עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bigkatan,

עד כמה משתלם להזמין חלקים מחו"ל? למישהו יצא להתנסות בזה ויכול להמליץ על מ'ס אתרים??? תודה.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by חובב,

[r/font] * גודל המסך? מ13 ומעלה * משקל רצוי?--- * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)---- * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI וVGA * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח?לא קריטי * כונן CD/DVD? צורב?----- * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?אולי יש אפשרות להביא מחול חשוב לקחת בחשבון * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא קריטי אבל לא יזיק * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא המחשב הוא ללימודי הנדסת מכונות מתכוון לרכוש את המחשב בערך בעוד כחודש חודשיים העדפה היא שהמחשב יהיה כמה שיותר זול ויתאים ללימודים של 4~ שנים אין צורך בדברים אחרים ..כמה שיותר זול.. תודה על העז…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  3. שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי בהרכבת מפרט לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 600 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Assasin's Creed Revelation, Call of Duty: MW3, Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב . 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות כמה שאפשר…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. המחשב הוא לחבר שלי, סטודנט במקצוע הומני שנגנב לו המחשב הקודם. את המחשב קונים בארה"ב ומביאים לפה, אז המחיר הוא מחיר ללא משלוח וכו'. * מטרות המחשב? - בעיקר כתיבה בזמן הרצאות, אבל גם צפייה בסרטים ועבודה כללית. * גודל המסך? - 14 אינצ' * משקל רצוי? - אני לא יודע מה המשקל הרגיל, אבל משקל שלא יקשה על הסתובבות איתו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? - * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - HDMI, USB3 * בלוטות? - לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? - כמה שיותר גדול * כונן CD/DVD? צורב? - צריך צורב * כונן Bluray? - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - יעזור אם תהיה אחריות בארץ, יקנו את המחשב בארה"ב. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למע…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  5. היי , אני צריכה לקנות מחשב נייד שיהיה מספיק חזק לעבוד עם סוליד ווקרס פוטושופ keyshot אפטר אפקט וכו.. מבחינת תקציב משהו בסביבות 6000-7000, מחשב pc. עד כה היו לי ניידים של טושיבה ואני דיי מרוצה, אבל ייתכן וישנן חברות שיהיו יותר טובות ופשוט אני לא מכירה ... הסתכלתי על מחשבים שיש להם מעבד של I7, הבנתי שזה טוב.. אבל בכל הקשור לסוג של כרטיס מסך זיכרון וכו אין לי הרבה מושג אז אשמח לקבל איזשהן המלצות למחשבים או טיפים איך לבחור.. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by z999,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד לילדה בת 15, תקציב של 2200 שקל מקסימום. * מטרות המחשב? מחשב אינטרנט ממוצע, פייסבוק-סקייפ-מסנג'ר ושיעורי בית, עדיפות ליכולת לנגן סרטי HD * גודל המסך? היא ביקשה מחשב לא גדול (לא 15), אבל אני גם לא רוצה שזה יהיה מחשב מזערי (12) שאי אפשר לעשות עליו כלום, היא תעשה עליו עבודות לבית ספר. * משקל רצוי? אין העדפה מסויימת, אני מניח שהמחשב יישאר בבית רוב הזמן וכשהוא ייצא זה יהיה למרחקים קצרים בתוך תיק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין דרישה משמעותית אבל אני לא רוצה מחשב שלוקה בחסר במחלקה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI יהיה בונוס חביב ליום שבו תשודרג הטלוויזיה בבית. * בלוטות? אממממממ... כן? י…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  7. מחפש מחשב נייד בסביבות ה3000 שקל. המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט ולתוכנה בשם אוטו קאד(תוכנה לשרטוטים). לא יודע איזה גודל מסך עדיף לי תודה!

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  8. Started by mikish99,

אני שוקל בימים אלו לקנות מחשב סטנדרטי ובסיסי לשימושים שלי כמו אינטרנט, סרטים, אופיס, ועוד.. עד מחיר 3500 ש"ח אני רואה מחשב בדגם עם מפרט מצוין וחזק מצויין יחס למחיר שלו. מחשב נייד "15.6 HP G6-1260SJ A1Q03EA 2.4GHz יש את מחשב נייד חברת DELL אחת החברות נחשבות וטובות בעולם, אותו מפרט הזה פשוט יקר ביותר. וגם אני לא צריך את מחשבון במקלדת בפינה הכי ימנית. אני לא משתמש אף פעם בגלל העדפתי את מחשבתי שרציתי כנ"ל בלי מחשבון רק מקלדת יותר נוח בשבילי, וזה מחשב היחיד שבא בלי מחשבון. ומה אתם אומרים? או לתת לי הצעות מחשב נייד בחברה אחרת באותו מפרט?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אני צריך המלצות לניידים עד 3000 שקל הכי חזקים שאני יכול לקנות במחיר הזה ! שיהיה מעבד הכי חזק שיכול להיות במחיר הזה זיכרון עד 4 גיגה מינימום וכרטיס מסך מהחזקים במחיר הזה איזה נייד יש לו קומבינה טובה מהכל במחיר כזה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה , המחשב יהיה לצפייה של סרטים באיכות HD , שימוש מסיבי באינטרנט ובתוכנות WORD [יהיה שיך לעבודה משרדית שתבוצע בבית], ומשחק אחד ישן ואהוב , generals:zero hour המפרט הוא: GA-H67MA-USB3-B3 I-3 2120 + Evercool BUFFALLO 8GB kit (4GX2) DDR3 1600 WD 500G SATA 3 Caviar Blue Sapphire 6670 1G GDDR5 seasonic 500W SS-500ET Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E Microsoft Wireless Desktop 3000 V3 Gaming Case DVDRW LG sata x24 Windows 7 Home Premium 64Bit Heb כל זה ב3033 המארז זה משהו שאני לא מוותר עליו , ככה שעליו אני לא מתפשר.. התקציב שלי הוא 3200+- כי אני צריך עוד לקנות מסך... תודה רבה רבה לכולם על העזרה!!

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במקסימום ביצועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים בכל תקופת זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  13. שלום לכולם! תקציב מינימלית אך חייב לענות על כל דרישות HD מסך אינו נכלל

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  14. Started by hakiyarok,

יש לי 1000שקל בערך ואני רוצה לדעת מה כדאי לי לשדרג במחשב, המארז כבר ישן מאוד לבן כזה ומכוער הזכרונות לא משהו לפי דעתי.. 2 סטיקים של 512MB כל אחד --- הכל DDR 2 ו 2 סטיקים של 1GB כל אחד --- הכל DDR 2 System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: GA-MA770-UD3 BIOS: Award Modular BIOS v6.00PG Processor: AMD Phenom II X4 955 Processor (4 CPUs), ~3.2GHz Memory: 3072MB RAM Available OS Memory: 3070MB RAM כרטיס מסך: ati readon 4850hd 1gb מה אתם מייעצים לעשות?

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  15. או שהסוקט הזה הולך להעלם עם יציאת מעבדים חדשים ? אני קצת לא מעודכן לגבי מה שהולך לצאת ...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by omerpld,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, יש לי כרגע ATI REDAON 4850 ואני כבר שנתיים איתו. אני צריך משהו שהוא לא יותר מ450~500 שקל אני לא בטוח אבל נראה לי שהספק כוח שלי הוא 360W תודה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  17. אני מבקש להתייעץ בקשר למפרט למחשב .השימושים העיקריים גלישה באינטרנט, דואר אלקטרוני, פוטושופ, קצת פריהנד. קבלתי את ההצעה המצורפת כאן והמחיר 1748 ש"ח. הבן שלי אומר שהמפרט מעבר לצרכים שלי.אשמח לקבל חוות דעת והמלצות. כמו כן לגבי המארז +הספק ניתנת אחריות רק לשנה - האם זה סביר ? בתודה מראש.הקניה מתוכננת בחנות rsm intel Sandy Bridge Core i3 2120 Socket 1155 3MB 3.3Ghz 65W Tray Cooler Master X Dream i117 RR-X117-18FP-R1 ASROCK H61M-HVS S1155 VGA HDMI H61 CHIPSET Kingston 4GB DDR3 1333Mhz CL9 KVR1333N9/4G WD 500GB 7200RPM 16MB Sata3 AAKX WD5000AAKX CompuCase 6K31 Black + Hec-300VN

18. שלום רב, אחרי שנים של ציפייה לדיאבלו 3 סוף סוף זה קורה! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, עדיף כמה שיותר קל (רציתי 12-13 אינצ' אבל הבנתי שזה לא ריאלי - אז לכל היותר 15 אינצ', עדיף פחות). אני עוברת בקרוב לארה"ב, שם גם ארכוש את המחשב, כך שלא חשוב לי השירות בארץ. המחיר מאד גמיש. ברור לי שהבעיה העיקרית היא כרטיסיי המסך, אני לא מבינה בזה דבר, ואמנם יש את רשימת הכרטיסים הנתמכים כאן: http://us.battle.net/support/en/article/video-card-support-for-diablo-iii אבל הכרטיסי מסך שראיתי בלפטופים לא מופיעים, ואין לי מושג כיצד להשוותם למה שכן מופיע. כרטיסי מסך שנתקלתי בהם: lenovo y series: NVIDIA GeForce GT 555M 1GB graphics AMD Radeon™ HD 7690M 1GB graphics dell 15 xps: NVIDIA® GeForce®…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. היי, אני רוצה לקנות מחשב נייד חדש מארצות הברית. הדרישות שלי לפי סדר החשיבות: קל ולא גדול מידי - "13- "14. שיהיה עם יכולת עיבוד טובה (לא למשחקים אלא עיבוד ממש לצורכי עבודה). כזה שניתן להוסיף ולקנות לו עמדת עגינה - כרגע יש לי T500 קצת ישן, הוא איטי ונראה לי מגושם. עיצוב ונוחות שימוש. האם יש כזה קיים?? אשמח לעזרה..

• 16 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by LIgor86,

שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום לכולם ! החלטתי שאני רוצה לבנות מחשב בעצמי ולא לקנות אחד מוכן שבכלל לא עונה לכל הדרישות. אני די מבין בכל החלקים של המחשב, אבל הנה הבעיה: אני לא ממש מבין. יש לי תקציב של 6000 שקל, מה שאומר שלא ממש מומלץ לבנות מחשב בתקציב כזה כשאין לך מושג מהחיים שלך ??? (טוב, אולי קצת ...) חלק אחד כבר קניתי מכיוון שהוא היה במבצע ועלה רק 1560 שקל-כרטיס מסך ASUS GTX 580 (יש לאייסוס כמה דגמים. לחצו כאן כדי לראות פרטים על הדגם הספציפי ). עכשיו נשאר לי לקנות את שאר החלקים. אני רוצה לבנות מחשב שיריץ את המשחקים הכי הכי כבדים בצורה חלקה על מקסימום גרפיקה. (יש לי 6000 שקל תקציב, אז זה אפשרי ) אשמח אם תוכלו להמליץ לי על חלקים למחשב גיימרים טוב בהתאם לתקציב... תודה לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by SUPER300,

שלום לכולם ! התחלתי לא מזמן להרכיב לעצמי מחשב חדש, והגעתי לחלק של בחירת זיכרון הRAM (קניתי לבינתיים רק כרטיס מסך). מה עדיף? לקנות זכרון 2x4GB במהירות של 2133 Mhz, או לקנות זכרון 4x4GB במהירות של 1333MHz? (המחשב מיועד למשחקים). תודה לכל העוזרים!

• 7 תגובות
    • 899 צפיות
  23. Started by SUPER300,

שלום ! אני מעוניין לקנות מעבד חזק שיתאים למשחקים כבדים (דרך אגב, יש לי כרטיס מסך ASUS GTX 580). אני מתלבט בין i7 2600k לבין i5 2500k. הi7 עולה 400 שקל יותר וזה לא נראה לי שווה את זה, אבל מצד שני אני מעדיף ללכת על "הכי טוב ובטוח".. יש למישהו איזו המלצה על אחד מהם, או המלצה על מעבד אחר בתקציב של עד 1600 שקל? דרך אגב, אני מעוניין לעשות אוברקלוקינג אם זה משנה...

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by arigo,

שלום רב, אני בחנתי את המפרטים שמופיעים למחשב משרדי שאתם מציעים באתר: מעבדIntel i3-2120- Tray550 פתרונות קירור למארזArctic Cooling Alpine 1165 לוח-אםAsrock H67M-GE520 זכרונותCrucial/Kingston/Transcend/Corsair/G.Skill/Micron 1X4GB 1333Mhz DDR3120 כונן קשיחSamsung/WD/Hitachi/Seagate 1000GB SATA2/3550 כונן אופטיLG/Samsung DVD-RW SATA110 כרטיס מסךמובנה מארזNZXT Source 210 Black/White220 ספק כחHec Cougar-RS 400W220 הבעייה שאני מחפש מחשב שיהיה פיזי קצת יותר קטן ניתן לקבל מחשב כזה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. היי, השאלה בכותרת. אני מעוניין במחשב מיני לחיבור לטלוויזית LED של פיליפס 46''. אני ארצה להריץ ממנו סרטי FHD, השאלה אם מחשב כזה יעמוד בזה? חשבתי או על האקסטרימר הזה או על ה-ZOTAC הזה מה דעתכם? יש אפשרויות אחרות/טובות יותר?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.