עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SyRenity,

היי. מישהו יודע כמה עולה להרחיב באמטל אחריות על הנייד של פוג'יטסו? והאם יש בארץ מישהו חוץ מאמטל, אשר מספק אחריות מורחבת? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000 (אפשר לחרוג) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, שיעבוד כמו שצריך עם משקפי VR (ריפט S) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אזור תל אביב / ירושלים, אב…

3. שלום. דוד שלי ביקש שאקנה להם מחשב חדש. מגבלת המחיר היא כ-2000 ש"ח, עם עדיפות לפחות (1800 + מחיר להרכבה + משלוח- הם רוצים שזה יגיע אליהם הביתה). הסתכלתי במפרטים, והרב תכליתי ב-1900 ש"ח לערך נראה מתאים להם. הם משחקים קצת במשחקים, אבל לא הכי חדישים, ככה שלא צריך יכולות גרפיקה מופלאות. מעבר לזה הם גולשים, וקצת Office. אין צורך בציוד היקפי. חיפשתי בחנויות באינטרנט, אבל לא מצאתי חנות שמכילה בדיוק את הפריטים שמופיעים כאן באתר, ואני לא יודע לעשות את ההתאמות הנדרשות. אודה לכם על העזרה! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by arieltsror,

שלום, אני מחפש המלצה לנייד להוריי, בתקציב של כ 2500. המחשב ישמש את הוריי למטרות של גלישה באינטרנט, צפיה בסדרות/תוכניות דרך הרשת ומעט מאוד תוכנות יעודיות (Sketchup חובבני) מה שבאמת חשוב לי, שיהיה יציב ומהיר, שהWIFI יעבוד כמו שצריך ושאיכות הבניה תהיה מספיק טובה. * מטרות המחשב : עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים. * גודל המסך : 15 ומעלה. לא משנה חלק או מט. * רזולוציית המסך : לא משנה. * משקל רצוי : משקל סביר, לא כבד מידיי * האם נדרש זמן סוללה ארוך : רצוי שיעבור את ה 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות : HDMI יתרון אבל לא חובה. USB 3. * Bluetooth : כן. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח : HDD. לפחות 300GB * כונן אופטי : כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית : ל…

5. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין בשידרוג המערכת שברשותי שהיא: Intel Core 2 Duo E4500 Gigabye G31-MX-S2 Corsair Value 1024Mb DDR 2 667Mhz * 2 PALIT 8600GT כל שאר הדברים אין לי צורך לשדרג/לקנות(הארד דיסקים/כרטיס קול/מארז וכו'). הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? 2,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? גיימינג בינוני, עבודה משרדית, תכני HD, גלישה, הקלטת ועריכת סאונד סמי-מקצועית. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קיובייס - מזדמן. ב) …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by asaf23,

רציתי לדעת האם שווה לי הקנייה הבאה: אני צריך תשובה דחופה כי הקנייה צריכה להתבצע עוד כמה שעות... CORE 2 DUO 2.0GHz T7250 זיכרון פנימי 667 2GB, מסך 13.3 אינץ +מצלמה,כרטיס מסך NVIDIA8400 ,דיסק קשיח 160GB ,צורב DVD,ויסטה פרמיום ,שלט אינפרא,אלחוטי +בלוטו'ת,קורא טביעות, אחריות לשנה המחיר הוא 4200 ... חפשתי דגם דומה בזאפ ואין .. אז אין לי שום מחיר שאני יכול להשוות אליו ... (הדגם ב 5800 הוא בלי ה 8400GS) תודה לכל העוזרים!!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. כמה מפרט כזה אמור לעלות? - שלא יעבדו עליי בחנות לוח אם gigabyte 5mm pluse m2 amd כרטיס קול היקפי ac-97 מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - BOX - 3Y Warranty כרטיס מסך PCX - GeForce 7600GT (560/1400) 256MB DDR-III 128bit 12-Pipes - Leadtek Dual-DVI Retail - 2Y Warranty כרטיס רשת on board 10/100 זכרון 677mhz ddr2 512x2= 1 gb מארז Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty כונן 1.44 צורב dvdx16lg דיסק קשיח 160gb sata2 w.d מערכת הפעלה win xp home - וקחו בחשבון שאנחנו קונים את מערכת ההפעלה - מקורי - (להוסיף את זה למחיר) תודה רבה.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by asaf556,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920/1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות אם אפשר גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. לוח האם הזה שווה משהו? יש איתו בעיות? איך זה שהם הרבה יותר זולים מהדיל הכי קרוב של Ivory שהוא חצי זיכרון, חצי הרד דיסק, מעבד 20% יותר איטי, קורא סידירום בלבד ובאותו מחיר בערך? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1479&lg=0

