ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
כמה אתם חושבים שהוא עלה לפני שנה מעבד: [..] INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1010 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪452 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪95 כמות:4 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪904 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪282 ספק כוח: [..] HEC WIN+ POWER 600 - RETAIL ₪375 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪565 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4160 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרוש מפרט בסיסי למחשב ביתי עד 1.6K ללא מסך לשימוש ילדים בגיל 6 ולצרכים בסיסיים. כולל כרטיס רשת אלחוטי. אופציונלי - רמקולים. תודה רבה מראש! עריכה: גר בהוד השרון, KSP רעננה יהיה מעולה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להחליף את המחשב שלי בן ה5. התקציב גמיש אבל לא להשתולל כי אני סטודנט, אז נגיד עד 2000 שקל ככה. ראיתי באתר של וואלה שופס את המחשבים האלה: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1IW2130750GB,1IWHIC530isit,1IWHIC530,1IWHI2100&pt=1&mc=39&c=718&sc=0 יש לי נסיון טוב עם קניית מחשבים משם, אבל זה לא אומר שאני לא פתוח להצעות. מההבדלים ביניהם והאם יש הצדקה של 300 שקל להפרש? המחשב ישמש לגיימינג בעיקר. אני מעביר מהמחשב הנוכחי שלי ספק כח סיסוניק 600W וכרטיס מסך twintech 9800gt OC xxt http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231 על מה הייתם ממליצים לי? אשמח לשמוע חוו"ד וגם עוד הצעות... תודה רבה,
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחזיק 11 שנה מגיע לי להתפנק ולקנות מחשב חדש. מה שבניתי עד עכשיו זה דברים שאני רוצה אבל לא יודע אם יצא לוח מתאים למעבד החדש. הזיכרון כבר אין לי מושג מה עובד היום מה טוב ולא טוב רק תמליצו לי על דגם טוב. מארז: Antec twelve hundred v3 אני צריך כמה שיותר כוננים קשיחים במארז. ספק כוח אין לי מושג כמה w אני צריך עדיין תעזרו לי בזה בהמשך. לוח אם: Gigabyte אין לי מושג איזה רק אני צריך אפשרויות לשדרוגים ועם הרבה סלוטים pci-e אז אם צריך להחליף מארז אז נחליף. מעבד: החדש I7 3770k זיכרון: 16g G.skill, Kingston, corsair בשנים האלה מי יוצא טוב? כ. מסך: Gigabyte gtx 680 מה ההבדל בין בלי המותג? זה אותו איורור רק שיש עין על המעטפת. כ. קול: Creative titanium fatality זה עם 7.1 אם…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ללימודים רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות ( בעיקר אופיס ואינטרנט) * גודל המסך? 13 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין חשיבות * כונן CD/DVD? צורב? אין חשיבות * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב מיועד ללימודים באוניברסיטה, כפי שרשמתי עדיפות למשקל נמוך וגודל של 13 אינץ', ושיחזיק בערך 5 שעות (יום לימודים). התקציב הוא בערך 2800 ש"ח, עדיף לחסוך כמה שניתן. עדיף מעבד Core i3. תודה לעוזרי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - עד 2,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - עד 2,250 ש"ח . 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - שימוש יומיומי-משחקים אינטרנט וקצת סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - GTA, Call of Duty, וכו.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - עוד לא בחרתי מסך כנראה 22 או 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …
-
- 7 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אהלן חברים, היום קרה משהו מוזר למחשב, הוא לא נדלק. בכדי להדליק אותו אני צריך לחבר אותו לשקע בעזרת המטען שלו ואז הוא נדלק ללא בעיות, רק הנורית של הסוללה מהבהבת בכתום + לבן. יש למישהו מושג מה זה, למה זה ומה אפשר לעשות? בנוסף, הסוללה נמצאת במצב מלא 100% במחשב. *מדובר במחשב נייד של Dell Inspiron N5110 תודה רבה לעוזרים. ארקדי
-
- 12 תגובות
- 11.9k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג בעיקר ותוכנות כגון MATLAB א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LA NOIRE, BATTLEFIELD 3, DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני מחפש מסך סביבות 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמ…
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לבנות מחשב שיהיה למשחקים ולסרטים וסדרות שאני יחבר עם כבל לטלוויזיה(לחסוך סטרימר) ושיוכל להתמודד עם משחקים כמו FIFA 12 NBA ,GTA וכאלה אני מוריד סרטים וסדרות בכמות עצומה ואני צריך שהמחשב הזה ירכז את כל ההורדות+הסרטים+הזרמת תוכן לסטרימר של YES וצפייה במקביל של תוכן על ידי כבל לטלוויזיה וגם אפשרות לשחק במקביל בלי שום גמגומים למינהם תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עד 500 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ,משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כ…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התיאשתי בחיפושים אחר מחשב נייד אז הגדלתי את התקציב והדרישות הן שהוא יהיה אולטרה בוק, 13 אינץ' וזהו. מה הטוב ביותר לתקציב? השימוש הוא בעיקר באוניברסיטה לאינטרנט, כתיבת עבודות והרצת תוכנות דוגמת מטל"ב וסולידוורקס. לפי מה שהבנתי, רוב האולטרהבוקים היום הם חזקים מספיק בשביל הצרכים שלי [תקנו אותי אם אני טועה]. תודה מראש חבר'ה. עריכה : עדיף מחנויות בארץ אבל אם אין דגם מסויים בארץ הוא שיש אחד שהוא עתיד להגיע בחודש-חודשיים הקרובים אשמח לדעת. אגב, אין עדיין אולטרה בוק 14+ אינץ' נכון?
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לילה טוב אנשים, הגיע זמן שדרוג המחשב ורכישת חדש. אני צלם שעובד הרבה על פוטושופ וקבצים גדולים. במצלמות אני מבין מצויין אבל במחשבים... הצרכים הם מחשב חזק עם נפח זיכרון לעבודה על פוטושופ ואפטראפקט, עם אפשרות שדרוג בעתיד כשאצטרך. כמובן כרטיס מסך טוב אבל לא היסטרי. מניח שהגעתי למקום הנכון. אודה לתשובתכם על מפרט ומקום מומלץ לרכישה. מה שנקרא להזמין ולבוא לקחת. תקציב: עד 3200, תודה ושבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט עד 2200 שח (לכל היותר). המפרט מיועד לילד - לגלישה, סרטים ומשחקים בסיסיים. (לא כולל ציוד היקפי). חנות RSM הציעו לי את המפרט הבא, אודה לכם אם תגידו שהוא טוב/לא, או תציעו שיפורים במסגרת התקציב. תודה! [table][tr][td][table][tr][td] שם הפריט [/td][td] אחריות [/td][td] מק"ט [/td][td] כמות [/td][/tr][tr][td] [/t] מעבד Intel Pentium G630 2.7Ghz 3MB Socket 1155 Tray 3 שנים intelG630T 1 [table][tr][td] [/t] Deepcool GAMMA BLADE For Socket 1155/1156/775 AMD 3 חודשים DCGB 1 [table][tr][td] [/t] ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET 3 שנים ASRCKH61MHVS 1 [t…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, אני שוקל בקרוב לשדרג ל-IVY (מובן שאעשה זאת רק אחרי שאקרא ביקורות ואז אחליט), ואולי גם לכרטיס HD 7970/GTX 680 ולכן רוצה למכור את החומרה הנוכחית שלי, אשמח לדעתכם באשר לכמה היא שווה. AMD Phenom II X4 955 כולל קירור Arctic Alpine 64 Pro, סטנדרטי אבל שומר על דממת אלחוט. GIGABYTE GA-890GPA-UD3H SAPPHIRE HD 6870 - דגם רפרנס. הכל עובד טוב ובמצב מעולה, לא מאובק או מתחמם ואפס תקלות עד כה. הכל נקנה מ-KSP בינואר 2011, אזי נותרו 21 חודשי אחריות (למעט הקירור עליו אין אחריות). יש לי את הקופסה של לוח האם בלבד אבל כל האביזרים הנלווים לכל מוצר. אם זה משנה (ראיתי בדיונים נוספים), הם עובדים כעת עם ספק HX 850W של Corsair, נקנה באותו הזמן. אשמח להערכה לכל רכיב בנפרד ולכולם בי…
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
טוב מה שאני רוצה לימכור זה מעבד Q6600 גירסת GO לא עבר OC אף פעם זיכרון DDR2 3X1 ועוד 1X2 (ביחד 5 גיגה ) בנוסף לוח אם של אסוס אבל הלוח עושה בעיות בבוט זה כניראה בעית חומרה אבל אחרי כמה ניסיונות הדלקה המחשב פועל אני כמובן יראה למוכר שהמחשב פועל לפני הקניה בכל מיקרה אני רוצה לימכור את זה כחבילה זיכרונות מעבד ולוח אם ןרציתי לדעת בכמה לימכור אז זה שזה ימכר יחסית מהר אחרי המכירה אני כניראה יקנה מעבד זיכרונות ולוח חדשים
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים טיפה סרטים ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס ואנטי וירוס וכאלה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta, call of duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). זה כנראה יהיה מסך 22 אינץ או 24 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי לכולם, זהו המפרט שבניתי. אשמח להצעות לשיפורים. תודה. [table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 970 [/td][td] 970 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68XP-UD3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 720 [/td][td] 720 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
א- הכי חשוב!! אני יכול להחליף את המעבד לintel i3 כנראה זה מה שאני יעשה ב-הוספתי תמונה של המפר כי לא הצלחתי אחרת בבקשה אני חייב עזרה חוות דעת לגבי המפרט אני בעיקר צריך למשחקים טיפה סרטים ואינטרנט [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
דגם מחשב: Intel מעבדי אינטל: Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14619 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Pro http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12519 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13400 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar G…
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות, אינטרנט, וצפיה בסרטים באיכות HD * תקציב?עד 2000 שח * גודל המסך? 15.6 - חשוב לי שהמסך יהיה איכותי! * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 2-3 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין צורך * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 350 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי לא האם פוג'יטסו מדגם AH-531-10 יענה על הצרכים שלי? http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5934
-
- 8 תגובות
- 842 צפיות
-
-
המפרט שלי: q6600 p35-ds3l 2gb g.skill ddr2 8800GT antec sonata 3 + earthwatts 500W דיסק קשיח 320GB צורב מערכת קירור: scyth kaze master שלה מחוברים: 1.קירור למעבד- zalman cnps8700 led 2.מאוורר 120 מ"מ של זלמן על arctic cooling accelero s1 שעל הכרטיס מסך 3.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מכניס אוויר 4.מאוורר 120 מ"מ של זלמן מוציא אוויר כמה לפי דעתכם הריאלית והמבוססת הוא שווה קומפלט? אם זה משנה משהו- יד ראשונה שמורה מרופא! לא, סתם.. מה שבאתי לרשום זה שיש את כל האריזות המלאות של כל הדברים כולל כל הספרים וכו' וכו' לדעתי אחריות אין כבר על כלום...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד Netbook עד 13.3" ולא פחות מ- 12.1". דרישות מינימליות: מעבד: Dual Core זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 320GB לפחות יציאות: 3xUSB לפחות, HDMI, קורא כרטיסים, אוזניות מצלמה + מיקרופון מובנה * סוללה רגילה (לא מובנית) כמו שיש ל- LG P210 (לא רוצה כזה) מערכת הפעלה: אפשר עם ואפשר בלי. סוללה: 6 תאים ומעלה. תקציב: 2200 ש"ח עם סטייה של עד 200 ש"ח לכאן או לכאן. שימושים עיקריים: לימודים, משרדי, סרטים. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
צריך עזרה ברכישת מחשב נייד/נטבוק (לאח שלי) דרישותיו: שיהיה קטן וקל עד (אזור ה13 אינץ') השימושים הם בעיקר לעבודה בתוכנות אופיס/עבודה משרדית, הקרנת מצגות/סרטונים (לא HD, צנוע) אין דרישות ספציפיות לגבי מפרט, שיהיה כזה שהסוללה תחזיק יחסית הרבה זמן בין הטענות דגש על חברה/דגם אמין התקציב הוא עד 2200 ש"ח תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3 , call of duty modern warfare 3 , gta iv , crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 גודל מסך 23' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קצת רקע, תיכננתי לקנות מעבד IVY BRIDGE כשהם אמורים לצאת אבל הגעתי הבנתי שהמעבדים שיוצאים לא נותנים תמורה משמעותית מבחינת ביצועים לעומת SANDY BRIDGE, ובנוסף הם לא שייכים לHIGHEND . אני מתכנן לרכוש (intel core-i7 3930k(3.2 והבנתי שאפשר לעשות לו המהרה ל3.8. מה התקציב המקסימאלי? 9,000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידה ויש צורך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית: 3ds Max,Maya2012,PHOTOSHOP cs5 after effects cs5 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.DIABLO 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של …
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה גרפית תוכנות תלת מימד(MAYA 3DMAX א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).3DMAX MAYA פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.לא מיועד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא ידוע כרגע. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות עד כמה שניתן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-