מכל i5 והביצועים שלו פחות טובים. מה עדיף ? לשדרג לוח אם כדי שאני יוכל להשים i5?(צריך המלצות ללוח אם ומעבד טוב) או שפוט יותר משתלם לי להשאיר את הלוח אם הישן ולהביא q9400 שעולה בערך 1000 שקל. התקציב שלי הוא 1200 כולל חריגה. תודה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by deluxe,

עריכה: הסתדרתי תודה!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  6. Started by pure perfection,

שלום , יש לי נייד OKITEC X102 שאני לא מוצא לו דרייברים בשום מקום , וצריך עזרה דחוף עם זה .. תודה

7. Started by Emin,

מעבד Intel® Core2 Duo CPU E7500 @ 2.93GHz לוח אם EP43-DS3L זכרון פנימי 3 גיגה מהירות 667 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4850 כונן קשיח 60 גיגה של WESTREN DIGITAL ספק+מארז תודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  8. Started by pwntigo,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט,אופיס,סקייפ ואולי משחקים קלים שמתאימים לילד בגיל 4-6 , חיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 - 14 * משקל רצוי? כמה שיותר קל? * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך לרוב יהייה בבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 * כונן CD/DVD? צורב? אפשר לוותר * כונן Bluray? ללא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כמו כן עדיף מצלמה קדמית כמה שיות…

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  9. שלום, המאוורר של הנייד שלי (ASUS EEE 1005ha) עשה רעש מעצבן. פירקתי אותו בשביל לראות מה הבעייה, ןאחרי ההרכבה מחדש הוא לא עובד. אני חושב שהחזרתי הכל בדיוק למקום, ואני לא מבין מה הבעייה. מה עושים? במידה והמחשב הלך, איך אני מחבר את ההארד דיסק למחשב אחר בשביל לגבות אותו? תודה!

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  10. Started by gal658,

שלום רב וחג שמח. אני בעל עסק להשכרת קריוקי, וכחלק מזה אני משכיר גם מחשבים ניידים. פתאום בבת אחת, אחד הלפטופים שלי לא מתחבר למקרן, אני עושה הכל כרגיל והוא פשוט לא מוציא למקרן, הלפטופ הוא נטבוק של חברת HASEE, יחסית פשוט. המחשב הוא חדש בן שלושה חודשים לערך, אחרי שאני מחבר את המקרן, המחשב מזהה אותו, אני משכפל תצוגה במאפייני גרפיקה אבל פשוט אין תמונה, יש לציין שהבעיה אינה במקרן מאחר וכל שאר הלפטופים כן מתחברים. כמו כן, התקנתי מחדש את כל הדרייברים. אשמח לקבל קצת הצעות

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  11. Hi. I think I want to replace my desktop with a strong laptop for everyday use. It's just much more simple and needs less maintenance. I want it to be strong (i5 or i7) with a 64GB-128GB SSD for the OS and more,+ at least 500GB-640GB HDD for movies and a minimum of 4GB RAM (though I'd prefer more). I also want it to have a decent GPU, so if I feel like playing MW3 or crysis I would be able to run it fluidly (however, low graphic settings will be enough, but a low FPS won't be acceptable). Screen's size should be around 14-15.6 inches. Weight shouldn't be too heavy so if I travel I could take it with me, but it doesn't need to be super light (though that'd be nice). * מטרו…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by maya2012,

צרכים:אינטרנט מיילים אופיס סרטים. בלי משחקים או גרפיקה.ראיתי 3 דגמים: dell n5110' ,hp g6 1230sj, asus k53e שלושתם כמעט אותו מפרט מעבד i3 2330 זכרון 4 גיגה דיסק קשיח 640 חשוב לי מחשב אמין שרות טוב כולם אחריות 3 שנים. מחירים אותו סדר גודל. אנא עזרתכם האם יש עדיפות לחברה מסוימת? , נוסף לכך רציתי לשאול האם ksp נחשבת לרשת אמינה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 814 צפיות
  13. Started by amirsht,

* מטרות המחשב? לימודים, אינטרנט, סרטים HD (הכי חשוב!!) * גודל המסך? 13.3" אבל אם יהיה מחשב איכותי יותר בגודל קטן יותר גם מתקבל. * משקל רצוי? 1-2kg, עדיף ללכת על האיכותי מאשר על ההכי קל. * זמן סוללה? כמה שיותר (לא שעתיים), לכיוון ה4-5 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI!!! * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח - 320gb, עדיפות ל7200rpm ראיתי מספר דגמים, ואשמח גם להכוונה ולהמלצה שלכם המומחים. מחשבים ניידים ‏Lenovo IdeaPad‎ - ‏Lenovo IdeaPad S205 M63DRIV‎ http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=15258 Dell Vostro V131 i5-2410M GMA HD http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=10034 הראשון עם מעבד חלש וכרטיס גרפי טוב שלא מ…

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  14. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (כבדים עד כמה שאפשר), צפיה בסרטים. * גודל המסך? רצוי 12 - 13.3 אם חייב יותר אז מקס' 14. * משקל רצוי? כמה שפחות מן הסתם.. אבל בשביל טווח בוא נגיד מקס' 2KG. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי שיחזיק זמן סביר לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) רצוי HDMI אבל לא קריטי. * בלוטות? לא אכפת. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל רצוי יותר. * כונן CD/DVD? צורב? לא אכפת. * כונן Bluray? לא? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. המחשב היחידי שמצאתי שאיכשהו קרוב לזה ונמכר בארץ זה הדגם הזה: http://…

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  15. Started by motizkn,

כמה שווה החלקים הבאים: מעבד intel QX9770 extrem לוח Gigabyte ep45-ds3r ספק ומארז Sonata III 500 + antec ea-500d זיכרונות 4x1G kinkston תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by purefog,

מחפש מערכת לטובת ווירטואליזציה, לא חומרת שרתים. הדרישות הן 4\6\8 ליבות, מקסימום RAM, אין חשיבות למהירויות זכרון \ מעבד. לפחות 3 חיבורי SATA ורצוי מאוד תמיכת חומרה בRAID 3. כולי תקווה שניתן לעשות זאת בפחות מ4K אבל ניתן לעלות בהתאם ליכולות.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by amor,

יש לי lenovo g550 והוא נפל לי ונישבר לי החיבור של הארד דיסק אני לא יודע איך קוראים לזה והארד דיסק כעת לא עובד איפה אני יכול לקנות כזה דבר?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי?4800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? נטו משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים שצפויים לצאת...מקס פיין 3, gta v, AC 3, בעיקר כל החזקים שאמורים לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 של דל 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by shil_o,

המערכת נמצאת בחתימה האם SSD יוסיף באופן משמעותי למערכת או שכבר כדי להחליף לכ.מ אחר אע"פ שהמעבד יהווה לו צוואר בקבוק (אם אפשר בבקשה לנמק ולא אין לי אפשרות לחסוך את זה זה זיכוי!)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום החלטתי לקנות מחשב נייד ואני מחפש את הגדמים הבאים: HP ProBook XU073UT or XU018UT בזאפ קיימות רק 4 חנויות שמוכרות אותם אולי אתם מכירים חנויות (שלא מופיעות בזאפ) באיזור המרכז, נתניה שמוכרות את הדגמים הנל? תודה

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  21. Started by amit2k3,

שלום לכולם אני כרגע נמצא בברצולנה, השבוע החלטתי שאני צריך לקנות נייד משהו פשוט לצורכי גלישה באינטרנט,מוזיקה בעיקר ושימוש מינימלי בPS בכל אופן הגיע לנו לדואר מבצע בנוגע למחשב של lenovo G575 8GB RAM 750 GB WIN7 בטריית 6cel מעבד amd e350 מעבד גרפי לא רשום כנראה משהו מובנה.. במחיר של 200 יורו אשמח לשמוע את לדעתכם בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 885 צפיות
  22. Started by pure perfection,

ערב טוב , יש לי מחשב נייד HP שלא נדלק , הוצאתי את הסוללה וחיברתי את המטען למחשב בלי הסוללה אבל גם ככה לא עובד .. מה זה יכול להיות ?? תודה

23. Started by alfa100,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיצא טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניראלי שצריך אז 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD בעיקר משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 משחקים כבדים רצח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא בטוח אבל משהו גבוה כרטיס הכי טוב שיש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by geebor,

(הודעה ערוכה שלום לכולם, אני מחפש מפרט למחשב בין 3500-4000 ש"ח. במקור הרכבתי את המפרט המפורט למטה, אבל התגובות פה בפורום אמרו שהוא לא טוב. אני מצרף כאן את השאלון שבחוקי הפורום לגבי צרכיי. אשמח לעזרתכם. תודה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500-400, עדיף לכיוון ה-3500 אבל יש גמישות מסוימת. עדיף לסגור בפחות מ-4. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר מולטי-טאקסטינג ולימודים, כולל ניתוח סטטיסטי. ברגיל אני עובד עם כמה דפדפנים פתוחים, ובכ"א מהם לא מעט טאבים פתוחים. במקביל, תוכנות נוספות כמו word, excel ואחרות, כמו paint.net, inkscape (rarely), STATA, Skype חשובה יכולת ניתוח סטטיסטי. לדוגמא, יכולת לבצע פעולות ואיטרציות…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by amidanr,

שלום רב, * מטרות המחשב? פיתוח באמצעות visual studio, עמדת עבודה לכל דבר * גודל המסך? 13.3 עד 14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות. הולך להתנייד איתו מהבית למשרד ברכבת וברגל. 1.5 ק"ג מקסימום בלחץ. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי. כל דבר מעל שעתיים שלוש סבבה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? VGA חובה, HDMI רצוי. * בלוטות? - כן. * גודל מינימלי של כונן קשיח ? SSD להוריד משקל, 256 ג'יגה. * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה. * כונן Bluray? אין צורך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, צריך 3 שנים מקומית. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - לא חובה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא. הרכישה תתבצע ביום ר…

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים