עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ras81,

שלום, אני ממש צריך את עזרתכם בשדרוג המחשב שלי, לפי דעתי אני צריך מעבד, לוח אם וזכרונות, את השאר יש לי והם עובדים לא רע. אשמח לדעתכם והמלצתכם, התקציב שלי הוא בערך 2000 שח אבל אשמח לפחות להלן המפרט שלי כעת: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300 Motherboard Name Gigabyte GA-965P-DS3 System Memory 4096 MB (DDR2 SDRAM) Video Adapter ATI Radeon HD 5700 Series (1024 MB) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by bar2133,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מה שאתם חושבים העיקר שלא יהיה חריגה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כמו BF3 וסימולטורים ועריכה PHOTOSHOP ו SONY VEGAS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד ... ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גם ל36" וגם למחשב 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני - גבוה…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום , אשמח לדעתכם בנושא לגבי שינוי רכיבים לפי הצורך תקציב 4K+\- (אם אתם רואים צורך לקצץ במחיר\רמת הרכיבים אין בעיה)) מטרה תכני HD , משחקים , שקט להלן המפרט : מעבד - Intel Core I5-2300 LGA1155 ₪912 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=BX80623I52300 לוח אם - ASROCK H67M-GE LGA1155 ₪465 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=14082 זכרונות - KINGSTON HYPER-X 4GB 1600MHZ ₪114 כמות:2 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=23756 כרטיס מסך - SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE ₪744 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=S6851GD5H כונן קשיח - SEAGATE Barracuda Green SATA 6Gb/s 2TB ₪791 כמות:1 http://www.p-see.co.il/product.asp?pid=ST2000DL003 צורב - SAMS…

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  4. רוצה למכור את המחשב שלי ולקנות חדש רוצה לדעת כמה הוא שווה זכרון 1GB 4X256 samsung SpecTek) מעבד פנטיום 4 GH1.8 Northwood לוח אם Asus P4S800D כרטיס מסךGainward GeForce FX 5200 כונן sumsung צורב LG דיסקים קשיחים: Maxtor 40 GB WD 80 GB תודה מראש

• 42 תגובות
    • 3.8k צפיות
  5. 1. התקציב שלי עד 3500 שח. א. ניתן לנצל את כל התקציב. 2.המחשב מיועד לעיצוב תלת מימד ולמשחק באטלפילד 3. א. בעיקר ל cinima 4d. ב. חשוב שהמחשק ירוץ חלק. 3.אין צורך בציוד היקפי , יש לי עכבר , מקלדת,מסך,צורב ורמקולים. 4. אין צורך שהמחשב יהיה שקט בטירוף. 5.אני לא מתכוון לעשות למחשב אוברקלוק. 6.אין צורך לכלול תוכנות משום סוג. 7.אין לי העדפה לחנות מסויימת. טוב אחרי שסיימתי עם הפורמליות בגדול אני רוצה מחשב שיעבוד בצורה סבירה עם גרפיקה ויריץ את המשחק בצורה טובה תודה רבה לכל העוזרים ,ואני מתנצל מראש אם לא כתבתי את הפוסט בצורה טובה (זה פעם ראשונה שלי פה וגם לא כל כך נוח לכתוב את כל זה מהאייפד)

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Mass Effect 3, Batman Arkham City, The Elder Scrolls V Skyrim, Modern Warfare 3, Rage, Deus Ex Human Revolution, The Witcher 2, Crysis 2, Dragon Age 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1680X1050 (מסך Dell 2007WFP) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב גבוהות. בינוניות למשחק כבד מאוד כמו Crysis 2 3. האם יש צורך בציוד הקפי אין צורך 4. האם יש רכיב…

• 7 תגובות
    • 943 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי?7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים \ עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). השימוש רב כמובן למשחקים ותוכנות כמו פוטושופ , Sony Vegas , Cubase ועוד. רזולוציה שאני משתמש בדרך כלל זה 1980X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?5 חצי חצי , המחשב בחדר והשימוש הרב באוזניות ככה שזה לא מפריע. 6. האם מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ראדון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 8 תגובות
    • 994 צפיות
  9. Started by dolev02,

היי 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500, רק אם ממש הכרחי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…

• 7 תגובות
    • 901 צפיות
  10. ציוד הקייפי לא צריך כרטיס קול לא צריך הארד דיסק לא צריך - קניתי אתמול sata3 ssd 120 GB DVDROM אני גם לא צריך אני צריך מעבד מסדרת I7 ומעלה אני צריך לוח אמ תומך DDR3 ותומך SATA3 - של אינטל בלבד אני צריך לפחות 4 ג'יגה זכרונות של ddr3 אני צריך כרטיס מסך שיריץ טוב את המשחק WITCHER2 - ושל חברת NVIDIA המחשב צריך להיות חזק ומהיר ועם הכי פחות זמן עקבה - ולמי שמבין שיהיה אופציה להתקין עליו mac lion osx תודה מראש לתורמים וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  11. Started by shhfcon,

היי אני רוצה לקנות מחשב ולא כל כך מבין אם תוכלו לעזור אני אשמח... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2700 גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2 וכל הכבדים... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. Started by ReDragon710,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 - 300 (עדיף שלא). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יומיומי כגון אינטרנט, סרטים, מוזיקה, משחקי קלפים וכד'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין לי כרגע את הדגם. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך…

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. שלום, מעוניין לקבל המלצות לרכישת מחשב נייד בסכום של עד 4500 או מקבילו בדולרים (1200$ בערך). יש אפשרות כרגע לרכוש את המחשב בארה"ב אם הדבר כדאי. כמו כן, עדיפות למשהו שנראה טוב המחשב אמור לשמש כתחליף לנייח לכל דבר. * מטרות המחשב? עבודה משרדית, תוכנות שרטוט ועריכה (Solidworks, Photoshop) ומשחקים במידת האפשר. * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיף, אך לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 750GB * כונן CD/DVD? צורב? לא קריטי * כונן Bluray? רצוי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפע…

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי שני מפרטים שנתנו לי שניהם באותו טווח מחירים השני ב 130 שקל יותר השאלה מה משתלם יותר? המחשב htpc שמיועד לסרטים ומשחקים..חשוב שיהיה שקט.. מפרט ראשון: [table][tr][td]AMD Phenom 2 X6 1090T 3.2Ghz 125W6Core AM3 Box Black Edition[/t]606.00 ₪1606.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]Gigabyte GA-870A-USB3L AMD870 CHIPSET427.00 ₪1427.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]Kingston Hyper X Blu 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz245.00 ₪1245.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]SeaSonic S12II-520 520Watt 80Plus Bronze400.00 ₪1400.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]ANTEC Fusion Remote Black HTPC780.00 ₪1780.00 ₪[table][tr][td][/t][table][tr][td][/t]HIS R…

• 5 תגובות
    • 694 צפיות
  15. שלום אני מחפש מפרט מחשב לבת דודה שלי, השימושים הם דברים רגילים כגון גלישה באינטרנט, תוכנות אופיס, צפיה בסרטים וכדומה. משחקים לא ישוחקו שם. יש להתחשב בעובדה שהיא לא כל כך מבינה במחשבים ויהיו הרבה מצבים שתוכנות ודברים שמעמיסים על הזיכרון סתם ישבו שם במהלך חיי המחשב אז בגלל זה אני חושב שצריך לקחת מחשב קצת overkill במחיר צריך להיות כלול גם מסך 22 אינטש תודה רבה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  16. שלום לכולם, אפשר המלצה למחשב נייד עם שלוש שנים אחריות שמותאם לגיימינג (לא HIGHEND) . וכמובן מותג מבית טוב. מה שחשוב בעיקר זה גיימינג . תודה וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by israel_0,

הזמנתי מערכת מעבד INTEL 2500K לוח אם ga-z68p-ds3 זכרון 4GIGA דיסק WD 1T 32MB האם יש למישהו נסיון עם Z68 יש לבורד אפשרות לשים שני כרטיסי מסך ביחד ,האם למישהו יש המלצה כלומר שני כרטיסי מסך פשוטים או אחד חזק? מה עדיף?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by Justniv1,

יש לי כבר את המעבד - i5 2500k מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל כמובן שלא חייב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 , להשתדל מאד שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית-פוטושופ ופלאש, לא תלת מימד, ומדי פעם משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פלאש פוטושופ וגם אפטר אפקט, באופן מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD, BattleField אבל לא באופן קבוע..פעם בשעמום.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ני…

19. Started by Barnaff,

היי, אני מחפש לקנות מחשב חדש ואשמח לקבל את עזרתכם בבנית המפרט שלו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500-700 בשביל ההרכבה והמערכת הפעלה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה (פיתוח , גרפיקה, 3D) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshaop, 3dmax, flash, פיתוח ב directX ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. diablo3, sc2, guildwars 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למח…

20. Started by lessismore,

טוב, שלום לכולם (: אני חדש בפורום, קוראים לי דניאל ואני בן 19 (עוד מעט 20). אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, [הורדתי את הסעיפים שהיו לא רלוונטיים עבורי] 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר [עלות אל מול תועלת ] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ושימוש בתכנות כמו פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים מודרניים, פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים) : שימוש תדיר-כבד. ב) במידה והמחש…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד חזק לצורכי עבודה בתקציב של עד 5K עם המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? - עבודה יומיומית עם תוכנות גרפיות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור (דו מימד), צפייה בסרטים FHD, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - אין חשיבות מיוחדת, משקל סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אין חשיבות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות? - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? - כן * כונן Bluray? - לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה!! רן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by alon23,

הי הרכבתי מפרט ורציתי לשמוע מה דעתם והצעות לשיפור : זה מחשב לגיימינג, אולי בעתיד OVERCLOCK, התקציב הוא 6000 בלי חריגות. הדבר היחיד שישתנה פה זה המעבד שיהיה I7-3770K Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz Tray, יחידות 1 ₪1449 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2465 ‏Noctua ‎Noctua NH-U12P SE2, יחידות 1 ₪236 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3461 ASROCK Z77 EXTREME4 Z77 CHIPSET, יחידות 1 ₪914 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3724 Kingston Hyper X Genesis 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1600Mhz, יחידות 1 ₪356 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2746 SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 256Bit Dual Fan, יחידות 1 ₪1354 http://www.rsm.co.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ano,

בוקר טוב. זה המחשב שיש לי עכשיו : מארז ANTEC 300 ספק FSP 500 ( משהו כזה ) לוח אם msi g41tm-e43 מעבד q8200 זיכרון GEIL 2GB X2 כ.מסך GTX275 896MB דיסק קשיח WESTERN DIGITAL SATA2 1T + עוד אחד של 250GB רק למוזיקה צורב של LG וזהו... והשאלון : 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? המ.. 400\500שח לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. all…

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  24. Started by kolola,

שלום, אני מחפש המלצה לספק כח בין 300 ל400 ש"ח, אם צריך להוסיף עוד קצת כסף אני יקח בחשבון. הספק ישמש לצורך עריכת וודאו. החומרה יהיה מבוסס על לוח ציפסט Z68 זכרונות 8 גיגה - שניים של 4G כרטיס מסך נכון לכרגע 450GS אולי ישודרג לאחד מעל. מעבד מסדרת I5 עם אופציה לשנות ל I7. היום יש כל כך הרבה חברות בשוק זה תמיד מקשה על החלטה. אני מתלבט גם מבחינת חברה וגם מבחינת הספק. מה אתם אומרים? EZCOOL 500W SEASONIC SS-500ET ANTEC 520W NEO ECO HEC COUGER 550W CM FSP 500W הספקים האלה עם 3 שנים אחריות 500W יספיק? אני מבקש רק המלצות בענייני ספק כח.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  25. כפי שמתבקש מהכותרת. מעוניין לרכוש נייד חזק למשחקים - תקציב עד 3000 (עד 25% סטיה מהתקציב). תודה למסייעים

• 5 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.