עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omri0910,

שלום, אני חדש פה, ולא בטוח שהפורום הזה עדיין פעיל (שמתי לב לכמות הודעות מעטה בכמה טרדים האחרונים), אבל אני אנסה בכל זאת. אני מעוניין להרכיב מחשב לתוכנות כבדות (אני מצלם ועובד המון עם לייטרום \ פוטושופ, VIEWRIM למינהם וכו') על שני מסכים בFHD. 1. תקציב מקסימלי: 6.5K-7.0K כולל מע"מ. אני אסע לאילת להביא אותו (רוב הסיכויים KSP), ככה שבפועל המערכת תעלה קצת פחות. 2. השימוש העיקרי יהיה עריכת תמונות בלייטרום ובפוטושופ. באופן דיי תדיר. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. אין רכיב שלא צריך לכלול במפרט. 5. השקט דיי חשוב - נאמר 6. 6. לא מתוכנן OC. 7. אין צורך במערכת הפעלה. 8. KSP באילת. אם יש ביקורות על הנושא - בשמחה. 9. בקשות מיוחדות - 16GB פנימי. SSD למערכת הפעלה. אשמח אם מי…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by BedB0y,

מתלבט בין 3 מחשבי Dell Vostro. סה"כ עבור גלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס לא מצליח להבין את הפער בין המחשב הזול משמעותית ל-2 היותר יקרים, מה הקאצ'? https://www.pc365.co.il/compare.aspx?p=20897,20898,21141 תודה!

3. Started by Dan1919,

הי, אני צריך מפרט לחבר בתקציב של 2000 שקל. יש לו דיסק 80 גיגה (אני חושב ide) וכרטיס קול 5.1 של קריאייטיב,כך שלא צרך כרטיס קול וhd. הוא לא משחק משחקים. צריך צורב דיוידי,וכרטיס מסך שיש לו dvi. בתודה מראש,דן.

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by RoyAL,

זהו המפרט של המחשב שלי : Pentium II 350mhz 128mb SDRAM CDROM LG X52 GENERIC IDE HARDISK 30GB AT +25 Voodoorush בלוח אחד. US ROBOTICS 56K WIN INT (מוחלף היום בADSL) MAG DJ530(מוחלף בימים הקרובים בMAG 770T) REALTEK ETHERNET ADAPTER 100/10 CREATIVE SOUNDBLASTER AUDIOPCI 64V זה גרוע, אני יודע... אני מתחיל במסע שידרוג מה כדאי לשפר קודם? ולמה? המטרות של המחשב הזה הם בעיקר למשחקים עבודות ואינטרנט(מחשב ישראלי טיפוסי 8) ) אין ממש תקציב, אבל הרכיבים צריכים להיות כמה שיותר זולים ואיכותיים, הכוונה היא שאני לא רוצה משהו ממש איכותי אבל יקר, או משהו טוב זול אבל עם איכות גרועה קודם באים איכות ומחיר, אח"כ אם זה טוב או לא. הכוונה באיכות היא לעמידות שלו בכל זאת צריך לתת תקציב אז נגיד בערך…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by saada,

מטרות המחשב? מחשב לתכנות, משחקי מחשב ברמה בינונית+ בכיוון 8750M. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? עד 15.4 מאט * רזולוציית המסך? לא קריטי, מסך הלפטופ ברוב הזמן ישמש כמסך שני ל24 אינץ' * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? בעדיפות כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? משהו סטנדרטי, מספר usb, יציאות HDMI + יציאה אופטית לרסיבר * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500G וSSD של 128\256 * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא קריטי, 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? לא טאץ', 8G…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לצרכי עיבוד תמונה עד 3000 ש"ח. המחשב צריך להיות 13 אינץ' וצריך להפעיל פוטושופ (אם לא הכי חדש אז cs3 לפחות). תודה טל

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מבולבל למה רואים מפרטים עם זכרונות DDR3 1066MHZ אבל מעבד שתומך FSB 800MHZ בלבד, לדוגמא DELL STUDIO 14Z בעוד שבמקרים אחרים שמים מעבד P8600 שתומך 1066MHZ עם זיכרון DDR2 800MHz ?! (ראה DELL E6400). מנסיוני במחשבי PC , זה היה נחשב לחוסר תאימות או OVERKILL של אחד הרכיבים. אני מניח שלא מדובר כאן בטעות , הרי רכיבי מחשב נייד אמורים להיות מאוד תואמים אחד לשני. מה קורה פה?! מה אני מפספס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הדרישות שלי הם כאלו : Intel בלבד. מוכנות מלאה לויסטה AERO. אין כוונה לבצע OC בכלל בשלב זה. כרטיס מסך משולב על לוח אם (כמה שיותר חזק ואם אפשר שיהיה לו DVI אבל לא חובה) בשלב השני אני אקנה כרטיס מסך חיצוני טוב יותר תומך DX10 אין צורך בצורב יש לי צורב טוב מאוד במחשב הנוכחי שאני אקח למחשב הבא. כמו כן אין צורך בציוד הקפי יש לי איזשהוא מפרט שבניתי אך אשמח לשמוע קודם המלצות שלכם ולאחר מכן אפרסם אותו. המחשב ישמש בעיקר לגלישה ותוכנות אך לפעמים גם למשחקים כדוגמת : FIFA , PES וכדומה עדיף שהמחיר יהיה קרוב יותר ל2500 שקל. תודה

