עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ktgw,

שלום חברים, לאחר חיפוש, הגעתי למסקנה שהחשב הנייד שהכי מתאים לי כרגע הוא ה - Asus X402CA מדובר במחשב נייד עם מסך 14 ברזולוציה של 1366x768 מעבד i5 ודיסק של 500GB. המחיר שהגדרתי לעצמי היה בין 3000 ל - 4000 ש"ח, והתמורה למחיר נראתה לי הטובה ביותר, למרות שהתפשרתי קצת על הרזולוציה. הבעיה שלא מצאתי בשום מקום ביקורת רצינית שעשו ללפטופ, וכן אין לי מושג לכמה זמן תספיק הבטריה בשימוש של אינטרנט ב - Wifi (שזה הכי חשוב לי). האם מישהו מכיר את הלפטופ ויכול לתת לי חוות דעת? בנוסף אשמח לשמוע על חלופות ללפטופ אם אתם חושבים שיש כאלו במחיר ובמפרט (אם דומה או זהה). כמו שכתבתי, השימוש העיקרי זה גלישה באינטרנט ב- WIFI קצת אופיס אולי סרט פה ושם (כל השאר זהה רצוי מסך 14, או 13.3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום וברכה. אני מחפש מחשב למשחקים נכנסתי למדור מפרטים וראיתי את המפרט הנ"ל: http://hwzone.co.il/?printPage=yes&item=137991&section=293&peri=0 אני צריך מחשב עד 3000 שקלים אפשר לחרוג עד 500 שקלים בעיקר למשחקים . המפרט משום מה נראה לי טיפה מיושן וחיפשתי עוד מפרט במדור ולא מצאתי משהו מדויק כמוהו לדרישות שלי אני אודה לכם מאוד אם תרכיבו לי מפרט מתאים . ערב טוב.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אין צורך באביזרים (מסך, מקלדת וכו') מבקש בהמלצה גם כרטיס מסך ומארז. למעשה מדובר בשילוש + כ.מסך + מארז תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Radioheadz,

לא משנה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים, אני מעוניין להשתדרג ולרכוש מחשב חדש עבור גיימינג ופיתוח (פרויקטים גדולים). כרגע יש לי 1060 שאני הולך לחבר אותו למחשב, אני נוטה לשדרג כ.מ. כל שנתיים-שלוש, לכן אשמח אם נבחר במעבד שיהיה רלוונטי עבור גיימינג גם בטווח הרחוק. המון תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Pomki,

שלום לכולם ותודה מעבד: 779 ₪ - intel Six Core i5 11400F 2.6Ghz-4.4Ghz Rocket Lake S1200 Tray קירור אוויר למעבד: 198 ₪ - CoolerMaster Hyper 212 TURBO DUAL (2x120mm) ARGB לוח אם: 399 ₪ - Gigabyte GA-B560M DS3H זכרון: 329 ₪ - * חדש במבצע * - 16G (2x8G) Kingston FURY BEAST DDR4 3200Mhz CL16 כרטיס מסך: 3450 ₪ - * בהרכבת מחשב * - ASUS GeForce RTX 3070 8G Up To 1755MHz DUAL V2 דיסק קשיח: 421 ₪ - * חדש * - KINGSTON 1T SNVS NVMe R/W Up To 2100 / 1700MB/s 3 Year Warranty ספק כוח: 256 ₪ - * מבצע * - ZALMAN 700W ZM700-LXⅡ 80 PLUS 3 Year Warranty מארז: 256 ₪ - Antec P82 FLOW 4X120mm Fan Tempered Glass משלוח: 39 ₪ - על ידי חברת שליחויות חיצונית - עלות עבור …

7. Started by Alonreg,

היי, אני יודע שזה כבר נשאל פה פעמים רבות, קראתי המון פוסטים לפני שכתבתי את הפוסט הזה, אבל אני מתבלבל בין כל האפשרויות... אני מחפש מחשב נייד למטרות לימודים באונ' וצפייה בסרטים, הכי סטנדרטי שיש בלי בקשות מיוחדות. מה היא בעצם האופציה הכי טובה כיום למחשב שיעשה את העבודה וגם יחזיק לי כמה שנים? מטרות המחשב? לימודים וסרטים. * גודל המסך? 13-14. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד, כמובו שזה יתרון אבל. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג ש…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amig,

הי, הומלץ לי על המחשב הנייד הזה ללימודים: Asus ZenBook UX303UA-R4241T. מצ"ב קישור - http://ksp.co.il/?uin=30236. רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב, באופן כללי, והאם הוא ייתן לי את ה value per money הטוב ביותר עבור הצרכים שלי. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב : לימודים, צפייה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד ע…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by R.E.L19,

שלום וברכה, שמעתי רבות על האתר והפורום הזה בפרט על המקצועיות שלו. מחשב שקניתי לפני 3 וחצי שנים ככה כנראה עקב התחממות נהרס (איימאדי 2500+, לוח אנפורס של אביט וכו.) בחנות הציעו לי לשדרג לשתי אפשרויות ואם תוכלו ועזור או להציע משהו משלכם זה יהיה אדיר amd 4200 gigabyte nforce m555-s3 2*521 ddr 2 800 הרץ או intel duel core 4400 לוח אם של אסוס שמתבסס על צ'יפ 945 או 965 שיותר יקר וזיכרון 2*512 667 הרץ או 800 אם אקח את הלוח היקר יותר תודה רבה ! =)

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by natanel102030,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל לנצל לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקי מחשב בינוניים ( CS לגרסאותיו ודברים כאלו, רצוי על הגדרות גבוהות ) - תכנות Visual studio וEclipse - צפייה בסרטי בלוריי מלא - שני מסכים שמחוברים כל הזמן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24" IPS או PLS 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא קריטי. שלא יהיה טרקטור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by thelookout,

אהלן אני מחפש מחשב חזק לעריכה גראפית (6 מעברים וצפונה..) בקשר למעבד - עברתי על בנצ'מארקים בנוגע למעבד - אני חושב שאני דיי מקובע על AMD 6000 אבל אם אתם חושבים שיש מעבדים אחרים שאם משווים אותם לAMD ביחס של עלות מול תועלת והם יותר יעילים - אשמח לשמוע הצעות אחרות ומגוונות (גם מהמשוגעים למיניהם) זכרונות - כיוונתי על ה4GB וצפונה - או שיש משהו אחר שמומלץ כרטיס קול/מסך - כל עוד הם יפעילו MINES SWEEPER זה מספיק לי לוח - אם אפשר במסגרת התקציב תמיכה בDDR3 - זה יכול לעזור, אבל אם לא - גם DDR2 יפנק אותי הארדיסק - אין לי ממש מושג, העיקר שיחזיק הרבה (הפסקות חשמל ובכלל יחזיק את ה3-4 שנים שלו בשקט) אני לא צריך מסך וציוד הקפי, גם לא מערכת הפעלה, המחשב מיועד להרצת WINXP SP1 (במידה ונלך על A…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום כולם אני בקרוב מאוד קונה חדש ויש לי התלבטות בין מק יפה ומעוצב לפי סי מרעיש וחזק אז אם אתם יכולים לעזור לי להרכיב מפרט ב7K +- שיהיה בו כרטיס מסך של נוידיה 7900 או רדאון 1900 ו2.0GB ראם וצורב לייט סקרייב ומסך דק בין 17 ל19 מה שנכנס בתקציב ועדיף שהמסך יהיה מסך HD תודה עמית

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני מורח את הקנייה הזאת מלא זמן , אבל It's About Time . תקציב : 6,000 שקל (חריגה של מקסימום 100 ש"ח) מטרות : אינטרנט , סרטים , משחקים כבדים . דרוש : מסך LCD של סאמסונג , 160GB בHD , הרכבה במעבדה . לא צריך : ציוד היקפי ( רמקולים,מקלדת,עכבר ) אני לא רוצה מKSP , ואני משלם באשראי (לא משנה כמה תשלומים) . (העדפה לחנות באיזור המרכז או משלוח זול) תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם, אני נוסע לאילת לחול המועד, ואני מעוניין לקנות מחשב נייח (ללא מסך וציוד היקפי) חדש לגמרי. המחשב ישומש לעבודה עם תוכנות סימולציה (כמו MATLAB,OrCAD PSPICE וכו'), תכנות ושימושים רגילים. התבססתי על מפרט המחשב שמופיע תחת מפרטים מומלצים->רב תכליתי-> #26 מפרט ב 5080 ש"ח. הבעיה שלי היא ש KSP באילת לא מחזיקים בכל החלקים של אותו המפרט (ספציפית המעבד והכרטיס מסך) ועכשיו אני בדילמה אמיתית באשר לאיזה חלקים אחרים עליי להחליף. להלן המפרט עליו התבססתי: [TABLE=width: 1035] [TR=class: firstl, bgcolor: #E4E4E4] [TD=align: center]פריט[/TD] [TD=align: center]תיאור[/TD] [TD=align: center]מחיר[/TD] [/TR] [TR=class: specs even] [TD=class: part]מעבד[/TD] [TD=class: model]Intel i7…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מפרט מספר 1: [table][tr][td]מעבד אינטל פנטיום 4 64 ביט מהירות LGA775 3000 דגם 630 זיכרון מעבד 2MB קאש זיכרון DDR2 512MB מהירות 667 חברה OEN כונן CDRW X52+DVD ASUS/SONY/Samsung לוח אם VIA P4 775 P4M900 VGA+AC+LAN של חברת Giga Byte עם חיבור PCI-EX דיסק קשיח Seagate 80GB 7200RPM דיסק קשיח SATA 2 מקלדת 108 מקשים עכבר אופטי בחיבור PS2- המקלדת והעכבר מגיעים כ-סט של חברת GigaByte דגם - GK-KM5000 שחור רמקולים שולחניים מהודרים 550 W- כולל מגבר פנימי מסך דק "17 LCD TFT שלוש שנות אחריות (לא החלפה של אחד באחד) כרטיס מסך OB 6 יציאות USB - 4 מאחורה ו2 מקדימה זיכרון כרטיס מסך - עד 128MB כרטיס הקול תומך 7.1 כרטיס רשת 10/100 כניסת PCI-EX הספק של ספק הכוח…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1038 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: ABIT IB9 מחיר: ¤635 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 7300GT 256MB DDR2 128 BIT DVI TV/O - GV-NX73T256P-RH - RETAIL מחיר: ¤522 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤418 אחריות: שלוש שנים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: RAIDMAX SCORPIO 868 BLUE+ 400W PFC PSU מחיר: ¤389 אחריות: שנה. סה"כ למפרט: 3,795 השאלות שלי: האם המפרט יתמוך בכל הדברים הרשומים בנושא כולל בוויסטה בצורה אופטימלית יחסית למחיר? האם הרכיבים השונים יתפקדו …

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by KF,

שלום לכולם,חג שמח! ברצוני להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים בתקציב של עד 4K. (מפנדה מחשבים/TMS) החלקים שיכללו הם מעבד,כ.מסך,לוח אם,זכרונות (4GB) והארד דיסק (80-120GB). אין צורך במסך ובכל ציוד היקפי נוסף. המערכת תעבוד בתוך המארז GIGABYTE 3D AURORA עם הספק enermax 420w מה שחשוב לי במחשב זה שיהיה כרטיס מסך טוב (עד היום עבדתי עם x1950 pro 512mb AGP וכנראה שהוא לא הספיק). בנוסף אם תהיה אפשרות להכניס בתקציב הזה מערכת לOC זה יהיה מצויין. אשמח לקבל הצעות,תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by KF,

היי אשמח לקבל המלצה למחשב נייד לסטודנטית עד 3500 ש"ח. דגשים : *מסך 14 מט *סוללה חזקה *קל משקל *זיכרון 8-16GB SSD WIN10 אין תוכנות מיוחדות .. בגדול גלישה באינטרנט , סרטים , וורד , אקסל , מיילים , זום וכד'. אפשר לחרוג אבל ממש מעט במידת הצורך.

19. היי, מדובר במחשב להורים שכל השימוש שלו הוא גלישה ברשת, שידע להרים וינדוס 10, כרום וסקייפ. אם אפשר להכניס בתקציב גם SSD אפילו בנפח קטן (נניח 256 גיגה) אז אחלה. אני כן רוצה שהמארז יהיה קטן (הם לא ישדרגו או יתעסקו איתו). ספק איכותי (יש מדי פעם הפסקות חשמל ואני רוצה משהו שישרוד את זה). 2 הדרישות האלה יותר חשובות מה-SSD. בלי מסך ובלי ציוד היקפי. אשמח אם תרכיבו לי ב-Ivory

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. אשמח להמלצות: 1. תקציב מירבי – רצוי עד 5000 ניתן לחרוג ל- 6000 – אשמח לחסכון במידת האפשר. 2. שימוש המחשב – פוטושופ (עריכת תמונות) ושימושי אינטרנט, אופיס וכד' 3. אין צורך בציוד היקפי 4. נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי. המחשב יושב בממ"ד ולא ישנים לידו 5. גודל פיזי – לא מפלצת. 6. מע' הפעלה – win10 pro ואופיס (גרסה אחרונה ומלאה) – ממשקים באנגלית עם אופציה לתמיכה בעברית כמובן. 7. גרים בבקעת אונו – אם החנות בסביבה, עדיף. אין העדפה לחנות מסויימת. (סביבה כוללת את פתח תקווה, בני ברק, רמת גן, אור יהודה, ראש העין וכד'). 8. אשמח לרכוש בזמן הקרוב (נאמר בחודש הקרוב) 9. חיבורים – מבחר גדול של…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום חברים. הגיע הזמן לשדרג את המחשב הקיים שלי (בתקווה שאפשר לעשות דבר כזה). האם ניתן לשדרג את המחשב בתקציב הנ"ל כדי להגיע למכונת משחקים טובה? האם צריך להחליף את הבורד או שפשוט אפשר לשדרג דברים עליו? מפרט המחשב מופיע מצד ימין. תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אורח טל
    Started by אורח טל,

שלום, אשמח להמלצה למחשב נייד , מעוניין במספר אופציות עם הנתונים הבאים: מעבד i5 ומעלה. Ssd+ אחסון 1 טרה מסך hd זיכון 8gb ומעלה מיועד לעבודות מזדמנות בפרימייר ופוטושופ, צפיית סרטים, שימוש משרדי ומשחקים לעתים רחוקות (בעיקר ישנים). תקציב 3500? אשמח אם ניתן לצמצם אותו או להצדיק ניצול מקסימלי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מחפש לרכוש מנורת מסך CCFL בארץ עבור נייד NC6220 HP מסך LCD 14.1 אינטש. בכל האתרים שפניתי מוכנים לבצע בתשלום את השירות של החלפת נורת המסך, אולם לא מוכנים למכור את המנורה בלבד. בEBAY ובארה"ב העלות סה"כ בסביבות $10, אולם המנורה מאוד רגישה ושבירה והחשש הוא משבירה במשלוח. מעוניין להחליף את מנורת המסך (קטודה קרה) לבד!. 2. האם יש אפשרות להחליף את כל המסך לסוג המסכים החדשים הפועלים עם תאורת LED-ים (הכולל גם החלפת האינוורטר למתח גבוה, ב-בקר למתח עבודה של LED-ים) במסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by LENOVO,

ש לי מחשב נייד lenovo s10-3 ויש לי 1 RAM... עכשיו אני רוצה להחליף ךזיכרון הזה http://www.ebay.com/itm/2GB-RAM-MEMORY-4-Lenovo-IdeaPad-S10-3-S10-3c-DDR3-/270790530998?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f0c5f97b6#ht_1787wt_1163 איל אני יכול לדעת אם המחשב יכול להחזיק כזו כמות של זיכרון? זה המעבד: Intel® Atom™ Processor N450, 1.66GHz כרטיס מסך: intel® graphics media accelerator 3150 גודל מסך: ‎10.1'' high-defnition LED backlight display, 16:9 widescreen מערכת הפעלה ‎Windows 7 Starter 32 bit המחשב יצליח להחזיק את התוספת של הראם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by free_me_0,

הגיע הזמן להחליף את הנייד שלי. ומצאתי נייד שניקנה לפני חודש .אפילו את הניילונים הבחור לא הוריד ככה עבד איתו. לבחור אין מושג כמה לתמחר אותו.ואני רוצה להיות הוגן. לא מצליח למצוא את הדגם הספציפי הזה באתר היצרן רק דומים. דגם-MSI GE620DX את הדגם מצאתי אבל מפרט שונה מפרט I7-2670QM NVIDIA GT 555M/2GB DDR3 15.6 HD 1366X768 DDR3 4G HDD 640G MINDOWS 7 HOME PRAM OA 64 BIT מה נותנים עליו ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.