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מפרט עד 1700 שקל שיש בו לוח זיכרון וכרטיס מסך מינימום זיכרון 512 {לא צריך דואל} כרטיס מסך צריך להיות לפחות ברמה של R9550 או 6600 תודה מראש רז סגל

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Gelugone,

אני אתן לכם מפרט של המחשב הישן שלי , בכדי שתוכלו לומר לי אם אני לא צריך להחליף כמה חלקים ממנו צורב DVD LG 16X ספק כוח 500 W (כתוב עליו שם "TZAG ELITA') אלה שני הרכיבים שלפי דעתי לא צריך להחליף אבל אם כדאי אז תגידו בבקשה. *שאלה : כדאי לעשות OC ? אם כן אז אני רוצה אוורור מתאים לזה אני לא צריך ציוד כמו מסך עכבר מקלדת וכו, ואני מתכוון לשחק במשחק במשחקים כמו OBLIVION ו STARCRAFT 2 (כשיצא) וכנראה גם משחקים יותר כבדים. תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by dukeduki,

אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם. המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית. לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום). נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח. תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומ…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. (בשביל חבר עובד אינטל שמקבל מעבד מתנה מהעבודה.) שימוש עיקרי אינטרנט + קצת משחקים. קיים: מעבד + מסך + HD 160GB בחיבור IDE. צריך לקנות: לוח אם + זכרון (עדיף 1024MB) + כ. מסך + מארז + ספק. זהו, תודה.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום. החלטתי למכור את המחשב שלי ולקנות מחשב נייד. עכשיו, אני מחפש מחשב טוב שיריץ משחקים ברמה סבירה + (World of Warcraft) ויריץ סרטים בצורה טובה. חשוב לי מאוד שיהיה כרטיס קול מעולה שיתאים למערכת סראונד... אני צריך 120gb ורצוי 1gb ram אם זה נכנס בתקציב. תודה רבה [: נ.ב מבקש להכניס גם צורב dvd (כמובן אם אפשרי במסגרת התקציב)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. ערב טוב לכולם אני מחפש מחשב נייד חדש ואשמח להמלצתכם! 1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים בינוניים, צפייה בסרטים ואולי קצת תכנות (לא משהו קיצוני). 2. גודל המסך? 15 יהיה טוב, לא משנה מבריק\מאט 3. רזולוציית המסך? 1366X768 אמור להספיק 4. משקל רצוי? שלא ישקול טון 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן מחובר לחשמל, 4-5 שעות יהיה אדיר 6. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ו-VGA 7. Bluetooth? צריך 8. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא יודע כל כך מה ההבדל בין הסוגים, אבל 500GB ומעלה זה טוב 9. כונן אופטי? צריך 10. האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן, ואני מעדיף Windows 7 בגדול ובנימה אישית יותר - מחפש מחשב שאוכל לצפות בו בסדרות וסרטים בHD, לשחק במש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by zomo,

sry that i dont got hebrow in my pc i want buy pc for games in 4500 nis if somebodyy can give me good pirot in this price say here plz 10x:D

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היי, אני מחפש מחשב נייד חזק, לצורך תכנות וגרפיקה. לאחר חיפושים רבים שמתי עין על המחשב הנייד הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=11594 מה דעתכם לגבי המחשב והמפרט? האם אפשר למצוא משהו יותר אטרקטיבי בקצת פחות כסף או מחשב שנותן תמורה גבוהה יותר לכסף? אשמח לשמוע את דעתכם לפני שאני מזמין.. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אחותי קנתה אתמול מחשב חדש. http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n5010-740qm.htm היום היא בא אלי בכדי שאני העביר לה את כל הנתונים מהמחשב הישן שלה לחדש. כאשר אני פתחתי אותו והדלקתי אותו כמובן, שמתי לב כי אני שומע ציפצופים מוזרים מהHD. רציתי לדעתם האם דבר זה תקין בדגם זה או שלא. הציפצופים הם קבועים. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי, אנחנו מתכננים לקנות מחשב נייד.. לצרכים דיי בסיסים - אינטרנט + סרטים + משחקים (לא כבדים) ראיתי כל מיני סוגים ודיי צמצמתי את זה ל2 אלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11201 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11911 איזה מהם עדיף? או שאחד אחר? חשוב שזה יהיה 15.6 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי חבר'ה רציתי להתייעץ בקניית מחשב נייד. אני כעת בניו יורק נכנסתי לאתר של B&H וראיתי שם כמה מחשבים מעניינים. רציתי לדעת מה הטוב מביניהם, המחיר שלהם זה בערך התקציב שלי והצורך הוא משרדי ומדי פעם גרפי אשמח אם תוכלו בבקשה לייעץ לי בנושא. http://www.bhphotovideo.com/c/product/1113254-REG/dell_i3543_000blk_inspiron_3000_i3_5005u_4_500gb_windows_8_1_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1062493-REG/acer_nx_mpsaa_001_e557134ak_i34030u_8gb_1tb_windows8_1_64_15_6.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/1111402-REG/toshiba_pscn4u_01f002_c55d_b5241_a4_6210_4_500gb_windows8_1_15_6.html

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by RUJI,

שלא יכלול מסך. זה בשביל חבר שאין לי כח לבנות לו אז תנו הצעות או תעשו טובה ותבנו משהו סבבה.... הנה משהו שהרכבתי אין לי מושג אם זה טוב אבל זה נראה סבבה לגמריי... המטרה משחקי מחשב באיכות לפחות לשנתיים הקרובות.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם צריך את עזרתכם בהמלצה למפרט מחשב ב 2000$ ללא מסך וללא HD ואפילו ללא רמקולים ומקלדת (החלקים נקנים רק דרך האתר NEWEGG אז נסו בבקשה להמליץ רק מתוך המבחר שלהם) החלקים יגיעו ללא מיסים וללא עלות משלוח אז תמליצו לפי דעתכם (אבי עובד FED-EX). תודה

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אהלן אנשים לאחותה הקטנה של ידידה שלי יש יום הולדת 16 בקרוב, והוחלט לרכוש לה לפטופ חדש. התקציב הוא עד 2000 ש"ח והדרישה מהמחשב הנייד היא.. ובכן, דרישה בסיסית למדי, מחשב שיעבוד בצורה סבירה, לא גדול מדי, לא כבד מדי, שיהיה מסוגל להריץ OFFICE בסיסי ומשחקים בסיסיים [ואינני מדבר פה על יישומים גראפיים כבדים], גלישה באינטרנט והאזנה לשירים. משהו שיספק את צרכיה של נערה בת 16. אין פה עדיפת למשהו ספציפי, אם כי אני נוטה לסלוד מנטבוקים, גם בגלל חיי סוללה מעליבים וגם בגלל המעבדים החלשים. גם בתחום גודל המסך אינני מעדיף משהו אחד על פני האחר. אודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. שלום! אני מחפשת מחשב לשימוש ביתי- אינטרנט, הורדות, OFFICE, ייתכן וגם חיבור לטלוויזית LCD. מגה פירסמו את המפרט הבא: Intel Pentium Dual-Core E5200 2.5GHz לוח אם ASUS P5/1333MHz כרטיס מסך 256MB INTEL GMA 950 זיכרון 2GB דיסק קשיח 160GB צורב DVDR-W X22 מארז מהודר שחור 450W-RX 100 מקלדת ועכבר מולטימדיה-של סילבר ליין אחריות לשנה בבירור בסניף: הזיכרון, הצורב והדיסק הקשיח של סמסונג- המוכר לא היה מסוגל לתת יותר פרטים (דגם ספציפי) כ. מסך, רשת וקול ON BOARD (למרות שלפי המודעה הכרטיס מסך הוא בנפרד) היבואן: NEWRON האם לדעתכם המפרט הזה שווה משהו או שזה "לקנות חתול בשק"? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. שלום רב, ברשותי מחשב נייד של חברת Packerd Bell. דגם EasyNote TK 85 הסוללות של המחשבים הניידים שלהם הן של Acer. דגם הסוללה שלי הינו: AS10D51 נתוני הסוללה המקורית וישנה שלי הן: 10.8V ו4.2Ah מצאתי באיביי סוללות מקוריות (דגם AS10D31 וכו') עם נתונים של 10.8V, 11.1V , 11.3V ועם 4.4Ah , 4.15Ah , 4.3Ah זה משנה הנתונים הללו? מבחינת גודל פיזי, יש התאמה. קישור לסוללות שמעוניין לרכוש. אשמח שתרשמו לי איזה קישור עם סוללה הכי מתאים לקנות. 1. http://www.ebay.com/itm/161540514699?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 2. http://www.ebay.com/itm/New-6Cell-Original-Battery-For-ACER-Aspire-7750ZG-AS5741-AS5741G-AS10D41-AS10D51/351285…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים