עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב, אני צריך מחשב במחיר סביבות ה-2000 ש"ח שאוכל לבנות עבור עבודה בתוכנות אדובי, בדגש על תוכנת Adobe After Effects SC5 שידוע לי שהתוכנה כבדה ודורשת משאבים מהמחשב. כרגע יש לי מחשב intel e8400 והאפטר זז לאט למדי. במפרט, שאשמח אם תוכלו לעזור ולבנות לי, אני מאמין שצריך להיות כלול מעבד i5, בבעלותי כרטיס מסך גרפי gtx260 וכבר מסך מחשב של 22 אינץ יש לי, אז אוכל בכך לחסוך ולחברו למחשב החדש שיהיה בשביל שאגיע לסכום ה-2000 ש"ח. תודה רבה מראש לעוזרים, נ.ב: נראה לי כדאי להסתמך על מחירי ksp?

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 של א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים , מטלב ותוכנות תיכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב : דיאבלו 3, סטארקרפט 2 , cod.... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  3. תקציב= 5K, ניתן לנצל את כולו, וניתן לחרוג במקסימום 500 מהתקציב. המחשב נועד לצפייה ב-HD (אפילו בלו-ריי), הרצת תוכנות כבדות (לא גרפיות), וגיימינג. תוכנות עיקריות: VMware לדוגמא (מחשבים וירטואליים). משחקים עיקריים: אפילו Star Craft 2. יש לי 2 מסכים ושניהם 22 אינץ' רחבים 16:10. הכרטיס מסך שלי יחסית חדש: ATI Radeon HD5770, אבל אני לא יודע כמה טוב הוא חח... המחשב מיועד להגדרות גרפיות גבוהות (כמו שאמרתי, הרצת HD ואפילו Blu-Ray. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הזכרתי את הכרטיס מסך... לא יודע אם צריך/כדאי לקנות חדש יותר. בנוסף יש לי גם צורב, וגם 2 כוננים קשיחים, אז אין צורך בהם. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? השקט לא כל-כך חשוב (אפילו 1). האם מתוכנן אוברקלוק (…

• 7 תגובות
    • 898 צפיות
  4. שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שיחובר לשני מסכים, ומשמש בעיקר למשימות תכנות ב- Visual Studio, Eclipse ו- NetBeans – לעיתים קרובות עבודה אינטנסיבית על מספר פרויקטים במקביל. במידה פחותה עבודת אנימציה ותכנות בתוכנת פלאש, עריכה גרפית (פוטושופ) ועריכת וידאו פשוטה ללא תלת מימד. מעוניין אם אפשר לשלב זכרון 8GB, כונן קשיח SSD בנוסף לכונן 2TB. שאלה שאני לא סגור עליה לגבי מערכת הפעלה - במחשב הקודם שלי היה לי חלונות ויסטה 32 ביט שאחר כך שדרגתי לחלונות 7 על-ידי ההטבה של עובדי משרד החינוך שמספקים אך ורק גרסאות שדרוג. אם אני רוצה להתקין כעת חלונות 8 גרסת 64 ביט באופן חוקי באמצעות ההטבה של משרד החינוך, האם יש לי דרך לעשות את זה בלי לרכוש מערכת הפעלה חדשה? (אגב תקליטור ההתקנה של ויסטה…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by SUPERby,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1800~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לעבור את ה 1999 שקל בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. team fortress 2 / league of legends / starcraft עם איכות טובה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 / 19inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 4. האם יש רכיב שא…

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  6. אהלן. אני מעוניין לקנות מחשב עד סכום של 5000 שקל מחשב חזק למחשקים. כמה שאלות, האם עדיף להשקיע במעבד I5 מקסימלי במקום I7 מינימלי שמעתי כמה שמועות שI7 לא שווה את המחיר שלו וגם ככה אני לא ינצל את כל היכולות שלו. את רוב הסכום אני רוצה להשקיע במעבד ובכרטיס מסך. האם יש הבדל בין מסך מחשב לLCD? מעוניין ב 20\21\22\23 אינטץ מסך. עכבר מקלדת הכי פשוט והכי זול לא צריך להשתגע, רמקולים לא צריך, זיכרון קשיח האם כדי לקנות טרה למרות שאני לא ימלא אותו? מחכה לתשובות והמלצות שלכם, תודה מראש. איזה מחשב הייתם בונים לעצמכם אם היה לכם את הסכום הזה מקס.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה, המחשב שלי כבר בן 4 שנים וברצוני אולי לשדרג אותו (עוד חושב על זה) ולכן אני לא סגור על התקציב, מכיוון וחלקים כמו מארז, מאווררים ודיסקים קשיחים יש לי (חדשים) זה אמור להוזיל את העלויות. 1. מה התקציב המקסימאלי? חשבתי על איזור ה2500 נניח, נשמע הגיוני? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אף פעם לא יזיק אבל אין בעיה להגיע לתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  8. מסך גדול 17 אינץ רזולוציה שתתאים לסרטים 720p וכמובן יכולת להציג סרטים בכאלה בפורמט mkv לא הרבה דרישות, מקווה שלא בהרבה כסף. תודה

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה מתוכננת 2. מה שימושי המחשב? גיימינג כבד ועבודה משרדית רגילה לחלוטין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF3 BC2 GTA IV MAX PAYNE 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולוציה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…

• 7 תגובות
    • 759 צפיות
  10. שלום לכולם. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד לאח שלה שהולך ללמוד כלכלה. היא מתעקשת על כונן קשיח בנפח גדול (אז SSD לא נכנס בתקציב) ושיהיה קל מספיק בשביל להיסחב איתו כל יום (עד 1.5 ק"ג). אז אם יש לכם הצעה למשהו, אשמח לשמוע. אין לי זמן לחפש בין אלפי הדגמים שיש. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח להצעות ותגובות לגבי הרכבת מפרט. 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הינו 3000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה אפשרית במידת הצורך, 100-200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לניגון סרטים, מוזיקה ושימושי מחשב כללים (אינטרנט וכו') מתוכנן להיות HTPC, אשמח אם המחשב יוכל גם להריץ משחקים בסיסיים+ אם כי אני לא יודע אילו משחקים אני אשחק עליו כרגע. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. בשלב זה ציוד היקפי ירכש בנפרד, אשמח להמלצות למקלדת+עכבר שיתאימו למחשב סלוני 4…

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by orgabay87,

אני קונה את כל החלקים בארה״ב ומרכיב לבד את המחשב. Cpu: I5 3570k Cpu cooler: noctua nh-c14 Mb: ASRock z77 extreme4-m Gpu: evga gtx670 ftw Memory: G.skill ripjaws 8gb 1600 Ssd: mushkin enhanced chronos deluxe mx 120gb x2 in raid 0 Hdd: seagate brracuda st2000dmoo1 2TB Case: silverstone ft03 Psu: cooler master m600 Blu ray burner: pioneer bdr-207bdks 1577$ ב newegg תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, אני מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש, אך תוהה האם לאור יציאת המעבד החדש לשוק כדאי לי להמתין. אני לא צריכה את המעבד החדש לשימושים שלי (המון אופיס ואינטרנט). אני פשוט תוהה האם לאור כניסתם של המעבדים החדשים, המחירים של מעבדי הI5 ירדו ואני אוכל לחסוך. האם לדעתכם כדאי לי להמתין? אם כן, מתי המחירים של המעבדים הקודמים אמורים לרדת? כמו כן, כהאם כדאי להשקיע ולקנות את ה-7i הישן במקום ה-5i? תודה רבה וסופשבוע טוב, קרן

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב הבא: שימוש עיקרי: מכונת Linux למחקר/פיתוח: קמפול מהיר, תמיכה במספר מסכים, 64bit. וירטואליזציה מרובה (לצרכי Windows, 32bit)- תמיכת חומרה בוירטואליזציה- חובה, Hyperthreading - רצוי. מעבר לזה, שיהיה מסוגל לנגן סרטי HD בלי בעיות (גם על שני מסכים). מחשב שקט יהיה פלוס רציני. יהיה נחמד אם הוא יהיה מספיק חזק למשחקים (Oblivion, Civ V) בדואל בוט. לכן, החלטתי להתבסס על המפרט הרב-תכליתי ב-6K שמוצע כאן. בגלל הדרישות הלא כ"כ שגרתיות שלי, אשמח אם תוכלו לעזור לי- גם בהמלצות כלליות ובעיקר בנוגע לשאלות הבאות: [list type=decimal] [*]מעבד- הבנתי שאתם לא ממליצים על i7 בגלל שיקולי תועלת, אבל הבנתי גם שלצרכי וירטואליזציה יכול להיות שהמצב שונה- תוכלו לאשר? מה ג…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי שנאי של דל שמחבר צד הלפטופ נשבר. יש דרך לתקן אותו במעבדה? כדאי להחליף או לקנות חלופי חדש? שנאי רגיל באותו זרם יעשה את העבודה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום שלום זה הוא מפרט למחשב רב תכליתי- משחקים, תכני HD, שימוש משרדי התקציב 7K- אין בעיה לחרוג האם יש חלקים שהייתם מציעים לי להחליף ולשפר? תודה! לוח ASUS X79 P9X79 S2011 מעבד I7 3820 3.6GHZ 10MB זכרון KINGSTON 2X4GB 1600 כרטיס מסך Asus Nvidia 560GTX 1GB דיסק קשיח SSD Corsair Force3 180GB ספק כח- כבר נרכש CHIEFTEC 550W אין צורך בציוד היקפי וכל חלק שאין פה- לא צריך. אין לי כוונות לעשות לו OC.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. קודם כל זה פוסט ראשון שלי אבל אני בהחלט משוטט רבות באתר ולומד המון אני מחפש לרכוש מחשב שיענה לי על הדרישות הבאות 1.חסכון בחשמל 2,יכולות של HTPC 3.שקט ככל האפשר הסרתי את הדרישה ליכולות גראפיות מתקדמות. הייתי עדיין שמח לשמוע האם כדאי להמתין ליציאה של הדור השני של מעבדי ה-AMD Vision (Trinity) או לגרסאות ה-i3 של אינטל הכוללות את ה-hd4000 אשמח לשמוע את דעתכם ולעזור לי לבנות מפרט שיענה לי על הדרישות : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, התקציב הוא הרף העליון. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב מתוכנן להיות HTPC, זה יהיה המחשב …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by maor_david,

איך לגלות את המפרט המלא שלי כולל מאווררים והכל ואני גם לא ממש זוכר מה הוא (אם מישהו מכיר דרך לגלות ממש לפרטים את המפרט אני אשמח לדעת) אבל הבסיס הוא 2100 3.10ghz intel core i3 sapphire hd5850 xtreme 1gb 1-TB מארז של ANTEC נראה לי 300 קראו לו מאוורר עליון וצדדי במארז + מאוורר למעבד KATANA נראה לי כרטיס רשת + אנטנה לוח אם ASROCK H67M-GE צורב די וי די של סאמסונג זיכרון 4GB RAM DDR3 + מקלדת ועכבר אלחוטיים של A4TECH עד 15 מטר אני אתן אותו גם עם רשימת משחקים חדשים ארוכה ואיכותית כבר על המחשב זה בערך אשמח להערכת מחיר תודה

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  19. מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום...אשמח לקבל את חוות הדעת שלכם לגבי קניית מחשב נייד.יש לי שתי אפשרויות כמו כן חשוב לציין שאני מעוניין לקנות בארה"ב כי שם יותר זול אבל אם אמצא מחשב יותר טוב/זול בארץ אשמח לקנות פה. להלן הדרישות: *אני לא רוצה מחשב מפלסטיק..עטיפה ממתכת או אלומיניום. *המחשב בעיקר לצפייה בסרטים לגיימינג ושנה הבאה אהיה סטודנט להנדסת תוכנה.אני לא צריך עריכה גרפית או דברים שכאלה. *גודל המסך צריך להיות 15.6" *אין לי בעיה עם משקל *זמן סוללה שיהיה סביר *אני חייב יציאות HDMI ָָָ*כונן קשיח אני מתכוון לשדרג לssd *כונן בלוריי לא הכרחי כנ"ל גם cd/dvd *לגבי האחריות הבינלאומית...שמעתי סיפורים על בעיות כאלה ואחרות אבל עם מחירים כאלה לא עדיף פשוט להתעלם? ועכשיו למחשבים.... מחשב ראשון: …

• 7 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by אלבר,

לא למשחקים. מחפש מעבד שנותן ערך טוב לכסף, באיזור 1000 ש"ח. כמה שיותר תמיכה בוירטואליזציה (יריץ מכונות וירטואליות שרתי 2008 R2) לשימוש גם בתוכנות שצריכות כח עיבוד כמו פוטושופ. הלוח צריך לתמוך בעד 32 גיגה זכרון. לפחות 4 כניסות USB מאחור כניסה נוספת לUSB3 - כדאי 6 כניסות SATA בעקרון ללוח מסורס, שיהיה מקום לעוד כניסות וכדומהUSB זכרון צריך זכרון של 16 גיגה, עדיף 2 סטיקים של 8 שיהיה מקום לשדרוג . הכי חשוב - שירות מהיר ואמין בארץ במקרה של תקלות.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  22. הי חבר'ה! מה העניינים? לפני 3 שנים הצקתי לכם כאן ועזרתם לי לבחור את המפרט הבא למחשב הבא: מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Tray לוח אם Gigabyte GA-P43-ES3G כונן קשיח Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB [מאז התווסף עוד כונן קשיח של סמסונג של 500GB] זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1066Mhz CL 5-5-5-15 PK כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 Vapor-X 512MB DDR3 PCIe ספק כח Seasonic SS-400ET 400W מארז ללא ספק Antec Three Hundred קרור למעבד Arctic Cooling Alpine 7 Pro מדוע אני מעוניין לשדרג? הסיבה העיקרית היא שבחודשים האחרונים המחשב קורס ספונטנית אחת לכמה זמן. לפעמים עם שגיאה קריטית. לפני חצי שנה פשוט לא יכולתי לאתחל אותו יותר. מה שעשיתי היה לפתוח אותו ולנקות אותו ה…

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by CRT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-400 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי יריות, BF, COD וכו'.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  24. Started by R0tem1,

4th of july שמח לכולם אני בארה"ב כרגע ואני רוצה לחזור לארץ עם לפטופ שיאפשר לי להתנייד בין דירה בתקווה שתהיה לי\בית של ההורים\לימודים מטרות המחשב: 1. מולטימדיה - יחובר בחיבור HD לטלויזיה 42 ולמערכת רמקולים 5.1 לכן צריך להיות 1080p ואם יש חיה כזו גם יציאת SPDIF 2. פוטושופ - עריכת תמונות (אני עובד כצלם ומצלם כתחביב) 3. בעדיפות נמוכה - משחקים *גודל המסך: 15-17 *משקל רצוי: לא איכפת לי שלא יהיה אולטרא בוק אבל בתחום הסביר לקחת בתיק ללימודים (כבר יש לי תיק מתאים ללפטופ 17) * זמן סוללה: פחות קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI ואם אפשרי SPDIF (לא מצאתי לכן אני שואל פה) * בלוטות: בהחלט * גודל מינימלי של כונן קשיח: ממש לא משנה * כונן CD/DVD? צורב: חובה צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by nikon,

שבת שלום! אני כבר לא זוכר איזה חומרה יש לי במחשב ? ואני זוכר שיש תוכנה די טובה וחינמית שעושה סריקה ונותנת לי רשימה מסודרת על מה שיש לי במחשב ? האם מישהו יכול לתת לי המלצה או קשיור בבקשה ? תודה

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.