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by asaf556,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות אם אפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by kokolada,

אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שימושים: אינטרנט,אופיס, משחקים כמו FIFA09 FM09 RA3 וכד' והכי חשוב שיהיה מחשב יריץ תוכנות ומשחקים גם עוד שנתיים שלוש ולא שבעוד שנה יהיה גרוטאה. נייד ראשון: Toshiba Satellite A300-1MT מפרט המחשב: שם המוצרToshiba Satellite A300-1MT T3200 אחריות:שנתיים ע"י מפעיל טכנולוגיות 03-9183333 יצר ן יצרן: Toshiba סדרה: Satallite אחריות בינלאומית: כן מערכ ת הפעלה מ. הפעלה: Windows Vista Home Premium מ עבד סוג המעבד: Intel Core2 Duo מספר המעבד: T3200 מהירות שעון (GHz): 2.0GHz תדר (Front Side Bus): 667MHz זכרון מטמון (Cache): 1MB L2 זכרון זכרון: 3GB מהירות זכרון: 667MHz DDR2 5300 כמות רכיבי זכרון: 2GB+1GB כוננים כונן אופטי: DVD Super- Multi DVD-R/RW+R/RW,R…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500K. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים ועבודה משרדית. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? קונה מסך 22-24 אינץ'. * באיזה סוג משחקים תשחקו? כל המשחקים החדשים והכבדים. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מקסימליות. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אני צריך לפתוח נטבוק של טושיבה N305. אני לא יודע איזה גודל להזמין מ-ebay.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי חברים,אני מחפש מחשב נייד שיכול לשמש גם ללימודים שלי וגם לגיימינג,מצאתי את YOGA 730 עם- מעבד-Intel® Core™ i7-8565U Quad Core Processor, 8M Cache, 1.8 GHz up to 4.6 GHz מאיץ גרפי- Intel® UHD Graphics 6201920 x 1080) IPS touchscreen תצוגה-13.3” FHD (1920 x 1080) IPS touchscreen https://ksp.co.il/m/uin/52591&ref=select#nav-mlay השאלה שלי היא אם המחשב הזה יכול לעמוד במשחקים כמו פורטנייט,קונטר,קול אוף דיוטי וכאלה.. לא חייב לעמוד על האיכות הכי טובה אבל העיקר שהמשחק לא יתקע.. תודה לכול מי שעוזר!!

14. Started by MDK,

אח שלי מתחיל ללמוד בטכניון וצריך מחשב נייד לעבודה \ אינטרנט מה אתם מציעים? תקציב? מומלץ לא הרבה...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by yossi555555,

שלום אני חדש שמי יוסי בפורום וברצוני לציין שאני מאד נהנה מהאתר שלכם תודה ! הנתונים שלי : מעבד INTEL E5800 לוח אם FOXCONN G41MXE זיכרון 4GB RAM כרטיס מסך HD 4350 מארז COOLER MASTER CM690II ADVENCD דיסק קשיח 500GB המשחקים שאני משחק הרבה NEED FOR SPEED MAX PAYNE SPLINTER CELL בקיצור הרבה RPG U וRACEING הסבירו לי שהמעבד שלי חלש מאד אבל אני לא מבין המשחקים עולים יפה אם היה יותר מהיר בהחלט היה נחמד יותר גם הכרטיס ממש בסיסי אולי פשוט לשדרג כרטיס ל סדרות גבוהות יותר 5000 ו 6000 אם לשדרג כרטיס אז אמרו שהוא לא ינצל את המעבד ?? הציעו לעבור לI3 יקר מידי צריך להחליף לוח המחשב בן חודש הציעו גם לעבור ל QUAD8400 ב600 שח ולרכוש כרטיס מסך חזק נראה לי הצעה מצוינת מה דעתכם אנא עיזרו לי …

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by ilanb0,

בהצעות המובאות במחשבים המומלצים, מחשב ביתי עם מעבד I3 עולה כ - 2000 ש"ח. אני מעוניין לשדרג את המחשב הישן שלי בלוח אם חדש שיתמוך במעבד i5. האם למפרט שאת תמונתו צירפתי צריך לשדרג רכיבים נוספים? האם השדוג כדאי ? המחשב משמש לפעולות ביתיות רגילות של גלישה, ישומי אופיס. לא מוריד תכנות, לא מעמיס משחקים על המחשב. תודה לעונים.

17. Started by Paranoid,

שינתי את המעבד ואת הלוח אם מהמפרט של אתמול בלילה בעקבות כך שהמליצו לי לקחת QUAD. המחשב הוא למטרות משחקים וOC. אם יש לכם המלצות לשיפור המפרט הזה, אנא האירו את עיני. מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1560 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DQ6 ¤1171 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39216 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤766 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBHK כרטיס מסך BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe ¤1761 http://skypc.co.il/product.asp?pid=BFG2 צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD ¤172 http://skypc.co.il/produ…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. חבר שלי רוצה לקנות e7200 2g 800mhz hd4850 p43 לא בדיוק המלצתי לו על זה (רוצה לשמוע את דעתכם לפני). תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xroil,

1. מה התקציב המקסימאלי? 11000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל, כמובן שאם אפשר לחסוך אז כן. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 1 Rainbow Six Siege ... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 1080 בעתיד 4K -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by rab10,

האם למישהו יצע להנסות עם המחשב הנ"ל? אני שוקל לקנות אותו... מטרתו היא צפיה בסרטים, כתיבה בשיעורים ובעצם בבית להיות כמו שולחני... האם מישהו התנסה איתו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by DorM,

אני לא מבין במחשבים ניידים אבל עוד חודשיים משתחרר ומתכוון לקנות. צרכים : עבודה משרדית, לפעמים עם מספר ישומים פועלים בו זמנית. לימודים באוניברסיטה. פוטבול מנג׳ר דרישות : מסך 15 משקל לא יותר מ3 קילו. 4 - 5 שעות עבודה רצוף לפחות ללא טעינה. מסך לד ושלא יהיה עליו השתקפויות מהאור. 320G לפחות דיסק קשיח. תמיכה ברשת אלחוטית תקן N. אין צורך שיתאים למשחקים כבדים. אין בעיה עם כרטיס גרפי מובנה כל עוד לא יעשה בעיות עם התלת מימד שך המהג׳ר. כרגע אין לי עוד דרישות או רצונות שעולים לי בראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Adirz,

אני צריך מפרט למשחקים כבדים+ במחיר של 6000 ש"ח. אני צריך חוץ מזה צורב ודיוידי. אני לא צריך חוץ מזה שום ציוד היקפי. בניתי מפרט ורציתי לדעת מה דעתכם: AMD ATHLON 3000+ BOX EPOX EP-8KDA3+ ADATA 512MB DDR400 WD 120GB 7200RPM 8MB SATA LITE ON 52X32X52 SAPPHIRE 9800PRO 128MB 256BIT DVD 16X TOSHIBA FLOPPY COMPUCSE CI 6A19 תודה לעוזרים.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by com,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש רק לעבודה משרדית. אנטרנט, אופיס, וכו. אין שום תוכנות מיוחדות, עריכות כלשהם, או משהו בסגנון. גם סרטים בקושי יתנגנו על המחשב. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? רצוי שיהיה נמוך ויהיה קומפקטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סוללה היא בין הפרמטרים החשובים ביותר במחשב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין ממש צורך. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין צורך במשהו גדול, כל גודל סטנדטי יספיק. * כונן CD/DVD? צורב? אין צורך, עדיף אפילו שלא יהיה. * כונן Bluray? גם אין צורך…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by DxCx,

אלהן, אני רוצה לקנות שרת ביתי עכשיו שאני יריץ עליו לינוקס, מה שהכי חשוב לי כרגע זה: 1. שיהיה בו 4 כוננים של 3 TB - שאליהם אני יעשה RAID5 - כאשר אם יש אפשרות שיהיה לי מקום לעוד 2 כוננים בעתיד זה בהחלט יהיה מצויין 2. כונן SSD של 32GB בשביל ה OS כמובן שאם הלכנו על מבנה של 4 כוננים (בלי הכנה לעוד 2 בעתיד) אז המארז צריך להיות עם מקום ל4 (+ SSD) כוננים, לאומת זאת אם הלכנו על הכנה ל6 אז במארז צריך להיות מקום ל6 כרטיס מסך לא צריך (אלא אם בלוח אם אין חיבור DVI) ואז אחד פשוט חיבור רשת GBIT - חובה CD\צורב - לא צריך (אני מתקין את המערכת מ DOK) לאחר מכאן היא תרוץ ברשת RAM - לפחות 8 (עדיף אפילו 16 תלוי בתקציב) CPU - תלוי מה ישאר מהתקציב אבל אני צריך לפחות 4 ליבות אם מישהו מכ…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום חברים, אני מעוניין להשתדרג ולרכוש מחשב חדש עבור גיימינג ופיתוח (פרויקטים גדולים). כרגע יש לי 1060 שאני הולך לחבר אותו למחשב, אני נוטה לשדרג כ.מ. כל שנתיים-שלוש, לכן אשמח אם נבחר במעבד שיהיה רלוונטי עבור גיימינג גם בטווח הרחוק. המון תודה לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ופיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים