ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,463 דיונים בפורום זה
-
מחשב למשחקים ללא ציוד הקפי וללא אוברקלוק ומסך...
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מדובר במחשב לאחי. שימושים עיקריים גלישה באינטרנט, משחקים (בעיקר MMORPG) AMD Athlon II X4 640 2mb 3000Mhz Box 4GB Crucial DDR 3 - 1333 - Crucial Original GIGABYTE GA-880GA-UD3H (880GA) 2 x USB3 + 6 xSATA3 CrossfireX+DVI + HDMI + VGA - ATX Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL Enermax PRO82+ Series (EPR425AWT) 425W PSU הוא לא יעשה OC. אולי קטן. לא משהו משמעותי. סה"כ 2800 ש"ח.
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רב אני כבר הרבה מאוד זמן מחכה לקנות מחשב לאח שלי אז נראה לי שעכשיו הגיע הזמן... כמה דברים בקשר למפרט: אני קונה רק מזיגזאג אני לא מתכנן OC בגלל זה לוח כזה אני לא בטוח לגבי הספק כוח,האם הוא יתאים והאם יש משהו יותר משתלם למפרט הזה ? (רק מזיגזאג) המחשב יהיה בקומה שלישית ככה שממש חם האם כדאי להוסיף קירור לכרטיס מסך ולמעבד ? אם כן פרטו תודה מראש לכולם,עידן. הנה המפרט שהרכבתי: 1 Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,177.60 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1,097.93 ש"ח 1 GIGABYTE GA-945P-S3 (945P) - ATX 670.99 ש"ח 1 Sapphire Radeon X1900XT 512MB - VIVO / DVI - PCX - RETAIL 2,289.61 ש"ח 1 WD 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II…
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לעיצוב תעשייתי שמשתמש בתוכנות תלת מיימד (Solidworks, 3Dmax) + תוכנות לרינדור (MAXWELL) וכמובן עריכה ב-Photoshop. יוצא לי לעבוד עם כמה מהתוכנות שציינתי בו זמנית והייתי מעוניין לרכוש מחשב שיעבוד בצורה רציפה בלי זמן המתנה בלתי נסבל שמעכב אותי. בנוסף יוצא לי לצלם המון ולאחסן את התמונות במחשב. וגם לערוך סרטים (ברמה חובבנית+) מסך המחשב ישמש גם לעבודות וגם לצפיה בסרטים\טלוויזיה. -בעתיד ישנה אפשרות לצרף מקרן לצפיה בסרטים. אני לא אוהב לשחק במחשב (מעדיף XBOX360) אבל לא יזיק לשחק גם בNFS במחשב. מיקום העבודה הוא בעלית גג - חם מאוד בקיץ וקריר מאוד בחורף. מה שלדעתי ישפיע על קירור הכרחי. עברו שנים מאז שהתמודדתי עם קניית מחשב נייח, אני משתמש בנייד ששרד אחרי הרבה ני…
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חברה קודם כל מודה מראש על הסיוע... באוקטובר אני מתחיל לימודים, מחפש לקנות מחשב נייד. תקציב: עד 5000 ש"ח. משקל: לא רלוונטי, שיהיה כבד מצידי מסך: רצוי כמה שיותר גדול, לא צריך מסך מגע דרישות\שאלות נוספות: 1. מיועד בעיקר לעבודות סטודנטיאליות וצפיה בסרטים\סדרות. 2. יהיה נחמד אם אוכל לשחק עליו Diablo 3 בעתיד וזה ירוץ כמו שצריך. מעבר לזה לא צריך שום משחק אחר 3. אם אפשר שהתקציב יכלול עכבר טוב. 4. כמו כן צריך המלצה לתיק נוח לסטודנט למחשב נייד, שיהיה בו מקום גם למחברות ושלא יהיה יקר מדי. לא צריך להיות חלק מהתקציב של המחשב. 5. אם אפשר גם המלצה היכן עדיף לי לקנות... 6. בגדול אני צריך את המחשב לפני ה-11 לאוקטובר, ככה שאם לפני זה צפויות ירידות מחירים ושווה קצת לחכות ע…
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב טוב שיחזיק הרבה שנים,לשימוש ביתי(עבודות ומשחקים לא ממש כבדים) התקציב הוא עד 5500 ש"ח,כולל מסך 17 אינץ' דק וכולל צורב DVD.אני צריך גם המלצות על חנויות מחשבים טובות אם אפשר.תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש …
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
מיועד לחמי - יהודי חביב בן 85 שגולש להנאתו הרבה באינטרנט. שימושים נוספים- רואה לפעמים כתבות וידאו. בשנת 2008 רכש מפרט שבניתי לו מאחת החברות שמספקות כאן המלצות ולא שבע נחת. אחרי שנתיים - הלך הדיסק הקשיח. כדי לקבל חלופי היה צורך לשלוח ליצרן וחמי לא רצה להמתין (בלי המחשב הוא לא חי..) ורכש קשיח חדש. אח"כ חווה מס' קלקולים נוספים ותקלות שחיבו הזמנת טכנאי וכל ביקור - 200/250 ש"ח. היום ביקרתי אותו - מחשב לא עולה. המאוורר שיושב על הקשיח - לא עובד. אין לו עניין להזמין שוב טכנאי. נמאס לו. כל הסיפור הנ"ל נועד לכך שעד שיהיה בן 120..., הייתי רוצה לבנות לחמי מערכת אמינה, שתתן לו שקט כמה שיותר. במחשב הנוכחי יש קשיח תקין. צורב תקין- הוא לא מעוניין בהם. הוא רוצה הכל חדש. כל הזמן שולף לי ג…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בלי מסך עם 2 giga זיכרון מיועד לעבוד עם תוכנות photoshop ן premiere
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות + גראפיקה 2D/3D א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual studio , photoshop , Maya 3D– כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במסך גדול יחסית ~22inch 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בי…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב לחברי הפורום, אני חדש כאן ומקווה שאני לא אחרוג מהנהלים. אני סטודנט למקצוע הומני ואיני זקוק למחשב לגיימינג או לעריכת מדיה. למען האמת, אני פשוט לא סובל שהמחשב איטי ולא עמיד ולא אמין. מעבר לכך, אני מעוניין למכור את המחשב הקיים שלי, hp probook בן שנתיים ואשמח לעצתכם לגבי המחיר שכדאי לדרוש עליו. לגבי המחשב שאני רוצה לרכוש: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המירבי 3500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עבודה משרדית, ניגון מדיה ומצגות. כל תוכנות אופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול …
-
- 7 תגובות
- 3.7k צפיות
- 2 followers
-
-
ראיתי פירסום באתר של KSP שמאד שימח אותי בכך שאני נוסע לחופשה בזמן הכי אידאלי השנה, KSP עושים הורדות מחירים גדולים להרבה מהלפטופים שלהם לסוף השנה, ואם מוסיפים להנחות הקיימות את הנחות המעמ אז יוצא ממש משתלם..ככה נראה לי לפחות, אולי הם סתם מחרטטים והמחיר ההתחלתי מאד גבוהה. אני לא באמת מבין לכן באתי להתייעץ אתכם. אני רוצה לקנות מחשב עד מקסימום 3500 שקלים http://ksp.co.il/?select=.271. אין לי דרישות מיוחדות חוץ מזה שיהיה לכל הפחות 15.6 אינטש אחרי שראיתי את המחירים בסניף אילת עם המבצעים אין גם סיבה שאתפשר על מעבד לכן חשוב לי שיהיה I7 עם תדר שעון גבוהה ועם כרטיס מסך ברמה גבוהה. אז מה אתם אומרים, מה הייתם קונים באילת בתקציב הזה? נ.ב. אם יש עוד דברים שאתם ממליצים לקנות שם באילת …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, מחשבי האישי שבק חיים אחרי שנים רבות, ברצוני להרכיב מחשב כמו שרשום בכותרת ואם אפשר בskypc ששמעתי עליהם דברים טובים( ואם זה אסור אני מתנצל). אני מעוניין גם בתשלומים אז אם ידוע לכם על מקום נוסף ואמין שנותן תשלומים אשמח מאוד. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום, בבקשה תעיינו במפרט מחשב שלי, כי אני מעוניין בחחות דעת איך מה לעשות או להחליף כי לשדרג את המחשב הישן שלי... אני לא יודע מאיפה להתחיל, תאמת אני לא ממהר עם זה אני מתכננן לעשות את זה לאט לאט וכאן הבעיה אני לא יודע היכן להתחיל, כי אני לא יכול להרשות לעצמי להחליף את הכל עכשיו (מבחינה כספית כן). בבקשה אנשים אני בדילמה... מאיפה להתחיל ומאיפה לשיים,,, מה יותר כדי לעשות? לשדרג או לקנות חדש?.... עזרה... בבקשה... תודה מראש Some Thing... ;D
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מתכון לקנות נייד .מתלבט בין שני הניידים הנ"ל מה דעתכם? dv9750ej HP:HP יצרן Pavilion DV9750EJ דגם מעבד Intel Core Duo T7500 מעבד 2.2 GHz מהירות 2 MB רמה 2 זכרון מטמון זיכרון 2048MB(2x1024MB) נפח 667MHZ מהירות זיכרון 0 חריצי זיכרון פנויים 2 חריצי זיכרון נגישים 2GB קיבולת זכרון מקסימלית איחסון 250 GB גודל דיסק 5400 סל"ד SATA מהירות דיסק כוננים Yes DVD Multi Burner חריצי הרחבה Yes Secure Digital Type I/II PCMCIA מסך WXGA סוג 17" גודל 1440X900 רזולוציה Yes מצלמה תקשורת Yes מודם 56K 100/100 LAN משולב אתרנט כרטיס רשת Yes Bluetooth Yes WiFi 802.11 גרפיקה Nvidia GeForce 8400 כרטיס מסך …
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום, מצ"ב מפרט שקיבלתי מ-KSP. אשמח לחוות דעתכם. מצורף גם שאלון בקשת מפרט, אם יש לכם הצעות לאלטרנטיבות (בין אם לרכיבים ספציפיים, בין אם לכלל המפרט). תודה מראש! -- 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג, תכנות, סימולציות גרפיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). MATLAB (כבד) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב Battlefield, Star Wars The Old Republic, BioShock, Assassin's Creed -…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: Core 2 Quad Q6600, 1066MHz, s775, 8MB לוח אם: GIGABYTEP35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זכרון פנימי: DDR2 CORSAIR TWIN2X4096-6400C5 800Mhz CL5 2x2Gb DUAL PACK כרטיס מסך: GT 1024MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E8800 דיסק קשיח: HD753LJ Samsung 750GB צורב: LG DVD±RW GSA-H55NB x20 Beige מסך: SAMSUNG שלוש שנות אחריות - 206 BW 20'' LCD 2ms DVI WideScreen Black
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
התקציב- 3500 שקל כולל הרכבה, התשלום יהיה כנראה במזומן. מטרת המחשב- צפייה והורדת סרטים, משחקים )סגנון סימס 2 ו-age of empires 3( והקלטות מוסיקה ברמה חובבנית, ומן הסתם גלישה באינטרנט ועבודות משרדיות... ציוד היקפי-אין צורך במסך, מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך. קירור ועיצוב- עיצוב לא חשוב, קירור-שהמחשב לא יישרף יש צורך בהרכבת המחשב במעבדה. המחשב ייקנה ב-KSP לכן עדיף שהמפרט יהיה רק משם. צריך שתהיה גם אפשרות לצפות בסרטים דרך המחשב בטלויזיה. יש צורך בכונן דיסקטים, מודם, כונן DVD וצורב DVD, כרטיס קול וכרטיס מסך לא מובנים, זכרון 512)אלא אם כן יש אפשרות בתקציב הזה להכניס ג'יגה( ואם אפשר שיהיה ניתן לשדרג בעתיד את המחשב. וספק אמין... שמתי לב שאין כבר באתר של KSP ספק של hec... ז…
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
Core2 Duo E6300 Gigabyte GA-945P-S3-RH 1GB Kingston Dual Channel Sapphire X1900XT 512MB Thermaltake Soprano Black ANTEC 430W 160GB Sata2 8MB 7200RPM WD צורב רגיל של LG. (יש לי צורב DVD בבית) למרות שהתגובות על המארז היו חלוקות.. החלטתי לקחת אותו (כי לא היה שם ממש מבחר ) יצא לי 6200 שקל+- תגובות ?
-
- 7 תגובות
- 802 צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לעזרתכם בבחירת מחשב גיימינג עד 3000 שח , ניתן גם יד שנייה. אשמח אם תוכלו לתת לי מפרט טוב או שתמליצו לי על אחד המחשבים שכבר הציעו לי בפייסבוק [מוסיף את הרשימה] - תודה רבה לעוזרים!! *********************מחשב 1***************** יד 2 ₪2,650 מעבד: I7-3770 @ 3.4Ghz לוח אם: Gigabyte H61M-S2-D3 זיכרון: 16GB DDR3 1333 כרטיס מסך: Sapphire AMD R9 290 4GB אחסון: INTEL SSD 240GB + Seagate 1TB ספק כח: Couger 760W 80+ Bronze מארז: Thermaltake עם חיבור SATA בחיבור וניתוק מהיר בחלק העליון. *********************מחשב 2***************** יד2 2999 שח מארז: ANTEC GX505 תוספת 2 מאווררי לד אדום בפרונט מעבד i7 4770 לוח אם: b85 h…
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש מפרט ב 1500 איטנרנט, עבודות ומשחקים(לא לכבדים, משהו בסיבות ה 128MB זיכרון) ללא מסך, ועם ציוד הקפי של עכבר, מקלת ורמקולים. תודה,
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם . הכנתי מפרט מחשב שהוא : מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 + AC FREEZER 7 PRO ¤912 לוח אם: GIGABYTE GA-G33M-S2L ¤462 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB GDDR3 HDMI : GC-HD485PG3-E3 - RETAIL ¤952 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS ¤363 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤119 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPI ¤450 מארז: COOLERMASTER CENTURION 534 (BLACK/SILVER) : RC-534-SKRB + 460W REV2.3 PSU ¤466 קרור למארז: ARCTIC COOLING 80mm 8L ¤25 מחיר סופי: ¤3749 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il וזה יצא לי בסקיי PC : מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤804 כמות:1 http…
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אשמח לח"ד מקצועית על המפרט הבא - הצעות לשיפור במסגרת התקציב יתקבלו בשמחה והערכה רבה! AMD Athlon 64 3000+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX ASUS A8V 939 TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII eVGA 6600GT 128MB PCI-E FOXCONN ATX TLA-570B בתודה, אבירם
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך מחשב בתקציב עד 3000 שקל, עדיף 2500 אם אפשר - 3000 גבול עליון. מיועד לעבודות משרדיות, משחקים בינוניים, מולטימדיה, ולינוקס. אין צורך בציוד היקפי כלשהוא (מקלדת, עכבר, מסך, רמקולים). יש העדפה לאינטל מבחינת מעבד, אבל אני לא נעול על שום דבר. עיצוב המארז לא חשוב כל כך, קירור ברמה נורמלית יספיק - יהיה נחמד אם הוא יהיה שקט, אבל לא קריטי. יכול להגיע עם ויסטה, יש צורך בהארד דיסק לפחות 250 ג'יגה - מיועד ללינוקס בDual boot. אני מצטער על חוסר פירוט - עבר הרבה זמן מאז שהתעסקתי במפרטים, אז בואו נראה מה אתם מציעים ונתפתח משם. אה, שכחתי לגמרי - אני מעוניין לקנות בנועה מחשבים, אני חיפאי ואין לי כל כך זמן להתרוצץ.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
קניתי את המחשב הזה : http://www.elive.co.nz/hp-pavilion-dv5-1209ax-laptop-t11757.php?utm_source=priceme&utm_medium=cpc אני רוצה לדעת אם יש לי עליו אחריות גם בארץ? ואם לא מה אני עושה בכדי שיהיה לי אחריות? יש לי עליו את כל הקבלות ופירוט הקניה אם צריך.. ודרך אגב איך המחשב הוא טוב מבחינת הרצת משחקים ומדיה? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 752 צפיות
-